89387
PlayStation3
-
#75567 Kissé felháborodtak volna a csak DVD meghajtóval szerelt gépek tulajdonosai(megjegyzem joggal), hogy nekik ne legyen már kötelező HD meghajtót venni, ha új játékokkal szeretnének játszani. -
#75566 Vágod te ezt!
De nem hiszek neked, tudom, hogy csak polyénbó' írtad!
-
#75565 Arról nem is beszélve hogy a júzer árcsökkenésre gerjed minden fél évben, erre árnövekvés? és a dvdről átállni hd dvdre menet közben? költséghatékony megoldás :D persze ahhoz lehet hogy elég lett volna hogy a Sony leelőzze, mert a HD dvdt mire is használta volna? a játéknál különösebben nem lett volna jelentősége, max 10 játék nem 2-3 lemezen jön ki hanem 1en, és az FF 13nál HDban lenne a videjó. Blúréjt nem tudna rajta nézni, HD dvd film meg már nem létezett akkor sem, csak múzeumokban.
Na ezt vezesd le nekem hogy ez miért lett volna jó az MSnek és nekem? -
#75564 "A részvényeseknek nem az számít hogy mennyi lé van, hanem hogy a következő negyedévben mennyi lesz, és ha kevesebb a nyereség mint az előzőben akkor GÁZ van."
Ja, és tudod hogy hogyan hívják a M$ követelőző és a vezetőségen minden centet számon kérő részvényeseit?
Csak a monogramjukat írom le: BG, SB.
:D
Ha elhatározzák, hogy a Mikró seggbe bax minden warezjátékost, akkor a Mikró seggbe fogja őket baxni, és még csak meg sem érzik, legfeljebb BG idén kihagyja, hogy átutaljon néhány százmilliót az éhező afrikai édszes gyerkőcöknek. -
#75563 Ellesték a Sonytól a PS1-PS2 után. -
#75562 abbahagyom. de bazzze, akkor a f*szért nem építettek ki egy olyan kib*szott védelmet mint ami mondjuk a ps3-ban van?!?!? miért nem fér bele a sokmilliós fejlesztési / marketingköltségbe ez a része, ha ennyire fontos?!? miért egy totál támadható, levonuló adathordozót választottak?!? -
#75561 Simán bazzeg. A PS3 topik kurvaokos szakértői úgy oldják meg a világ problémáit, hogy csak lesel! -
#75560 2 év után kiadni egy HD DVDs boxot, amikor a szabvány már meghalt? ezt hogy -
#75559 Az, hogy ki nyeri a formátum háborút, csak kb 2008-ban dölt el.
Ha nem is az induláskor, de 2007-ben még mindíg kiadhattak volna egy HD DVD-s Boxot, amiről volt is pletyó. Ha megteszik a HD DVD a nyerő!
Nem tették.
Mellesleg, hogy addig elhúzódott, annak az oka a M$ tőkeinyekciója volt pár stúdió felé néhány száz milliós nagyságban, akik cserébe HD DVD exkluzivitást vállatak.
Ja és hogy miért olcsó. Csak mert kb ugyan azzal a gyártósorral lehetett volna nyomatni a lemezeket, mint a DVD-ket. A BD-nél más a hordozó réteg vastagság, vékonyabb, hogy több réteget is egymásfölé lehessen rakni, ami viszont teljesen más gyárttástechnológiát követel. A felületet is ellenállóbbá kell tenni, ami megint plusz költség. -
SlickAdam #75558 -
#75557 Jajj, hagyd már abba.
Eladott játék = pénz. Live előfiztés = pénz.
Másolt játék = nincs pénz.
Azt a tompa kurvaeget már. -
#75556 nemvagyunk segghülyék, de az aki lewarezol tetracsilliárd játékot, megszerez minden archivementet kiépít egy baráti kört, és kibannolják, az utána hű vásárló lesz hosszabb távon.
az iphone-nál hasonló a menet..törheted ha akarod, aztán annyira hozzádnő, hogy utána vásárolsz mint a b*rom..
-
#75555 "Ja, mondjuk kap egy új Xboxot, a M$ meg csődbe megy gondolom ettől!:)"
Amcsi gyerek bepereli stb stb stb... tök jó hogy szerintetek minden egy csettintésre megy, az MSnél meg hülyék és balfaszok vannak.
A részvényeseknek nem az számít hogy mennyi lé van, hanem hogy a következő negyedévben mennyi lesz, és ha kevesebb a nyereség mint az előzőben akkor GÁZ van. -
#75554 Tökegyszerű matek:
Eladnak egy játékot 360-ra, az MS kapja belőle a jutalékot. Valaki lemásolja, az MS nem kap belőle jutalékot. Lemásolhatóak az MS konzol játékai? Fogják azt szeretni a fejleszők? Fognak belőle pénzt keresni? Na?
Tényleg ENNYIRE segghülyék vagytok?! -
#75553 Ja, mondjuk kap egy új Xboxot, a M$ meg csődbe megy gondolom ettől!:)
A M$-nek annyi pénze van minden évben tiszta profitként, hogy simán minden egyes tulajnak vehetne egy új Boxot és még mindíg maradna neki vagy 15 mrd $-ja, arra amire ő akarja. -
#75552 akkor kanyarodjunk vissza a kezdetekhez. basztak ezellen bármiféle azonosító védelmet kiépíteni...
tökegyszerű a matek: a hardverre sem volt elég idő, nemhogy a védelemre. mindkettőt belekalkulálták a gyors piacradobás / piacszerzés érdekében. -
#75551 Akkor tudnak bannolni ha tuti biztos a dolog. Ezért időzíti az MS egy exluzív játék dátumára, amit ha 1-2 héttel előtte tolnak, akkor az 99%hogy warez és mehet a bann, ezért nincs az hogy azonnal kapja az ember a bannt, ami persze nem jelenti azt hogy nem kap azonnal, de erre mondtam hogy 50%ék az esélye a bannak hogy ha warezos coddal játszik lájvon mondjuk most ebben a pillanatban. -
#75550 Erről dumálok. -
#75549 Arról még tegyünk említést, hogy ha valakit ok nélkül bannolnak akkor az milyen problémákat vet fel... -
#75548 És akkor egy kökemény összesküvés elmélet, csak erős idegzetűeknek.
Az utóbbi hónapokban szerintem látványosan megnőtt a régi 60-as gépek elhalálozása. Általában a szokásos túlmelegedés a gond. A csipek simán kiolvasztják magukat az alaplapról. Lásd még RRoD.
A dolog azért érdekes, mert eddig 3 éven kersztül példásan működött a rendszer túlmelegedés elleni védelme.
Egyszer például a gépem eldőlt és beszorult a venti. 5 perc használat után leállt, hogy túlmelegedett. Ventit megjavítottam, azóta semmi baja, 1X talán még volt valami túlmelegedéses gondja. Ez kb 2 éve volt.
Emléxem olyan videókra az első évben, amikor kb 2 hétig nyomatták a PS3-at megállás nélkül, volt hogy szaunába is betették úgy játszottak vele az ajtón kívülről.
Idén március-április környékén viszont se szó se beszéd megadta magát az én gépem is.
Érdekes.
Na kinek mi jut eszébe arról, hogy vajon ha lehetősége lenne a Sony-nak (van), akkor miért lenne érdeke kiiktatni olyan gépeket (amelyek pl. potenciális veszélyforrást jelentenek sok szempontból neki). -
#75547 Lehet hogy habzik a szám, mert ennyi hülyeség feloldja a habféket. Azt még mondd már meg nekem, hogy mi az olcsóbb? Egyedüli támogatóként fenntartani egy halott szabványt, vagy a mindenki által ismert és támogatott fingolcsó mellett maradni? Ha lenne egy vállalkozásod, a jól bevált olcsó megoldást válastanád, vagy egy drágát, ami nem is biztos hogy életképes? Istenem de imádom a vak világba sületlenségeket beszélőket. -
#75546 "egyszerre mindenkit egy gombnyomással aztán kész. vagy esetleg mérlegelnek?!?"
Nem tudják egyértelműen azonosítani, ennyi a probléma. -
#75545 simán benne van a MS stratégiájában a warez. teljesen reálisnak tartom. a ban-t meg nemvágom hogy miért nem szigorítják?!? egyszerre mindenkit egy gombnyomással aztán kész. vagy esetleg mérlegelnek?!? az lenne az igazi warez elleni harc. mint a sonynál, hogy kib*szták a támadható felületet (linux). -
Hugh Hefner #75544 hd dvd elég ideális választás lett volna. félhalott? ugyanmár, a microsoft tőkeinjekciója simán megmentette volna.
jönnek azért a habzószájúak, imádom ezt a topicot : ) -
#75543 A4 -es papírlapra kellett volna írni a kódot, mint a C64-es időkben az újságokban. -
#75542 Az a formátum lett volna amit a filmipar is támogat és nagyon hamar eldőlt hogy nem a HD DVD az. Az MS jól tette hogy nem használt fel egy halálra ítélt szabványt, mert jóval drágább lett volna a gép ára, és az MSnek kellett volna öncélúan finanszírozni egy "nem létező" szabványt, ami nem kis költség lett volna. Sony és az UMD esete ismerős ugye? -
#75541 És mégis mit választhatott volna mester? Áruld már el! Már én is kivagyok már itt a sok őrületes hülyeségtől. Az ellenlábas Sony formátumát kellett volna választania, vagy az akkor már félhalott HD-DVD-t? Esetleg CD-t? Kazettát? Mit, mégis? -
#75540 Nem hagynak nyugton senkit. Random megy a bannolás. Vannak akik azonnal beszopják, vannak akik idővel. Amúgy évente minimum amikor a legnagyobb címek jönnek ki pl egy Halo esetében ha 1-2 héttel a megjelenés előtt már játszanak akkor azoknak annyi és az ODST, GeoW 2, Fable 2, Forza 3 miatt keményített be az MS, mert 2 héttel a megjelenés előtt már wraezon voltak, így őket egy gombnyomással likvidálni lehet, ezért is vannak nagy bannhullámok ősszel, télen. A többiek meg random mennek, ha az MS észleli akkor megy a bann az év bármelyik napján, de ez nem 100%os hanem csak 50-50. -
#75539 Pláne, ha akkor a HD-DVD mellé állnak, akkor ma évente virágot hordunk a Sony sirjára! -
#75538 Milyen választása? -
#75537 Tök mindegy, hogy min van az anyag. A PS-nél nem csak a BD miatt nem lehet másolni, gyakorlatilag folyamatos kontrol alatt tartja a hypervisor rendszer a hw-t. Szinte sehol nem lehet belenyúlni, úgy hogy a hypervisor le ne tiltsa, és mondom szinte havonta jönnek új rendszer frissítések.
Itt egy cikk arról, hogyan sikerült feltörni a PS-t (majdnem).
Azóta az otherOS funkciót megszüntették szóval ennyit arról, hogy hogyan törik fel a jövőben.
Mellesleg az XBOX-on is ugyan így van hypervisor rendszer, aminek segítségével amikor jön a ban hullám kibökik a warezpistákat. Aztán persze másfél évig nyugton hagyják őket.
:) -
Hugh Hefner #75536 najó, kegyes leszek, és adok egy tippet, mert nem jársz annyira messze, mint hiszed. volt választása a microsoftnak mielőtt kiválasztotta a dvd-t. tudták mivel jár. -
Hugh Hefner #75535 szerényebben, sokkal szerényebben. -
Csokis #75534 Nagy civakodás közepette egy kérdés!
Hogy lehet a játékok menűn belül almenűket létrehozni saját névvel és oda tenni játékokat? Most láttam a ezt és nagyon jó!
Más. Találtam egy nagyon jó oldalt! http://www.co-optimus.com Itt olyan játékokat lehet találni (platform szerint), ami támogatja a coop játékot, online/offline egyaránt! Nagyon jól jött nekem, mert a most PSN-re megjelent Earthworm Jim HD nem tudtam, hogy online is van-e 4 coop vagy csak offline (online is)! :) El is mentettem, remélem pontosak az információk rajta?! :D -
#75533 Még jóhogy keményen 4k-ért vettem..., mondjuk ha tudtam volna, hogy ekkora szar, nem veszem meg. Helyette az Uncharted 1-et akartam, barom voltam hogy ezt választottam. -
#75532 Nehezen viselem már ezt a szintű balfaszságot amit évek óta előadtok.
Ugyanakkor hozhatod a kamerát, fetrengek a kanapén, sört kortyolgatok, filmet nézek és közben mintegy mellékesen szabok gátat a baromságfolyamnak. Szóval nem lesz látványos a film. -
#75531 Orvos látott már?
Hogy vagy képes magad ilyen szintig felhúni egy ilyen hülyeségen. Átugrok hozzád, csinálunk egy videót, ahogy kikelsz magadból, felrakjuk a jutubra, meg a napixarra, tutti a siker!
-
#75530 Ugyanígy vagyok a Killzone 2-vel én is, nagyon gyenge, unalmas egy játék, pedig amikor kijött a tesztek ódákat zengtek róla, mennyire hangulatos, folyamatosan történik vmi, ilyen FPS-t még nem láttunk stb. De a pályák dizájnja rém egyszerű, semmi változatosság, és sztem a grafika sem nagy szám. Az MI viszont nagyon jó, elég izzasztó csatákat lehet vele vívni. Még én sem bírtam végigvinni, majd ha nem lesz más. -
#75529 Nem értek hozzá, de nem tudok olyan gépről ami DVD szabványt használja, vagyis a PS3on és a kézi konzolokon kívül szinte minden, ami olyan védelemmel lenne ellátva ami feltörhetetlen. Blúréj is fel lesz törve idővel majd... -
#75528 Na, te rohadtnagy szakértő, okoskodd már ki, hogy a 15 éve feltört DVD szabványt hogyan védi meg az MS úgy, hogy a legelső napon eladott Xboxon is fusson, amivel már semmit nem tud tenni?
Törhető volt a PS1, a PS2, minden egyes kibaszott konzol eddig.
Gondolkodni azt nem tudsz, csak nyomni ezt a szar összeesküvés elmélet dumát.