89387
PlayStation3
-
#75607 debrői saturnban nyomkodtam az uncha2-tőt, és nézet egy kb 8 éves kölyök, majd nagy elánnal belekapaszkodott apuci lábába hogy neki ez kell, egyből kosárba is tették, "akciós" áron: 18990ft.
na kb. ilyen emberek vásárolnak játékot ilyen helyeken, bár ha megteheti kit zavar hogy le van rántva az ember, akinek nincs sok pénze az tájékozódik. -
SlickAdam #75606 en meg MM-ban Red Faction Guerrilla-t 3e-ert. az se rossz. vagy nagyon olcso valami, vagy nagyon draga. ezeken a helyeken nincs koztes allapot. :D -
#75605 Pl. a konzolstudióban vannak használtak is pár ezer forintért tökéletes állapotban. Megtapizható, megnézhető, semmi kockázat.
Amúgymeg épp a Saturnban vettem asszem 4 ezer forintért origi Bioshockot. A pénztáros nem akarta elhinni, de hiába nézte, annyi volt a gépben is.:) -
#75604 3éve 576-ban vettem meg Boxra a PREY-t 17000FT-ért -
#75603 Vannak. -
#75602 Tegnap néztem, saturnban le van árazva a God of War 3. 18ezerre... rohanok is....
hihetetlen mennyire hülyének nézik az embereket ezeken a helyeken, vannak akik vásárolnak ott játékokat szerintetek?? :) -
#75601 Ovi V2.0
LOL -
#75600 Ó, persze, kérésed számomra parancs. Idióta. -
#75599 Abbahagynád ezt kérlek!?
Kezdessz idegesíteni!
-
Freedy #75598 A paszta, amit lecseréltem eléggé száraz volt, szóval indokolt volt a szétszedés. Normális esetben nem kellett volna ilyen hibát produkálnia a ps-nek. -
qper #75597 bátor vagy, én nem mernék belepiszkálni a gépbe :)
-
#75596 ezt arra írtam hogy kinában egy ilyen felvilágosito kampánnyal nem sokra mennek :) tisztában vagyok kina méretével, épp ezért is tartom hulyeségnek a warezos elméleteteket -
#75595 Minek tegyem be oda a lábam te szerencsétlen? Nekem lett létrehozva? Egy konzolharc topik? Minden gépem van, volt, lesz, többek között te vagy korlátolt fanboj, akinek VS topik kell. -
Freedy #75594 Jó beszéljünk a ps3-ról:D Én nagyon megszívtam vele. Xboxomat cseréltem el ps-re, mert exkluzív címek jobban bejönnek ezen a platformon, meg amúgyis a ps mindig szinpatikusabb volt. Elcseréltem, egy oylan ps-re, ami soha nem volt kinyitva(garanciamatrica értetlen, csavarfejek is, belül is védőfólia, minden érintetlen volt). Kinyitottam, hogy kitisztítsam stb, mert már több mint egy éves. Itt jött a meglepetés..... Újrapasztáztam, szép tiszta volt belülről. Csak éppen elszállt az RSX-ben a hőérzékelő, ezért vész fokozaton megy a ventillátorom kb 10-15 perc után. Wadarr lefuttatott rajta egy tesztlemezt, és az lett a végeredmény, hogy az rsx-en belül van valahol egy sérülés, és az okozhatja a hibát. Csakhogy én nem feszegettem, hajlítgattam az alaplapot, nem szedtem szét a bga forrasztást, karcoltam bele az rsxbe, majd visszaforrasztottam stb... Gondolom az lehetett az igazi probléma, hogy gyárilag sérült volt az rsx-em, és amikor leszedtem róla a szorítópántot, ahogy megszűnt a nyomás, annak következtében előjött a hiba. Ezzel nem igazán lehet mit csinálni, szóval így jártam:S:S
De legalább minden egyéb funkciója működik a gépnek. -
#75593 De részemről befejeztem a témát.
-
#75592 Ez igaz, csak az a topic anno pont DT számára lett létrehozva, mert régebben is nagyon kooperatív volt abban, hogy szétofftopicolja az oldalt. De sajna pont az az a topic ahova DT soha be nem teszi a talpát!
-
#75591 Mondok egy hardveres védelmet. Ad 10 mrd $-t, az Intelnek, az IBM-nek, vagy az AMD-nek, hogy fejlesszen ki egy új procit x86--tól eltérő utasítás készlettel. Megbeszéli okosban a Dell-lel, Lenovóval, akárkivel, hogy az ilyen procis gépekre, csak az ő jogtiszta windozát lehet telepíteni, 1 gép/proci az 1 windózt jelent. Ezt a gépet nem lehetne barkácsolni, mert csak ilyen OS futna rajta igazán, teljesen zárt lenne a rendszer, nem is lenne értelme próbálkozni más OS-t telepíteni rá, mert ahhoz nincsenek progik.
Ezeken a gépeken tehát csak és kizárólag jogtisztta win futna.
Tudod mi lenne az egész eredménye?
Totális anyagi csőd!
Lásd: IBM PS/2 -
#75590 szerintem meg ez nem ennek a topiknak a temaja, hanem mar a ps3 vs xbox-e. -
ToM1113 #75589 nem szerettem volna beleszólna ebbe a szerintem nem ide tartozó vitába de tényleg van egy pár dolog ami hülyeség....
És szeretnék DanielT mellé állni, mert ő gondolkozik ésszerűen.
Ez az össze esküvés elmélet talán még helytálló is lenne némiképp, nade erre nem lehet nagy mértékben alapozni...
Az meg hogy a MS nek és a Sony nak sincs haszna a 2 piacvezető konzoljukkal.... nahát ezt nem hiszem...
-
#75588 Igen ez az ami a nagykönyvben meg vagyon írva!
Csakhogy a M$--nek ott van a PC piac, ami kb 10X akkora mint a konzolosdijuk, de inkább többször, és amíg a konzolon minden évben szinte buknak, vagy minimális nyereséget produkálnak, addig a PC piacból (OS/Offisz) 10-20 mrd $ tiszta nyereségük van évente. Így aztán lenyelik, hogy soha az életben nem jön be az az 5-10 mrd $ amibe eddig a Box fájt nekik, amennyivel mínuszos ez az üzlet.
A Sony-nak meg ott a nagy hardver biznisz, TV, Videjó, miegymás. Neki a PS arra jó, hogy ezen keresztül vezessen be új technológiákat, saját szabványokat.
Egyedül a kis Nintendó az aki az általad is bemutatott elvek szerint csinálja az üzletet, és szinte mindenen nyeresége van. Na de egy 4000 főt alkalmazó kis cégecskéről van szó, ki nem xarja le! -
#75587 Hidd el az MSnek az lenne a legnagyobb kánaán hogy ha csak legláis win lenne futtatható, mert
1, csak a windóz létezik
2, minden fejlesztő arra fejleszt
3, ha nincs windózod halott a pécéd
4, ha nincs windózód nem tudsz "dolgozni"
5, ha nincs windózód nem tudsz játszani
Mindenki megvenné ha nem lenne más választása, mert nincs más választása, mert az MS monopol helyzetben van és ő kínál életképes, használható rendszert, amit az ipar 99,9%a támogat. A warez windóz is baromi nagy kiesés az MSnek, de nem tud ellene tenni. Max hardweres védelem, de az nem igen kivitelezhető, de amíg 100 millió hekker esik neki addig az MS bármit erőlködhet másnapra feltörik, mert minden feltörhető, egy ilyen népszerű szoftver esetén meg pláne védtelen. -
#75586 Kíínáról?
A Föld vezető gazdasági nagyhatalmáról? Hát még is mit szevezzen szerinted? Csak Sánghájban 2X annyian laknak mint Mo-n, az egy főre jutó GDP meg kb akkora, ha nem több!
Persze következmény, annak a következménye, hogy sok pénzt akarnak keresni és ezért inkább nem védik le a terméket, hogy beetessék a népet, aztán meg kaszálnak. Plusz szinte zéró marketing költség, mert aki 5 éve használ warez windózt azt nem nagyon kell győzköddni, csak abból, hogy nem kell reklámra költeni szinte kijön a kalóz windózok ára!!!
Nincs mit ezen magyarázni, rengeteg olyan termék van, amit simán le tudnak védeni, akkor pont a Windózt nem? Ne neee...! -
#75585 Láccik, hogy még nem tapasztaltál eleget. Van hogy jön egy ősbunkótahóparasztállat és mond egy olyat, hogy félévig kattog az agyad, ahelyett, hogy mondjuk a doktoridat írnád.
Talán ha leszállnál a magas lóról, akkor észrevennéd a fűben az aranyat! -
SlickAdam #75584 igy van. a nyereseg sose a konzolokon volt, hanem az eladott jatekokon. innentol jozan paraszt esz az egesz. nincs eladott jatek, nincs bevetel, nincs nyereseg, nem keszul tobb jatek, ... stb. -
Freedy #75583 SZerintem egyértelműen DanielT-nek van igaza.
kevés eladott játék a warez miatt-->kevesebb bevétel a fewjlesztőknek, stúdióknak--> nem megfelelő bevétel, kevesebb minőségi játék-->kevesebb eladott konzol, mert nincs miért megvenni...
De jól van, ti tudjátok, warezoljatok csak, hiszen ez éri meg a gyártónak. -
#75582 Ja, csak nem mindegy ki mondja. Jöhet még 10 fanboj is nyomni ezt a demagóg faszságot, amitől állati okosnak hiszitek magatokat, attól még nem lesz igaz.
-
Hugh Hefner #75581 kíváncsi vagyok mikor jössz rá, hogy ha 5-en mondják, hogy nincs igazad, akkor talán nincs. persze ennyi idősen már nehezére esik az embernek, ezzel tisztában vagyok, de ha ekkor jön el a releváció, akkor ekkor. -
#75580 Kb. másfél éve jelent meg PSN-en, a demó kicsit késett, van ilyen. :) Jópofa játék, simán megérte azt a 10$-t. -
Bebi07 #75579 próbáljátok ki a flower demóját, nagyon komoly, relax cucc -
#75578 Kínáról beszélünk, szóval mégis mit szervezzen oda az MS? :)
Ez még mindig csak következmény, amiből próbálnak profitálni, de nem szándékosan idézték elő a helyzetet... ugyanez a box-al... bocs, de nem tudom elhinni, hogy leültek megbeszélni a fejesek, hogy srácok, ne erőltessük meg magunkat warez témában, hagyjuk őket... -
#75577 Na ja, csakhony ez nem diktatúra (ilyen szempontból még Kínában sem, egyelőre), hogy vagy megveszed azt az egy terméket, vagy nem. Hanem van olyan dolog, hogy piac, ahol a dolgozó választhatja ki, hogy mit vesz (legalább is elvileg).
Na most adott szituban a dolgozó azt választotta, hogy ingyen használja a M$ termékeit.
De milyen más lehetőségek vannak a piacon?
Pl. a dolgozó használ más ingyenes terméket, vagy a dolgozó ki is fizethetné, amitől mondjuk nem nőne igazán a cuccos használati értéke számára, max kaphatna valami felesleges szupportot, amit viszont a M$ lehet, hogy nem is tudna neki biztosítani.
Vagy az M$ megpróbálhatna a hatóságok segítségével olyan kampányt szervezni, amivel a dolgozót megpróbálják rávenni a fizetésre. Szokott ilyet is csinálni.
És csinálhatna egy dolgot, amivel mindíg is fenyegetőzött, de soha nem valósította meg, bár a technológia adott lenne: csak a regisztrált, és legális (értsd fizetős) júzernek teszi elérhetővé a termékeit.
Amikor először tapasztalta, hogy vannak olyan régiók, ahol egyszerűen 99%-ban illegális a termékeik használata, akkor reagálhatott volna így. De mondom mégegyszer, ezt a lépést soha nem tették meg, sőt felismerték annak előnyét, hogy ha a fejlődő régiókban a fiatalok M$ termékeken szocializálódnak, az csak jó lehet hosszútávon. És amikor majd fizető képesek lesznek, akkor fizetni is fognak, de még hogy!:D
Egyáltalán nem csak következmény, a szálakat már ők mozgatják, ha nem is tudatosan ösztönzik az embereket a warezolásra, de hát nem is kell. -
Csokis #75576 A japán PSN-en már tölthető a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 demója! -
#75575 ez már csak következmény...nem ők mozgatták ugy a szálakat hogy minden kinai warezoljon... annak jobban örülnének ha mindenki megvenné... -
#75574 akkor rákényszerültek, nem? és nem önként választották hogy kiteszik a gépük a wareznak... -
#75573 "Tehát egyesek itt azt mondják hogy a Microsoft szándékosan engedi a warezt? miért is? hogy inkább a box fogyjon mint a ps3? kicsit nonszensznek tűnik számomra.."
Szokj hozzá! Ez egy ilyen irracionális (és pénzközpontú) világ. -
#75572 Sony eladta volna nekik?:) és ha igen mennyiért? ráadásul a Sony engedte volna hogy először az MS dobjon ki piacra BRt?:) -
#75571 Tehát egyesek itt azt mondják hogy a Microsoft szándékosan engedi a warezt? miért is? hogy inkább a box fogyjon mint a ps3? kicsit nonszensznek tűnik számomra...azt már inkább elképzelhetőnek tartom hogy szimplán nem akarták a sony technologiáját használni, így a dvd-re kényszerültek, meg a warezra:) -
#75570 És!?
A M$ gyakorlatilag mindenkinek ingyérbe cseréli a xaros RRoD-s szétégő gépeit, nem látom az utcán hömpölygő elégedetlen tömegeket, csak bírka játékosokat, akik elnézik mindegyik cégnek, hogy játszanak a pénzükkel és az idejükkel.
Legfeljebb a hibás gépeket egy idő után HD DVD meghajtóval kapnák vissza a júzerek!
Most tele lenne a jutubb, a "hogyégesd-szénné-a -Boxodat-hogy-minnél-előbb-te-is-megkapd-a-HD DVD-meghajtót-bele" videókkal.
-
#75569 Mikortól nyomod a kanzolozást? Látszik, hogy csak 1-2 éve.
Na figyelj kiokosítalak!
Tudod volt egy olyan megbeszélés ami DVD fórum, meg a BDcsoprt között a következő generációs adathordozóról próbálta összehangolni a cégek álláspontját. A tárgyalások jól mentek a két nagy csoport úgy tűnik meg tud egyezni, azonban volt 1-2 sarkalatos ellentét. Az egyik hogy a lemezek interaktív kezelőfelületét a BD csoport alapvetően az elterjedt és nyílt Java-ra, amíg a DVD fórum az M$ saját szabványára tervezte építeni.
2005 közepén a tárgyalások teljesen megfeneklettek, ez vezetett a két formátum kialakulásához. A M$ dönthetett volna, hogy kivár az X esetén is, hiszen a HD DVD egy viszonylag olcsó megoldásnak tűnt, és azzal adhatta volna ki. De ez nem volt valódi opció, nem akarták máegvárni a PS3-at.
De van még egy fontos tényező, hogy a M$ bízott abban, hogy a nagy sávszélességű hálózatok elterjedése miatt az egész formátum háború okafogyottá válik, mert megszűnik a fizikai adattárolásnak ez a módja. Azt ő stratégiájuk tehát, nem 1 hanem két lépéssel járt a többiek elött, és egyáltalán nem a saját fizikai adathordozó formátum sikere volt a célja, hanem a formátum háború kiélezése és elhúzása, amíg ők kerülnek nyerő pozícióba a fejlett online képességgel.
2007 végén, 2008 elején úgy döntöttek, hogy nem lebegtetik tovább a dolgot és kiszállnak a dologból, nem szítják tovább a formátum háborút, amit mindenki utált, nekik meg a nyilatkozataik alapján nem is volt érdekük, hiszen valójában nem érdekeltek benne, az elkötelezett stúdiók pedig sorra mondták vissza a HD DVD exkluzivitást.
Csakhogy valamit benéztek, a nagy sávszélességű hálózatok, vagy a rajtuk folyó adatszolgáltatás még most sem az igazi, így miközben elvesztették a lehetőséget, hogy egy saját piacvezető formátumuk legyen, az X-is félkarú óriás maradt, az online tartalomszolgáltatás, meg elég döcögősen fejlődik, mondhatni rosszabbul, mint ahogy a BD piac. Így akár lehet számolni hogy nem ez lesz az utolsó fizikai adathordozó formátum!
Ja és hogy miért lett volna olcsóbb a HD DVD azt lejebb már leírtam.
Röviden.
-
#75568 Én meg tudtam válni tőle igaz Mw2 lemezemet is hozzáadtam (meguntam azt is) és elhoztam egy Bayonetta-t inkább. Na az leköt mostanság. :D