89387
PlayStation3
  • Gideon Wieth
    Nekem am régen PC-n csinált ilyet a gamepad, az mondjuk nem az volt, h körbekörbe rohangált, hanem hogy körbe körbe forgott megállás nélkül a kamera, ha a gamepad be volt dugva... ha kihúztam nem... És akkor asszem ki kellett törölni az eszközök közül és újból felismertetni akkor lett jó... lehet nálad is hasonló volt elméleti szinten :-)
  • Wright111
    Esküszöm neked nem tudom mi lehet, talán az hogy a god of war sony-s fejlesztés, habár erre se tenném az életem... nem tudom...
  • Gideon Wieth
    biztos megijedt Kratostól :D
  • Kiba
    Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy az itthol vásárolt játékok-hoz milyen accountot kell csinálni, hogy biztos jók legyenek a később megvett dlc-k? Ps3-at szertnék venni majd ha jön a gt5, és ha majd lesznek hozzá dlc-k nem akarok koppanni hogy nem jót vettem meg stb. Köszi.
  • Wright111
    nem, nem öntöttem le semmivel, de lehet hogy a god of war állította fel, régebben is volt valami gebasz és akkor is a god of war után állt helyre :D
  • Akey
    Lara Croft and the Guardian of Light "early acces demo" kód igényelhető. Bővebben Konnektorék írnak a mikéntjéről. 28-ig él az ajánlat.
  • Gideon Wieth
    Nem öntötted le a ps3at valami alkoholos cuccal ? :D Lehet h részeg volt...
  • Wright111
    igen, eredeti sony, teljesen meghülyült, kikapcsoltam bekapcsoltam ugyanez, kihuztam az áramból is vártam 5 percet visszakapcsoltam müködik.... :)
  • n000rbi
    Eredeti Sony kontroller, vagy más? Nekem Dualshock 3-mal volt már olyan, h a gombák "kicsúsztak" kicsit az aeredeti helyükről és olyankor tényleg ment össze-vissza. Nyomd be az R3, L3at, hátha csak annyi a baj :)
  • Wright111
    Sziasztok

Segítséget szeretnék kérni, meghülyült a ps-em :( a kontroller-rel vmi nem oké a menüben meg a játékban is pl csak lefele megy minden felfele már, gta-ban niko-val futni se lehet magától mászkál az ember (ez minden játéknál előfordul) és most kezdte el 1 órája.... mi lehet? :-(
  • kirol
    Nem hiszem, nálam nem is halt meg senki.
    Illetve csak akiket szkripteltek, hogy meghaljanak.
  • TothLaci
    HR-ben melyik lenne a legjobb alternatíva?
    Szóval minél kevesebben haljanak meg.

Másik, és működő dolog. Akinek kell a terv, küldöm.
  • Freedy
    egy dolby digital dekóderre lenne szükséged.
  • pike011
    valaki leírná miket kellene vennem ahhoz , hogy rátudjam kötni a ps3-ra az 5.1es jack dugós hangcuccot?
    komplett termékek,kábelek is érdekelnek!
  • kirol
    Végigvittem másodszorra is a HR-t.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Hát olyan vége lett, hogy ihaj. Ennek hány féle befejezése van amúgy?
    Most a kórházban lévő öreg nyanyóca fogadta anno örökbe Shelbyt?
    Egy feladatot se kell elvégezni ahhoz, hogy meglegyen a megfejtés. Én meg még megöltem valakit az apával, és a végén azt mondták, szabadon távozhatok. Mert lecsuktak, és a drogos FBI ügynökkel a nyomokból találtam meg a tettest egyértelműen.
  • zzeN
    Pluszosoknak már elérhető, de szerdán már mindenki töltheti.
  • kirol
    A Castlevania -ból létezik valahol demo?
  • kirol
    3,99 Euro volt. Most még végig akarom tolni másodszor, aztán kezdem el.

Kérdéseim (Heavy Rain):
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- Most hogy is volt az a temetős jelenet? Meghalt xy, az ő nevét vette fel a gyilkos, akit adoptáltak. De miért vette fel a nevét, meg ha felvette, akkor hogy lett Scott Shelby?
    - Az az idős csávó miért vitt virágot a sírra?
  • Gideon Wieth
    már fenn van store-on a move patch :-)
  • deep
    Minden játék régiófüggetlen PS3-ra.
  • SD456
    Hi all!

Nem tudja valaki, hogy az EyePet-hez lesz valami Move patch ? Vagy külön meg kell venni újra a Move Edition-t ?
  • Fapuma1977
    Sziasztok!
    A kérdésem a következő lenne a hozzáértőkhöz.Ománba mennék melózni és vinném a PS3-at.Vki megtudná mondani h az mien régiókóddal rendelkezik?Tehát ha ott veszek egy gamet akkor menni fog az én gépemmel?
  • balee4
    Nagyon király platform game, PC-n nekem megvan, 2x is végigtoltam, érdemes megvenni.
  • balee4
    Majd a DLC-ről írjál, hogy milyen, én is tervezem, hogy megveszem. Amúgy mennyi volt?
  • banános joe
    Köszi a kódot.
  • Lorant999
    EF7D-B3B3-PG9D

ez egy lara croft and the guardian of lights beta key ps3-ra
    aki kapja marja :D
  • Seth
    Remek játék, ha van rá pénzed meg is veheted,nem fogsz csalódni
  • Gideon Wieth
    Sziasztok! Én láttam most egy demot store-on ami TRINE néven fut. Ha jól láttam a trailerét, akkor ez valami logikai 2D-s szösszenet. Jó játék? Találkozott már vele valaki ?
  • FlyHigh
    Fektetve sem lesz probléma egyik géppel sem, csak jobb a hőleadás állítva.
  • FlyHigh
    nagyon szarul csinálták meg az bizti, alulról hűteni valamit, tök hülyeség.
  • tihibaby
    Csak az ilyen állított használatot,meg a drive nem szereti,ill. a paszta is kifolyhat (márha még normális halmazállapotú,és nincs kőkeménnyé beleszikkadva).
    Ha meg már szikkadt a paszta,akkor tökmindegy.
  • pike011
    nekem slim van , az lehet fekve?
    azzal nem lesz probléma?
  • FlyHigh
    Van egy jó tanácsom, akinek fat gépe van az állítva használja, ha fektetve van konkrétan az alaplapot fűti fel, ugye a meleg felfelé szál. Ha állítva van akkor simán alulról felfelé hűti a bordákat és minden akadály nélkül kimegy a hő a rácsokon, így az alaplaptól is el van vonva a + hő.
  • lamerrichard
    Tudna vki válaszolni?
  • Hugh Hefner
    hm, hova tűnhet el a hely a ps3-ról? letöröltem minden demot, a felesleges save gamekat, a felesleges game data utilityből mindent, és így is van 30 gb, ami nem tudom hogy hol van. oO
  • n000rbi
  • n000rbi
    Hmm...megnézném én is azt a kábelt ami optical out-ból jön ki és jack-in be megy
  • Hugh Hefner
    attól függ. ha 3.41-es fw van rajta, akkor sokért, ha 3.42 vagy 3.50 akkor kevesebbért. ha 3.41 alatti, akkor nemsokára szintén sokért.
  • pike011
    mennyi egy erősítő?
    és az nem jó megoldás hogy a digitális kimenetbe dugok egy olyan kábelt ami pont bele passzol , az a kábel egy jackben végződik , veszek hozzá egy toldót ami ismét jackben és úgy belenyomom a hangcuccot?
  • kirol
    Köszi a választ a kérdésemre! :)
    Itt senki nem vesz semmit se store -on?

Én most megvettem a Heavy Rain DLC-t, meg még Move -os is lett az egész, bár ilyen eszközöm nincs.
    A menüje is más lett.

Úgy tudtam megvenni, hogy a PS3-on új felhasználót csináltam és azt regiztem be Németországba. Ezzel letöltöttem, majd visszaléptem az eredeti User-embe és szerencsére ott is ott van a DLC, szóval onnan is tudom játszani, így a trófeák nem vésznek el.

Ez volt az első dolog, amit vettem store-on.
    Van valami jó cucc, amit érdemes lenne megnézni?