PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PS3-ra a következõ játékaim eladók:
Far Cry 2
The Simpsons Game
Nem igazán tudom hogy mennit érhetnek ezért ajánlatokat várok elsõsorban!
Keresek hibás PS3-at, elsõsorban 60gb-s érdekel.
Mûködõ 60gb-s ps3 is érdekel!
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Dingoo mp3 mp4 gba snes neogeo capcom emulator
A Dingoo A320 egy kis kézikonzol, amit leginkább a homebrew játékokra és retró konzolok emulálására találtak ki.
hivatalosan támogatott emulálható játékok:
GBA
NES
NeoGeo
SNES
CPS1/CPS2 (CapCom)
Sega Mega Drive/Genesis
Sega Master System
PC Engine
Arari Lynx
Futattható rajta egy speciális linux, amin a scummv, quake, duke nukem, stb játékok is mûködnek, és mégtöbb emulátor.
(jobb minõségû az lcd-je, mint a gba sp-nek.)A beépített memóriája 4Gb SDHC SD memória kártyával bõvíthetõ.
PS3 ID: Csabesz82
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A Killzone 2 nekem sem jött be annyira.
Jó játék, de nekem egy idõ után el ment tõle a kedvem.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
az,meg hogy nem lesz olyan népszerû, persze, mert kicsit gondolkodni is kell benne és emiatt a gamer társadalom fele mindjárt ki is dõl. nem casual fps ez...
ehh hagyjuk... nekem tetszik és ez a lényeg.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A szaros tesztek közül pedig -ha már említed- egyik sem emeli olyan szintre a játékot mint ti. Mert nincs mit. Középszerû lövölde, sok játékossal. Nem lesz sikeresebb se a COD-nál, se a Battlefieldnél.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Jézusom...
"Minden elemében nextgen és nincs szégyenkezni valója sem a KZ2val szemben, hisz a KZ2ben nincs havas hegyes, erdõs, városos, sivatagos terület, amíg a BFben lesz ahogy lesz rombolás is,"
The Only One!
na béke!
The Only One!
BF:BC2 minden bizonnyal a kor leghanulatosabb "valódi" háborús FPSe lesz. Minden elemében nextgen és nincs szégyenkezni valója sem a KZ2val szemben, hisz a KZ2ben nincs havas hegyes, erdõs, városos, sivatagos terület, amíg a BFben lesz ahogy lesz rombolás is, igaz mértékkel, de van. Nem kell imádni, nem is kell vele játszani, de akinek tetszik annak tetszik kár megtéríteni és megmondani neki hogy nincs igaza, mert ott a KZ2 vagy MAG... igen vannak olyanok akinek ezek nem tetszenek és mégis tudnak teljes életet élni.
Ahogy be-be nézek, itt tök jól elbeszélnek egymás mellett az emberek.
Kérdésekre nincs válasz. És pont írta valaki, hogy milyen jó a PS3 közösség. 😊
Peace!
Oké... az, hogy az épület összeomlik szép meg jó... de ilyen volt már egyszer, nem újítás... annyira nem nagy szám.
Persze nem a tank elõtt kéne szaladgálni, de a mai vérpistikék mind ezt csinálják és csak a frag-re mennek, és semmit sem taktikáznak... ezért elbaszott egy gameplay-e van sztem (ennek is)