PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 10700-as dolog még februárban történt pontosabban feb. 24-én.Azóta zárolt összeg volt,de ahogy látom azt is sikeresen elkönyvelték.Szóval összesen több mint 18k.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Mastercard-al is elõfordul néha (nem ezen az oldalon),de az cib-es ,és nem engedi levonni ha valami gáz van.Max kiírja az oldal h rosszul írtam be a nevem vagy valami.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
...ha a netbankon nem tudod megnezni
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Ez engem is érdekelne..😛
PS3/X360 user: Infernohun
Egy kis segítséget szeretnék kérni,szóval.:
03.05-én rendelni akartam game.co.uk-tól egy bc 2-t,bereggeltem,kosárba tettem stb,beírtam a kártyám adatait,aztán kiírt valami hibaüzenetet hogy valamit elírtam,ellenõrizzem az adatokat,közbe jött az sms hogy levontak 7600Ft-ot.Az összeg zárolva volt kb 2.5hétig,de ahogy látom nem rég elkönyvelték.Ilyenkor mit lehet csinálni?
Nem elõször fordult elõ h nem fogadták el a kártyámat,legalábbis az oldal nem fogadta el de ettõl függetlenül levonták a pénzt,még egy másik esetnek is utána kéne járni mert ott meg 10700-at vontak le a semmiért.
PSN ID: jay-jupiter
mind kettonknek igaza volt!amit te mondasz és a hivatalos oldalon van az 400 négyzetmérföld!ami pontosan 1035 km2😊
PSN ID:misi2mezei
én azt olvastam,hogy 1000 de ha a hivatalos oldalon 400 van akkor már csak a fejlesztoknek van igazuk.
amdrula: lehet igaz bár nekem gyanus,hogy pont április 1. jon ki foleg ugy,hogy még a 3.20 sincsen kint😊
http://blog.us.playstation.com/2010/03/28/ps3-firmware-v3-21-update/
Kiszedik az other os funkciót, lehet korai áptilisi tréfa, de kétlem, mert van okuk rá 😞
PSN: berghold
simon: Arról igen. Hivatalos oldal szerint 400 négyzetkilométer a bejárható terület, nem vitatkozom 😄
Slick: Egy éve pont ugyanígy jártam game-el, írtam is itt. Azóta az oldal felé sem nézek.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Mi van a pscommunity-vel? Nem jöttetek ki martinnal?
A videó még mindig fasza(vágás, hangok stb)!
Hálózatba köthetõ külsõ vinyót nem lehet PS3-ról látni, ugye?
Vennem kéne egy külsõ vinyót, vagy rack-et, és látom vannak olyanok, amik rádughatók a hálózatra.
Pl ez:
http://www.lc-power.de/index.php?id=135&L=1
Viszont, ha nem megy az ilyesmi PS3-al, akkor vennék sokkal olcsóbbat, ami nem tudja ezt a hálós trükköt.
Köszi, üdv,
G.
www.digimomentsvideography.com
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
gondoltam megveszem a Heavenly Sword-ot megint. volt is naluk, IN STOCK & NEW 10 fontert.
mi jott termeszetesen? egy hasznalt "pre-owned" fos leragasztva 28 nap visszakuldesi ido matricaval, hogy rohadjanak meg. ha erre van szuksegem, akkor eleve a hasznaltra kattintok 7 fontert. ezek meg szo nelkul... irtam is nekik egy szep levelet. varom a megerto copy-paste-kuldjeakkorvissza valaszukat.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
az oldalon 3-5 napig szalitasi ido van. nekem mar a 7 nap ra jon ki.
Valaki valami tanacs ?
shopto-tól berendeltem egy játékot és az ígérték ugye, hogy a megjelenés napjára itt lesz. 1 hete, hétfõn rendeltem meg, szerdán adták fel, péntekre kellett volna ideérni, akkor volt az EU-s megjelenés napja. azt állítják, hogy ha nem kapom meg a release date-re, akkor kapok 3 fontot a shopto-s számlámra. ez csak a szigeten belül érvényes? remélem ma már kihozzák azért...
ha igen akkor abban tudtom szerint 1000 km2 terulet van😊
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
GoW 1,2 is van PS3-ra? Azt hittem, azok csak PS1 és PS2-n voltak.
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Tényleg olyan gáz az 1/3-ától, mint ahogy a tesztben írják?
Nézegettem, mit kellene megvenni, mert jelenleg Heavy Rain -em van egyedül.
Gow3, Uncharted 1 -et megrendeltem. Kinéztem Uncharted 2 -t, de más vonzóbb játékot nem találtam még.
De mérföldekkel egyszerûbb megoldás a médiaszerver.
Papesz