89387
PlayStation3
-
#76528 Nekem am régen PC-n csinált ilyet a gamepad, az mondjuk nem az volt, h körbekörbe rohangált, hanem hogy körbe körbe forgott megállás nélkül a kamera, ha a gamepad be volt dugva... ha kihúztam nem... És akkor asszem ki kellett törölni az eszközök közül és újból felismertetni akkor lett jó... lehet nálad is hasonló volt elméleti szinten :-) -
Wright111 #76527 Esküszöm neked nem tudom mi lehet, talán az hogy a god of war sony-s fejlesztés, habár erre se tenném az életem... nem tudom... -
#76526 biztos megijedt Kratostól :D -
#76525 Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy az itthol vásárolt játékok-hoz milyen accountot kell csinálni, hogy biztos jók legyenek a később megvett dlc-k? Ps3-at szertnék venni majd ha jön a gt5, és ha majd lesznek hozzá dlc-k nem akarok koppanni hogy nem jót vettem meg stb. Köszi. -
Wright111 #76524 nem, nem öntöttem le semmivel, de lehet hogy a god of war állította fel, régebben is volt valami gebasz és akkor is a god of war után állt helyre :D -
Akey #76523 Lara Croft and the Guardian of Light "early acces demo" kód igényelhető. Bővebben Konnektorék írnak a mikéntjéről. 28-ig él az ajánlat. -
#76522 Nem öntötted le a ps3at valami alkoholos cuccal ? :D Lehet h részeg volt... -
Wright111 #76521 igen, eredeti sony, teljesen meghülyült, kikapcsoltam bekapcsoltam ugyanez, kihuztam az áramból is vártam 5 percet visszakapcsoltam müködik.... :) -
#76520 Eredeti Sony kontroller, vagy más? Nekem Dualshock 3-mal volt már olyan, h a gombák "kicsúsztak" kicsit az aeredeti helyükről és olyankor tényleg ment össze-vissza. Nyomd be az R3, L3at, hátha csak annyi a baj :) -
Wright111 #76519 Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni, meghülyült a ps-em :( a kontroller-rel vmi nem oké a menüben meg a játékban is pl csak lefele megy minden felfele már, gta-ban niko-val futni se lehet magától mászkál az ember (ez minden játéknál előfordul) és most kezdte el 1 órája.... mi lehet? :-( -
#76518 Nem hiszem, nálam nem is halt meg senki.
Illetve csak akiket szkripteltek, hogy meghaljanak. -
#76517 HR-ben melyik lenne a legjobb alternatíva?
Szóval minél kevesebben haljanak meg.
Másik, és működő dolog. Akinek kell a terv, küldöm. -
Freedy #76516 egy dolby digital dekóderre lenne szükséged.
-
pike011 #76515 valaki leírná miket kellene vennem ahhoz , hogy rátudjam kötni a ps3-ra az 5.1es jack dugós hangcuccot?
komplett termékek,kábelek is érdekelnek! -
#76514 Végigvittem másodszorra is a HR-t.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hát olyan vége lett, hogy ihaj. Ennek hány féle befejezése van amúgy?
Most a kórházban lévő öreg nyanyóca fogadta anno örökbe Shelbyt?
Egy feladatot se kell elvégezni ahhoz, hogy meglegyen a megfejtés. Én meg még megöltem valakit az apával, és a végén azt mondták, szabadon távozhatok. Mert lecsuktak, és a drogos FBI ügynökkel a nyomokból találtam meg a tettest egyértelműen.
-
#76513 Pluszosoknak már elérhető, de szerdán már mindenki töltheti. -
#76512 A Castlevania -ból létezik valahol demo? -
#76511 3,99 Euro volt. Most még végig akarom tolni másodszor, aztán kezdem el.
Kérdéseim (Heavy Rain):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- Most hogy is volt az a temetős jelenet? Meghalt xy, az ő nevét vette fel a gyilkos, akit adoptáltak. De miért vette fel a nevét, meg ha felvette, akkor hogy lett Scott Shelby?
- Az az idős csávó miért vitt virágot a sírra?
-
#76510 már fenn van store-on a move patch :-) -
#76509 Minden játék régiófüggetlen PS3-ra. -
#76508 Hi all!
Nem tudja valaki, hogy az EyePet-hez lesz valami Move patch ? Vagy külön meg kell venni újra a Move Edition-t ? -
#76507 Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne a hozzáértőkhöz.Ománba mennék melózni és vinném a PS3-at.Vki megtudná mondani h az mien régiókóddal rendelkezik?Tehát ha ott veszek egy gamet akkor menni fog az én gépemmel? -
#76506 Nagyon király platform game, PC-n nekem megvan, 2x is végigtoltam, érdemes megvenni. -
#76505 Majd a DLC-ről írjál, hogy milyen, én is tervezem, hogy megveszem. Amúgy mennyi volt? -
banános joe #76504 Köszi a kódot. -
Lorant999 #76503 EF7D-B3B3-PG9D
ez egy lara croft and the guardian of lights beta key ps3-ra
aki kapja marja :D -
#76502 Remek játék, ha van rá pénzed meg is veheted,nem fogsz csalódni -
#76501 Sziasztok! Én láttam most egy demot store-on ami TRINE néven fut. Ha jól láttam a trailerét, akkor ez valami logikai 2D-s szösszenet. Jó játék? Találkozott már vele valaki ? -
#76500 Fektetve sem lesz probléma egyik géppel sem, csak jobb a hőleadás állítva. -
#76499 nagyon szarul csinálták meg az bizti, alulról hűteni valamit, tök hülyeség. -
tihibaby #76498 Csak az ilyen állított használatot,meg a drive nem szereti,ill. a paszta is kifolyhat (márha még normális halmazállapotú,és nincs kőkeménnyé beleszikkadva).
Ha meg már szikkadt a paszta,akkor tökmindegy. -
pike011 #76497 nekem slim van , az lehet fekve?
azzal nem lesz probléma? -
#76496 Van egy jó tanácsom, akinek fat gépe van az állítva használja, ha fektetve van konkrétan az alaplapot fűti fel, ugye a meleg felfelé szál. Ha állítva van akkor simán alulról felfelé hűti a bordákat és minden akadály nélkül kimegy a hő a rácsokon, így az alaplaptól is el van vonva a + hő. -
lamerrichard #76495 Tudna vki válaszolni?
#76463 -
Hugh Hefner #76494 hm, hova tűnhet el a hely a ps3-ról? letöröltem minden demot, a felesleges save gamekat, a felesleges game data utilityből mindent, és így is van 30 gb, ami nem tudom hogy hol van. oO -
#76493 -
#76492 Hmm...megnézném én is azt a kábelt ami optical out-ból jön ki és jack-in be megy -
Hugh Hefner #76491 attól függ. ha 3.41-es fw van rajta, akkor sokért, ha 3.42 vagy 3.50 akkor kevesebbért. ha 3.41 alatti, akkor nemsokára szintén sokért. -
pike011 #76490 mennyi egy erősítő?
és az nem jó megoldás hogy a digitális kimenetbe dugok egy olyan kábelt ami pont bele passzol , az a kábel egy jackben végződik , veszek hozzá egy toldót ami ismét jackben és úgy belenyomom a hangcuccot? -
#76489 Köszi a választ a kérdésemre! :)
Itt senki nem vesz semmit se store -on?
Én most megvettem a Heavy Rain DLC-t, meg még Move -os is lett az egész, bár ilyen eszközöm nincs.
A menüje is más lett.
Úgy tudtam megvenni, hogy a PS3-on új felhasználót csináltam és azt regiztem be Németországba. Ezzel letöltöttem, majd visszaléptem az eredeti User-embe és szerencsére ott is ott van a DLC, szóval onnan is tudom játszani, így a trófeák nem vésznek el.
Ez volt az első dolog, amit vettem store-on.
Van valami jó cucc, amit érdemes lenne megnézni?