PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#zavart1>#zavart1>
(Ehh, a maji filyatalok ugyse vággyák eztet)
Isten nem bottal, hanem VMware.
Igen, amíg nem hibásodik meg valami, addig hiba nélkül szokott mûködni, ez már csak ilyen.
"Nem tudom miért hiszik páran, hogy a slim megbízható tipus...."
Mert minden téren fejlesztették a többi hibájából tanulva. Alacsonyabb csíkszélességen készített proci, kevesebb hõtermelés, kisebb meghibásodási lehetõség.
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
Havernak beszart a ps3-ma, kb mennyire számíthat mennyiért csinálják?, nem tudja , hogy megcsinálják -e gariba! A gép 2007 es !!!
elõre is köszi!
Igaz nem szándékosan...
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
2. Nyereményjátékon nyerik.
3. Megveszik olyantól, akinek ilyenje van.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Ennél butább beszólást ritkán olvasni.
Pölö az én 60-as gépem 2,5 évet bírt ki mindenféle hiba nélkül és utána szart be(és amiket itt-ott olvasok az alapján 2 év lehet egy átlagos 60-as ps3 munkaideje), majd ha a slim is piacon lesz már 2 éve és nem lesz problémás akkor lehet ilyeneket irogatni(de a tuti az inkább a 3 év) de addig ez csak hasracsapott baromság.
A hajszálkarcok meg szót sem érdemel, mert akkor ez alapján senki ne vegyen gyöngyházmetál autót/motort/biciklit/gördeszkát, mert karcolódik és sokkal szebb a strandkorlátkék lada. <#worship>#worship>
A slimet tipikusan egy autóágyas spiderman takarós gyerekszobában tudom elképzelni és nem egy nappaliban mint médiacenter.
Más:
A 3 éves psn póker már frissült trófeákkal, szóval tölthetõ.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
btw egy system backupnál az nem mentõdik?!?!?
Onnantól, hogy letakartad és levetted róla, már hajszálkarcos ha fényben nézed.
"ÖT darab fat gépem volt. Az utolsót azért adtam el, mert hozzáértem a tetejéhez amikor benyúltam mögé, hogy bedugjam a tápkábelét. (szekrényben) Tehát nálam volt a gép kb 5 perce és már adtam is el."
DT orvos látott má'?!? 😄
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Uncharted 2 co-op lenne kedve játszani valakinek? Hard vagy crushing nehézségen.
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
(bocs az ekezetek hianya miatt) Elore is koszonom a segitseget...
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Azt hinnéd spec homeless-mod van rajt!
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Maaaarha! <#idiota>#idiota>
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
ÖT darab fat gépem volt. Az utolsót azért adtam el, mert hozzáértem a tetejéhez amikor benyúltam mögé, hogy bedugjam a tápkábelét. (szekrényben) Tehát nálam volt a gép kb 5 perce és már adtam is el.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Amíg ki nem veszed a dobozból... utána 1 másodperccel már egy szarrákarcolt ujjlenyomatos hányadék. Nagyon elcseszték az egészet azzal a hihetetlen puha bevonattal.
Emiatt voltam kénytelen slim-re váltani, mert nem bírom elviselni, ha valami nem makulátlan.
Azt gondolom megéri megjavítani, mert az új kinézetre egy vacak gagyi lebutítva.
Kurva HDD a bosszantó, minden alkalommal újrapakolni, folyton lementeni a játékállást és akkor nem beszéltem a legneccesebb 5 alkalmas psn játékhasználatról.
Playstation Network Card $20 (USA)
5500,-
Playstation Network Card $50 (USA)
11800,-
Playstation Network Card 20 Gbp (UK)
6300,-
Playstation Network Card 50 Gbp (UK)
14000,-
Playstation Network Card 20 EUR (AT)
6000,-
Playstation Network Card 50 EUR (AT)
13000,-
Playstation Network Card 20 EUR (DE)
6000,-
Playstation Network Card 50 EUR (DE)
14000,-
Érdeklõdni a továbbiakról az [email protected] emailen vagy a lenti weboldalon lehet..
http://www.livekodok.com/
Ice
http://www.livekodok.com/
Lentebb írtam a két új dlc-t, de a hivatalos blog megerõsíti a tavaszi akciót amibe a héten a Gravity Crash és az Everyday shooter kerül darabonként kemény 5 dolcsiért.
Mindkettõ shooter amibõl nekem elég egy ha valakinek megvan mindkettõ leírhatná melyiknek mi az erõssége.
Home is kap egy adag friss cuccot Assassin'sCreedII space, új tavaszi rucik, AlienvsPred és a Singstar szoba felsõ termében Stereophonics
Erre nézem, hogy hûtõpaszta valami olcsó vacak gagyi. Persze, ha meghal a xar tervezés miatt, akkor nem sokat segítene a jobb, de még 1-2 évet jelentene esetleg.
Vagy olyankor egyszerûen csak pihenteted, és pc-t használsz nehogy tönkremenjen?
Ez utóbbi sztem baromság, mert a gépnek az a dolga, azért vettem, hogy használjam.
Sajnos nincs már minõségi cucc, minden vacak kínai sorozatgyártott termék, engem már nem is ez bosszant, hanem, hogy a sony mégsem oldja meg, hogy a saját vinyómat visszategyem a javított vagy új konzolba. Ez a méreg...
Elsõ alkalom?
Sajnos egyre több embert ismerek akinek második alkalommal is betojt.
Józan paraszti ésszel azt gondolom megmaradnak a HDD cuccaid ha Te magad megcsinálod.
Írd már meg, ha így van, viszont sajna azt olvastam, hogy ez csak ideiglenes megoldás, 1-2 hónapig bírja, nem tudom mennyi psn-es cuccod van, de talán majd érdemes minden játék után deaktiválni...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Még sárgaledig nem jutottunk, magától kikapcsolt, villogott, hogy túlmelegedett. A hûtõ meg mondhatni magától leugrott, mert csontszáraz volt a hûtõpaszta. Holnap veszek, felpasztázom és reménykedek.