PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megpróbálom körbeírni a dolgot, bocs ha bénán fogalmazok, de fejembe szállt a ser 😊
Konkrétan az Uncharted-nél vettem észre, hogy a játék közben (gondolom tölti az adatokat a lemezrõl) az olvasófej elmozdul, majd egy másodpercre mintha az egész meghajtó felpörögne, majd leáll, és kezdõdik a procedúra újból. Csak egy egy másodpercre, ezt megcsinálja egymás után 8-10-szer, apró szünetekkel.
A progi természetesen fut tök normálisan, az egész rendszer stabil, nem fagy, nem akad, stb...
Csak ez a hangjelenség idegesít rettentõen, emlékeim szerint anno a 80 Gb-os gépem teljesen csöndes volt.
Kérdeném, hogy normális a dolog vagy megint belenyúlta a tutiba, és sikerült magamhoz szólítanom megint újonnan egy hibás PS3-at?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
prody: kosz 😄
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
A FAQ-ot olvastad-e? Ott ez áll, hátha van benne valami új információ:
Csatlakozás az Internethez
Ha megvásároltuk konzolunkat, s beüzemeltük, szánjunk egy kis idõt a beállításokra is. Elõször meg kell adnunk felhasználói nevünket. FONTOS! Ez a név nem egyenlõ az online játékoknál használt névvel, ezért adhatunk neki akármit, legyen például "EU" a késõbbi félreértések elkerülése végett. Érdemes megjegyezni azt is, hogy pl. az ezzel a névvel játszott PS3 játékok mentéseit nem tudjuk más accountok alatt betölteni és bizony sok Internetes fizetõs tartalom (pl. Warhawk) sem indul el más felhasználó alatt, csak ott, ahol letöltésre került.
Ezután álljunk neki a hálózati beállításoknak, melyeket a Network Configuration menüben találunk. A mellékelt ethernet hálózati kábelt a PS3 hátulján, a LAN csatlakozóba kell bedugni. A rendszer 10BASE-T-, 100BASE-TX- és 1000BASE-T- hálózatokat támogat, nem szabad például telefont vagy egyéb nem kompatibilis kábeleket csatlakoztatni hozzá. Természetesen lehetõség van Wireless, azaz kábel nélküli hálózat létrehozására is, errõl késõbb beszélünk. Ha számítógép mellett kötjük PS3-unkat a nethez, szükségünk lesz egy modemre vagy egy switch-re is, ezen útválasztó eszközök osztják el a hálózatot a gépek között.
Vezetékes Internet- kapcsolatnál semmi különösebb problémánk nem lehet. Válasszuk a Network Settings opciót, majd az Internet Connection Settings-et. Wired Connection - Easy, majd kövessük a képernyõn található utasításokat (szükségünk lesz a szolgáltató által megadott felhasználó névre és jelszóra is).
WLAN funkcióval rendelkezõ modelleken vezeték nélküli hálózatot is létrehozhatunk, ilyenkor szükség lesz egy hozzáférési pontra, ami lehetõvé teszi a PS3 kábel nélküli csatlakozását (pl. rádiós router). A hozzáférési pontnak ilyenkor vannak bizonyos információi, melyek szükségesek a hálózat építéséhez, ezek: SSID, WEP kulcs, WPA kulcs, esetleg a MAC cím, melyet a System Information menüben találunk meg. Az elõzõekhez hasonlóan válasszuk a Network Settings opciót, majd az Internet Connection Settings-et. Wireless Connection, majd a Scan lehetõség, ilyenkor gépünk megkeresi az adott hálózatot. A megfelelõ SSID-t kiválasztva már csak a biztonsági beállításokat kell megadni, majd az Easy lehetõség után kövessük az utasításokat.
es mar kerem is a segitseget. internetet hogyan varazsoljak a ps3-ra? network settingsnel vegigmentem automaticon is es manualon is, beallitottam a dns-t, az ip-t hagytam automaticra, de csak dns errort ad. mikor teszteli a kapcsolatot akkor az ip cimet megkapja, de aztan kiirja a hibat.
A ps store-ról (uk) szeretnék vásárolni, lehet-e bankártyával vásárolni?
xbox360 tapasztalatom van ott már egyszer megjártam(hibás tranzakciót irt ki de a pénzt mégis levonta!!!)
valódi 200hz-es tv nincs. ezek mind a mozgásjavítást jelölik. check
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Isten nem bottal, hanem VMware.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Viszont azért az érdekelne, hogy milyen megjelenítõ az, aminek a "valódi" képfrissítése 200Hz? És mégis milyen forrást jelenít meg ilyen frekvencián? Muszáj annak is legalább ismételegetnie a frame-et, nem? Akkor meg mire jó?
G.
arrol nem is beszelve hogy a csomag is serult volt (koszonjuk magyarposta), bar hagytak reklamalos cetlit legalabb...
zavvi-val eddig nem volt gondom nekem se (igaz, game-mel sem), shopto-rol meg nem rendeltem, de amig olcsobb postaval a cucc mint itthon addig nem zavar... es nincsenek rossz arai ahogy nezem...
PS3 ID: Csabesz82
melyikek normalisak manapsag, honnan erdemes rendelni (joaron)?
PSN ID: dualview
ezt fejtsd ki, erre nagyon kiváncsi vagyok.
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Haverok, Buli, Fight Club!
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
PS3 250gb PSN ID: olishort1