PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát nem semmi, ami itt folyik... <#vigyor>

DanielT
Köszönöm-köszönöm! Megdolgozok érte!
Danielt
Hogy te mekkora egy hülye vagy bazmeg.
DanielT
Soha, épp ezért van belõle elegem. Mindezek ellenére egy 100%-os állapotú Win7-en futtattam a legújabb verziós XBMC-t, végigpróbálgattam az audió és videó beállításokat, eredménytelenül.

Úgy érzem megtettem ami elvárható a siker érdekében. Mindegy, nekem nem döglõdik a Ps-em, a karcokon kívül nem is kímélem semmitõl, szóval HD lejátszás problémám megoldva!
Alien!
"Feladtam... Mit? Mit kellett volna beállítanom? Volt olyan opció, hogy:

"Ne szaggassanak a filmek nézhetetlenül" és nem ikszeltem be?"

pffff....nyomod a pc-t 24/7-ben...Öszintén, mikor volt pc-n bármi is ilyen egyszerû?!?!?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

DanielT
Nem szeretnéd te azt látni 😄
um, úgy érzem némileg túl érzékeny vagy a karc témára oO megnézném mit kapna egy kismacska aki beszabadulna a lakásba

DanielT
"mert nem tartok rajta semmit a kontrolleren kívül"

Te jó ég... egy lakásban nem maradnék azzal a géppel... <#ravasz1>
elismerem én hogy puha és karcolódik, de ha az enyém nem karcolódott mert nem tartok rajta semmit a kontrolleren kívül, akkor mit csináljak? essek neki fúróval? oO

Ombika
Gyere es probald meg NYUGODTAN!! Hl szebb a geped elott vagy a korhazban?! 😛

deep
Titánium.
romeozor
a slimen milyen burkolat van hogy azon nincsenek mikrokarcolások?

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

predator0
Jézusom 😄DD Azt hittem már bejelentettek valami új exkluzívot.
Egyébként pedig az én gépem annyira poros, hogy nem látszanak a karcok.
Jó dolog ez a fórum, kiderül belõle az, hogy ha valaki valamit szarnak tart, akkor vesz belõle tizet. Nyilván a Sony is így értelmezi 😄DD

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

DanielT
És szebb úgy, hogy nincs összekarcolva ugye? 😉
Ombika
Mar vettem 530-at (PSc-n irtam is rola! 😄 ), legfeljebb tudom, hogy kinek kell majd HEAD SHUT-ot adnom! 😊

Azt bezzeg fel bírta adni....itt a vitát, kötözködést viszont nem képes, kiváncsi lennék, hogy a való életben nem akarták-e még megkarcolni páran azt a nagy arcát....

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

DanielT
Feladtam... Mit? Mit kellett volna beállítanom? Volt olyan opció, hogy:

"Ne szaggassanak a filmek nézhetetlenül" és nem ikszeltem be?

Minden létezõ opciót végigkapcsolgattam. (A hangnál is amit mondtál)

Hagyjukmá'.

"ráadásul egy olyan gépen, ami kellõen erõs..."

Akkor esetleg mûködnie kellett volna nem?

Hú, de kényelmes tényleg.
Alien!
és kb 5 perc után feladtad.... ehh.... haggyukmá, ráadásul egy olyan gépen, ami kellõen erõs...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

DanielT
Egyébként ennél jobb példát nem is hozhattál volna, hogy én mennyire NEM dugom homokba a fejem. Volt ugye a tökéletesen mûködõ mediaserver és annak ellenére próbáltam ki egyetlen ajánlásodra az XBMC-t, hátha még jobb. (Valójában a 24Hz támogatás volt a húzóérv)

DanielT
"te is homokba dugod a fejed lásd xbmc vs sokkal lassabb és kényelmetlenebb ps3 mediaserver..."

Ja persze. Kipróbáltam? Ki. Nem mûködik nálam. Ezzel szemben Ps3 mediaserver tökéletesen funkcionál.

Hol van a homok?
Alien!
a tudat.... na innen válik az egész betegessé...btw mutass már egy olyan lakkfekete cuccot ami nem ilyen tulajdonsággal bír... nekem otthon minden fekete, a tv,házimozi,számítógép de még a tvállvány is... mind méregdrága cucc, viszont ha ezen rágnám magam az még1x 1misibe kerülne és hermetikusan el kéne zárnom mindent az asszony elõl.,,...

és de, te is homokba dugod a fejed lásd xbmc vs sokkal lassabb és kényelmetlenebb ps3 mediaserver...

NEXUS6
Hát ez az vazze!

Elárulom, a Slim is tele van karccal, csak azon alapból olyan dúrva a felület, hogy azon nem tûnik föl!
Szal irány a legközelebbi 576, és vegyél újat!
<#nevetes1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
Szerintem volt már rá példa, de szerencsére én nem karcolódok fürdéskor 😄

Hmmm... bár lehet, hogy mikrokarcok vannak rajtam fényben... ez bizony kellemetlen, de sajnos nem tudok rajta olyan könnyen segíteni mint egy új Ps3-al. <#fogmosas>
tomi890125
nem lehet mindenki tökéletes... 😄

The Only One!

Na akkor

On:
Zen pinball új asztala elég frankó, még akár a kedvenc Tesla pályámat is befoghatja!

tomi890125
kösz!
Hajszálkarcok vannak a gépemen nekem is, régen akartam is ilyen matricát venni rá, olyan ps3 skin vagy mi a szart! De aztán rájöttem, hogy kutyát nem érdekli hogy néz ki a gép! Én csak a porra vagyok allergiás, ha valami poros azt ki nem állhatom, fõleg ha fekete a cucc! :S

The Only One!

Téged köphetne már be egy légy! 😄DD

DanielT
"nem a teteje a lenyeg"

Majd ha meglesz az M3 CSL-ed, gyere el hozzám, meglocsolgatom egy kis kromofággal, vagy rámegyek flexxel... Nem a teteje a lényeg, hanem a zseniális futómû, a penge motor, stb.

Vagy a beltartalomhoz mégis számít, hogy hogy néz ki a verda? <#ravasz1>
DanielT
Vagy beköpi... esetleg rászarik, mert a légy ugye azt is tud... bármelyik következzen is be, az a gép már kuka... 😛
Ombika
MEg is nezem, mellesleg megjegyzem,ha karcos lenne mar reg latnam, mivel ablakom mellett van es igen feltuno lenne! Mikor vki irja,h raszallt a por es agyverzest kap, nah en meg ettol a seggfej dumatol akadok ki, ennyi barmot, jezusom!! Es akkor mivan,ha raszallt sot, ha meg karcos is lenne ki nem szarja le baszki, nem a teteje a lenyeg! Kar volt beleszalnom ebbe a vitaba!

Természetesen ha nem használod nem is lesz baja...max karcolódik ha rárepül egy légy. 😄DD

DanielT
Szeretem a tiszta, rendezett, hibátlan dolgokat. Sokkal könnyebb lenne az életem, ha nem így lenne, de inkább vállalom ezt a "betegségem", szerintem még a jobbak közül való. 😊
Esetleg a tudatod nem akar más közösségeket betámadni itt a forumon?
Tényleg jó lenne, ha nem fárasztanál itt, vedd már észre, hogy bolhából csinálsz elefántot!

tomi890125
látom felkelt a sok Pistike! 😊
Valaki a #73375?
kösz

The Only One!

DanielT
"NEM volt karc az elso gepemen, semekkora"

De volt. Nem vastag karc mechanikai behatástól, hanem hajszálkarcok a törléstõl. Gondolhatod, hogy nekem se attól lett karcos, mert ugyanabban a szatyorban hordoztam amiben a drótkefegyûjteményemet.

"a slim fenyes reszeitol nem kapsz rohamot?"

Nem ugyanolyan a bevonat attól, hogy csillogós.
ez a kenyszerbetegseg egyik formaja.😊 de komolyan 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

nekem is a mostani az 5. gepem... es hidd el, hasonloan kezelem a dolgaimat, mint te. NEM volt karc az elso gepemen, semekkora. a 4. viszont eleve ugy lett veve, hogy fel ev utan mindenkepp el kell adnom, megpedig jo olcson, ezert arra mar nem vigyaztam annyira - karcos is volt.

a slim fenyes reszeitol nem kapsz rohamot? bizony, azok olyanok maradtak mint a fat.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

DanielT
A tudat barátom... nekem elég a tudat, hogy nem tökéletes. Nem dugom a homokba a fejem, bár tudom, hogy itt az a divat.
Szerinted egyetért Veled? 😊))

DanielT
"És amikor egy beírásodra kapsz 10 hszt, arra nézve, hogy túlzásba estél, akkor asszem elkezdheted zavarban érezni magad"

Pont errõl beszéltem. Itt az emberek 95%-a elvakult fanboj, akik évek óta bullshittel próbálják meghazudtolni a tényeket. Ezek után nagyon mérvadó ám hányan gondolják túlzásnak amiket írok.

Amikor megjelent a Slim épp a harmadik PS3-am volt nálam. Ahogy az elsõ boltba leszállították, 10 perc múlva már ott voltam, hogy megnézzem, mert cserélni akartam a meglévõ gépet és látni akartam, hogy tetszik -e, vagy vegyem a még kapható régi 80-ast. Megnéztem és egy óra múlva már úton voltam haza a fat 80-as csillivilli géppel. Gondoltam majd még jobban vigyázok rá(lehetetlen,de hátha) de inkább veszem azt mint a slimet, ami nem tetszett annyira. Hazavittem, helyére raktam, az elõzõ géphez(40 gigás) képest hangosabb volt, ez nagyon zavart. Persze már a habfólia borítás levétele után rászállt 2 mikronnyi szösztõl idegrohamot kaptam... eladtam a valagba. Irány a bolt, vettem még egy 80-as gépet, hátha halkabb lesz. Nem lett halkabb. Na mondom sebaj, berakom a szekrénybe, úgy legalább megvédem mindenféle porszemtõl, törölgetni sem kell. Igen ám, de amikor raktam be (hosszú ujjú pólóban és kesztyûben ba'meg) be kellett nyúlnom a gép(fektetve) felett, hogy bedugjam mögötte a táp/hdmi/hálókábeleket és a póló és a kesztyû közt hozzáért a csuklóm a gép tetejéhez... és természetesen már meglátszott rajta... mikroszálas letörlés után pedig a mikrokarcok vigyorogtak rám... így hát ezt a gépet is eladtam és mégis vettem a Slimet, az legalább törlés után is olyan amilyen a dobozból kivéve volt...

Nekem ez után ne jöjjön senki a kibaszott hazugsággal, hogy az õ gépe nem karcos. Az 5 géppel kb 5x annyi tapasztalatom van mint itt a többségnek szerintem.

Persze megint én vagyok a paraszt.

"Baxdmeg, hát te is itt vagy, te is csinálod nem?! Akkor meg mit szidod vazze!???"

Azért vagyok itt, hogy legyen valaki aki a bullshitfolyam gátjaként szolgál, ezt már mondtam.
Alien!
ez bazz...maradjunk annyiban,hogy az igényesség az nem az, amikor a gépen van egy karc és egybõl eladod...az az idiótizmus, hiszen ahhoz, hogy a karcot észrevedd alaposan meg kell nézned közelrõl...hányszor is fordulhat elõ ez?!? max amikor kiveszed vagy a helyérerakod, a vendégeidnél meg nagy valószínüséggel soha....akkor meg mi a f*szt zavar?!?

De még erre sincs szükség! Asszony elektromos porseprûvel szokta takarítani ugyanugy mint az lcd képernyõt és minden más elektronikát a nappaliban, és igaz ami igaz egy centirõl látható pár hajszálkarc (ismétlem hajszál!!!) ami mondjuk fél méterrõl már nem látható. És nem a szemem rossz. Ha valaki direkte meg akarja karcolni akkor sikerülni fog ez tény.
egyébként meg nem hinném, hogy jobban kéne rá vigyázni, mint bármi más IGÉNYESEN kialakított készülékre.

Az igényességet meg számomra pontosan egy fényesfekete, krómmal díszitett érintõgombos minden földi jóval felszerelt gép jelent és nem egy gyerekszobába való lebutított konzol.
Túl lett ragozva.

tomi890125
Üdv!
A ps3 meghibásodhat amiatt ha nem használom sokáig? 😊 Mondjuk paszta kiszáradhat belõle, és jönnek túlmelegedési problémák...
Lehetséges ilyen?
Mondjuk 2 hetente 1szer ha bekapcsolom ( idõhiány miatt sajnos )

The Only One!

en elsosorban az ujjlenyomatok es nem a karcolodas miatt hasznaltam rongyot mar a kezdetekkor. de igen, tudtam rola, hogy konnyen serul. csupan azt akartam bizonyitani a hsz-ommal, hogy NEM minden gep lesz MINDIG karcos. legalabbis te erre celoztal korabban.

NEXUS6
Túlzásokba víve bármi lehet idiotizmus, aberráltság, perverzség, még az igényesség is!
<#nyes>

És amikor egy beírásodra kapsz 10 hszt, arra nézve, hogy túlzásba estél, akkor asszem elkezdheted zavarban érezni magad, legalább is én biztos azt tenném.
<#nevetes1>

"Már megint Ps3 topik fíling van... a tények meghazudtolása... láttuk ezt már élsimítás és még jópár témában. Mint egy kibaszott óvoda."
Baxdmeg, hát te is itt vagy, te is csinálod nem?! Akkor meg mit szidod vazze!???
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
"egyebkent tulzasokba esel neha valoban."

VS

"Eleve ronggyal vettem ki, es mozgattam amikor kellett. Le is volt takarva allandoan."

Valóban túlzásokba esem? Akkor miért kellett ronggyal kivenned és mozgatnod a géped, ha nem azért, mert minõsíthetetlen szar bevonattal látta el Sony apánk? És nem azért, mert szép csillogós, az nekem is nagyon tetszett (jobban mint a slim), hanem mert puha. Lehetett volna sokkal keményebb felületû is.

Egyébként meg srácok... ki pisál a széllel szemben? Én? Akit az igazol, hogy a Sony lecserélte a bevonatot az új gépnél, vagy ti? Miért kapnak új burkolatot a szervízben megfordult régi gépek?

Tények VS "az enyém nem karcos" bullshit. Tények VS "nálam nem recés a kép". Tények VS "nálam nem szaggatnak a multiplatform cuccok". Tények VS "nálam az aranyozott HDMI kábel sokkal jobb".

Soroljam tovább? Én a tények mellé bizonyítékokat hozok minden esetben, "ti" meg a Sonyfanboj bullshiten kívül semmit.

egyebkent tulzasokba esel neha valoban.
nekem az elso 60-as gepem, amit 11 honaposan adtam el, valoban makulatlan volt (igen, fenyben is). Eleve ronggyal vettem ki, es mozgattam amikor kellett. Le is volt takarva allandoan. Egyszer valoban sikerult rahelyezni egy kis ujjlenyomatot, de azt speci szemcsitisztito ronggyal el is tuntettem.

Felgolos
M.A.G játékba ennyire rossz a gomb kiosztás???Lehet-e állitani azon hogy R1/L1 kiosztás felcserélõdjön R2/L2-vel???Néztem de sehol nem találtam!<#confused>

DanielT
Valóban "i" betûvel kezdõdik, de nem "diotizmussal", hanem "gényességgel" folytatódik.

Már megint Ps3 topik fíling van... a tények meghazudtolása... láttuk ezt már élsimítás és még jópár témában. Mint egy kibaszott óvoda.
Drótkefével. 😊
Idiotizmus az egész, szerintem nagyítóval sasolja a konzol tetejét, aztán közli, hogy naugyeanaugye! LOL
Fesse le strandkorlátkékre akkor nem fog karcolódni... Ennyi.