PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prody:
A grafika miatt mert tecchnikailag azért a bc 2-õt se kellene lehúzni.
Ja és egy háborúba vannak tankok is és ha egy gyalogos a tank elõtt szaladgál akkor a való életben sincs sok esélye. Egy háborúban meg rongálódnak az épületek esetleg teljesen eltünnek a föld szinérõl egy egy robbanás miatt. És szerintem ez sokat ad hozzá ahhoz hogy bele tudd élni magad és tényleg egy csata közepén érezd magad. Ez az én véleményem. A magnak meg csak a bétájával játszottam szoval azt lehet hogy nem kellett volna belekevernem .
#71980 még mindig kérdés
Prody
Halo ?!?!?!!??!!?!?<#idiota><#szomoru1><#wilting>

Prody
Egyes, leülhet.
(Megint idejött a nagy ikszboksz fanboiii Totti, jah igen mert Õ az ikszboksz totyik házigazdája?! vagy tévedek?)

batyo: most a multiról beszéltünk vagy nem? KZ2 single hogy jön ide ?😄
"A bad company kettõnek simán van olyan háborús hangulata mint a magnak és nincs benne 256 player a háborús hangulat nem azon múlik hogy mennyi játékos van egyszerre a pályán."
-De igen, azon is múlik és a bc2nek egyáltalán nincs olyan hangulata, mint a MAG-nak. Megvan neked egyáltalán a Mag? Játszottál vele? El sem tudod képzelni a 256 playeres háborút (Erre kiváncsi vagyok). És a Kz2-rõl ilyeneket állítani.... 😄
Ráadásul bc2-ben beszállsz egy tankba, sok esélye van a gyalogosnak... ezért is utáltam. És tényleg semmi új nincs benne, csak a sok fanboiii ezeket a divat-multiplatform játékokat szereti.

Warlock: Vga kábellel sajnos nem lesz olyan szép kép... Tudom, nincs más megoldás... DE ha van normális lehetõség akkor is PS 😉

<#taps>

Szeretném ha ezt mindenki megjegyezné:
ChrisLowe = az elvakult ps3 fanboy

Köszi 85-õs batyó. <#integet2>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Sippie
jó hogy mondod, kedden modulzárót írok <#idiota>

köszi a linket egyébként. Elég gány szemem lehet, mert én igazából egy játékban sem figyeltem fel ilyesmire... Lehet velem van a baj mer én csak jáccom <#idiota>
Sippie
én meg a háló3-at nem bírtam végigvinni... 1 óra játék után kifolyt a szemem a sok szivárványtól, és szvsz halál unalmas is. Pedig 10/10... na bumm.
Ja és BC2-ben sem tudod teljesen szétrombolni az épületeket...

Predator: én jártam úgy... tegnap bent hagytam az AVP-t közbe visszakapcsoltam tv-re sorozatot nézni, visszanéztem fél óra után, úgyanúgy egy helyben állt a játék, se player, se semmi.
predator0

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Sippie
mijaza vésync?
predator0
Egyébként akkor már egy kérdés: Más is járt úgy, hogy nem tud játszani az AvP-vel, mert egyrészt nem talál játékot, másrészt nem tud csatlakozni a saját barátaihoz? Csak hogy érezzem nem vagyok egyedül 😄 Ja, készül már valami patch erre.

predator0
Árulja már el valaki, hogy egyeseknek miért fáj az, ha valakinek olyan játék jön be, ami neki nem? Vagy másnak nem jön be az, ami neki igen? Látom ez a téma mindig elõjön, aminek flame a vége. Mindkét fél magyarázza a saját igazát. Nem csak játékok kapcsán van ez. Valakinek nem tetszik valami, akkor játszon azzal, ami bejön neki, nem? Legyen az KZ2, BC2, Heavy Rain, Dead Space, Eyepet, vagy bármi más.

Bocs a double postért. Láttamegy ilyet is. Szerintetek ez a VGA box jobban megéri mint az elõbbi kábel?
Az 1943 ban tényleg benne volt a rombolható környezet , de ott nem tudtad teljesen szétrombolni az épületeket. A pálya méretet meg csak azért irtam mert megnézném hogy a killzone 2 ekkora pályákkal hogy nézne ki. Kb ugy mint a mag vagy a bc2.
Hát, ez nem teljesen ugyanaz a kábel, tudom melyikrõl beszélsz. Ez csak PS3 hoz való. Miért használhatatlan ? Egyátalán nem mûködik?
Alien!
"A bad company kettõnek simán van olyan háborús hangulata mint a magnak és nincs benne 256 player a háborús hangulat nem azon múlik hogy mennyi játékos van egyszerre a pályán"

hát tapasztalatból mondom,hogy ez így nemigazán állja meg a helyét.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Igy van csak ps3on vannak vsync problémák ez xboxon egyáltalán nincs.A bad company kettõnek simán van olyan háborús hangulata mint a magnak és nincs benne 256 player a háborús hangulat nem azon múlik hogy mennyi játékos van egyszerre a pályán. A killzonak pedig nagyon sok játékos szerint szar a hangulata és a játékélménye technológiai demónak jó mint annak idején a crysis de semmi több.Én nagyon szeretem a fps-eket de a killzono2 õt egyszerûen nem tudtam végigjátszani annyira unalmas. A magba meg annyi ujdonság van hogy sok játékoss van egyszerre a mapon ennyi.
predator0
Muszáj volt megjegyeznie különben nem kapja meg a havi ingyenjáték adagját. Egyébként PC-n is. Én viszont nem vettem észre PS3-n (vaknak lenni jó).

Alien!
én meg csak azon játszom...tehát? vagy nem jó topicba írtam?!?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Totti5
Csak PS3on vészinkel.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alien!
BF: BC2 = BF:BC1 kijavított hibákkal és kipofozott grafikával.... a KZ2-ben ezerszer dúrvább technikai dolgok vannak mint a Bad company-ben....A másik pedig 2010-ben ne adjon más ki a Dice vsync problémás játékot...illene ezt már legyûrni vhogy.

Prody
Jóval szebb...

1. nem a környezetet akarom rombolni egyrészt.... jól néz ki ELSÕRE (de aztán észresem veszed, leszarod)
2. a pálya mérete tök mind1... ezek szerint szar a bfbc2 , mert MAG-ban jóval nagyobb pályák vannak?
3. játékélmény kinek mi... ("játékélmény is sokkal roszabb" = fanboii-zmus)

Ráadásul a rombolható épület benne volt az 1943-ban, tehát tényleg kúrva nagy ötlet volt ez bc2-ben <#idiota><#idiota>
Ráadásul kb semmi új nincs benne... BF2 ugyanez volt jóval szarabb grafikával anno*

*Persze vannak benne újítások biztos biztos...

predator0
Milyen fájlrendszerû?

Azért az erõs túlzás hogy technikailag agyonveri a kz2 a bf:bc2-õt. Kezdjük ott hogy a kz2- ben nem rombolható a környezet a pályák jóval kissebbek és a játékélmény is sokkal roszabb.
A killzone 2 egyedül grafikailag szebb mint a Bad company 2.Ugyhogy azért mert te egy elvakult ps3 fanboy vagy még nem kellene lehúlni az ilyen jó játékokat mint a bad company2 .
Ja és nem vagyok xbox fanboy xboxom és psem is van.
Prody
Ez a kábelem volt Wii-hez. Használhatatlan, szar. Máshol is negativ véleményeket olvastam errõl a kábelrõl. Ráadásul drága... Marad a DVI-HDMI

Mivel a monitoromnak a natív felbontása nem 1080p, ezért nem érint annyira. Szóval nekem elég a 720p minõség is. A kérdés már csak annyi hogy egyátalán mûködik-e?
Alien!
amit teljes biztonsággal mondhatok : lerontja a HD képet...

valakiiii aa #71962 plz😊
Szerintetek ez a kábel mit tud ?
Prody
Én is ilyen buzi vagyok<#mf2>

Hello😊 valaki megtudná mondani miért nem ismeri fel a ps a 8gb-s pendriveom? rádugtam egy 2-t gb-st meg egy 600gb-s külsõvinyot azokat gond nélkül felismeri, csak ezt nem:S elõre is köszi😊
Alien!
" berohanok-lövök-kettõt-lelõnek-de-mártírdommal-magammalviszek-még-hármat-az-se-baj-ha-saját"

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship> és tényleg vannak ilyen b*zik...

NEXUS6
Hát kb. tényleg így van.

Nekem még megvan a FragFX, de COD-on kívül nem sokra lehet használni, mindenhol jobb a kontroller összességében (pontosság vs. fordulékonyság). A KZ2 határeset, ott még éppen hogy elmegy, feltéve ha nem egy PC gémeregér szintre számít az ember.

Aki sznájperesebb beállítottságú emberke az mondjuk szerintem ennek ellenére is inkább valami egérzettel nyomuljon, de a berohanok-lövök-kettõt-lelõnek-de-mártírdommal-magammalviszek-még-hármat-az-se-baj-ha-saját stílushoz (de rühellem az ilyeneket!;D) tényleg a kontroller a nyerõ.

Szerintem. <#nevetes1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

hát nem adom fel, de kell még egy kis idõ míg belejövök. <#wink>

Alien!
a haverokkal mi igy indultunk annó a cod4-nek...Még fragfx-eket is berendeltünk....kár,hogy mire ideért, mindenki belejött az kontrolleres irányításba úgy, hogy a fragfx-eket el is adtuk mind...

gyakorlás. hamar megy az.

Ombika
Egyetertek, de a pontossagot nem fogja soha a budos eletbe felulmulni az eger+bill combo!!!

kirol
Nekem még sose volt a kezemben kontroller.
Az milyen lesz, amikor majd én kipróbálom bakker! <#vigyor3>

dzsedi
Ne add fel. Elsõre nem voltál béna az egérrel? Ok, a gamepad, kicsit nehezebb elsõre, de ha belejössz, akkor majd a billentyûzet egér kombó polipoknak kitalált ormótlan duónak fog tûnni a szemedben.

köszi. az biztos, hogy jobban el lennék vele, mint egy akármilyen szép/új/durva/brutál/... FPS-sel, mert kontrollerrel olyan béna vagyok, mint az állat. <#vigyor> nekem nagyon hiányzik az egér az FPS-ekhez. kipróbáltam én a (kölcsönadott) KZ2-t is, mert hát látnom kellett, hogy mit tud, de játék szépsége és hangulata nem tudta fölülmúlni a bénaságom okozta negatív élményeimet...

kirol
Köszi! Már én is kinéztem pár helyet, ahol 65k-ért lehet kapni. Csak még kell egy kis lóvé, meg várom, hátha itthon is lesz Heavy Rain PS3 pakk és akkor együtt veszem, hátha jobban járok kicsit.

Meg Miskolci bolt kellene, mert még amennyiért Pestrõl felhozzák ide, az +3-4ezer ft.

Itt meg egyedül ezt a boltot találtam. Itt 70k.

zzeN
Kirol, mivel akarsz venni PS3-at, itt már lehet kapni 65-ért: Multiformat

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Eyepet egy mérföldkõ a videójátéktörténelemben, természetesen van benne küldetésszerûség ahol szép fokozatosan egyre több dolgot tudsz megtanítani az állatkával. Épp az állat fejlõdése miatt simán el lehet lenni vele 8-10 órát! Ha valaki fogékony az újdonságokra, biztos vagyok benne, hogy több ideig élvez egy ilyen játékot, mint mondjuk a faék egyszerûségû MW2-õt amiben egy újdonság vagy igazi ötlet nincs.
3-10év közötti gyerekek hónapokig el lehetnek egy ilyen játékkal, de mint írtam, olyan szintû az újdonság ereje és fokozatossága, hogy felnötteket is le tud kötni egy ideig.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

kirol
Nem látom.

DanielT
Szerintem nem 😊
akkor nem éri meg az 1000HUF/sec-et mi? <#vigyor2>

DanielT
12 másodpercig poén.
jut eszembe, EYEPET. megvette/próbálta már itt valaki? vélemény, tapasztalat? nem gondolnám, hogy 28 évesen ezzel kellene "játszanom", csak pár napja felfedeztem és érdekelne a véleményetek.

DanielT
A kinyitás elég lehet.

"Ez azt jelenti, hogy a kontroller is akadozni fog?"

Látod itt kiírva, hogy "jósda"? A kontroller bluetooth-on kommunikál.

kirol
Hát igazából zárt, max. annyi, hogy az üveg körül azért van 5-6 mm -es légrés, meg hátul egy nagy lyuk, a kábelek kivezetésére.

Bár gondolom bõven elég annyi, hogy ha használom, nyitva hagyom az üvegajtót, hizs a bekapcsoláskor úgy is kinyitom.

A kontroller az Wifi-s ugye?
Ezt azért kérdezem, mert valami gonosz szellem van a nappali azon részén, ahol a TV, mert a rádiós billentyûzetem is akadozik ott.
Ez azt jelenti, hogy a kontroller is akadozni fog?

DanielT
Dehogy melegszik. Amikor kiveszed a dobozból akkor kb 60 fokos és onnantól kezdve minden használat során tovább hûl. <#wilting>

Berakhatod, ha hátul nyitott a szekrény. Ha nem, akkor ne rakd be.
Karez
Naaa, azért a Braid mindhárom platformon elég szép sikereket ért el.
(igen még pc-n is, mert kb. fél évente steam-en van árzuhanás, és akkor a Braid mindig az elsõ helyen szokott tanyázni)