PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prody
Valami PC-s divatmajom 😄

"természtesen nem lesz, ezeknek a petícióknak meg az ég világon semmi értelme, csak sávszél pazarlás a köbön"

Totti most jól megmondtad! <#boxer> Örülj a fejednek!<#levele><#zavart2><#wow3>

predator0
A 20+ befejezés miatt sem kezdenéd újra?

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

5c0rp330n
te mi a faszrol beszelsz egyaltalan? szorozgatsz ide-oda aztan kihozod hogy 10-bol 4 ps3 szetmegy? es ezzel minket, tulajokat akarsz meggyozni te, aki valoszinuleg nem is latott meg ilyen konzolt a valosagban? takarodj mar innen a retkes halal faszara.

Heavy Rain játékmenete nem az én világom, de azt azért el kell ismerni, hogy profi munka! Zene bármelyik 'A' kategóriás moziban elférne, történet így demó alapján érdekes lehet, grafika mai szinten mestermunka.
Viszont valszeg a nehézség még rövidebb reakcióidõvel lett megoldva, ezért viszont egy magamfajta nem kezdené újra.
Egy szó mint száz, nekem kimarad (ha lemegy mirror's edge árszintre esetleg beszerzem), inkább megnézek egy jó thrillert, bár elismerem, hogy nagy munkát végeztek a Quantic-nál.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

NEXUS6
Az a gáz szerintem, hogy papiros újságot manapság egyre kevesebben vesznek. Az onlájnból meg valszeg marha nehéz megélni, ergo az onlájn újságírók egyre könnyebben megvásárolhatók.

Valaki írta is, hogy lehetõség lett volna egy kritikának a korábbi megjelentetésére, mert a kiadó hozzájárult volna, de ennek az lett volna az ára, hogy nem húzhatják le a terméket a szerzõdés szerint. Aki ezt nem vállalta, az max leírja ezt, legfeljebb nem ebbõl él meg. Aki meg bevállalta ennek ellenére, az ezt nem írja, csak adja a 9-10 pontokat puszira. Ecceri júzer meg néz, hogy most mi van.

Ennek azért nem így kéne mûködnie, játékfejlesztési költség ide vagy oda.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Szióka!
Alap infók a banner alatt PS3 faq
Ez meg a közösségi oldal.

Jó szórakozást!
😊

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

kár

Totti5
természtesen nem lesz, ezeknek a petícióknak meg az ég világon semmi értelme, csak sávszél pazarlás a köbön

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nem nagyon lesz magyar felirat a Heavy Rain-hez, mi?
:: online petíció ::

Totti5
A fejlesztési költségek többszörösésre rúgtak és olyan méreteket öltenek hogy nem engedhetik meg maguknak azt a luxust hogy a játékuk ne legyen sikeres. Ha megnézzük konzolra mondjuk a jövõ havi megjelenést, nem talál az ember kis halakat, mint anno amikor 5 AA mellett 10 nem AA játék is megjelent. Ha a technó részét hanyagolják az a baj, mert sír mindenki hogy mit képzelnek, viszont elvárja mindenki hogy állejtõs legyen, hisz az "kötelezõ", aztán csodálkoznak hogy minél nagyobb rétegeket szeretnének a játékkal megnyerni, hisz vagy alkotnak valamit amit vesznek vagy lehúzhatják a rolót.

Bár a helyzet messze nem drámai, mert minden stílusban ott vannak azok a játékok melyek lekötik a HC vagy nem HC rétegeket és a videójátékok 15 éve is a szórakozásról szóltak, és a legprimkóbb cuccokkal is elvoltunk, ennek nagyon manapság sem kell hogy máskép legyen.

Sziasztok! Holnap egy 250-es ps3 boldog tulajdonosa leszek. Tudtok ajánlani egy oldalt, amelyik azzal foglalkozik, hogy mik a teendõk azután, hogy összekötöttem a tv-vel, rátettem a netre? Pl. mi ez a Playstation Home? Van-e magyar közösség? Hogy találom meg õket? Ilyesmik. Köszönöm a segítséget!
NEXUS6
Na ja. De igazából ez minden játékra igaz.
Valahol a PS1 idejétõl elmúltak azok az idõk, amikor egy játék pusztán mert jó volt el tudta adni magát, sikere lett. A kiadók direkt játszanak rá a rajongók elvárásaira, lásd a sorozatok túlsúlya, és olyan pénzeket költenek 1-1 játék promójára, amibõl régebben 10 db A kategóriás játék fejlesztése is kijött volna.
Aztán ugye a játékos közönség is megváltozott, úgymond felhígult. Régebben a kezsuöl egyenlõ volt a lámával és mindenki lenézte elkerülte õket. Manapság meg õk vannak többségben, ezért mindent hozzájuk igazítanak.

Szal, hogy mennyi pénzt szánnak reklámra, ezért hány embert, és újságírót tudnak a marketing mögé állítani, az csak a kiadókon múlik manapság, nem a játék valós minõségén, és ez minden esetben így van.

Valamikor az volt a véleményem, hogy ebben a szituban, majd a nagy öregek, a neves újságoknál levõ tapasztalt emberkék majd megmondják a frankót, de ebben a szarkavarásban õk sem tudnak tiszták maradni.
Ott tartunk, hogy nincsenek egységes és valamilyen szempontból tisztának mondható értékelések, még egy oldalon, újságon belül sem.
Régebben az olvasói rovatok is elég fontosak voltak egy-egy ilyen kiadvány életében, és azért valamilyen szinten átjött az újságírók felé is, ha valaki fosht adott ki a kezei közül.
Manapság nagyjából lexarják az olvasók visszajelzéseit, mert annyi van belõle, mint szemét. Egy mellényúlás ráadásul látványosan fellendítheti az oldal ismertségét is.
A papíros újságírás korában eccerûen csõdbe mentek volna, ma meg még pénzt is kapnak a szennyért.

NEXUS6
Te tudod mit beszélsz?
Egy valóban megbízható, és ilyen szempontból átlagos termék meghibásodási aránya 1-2% körül mozog!
Ilyen szempontból sem a PS3, és pláne nem az X nem átlagos termék. Bár ha a kínai gagyi az átlag, akkor azok, de szerintem nem ahhoz kéne mérni.

Azonban amiket írsz, hogy a te becslésed szerint is 20% az eltérés a két termék meghibásodási aránya között, az ilyen szempontból még mindig horror!

guardian hero
Mögérakott marketing + rajongói hype értelmében.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
szerintem
régi PS3 10bõl 2 de be kell szorozni 2-vel akkor 4
X360 10bõl 6

tehát alig jobb az arány így már

NEXUS6
Milyen értelemben?

NEXUS6
Momentán a szexre, de hogy jön ez most ide?
<#nyes>

DanielT
Mire gondolsz?
guardian hero
A Halo külön kategória.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

NEXUS6
Szerintem elég spoileres, ha a HR tesztre gondolsz. Inkább gyorsan átlapoztam csak.

NEXUS6
Nos akkor, most hogy is van, az uccsó 2 hsz-ben némi zavart érzek az erõben, valahogy ellentmondásos nem?
😊

DanielT
Az a gaming újságírás szégyene, nem szabad figyelembe venni, mert akkor már tényleg nincs értelme a pontokkal foglalkozni.
zzeN
A szar héló 3 mé kapott 9.8-at? Enyhe túlzás...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DanielT
Jajj, hagyjuk már ezt a belemagyarázást, teljesen felesleges. Tonnaszám kapták a PS3 exkluzívok a 9 feletti pontokat.
Mennyire nézhetõ?

NEXUS6
Végébe belekukkantottam, hogy miért ennyi. Érdekes, hogy gyak itt is folyamatosan dicsérik, 1-2 hibával, mint pl. a nem tökéletes angol (Swartzi monnyon le a kormányzóságról! <#hehe>).
Az ME2 pl. náluk 9.7, még a Bioshock 2 is majdnem annyit kapott, mint a HR.

fook
Sima usb-s egér + billentyû kombó megy ?

zzeN
8.9, me ps3 ex...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

predator0
Csak saját felelõsségre! Heavy Rain GameTrailers review, 8.9.

Kérdezd meg azt az egyet, hogy érdekli-e vajon, hogy a másik kilencnek semmi baja sincs.

Papesz

Ez a god of war 3 trailer nagyon fasza. Már alig várom hogy megjelenjen. Kötelezõ vétel lessz.
deep
Jujj, már megyek is😊
Usa psn: akciós a héten a Trine!!! 10 dolcsi, amíg a készlet tart! Futás!<#taps><#vigyor2><#taps>

Kratos86

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

sacano1
Hát a meghibásodáds arány pont ahogy írtad a kezdetek óta van mindkét gépbõl a PS3 60 gigás semmi baja a box azóta már a 4 ik nem is merem használni.

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Ja. Csak mások az arányok. Sony-nál 10 gépbõl 1 hibásodik meg,míg X360 4-bõl 3!!!!
5c0rp330n
<#fejvakaras>

MaSzKa
a ps3 is 3 ledes lesz

ráadásul dupla áron javítják

DanielT
<#idiota>
fsgh
Ez DanielT?😄Dd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

guardian hero
Ez jó 😄

romeozor

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

predator0
Pedig ezt most kivételesen anyám írta, mert nem bírta az igazságtalanságot... 😄

Alien!
<#smile> bazz...egykis vidámságot varázsoltá ebbe a rohadt szürke napba...😊)))))

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
Az MW2-t kihagytad, mert azzal sem játszott.

NEXUS6
Huh, te aztán nagyon õööö jóhiszemû ember vagy!😉
IW meg a konzolos patch-ek, hát azok qrvára nem gyakran találkozó dolgok.
Én Pl. COD kockának tartom magam, mert hogy manapság is naponta tudom nyomni. De az elõbbi okok miatt csak is a COD4-et és PC-n!

Nincs is annál jobb, mint 50-en, killcam nélkül nyomulni egy nagyobb pályán, de csak mert egy geci kemper vagyok. Nem szoktam csalni, de ismerek a pályákon 1-2 helyet, ahol 10-20 frag befigyel egymás után.
És ettõl függetlenül ez a játék akkor is egy agyatlan lövölde.

Konzolon eleve nem tudod kiválasztani, hogy olyan szobába rakjon, aminek megfelelõ a pingje és innentõl kezdve egy nagy bohóckodás az egész (2 tárat belelõsz a srácba, mire megfordul és egy lövéssel leszed)!!! És akkor még az ilyen csítpöcsök baromkodásairol nem is beszéltünk. Eleve nem nevezhetõ komoly emberkének, aki ezzel a vacakkal konzolon nyomja, szerintem.

Hinted itt a nyálat megint ezerrel, de mert gondolom boxos vagy, épp ezért még nem nagyon tettél bele 20-30 órákat a KZ2 multiba, vagy a MAG-ba.

Szal mi a kisfaxomról is vitatkozunk itt egyáltalán!???
<#nyes>

Alien!
nemírtam hogy játszanék vele...de kösz a tanácsokat...pffff....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Totti5
Aham. Hát akkor ne játsz vele, én csak abból indultam ki hogy egyik ismerõst sem hallottam óbégatni ilyenek miatt és a 360 topikba sem írták a COD kockák hogy látványosan ilyen dolgokkal lenne tele... bugok mindenbe vannak sajnos, majd peccselik feltehetõleg.

Nekem sem lagol, sõt nem is dobál le a HotShotGolf, de a most megjelent Hustle Kings is faszán megy online az elsõ nap óta! <#mf1>
Khm, kéne egy fps totyik ahol ezeket a dolgokat meg lehetne beszélni...

Megyek letöltöm a HR demót.