PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A grafika miatt mert tecchnikailag azért a bc 2-õt se kellene lehúzni.
Ja és egy háborúba vannak tankok is és ha egy gyalogos a tank elõtt szaladgál akkor a való életben sincs sok esélye. Egy háborúban meg rongálódnak az épületek esetleg teljesen eltünnek a föld szinérõl egy egy robbanás miatt. És szerintem ez sokat ad hozzá ahhoz hogy bele tudd élni magad és tényleg egy csata közepén érezd magad. Ez az én véleményem. A magnak meg csak a bétájával játszottam szoval azt lehet hogy nem kellett volna belekevernem .
(Megint idejött a nagy ikszboksz fanboiii Totti, jah igen mert Õ az ikszboksz totyik házigazdája?! vagy tévedek?)
batyo: most a multiról beszéltünk vagy nem? KZ2 single hogy jön ide ?😄
"A bad company kettõnek simán van olyan háborús hangulata mint a magnak és nincs benne 256 player a háborús hangulat nem azon múlik hogy mennyi játékos van egyszerre a pályán."
-De igen, azon is múlik és a bc2nek egyáltalán nincs olyan hangulata, mint a MAG-nak. Megvan neked egyáltalán a Mag? Játszottál vele? El sem tudod képzelni a 256 playeres háborút (Erre kiváncsi vagyok). És a Kz2-rõl ilyeneket állítani.... 😄
Ráadásul bc2-ben beszállsz egy tankba, sok esélye van a gyalogosnak... ezért is utáltam. És tényleg semmi új nincs benne, csak a sok fanboiii ezeket a divat-multiplatform játékokat szereti.
Warlock: Vga kábellel sajnos nem lesz olyan szép kép... Tudom, nincs más megoldás... DE ha van normális lehetõség akkor is PS 😉
Szeretném ha ezt mindenki megjegyezné:
ChrisLowe = az elvakult ps3 fanboy
Köszi 85-õs batyó. <#integet2>#integet2>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
köszi a linket egyébként. Elég gány szemem lehet, mert én igazából egy játékban sem figyeltem fel ilyesmire... Lehet velem van a baj mer én csak jáccom <#idiota>#idiota>
Ja és BC2-ben sem tudod teljesen szétrombolni az épületeket...
Predator: én jártam úgy... tegnap bent hagytam az AVP-t közbe visszakapcsoltam tv-re sorozatot nézni, visszanéztem fél óra után, úgyanúgy egy helyben állt a játék, se player, se semmi.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
hát tapasztalatból mondom,hogy ez így nemigazán állja meg a helyét.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
1. nem a környezetet akarom rombolni egyrészt.... jól néz ki ELSÕRE (de aztán észresem veszed, leszarod)
2. a pálya mérete tök mind1... ezek szerint szar a bfbc2 , mert MAG-ban jóval nagyobb pályák vannak?
3. játékélmény kinek mi... ("játékélmény is sokkal roszabb" = fanboii-zmus)
Ráadásul a rombolható épület benne volt az 1943-ban, tehát tényleg kúrva nagy ötlet volt ez bc2-ben <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Ráadásul kb semmi új nincs benne... BF2 ugyanez volt jóval szarabb grafikával anno*
*Persze vannak benne újítások biztos biztos...
Azért az erõs túlzás hogy technikailag agyonveri a kz2 a bf:bc2-õt. Kezdjük ott hogy a kz2- ben nem rombolható a környezet a pályák jóval kissebbek és a játékélmény is sokkal roszabb.
A killzone 2 egyedül grafikailag szebb mint a Bad company 2.Ugyhogy azért mert te egy elvakult ps3 fanboy vagy még nem kellene lehúlni az ilyen jó játékokat mint a bad company2 .
Ja és nem vagyok xbox fanboy xboxom és psem is van.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship> és tényleg vannak ilyen b*zik...
Nekem még megvan a FragFX, de COD-on kívül nem sokra lehet használni, mindenhol jobb a kontroller összességében (pontosság vs. fordulékonyság). A KZ2 határeset, ott még éppen hogy elmegy, feltéve ha nem egy PC gémeregér szintre számít az ember.
Aki sznájperesebb beállítottságú emberke az mondjuk szerintem ennek ellenére is inkább valami egérzettel nyomuljon, de a berohanok-lövök-kettõt-lelõnek-de-mártírdommal-magammalviszek-még-hármat-az-se-baj-ha-saját stílushoz (de rühellem az ilyeneket!;D) tényleg a kontroller a nyerõ.
Szerintem. <#nevetes1>#nevetes1>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
gyakorlás. hamar megy az.
Az milyen lesz, amikor majd én kipróbálom bakker! <#vigyor3>#vigyor3>
Meg Miskolci bolt kellene, mert még amennyiért Pestrõl felhozzák ide, az +3-4ezer ft.
Itt meg egyedül ezt a boltot találtam. Itt 70k.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
3-10év közötti gyerekek hónapokig el lehetnek egy ilyen játékkal, de mint írtam, olyan szintû az újdonság ereje és fokozatossága, hogy felnötteket is le tud kötni egy ideig.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
"Ez azt jelenti, hogy a kontroller is akadozni fog?"
Látod itt kiírva, hogy "jósda"? A kontroller bluetooth-on kommunikál.
Bár gondolom bõven elég annyi, hogy ha használom, nyitva hagyom az üvegajtót, hizs a bekapcsoláskor úgy is kinyitom.
A kontroller az Wifi-s ugye?
Ezt azért kérdezem, mert valami gonosz szellem van a nappali azon részén, ahol a TV, mert a rádiós billentyûzetem is akadozik ott.
Ez azt jelenti, hogy a kontroller is akadozni fog?
Berakhatod, ha hátul nyitott a szekrény. Ha nem, akkor ne rakd be.