PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mennyire normális dolog egy slim modellnél (250 gb) hogy hangosan mûködik az olvasófej?

Megpróbálom körbeírni a dolgot, bocs ha bénán fogalmazok, de fejembe szállt a ser 😊

Konkrétan az Uncharted-nél vettem észre, hogy a játék közben (gondolom tölti az adatokat a lemezrõl) az olvasófej elmozdul, majd egy másodpercre mintha az egész meghajtó felpörögne, majd leáll, és kezdõdik a procedúra újból. Csak egy egy másodpercre, ezt megcsinálja egymás után 8-10-szer, apró szünetekkel.

A progi természetesen fut tök normálisan, az egész rendszer stabil, nem fagy, nem akad, stb...
Csak ez a hangjelenség idegesít rettentõen, emlékeim szerint anno a 80 Gb-os gépem teljesen csöndes volt.

Kérdeném, hogy normális a dolog vagy megint belenyúlta a tutiba, és sikerült magamhoz szólítanom megint újonnan egy hibás PS3-at?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

predator0
Szánj rá fél-egy órát. Kb. ennyibe tart megtanulni egy router kezelését. Utána 5-10 perc alatt be tudsz állítani rajta mindent, bármikor.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

DanielT
Játszani net nélkül is tudsz, addig nyomd a GOW-ot és várd a szomszédot 😊
LeventeV
nana hogy nem en allitottam be... mindent vagok, csak a halozattal kapcsolatos dolgokat nem, ami eleg nagy szegyen tekintve, hogy informatika szakon vagyok. a szomszed allitotta be (aki informatikus) meghozza ugy, hogy csak 4 ip cimmel lehessen fellepni. a gond az, hogy csak este 11kor jon haza, reggel 9kor meg mar el is megy, nekem meg mar viszket a kezem a jatszhatnektol 😛

prody: kosz 😄

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Prody
Grat😊 Mehet az aláírásodba 😄

DanielT
Szerintem kérd meg azt, aki beállította a routereteket, hogy segítsen, ha te voltál az, akkor nincs bekapcsolva a mac szûrõ, ezt garantálom 😊
n000rbi
Van a routernek egy konfig oldala, ott kell lennie egy ilyen beállításnak. (Access restrictions, MAC-filter, vagy valami ilyesmi) Ott add meg a PS3 MAC címét, mentsd el és ennyi.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

LeventeV
kovetem az utasitasokat de nem mukodik. viszont arra lennek kivancsi, hogy a routernek hol kell megnezzem, hogy a mac szuro be van-e kapcsolva?

n000rbi
Ezt így elég nehéz, fejbõl nem vágom a Ps3 Network menüjét😊
A FAQ-ot olvastad-e? Ott ez áll, hátha van benne valami új információ:

Csatlakozás az Internethez
Ha megvásároltuk konzolunkat, s beüzemeltük, szánjunk egy kis idõt a beállításokra is. Elõször meg kell adnunk felhasználói nevünket. FONTOS! Ez a név nem egyenlõ az online játékoknál használt névvel, ezért adhatunk neki akármit, legyen például "EU" a késõbbi félreértések elkerülése végett. Érdemes megjegyezni azt is, hogy pl. az ezzel a névvel játszott PS3 játékok mentéseit nem tudjuk más accountok alatt betölteni és bizony sok Internetes fizetõs tartalom (pl. Warhawk) sem indul el más felhasználó alatt, csak ott, ahol letöltésre került.

Ezután álljunk neki a hálózati beállításoknak, melyeket a Network Configuration menüben találunk. A mellékelt ethernet hálózati kábelt a PS3 hátulján, a LAN csatlakozóba kell bedugni. A rendszer 10BASE-T-, 100BASE-TX- és 1000BASE-T- hálózatokat támogat, nem szabad például telefont vagy egyéb nem kompatibilis kábeleket csatlakoztatni hozzá. Természetesen lehetõség van Wireless, azaz kábel nélküli hálózat létrehozására is, errõl késõbb beszélünk. Ha számítógép mellett kötjük PS3-unkat a nethez, szükségünk lesz egy modemre vagy egy switch-re is, ezen útválasztó eszközök osztják el a hálózatot a gépek között.

Vezetékes Internet- kapcsolatnál semmi különösebb problémánk nem lehet. Válasszuk a Network Settings opciót, majd az Internet Connection Settings-et. Wired Connection - Easy, majd kövessük a képernyõn található utasításokat (szükségünk lesz a szolgáltató által megadott felhasználó névre és jelszóra is).

WLAN funkcióval rendelkezõ modelleken vezeték nélküli hálózatot is létrehozhatunk, ilyenkor szükség lesz egy hozzáférési pontra, ami lehetõvé teszi a PS3 kábel nélküli csatlakozását (pl. rádiós router). A hozzáférési pontnak ilyenkor vannak bizonyos információi, melyek szükségesek a hálózat építéséhez, ezek: SSID, WEP kulcs, WPA kulcs, esetleg a MAC cím, melyet a System Information menüben találunk meg. Az elõzõekhez hasonlóan válasszuk a Network Settings opciót, majd az Internet Connection Settings-et. Wireless Connection, majd a Scan lehetõség, ilyenkor gépünk megkeresi az adott hálózatot. A megfelelõ SSID-t kiválasztva már csak a biztonsági beállításokat kell megadni, majd az Easy lehetõség után kövessük az utasításokat.

LeventeV
asszem be van allitva. akkor ezt hogy lehet megcsinalni?

n000rbi
Akkor állítsd be ps3-on a wireless connection-t és minden mehet automatic-on... persze ha a routeren be van állítva a MAC-szûrés, akkor nem árt megadni a PS3 Mac címét😉

LeventeV
van egy router a hazba. arra van kotve jelenleg 2 gep, 1 laptop wirelessen es most akarnam a ps3-at wirelessen.

DanielT
Hû, azt a DNS-t nem piszkálnám 😊
n000rbi
Nekem minden automatic-on van, router elintézi az autentikálást és megy is gond nélkül. Ha nem használsz routert, akkor meg kell adni a felhasználónevet/jelszót...

LeventeV
kosz.

es mar kerem is a segitseget. internetet hogyan varazsoljak a ps3-ra? network settingsnel vegigmentem automaticon is es manualon is, beallitottam a dns-t, az ip-t hagytam automaticra, de csak dns errort ad. mikor teszteli a kapcsolatot akkor az ip cimet megkapja, de aztan kiirja a hibat.

n000rbi
Grat😊

LeventeV
na matol en is gazdagabb lettem egy God of War 3as csomagolasu ps3al. <#idiota><#hawaii><#worship><#taps>

Felgolos
#73648 valaki tud segiteni?

ps store mikor lesz ma frissítve???

Felgolos
Hello!
A ps store-ról (uk) szeretnék vásárolni, lehet-e bankártyával vásárolni?
xbox360 tapasztalatom van ott már egyszer megjártam(hibás tranzakciót irt ki de a pénzt mégis levonta!!!)

Alien!
nekem bejön a trumotion, vannak filmek amiknél kikapcsolom (általában az egyszerûbb bevilágítású, kevésbé effektezett filmeket rontja le), viszont animációs filmeknél kifejezetten látványos, mert nagyonjó mélysége lesz a képnek. Játékoknál is jól jön.

valódi 200hz-es tv nincs. ezek mind a mozgásjavítást jelölik. check

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

sure
Igen, próbáltam kicsit mûvelõdni a vasaláss ttémmájábban, eszerint a 600 Hz az frame rate, a kommersz LCD-k 60-75 Hz-es paramétere pedig refresh rate (erre gondoltam a "valódi képfrissítés" nevû nem-szakkifejezéssel)

Isten nem bottal, hanem VMware.

Alien!
sztem egyse szaladgál...egyébként a 600hz plazmáknál teljesen mást jelent.. és való igaz, 100hz-rõl 200-ra váltani totál felesleges, fõleg a 3D-mánia elõtt.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

én sem vagyok oda ezekért a interpoláló, TruMotion és egyéb szemfényvesztõ cuccokért. Minden film olyan Barátok Közt-ös lesz tõle 😊
Viszont azért az érdekelne, hogy milyen megjelenítõ az, aminek a "valódi" képfrissítése 200Hz? És mégis milyen forrást jelenít meg ilyen frekvencián? Muszáj annak is legalább ismételegetnie a frame-et, nem? Akkor meg mire jó?

G.

LeventeV
hat eddig ugy vagyok, hogy ha minden jol megy akkor god of war 3as ps3 pack (mindegyik god of wart jatszottam, nagyon bejon a sorozat) aztan egy heavenly sword, ninja gaiden sigma 1,2 , uncharted 1 es egy midnight club los angeles (a multi miatt). hirtelen ezek jutottak az eszembe. ezek kozott mar van platinum, meg van egy jo kis forum, csak a kolozsvari ps3-as tulajoknak, ott lehet csereberelni, meg 3-5000 ftert lehet jatekot venni.

n000rbi
Ha a ps3 exkluzívokkal kezded (szigorúan megjelenési sorrendben😊), akkor nem fogsz csalódni😊

sure
Pontosabban, olyan megjelenítõ, aminek a valódi képfrissítése 200 Hz (és nem a TrueMotion és hasonló fantázianevû képjavító eljárások paraméterei közt van ez az érték), nem hiszem, hogy sok szalad, ami elérhetõ árú is.

sure
A 200 Hz-es megjelenítés ugyanakkora földmûves-szemfényvesztés, mint a 600 Hz-es.

LeventeV
kosz a valaszt.

amugy mondjatok nekem must have ps3as jatekokat.

csabush
Nekem 2693hm moncsim van, igaz HDMI-s, de tényleg nem ártana valami nagy TV neki... Sajnos távolabbról szánalmasan kicsi, hiába 25,5 col, PS-re egy csomó játékhoz kicsi, mondjuk az ágyból, nem látom a mapot, plusz a natívja se 1080p hanem 1920*1200. Mind1, egy ideig még elvagyok vele.

n000rbi
Jól emlékeztem, nekem az elsõ van, ezzel mûködött. (egy LG 194wt-n) Ideiglenes megoldásnak mindenképpen jobb egy képcsöves tévénél, de amint teheted, vegyél hozzá valami nagy dög hdtv-t 😉

pl Brutal Legend, Resistance 2, stb....
arrol nem is beszelve hogy a csomag is serult volt (koszonjuk magyarposta), bar hagytak reklamalos cetlit legalabb...

zavvi-val eddig nem volt gondom nekem se (igaz, game-mel sem), shopto-rol meg nem rendeltem, de amig olcsobb postaval a cucc mint itthon addig nem zavar... es nincsenek rossz arai ahogy nezem...

Csabesz100
Shopto a legjobb szerintem, csak az a gáz, hogy ahány játék, annyiszor 3,5 font posta! :-( Én még az zavvi-t is ajánlom. Ott is szoktak jó árak lenni! Én is rendeltem múlt héten 2 játékot a game-rõl, de még nem jött meg! Nem szoktak ilyen lassúak lenni, nem tudom mi lehet! Kíváncsi vagyok, hogy nekem is használtat küldenek-e?! Miket rendeltél?

PS3 ID: Csabesz82

na ezek a rohadtak most velem is eljasztottak ezt a preowned-kuldest, 6 jatekot rendeltem (game.co.uk), 5 preowned, hogy fordulnanak fel ezek a tetvek...

melyikek normalisak manapsag, honnan erdemes rendelni (joaron)?

dualview
Az e heti MediaMarkt reklámújságban szerepel egy asszem 46''-os LED 3D tv 590 ezerért, ami ha úgy vesszük egész baráti kezdõár egy ilyen új dolog esetén. Ha jól emlékszem van benne internet meg kártyaolvasó meg minden baromság, de hogy konkrétan a 3D az melyik/milyen technológia és fõleg hogy mivel kompatibilis, na az egyáltalán nem derült ki számomra.

PSN ID: dualview

Alien!
"600 Hz alatt rá se nézz semmilyen megjelenítõre"

ezt fejtsd ki, erre nagyon kiváncsi vagyok.

Alien!
sajnos valszeg speciális 3d tv kell hozzá, vagy 120hz-es monitor (az aktív szemüvegeshez)..

LeventeV
kozbe en is nezegettem videokat youtube-on es az egyikbe az elso a masikba a masodikat hasznaltak. en is meg kell nezzem a monitoromat, hogy lassam milyen megy bele, kar hogy csak holnap megyek vissza.

LeventeV
kosz elore is.

n000rbi
Szerintem az elsõ, de meg kell néznem otthon😊 Egy ideig én is monitorral használtam és még megvan a kábel. Meló után megnézem és írok privit.

LeventeV
#73614-re valaki... eleg fontos lenne... ha minden jol megy holnap gazdagodok egy ps3-al es jo lenne nem sdtv-n tolni<#idiota>

plas
Idokozben egy YT video segitett... Koszi a valaszt azert 😊 Valoban hulye megoldas...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Ez egy elég idétlen, a megjelenés óta fennlévõ bosszantó hülyeség miatt van. A megoldás a háromszög megnyomása, ekkor oldalt megjelenik a menü és ott kell x-et nyomni. Mindezt természetesen a megfelelõ menünél, tehát videófájl a video menü audiofájl a zene menünél.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

plas
Sziasztok, tudnatok segiteni abban, hogy miert nem jatsza le a PS3 az USB sticken talalhato file-okat? Az USB FAT32-re lett formazva, ennek ellenere sem zenet, sem filmet nem jatszik le rola. "there are no tracks" ezt irja ki.

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

DoNorBi
Iskolapéldája a hogyan csináljunk sima verzióból gyûjtõi erõsen limitált kiadást😉

Haverok, Buli, Fight Club!

n000rbi
Játékaimon van egy God of war 3 potom 90ezerért😄 Alkalmi vétel <#idiota>

Igen wifi-n keresztül megy. Kipróbálom majd kábelen keresztül (már ha tudok olyan hosszút szerezni) ahogy mondtad, és remélem beválik majd.

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

sure
600 Hz alatt rá se nézz semmilyen megjelenítõre

attól függ

Érdemes megvenni a 250gb-osat?

PS3 250gb PSN ID: olishort1