PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3-on a 80gigás hdd-bõl 10-et a linuxra foglaltam le. Egyszer kipróbáltam, de már nem használom. A kérdés csak annyi, hogy ha most letöltöm a 3.21-et, akkor az update után is vissza tudom nyerni a linuxos 10 giga helyet egy formattal, ugye?
Azért nem tudom most megcsinálni a formatot, mert nincs a közelemben semmi fat32-es cucc, amire backup-olni
Azt hittem kimaradok ebbõl a szívásból, amit az új "update" (downgrade) okoz, de erre a formázós dologra nem gondoltam :-/
G.
mellesleg milyen játék?jo?mert a videok alapján nagyon megtetszett!
nem tul nehéz?vagy esetleg nem tul konnyu?(normal fokozatra gondolok)mert azért nem szeretném ha 1 bossnál majd tobb napot szenvedjek de azt sem,hogy 5 perc alatt kinyirjam....
PSN ID:misi2mezei
eloszor is a FFXIII-t a játék ido végett😄
persze majd meg veszem a tobbit is idovel.
Keresek ps3-hoz szalagkábelt, amin keresztül kommunikál maga a gép és a wifi rendszere.
FAT gépbe kell.
Akinek lenne egy valami leselejtezett gépbõl az keressen PM!
Köszönöm!
kép
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Azért, ha csak itt ennyi embernek fagy, akkor világszerte hány embernek okoz ez bosszúságot?
Most maga a progi ilyen bugos, vagy a tegnap újonnan vásárolt 250 gigás gépem olvasófeje szarakszik? Egyébként flottul megy, már amennyit használtam.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Az én beállításaim: Video transcoding: automatic, output file: vob, transcoding codec: x264 (slow) és csak az update-nél van pipa. Ezek szinkronos filmeknél vannak. Ha feliratosat nézek, akkor: load subtitles from file és large subtitles mellett is van pipa.
PS3 ID: Csabesz82
Köszi a válaszokat!
Tikgames/Creatstudios akció lesz 2 hétig, féláron lehet megvenni többek között a Cuboid, Mahjong, DiggerHD, Mushroom Wars, Smash cars játékokat.
Jó hét lesz ez is!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Sok jó játék van a psnetwork-ön, nehéz lesz így dönteni, kéne valami stílusmeghatározás.
De pl. ha új játékot akarsz akkor nemsoká jön a magyar Zen studiós Minigolf amiben szintén van offline multi, én a bétával játszottam és elég fasza.
Egyszerübb játék a szintén zen studiós flipper, szintén játszható offline. Aki szereti a flippert annak ez egy kiváló játék lehet.
Én meg elúrendeltem aRed Dead Redemption-t jó játék lesz az 😊
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
Final Fantasy 13,Heavy Rain vagy God Of War 3?
Vagy anno a ps2-höz használt(koszos, zsíros!!!)joy-t csomagoltak, még szerencse, hogy a boltban megnéztem....
Egyrészt szinte az összes játékstílust lefedik az exkluzív játékok másrészt ezek minõsége általában a kategória legjobbjai. Egyedül az a bizonyos autós kategória hiányzik, de kétség nem fér hozzá, hogy az is új mérföldkõ lesz.
Majdhogynem fölösleges sony gépre bármilyen más szoftvergyártó termékeit venni, mert szinte biztos a kudarc. Ha valahova fejlõdnie kell a másik két konzolgyártónak akkor itt a példa, bár a nintendo egyszerûen csak gyerek és japán stílusú játékokat gyárt, a Microsoft meg próbálkozik de még nem az igazi, ami leginkább azért érdekes, mert elsõsorban szoftvergyártó...
Érdekes a sony munkássága, mert a piac egyik legjobb hardvergyártója volt évtizedeken át, ez a 21.századra csúnyán megkopott, és átvette a szerepet a szoftver amiben egy évtized alatt a csúcsra ért. EA, Ubi és a többi a nyomába nem ér, pedig nem egy évtizede nyomják az ipart.
Sony: nincs többé Linux PS3-on
1: te nem veszel játékot mert eliszod a pénzt
2: veszel játékot itthon drágábban, hogy elkerüld az ilyen eseteket és a különbözetet amennyivel itthon többe kerül pluszba még eliszod.
Banano: A banki kivonatot küldd e-mailben a game-nek és akkor küldeni fogják a játékot.
Biztos, hogy nem akarnak átvágni, ha valahol eltûnik a játék akkor az a posta lehet.
Tehát többször is végigjátszható unalom nélkül?
Köszi,
G.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Légyszi semmi poént le lõjön le senki, csak ez érdekelne.
G.
Idõ és pénzhiány az ok.
Sajnos nekem nincs idõm ezekre a tesztekre, ha annyira pénzelne, mint amit helyette csinálok, akkor ezeket csinálnám inkább. De sajnos a lóvé nagy úr. Hobbiból nem tudom bevállalni se az OnOff-ot, se a PSC-t. 😞
www.digimomentsvideography.com
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007