PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Mit jelent a PS3-as játékoknál az hogy promós? Oké, azt vágom hogy ilyen promociós kiadás, de azokból hiányzik valami?
Sziasztok!

PS3-on a 80gigás hdd-bõl 10-et a linuxra foglaltam le. Egyszer kipróbáltam, de már nem használom. A kérdés csak annyi, hogy ha most letöltöm a 3.21-et, akkor az update után is vissza tudom nyerni a linuxos 10 giga helyet egy formattal, ugye?
Azért nem tudom most megcsinálni a formatot, mert nincs a közelemben semmi fat32-es cucc, amire backup-olni

Azt hittem kimaradok ebbõl a szívásból, amit az új "update" (downgrade) okoz, de erre a formázós dologra nem gondoltam :-/

G.

Ment privi!
zsolt1983
szia, nekem van. PM ben megdumalhatjuk.

akkor azzal el leszek 1 ideig😄
mellesleg milyen játék?jo?mert a videok alapján nagyon megtetszett!
nem tul nehéz?vagy esetleg nem tul konnyu?(normal fokozatra gondolok)mert azért nem szeretném ha 1 bossnál majd tobb napot szenvedjek de azt sem,hogy 5 perc alatt kinyirjam....

PSN ID:misi2mezei

Én 60 óra játék után tartok a final boss-nál, és még így is van benne egy csomó kiaknázatlan dolog, amit majd meg akarok még csinálni. Így kb. 100 óra játékidõ lesz.

Seth
Ez a kép nem segít, inkább azt mond hogy milyen széles meg hány pólusú

PSN ID.: Beegabor

asszem eldontottem melyiket veszem😊
eloszor is a FFXIII-t a játék ido végett😄
persze majd meg veszem a tobbit is idovel.

Üdv!

Keresek ps3-hoz szalagkábelt, amin keresztül kommunikál maga a gép és a wifi rendszere.
FAT gépbe kell.
Akinek lenne egy valami leselejtezett gépbõl az keressen PM!

Köszönöm!

kép
Még jó hogy még nem vette meg. Mire megveszem lehet már lesz hozzá.
kirol
1.000.000 embernek jelenleg. 😊

NEXUS6
Majd mindegyiknek, aki megvette!😊

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

de azért nem szokás ilyenkor kiadni valami patch-et?
Azért, ha csak itt ennyi embernek fagy, akkor világszerte hány embernek okoz ez bosszúságot?

Törölt felhasználó
Ha jól tudom ugyanaz a készítõ.
kirol
Nekem is kifagyott 1x a HR-el a vadiúj PS3-am.

LeventeV
a heavy rain az olyasmi mint a fahrenheit volt anno?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

DanielT
A HR ilyen fos. Nekem minimum 3x fagyott mire végigvittem.
Elkezdtem a Heavy Rain-t, a prológusban a plázás jelenetnél csak a zene szólt, a beszédhangok elmaradtak. A jelenet végén szétfagyott a progi, és vele együtt a gép is.

Most maga a progi ilyen bugos, vagy a tegnap újonnan vásárolt 250 gigás gépem olvasófeje szarakszik? Egyébként flottul megy, már amennyit használtam.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Csabesz100
Akkor ilyen sokáig fog tartani! :-(

PS3 ID: Csabesz82

deep
TV-n jön sajnos😞
Csabesz100
Azért csinálja olyan lassan neked, mert be van pipálva az always transcode dts! A ps hangja hol jön ki? A tv-n vagy van külön erõsítõd? Ha van erõsítõd, akkor vedd ki onnan a pipát és akkor pár perc alatt megcsinálja!

Az én beállításaim: Video transcoding: automatic, output file: vob, transcoding codec: x264 (slow) és csak az update-nél van pipa. Ezek szinkronos filmeknél vannak. Ha feliratosat nézek, akkor: load subtitles from file és large subtitles mellett is van pipa.

PS3 ID: Csabesz82

deep
Valaki, aki gyakran használja ezt az mkv2vob-ot, felhomályosíthatna, hogy kell jól beállítani, hogy minõségvesztés nélkül tudjám áttolni az mkv fileokat😊 Jelenleg be van pipálva az always transcode dts, és az automatic update. Transcoding codec x264 high bitrate. Ok, hogy egy régebbi laptoppal csinálom, és egy 11gigás filmet, de elég lassan csinálja😊 Ha átállítom mpeg-2re pl, mennyivel lesz gázabb a minõség, és gyorsabb a konvertálás?

Köszi a válaszokat!
deep
10 dolcsi, az utolsó centig megéri😊
Ez az új minigolf mennyibe fog kerülni? Elég bejövõs! 😊

De mondjuk ha árérzékeny is vagy akkor jó lehet most csütörtöktõl a Magic Orbs. Igazi klasszikus stílus, nagyon igényes grafikával.

Tikgames/Creatstudios akció lesz 2 hétig, féláron lehet megvenni többek között a Cuboid, Mahjong, DiggerHD, Mushroom Wars, Smash cars játékokat.
Jó hét lesz ez is!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Ha egész család akkor High Velocity Bowling a csúcs, igazi partijáték. Ha asszonynak akkor Flower tuti bejön neki.
Sok jó játék van a psnetwork-ön, nehéz lesz így dönteni, kéne valami stílusmeghatározás.
De pl. ha új játékot akarsz akkor nemsoká jön a magyar Zen studiós Minigolf amiben szintén van offline multi, én a bétával játszottam és elég fasza.
Egyszerübb játék a szintén zen studiós flipper, szintén játszható offline. Aki szereti a flippert annak ez egy kiváló játék lehet.

Mnemomic
Pedig jó játék a LBP fõleg hogy mostmár van jó netem és tudok online pályákon játszani. A gyerek jobban el van vele mint a Eyepet-el zoknis játéknak hívja.

Én meg elúrendeltem aRed Dead Redemption-t jó játék lesz az 😊

Thundercore
Psn-rõl (Usa) tudnátok olyan játékot mondani,amivel az egész család tud játszani. Egyszerûbb játékok is jók, az asszonyt eddig csak LBP-re tudtam rászedni, de azt már unja.

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

5c0rp330n
utobbi 2 mindenkepp kotelezo jellegu, utolsot viszont csak akkor erdemes elkezdeni, ha 1-2 mar megvolt

deep
Gow3, aztán Heavy Rain. FF13-at felejtsd el😊
DanielT
Gow3
Thundercore
Mindhármat 😊 Egyszerre, vagy anyagiak miatt egymás után 😄

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

szerintetek melyiket vegyem?
Final Fantasy 13,Heavy Rain vagy God Of War 3?

Abszolút megbízhatóak, amennyi hiba van a rendszerben annyi bármelyik konzolboltban elõfordul. Velem pl. kétszer próbálták meg eljátszani a 20ezresbõl véletlenûl egy ezressel adok vissza kevesebbet játékot....és utána még a siflinger eladósrác volt kiakadva.
Vagy anno a ps2-höz használt(koszos, zsíros!!!)joy-t csomagoltak, még szerencse, hogy a boltban megnéztem....

GodofWar3 megint nagyon komoly lett, eszméletlen amit a sony exkluzívok kihoznak a gépbõl.
Egyrészt szinte az összes játékstílust lefedik az exkluzív játékok másrészt ezek minõsége általában a kategória legjobbjai. Egyedül az a bizonyos autós kategória hiányzik, de kétség nem fér hozzá, hogy az is új mérföldkõ lesz.
Majdhogynem fölösleges sony gépre bármilyen más szoftvergyártó termékeit venni, mert szinte biztos a kudarc. Ha valahova fejlõdnie kell a másik két konzolgyártónak akkor itt a példa, bár a nintendo egyszerûen csak gyerek és japán stílusú játékokat gyárt, a Microsoft meg próbálkozik de még nem az igazi, ami leginkább azért érdekes, mert elsõsorban szoftvergyártó...

Érdekes a sony munkássága, mert a piac egyik legjobb hardvergyártója volt évtizedeken át, ez a 21.századra csúnyán megkopott, és átvette a szerepet a szoftver amiben egy évtized alatt a csúcsra ért. EA, Ubi és a többi a nyomába nem ér, pedig nem egy évtizede nyomják az ipart.

csak felhívtam a figyelmét, hogy nem épp a legmegbízhatóbbak ezek a boltok ahogy olvasom. hitelkártyaszám lopás, új helyett használt játék. ajánlottam másik opciót a pénz elköltésére

Lesz Move támogatás a Zen féle Planet Minigolfban, még jó, hogy két nappal ezelött idenyögtem. Asszem veszek egy lottót. <#vigyor2>

kirol
Az király akkor!

abszolút. én még csak egyszer vittem végig, de most másodjára már máshogy csinálom a dolgokat és van benne változás...

Jakuza001
http://www.hwsw.hu/hirek/44241/sony-playstation-3-linux-warez.html

Sony: nincs többé Linux PS3-on

Ezt nem értem....valszeg azért vette online, mert olcsóbb mint itthon bármelyik garázskonzolbolt. Te meg közlöd vele, hogy ezért inkább eliszod a pénzt, ami valljuk be vagány dolog csak épp itt most semmi értelme, mert akkor
1: te nem veszel játékot mert eliszod a pénzt
2: veszel játékot itthon drágábban, hogy elkerüld az ilyen eseteket és a különbözetet amennyivel itthon többe kerül pluszba még eliszod.

Banano: A banki kivonatot küldd e-mailben a game-nek és akkor küldeni fogják a játékot.
Biztos, hogy nem akarnak átvágni, ha valahol eltûnik a játék akkor az a posta lehet.

Nekem még nincs meg, de érdekelne, hogy mennyire változik a játék menete a döntések alapján?
Tehát többször is végigjátszható unalom nélkül?

Köszi,
G.

egyszer megvolt, most tolom a másodjára...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elsõre szegény ethan mars meghalt, lelõtték a végén a rendõrök

kirol
Köszi!

DanielT
Nem marad ki, a rothadó, bûzölgõ hullájával nyomhatod tovább. Aztán, ha az is elrohadt teljesen, akkor szellemként irányíthatod. Ahogy az lenni szokott.
5c0rp330n
fullra kimarad.

kirol
Van itt olyan, aki HR-t többször is végigvitte?

Mert meghaltam egyik karakteremmel, Ethan -el. És akkor most fullra kimarad az a rész, amit neki kellett volna csinálni?

Légyszi semmi poént le lõjön le senki, csak ez érdekelne.

Valóban könnyen lehet, hogy áprilisi tréfa. Egybõl hatalmas anyázást váltott ki, ahogy a hír alatti kommenteket láttam. Ha tréfa, akkor jól kitalált, ugyanis a nemrégiben felreppent PS3 hackre ez egy -ha nem is tetszetõs- elég ütõs megoldás lenne a Sony-tól. Persze a legszebb az lenne, ha úgy védenék meg a rendszert, hogy nem tesznek kárt az eddigi feature-ökben sem (talán a leghasznosabb az otherOS-ben az volt, hogy támogatást adott a tudományos munkákhoz, gridbe kapcsolással). Mindenesetre a slim-ekben már nincs benne, nyílván nem véletlenül, úgyhogy annyira nem lennék meglepve, ha nem tréfa.

G.

cloud.strife
Nincs semmi különös dolog.
Idõ és pénzhiány az ok.
Sajnos nekem nincs idõm ezekre a tesztekre, ha annyira pénzelne, mint amit helyette csinálok, akkor ezeket csinálnám inkább. De sajnos a lóvé nagy úr. Hobbiból nem tudom bevállalni se az OnOff-ot, se a PSC-t. 😞

www.digimomentsvideography.com

Banano
Game.co.uk-nak nem hinném hogy arra a 7600Ft-ra lenne szüksége.Egyszerûen az oldal kiírt egy hibát,de ettõl függetlenül levonták ugyanúgy..kártya a hibás vagy a bank nem tudom,de mastercard-al ezt nem csinálták meg soha...csak azon akkor nem volt pénz.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007