89387
PlayStation3
-
#76768 Oké köszi, tehát akkor a lényeg, hogy eurós kártyát vegyek. -
#76767 Ha jól tudom, csak a 2-ben lesz Move támogatás. -
#76766 tenyleg jo a Castlevania es jo hosszunak igerkezik. nektek mennyi idobe telt vegigvinni? en egy 20 orat saccolok. -
#76765 Littlebigplanetet lehet move-al játszani,ha csak a sima verzió van meg?Esetleg valami patch után működni fog move al?:) -
#76764 Nem, angol maradt.
Én Német store-ra vettem 20 euro-s karit azthiszem, de lehet csak 10-est. :) -
Csokis #76763 -
#76762 Jah és a német store-hoz milyen PSN kártya kell? -
#76761 De attól, hogy a német store-ról vásároltad, nem lett német a DLC?
Prof William: elvileg a DLC-knél is csak a Heavy Rain-nél van ilyen korlátozás. A többi játékot akárhonnan megveheted, ott érdemes, amelyik store-on olcsóbb.
-
Prof William #76760 Simán letöltött gaméknál ugye nem számít semmi ilyen? A FF8-at akarom majd megvenni az UK storeról. -
rusher #76759 Bocsi, hogy ide írok, de külön topicja nincs, és ilyenért nem érdemes csinálni. Szükségem lenne egy tanácsra:
Nos beszereztem a Medal of Honor-t PS3-ra, de megbántam.
A single látványos, akciódús, a lopakodós rész tetszett, rövidsége ellenére is, de a multi nagyon rossz. Bugos, a pályák kicsik, vagy csak én vagyok hozzászokva a BC2 óriási területeihez......
Megválok tőle, havernak odaadom szüliapjára, a béta alapján neki tetszett. A kódot nem használtam fel, hisz mind a PSN, mind az EA account magyar nekem, így hiba kiírást kaptam, amit több helyen is olvastam, hogy magyar reg-nél ez van.
Na már most, anno a BC2-höz kreáltam mind a PSN és EA accountot. Ott kérte, hogy csináljak, de itt amikor elindítotam a MoH-t, nem kért semmi ilyet, automatikusan bejelentkezett az én EA fiókomba. Szóval ha havernak odaadom a játékot (neki még nincs, vagy nem tudok EA accountról), akkor az enyémre akar majd bejelentkezni, vagy az övét fogja keresni (esetleg kéri tőle hogy csináljon)?? Vagy ez PS3-hoz van kötve?
Próbaképpen készítettem egy új felhasználót, és ott indítva a MoH-t úgy vettem észre, hogy nem érzékelte a másik profil adatait.
Aki esetleg ebben jobban benne van, adhatna tanácsot, nem szeretném azt, amit korában leírtam, ha elajándékozom a játékot. Előre is köszi -
#76758 Én megvettem és így van. Németről vettem én is. -
#76757 Válaszolok magamnak: "...az itthon vásárolt BCES-00797 kóddal ellátott Heavy Rain-hez nem jó a UK PSN-ről letöltött DLC. Helyette a német PSN store-ról kell leszedni a kontentet." -
#76756 Vki itt megvette a Heavy Rain DLC-t, attól kérdezem, ha nekem EU-s játékom van (BCES-00797), ehhez melyik store-on kell vennem a DLC-t? Az angol store-on BCES-00458-as játékhoz valót lehetne csak venni... -
#76755 :D Sőt akkor legyen 4 :D mert időben van :D nem mindegy mit mikor adnak :D -
#76754 MINDEN tv 3D-s...van szélessége, magassága, mélysége -
#76753 tök mindegy milyen ps3at veszel :-) A 3D egyik alapfeltétele a blu-ray ami minden ps3ban van, a firmware frissítést ha van neted a gép megoldja magának, utána már le is játszhatod, a monitorok tévék meg akkor 3D-sek, ha a kép frissítés 120 Hertz minimum.... Ennél kevesebb akármekkora betűkkel írják rá, hogy 3D- nem lesz az.... -
#76752 Pontosan, firmware-frissítés után bármelyik tudja. -
peter31 #76751 Persze a tv az teljesen egyértelmű. Úgy értem, hogy láttam az E. W.- ben olyat aminek a dobozán nincs 3D logo és van olyan más üzletben aminek van.
Tehát, ha kizárólag 3D-s PS3-at lehet kapni akkor ez azt jelenti, hogy egy adott firmware verzió után tudják ezt, vagy ezt tudták már pl. a 80 gigásak is? A régebbieknél csak frissíteni kell? Jól értem? köszi p -
Papesz #76750 Kizárólag 3D képes PS3-at lehet kapni. -
#76749 Firmware...na meg nem árt egy 3D-képes tv is :) Hogy érted, hogy ilyet is, olyat is lehet kapni?? -
peter31 #76748 Sziasztok!
A 3D-s képesség az meghajtó kérdése vagy firmware kérdése a PS3-nál? Még nem vettem, de most lehet kapni ilyet is olyat is.
köszi
p -
#76747 Helyes :D Heavy Rain nagyon menő :D
MÁS
Beszereztem egy wifi routert... Eddig kábellel tökéletesen ment az AC Brotherhood béta.... Viszont amióta átálltam WIFI-re meg se nyekken... Nem lép be még a multi szekcióba SE..... tesztnek megnéztem az UC2-t annak a multija tökéletesen ment..... -
#76746 Thx,
akkor fölösleges nekem a pack inkább veszek két nyalóka kontrollert és egy sport championst,vagy esetleg heavy rain-t mert az alapból nem volt meg és akkor inkább move-al nyomom végig.:) -
#76745 De le lehet tölteni store-ról ahogy én néztem az összes demó fenn van. :-) Szóval én only nature pálcikát javaslok :-) meg mondjuk egy sport championst : -) -
#76744 Pluszban MAG és Uncharted 2 is eladó :) -
#76743 Red Dead Redemption , Assassins Creed 2 , Fifa 10 , Gta 4 játékaim eladók lettek :) Érdeklődni privátban tessék :) -
#76742 hi(move-ról lenne szó)
A héten tervezem megvenni a starter packot,csak olyan "gondom" lenne ,hogy már van ps camom,és a starter packban is van egy,így talán fölösleges lenne ezt a verziót megvenni,elég lenne 1nyalóka kontroller külön meg valami teljes játék hozzá,vagy esetleg van jobb variáció?
A demo disc tartalmát egyébként store-ról nem lehetne letölteni? -
#76741 alkalom függő... Általában elég gyorsan bejönnek az emberkék ... :-) -
dudeeg #76740 végülis jogos.
Amúgy mi a tapasztalatod? Van játékos dögivel? Nem kell sokat várni?
Köszi,
G.
-
#76739 Nincs platformkeverés :-) Xbox360nál volt még szó h Talán keverik a PC-sekkel de nem történt meg tudtommal :D -
#76738 tudtommal ps3as csak ps3assal kerulhet, pc-s csak pc-ssel illetve xboxos csak xbosossal. -
dudeeg #76737 ezek szerint a multiban nem csak ps3-as játékosokkal kerülhet össze az ember, hanem pc-sekkel is?
Ha így lenne, akkor az abból a szempontból jó, hogy nagyobb a "közösség", viszont az irányítás miatt esetleg előnyhöz jutnak a pc-sek, nemigaz?
-
#76736 persze, nyugodtan :-) -
dudeeg #76735 én is szívesen betársulnék UC2-be, ha gondolod.
Heti 2-3 nap szoktam vele multizni. Leginkább esténként.
id: tinnitus_
Üdv,
G. -
Árpitallica #76734 Uncharted-et akartam mondani, elnezest! xd am a badcompany 2 az tenyleg letehetetlen jatek nekem is naon bejon! hiaba hogy pc-sek azt mondjak iranyithatatlan konzolon, de szerintem kisebb gyakorlassal ra lehet eszmelni h megsem olyan lehetetlen ez! :D -
Árpitallica #76733 Az Unchaszed2 nekem is megvan és eszméletlen szép grafikával és tájvilággal rendelkezik, söt a multija is frankó szerintem is! :) lehet fel is veszlek es idonkent nyomathatjuk egyutt ha gondolod! :) -
#76732 Szerintem nem lehet letenni! :) -
dudeeg #76731 és mi a véleményetek a Bad Company2-ről? Jókat olvastam róla.
G. -
dudeeg #76730 okés, köszi!
délután felveszlek.
Üdv,
G. -
#76729 Én nagyon szeretem a Red Dead Redemtion multizját, és most a DLC-kkel nagyon nagyon jó lesz majd :-)
Metal Gear Multija se rossz, bár az annyira nem jött be, mert nincs csapat munka....
Assassin's Creed 2 Brotherhood multija hatalmas, csak ajánlani tudom mindenkinek :-) Más multis játékkal még nem játszottam:-)
Uncharted-et én is imádom, ha gondolod vegyél fel :-)
Rick_Wyeth :-)