PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Újabb CSODA TÖRTÉNT!!!!

Na nézd meg szépen nappali fényben oldalról azt a karcmentes gépet...

Ombika
FAT karcolodasos tema akkora baromsag, masfel eves es karcmentes portorles stb is van 3 hetente, nincs rateve semmi se! Nemtudom akinek karcolodik mivel tisztitja vagy milyen mukorme van!

Sárga ledes a gép!!!! Bekapcsolás után rögtön elkezd villogni egy sárga led

sure
"Ez a karc lesz a véééégsõõõ..."
<#zavart1>

(Ehh, a maji filyatalok ugyse vággyák eztet)

Isten nem bottal, hanem VMware.

DanielT
"Pölö az én 60-as gépem 2,5 évet bírt ki mindenféle hiba nélkül"

Igen, amíg nem hibásodik meg valami, addig hiba nélkül szokott mûködni, ez már csak ilyen.

"Nem tudom miért hiszik páran, hogy a slim megbízható tipus...."

Mert minden téren fejlesztették a többi hibájából tanulva. Alacsonyabb csíkszélességen készített proci, kevesebb hõtermelés, kisebb meghibásodási lehetõség.

DanielT
"nekem 1 éve semmilyen karc nincs a ps-emen."

CSODA TÖRTÉNT!!!

<#rolleyes>
nekem 1 éve semmilyen karc nincs a ps-emen. nem azon tartom a kulcsaimat. ízlések és pofonok, de nekem az anyaghasználata is jobban bejön, mint a slimé

Thundercore
Kicsit behatárolhatnád a hibát.... a "beszart" hibajelenséget nem ismerem 😄

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

Sziasztok!

Havernak beszart a ps3-ma, kb mennyire számíthat mennyiért csinálják?, nem tudja , hogy megcsinálják -e gariba! A gép 2007 es !!!

elõre is köszi!

brodix
Gõzöm sincs, de nekem ma sikerült beszereznem egy promóciós Folklore-t 😛
Igaz nem szándékosan...

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

predator0
1. Lopják.
2. Nyereményjátékon nyerik.
3. Megveszik olyantól, akinek ilyenje van.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

kirol
A promóciós PS3 játékokat honnan szerzik egyesek?

Nem tudom miért hiszik páran, hogy a slim megbízható tipus....
Ennél butább beszólást ritkán olvasni.
Pölö az én 60-as gépem 2,5 évet bírt ki mindenféle hiba nélkül és utána szart be(és amiket itt-ott olvasok az alapján 2 év lehet egy átlagos 60-as ps3 munkaideje), majd ha a slim is piacon lesz már 2 éve és nem lesz problémás akkor lehet ilyeneket irogatni(de a tuti az inkább a 3 év) de addig ez csak hasracsapott baromság.

A hajszálkarcok meg szót sem érdemel, mert akkor ez alapján senki ne vegyen gyöngyházmetál autót/motort/biciklit/gördeszkát, mert karcolódik és sokkal szebb a strandkorlátkék lada. <#worship>
A slimet tipikusan egy autóágyas spiderman takarós gyerekszobában tudom elképzelni és nem egy nappaliban mint médiacenter.

Más:
A 3 éves psn póker már frissült trófeákkal, szóval tölthetõ.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

plas
ment PM

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

predator0
Nem. divx-es fájlokba be lehet ágyazni feliratot. Pl. aviaddxsub nevû programmal. Kb. fél-egy perc alatt meg van.

DanielT
Nem estem, csak kérdeztem, hogy küzdesz -e ilyesmivel, mert akkor jobban kifejtem a választ. <#fogmosas>
Dizson
Bocsi, a böngészõvel volt probléma és többször elküldte. Nem kell egybõl nekem esni.

NEXUS6
Izé, szeretnék venni 150 db kártyaolvasót, és nem tudom tudnál-e akkor nekem ebben a dologban segíteni!?
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
Szövegértelmezési problémák?
Dizson
FULL HD-hoz képest?

Alien!
a másik két probléma számottevõ inkább...arra kéne megoldás. a pénzt meg inkább költsd a csajodra (fagyi,dizskóbelépõ,stb) .

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

DanielT
Tökéletes, mert a játékok sem tudják a fullhd felbontást.
Dizson
FULL HD-hoz képest?

Dizson
Hali! Milyen lenne a játék minõsége ha HD ready tv-n játszanék?

DanielT
Csak az lesz a bosszantó, amikor úgyis beszarik, te meg dekára mérted ki az idõt, hogy mikor használtad. Ellenben most még mûködik, el tudnád adni és egy kis ráfizetéssel lenne egy felét fogyasztó, halkabb, megbízhatóbb slimed. Kártyaolvasóra meg utalok neked 1500 Ft-ot.
Alien!
persze..filmnézésnél is vadul dolgozik a venti + zabál 180w-ot...szal akkor is szárad a paszta.... és azért nemmindegy, hogy mindennap megy 2óra játék + 4 óra médiacenter vagy csak 2 óra játék.... szerintem ezzel azért kihúzom.... engem a cserétõl csak a kártyaolvasó + sokkal igényesebb dizájn tántorít el... illetve az,hogy az egyik kib*szott loginemnek nem jut eszembe a jelszava...😊
btw egy system backupnál az nem mentõdik?!?!?

Onnantól, hogy letakartad és levetted róla, már hajszálkarcos ha fényben nézed.

"ÖT darab fat gépem volt. Az utolsót azért adtam el, mert hozzáértem a tetejéhez amikor benyúltam mögé, hogy bedugjam a tápkábelét. (szekrényben) Tehát nálam volt a gép kb 5 perce és már adtam is el."

DT orvos látott má'?!? 😄

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sziasztok!

Uncharted 2 co-op lenne kedve játszani valakinek? Hard vagy crushing nehézségen.

plas
Koszonom a valaszt, a belso felirat az a "raegetett" feliratot jelenti?

predator0
Feliratos divxet lejátszik (külsõ feliratot nem, csak belsõt). Átmásolható rá minden, természetesen cd-vel, dvd-vel is elboldogul. mkv-t nem játszik le, m2ts-t igen. Sokan a problémákat media serverrel oldják meg, azon keresztül streamelik pc-rõl ps3-ra a (szinte bármilyen) kiterjesztésû filmeket, külsõ feliratos filmeket.

plas
Sziasztok, erosen gondolkodom, hogy beruhazok egy PS3-ra. A luxembourgi "osan" 250 EUR-ert arulja, vmelyik 250Gb-os bundle slim verziot. Lenne par kerdesem a geppel kapcsolatban: mivel media lejatszokent is szeretnem uzemeltetni, erdeklodnek, hogy az eredeti, valamint a sima irott DVD filmeket, DivX-eket (felirattal) lejatsza-e. Ezek a PS winchesterere felmasolhatok-e. Ill. lejatszik-e HD filmet (.mkv; .m2ts). Tobb helyen is utna olvastam mar ezeknek, de a valaszok sokszor nem egyertelmuek, ill. regiek (2008).
(bocs az ekezetek hianya miatt) Elore is koszonom a segitseget...

Ombika
Ezen a heten lesz csak akcioban? Bomberman Ultra-ra palyazom meg!

NEXUS6
Na látnád az enyémet!

Azt hinnéd spec homeless-mod van rajt!

<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

"Az utolsót azért adtam el, mert hozzáértem a tetejéhez amikor benyúltam mögé, hogy bedugjam a tápkábelét."

Maaaarha! <#idiota>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

DanielT
Onnantól, hogy letakartad és levetted róla, már hajszálkarcos ha fényben nézed.

ÖT darab fat gépem volt. Az utolsót azért adtam el, mert hozzáértem a tetejéhez amikor benyúltam mögé, hogy bedugjam a tápkábelét. (szekrényben) Tehát nálam volt a gép kb 5 perce és már adtam is el.

n000rbi
Én az enyémet takargatom (épp csak meg nem etetem reggel-délben-este😊) és még jó állapotban van...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

DanielT
"Diszkrét fényes fekete"

Amíg ki nem veszed a dobozból... utána 1 másodperccel már egy szarrákarcolt ujjlenyomatos hányadék. Nagyon elcseszték az egészet azzal a hihetetlen puha bevonattal.

Emiatt voltam kénytelen slim-re váltani, mert nem bírom elviselni, ha valami nem makulátlan.
Igen, igazad van. Szvsz a világon a legszebb-legtöbbet tudó(ez egyértelmû) szórakoztató elektronikai készülék a 60-as PS3. Diszkrét fényes fekete, finom krómmal, érintõgombok, kártyanyilások elrejtve és akkor mindez megfejelve egy bõdületes támogatással(cd,sacd,ps1-2,dvd,blu-ray) mégis pár vacak alkatrész/tervezés miatt kicsi a szavatossága.
Azt gondolom megéri megjavítani, mert az új kinézetre egy vacak gagyi lebutítva.

Kurva HDD a bosszantó, minden alkalommal újrapakolni, folyton lementeni a játékállást és akkor nem beszéltem a legneccesebb 5 alkalmas psn játékhasználatról.

aham, akkor ennyi. azért vettük a gépet, mert szeretjük használni, nem? <#smile>

Eladó PSN Store kártyák..

Playstation Network Card $20 (USA)
5500,-
Playstation Network Card $50 (USA)
11800,-
Playstation Network Card 20 Gbp (UK)
6300,-
Playstation Network Card 50 Gbp (UK)
14000,-
Playstation Network Card 20 EUR (AT)
6000,-
Playstation Network Card 50 EUR (AT)
13000,-
Playstation Network Card 20 EUR (DE)
6000,-
Playstation Network Card 50 EUR (DE)
14000,-

Érdeklõdni a továbbiakról az [email protected] emailen vagy a lenti weboldalon lehet..
http://www.livekodok.com/

Ice

http://www.livekodok.com/

DanielT
A szemem láttára döglött meg egy gép mediaserveres streamelés közben. Bármitõl megdögölhet, ha be van kapcsolva.
Jó lesz ez a psn hét!
Lentebb írtam a két új dlc-t, de a hivatalos blog megerõsíti a tavaszi akciót amibe a héten a Gravity Crash és az Everyday shooter kerül darabonként kemény 5 dolcsiért.
Mindkettõ shooter amibõl nekem elég egy ha valakinek megvan mindkettõ leírhatná melyiknek mi az erõssége.
Home is kap egy adag friss cuccot Assassin'sCreedII space, új tavaszi rucik, AlienvsPred és a Singstar szoba felsõ termében Stereophonics

ez a filmnézés mit jelent? attól is tönkremehet, ha mediaserveren keresztül nyomom át a filmet vagy csak akkor, ha maga PS játsza le a vinyóról/lemezrõl?

DanielT
A 60 gigás gépek halálra vannak ítélve, kár értük. Olvasófej, sárga led, valamelyik úgyis befigyel mindegyiknél.
NEXUS6
Én azon akadtam most ki, hogy a gépbe láthatólag rengeteg energiát fektettek, fõleg a régebbi fat-ekbe, azokban rendesen van anyag.

Erre nézem, hogy hûtõpaszta valami olcsó vacak gagyi. Persze, ha meghal a xar tervezés miatt, akkor nem sokat segítene a jobb, de még 1-2 évet jelentene esetleg.

Ezt nem értem...a filmnézés jobban elõidézi a sárgaledet?
Vagy olyankor egyszerûen csak pihenteted, és pc-t használsz nehogy tönkremenjen?
Ez utóbbi sztem baromság, mert a gépnek az a dolga, azért vettem, hogy használjam.

Sajnos nincs már minõségi cucc, minden vacak kínai sorozatgyártott termék, engem már nem is ez bosszant, hanem, hogy a sony mégsem oldja meg, hogy a saját vinyómat visszategyem a javított vagy új konzolba. Ez a méreg...

Alien!
ehhh...sajnálom...én ezért hagytam abba rajta a filmezést.

Huhh, részvétem...
Elsõ alkalom?
Sajnos egyre több embert ismerek akinek második alkalommal is betojt.
Józan paraszti ésszel azt gondolom megmaradnak a HDD cuccaid ha Te magad megcsinálod.
Írd már meg, ha így van, viszont sajna azt olvastam, hogy ez csak ideiglenes megoldás, 1-2 hónapig bírja, nem tudom mennyi psn-es cuccod van, de talán majd érdemes minden játék után deaktiválni...<#fejvakaras>

NEXUS6
Na szétkaptam. Eddig még úgy néz ki, lehet, hogy gyógyítható (kop, kop, kop).
Még sárgaledig nem jutottunk, magától kikapcsolt, villogott, hogy túlmelegedett. A hûtõ meg mondhatni magától leugrott, mert csontszáraz volt a hûtõpaszta. Holnap veszek, felpasztázom és reménykedek.

Prody
szaraps

NEXUS6
Na és képzeljétek, hogy mi történt a 60 GB-os PS3-ammal...?
<#eplus2>

Kötsög Sony kapja be bõnyállal!
<#mf1>