89387
PlayStation3
  • janika15
    sziasztok! elég összetett a problémám, megpróbálom leírni:
    van egy ps3-am és kb. 5 nappal ezelőttig nem volt vele semmi baj. egyik este még játszottam rajta, másnap már nem adott képet a tv-men: annyit írt ki hogy jel keresése, nincs jel. ezután levittem a lenti tv-re ugyanazzal a kábellel(HDMI) rákötöttem a lenti tv-re is és ott prímán ment.
    érdekesség: ha a számítógépemet hdmi kábelen keresztül kötöm a tv-mre azzal csodálatosan működik, ezért teljesen tanácstalan vagyok. több helyen is érdeklődtem senki nem mondott semmi érdemlegeset. lefrissítettem a tv firmware-ét, és av kábelen keresztül a tv-men visszaállítottam a ps3-amat alap beállításra, érzékeli ezután h be van dugva a hdmi kábel le okézom hogy tegye át a képet és így is ugyanazt írja ki hogy jelkeresés-> nincs jel
    valaki lécci segítsen köszi! nagyon kellemetlen szitu... :(
  • TothLaci
    Előfordulhat, mert az F1-ből nem tudtam kilépni... aztán jött a piros képernyő...
    De felszakadás is szóba jöhet, mert még 3.41 előtt is volt ilyen, ahogy a fórumokat nézem.
  • zsolt1983
    mi nem sikerult ? PM ez elkuldom mailcimem. ott megdumaljuk.
  • N0RB3RT
    Ez nem a warezolásod miatt van ?
  • TothLaci

Próbálkoztam mindennel, de nem sikerült. Felszakadás lesz? Valaki?
  • Akey
    Harmadik végigjátszás után is csak azt tudom mondani a Heavy Rain-re, hogy a jelen konzolgeneráció legzseniálisabb alkotása, aminek egyetlen hibája a trófea támogatás. Teljesen haza tuja vágni az élményt, ha megpróbáljuk platinára teljesíteni.
  • DanielT
    Be.
  • hege79
    sziasztok.
    logic3 Topográfia
    GT-PSU448 típusú kormányom van. be lehet ezt állítani ps3 konzolhoz? Segítsetek!!!!
  • balee4
    Ha esetleg vkinek van még plusz egy kódja, én is kipróbálnám. :D
  • Gideon Wieth
    Van valaki, aki Assassin bétázik ? Vagy van kódja, de nem szeretne vele játszani? Megszánhatna, megköszönném :-) ;-)
  • havasdani
    Köszi de igazábol hülyeséget mondtam mert csak az uc nál szar meg 1 szer lefagyott netnél de már megvan 1 éve majdnem a ps3
  • TothLaci
    Találtam a PS3-nál belül egy beépített játékot, úgy hívják, megszívtad te paraszt. Kb. ötven nyelven tudó progi tudatja az userrel, hogy csak ő nyerhet.
  • Gideon Wieth
    Nekem is volt párszor, hogy egyszerűen befagyott, de reboot nálam is megoldotta a dolgot... MGS multi viszont nagyon nem megy, eddig egy deathmatchbe tudtam bekalandozni nagy nehezen... aztán annyi :-( pedig látom, h vannak lyenek, h sneaking mission stb :-) Ezek mik ? :-)
  • LeventeV
    az undercover az egy programozoi fail. xbox-on is es ps3on is akadozik. pc-n xp-n ment full grafon aztan vista alatt akadozott meg minimumon is. szoval az undercovert ne vedd hasonlitasi alapnak.
  • FlyHigh
    Nekem most fagyott először az Unchartednél. Újraindítás után mintha mi sem történt volna.
  • havasdani
    Üdv!
    Lenne egy olyan problémám h néha olyan mintha fagyna kicsit a ps3 am 1-2 játéknál a legdurvább az nfs uc nál ha valalki tud magyarázatot azt megköszönném.:D
    SILM 120 van.
  • Gideon Wieth
    én pedig a PC-met egy emulátorral :-) Legtöbb játék ami érdekel megy rajta, és nem kell sok hogy a 24 is menjen :-)
  • Akey
    Erre a célra én egy vén kőkorszaki FAT PS2-t tartok, amit 10 papírért vettem és nem szegény PS3-at kínlasztom.
  • High end PC #76590
    pfú, akkor mekkora mák, hogy nekem 60 GB-os van 2007 tavaszáról :DD

• deep
    PS1-et mind tolja. PS2-t csak a 60GB-os.
  • Norbi7
    Egyes egyedül a legelső széria, a 60 GB-os PS3 viszi a PS2-es játékokat. A PS1-es játékokat tudomásom szerint mindegyik viszi.
  • High end PC #76587
    Sziasztok,
    most hallottam, hogy a PS3 Slim verziók nem játsszák le a PS2 és PS1 játékokat, ez igaz?
    Csak mert akkor nem cserélem le a régi PS3-am, a vaterán már majdnem eladtam.
    Köszi
  • Gideon Wieth
    már megoldottam de köszönöm :-)
  • Akey
    Csinálj egy UK-s, USA-s és japán profilt is (FAQ)! Azokon töltögetsz meg leszeded a DLC-ket (óvatosan a régiókódokkal) a magyar profilodon meg játszol. Ha jól tudom, a trófeákat nem lehet átvinni, de a mentéseket egyes esetekben igen és visszamenőleg szépen megadja a trófeákat. Ez szoftverfüggő.
  • shaddam
    Menj a pendrive fölé a menüben és nyomd meg a négyzetet vagy a háromszöget(most fejből nem tudom melyik ) Elméletileg lesz egy show all opció ami láthatóvá teszi a pendrive tartalmát.
  • armino8
    Sziasztok!

Azzal a kérdéssel kapcsolatban fordulok hozzátok,hogy van egy ps3 gépen és sajnos amikor megkaptam nem olvastam rednesen utána,hogy az id-met nem mo.ra kéne bejelenteni mert itt nem működik a ps store!A másik meg,hogy egyre több játékhoz adnak regisztrációs kódot pl fifa 11 és nem tudom használni.Az lenne a kérdésem,hogy lehet ezt megoldani?Gondolom törölni kell az id-met és egy újat csinálni nagy britt vagy osztrák címmel!?A másik meg,hogy azért elég sokat játszottam már egy 4 játékomat megcsináltam 100%ra gondolok itt a kupákra,hogy ha csinálok egy másik címet azokat át lehet vhogy menteni vagy elvesznek?

Kérlek segítsetek ebben!Köszönöm!
  • balee4
    Amcsi store-on én miért nem találom a Castlevania demót? Mindent átnéztem, de nincs. Csak Eu store-on van fent?
  • Goo
    Köszi az oldal javaslatot! Szerintem azért nem kaptam erre választ, mert a wiifanok nem fogják kritizálni a konzolt, ha ez a kérdés tárgya.
  • N0RB3RT
    Ha itt sem kapsz választ, próbáld meg itt
  • Goo
    Sziasztok!

Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy egy játék leírásában a kameraman késése mit jelent?

Nekem wii-m van, tudom hogy ez nem az a fórum, de a wii fórumban amikor megkérdeztem, akkor erre nem kaptam választ!
    Azért kérdem, mert a játékoknál valamikor belassul a wii-m. A zene, az effektek és videók minden rendben, de bizonyos kamera pozícióban belassul. Ez azt jelenti hogy a wii gyenge, kevés benne a vas? Én a wii fórumba erre lettem volna kíváncsi, de erre nem kaptam választ. Mert ha nem erről van szó, akkor az van bennem, hogy a wii-m hibás. Számomra ez a kérdés, ezért fontos.

Egy hivatalos cikkben írták, hogy az operatőr elég sokat késik. Youtube videóknál is láttam, hogy sok wii játék bizonyos helyzetekben belassul.

Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget. Nagyon hálás lennék érte, mert a wii fórumban erre nem kaptam választ! Üdv: Goo
  • Chris Lowe
    Ha már mindenképp akciójáték akkor a mostani mezőnyből nekem inkább a letölthető Lara Croft fog meg, valszeg a nézet miatt, kicsit nosztalgikus. :) Bár mostanában larát sem veszem meg, mert alig van időm játszani. Jön most egy AC2 3pénzért meg lesz egy GT5 novemberben aztán annyi. Hiányolom az új ötleteket, anno szinte minden évben volt valami új stílus C=64-en Defender ofthe Crown, amigán North&South vagy Lemmings, ps-en MGS vagy GT ps2-őn már nem igazán találtam új stílust, de ott voltak érdekes darabok Ico, SotC, Okami stb.
    A mostani konzolokon meg jönnek a futószalagjátékok. Sok a szinvonalas, profi munka, de kevés az érdekes. :(
  • Jan Ullrich
    Hogyan lehet .mov videót lejátszani PS3-n konvertálás nélkül?
  • Banyapapa
    Mert kojima bá is bele-bele piszkálgatot,igy ha szar a játék akkor is 8 pontrol indul punktum.

Bár a demo nem túl jó,a játék csak jobb lesz ( egy castlevania nem lehet rossz)
  • LeventeV
    en eleg sok jatekot kineztem magamnak a nyaron, aztan most ott tartok, hogy ezekbol az Assassins creed es a GT5 ami meg is jelenik (meg tervbe volt veve a socom, az lbp 2, a test drive 2 ugye ezeket halasztottak, illetve a WRC ami leszerepelt sajna.)
  • tomi890125
    jó az fps konzolon is, csak a mai játékfelhozatalok mellett alaposan meggondolom mire fogok pénzt kiadni, és a Castelvania megérdemli, hogy megvegyem! :D
    Wrc? minek, itt a GT5 a nyakunkon!
    Medal of Honor? majd használtba beszerzem pár ezresért, ha a GT5 mellett lesz időm még mással is játszani :D
  • Bogyi007
    Nem kell ahhoz dolby digitalos decoder, elég egy sima dolby pro logicos is, ilyet vaterán. teszveszen vagy ebayen szerezhetsz be. Anno én is teszveszen vettem ilyet kb. 3-4 éve, akkor 5ezerbõl megúsztam távirányítóval együtt.
  • n000rbi
    Jaja, WRC mondjuk nálam szóba se jöhet, akkora trágyahalom, FPS meg szvsz nem igazán konzolra való.
  • tomi890125
    igaz igaz, én simán a Castelvania-t választom, a Medal of Honor vagy a Wrc helyett!
  • Totti5
    Annyira nem tucat. Persze aki a GoW fan annak lehet, hogy sok ez a kasza, de nincs sok hasonló játék ebben a szegmensben. GoW, Dante és ez, amiről tudok.
  • Gideon Wieth
    Attól hogy tucat játék valami lehet még jó :-) Én mondjuk pont az egyediséget szeretem a legjobban, lásd Assassin's Creed, Mirror's Edge, Red Dead, amiből kevés van, vagy egyáltalán nincs másik. Tény, hogy ami a Castlevaniaban van annak a háromnegyedét már láttuk. Viszont, engem nagyon megfogott a játék hangulata. És szerintem ez az amiért nagyon tetszik mindenkinek. A hangulat. Mondhatjuk, hogy ez egy nagy mese lesz, szerintem :-)