89387
PlayStation3
  • dudeeg
    Sziasztok!

Előre is elnézést, hogy olyan kérdést teszek fel, amire tudnám a választ, ha rendszeresen olvasnám a fórumot, de sajnos erre nincs időm :(
    Szóval érdekelne, hogy milyen online multi játékot ajánlanátok, ami hosszú távon is élvezetes? UC2 multija nekem nagyon tetszik, mással multival még nem játszottam.
    Persze olyan kéne, ami előreláthatólag még jó ideig aktív lesz. Ne kelljen 10 perceket várni 5 emberre :)

Köszi,
    G.
  • Prof William
    A Naruto: UNS 2 ben próbálta már valaki a netes játékosok elleni módot? Hogy sikerült?
  • LeventeV
    a Heavy Raint az olyan aprosagok csufitjak el mint a telefon/taviranyito. az uncharted rohadt szep, hihetetlenul tetszik az a jatek, az Assassins Creed meg ahhoz kepest hogy egyszerre mennyi minden van a kepernyon egyenesen bamulatos.
  • Gideon Wieth
    mondjuk a graf nézőpont kérdése :-) Nekem például a Killzone 2 grafikája nem tetszik. Nem mondom, hogy ronda, mert nem az. De nekem nem jön be, túl szürke, az emberkék pedig túl robosztusak. ((tudom tudom páncél, de akkor sem az én stílusom )) Ami nem változtat a tényen, hogy nagyon jól ki van dolgozva, és illik hozzá... :-)

Nekem az Uncharted 2 féle grafikai és képi hatás tetszik nagyon, szép, színes, jól eltalált emberi karakterek, akik elfeledtetik velem, hogy játszok, és előhozzák a filmek világát :-) és még sorolhatnánk, MGS, Heavy Rain ( pedig ez sem tökéletes ), Assassin's Creed. :-) Ezek egyike sem tökéletes mégis nagyon hangulatos és összetéve az elemeket nagyon szépek :-)
  • Árpitallica
    Ez csak beállítás kérdése... :) Amugy sztem azért igy előre ne szögezzük le hogy az nem lesz full hd-s! Legfeljebb 720p-s lesz oztan mivan, a killzone 2 is 720p-n megy és eszméletlen gyönyörű a grafkója! :D Szal majd még meglátjuk, de nem is ezt kérdeztem szal mindegy... :P
  • Victor1103
    Akkor lehet hogy a Ps3-nál van valami:S Próbáld meg jól belenyomni a kábelt hátulról mert néha nem érzékeli megfelelően. Nekem is volt ilyen régen azóta viszont routerral wifi-n kersztül meg a net a Ps-be.
  • LeventeV
    rakotottem modemrol a netet ps3ra. bejelentkezett. ment minden aztan elinditottam egy jatekot. kilepett a networkbol az inditaskor es azota nem megy a net megint. ujrainditottam a modemet es a ps3at is es semmi. aztan megprobaltam uj kapcsolatot letrehozni es tesztelni. az ip cimet megkapja de mikor az internet connectiont teszteli az nem sikerul. bedugtam a kabelt a gepbe es van net. a ps3on akkor miert nincs?
    Enslaved tényleg jó. De lehetett volna hoszabb is :)
  • Prof William
    Hát...

A fos angol hangon nem lepődtem meg mert valahogy az anime angol szinkorok ism indig elég sdzörnyűre sikerülnek. De ugyebár erre van a japán hangsáv a játékban, amit az eredeti színészek nyomnak szóval azzal nem lesz gond. :)
    És végig kell vinni a Story módot? Jajj de szörnyű! :)
  • balee4
    Én még csak az elején, az első titán után vagyok, de véleményem ugyanez. :D

Én most leginkább az Enslaved-et tolom, zseniális egy játék, a valaha egyik legjobb játék amivel játszottam.
  • LeventeV
    az IGN 8-at adott ra, ami meglepoen jo. negativumkent 2 dolgot emeltek ki: fos az angol hang, amire lehetett szamitani; a masik pedig az, hogy vegig kell vidd a story mode-ot hogy unlockold az osszes karaktert (mondjuk ez szubjektiv dolog, en amugy is vegigvinnem).
  • Gideon Wieth
    én még a felénél se vagyok :D Nagyon sok játék jött amivel játszani kellene :D Medal of Honor, Castelvania, Move, Gothic 4, (((aztán nemsokára Fallout, Star Wars és még sorolhatnám ))) :D Csak előbb legyek túl az olasz ZH-n :D
  • Gideon Wieth
    ezt gondolom eggyel lejebb szántad :-) Am érdekesnek tartom, hogy a ps3 nem 1080P-t én simán kinézném belőle :-)
  • Victor1103
    Hát gyerekek most toltam végig a Castlevania: Lords of Shadows és azt kell mondjam ez valami eszméletlen jó játék volt.
    Minden téren simán felveszi a versenyt a God of War 3-al egyetlen hibája hogy a közepén egy picit leült a játék, de ezek a bossharcok amik bennevoltak hát némelyik simán rávert a GOW3-ra. Egy dolgot emelnék ki ami számomra Lords of Shadows-t olyan monumentálissá tette az pedig a befejezése ami megalapozza a második részt. Elspoilerezni nem fogom, de a legkifejezőbb szóval leírva EPIC!!! Engem már megvettek a második részre az 100:P Mindenkinek akinek bejött a God of War és egy új hack n slash trilógiát keres az ezzel a cuccal nem fog mellé mert nagyon jó úton halad hogy akár trilgia is legyen belőle.
  • Győri Devi
    jah ma jött meg nekem, be jön ahogy az első rész is
  • Prof William
    Már kapható Naruto Ultimate Ninja Storm 2. Már megvan valakinek? Vélemény?
  • MrTwister
    Hát ja csak a Crysis 2 soha nem fog full HD ban menni PS-en max 720p-ben az pedig ugye HD ready, na nem baj majd PC-n lesz 1080p, meg nagyobb is:-) Bár ez engem nem érint mivel csak HD ready TV-m van ami egyben a monitorom is a PC-nek:-) Mikor jön a bétája/demoja amúgy Storera?
  • Gideon Wieth
    Na sikerült végre megcsinálni az AC bétát- Szerintem hatalmas lett, nagyon tetszik!!! nagyon jó, egyedül ami nem tetszik, hogy miután ölsz, esélyed nincs hogy védekezz, mert téged is megölnek... Valami counter attackot be lehetne tenni, amire gyorsan reagálunk :)
  • Árpitallica
    Sziasztok! Véletlenül valamelyikőtök tud valamit arról, hogy a Crysis 2-ben a tengerpartos részek, meg dzsungel vele együtt lesz-e benne? Vagy csak és kizárólag maga New York épületei között lehet majd lövöldözni? Azért kérdem, mert ha mégis lenne benne ilyen környezet is, azért nem lenne rossz annak a látványvilága sem, kiváncsi lennék rá fullhd-n! :D A válaszokat előre is köszönöm!
  • balee4
    Dead Space Ignition tényleg egy vicc, ingyen sem kéne.
  • barcames
    dragon ball az tényleg kutya:S
  • Prof William
    Demók s Storeon...

Dragon Ball Raging Blast 2. - Egyáltaán nem tetszik. A régi PS2-es DB sokkal hangulatosabb volt mint ez. A grafikára meg bármelyik PS2-es játék büszke lehene na de a 3-as? hát azt nem hiszem...
    A Naruto: UNS 2 mellett labdába sem rúghat. Bár még abból is csak a demót láttam de hangulatban fényévekre körözte le.

Sw: Force Unleashed 2 : A demó alapján jobban tetszik mint az első rész.

Dead Space Inginton: Szánalomhegy a köbön... "Adjunk el egy csomó Dead Spacehez minimálisan kötődő minijátékcsokrot hátha lessz olyan aki megveszi mert hát Dead Space!" alapon készülhetett el.
  • barcames
    jaja az
  • NEXUS6
    Ez nem a Starwarsban volt valami robotnak, vagy koréliai szállító űrhajónak a neve?
  • zzeN
    Toy Story?:D
  • Tikal #76703
    ez milyen típusú film? :)
  • barcames
    720p.BluRay.X264-HUBRIS az ilyen típusú filmeket letudom játszani a ps3-on?
  • 5c0rp330n
    semmilyen hivatalos datuma nem volt a jateknak a novemberi idopontig, ez az elso keses.
  • balee4
    Tovább késik a Gran Turismo 5 Mégsem jön ki november 3-án, csak majd vmikor karácsonykor.

Tényleg vicc, mennyire mondta a Sony, hogy most aztán már tutira kijön novemberben.
  • Balli
    szeretnék venni egy jó minőségű vezeték nélküli fülest elsősorban lövöldözős játékhoz, ami headsetként is használható... nem szoktam sokat jatszani, de az a pár alkalom elég, hogy a párom kiboruljon az 5.1-es hangrendszeremen...
    Tudnátok ajánlani vmit?
  • fejes004
    Húzd ki kicsit az áramból a modemet, ha visszadugod jónak kell lennie.
  • Gideon Wieth
    ez mekkora kibszás már :-(
  • Gideon Wieth
    kaptam Assassin béta kulcsot ... :-) A gond csak az, hogy nem működik, mert az Ubi honlapján nem lehet beregisztrálni.... mivel azt írja h a nagy érdeklődés miatt lezárták....
  • LeventeV
    van egy olyan problemam, hogy nem megy az internet a ps3on hogyha egyenesen a modembol dugom a kabelt a ps3hoz. routerrel gond nelkul megy, de most per pillanat nincs routerem. mi lehet a gond?
  • Gideon Wieth
    Én nem tapasztaltam hasonlót. Kombóknál is korrektül ment a játék :-)
  • LeventeV
    akinek megvan a castlevania attol kerdezem: a komboknal megmaradt az fps drop vagy mar gond nelkul megy?
  • Prof William
    Ez jó hír. :) Így első körben nem kell +1 kontrolert vennam ha mással is játszani akarok. :) Persze majd eljön az is de nem most...
  • balee4
    Nem sztem csak az elején ilyen erős Starkiller, egyébként sztem egy az egyben így kezdődik majd a játék. Bár elején lehet, hogy még lesz vmi hosszabb átvezető.
  • Gideon Wieth
    Nah ez érdekes, bár lehet csak nekem... Szobámban ((eddig nappaliban ovltam ) egy méterről, Heavy Rain külön kalibrálás nélkül, azonnal beállította magának a Move-ot, tökéletesen működik, arra mutat amerre én akarom, hogy mutasson, teljesen pöpecül működik minden.

A játék nagyon élvezetes így, konkrétan a karod azokat a mozdulatokat csinálja amiket a szereplő, előrenyúl visszahúz ( ajtó nyitás ) kulcsforgatás (csuklóból mozdítasz egyet a pálcán) stb... Nagyon jó lett, tetszik :-) Eddig ez a legjobban :-) Meg a ping pong, - ha hajlandó működni .... :D
  • Gideon Wieth
    Szerintem csak a demó miatt volt ilyen erős :-) De ne legyen igazam :-) Mondjuk most kis terminátornak éreztem magam, akinek nem lehet ártani, bizonyára az erők fele nem lesz meg rendes induláskor. Amúgy nekem is tetszett a játék, picit fejlődött is, úgyhogy kíváncsian várom, az első részt szerettem, pláne a vége felé :-)