PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
Vagy ezt (állítólag invite-al mûködik, nekem azzal sem), vagy pedig meg kell várni a patchet <#idiota>

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Prody
A full verziós lemez ki fogja égetni a konzolokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aham, vagy esetleg fel kell venni pár ps3-mal rendelkezõ egyénnel a kapcsolatot az avp multiban és talán ugy menni fog?

Totti5
A legjobb megoldás a Delete. Egy hulladék az a demo, ami mindenkinél ezt csinálja... próbálgasd egyszer csak beenged valahova.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sziasztok! Nos ma regeltem fel az uk.-os store-ra, és letöltöttem ezt az AVP MP Demo-t. Annyi a bajom, hogy miután megnyitom a játékot, mivel nincs más lehetõség death match 8 playerbe van állítva, aztán, rányomok a startra, utánna egy felirat jelenik meg: "Searching for games_" de utánna semmi több, ez a felirat maradt még ha 5 percet is vártam. Mit tegyek szerintetek, hogy tudjak egyáltalán vele játszani? Hogyan kéne megoldani ezt a problémát? A válaszokat elõre is köszönöm! 😊

DanielT
Nem tudjuk.
ha megneztem volna, akkor asszem jobban jartam volna, ha ki se szallok tobbet a porschebol, mert akkor elve temetnek el : D

Hello😊 valaki megtudná mondani miért nem ismeri fel a ps a 8gb-s pendriveom? rádugtam egy 2-t gb-st meg egy 600gb-s külsõvinyot azokat gond nélkül felismeri, csak ezt nem:S elõre is köszi😊 amúgy a pendrive fAT32 fájlrendszerû leformáztam többször is de a ps sehogy se látja:S
Hali!

PS3-ra a következõ játékaim eladók:

Far Cry 2
The Simpsons Game

Nem igazán tudom hogy mennit érhetnek ezért ajánlatokat várok elsõsorban!

Keresek hibás PS3-at, elsõsorban 60gb-s érdekel.
Mûködõ 60gb-s ps3 is érdekel!
FAT 32:S szal nem értem miért nem jó:S
predator0
Amikor megnézted, hogy melyikben van törés, akkor bezzeg sírtál, mi? 😄DDD

Na egyelõre ez a megoldás lesz, rendelek egyet Lengyelországból (nem lehet Magyarországon kapni véletlenül??Vagy ha nincs szükséged rá nem adod el a tied, vagy már nincs meg?) aztán lesz ami lesz. Majd kiagyalok valamit ha tényleg annyira rossz.
Nekem sem mukodik.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Felgolos
Eladom a Dingoomat ha valakit érdekel írjon privát!3 hónapos,ami érdekel cserébe ps3 játék vagy ps3 kiegészitõ!!!
Dingoo mp3 mp4 gba snes neogeo capcom emulator
A Dingoo A320 egy kis kézikonzol, amit leginkább a homebrew játékokra és retró konzolok emulálására találtak ki.
hivatalosan támogatott emulálható játékok:
GBA
NES
NeoGeo
SNES
CPS1/CPS2 (CapCom)
Sega Mega Drive/Genesis
Sega Master System
PC Engine
Arari Lynx

Futattható rajta egy speciális linux, amin a scummv, quake, duke nukem, stb játékok is mûködnek, és mégtöbb emulátor.
(jobb minõségû az lcd-je, mint a gba sp-nek.)A beépített memóriája 4Gb SDHC SD memória kártyával bõvíthetõ.

Csabesz100
A január 31-én megrendelt God of War Collection ma jött meg! Videogamesplus-ról rendeltem. Nem is rossz, hogy 1 hét alatt ideért!

PS3 ID: Csabesz82

De legalább szép <#buck>
hm, kiszalltam a porsche volanja mogul, beultem a 300 dollaros logitech kormany moge, elinditottam a gt5p-t, es jot kacagtam : )

Minden UTP kábel Ethernet kábel, de nem minden Ethernet kábel UTP kábel. Az UTP kábel tökéletes a PS3-hoz.
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani, hogy mi a különbség UTP és Ethernet kábel között? pl UTP kábelt lehet e használni Ps3-hoz internetre? A válaszokat elõre is köszönöm! 😊

Prody
Jöhetne már 😊

brodix
az "ezt" szó véletlen 😄

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
Én nem voltam benne a vitában, de azért ezt azt megjegyzem:
A Killzone 2 nekem sem jött be annyira.
Jó játék, de nekem egy idõ után el ment tõle a kedvem.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

DanielT
Természetesen, sõt!

Az általam említett játékok nem a multiplaform mivoltuk okán sikeresek.
tomi890125
lehet sikeres egy széria akkor is ha nem multiplatform...!

The Only One!

Alien!
de emeli nem is egy...és fõleg azok,akik valóban sokat töltöttek benne.....szvsz csak multi játékként az átlag 8-a pontszám totál f*sza....

az,meg hogy nem lesz olyan népszerû, persze, mert kicsit gondolkodni is kell benne és emiatt a gamer társadalom fele mindjárt ki is dõl. nem casual fps ez...

ehh hagyjuk... nekem tetszik és ez a lényeg.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

DanielT
Ja, mert én szerinted nem játszottam a bétával?

A szaros tesztek közül pedig -ha már említed- egyik sem emeli olyan szintre a játékot mint ti. Mert nincs mit. Középszerû lövölde, sok játékossal. Nem lesz sikeresebb se a COD-nál, se a Battlefieldnél.
Alien!
egyból ráugrottam a béta alapján...ugyanis szarrá játszottam már azt is. és igen veled ellentétben nekem mondhatjuk,hogy hiteles a véleményem, mert játszottam vele...Te meg max szaros tesztek meg beszámolók alapján akarsz objektív lenni.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
Tavaly októberi kép 😄 Azóta semmi új info.

Prody

Prody
De ezerszer jobb mint a szaros X totyik...

DanielT
Azonnal rárepültél a MAG -ra, nyilván állati elfogulatlan a vélményed így az elsõ pár nap után... eljött a megváltó! <#wilting>
Alien!
ja... persze...aki ismer ezt tudja....pffff....

DanielT
Húúúúú. Ti vagytok a marketinges agymosók álmai.
Alien!
na te aztán pont vágod a témát. egyébként tényleg nem volt...ergo kuriózum.

DanielT
Ó, bizonyára.
Prody
Nem érted a lényeget...

DanielT
Hú! Ezek alapján nagyon csúnyán le lesz alázva a MAG, ahogy megjelenik egy játék, amiben 257 játékos lehet! Mert olyan még soha nem volt!

Jézusom...

Totti5
Nem vagy az, csak nem jött átt a mondani valója. Lentebb ment a vita arra reagáltam. Van amiben a KZ2 szebb és jobb sõt a legszebb FPS konzolra jelenleg és a legjobb animációkkal is rendelkezik, de a játéktere, színvilága, változatossága nem hasonlítható a BF:BC2höz mert az abban jobban muzsikál, szóval nem jelenthetõ ki hogy a KZ2 szebb mint a BF és fordítva sem.

tomi890125
bocs én vagyok a hülye, biztos rosszul értelmeztem az alábbi mondatot
"Minden elemében nextgen és nincs szégyenkezni valója sem a KZ2val szemben, hisz a KZ2ben nincs havas hegyes, erdõs, városos, sivatagos terület, amíg a BFben lesz ahogy lesz rombolás is,"

The Only One!

Totti5
Nem hasonlítottam semmit. Mind a kettõ nagyon szép.

tomi890125
hallod ember, te olyan nagy lángelme vagy, komolyan csodállak, de mindenki mást is aki 2 olyan játékot hasonlít egymáshoz, aminek a megjelenései nem azonosak? 1 év van a két játék között! 1 év a 21. században az a technika szempontjából rohadt sok, meg amúgy is 😊
na béke!

The Only One!

Totti5
De csak azért hogy lássam a kirohanásaidat, mert szórakoztatóak^^. Mielõtt lefanboyozol nézz magadba!

BF:BC2 minden bizonnyal a kor leghanulatosabb "valódi" háborús FPSe lesz. Minden elemében nextgen és nincs szégyenkezni valója sem a KZ2val szemben, hisz a KZ2ben nincs havas hegyes, erdõs, városos, sivatagos terület, amíg a BFben lesz ahogy lesz rombolás is, igaz mértékkel, de van. Nem kell imádni, nem is kell vele játszani, de akinek tetszik annak tetszik kár megtéríteni és megmondani neki hogy nincs igaza, mert ott a KZ2 vagy MAG... igen vannak olyanok akinek ezek nem tetszenek és mégis tudnak teljes életet élni.

kirol
Ja. 😄

Ahogy be-be nézek, itt tök jól elbeszélnek egymás mellett az emberek.
Kérdésekre nincs válasz. És pont írta valaki, hogy milyen jó a PS3 közösség. 😊

Peace!

Én csak annyit tudok mondani ,hogy ugyse tudjuk meggyõzni a másikat mert nekem a bc2 jönn be jobban nektek meg a MAG.Biztos jobb csapatalapúbb feladatok vannak ,de az véleményem szerint csak akkor ér valamit ha van egy jó összeszokott banda akikel nyomulsz mert ha csak mindeféle ember összeverõdik a nagy része biztos csak magányos farkasként szaladgál a pályán és csak az számít neki hogy minnél többet öljön.
DanielT
Józan érvekkel itt nem sokra mész 😊
Alien!
az, hogy nem ládikákat foglalsz el védesz meg....összetettebb csapatalapúbb feladatok és ezáltal harci helyzetek vannak... plusz az, hogy bármerre kavirnyászol az óriási pályán mindenhol kõkemény masszív csata van , vadászgépekkel ,ejtõernyõsõkkel berepülõ helikkel, stb...IGAZI háború. Ehhez képest a BF:BC2 egy kisebb csoportos konfliktus, fõleg ha azt veszem,hogy a max 24 emberbõl 8-10 a pálya végérõl sniperezik max.

Egyébként a killzone2 ugyan az mint pl. egy mw2. Csak az mw2-ben jobban fel voltak építve a pályák és pörgõsebbre jobb hangulatúra sikerült mint a kz2. De egy valamiben megegyeznek mind a kettõ agyon van szkiptelve. Vannak ps 3 exkluzív játékok amik tényleg ütnek pl. heavy rain ,god of war ,gt5, uncharted2 és még ki tudja mi jön a jövõben , de a killzone2 egyszerûen nem sikerült valami jól. És csak azért mert valami ps3 exkluziv még nem biztos hogy über fasza gém!
Prody
Batyo: MAGban a legfõbb ujítás a 256 player háború, ahol sehol máshol nincsen! És lehet fegyvert unlockolni, fejleszteni, érméket szerezni stb... tehát XP és fejlõdés miatt érdemes játszani vele (oké, ezek máshol is ott vannak, csak megjegyeztem, hogy a MAG sem egy monoton game)

Oké... az, hogy az épület összeomlik szép meg jó... de ilyen volt már egyszer, nem újítás... annyira nem nagy szám.
Persze nem a tank elõtt kéne szaladgálni, de a mai vérpistikék mind ezt csinálják és csak a frag-re mennek, és semmit sem taktikáznak... ezért elbaszott egy gameplay-e van sztem (ennek is)

Ja és nem vagyok fanboy. DE most a õszintén a magban mi az az óriási nagy újítás(ok) amiért ennyire dicséritek?