89387
PlayStation3
  • LeventeV
    igen.
  • Prof William
    A Naruto, Ultimate ninja Storm 2-ban lesz lehetőség netes játékra? Vagyis a neten keresztül küzdeni egy másik játékos ellen.

Más. A Force Unleashed II demója tetszett. A történet érdekes volt valamint végre mint a "valóságban" a fénykard 1-vágás-1-halál fegyverré vált.
  • kirol
    Zsír! :)
  • Marcilius
    Sziasztok.

Megszereztem a Dead Rising 2-öt és naon jó lenne vkivel co-opban tolni.

Marcilius az ID ha akarnál gamelni velem.

Köszi. M
  • Gideon Wieth
    el is felejtettem am kérdezni, kik kaptam végül MO-n betakulcsot az AC: Brotherhoodhoz ??? Mert égbe világba hangoztatták GAMER 365ön hogy 50-50 van 576nál és media marktnál... Aztán bármelyiket hívtam, semmelyik cég nem hallott róla... :-(
  • Gideon Wieth
    én se tudtam rájönni :-)
  • kirol
    Az király, nálam a max. az 38%.
    Mégis mi a maradék 62%?
  • DanielT
    Állj messzebb.
  • MrTwister
    Ok sok sikert! Majd írj,hogy milyen a Rain moveal!
  • Gideon Wieth
    Kb két méterre álok én is :-) Kamera tv alatt is volt felett is... Ha alatta az nekem olyan deréktáj, de mindig ugy volt hogy fej tetőtől kb combközépig látszódtam.... Az xmb-s kalibrálás az kimaradt, majd akkor azt is megcsinálom, a T-gombot folyton nyomom, :-) És ez az amit nem értek, mert van amikor első pöccre sikerül és nagyon jól megy az egész, (( és ez a ritka.... Ping pongnál pl eddig egyszer jött össze, akkor viszont nagyon profin csinálta :-) Shoot is egész korrekt... Majd még este letöltöm a Heavy Rainhez a move kieget, és megnézem azt is :-)
  • MrTwister
    Nekem eddig minden ok, kalibrálás is ment mindig elsőre, persze előtte csináld meg az XMB-s settingsben is a kalibrálást a blutooth eszközöknél(valami mágneses É hókusz-kókusz). Ja és kalibrálásnál folyamatosan nyomod a T-gombot ahogy kéri én néha ott buktam el. Nekem a ping-pong is szuper volt és a Thumble is szépen megy kamera a TV-m alatt széleslátószögre állítva(ez is fontos!) és kb 2m-re vagyok a kamerától moveostol mindenestül:-)
  • DanielT
    Akkor ott valami nem stimmel. Túl közel, vagy messze állsz, ez az első tippem. Másik, hogy nem mented el a kalibrációt, hanem mást nyomkodsz.

• Gideon Wieth
    Azt a hiperszuper mozgáslekövetést eddig nem nagyon éreztem....
  • Gideon Wieth
    ámblok az a gond, mielőtt bénázol, hogy full ugyanazt megcsinálom amit a képen kérnek tőlem, (tekintve h nem vagyok fogyatékos))) erre fel cseszik utána normálisan működni... Nem arra megy amerre én mozdítom a move-ot stb....
  • Ombika
    Re5 Move-rol milyen tapasztalatotok van?
  • DanielT
    Béna vagy, nem is kicsit. Elképzelésem nincs mi olyan nehéz a kalibrálásban? Nem tudod leolvasni az ábráról, hogy mit kell csinálni? Esetleg alkalmatlan a tested a bemutatott mozdulatok végrehajtására? Nincs kezed? Lábad? Mi a gond?

• Gideon Wieth
    Na egy óra játék után a tapasztalatok.... Ami az egész dologban a rossz, hogy a kalibrálás nekem veszettül nehezen ment... Vagy bejött, vagy nem....többnyire nem.... A golf nyögvenyelősen de végül sikerült, de az se volt hibátlan.... A shoot elsőre lekalibrálta magát, tökéletesen ment minden, másodszorra már azt se sikerült kivitelezni... A ping pong és a freezbee miután sikerült eltalálni a kalibrálást nagyon jól ment, teljesen jól követte a mozdulatot erőket, és jóvolt játszani az ellenféllel... sajnos a starter lemez és más se adott demót a gladiátorosdiból amire a leginkább kíváncsi voltam, így azt csak a teljes játékban lesz alkalmam kipróbálni :-) Kár érte.... Volt egy tumble nevű játék is, aminek a calibrálása veszettül szar volt, egyszerűen képtelen voltam rendesen megoldani, játszhatatlan volt az egész.... A többit majd este kipróbálom :-)
  • Gideon Wieth
    na champions mostmár egész korrekt lett és megy, a kalibrálás nekem nem volt egyszerű, illetve igazából a fényviszonyok amik meghatározóak voltak ugye :-)

Viszont a Golf az nagyon nem megy, mármint a kalibrálás része... Ez a legnehezebb az egészben sajnos szerintem,... Azt nem tudja valaki, hogy a gladiátoros demo fenn van e psnen ?
  • Gideon Wieth
    Nah hát most picit felálltam a gép mellől... A Starter pack van meg, nekem nagy csalódás hogy a Gladiátor játék demója egyáltalán nincs rajta.... :-( A ping pong nekem nem jött össze, akárhogy próbáltam kalibrálni a cuccot, nem az lett amit én akartam, szóval ha valaki ebben tud segíteni, annak megköszönöm... Nekem richtig nem úgy fordul az ipse keze ahogy kell, nem ott van az ütő aholl ennie kéne.. EGyenlőre ezt fel is adtam.... Ellenben a the Shoot nekem egész jó mókának tűnt, teljesen profin bekalibrálta a move-ot és gond nélkül tudtam vele pörögni forogni és lövöldözni, ez egyenlőre nálam 5/5 :-) Most jön a golf :-) A sport championshoz meg segítséget kérnék mert azt sehogy sem tudom jól bekalibrálni :S :-(
  • Prof William
    Egyelőre még csak az USA-n. Már szedem...
  • balee4
    Fent van PSN-n a The Force Unleashed 2 demója, próbáljátok ki. Kurva jó lett sztem.
  • n000rbi
    Tudom
  • Prof William
    Tudom rájöttem ezért is válaszoltam ezt. :)
  • n000rbi
    "Egyébként Skorpió vagyok vízöntő aszcendenssel és érdekelne hogy ez hogyan hat majd a Castlevania végigjátszásomra" - na látod, kb ugyanennyi értelme volt az előző kérdésednek is.
  • Prof William
    Megható szavaid mélyen megérintettek. Mér el is határoztam hogy ha majd kimúlik drága akkor elhamvasztása után szétszórom hamvait azon a helyen amit mindig is szeretett. Azon a helyen amiről az Uncharted 2 vonatos pályáját modellezték. Utánna pedig elvonulok egy kis szigetre a szivacsevő bennszülöttek közé ahol életem hátralévő napjait egy nagy működő gránit PS3 kifaragásának fogom szentelni amely ha minden jól megy évszázadokig ha nem évezredekig lesz működőképes.

Egyébként Skorpió vagyok vízöntő aszcendenssel és érdekelne hogy ez hogyan hat majd a Castlevania végigjátszásomra...
  • dudeeg
    Így van! Carpe diem!
  • DanielT
    A többiek kerülgették a témát, de én megmondom a könyörtelen igazságot.

A kontrollered mostantól számítva 471 napig és 6 óráig fogja bírni, persze csak abban az esetben, ha december 9-én elmegy az ablakotok alatt egy cigányasszony amelynek a macskája 5 kölyköt ellett November leghidegebb napján.

Ha ez a feltétel nem teljesül, akkor borul az egész és teljesen kiszámíthatatlan az idő amit még együtt tölthettek. Javaslom, hogy használj ki minden napot és kezeld úgy, hogy akár az utolsó is lehet. Becsüld meg, szeretgesd, becézgesd, hogy ha eljő a szomorú pillanat, ne az jusson eszedbe, hogy bárcsak többet foglalkoztál volna vele.

• buggyant
    írj majd róla pár szót, nekem is tervbe van véve a vétele. milyen játékokkal próbáltad?
  • Norexka889
    Hívd fel az ezotv-t és kérdezd meg az egyik tisztánlátótol hogy mennyi ideje van hátra a 10hónapos PS3 + kontrolerednek!
    És megmondja neked napra pontosan! :D
  • Gideon Wieth
    elvileg hogy mennyit teljesítettél az egéész vhapterből, illetve a szinten :-)
  • Gideon Wieth
    Na megvan a kis Move-om :-) Délre haza érek és már tesztelem is a starter packot :-) Gondoljátok majd én is szólhatok róla pár szót :-)
  • kirol
    A Castlevania-ban a chapter, ill. level választásnál mi az, hogy 33%, vagy 8%, stb?
  • n000rbi
    Lássuk csak: 10 hónapos most, ami azt jelenti, hogy bizonyos játékok már el se fognak indulni rajta és az eddigi por, amit benyelt, igencsak árt a CELL-nek, nem is beszélve az xbox360.why.didnt.you.bought vírusról, ami a Store-on keresztül terjed (de asszem csak akkor, ha plus-szos vagy)... szóval el kell szomorítsalak, kb. 1 hónapja van még hátra a kicsikének. R.I.P. ...
  • Prof William
    Szerencsére nem. Csak szeretném tudni mennyit fog bírni. :)

Kösz a választ.
  • Tikal #76654
    Most elromlott vagy miért kérded? :)

A PS2-m talán négy év után adtam el.... nagyon sokat játszottunk rajta és nem takargattam le, szerintem a PS3 is ki fog bírni ennyit :)
  • Prof William
    Azt kérdezném hogy mennyi egy PS3 + kontrolere élettartama?

10 hónapja vettem őket vadonatújan. Azóta vigyázok rájuk. Nem szoktam mindig elrakni /elővenni ott van a TV előtt. A gép egy kis állványon van és amikor nem használom mindig le van takarva + letörölgetem ha porosnak látom.
    Van hogy napokig nem használom de átlag napi 1 órát használom (játék, DVD, filmnézés PS3 media szerverrel) persze ha valami új addiktív játék van amivel én és tesóm is játszunk akkor ez 3-4 órára is felmehet. A kontrollert ehhez mérten használom...

Mit gondoltok?
  • deep
    Hogy bizonyos demokat HAMARABB letölthess. Van különbség. Egyébként Xbox360-on a kezdetek óta ez megy. Látta a Sony, hogy dalolva fizet a paraszt, hát ők is bevezették. Köszönhetjük az M$-nek...
  • LeventeV
    ok. kosz a segitseget.
  • dudeeg
    egyébként nem tudom nektek mi a véleményetek erről, de azért én egy kicsit felb*sztam magam, mikor megláttam, hogy fizetnem kell azért (PSN Plus), hogy bizonyos _demókat_ letölthessek. Azért szerintem ez elég gáz.
  • dudeeg
    Nem értem. Van valami gondod az LCD-vel? Rossz a képe? Rosszak a színei?
    Kétlem. Vidd a 102-es LCD-t. Szerintem sokkal többet ér a trendi technológiánál a méretbeli különbség.