PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az ilyen esetek miatt nem bízom én ezekben és inkább iszom el a pénzt

Banano
Hát igen..netbank nem írja ki csak h mikor történt a tranzakció és mikor könyvelték el meg hogy mennyit..szóval be kéne mennem a bankba igazolásért?
A 10700-as dolog még februárban történt pontosabban feb. 24-én.Azóta zárolt összeg volt,de ahogy látom azt is sikeresen elkönyvelték.Szóval összesen több mint 18k.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Banano
Visa electron,erste-s.
Mastercard-al is elõfordul néha (nem ezen az oldalon),de az cib-es ,és nem engedi levonni ha valami gáz van.Max kiírja az oldal h rosszul írtam be a nevem vagy valami.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Kandurex
Milyen kártyát használsz?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

lehetetlen. a banktol kerj igazolast hogy ki, mikor, milyen jogcimen, milyen azonositoval, mennyit vont le.
...ha a netbankon nem tudod megnezni

ez a szomszédokos befejezés ütött! <#vigyor2>

predator0
A vége nagyon jó 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Videogamesplus-on 20cad a Virtua Tennis 2009. Assassin's Creed2 is akciós asszem 39cad.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Banano
Abban nincs benne hogy ki vonta le csak az hogy mennyit vontak le és hogy mikor.

Inferno
"Mi van a pscommunity-vel? Nem jöttetek ki martinnal?"

Ez engem is érdekelne..😛

PS3/X360 user: Infernohun

kuldj a tranzakciorol egy igazolast a game-nek emailben, hogy refundoljanak vagy kuldjek a jatekot.

Banano
Hi<#integet2>
Egy kis segítséget szeretnék kérni,szóval.:
03.05-én rendelni akartam game.co.uk-tól egy bc 2-t,bereggeltem,kosárba tettem stb,beírtam a kártyám adatait,aztán kiírt valami hibaüzenetet hogy valamit elírtam,ellenõrizzem az adatokat,közbe jött az sms hogy levontak 7600Ft-ot.Az összeg zárolva volt kb 2.5hétig,de ahogy látom nem rég elkönyvelték.Ilyenkor mit lehet csinálni?
Nem elõször fordult elõ h nem fogadták el a kártyámat,legalábbis az oldal nem fogadta el de ettõl függetlenül levonták a pénzt,még egy másik esetnek is utána kéne járni mert ott meg 10700-at vontak le a semmiért.

predator0
Nem, csak neked volt igazad... 😄 Bocs.

stockhouse
na én is pont igy jártam, vettem killzone 2 és infamoust ujjonan ami meg is jött multhéten, de a killzone 2 nekem is pre-owned volt, ugyanigy leragasztva egy matricával, ugyanez a szitu teljesen, irni kéne a csecseknek hogy ez igy nem járja.

PSN ID: jay-jupiter

na utána néztem az érdekesség kedvéért😄
mind kettonknek igaza volt!amit te mondasz és a hivatalos oldalon van az 400 négyzetmérföld!ami pontosan 1035 km2😊

PSN ID:misi2mezei

ja akkor jolvan😄
én azt olvastam,hogy 1000 de ha a hivatalos oldalon 400 van akkor már csak a fejlesztoknek van igazuk.

amdrula: lehet igaz bár nekem gyanus,hogy pont április 1. jon ki foleg ugy,hogy még a 3.20 sincsen kint😊

Ha eddig nem írta senki, akkor beírom én. 😄
http://blog.us.playstation.com/2010/03/28/ps3-firmware-v3-21-update/
Kiszedik az other os funkciót, lehet korai áptilisi tréfa, de kétlem, mert van okuk rá 😞

PSN: berghold

predator0
Van benne szerintem. A végleges játékban csak akkor üldöznek, ha rosszalkodsz. Vannak benne autó, repülõgép versenyek (az idõ ellen), Base Jumpok. El lehet vele lenni.

simon: Arról igen. Hivatalos oldal szerint 400 négyzetkilométer a bejárható terület, nem vitatkozom 😄

Slick: Egy éve pont ugyanígy jártam game-el, írtam is itt. Azóta az oldal felé sem nézek.

Nem is tudtam, hogy csináltatok egy ilyen on/offline újságot....
Mi van a pscommunity-vel? Nem jöttetek ki martinnal?

A videó még mindig fasza(vágás, hangok stb)!

Sziasztok!

Hálózatba köthetõ külsõ vinyót nem lehet PS3-ról látni, ugye?
Vennem kéne egy külsõ vinyót, vagy rack-et, és látom vannak olyanok, amik rádughatók a hálózatra.
Pl ez:
http://www.lc-power.de/index.php?id=135&L=1

Viszont, ha nem megy az ilyesmi PS3-al, akkor vennék sokkal olcsóbbat, ami nem tudja ezt a hálós trükköt.

Köszi, üdv,
G.

cloud.strife

www.digimomentsvideography.com

Thundercore
AC 2 White Edition nekem is kibontva, összenyomott dobozzal jött meg 1 hete.

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

Sajnos egyre gyakrabban csinálják ezt a game-en... ~_~
zsolt1983
hat az meg egy kicsit odebb van. Varok..
Slick teljesen ertheto a reakciod.

tetvedekek, nem is rendelek toluk semmit tobbe.
gondoltam megveszem a Heavenly Sword-ot megint. volt is naluk, IN STOCK & NEW 10 fontert.
mi jott termeszetesen? egy hasznalt "pre-owned" fos leragasztva 28 nap visszakuldesi ido matricaval, hogy rohadjanak meg. ha erre van szuksegem, akkor eleve a hasznaltra kattintok 7 fontert. ezek meg szo nelkul... irtam is nekik egy szep levelet. varom a megerto copy-paste-kuldjeakkorvissza valaszukat.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

DanielT
30 nap után reklamálhatsz, szóval csak a várakozás marad.
zsolt1983
Sziasztok. Kerdesem a kovetkezo. A game.co.uk rol rendletem es a mai napig nemjot meg toluk.
az oldalon 3-5 napig szalitasi ido van. nekem mar a 7 nap ra jon ki.
Valaki valami tanacs ?

Akkor le a kalappal a Zen studió elött! A bétademó is szinte tökéletes volt, alig várom, hogy felkerüljön a store-ra. Aztán õsszel jöhet még egy Move támogatás...

akkor reménykedem...

DanielT
Akár már ma is, de nem kizárt, hogy csak a héten késõbb érkezik.
ahham, köszi. szerinted mikorra várhatom a csomagot?

DanielT
Csak Angliára érvényes.
sziasztok!
shopto-tól berendeltem egy játékot és az ígérték ugye, hogy a megjelenés napjára itt lesz. 1 hete, hétfõn rendeltem meg, szerdán adták fel, péntekre kellett volna ideérni, akkor volt az EU-s megjelenés napja. azt állítják, hogy ha nem kapom meg a release date-re, akkor kapok 3 fontot a shopto-s számlámra. ez csak a szigeten belül érvényes? remélem ma már kihozzák azért...

a Just Cause 2-rol beszélsz?
ha igen akkor abban tudtom szerint 1000 km2 terulet van😊

erik10
Pred, vegyél fel psn-re. Csak úgy.

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

hallod és van-e benne szórakozási lehetõség, vagy valami nyugis szekció akár? én belenéztem 360-on, de csak enemyvel futottam össze. kissé monotonnak hatott így. Amúgy tényleg gigantikus a terep.

predator0
Egész játszható, Mercenaries 2 színvonal, hosszabb játékidõvel (co-op nincs benne). Rengeteg gyûjtögetni való, megcsinálható dolog van benne, irtózatos nagy területen, 400 km2.

deep
Ez is bekerült! Kilóméteres a fícsörlista kéremszépen😊
hogy tetszik a JS2?

zzeN
Gow Collection, GOOOGLEE!!!<#eplus2>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

kirol
Batman nyomtam PC-n, az tényleg jó volt.
GoW 1,2 is van PS3-ra? Azt hittem, azok csak PS1 és PS2-n voltak.

valakinek BC2-ben nincs kedve segédkezni megcsinálni a 5 friend késeléses és 20 demolish killes trophyt?😊gondolom nem csak nekem kell.

romeozor
Batman: Arkham Asylum/God of War Collection. Dante nem szörnyû, de kb semmi eredeti nincs benne. Ha az ember még nem játszott hasonlóval elõtte akkor el lehet vele szüttyögni.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

kirol
A Dantes's Inferno -t végigvitte valaki?
Tényleg olyan gáz az 1/3-ától, mint ahogy a tesztben írják?

Nézegettem, mit kellene megvenni, mert jelenleg Heavy Rain -em van egyedül.
Gow3, Uncharted 1 -et megrendeltem. Kinéztem Uncharted 2 -t, de más vonzóbb játékot nem találtam még.

MKVmerge-el beleégeted a külsõ feliratot, a file-ba, majd átkonvertálod mpg-be.

De mérföldekkel egyszerûbb megoldás a médiaszerver.

Papesz

DanielT
Szerintem is.
kirol
Semmi, hagyjuk! 😊

DanielT
Mivan?
kirol
Ne szomorkodj már, te sem tudhatsz mindent!<#vigyor3>

DanielT
Mit is akarsz nézni rajta? A letöltött filmjeidet külsõ felirattal.

Szalkus.