PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Papesz
Ezt a hibát írja ki ha a be akarok jelentkezni! Mi lehet???
PSN ID: jay-jupiter
Tök felesleges ezen parázni.
Papesz
PSN ID: jay-jupiter
De ha félsz, fizess PayPal-lal.
Papesz
Egyébként meg a shopto mostmár rendben van, vásárolhatsz nyugodtan. Nekem idén kettõböl 2 cuccom megjött.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Zen Pinball-hoz új asztal jön, Earth Defense, videó a hivatalos ps blogon. Jónak tûnik...
High stakes pokerhez is jön új komoly DLC trófeával meg új játékokkal, mindenképpen figyelemreméltó, hogy 3 éves játékot támogatnak.
Jön egy fullHD-s szines tetris is, bár erre nem gondolom, hogy nagy igény lenne...különösen 10 dolcsiért.
Modnation Racers májusban érkezik és lehet csak nekem újdonság, de lesz split screen ami mondjuk alapból természetes lenne egy ilyen játéknál, de a hülye online divat kipasszírozta a mai játékokból ezt az opciót. Mindenesetre így már tuti vétel, kell egy rekesz gyöngyözõ sör, 3 haver és mehet a parti.
Nem vagyok képes agyilag feldolgozni, hogy ha szeretnék venni egy ilyet, akkor miért csak pár napig kapható?
Azon is kiakadtam, mikor Fallout 3 Survival Edition-t akartam venni PC-re.
"Még nem kapható, még nem kapható, már nem kapható! " Így elég érdekes az embereket legális dolgokra ösztönözni... nagyon gáz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
@fook: 42lh3000, tudja az 1080p-t😉
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
én is, fõleg a ZAZ filmeket...de vedd figyelembe, hogy változol, nem is kicsit... egyébként a Farelly filmek és a Másnaposok azért bepisilõsre sikerültek...legalábbis nálam..😊
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Papesz
A mostani siker Avatar története egy nagy nulla, látvány a köbön az imaxban, de amint beugrottam a kocsiba a mozi után már ki is estem az élménybõl.
Biztos lehetne kutatni jó filmeket csak épp a 90-es években ezeket nem kellett kutatni, volt évente 5-6 jó film a moziban most meg jóesetben évente 1 ilyet látok.
Pölö az mindent elmond, hogy bepisilõs vígjátékot nem láttam ebben az évtizedben....visszasírom a Legénybúcsú, Top Secret ésatöbbit
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
egyrészt. másrészt, a letöltés segít abban, hogy olyan filmeket láss, amit sehogy sem lenne lehetõséged máshogy.
a filmipar egyáltalán nem halott, a hollywoodi filmek folyamatosan növekvõ bevételeket produkálnak (nem, nem az avatar emeltárú jegyei miatt), az európai filmek amúgyse jutnak el csak a kis mozikba, nem is a bevétel a fõ szempont a túlélésen kívül.
ha egy picit körbe néznél, hogy milyen filmek vannak még a blu-rayen kívül, akkor csodát látnál. blu rayen a hollywoodi kasszasikereken kívül semmi nem jön ki, ne csodálkozz, hogy szarok. nem bántásból, de egyszerûen annyi mindent lehet már netrõl is berendelni, a csodabogár filmeket gyûjtõ torrentoldalakról és rapidshare oldalakról ne is beszéljünk. a játék warez tényleg patkányság, még ha ûzöm is, de a mûvészeti ágakban az internet kifejezetten jótékony hatású
Mondjad csak! Linkeld mid van, annyira kiváncsi vagyok rá, szargyávabuzi vagy?
Nem médiaszerverezek, nem töltök le a 2megás netemmel, hanem veszek havonta egy blu-ray-t, bõven elég...néha még egy jót sem találok...sõt igazából végig kell gondolnom mikor láttam tényleg érdekes, jó filmet. Sajna a sok hülye letöltés megölte a filmipart is.
Viszont láttam egy jó dokufilmet a hülyeség kora a címe nézzétek meg!
On: ezt nézzétek meg, eszméletlen mit ki lehet hozni az LBP-bõl
http://www.youtube.com/watch?v=dmDp6qiRPXQ
1:50 körül Ambestos101 jármûve beszarás
Ez a játék a kreatív emberek mekkája, 5 év alatt sem lehet megunni.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
EU beszerzés only! Köszi elõre is!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"ki nem szarja le?"? te kerdezted, hulyegyerek: "Na neked mid van? Mutasd te zseni, ha ilyen pro vagy ebben a témában "
egyebkent egyik tipped sem jott be, sokkal olcsobban vettem es jelentosen tobbet er, mint amennyivel dragabb a szarodnal, annak fenyeben hogy en mennyit fizettem es milyet kaptam a te 160ezred szintiszta penzkibaszasnak is elmegy.
en itt befejeztem.
Csatlakozom, nekem is ACER gépem van (EX5630G)... hát nem egy szar gép hogy finoman fogalmazzak..
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
ehh....szerinted reális az, hogy a géped a ps3mediaserver esetében röptében enkódol 1080p-s filmeket mpeg2-ben , de az xmbc-t használva megfekszik egy sima mkv lejátszástól?!?!?
Nekem eddig az összes haverom gépén tökéletesen futott, igaz normálisan be kell állítani, mint minden komolyabb pc-s szoftvert sajnos... nem az van, hogy feltelepíted, aztán már hasít is, de nem is annyit nyújt.
Az interlace problémára meg bármilyen meglepõ is legyen, de van egy de-interlace kapcsoló a popup-menüben..
Nekem elég sokan házimoziznak a haveri körömben, többféle médiacenteren, ps3/popcorn/dvico/dune, de bármelyiknek megmutattam, és hasraestek tõle....Ugyanis ha nagyobb médiatárad van 2TB+ akkor elengedhetetlen egy NAS, vagy a pc-d megosztva...Viszont ha már a pc-d szolgál ki, és elég erõs, akkor minek még egy 50-100e ft-os eszköz, ha elég egy HDMI kábel is?!?!?
jó megoldás a ps3 médiaserver, de nekem kényelmetlen, ráadásul totál felesleges járatni a 60-asomat....
normálisan belõve az XBMC egy tuti front-end szoftver, de való igaz, foglalkozni kell vele.
ami a notikat illeti, tapasztalatból mondom:
Sony Vaio vagy Toshiba, ha nemfontos a játék akkor leginkább Macbook.
Eleve a 3év gari bõven elégnek kell legyen, 3 év alatt azért triviális hiba elõjön, sõt. Aki meg a teljesítményt keresi, annak meg úgysincs meg 3 évig egy noti.
Vissza kell vonnom a múltkori komentemet miszerint a gow3 nincs olyan szép mint az unchharted2. Az a helyzet hogy minnél többet játszok a játékkal annál ütõsebb részek vannak benne és egy két helyszintõl az államat keresgéltem.Nagyon brutálisan jó.
Bocs mindenkitõl ,de nem birtam megállni hogy ezt ne irjam le.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
de nem mind1? szemmellathatoan fingod nincs a temahoz, es nem is akarod megerteni. majd szep lassan rajossz hogy amit hasznalsz egy szar, vagy latsz valahol egy jol osszerakott gepet es legkozelebb jobban atgondolod hogy mit veszel.
az hogy neked jo volt 2-3-5 evig, szep, de onmagaban nem bizonyit semmit. be lehet nezni nehany nemzetkozi forumba, es ugy mar kaphatsz nemi betekintest, hogy mennyire is hig a leve annak az olcso husnak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10