89387
PlayStation3
  • Tikal #76808
    semmi...
  • DanielT
    Semmi, a legjobb/legolcsóbb megoldás, csak Hefner úr egy elmebeteg, ne foglalkozz vele.
  • oneal1
    mibaj a használt játékkal?
  • Akey
    Sztem új 160/320 GB-os modellt vegyél, már csak az élettartama miatt is.
  • Hugh Hefner
    törés van, az összes játék működik, kivéve az elmúlt hetekben megjelenteket, azokat speciális módon kell elindítani, macerás. ha nem nagyüzemben akarsz ráfüggeni a játékokra, és kell a multi, akkor felejtsd el szerintem. igazából egy hörcsög is fel tudja már törni, de mivel most veszel ps3-at, és rengeteg a lemaradásod, én a helyedben inkább a párezer ft-os platinumra mennék rá, használt játékot meg felejtsd el szerintem.
  • oneal1
    áááhááá!
    köszi a válaszokat!
  • Papesz
    Tökmindegy, akkorára cseréled a winchestert, amekkorára akarod.
  • Tikal #76801
    ha akarsz rajta tárolni filmeket fényképeket akkor a legnagyobbat, tárhelyből sosem elég... mondjuk én tobbnyire streamelem rá a filmeket...játékok, mentések sok helyet nem foglalnak, ez ne legyen szempont..
  • oneal1
    nincs valaki veszprém környéki? megnéznék egyet közelről:D
  • oneal1
    ok köszi!

még1 kérdés bár lehet lesz még: :D
    mekkora tárhellyel érdemes megvenni?
  • Tikal #76798
    az első gépek háza még fényes volt, sima, az ujabbak már mattak... slimet vegyél szerintem...
  • oneal1
    mi az hogy fényes?:D
  • DanielT
    Ne a fényes fajtát vedd és nagy baj nem lehet. Típushiba nincs.
  • oneal1
    rendben körülnézek, köszi!
    ha aveszek ps3 at használtan, mirek ell odafigyelni nagyon?
    vannak buktatói a dolognak?típushiba ilyesmi?
  • DanielT
    Ez sajnos kuka, már a képaránya sem stimmel. Ha monitort akarsz, akkor 1920x1080-as felbontású csak a megfelelő, tévéből pedig vagy szintén ez, vagy 1366x768-as.

Tévét vegyél valamit, ahogy lentebb ajánlottam, a monitornak teljesen más a képi élménye, mert másra is tervezik.
  • DanielT
    Igen is, meg nem is :)

Ezek a videók ugyan a játékból vannak, de ráeresztettek utólag jópár szűrőt, amitől hibátlan, tökéletesen éles és recementes lett a végeredmény.

Be fogsz sz@rni, úgy néz ki a játék is, csak megfelelő képméretet megfelelő távolságról kell nézni.
  • Tikal #76792
    azt mindenképp :)
  • oneal1
    most egy samsung 223bw monitorom van, ebból nemtudom mit hozna ki egy ps3
  • oneal1
    pedig én ezt akarom kérdezni
    tehát egy LCD full hd monitorral, megkapom azt a képminőséget ami a videón van?
  • DanielT
    HD capture kártyával. Gyors kereséssel 200 dollár körül mozog egy népszerű fajta.

• benedekpepe
    Hai engem az érdekelne hogy hogy lehet gameplay-t felvenni hd-minöségben. előre köszönöm.
  • Gideon Wieth
    Miért ne vinném végig??? Most sikerült bejutnom Merylékhez a legelején ... :-) Igazság szerint rohadt lassan kell benne haladni meg odafigyelni, hogy mikor merre... Viszont jól sejtem, hogy több katona lett így a játékba??? Meg ami még feltűnt, hogy a másik sereg tagjai, akik a pmc-k ellen küzdenek, normalon nem bántottak álruha nélkül sem, kinnt a harctéren, most viszont igen :-)
  • Gideon Wieth
    2233HD-s samsung MONITORON játszom, és kurva szép ez is :-) Szóval bármilyen ennél nagyobb tv-t veszel csak jobb lehet, rosszabb nem :-)
  • DanielT
    Próbáld újra, mert nem ezt a videót akartad betenni szerintem. Így nincs értelme a kérdésnek.
  • dudeeg
    nem is harapok :)
    Szóval szerintem nagyon nem lehet mellényúlni. Én egy középkategóriás 42 colos Sony Braviat vettem, és szerintem nagyon jó, vegyél ilyet :) De szinte mindenki ezt mondja a sajátjáról. Nem érdemes heteket vacakolni vele. Ha nem 80 ezer forint és 100 centi fölöti fullHD, akkor nagyon rossz már nem lehet :) Én ezt a LED dolgot nem erőltetném, mert -ha jól tudom- drágábbak, mint az LCD, viszont az LCD-vel meg szerintem nincs igazán probléma (max nagyon felfújt dolgok vannak, mint clouding meg banding, meg ilyenek)
    Természetesen HDMI input kell rá, de az lesz is rajta.
    Én még a válaszidőktől paráztam, de mivel egyik TV-nél sem lehetett megbízható adatokat találni, ezért megvettem azt, ami tetszett, és végül nem is volt vele gond.
  • oneal1
    és ha ilyen monitor tásul ps3 mellé akkor ilyen lesz a kép?
  • DanielT
    Valami Fullhd Samsung. Gondold át mennyit szánsz rá és vedd azt ami ebbe belefér. Minél nagyobb annál jobb, de konzol elé ne úgy ülj mintha monitor lenne, hanem tévé távolságból, minimum 2 méterre, akkor lesz megfelelő a kép. Közelről moslék.
  • oneal1
    milyet javasolsz?
  • oneal1
    kérdeztem csak, nem kell harapni:D

olyan lcd tv-t akarok ami géphez is jó.
    Grand turismo 5 öt tuti megveszem, lenyűgözött a látvány, gondolom vezetni is jó.
  • dudeeg
    1: nagyon helyes, hogy veszel PS3-at :)
    2: monitort? semmilyet. minimum 42 colos LCD TV-t. Full HD jatek miatt nem kell, de egyeb okokbol (pl BluRay, fullHD adas) jol johet
    3: tores? Latod ezt itt felul? "WAREZ = azonnali BAN!". Egyebkent meg torni nem lehet, csak betonon. Ha warez kell, ott a PC vagy az X. Amugy meg ha sporolni akarsz, vagy csoro vagy, akkor vegyel hasznaltan jatekot fele annyiert.

(amugy meg 5 eve SW fejlesztessel foglalkozom, es kurvara ruhellem, hogy kapasbol ingyen kell a cucc, amit esetleg 100-200 ember evekig fejlesztett)
  • deep
    Törés? Miért akarod összetörni?

Monitort felejtsd el, egy olcsóbb LCD tv-vel 10x jobban jársz.
  • oneal1
    hello

közeljövőben akarok venni ps3at.
    eddig még nem volt konzolom soha, gép mellé lenne.
    Milyen monitort érdemes venni, hogy ki is nézzen valahogy a dolog?
    ez pl?
    Törés a géphez vagy ilyesmi hogy működik?
    Sorry ha hülyeségeket kérdeztem de ez van, nem vágom a témát:)
  • DanielT
  • Seth
  • DanielT
    Nem fogod.
  • Gideon Wieth
    MGS 4 BIG Boss Extreme ( vagy mi a legnehezebb :D )) módon halál :D Lépéseimet meghallják.... Beszarok !!! :D Rohadt nehéz , de csak azért is végigviszem így :D
  • LeventeV
    meg csak annyit, hogy orulnek egy ilyen stilusu dbz jateknak. ezzel a maszkalos storyval ujraeleszthetnek a szeriat, mert mar nem ad semmi ujat, es a minoseg is romlik a budokai tenkaichi 3 ota.
  • LeventeV
    a naruto eleg szar mint anime, de a shippuuden jobb. a jatekot en is tervezem, csak sokallok annyit adni erte. ha kapok egy jo ajanlatot mint a Castlevanianal akkor megveszem.
  • Prof William
    Naruto Ultimate Ninja Storm 2

Ma vettem meg. Kissé zavart hogy nincsen tréning mód de a gép ellen jól be lehet tanulni a kombinációkat bár még nagyon az elején vagyok a dolognak.

Mellesleg a ellen-jutsu sztem nagyon nehéz (bár még csak másfél órát vittem) pont akkor nyomi a R/L 2-t amikor megütnek. ez eddig csak párszor sikerült. Furcsa hogy online csatában ezt pl egy ütéssorozat közben is meg tudják csinálni. Nekem eddig sosem sikerült közben... Mi lehet a titka?

Online mód. Nagyon élvezetes bár az eddigi mind a 4 csatát elvesztettem még a velem egyszintűek ellen is. hiába no be kell gyakorolni a dolgot... :)

A Sztori módban tetszik hogy tényleg SZTORI szóval nem csak jönnek a csaták egymás után hanem lehet mászkálni, feladatokat megoldani stb... - Ezerszer jobb mint a klasszikus "jönnek az ellenfelek egymás után és fél óra alatt már vége is 1 karakterrel."

A sztori csaták (A demóbeli csengőharc valamint azt követő 2 csatát vittem eddig) elképesztően hangulatosak mintha egy animés harcot néznék csak kihagyva az idegesítő időhúzásos, emózós, visszaemlékezős, szájkaratézós részeket. ÉS azt ezt követők valószínűleg csak jobbak lesznek. :) A Pain harc biztosan epic lesz.

A Narutot anno asszem vagy 50 részt láttam és nem igazán érdekel se anime se a manga (bár azt a het i2 percet rászánom hogy átfussam) de a játék szerintem egy nem Naruto-fan szemében is megállja a helyét.

Mindent egybevetve eddig 10/10 a játék.
  • kirol
    Jaja.
    Én azt nem vágom DLC-ben, hogy van talán 5 féle befejezés.
    Amikor egyel végzek azt kipipálja. De ha másnap belépek, már elfelejti. Nálatok is?