PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A mentett játéknál ha megnyomod a háromszöget --> copy
Persze a trófeák maradnak a másik acc-on és van pár játék ami névhez kötött és nem engedi a másolást.

Socom....megint lövöldözõs....francba!
Végülis mindegy, lesz nekem idén egy Modnation Racers, lesz egy PSN-es Zen stúdiós Planet Minigolf, egy GT5 ami tuti. Aztán jöhet az ICO-s fejlesztõ játéka, szóval a lényeg ha én nem panaszkodom a kínálatra akkor az fps barátok pláne ne tegyék! <#eplus2>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

nagyon tetszik ez a heavy rain, azon kapom magam néha, hogy "jajj, már játszani kell" <#nyes> nézem, mint egy filmet, nagyon bejön. viszont lehet, hogy elrontottam, mert a magyar acc.-al kezdtem el a játékot, és ugye akkor nincs store. pedig elvileg van benne valami letölthetõ tartalom.
van valami mód arra, hogy átmásoljam a mentett játékállásomat mondjuk a UK acc. alá?

nem tapasztalatot hanem játékot akarok már😄
de szerintem holnapra már meg kellene jonnie!
elvégre Szerda reggel lett feladva az azt jelenti,hogy délután ha minden igaz elkezdték széthordani szoval szerintem holnap meg jon(ma) ha meg nem el leszek addig az AvP multival😊
és hétfore meg valszeg már biztos meg jon!

PSN ID:misi2mezei

Csak 1 kérdés. Van bármi mód arra hogy a lemezem tartalmát felmásolja a HDD-re, hogy ne kelljen a lemez? Most vettem PS3-at és még elég kezdõ vagyok.

köszi

DanielT
Kell neked még egy kis élettapasztalat úgy érzem 😊
motorstorm jó móka, az 1-et már hugyért szarért utánad vágják...

hát azért nincs Magyarország olyan messze Szlovákiátol😄
ráadásul elsobségiként lett feladva....

DanielT
Jah, nekem is olyan, mintha nem is létezne... és azt hiszem a világ is jobb hely lenne, ha egy újabb középszerû foslövölde ki tudja hányadik része helyett megint valami ütõs új exkluzívot csinálnának Sonyék.
NEXUS6
Nekem ez a sorozat jól kimaradt az életembõl. És ebben a nagy lõdözõs progi dömpingben valahogy ezt a hagyományt folytatni is fogom valszeg.
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
Te jó ég... micsoda álomvilágban élsz... 1 nap alatt másik országba? A szomszéd városba esetleg, ha szerencséd van. Majd jövõ héten reménykedhetsz.
DanielT
Hát az úgy kellett mint egy falat kenyér! <#wilting>
hallitok ha tegnap reggel(szerda reggel) feladta az akitol vettem a BC2-ot ajánlva elsobségiként levélben a játékot akkor mikorra várhato,hogy megérkezzen Szlovákiába?
azt hittem ma meg jon de nem😞

NEXUS6
Úgy tûnik Socom4.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Tudnátok ajánlani valami jó kis autós játékot ps3-ra? Én ezekre gondoltam így hirtelen: Motorstorm: Pacific rift, Baja: Edge of control, de ha van valami jobb, akkor szívesn várom a tanácsot. Kösz

NEXUS6
Most 21-kor elvileg jön valami dúrva Sanyi bejelentés!

kössz

predator0
Just Cause 2 demó tölthetõ.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

<#idiota>

buldozer99
kijavították már a hibát?

Forca Barca

Hello Mindenki. keresek eladó ps3-at vagy cserélnék. Cserébe tudok adni 12 lemezes Gyûrûk ura dvd-t. 3 epizód részenként 4 lemez. A vaterán 40-50-ezerért van fönt.
holnap letölthetõ lesz a motogp 09/10 demója

DanielT
Semmi.
Banano
Háj,ha a shopto-tól vagy a game.co.uk-tól rendelek,akkor mennyi az esélye h megkapjam a BC2-t Péntekre?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

ZTM
Jó lesz nekem az alap 120 gigás slim is 70-ért, ja hát a használt játékokban is gondolkozok, de azért néhány címnek újonan jobban örülnék.Hát a net az megint egy másik dimenzió, sajnos nálam nuku router úgyhogy nem gyakran lesz a PC-be a kábel😄 a szomiban meg még net sincsen úgyhogy...Majd összekalkulálom hogy minden jó legyen de iskola végére ha törik ha szakad meg kell vennem az alapgépet😄

Tudom, hogy nem 50, de a Gamecityben van 250-es pack White Knight Chronicles-el és Heavy Rainnel 80 papírért! De totál megéri használt játékot is venni. Pláne a bepótolandókat. Igy 70-bõl már most is kijön a 120-as és egy Uncharted 1. A netrõl meg... a szomszédnak nincs véletlenül wifije, amit nem véd? <#vigyor2>
ZTM
Értem.

Hát most így kapásból 50k-m van, ahoz még kéne vagy 40k hogy meg tudjam venni az alapgépet és vagy 2 jó játékot hozzá, ráadásul az internet szolgáltatóm elköltözik szval most ugrik a net hamarosan és ami majd jön a helyére az kábeltv-n nyomja, lehet behúzni a vezetéket, ez bekötéssel megint 20k szval kemény 3-4 hónap mire meglesz minden😞 Addig várok és reménykedek hogy csökken a ps ára...Bár sztem most is igen kedvezõ az a 67-70k.

Kösz sokat segítettél

na a BFBC2-ot végre postára adta akitol vettem😛
szoval holnap vagy holnap után megjon!akinek már megvan elmondaná,hogy megy e UK accal a multi?és a bónusz tartalmakkal mi a helyzet a LE-bol?le lehet már oket tolteni UK-rol?

5c0rp330n
sure
Ez a hiba csak azért kínos, mert még a leggagyibb kínaipiacos "karcórába" is normálisan be tudják tenni a dátumokat pár évre-évtizedre elõre (hiszen a szökõév nem olyan, mint a Húsvét vagy a Ramadan, hogy mindig máskor van...)

Isten nem bottal, hanem VMware.

NEXUS6
"NEM-LESZ-GÁZÁREMELÉS!"
<#nyes>

zzeN
Visszafognak jönni a trophyk biztosan.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Van különbségek a store-ok tartalma között, de elõbb-utóbb mindegyiken megjelennek a demók, DLC-k, teljes játékok, stb... Amire figyelni kell, hogy ha PAL játékod van, akkor az USA Store-ról letöltött DLC-k, nem fognak mûködni a játékoddal. A multis dologról nem nyilatkozok, sztem játékfüggõ.
A tegnapi "bakinak" köszönhetõen ugrott egy AC2 trófeám, mert nem szinkronizáltam miután megcsináltam. A baj az, hogy hiába csinálom meg újra (Cleptomaniac - amikor 1000 florint kell összezsebtolvajkodni) nem adja be a trófeát. Na ilyenkor mi van???
Nehogy már az legyen a megoldás, hogy új sessiont kell kezdeni a játékban és ott újra megcsinálni...
Esetleg van valakinek ötlete?
ZTM
Hát PAL-os a cucc, de ez Store különbség csak letöltésnél van(tehát pl valami USA-n fenn van az UK-n meg még nincs meg hasonlók), vagy ez összefüggésben áll a játék szerverekkel is?

Ha PAL szabványú TV-d van, akkor tudod 576i-ben is. Ebben az esetben a demókat érdemesebb a UK Store-ról letölteni. Látszik a különbség. Pl. a Gran Turismo Time Trail demót elõször az USA store-ról töltöttem le és még a menü feliratait sem tudtam elolvasni. A probléma viszont a PAL demóval már nem jelentkezett. Azért egy RGB kábel ajánlott a kincstári kompozit kábel helyett a CRT TV-hez.
zzeN
Itt egy vidi róla, hátha segít.
Igen, ez a legvége.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Késsel nem megy de lövöldözök és két megjelenése között sikerül töltenem (néha...) így nem jó?
Késsel béna vagyok!
Ez már a játék vége lenne?

zzeN
A teleportálgatós emberkék igazából 1 ember, Radec. Ha folyamatosan késelsz meglehet csinálni, meg futkározz.

Sziasztok! Segítsetek Killzone 2-be!
Bemegyek egy épületbe (hátul romok középen egy nagy helgast szobor) és a társaim rám meg a másik barátomra rám zárják az ajtót (szemetek...)
Bírom a hullámot bezuhan egy saját csapatszállítónk akkor save-zik (na innen van egy "eszmélet kiesésem" mert tesóm leült a gép elé és játszott a következõ mentési pontig amíg én nem voltam otthon)
Na szval onnan folytatom fent vagyok az elsõ emeleten és ilyen szellemharcosok jönnek amik teleportálgatnak pár ilyet megölök de aztán tölteni kell és lekésel, de majdnem mindig ugyan ott!
Itt mit kell csinálni? Légyszí pls!

mcwolf
így van ,ingyenes a multi.
Nekem 1,5/128-as netem van, és az esetek 99%-ában nem tapasztaltam lagolást.
Van YLOD, de szerencsére jóval ritkább,mint a RROD.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

ZTM
Sziasztok.
Már közel járok ahoz hogy vegyek konzolt, miután a boxról megtudtam sok mindent most a ps3-ról gyûjtök infokat.Nincs sok pénzem az ilyen dolgokra de miután láttam pár Battlefield:Bad Company2-s videot már igazán ott vagyok, ha drága is de megérné már csak a multi miatt, és még sok más játékot is érdemes lenne kipróbálni.Állítólag a PS network full ingyenes multizni lehet ingyen és demokat is le lehet tölteni meg néhány dolgot ez igaz?Sajnos csak 480-as felbontásban tudnám élvezni de szerintem ez nem ront a játékélményen.És még az is foglalkoztat hogy milyen internetkapcsolat kell, és van-e lagg vagy az ritka?Elég lenne a laggmentes játékhoz egy 3072/384 kbps kábeles net?Kb. ennyi foglalkoztat most gondolom itt nincs 3 LED meg E-74-eshez hasonló hiba?😄

Mi a garancia, hogy április 30-án nem akar 31-re ugrani?

Jövõ ilyenkor nem lesz, mert tavaly sem volt. Tudom gyenge garancia. 😊

Komolytalan ez a hiba...

4 év múlva március elsején jelenik a 3D-s GT6 és az Uncharted Begins. 😊))

és mi a garancia arra, hogy jövõre nem fogja ugyanezt eljátszani?

miért tiltanád el? jobban örülnél neki, ha a buszon melletted izzadna? lefogyni úgyse fog, így legalább nem engem zavar.

NEXUS6
Mibõl gondolod, hogy akkor még lesz mûködõképes Fat!?
<#hehe>

Smithie
Addigra veszel egy Slim-et,vagy ki tudja,valami új generációs konzolon fogod nyomni...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

predator0
Akkor ez most aszt jelenti, hogy 4 év mulva nem lehet megin egy napig jáccani? 😞

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

HH:
Na az ilyen youtube-os csávókat tiltanám el a net/konzol/tv/dvd/mcdonald's/plaza dolgoktól. Az ilyenekre tényleg káros a videójáték, kiváncsi lennék hány percig bírná, áram meg hamburger nélkül....

Egyébként kiváncsi vagyok lesz-e kompenzáció, mert ez a "dolgoznak a problémán" baromira nem volt igaz, egyszerûen várták a másnapot.