89387
PlayStation3
-
SlickAdam #75487 majd a Need For Speed-ben... -
#75486 a gran turismo 5-be lehet majd tuningolni a verdakat? -
Freedy #75485 Szerintem én ajánlottam. xmedia360.hu
Az oldalon csak xbox360-ról van szó, de PS3-al is foglalkoznak. Válallnak sárgaledes hibajavítást is. Az a jó cucc meg: arctic cooling mx 2. -
#75484 Nem rég volt itt szó szervizekről ahol cserélnek pasztát meg ilyesmi, és megbízhatóak, mert valami jó cuccot tesznek rá, már nem tudom ki ajánlotta, meg tudnátok mondani a nevét a szervíznek, nem találom :) -
#75483 érdekes... -
Csokis #75482 Resistance 3 egy online boltban, pontos megjelenési dátummal! :o :) -
Norexka889 #75481 Ott helyben is meg lehet venni! 2 üzletük van szóval amelyik legközelebb esik hozzád ott meg is vásárolhatod!
Bővebb információ az oldalon "Vásárlás menete" részlegnél. -
ToM1113 #75480 Platinum shoppal kapcsolatban pont nincs tapasztalatom, de általában a kiszállítás megbízható és gyors.
szerintem személyesen is át lehet venni. -
#75479 platinum shopba el lehet menni megvenni ott helyben a dolgokat v mindenképp rendelni kell?? -
#75478 sorrendben ToD-QfB-CiT -
#75477 Egy Ratchet & Clank Tools of Desctruction jönne jól - demója bejött. Melyik volt előbb egyébként? -
#75476 Nah akkor viszont a QfB egyelőre ráér, inkább a Crack in Time-t szerzem be, 5500 sztem jó ár érte. -
#75475 Quest for Booty egy délután oszt csá, viszont crack in time a csúcs:)
Csak kár hogy ez a 3 van,és nincs több. -
#75474 jaja, a QfB csak egy dlc szintu cucc, kb harmadolyan hosszu mint egy rendes resz. a ToD es CiT teljeserteku reszek. -
#75473 Most tolom a Ratchet & Clank Tools of Desctruction-t, nagyon tetszik, beakarom szerezni a többi részt is, a Quest for Booty-t láttam is 3k-ért, megéri? Amúgy ez csak egy kieg, szóval rövid a játékidő? Nagyjából olyannak tűnik mint a ToD, nem sok újdonság van. A Crack in Time viszont kurva sok újdonságot hoz, a videók alapján sokkal jobban tetszik. -
#75472 gamestore.hu -
#75471 red dead redemption szerintem nagyon jo és multiban is élvezetes :) -
Norexka889 #75470 Konzolstudionál nem korrektek az árak!:)
Én ezt ajánlom: http://www.platinumshop.hu/
Itt is van új alaplapos, ráadásul HDMI kábelt is adnak hozzá! Jó nem sokkal olcsóbb, de 4000Ft is pénz! :D
-
#75469 aha értem. Én a konzolstudionál venném, ott elég korrektek az árak :-) vagy van jobb ötlet esetleg ? -
SlickAdam #75468 pontosabban az elso ketto valamelyiket. 25-osok csak NTSC-sek (amcsi). -
SlickAdam #75467 CECH-21xxA, CECH-21xxB, CECH-25xxA, CECH-25xxB modellek valamelyiket vedd. ezek mar 40/45nm-esek mind.
Itt a tablazat. -
#75466 a végén amit említettél, azok multiplatform játékok, megvannak boxra :-) Mafia 2t pc-re szeretném majd szintugy a codot. Igazságszerint Ps3 exklu játékokat keresnek, meg aminek élvezetes multija is van :) amúgy Unchartedet nagyon szeretném majd én is, csak azért filozok még rajta, mert azt irta valaki h nagyon rövid a játékidő, ha ez igaz akkor nekem használtan is jók lennének. :-) Gow collection az mi??? A játékot ismerem csak a collection maradt ki. A három egybe vagy micsodA? -
ToM1113 #75465 Szia!
Slimet vegyél. Az hogy hány gigás, tőled függ, mennyi filmet demot stb szeretnél tárolni rajta...
a 120 as és 250 es között csak pár ezer a különbség ezért megfontolandó a 250 es.
Az új fajta alaplapról nem sokat tudok. Ezt mástól kérdezd.
Játékok: Uncharted 1-2 mindenképpen kihagyhatatlan. ( jatekaim.hu itt bár használtan lehet kapni de állitólag nincs rá panasz, persze azért óvatosan.)
God of War 3, esetleg Collection.
TPS MÉG: Dead Space- nekem ő is bejött.
Resident Evil 5
Én biztosan megveszem: Mafia2, Call of Duty Black Ops, Fifa11 -----> ezekre még várni kell.
-
Freedy #75464 God of War collection-t és a God of War 3-at tudnám ajánlani. -
#75463 Sziasztok!
Jövőhét utáni héten hétfőn a hungaroring után megyek megvenni az első PS3-amat :) ((végre))
Mire érdemes odafigyelni, milyen modelt vegyek? Konzolstudioban láttam új alaplaposat érdemes azt venni akkor ? Illetve indulóbi ti mit ajánlotok ami megmutatja a PS3 játékfelhozatalának erejét? Amit biztos meg akarok venni elsőre az a Metal Gear Solid 4 meg a Heavy Rain. Sajnos Uncharted egyet nem találtam sehol, ami nem használt lenne :( Ebben tud valaki segíteni? Illetve valami jó multival rendelkező játék, esetleg más kiemelkedő alkotás???
Igazából minden stílust kedvelek, de leginkább a TPS-ket, meg az ügyességet és gondolkodást követelő játékokat jó storyval stb... A sport is jöhet csak mérsékelten:-) -
csaszy128 #75462 hali új vagyok itt
csak egy kérdésem lenne:
olvastam olyanokat hogy az lbp nem működik nem sonys karokkal na most ez elég ciki mert most rendeltem egy speedlinket.tud erről valaki valamit vagy nektek működik? -
ToM1113 #75461 Üdv!
Van már valami hír arról hogy a Mafia 2 grafikailag hogyan viszonyul majd a PC-s és a Boxos verzióhoz ps3-on?
Vagy majd aug. 10. én amikor jön a demo, kiderül. -
sipikacsa #75460 ja, és ha teljes mértékben ki akarod használni, akkor egy minimum 46"-os LCD-t javasolnék hozzá a Samutól, meg egy médialejátszót, meg egy NAS-t. Azóta teljesen leálltam a PC-s filmnézéssel, játékkal, bővítésen nem is gondolkodom. -
sipikacsa #75459 Jó döntés, nem fogod megbánni. Igen, 1.3-as a HDMI-je, ez volt az első linkben. Szerintem iszonyat pofás kis szerkentyű. Meglátni és megszeretni és mást venni helyette egy pillanat műve volt részemről. :) -
#75458 Ki is kapcsoltam rögtön a kézi kameras effektet, annyira bejött, sajna a szemcsés meg a fény effekt maradt, nagyon gyenge...2010ben ez szánalmas. -
barcames #75457 13ezret nem ért:D -
#75456 A fosh, kidolgozatlan teknót próbálták ezzel a szemét effektekkel eltakarni, de nem sikerült nekik ez látható volt az első videó óta. -
#75455 Igaz a grafja nem annyira szép, de a kézi kamerás megoldás feldobja és egyedivé teszi a játékot(szvsz). -
barcames #75454 kipróbáltam a K AND L 2 demót hát ez a grafika 10/3 mi ez?! -
SlickAdam #75453 allitolag kemeny a jatekpiac, produkalni kell valamit, hogy a producerek penzt fektessenek egy-egy jatekba. ezert nem ertem, hogyan tortenhetett meg, hogy az elso FOS resz utan csinaltak egy masodikat is, SOT meg film is keszul. vicces... -
#75452 Kane & Lynch 2
huu, mi ez a szar? Jobbra számítottam, de ez nagyon béna, nem fogott meg... -
#75451 Majd még meggondolom, csak október első hetében leszek otthol magyarországon és csak utánna tudom megvenni, de végülis ez a harman kardon jólhangzik. Lehet ténleg ezlessz belőle.
Még egy kérdés, ugye ezeken az erősítőkön 1.3 as hdmi csatlakozó van? Vagy ez hülye kérdés?
Mert néha blurayt is néznék ps3 ról, és jólenne ha teljes mértékben kitudnám használni, hogy 24p ben menjenek a filmek, meg ilyesmik. -
#75450 Bár most azt nézem, hogy pár hónapos gépeket 2 játékkal adnak 60-ért. Lehet egy ilyen slim jobban megérné és akkor még gariis van rá. Amúgy nem tudom miért nem adnak rá 2-3 évet, ha annyira nagyra vannak a cuccukkal, meg a legmegbízhatóbb nextgen konzol. -
#75449 és ezt a zsírozást mennyiért csinálják meg? -
#75448 Javítva elvileg.
A szegedi boltban elfogyott ezért nem jó a link.