89387
PlayStation3
-
Norexka889 #76648 Akinek megvan a Moh LE, az írja már le hogy aktiválta a megadott kódot, mert nem egyszerű... -
#76647 Ok, storno!
Tegnap már minden szépen működött, rangot, skulókat visszakaptam.
-
#76646 Sziasztok,
Szokott itt még valaki Bad Company 2 multizni? Tegnap azt tapasztaltam, hogy egy nehézkes belépés után a rangom és az összes fegyverem nullázódott. Aztán már fáradt voltam, hogy utána nézzek mi van, ma meg a munkahelyemről nem tudom megnézni.
Tudtok valamit a dologról? -
#76645 Köszi! Ez jó is lesz! -
#76644 Köszi a jó tippet! Már rohanok is kettőért! -
#76643 Igen-igen :-) De pl láttam most az ABE-t meg 2 font körül a final fantasy IX-et :-) -
Papesz #76642 Ugye azt tudod, hogy NEM azt a játékot töltheted le ingyen, amit akarsz, hanem amit a Sony felajánl a heti akcióban? -
Norexka889 #76641 Sziasztok!
Ki rendelte meg a Moha-t az überkonzolban? Mert lenne hozzá egy kérdésem! -
MrTwister #76640 Mik azok a cool dolgok? -
#76639 En 102-eset vennem helyedben! -
#76638 milyen tv-t erdemesebb venni? egy 80 centis LED-et vagy egy 102 centis sima lcd-t? kb egy arban vannak. -
#76637 aham értem :-) mert most nézegetem, hogy végülis ha februárig előszedek egy egy éves előfizut, akkor az a 13 000 pénz rá nem is olyan vészes, cserébe egy csomo cool dolog meg lenne :-) -
Akey #76636 Nem vagyok +os, de szívem szerint előfizettem volna rá, jól utána is jártam a dolgoknak. A starter ajándék játékon (volt már LBP és R&C is) kívül mindent csak az előfizetés ideje alatt lehet használni. Persze ha vettél vmit akciósan, az már a tied marad. Talán a témák és avatarok is. -
#76635 PLUS-osoktól kérdezném, hogy megéri-e előfizetni a szolgáltatást? Igazából engem az érdekelne, hogy ami fennt van PS1es játék mondjuk ingyenesnek írva. Letöltöm. Lejár az előfizum. Használhatom utána még a játékot? Vagy csak addig lehet játszani ilyen plusos ingyenes tartalmakkal amíg van plusom ? :-) -
Piko888 #76634 Itt elég olcsó : http://www.uberkonzol.hu/index.php?data[mid]=2&data[cat_id]=11 -
#76633 Köszi, ahogy nézem már van Ex-02 is, ami nem sokkal drágább, és természetesen egy kicsit jobb, szóval akkor sztem ez lesz. -
#76632 Nekem EX-01esem van.. Nagyon kényelmes, könnyű, jól néz ki, telefonhoz is lehet párosítani :-) Én azt javaslom... Egyetlen hátránya, hogy ha nem játékhoz használod, akkor pl telefonoknál, néha kicsit halk :-) -
#76631 Akarok venni bluetooth headsetet PS3-hoz.
Gioteck EX-01 vagy a hivatalos Sony headset között vacilállok, melyiket érdemes? -
ToM1113 #76630 BR*
-
ToM1113 #76629 Haha... sokat segitettél.
Természetesen a Bl re gondoltam....
-
Prof William #76628 576 asszem 14k Gamestoreban meg valamivel olcsóbb. -
#76627 20 ért a media marktban -
#76626 Dvd-s a te Ps3 ad? A chinain vetted?? -
Papesz #76625 PS3-on DVD-ről egészen biztosan nem megy. -
ToM1113 #76624 Üdv!
az miért lehet hogy a Fifa 11 néha mérközés közbe 1 pillanatra megakad, ezt néha játsza csak el, és utánna megy tovább normálisan.
Arra gondoltam hogy mivel a dvd ről megy a játék, ezért csinálhatja ezt.
Szerintetek mi az oka?
Nálatok is előfordul?
-
#76623 Hi!
Hol érdemes venni Dualshock 3-as kart? Nem láttatok mostanában valami akciót valamelyik oldalon? -
Zozo76 #76622 Nekem is Samsung TVm van (fullHD), nalam is par masodpercig a "jel keresese" latszik. Viszont eppen tegnap mondta egy XBOX LIVE partnerem hogy nala is az a baj hogy HDMI-n nem latja a BOXot a TV, igy kenytelen komponens csatlakozason keresztul hasznalni. Igaz neki SHARP a TV. Egyepkent en az elozo BOXot (ami 2006-os volt), komponensen hasznaltam, leven nem volt rajta meg HDMI, es nem volt olyan nagy kulombseg, szal nem sokkal rosszabb, bar nemtom hogy PS3-on van-e komponens lehetoseg.
Hala istennek nalam a BOXot es a MAC Mini-t is latja HDMIn a gep. -
#76621 nekem megjavult a kapcsolat, pár napig nem játszottam.... :D -
esceeper #76620 Igen próbálta. Az egy óra pont elég arra,hogy rájöjjön az ember hogy ez egy unalmas autós játék. Felesleges költeni rá a pénzt itt a GT5 előtt. -
Akey #76619 Próbálta vmelyik PSN+os a Ferrari: The Race Experience trialt? Milyen lett? -
janika15 #76618 samsung tv-m van, és igen próbáltam már a bekapcsoló gomb nyomkodós módszert is -
#76617 azoknál is előfordul ez a hiba, sőt... -
#76616 Vegyel Sony Tv-t :) -
hege79 #76615 Logitech Driving Force Wireless PS3 kormánynál hol vannak a pedálok beépítve?
Mit jelent hogy beépítve? -
Jimanszky #76614 ooo sikeresen csináltam egy restore data formatot...most újra regelhetek be ps networkre..látom ezt a címgenerátort, de nem minden adat világos.. -
#76613 hasonló problémám van :) Valószinu nem jön létre biztonságos kapcsolat a tv és a ps3 között.... tv hibája.. nálam már a pc-t se fogadja el a TV...
keress rá erre: PS3 handshake lcd tv... -
#76612 a tippem samsung lenne, a jel keresése szöveget én is sokszor látom :P -
#76611 azt próbáltad, h beállítod a HDMI slotra a tv-n és hosszan lenyomva tartod a gombot, amig a ps3 be nem kapcsol??? Milyen tv vvagy monitorod van? -
janika15 #76610 én nem tudom már, mondom a számítógéppel tökéletesen műkszik ha hdmi-n keresztül kötöm őket össze, meg ugye csináltam már 1 firmware frissítést is... -
Akey #76609 TV-re gyanakszom... Az én PS3-am is fasírtban van a Philips TV-vel, néha léptetni kell a 2 HDMI forrás között, hogy felismerje.