PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze a trófeák maradnak a másik acc-on és van pár játék ami névhez kötött és nem engedi a másolást.
Socom....megint lövöldözõs....francba!
Végülis mindegy, lesz nekem idén egy Modnation Racers, lesz egy PSN-es Zen stúdiós Planet Minigolf, egy GT5 ami tuti. Aztán jöhet az ICO-s fejlesztõ játéka, szóval a lényeg ha én nem panaszkodom a kínálatra akkor az fps barátok pláne ne tegyék! <#eplus2>#eplus2>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
van valami mód arra, hogy átmásoljam a mentett játékállásomat mondjuk a UK acc. alá?
de szerintem holnapra már meg kellene jonnie!
elvégre Szerda reggel lett feladva az azt jelenti,hogy délután ha minden igaz elkezdték széthordani szoval szerintem holnap meg jon(ma) ha meg nem el leszek addig az AvP multival😊
és hétfore meg valszeg már biztos meg jon!
PSN ID:misi2mezei
köszi
ráadásul elsobségiként lett feladva....
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
azt hittem ma meg jon de nem😞
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Hát most így kapásból 50k-m van, ahoz még kéne vagy 40k hogy meg tudjam venni az alapgépet és vagy 2 jó játékot hozzá, ráadásul az internet szolgáltatóm elköltözik szval most ugrik a net hamarosan és ami majd jön a helyére az kábeltv-n nyomja, lehet behúzni a vezetéket, ez bekötéssel megint 20k szval kemény 3-4 hónap mire meglesz minden😞 Addig várok és reménykedek hogy csökken a ps ára...Bár sztem most is igen kedvezõ az a 67-70k.
szoval holnap vagy holnap után megjon!akinek már megvan elmondaná,hogy megy e UK accal a multi?és a bónusz tartalmakkal mi a helyzet a LE-bol?le lehet már oket tolteni UK-rol?
Isten nem bottal, hanem VMware.
<#nyes>#nyes>
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Nehogy már az legyen a megoldás, hogy új sessiont kell kezdeni a játékban és ott újra megcsinálni...
Esetleg van valakinek ötlete?
Igen, ez a legvége.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Késsel béna vagyok!
Ez már a játék vége lenne?
Bemegyek egy épületbe (hátul romok középen egy nagy helgast szobor) és a társaim rám meg a másik barátomra rám zárják az ajtót (szemetek...)
Bírom a hullámot bezuhan egy saját csapatszállítónk akkor save-zik (na innen van egy "eszmélet kiesésem" mert tesóm leült a gép elé és játszott a következõ mentési pontig amíg én nem voltam otthon)
Na szval onnan folytatom fent vagyok az elsõ emeleten és ilyen szellemharcosok jönnek amik teleportálgatnak pár ilyet megölök de aztán tölteni kell és lekésel, de majdnem mindig ugyan ott!
Itt mit kell csinálni? Légyszí pls!
Nekem 1,5/128-as netem van, és az esetek 99%-ában nem tapasztaltam lagolást.
Van YLOD, de szerencsére jóval ritkább,mint a RROD.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Már közel járok ahoz hogy vegyek konzolt, miután a boxról megtudtam sok mindent most a ps3-ról gyûjtök infokat.Nincs sok pénzem az ilyen dolgokra de miután láttam pár Battlefield:Bad Company2-s videot már igazán ott vagyok, ha drága is de megérné már csak a multi miatt, és még sok más játékot is érdemes lenne kipróbálni.Állítólag a PS network full ingyenes multizni lehet ingyen és demokat is le lehet tölteni meg néhány dolgot ez igaz?Sajnos csak 480-as felbontásban tudnám élvezni de szerintem ez nem ront a játékélményen.És még az is foglalkoztat hogy milyen internetkapcsolat kell, és van-e lagg vagy az ritka?Elég lenne a laggmentes játékhoz egy 3072/384 kbps kábeles net?Kb. ennyi foglalkoztat most gondolom itt nincs 3 LED meg E-74-eshez hasonló hiba?😄
Jövõ ilyenkor nem lesz, mert tavaly sem volt. Tudom gyenge garancia. 😊
4 év múlva március elsején jelenik a 3D-s GT6 és az Uncharted Begins. 😊))
<#hehe>#hehe>
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Na az ilyen youtube-os csávókat tiltanám el a net/konzol/tv/dvd/mcdonald's/plaza dolgoktól. Az ilyenekre tényleg káros a videójáték, kiváncsi lennék hány percig bírná, áram meg hamburger nélkül....
Egyébként kiváncsi vagyok lesz-e kompenzáció, mert ez a "dolgoznak a problémán" baromira nem volt igaz, egyszerûen várták a másnapot.