PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Nekem dobott, és jó lett. Ez már olvasható. 😊

kirol
Mert pl. brrip -es warez cucc nincs, értem.

predator0
Amúgy legutóbb március 25-én lett leírva általam itt ebben a topikban, hogy a külsõ feliratok nem támogatottak.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

predator0
Large subtitles = nagy felirat = neked semmit nem dob.

DanielT
Nem warezlejátszónak szánta a Sony.
kirol
Hát most látok még egy olyat mkv2vob -ban, hogy large subtitles, megnézem mit dob.

De az elszomorított, hogy külsõ feliratot nem kezel a gép. 😞

predator0
Két értelmes megoldást tudok:
Egyik: valamilyen Media Server progi használata, amivel nem kell szarakodni.
Másik, amit én szoktam: divx-es BDripeket töltesz le, amik minõségben persze nem ugyanolyanok, mint a fullhd (nekem megfelel, mondjuk én igénytelen vagyok, Just Cause 2-vel játszom mostanság), de abba legalább tök egyszerûen lehet feliratot berakni 😄

Na, az király! És esetleg HDD zenelejátszás?
Mert egy jó kis offline játék saját zenékkel az igazi!
Lehet tudni mikor jelenik meg?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

kirol
Ó, fax. Akkor hogyan tudom megcsinálni?
Égessem rá?
Ugye van olyan funkció, hogy: "Load subtitles from file", de akkor nem 20 mp az átalakítás, hanem vagy 10 perc. És méretet se tudok állítani, vagy igen?

Amúgy semmilyen külsõ feliratot nem kezel avi -nál se sohol?

predator0
Semmit nem csináltál rosszul. Külsõ felirat fájlt (srt, sub, akármi) nem fog lejátszani.

kirol
Megcsináltam mkv2vob -al, csak nem látja a *.srt-t.
Vajon miért nem? Mit csináltam rosszul? Ugyan az a fájlnevük (film, felirat)

bertino
fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

deep
Talán mert az MKV a legelterjedtebb HD warez filmformátum, azért. Soha nem fogják támogatni. Konvertáld át(mkv2vob), vagy streameld PC-rõl a PS3 mediaserverrel.
kirol
mkv2vob királyul átrakja kb. 20 mp alatt a *mkv-t PS3- számára lejátszható *.mpg-be.
Bár nem értem, hogy mert ennyi idõ alatt ez nem konvertál semmit az tuti. Bár ez csak jó, mert a képen se vettem észre semmi extrát.

Viszont a *.srt feliratot nem látja a PS3. Ezt valahogy hozzá kell külön illeszteni, hogy lássa?

Prince of Máté
Nekem az nem tetszik, viszont ez megér egy pillantást 😊
Link

kirol
Közületek van olyan, aki *.mkv-t akart nézni PS3-on, de ugye ezt nem támogatja és sikerült megoldania, hogy mégis menjen magán a PS3-on valamilyen konverzió segítségével?

Mi a francért nem támogatja a *.mkv-t? <#boxer>
Amikor csomó más HD-t meg igen. Ezt késõbb firm-ben javíthatják?

Egy olcsó dobszerkó engem is érdekelne.
A MadKatz-nek van olyan felszerelése, ami 4 lapos korongból áll, ledobod azokat az asztalra, aztán hadd szóljon, se állvány, se semmi. Ez pont megfelelne az én (alacsony) igényeimnek, de sajnos csak Xboxhoz láttam 😞 Pedig az ára is nagyon barátságos volt. Csupán 8 font + posta
Klikk
NEXUS6
Kabbe!
<#mf1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
Pheszarás, most nézem, hogy tényleg kezel PPPOE-t.

Egyébként micsoda amatõrség ez, hogy nem routeren nyomod? Persze, nehogy azt hidd, hogy meglep 😛
NEXUS6
Nekem is ADSL-en van router nélkül!

Sorry!

<#nevetes2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Prince of Máté
Hi!

Valaki tudna linkelni pár PS3as Band Hero dobot?
Sajnos egyet sem találtam :/

DanielT
Router nélkül nem fog menni.
Üdv!

Olyan problémám lenne,hogy t-home-os ADSL internetet szeretnék csatlakoztatni a PS3 konzolomra,tudna valaki esetleg valami beállítást,javaslatot mert akárhogy is próbálkozom vele sehogy nem jön össze! Elõre is köszi!<#conf><#help><#falbav>

AMD Phenom II X4 965 3.4ghz Black Edition,Asrock 880G Extreme,2X Corsair XMS3 4GB DDR3 1600MHZ,ATI Radeon HD4850 512MB X2,2X500GB Seagate HDD,Windows 7 Ultimate 64bit

NEXUS6
Na kész!
Hogy még fizessenek is azért, hogy valaki játszik, ezt messzemenõen erkölcstelennek tartom!

Hol lehet ilyen helyre jelentkezni?
<#nyes>

deep
Megelõzvén a további elmés kommenteket: teszter😊
NEXUS6
Portás, izé biztonsági menedzser?
<#nyes>

deep
Muhahaha. Nem.
Dizson
Hali! Valaki felvilágosítana hogy hogy van ez a dolog hogy ha veszek mondjuk US storeról játékot akkor csak az amerikaikkal tudok játszani? Bocsi, tudom hogy noob kérdés. 😄

tomi890125
mint takarító? 😄

The Only One!

LeventeV
ertem. kosz a gyors valaszt.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

deep
Igen, lesz offline multi. És náluk dolgozom<#vigyor2>
DanielT
Nyilván. A telepítés nem olyan mint 360-on, nem te szabod meg, hogy fel akarod -e tenni vagy nem, és nem is lehet az egész játékot.
Igen.
LeventeV
lenne meg ket kerdesem:
-ha feltelepitem a jatekot a hdd-ra akkor benne kell legyen a jatek lemeze mikor jatszok a jatekkal (mint xbox360 eseteben)
-a hdd cserelheto garancia elvesztese nelul?

LeventeV
megneztem es van hdcp. alig birom kivarni a ket hetet.

Nocsak valami bennfentes vagy? <#vigyor2>
Jelölj be psn-en, mert ha megjelenik akkor én biztos megveszem.
Egyébként a teljes verzió már tartalmaz offline multit? Mert azt hiányoltam a bétából.

DanielT
A biztonság kedvéért: google monitorod típusa és hdcp.
LeventeV
kosz a gyors valaszt. atfutottam a faq-t is gyorsan, foleg a monitoros reszt. azt irja hogy a 19"-es es annal nagyobb samsungok rendelkeznek HDCP-vel, ami nekem jo hir.

DanielT
Jól tudod. Nem töltõdik gyorsabban.
Hali! Ha jól tudom, lehet számítógép USB-rõl tölteni a kontrollert. Érdemes? Gyorsabban feltöltõdik esetleg?
DanielT
Igen, ha a monitorod tud HDCP-t. Ha 16:10 -es képarányú, akkor nyújtott képet kapsz.
Igen.
Igen.
Nincs.

Legközelebb olvasd el a FAQ-t.
LeventeV
ps3 vasarlas elott allok, de elotte lenne par kerdesem.
hdmi-dvi kabellel ratudom kotni a ps3-at monitorra?
wifi-n keresztul lehet netre kapcsolodni?
az online jatszas meg mindig ingyenes?
jatekoknal van regiozar?
kosz elore is.

deep
Nagyon jó lett a végleges, volt alkalmam vele játszani. A multi iszonyú fun tud lenni, a de a single is remek😊
Nekem megvolt a bétademo, jó volt-jó lesz ez!
Elvileg márciusig meg kellett volna jelennie, kicsit csúsznak ami nem zavar ha a béta által beküldött hibákat/ötleteket orvosolják.
Én mindenesetre biztos vevõ vagyok. <#vigyor2>

há mindjárt belekarcolom hogy xbox

NEXUS6
Valójában tényleg azért fekete, mert sötétben kell tartani!!!! Ugyan is a fény is karcolja, de ezt csak kevesen tudják, így õk kénytelenek újra és újra karcmentes gépet venni!
<#nyes>

Nálam egyszer barátnõm görbén nézett a Ps3-ra. Azonnal összetörtem a gépet egy kalapáccsal és vettem egy másikat. Azt azóta egy befalazott ablakú és ajtajú szobában tartom nehogy valami baja legyen... De mi van ha rászáll por? Ajaj asszem megyek venni egy újat. 😊
deep
Egyébként csekkoljátok a Zen Studios új játékát! Planet Minigolf trailer
deep
Talán inkább hova süllyed...
Baszki srácok elájulok, hogy egyeseknek az a legnagyobb problémájuk, hogy karcos e vagy sem a gépük! Te jó ég hová fejlõdik a világ... 😊

\" örökké nem eshet.... \"

"Egyébként pedig az én gépem annyira poros, hogy nem látszanak a karcok."

ez tetszett a legjobban.... <#eljen>