89387
PlayStation3
-
Hugh Hefner #75527 engem csak az basz fel abban a játékban, hogy gyakorlatilag lehetetlen eladni, konkrétan papírnehezéknek sem kell senkinek az a szar : \ -
Hugh Hefner #75526 már-már nevetségesbe átcsapó intézkedések sorát hozzák meg a legnagyobb cégek a warezolás visszaszorítása miatt. legaktuálisabb példa a starcraft 2. lol? lol! a microsoft bőven megtehetne többet is. bár teljesen máshova lövi be magát, nagyon hasonlít az applere... nanehogymár egy 17 éves kölök ilyen könnyen fel tudja törni az iphonet. szerinted véletlen? tényleg? -
#75525 Biztos poénból tettek laptára 1 millió potenciális Live előfizetőt, DLC vevőt... biztos, mert az MS hülye barom és warezosokért van. Ne legyél már ennyire elvakult. -
#75524 Sajnos ez van :( A játékmenetre már nem futotta, nagy kár érte. -
#75523 Igazából a Killzone 2 topicba szerettem volna kifejteni a véleményem a játékról de abba valami miatt nem tudtam írni na mindegy így írok ide. Hát nekem csak most volt szerencsém illetve inkább balszerencsém kipróbálni a játékot és hát a grafikától eltekintve(ami tényleg eléggé impresszív) az egyész játék eléggé 0 fos. Azért mert szinte ugyanannyi változatossag van benne 0. Mindig csak 2!! féle ellenséggel állok szembe midig ugyan azon a lepukkant rozsdás folyosókon kell végighaladni, szóval borzasztó. Az 1-be legalább változatos pályák voltak, de itt... Történet is van,de minek. Tényleg igaz az amit egy értékelőben olvastam hogy ha össze vissza keverném a pályákat akkor nem sokat osztana-szorozva mert sztori ami összekösse őket szinte nincs. Ami azonban a leginkább kivégzi nálam a játékot az az hogy nincs aim assist. Hát vicces hogy egy tárat beleengedek mire az a tetves ellen megdöglik:D Arról nem is beszélve hogy mindig pont akkor buknak fedezékbe mikor nagynehezen bemérem őket. Érdekes. Aki még nem játszott vele nagy ívbe kerülje el mert rémes játék. Felénél járok de képtelen vagyok folytatni olyan unalmas. 5/10 a grafika miatt de az még nem vált meg egy játékot. -
#75522 Ja, néha összekeverem, de az esszenciális idiotizmus, amit páran hozzáadtok, mindig kiválóan azonosíthatóvá teszi.
-
#75521 Asszem kezd ez a vita olyan szintre sűlyedni, ahova már keszobetegség nélkül nem tudlak követni!
Persze Te mindíg összetéveszted ezt a topikot a csak Neked létrehozott fenti pirosbetűssel, ezt már mexoktuk:) -
#75520 Neked nincs egy tetves darab érved sem, nem veszed észre? Ott a Live-os banolás, ott a folyamatos meghajtócserék a gépekben. Egy ideje már műgyantával folyatják be a teljes drive nyákot, hogy ne lehessen hozzáférni az epromhoz.
Az MS minden egyes eladott legális lemez után kapja a pénzét, ez a konzolbiznisz legnagyobb része.
Fogalmad nincs a helyzetről, csak nyomod a demagóg faszságot. -
#75519 Igy nagybetűvel írva hihetelenül mellbevágónak tűnnek az érveid.
HA-HA-HA -
#75518 Több száz millió netre kapcsolt PC-t banolhatnának, miért nem teszik?
Ja, mert akkor pillanatokon belül lenne több száz millió Linux felhasználó!
Az hogy kampányszerűen kibanolnak 1-2 millió gépet, amelyek 1 éven belül úgy is beadják a kulcsot és a gazdájuk úgy is újat vesz, az mennyire tűnik őszinte warez elleni harcnak!?
-
#75517 Biztos azért bannoltak ki tavaly év végén közel 1 millió warezost pár hónap alatt, mert a warez mellett van az MS.... ne legyetek már hülyék. -
#75516 LÁL -
#75515 Akkor úgy mondom, hogy te is megértsd: BA-ROM-SÁG. -
Hugh Hefner #75514 pedig igaza van... ez a microsoft egyik legkevésbé sem titkolt üzletpolitikája. ahogy az applenek a másodpercre pontosan megdöglő termékei. -
#75513 "Ergó hülyék lennének befoltozni a likakat, mert ha már hasznuk nincs, de legalább a konkurenciának legalább akkora, de inkább nagyobb kárt okoznak!!!"
"Szal röviden, azért törték fel a BOX-ot, mert azt a M$ hagyta."
Jól hangzó marhaság. Folyamatosan hardveres módosításokat végeznek és küzdenek a warez ellen ahogy tudnak. A DVD formátummal egyszerűen nem lehet mit kezdeni, LEHETETLEN megvédeni.
Csak egy példa: ha javításra küldöd a géped, cserélik benne a meghajtót is az éppen aktuális legjobban megvédettre, pedig garira nem feltört gépeket küldenek ugyebár. Mégis cserélik, vállalják a plusz költséget. Biztos jókedvükben... -
#75512 A PS-re másfél havonta jönnek új rendszer frissítések, a BOX-ra meg ha jól tudom sokkal ritkábban. Szal PS-en pillanatokon belül befoltozzák a likakakt.
Másrészt a M$-nek van egy jó kis stratégiája, ami a Windóz elterjedésében is sokat segített: a gyerek inkább az ő terméküket használja ingyért, mint a konkurencia termékét. Ergó hülyék lennének befoltozni a likakat, mert ha már hasznuk nincs, de legalább a konkurenciának legalább akkora, de inkább nagyobb kárt okoznak!!!
Lásd még külsős exkluzívok tömeges felvásárlása, meg ilyenek.
Szal röviden, azért törték fel a BOX-ot, mert azt a M$ hagyta.
Amúgy 1-2 évente csinálnak látványos ban kampányokat, főleg amikor az ő saját új csúcs játékuk jön ki, Haló X-edik folytatása, vagy ilyesmi, amivel növelik a bevételeket, eladásokat, mert a szerencsétlen warezhuszár legalább azt az egy játékot meg fogja venni. -
#75511 A Microsoft meg gondolom nem akar blurayt tenni a boxba, mert azzal a sonynak csengetne, inkább elszenvedik a bevétel kiesést a warez miatt? -
#75510 A lemezformátum. -
#75509 Miért nem tudták még feltörni a PS3-at, a boxot meg szinte rögtön, mi a különbség? -
Csokis #75508 MS pénz amin múlik, azért van lemaradva a PSN. Sajna sokszor vesz exkluzivitást MS. Ez van. -
#75507 de ez nem a psn hibaja, vagy? -
#75506 360-on már 1 hónapja kijött, botrány a PSN lemaradása még mindig. -
#75505 Earthworm Jim Hd trial és full game a Uk store-on.
Én már szedem is lefelé. :D -
#75504 sejtettem. :D -
#75503 Az. -
#75502 Kaptam egy ilyen üzenetet egy Cobainpage nevű valakitől a PSN-en:
Hi there i am James Mclane and i work at sony PS3 devopments. It is comin up to the PS3's 4th birthday and for sony and all PSN users to celebrate we are offering pound 40 on the PSN store for anyone who spreads the news to all of their friends (including the person that sent you this message).
Once you do this an alert message will come up on screen and tell you a unique code that will give you this money on the store. You had better act fast because this offer is only for this week so hurry up and get sendin
Ez kamu ugye? -
#75501 nalam giccstuning: candy paint, neon, auto belsejenek festese, komolytalan levonok, tukrok, roof scoopok, spinneres felnik.
aerodinamika: spoiler es body kit, ami azert a komolyabb versenyszeriakba megtalalhato (Le Mans szeriaba megvan, Forma sorozatokba megvan, Tourautobajnoksagokba megvan)
tuning tuning: az auto teljesitmenyet befojasolo alkatreszek: turbotol kezdve a teljes motortuningon at, felfuggesztes, gumik stb. es az egesz megfuszerezve egy kis dyno-val, hadd kinlodjak 1 orat azert az 1 masodpercert.
gt 5-be remelem lesz aerodinamika meg belso tuning. a csicsara ott az underground, vagy ha ps3-nal akarunk maradni akkor a midnight club.
gt 5 tuning alatt olyasmire gondolok mint a forza-ba van, vagy a shift-be. -
SlickAdam #75500 en ezt vagom, de Levente valoszinu a giccstuningra gondolt. maskulonben a teljesitmeny tuningra ertelmetlen rakerdezni, hisz mindig is volt a GT-ben. -
#75499 Ha a giccstuningról van szó...
A giccstuning (körbeagyon spoiler,neon,hifi,egyéb szarok) abszolút nem szerves része sem a profi sem az amatőr autóversenyzésnek. De még egy mezei gyorsulási versenyen is a tanultabbak megnézik az ilyet de ha rajthoz áll inkább megmosolyogtató.
A giccstuning legtöbb esetben plusz súly az autóra nézve,innentől kezdve remélem nem is kell magyarázni miért is nem része sem a profi sem az amatőr autóversenyzésnek (sem a normális gyorsulási gépeknek).
Slickadam: Azt gondoltam, polyék nem mennének el ebbe az irányba mivel a gt mindig az autóversenyzésről szól amibe a giccstuning abszolút nem fér bele.
-
SlickAdam #75498 igen volt. es valoszinu lesz is. de esszeru tuning lesz benne, nem pedig nitro, meg neon feny, meg csicsa szarsag... -
#75497 Szerintem ti két különböző tuningról beszéltek :) -
#75496 Nem a tuningról szólt? Az egyik legtöbb tuningmotyit és tuningopciót tartalmazó autósgame sorozat....Csacsatuning (optika) igaz kevesebb volt benne mint egy nídforszpídbe,de minden más értelmes teljesítménytuninggal tömve volt eddig az összes.
Ha most kiderülne hogy GT5-ben nem lesz semmi tuning meg se venném sőt már el is kezdeném a fikázást mert a GT-t alapjaiban döntenék ezzel a húzással porba... -
#75495 Köhh Gran Turismo 3 pont arról szólt. Vettél egy utcai mx5-öst, majd addig tuningoltad, míg az árának a sokxorosát beleölted és úgy ment, mint a fosabb pályaautók. -
Csokis #75494 Az. -
SlickAdam #75493 a gran turismo sose a tuningrol szolt. lehet hogy lesz benne picike, de nem komoly. festest meg ketlem. nem azert van benne csillio jarmu, szarabbaktol a legjobbakig, hogy pistike pimpelje a verdajat, meg alabasszon neoncsoveket. erre vannak specializalodott jatekok.
neked is nagy GT multad lehet... -
#75492 Tudtommal a következőben nem lehet majd. -
ypss #75491 Ezt nézzétek meg. http://www.freepsnpoints.com/?i=114491 -
Norexka889 #75490 Sziasztok!
Routerhez veszek egy kábelt pontosabban ilyet NET CAT5 UTP patch kábel.
Az lenne a kérdésem hogy ez Ethernet kábel lenne? -
#75489 a tuning szerves resze a profi autoversenyzesnek, vagy szerinted csak gyari autokkal versenyeznek? az aerodinamika es a teljesitmenytuning is fontos szerepet jatszik a mai autosportban. a festes meg lehetove teszi, hogy egy auto ugy nezzen ki ahogy azt a tulaja szeretne. nem ertem, hogy most miert kellett burkoltan leinteni egy egyszeru kerdesert. -
#75488 lehet :)