89387
PlayStation3
  • balee4
    Oké köszi, tehát akkor a lényeg, hogy eurós kártyát vegyek.
  • balee4
    Ha jól tudom, csak a 2-ben lesz Move támogatás.
  • LeventeV
    tenyleg jo a Castlevania es jo hosszunak igerkezik. nektek mennyi idobe telt vegigvinni? en egy 20 orat saccolok.
  • koder
    Littlebigplanetet lehet move-al játszani,ha csak a sima verzió van meg?Esetleg valami patch után működni fog move al?:)
  • kirol
    Nem, angol maradt.
    Én Német store-ra vettem 20 euro-s karit azthiszem, de lehet csak 10-est. :)
  • Csokis
  • balee4
    Jah és a német store-hoz milyen PSN kártya kell?
  • balee4
    De attól, hogy a német store-ról vásároltad, nem lett német a DLC?

Prof William: elvileg a DLC-knél is csak a Heavy Rain-nél van ilyen korlátozás. A többi játékot akárhonnan megveheted, ott érdemes, amelyik store-on olcsóbb.

• Prof William
    Simán letöltött gaméknál ugye nem számít semmi ilyen? A FF8-at akarom majd megvenni az UK storeról.
  • rusher
    Bocsi, hogy ide írok, de külön topicja nincs, és ilyenért nem érdemes csinálni. Szükségem lenne egy tanácsra:
    Nos beszereztem a Medal of Honor-t PS3-ra, de megbántam.
    A single látványos, akciódús, a lopakodós rész tetszett, rövidsége ellenére is, de a multi nagyon rossz. Bugos, a pályák kicsik, vagy csak én vagyok hozzászokva a BC2 óriási területeihez......
    Megválok tőle, havernak odaadom szüliapjára, a béta alapján neki tetszett. A kódot nem használtam fel, hisz mind a PSN, mind az EA account magyar nekem, így hiba kiírást kaptam, amit több helyen is olvastam, hogy magyar reg-nél ez van.
    Na már most, anno a BC2-höz kreáltam mind a PSN és EA accountot. Ott kérte, hogy csináljak, de itt amikor elindítotam a MoH-t, nem kért semmi ilyet, automatikusan bejelentkezett az én EA fiókomba. Szóval ha havernak odaadom a játékot (neki még nincs, vagy nem tudok EA accountról), akkor az enyémre akar majd bejelentkezni, vagy az övét fogja keresni (esetleg kéri tőle hogy csináljon)?? Vagy ez PS3-hoz van kötve?
    Próbaképpen készítettem egy új felhasználót, és ott indítva a MoH-t úgy vettem észre, hogy nem érzékelte a másik profil adatait.
    Aki esetleg ebben jobban benne van, adhatna tanácsot, nem szeretném azt, amit korában leírtam, ha elajándékozom a játékot. Előre is köszi
  • kirol
    Én megvettem és így van. Németről vettem én is.
  • balee4
    Válaszolok magamnak: "...az itthon vásárolt BCES-00797 kóddal ellátott Heavy Rain-hez nem jó a UK PSN-ről letöltött DLC. Helyette a német PSN store-ról kell leszedni a kontentet."
  • balee4
    Vki itt megvette a Heavy Rain DLC-t, attól kérdezem, ha nekem EU-s játékom van (BCES-00797), ehhez melyik store-on kell vennem a DLC-t? Az angol store-on BCES-00458-as játékhoz valót lehetne csak venni...
  • Gideon Wieth
    :D Sőt akkor legyen 4 :D mert időben van :D nem mindegy mit mikor adnak :D
  • n000rbi
    MINDEN tv 3D-s...van szélessége, magassága, mélysége
  • Gideon Wieth
    tök mindegy milyen ps3at veszel :-) A 3D egyik alapfeltétele a blu-ray ami minden ps3ban van, a firmware frissítést ha van neted a gép megoldja magának, utána már le is játszhatod, a monitorok tévék meg akkor 3D-sek, ha a kép frissítés 120 Hertz minimum.... Ennél kevesebb akármekkora betűkkel írják rá, hogy 3D- nem lesz az....
  • n000rbi
    Pontosan, firmware-frissítés után bármelyik tudja.
  • peter31
    Persze a tv az teljesen egyértelmű. Úgy értem, hogy láttam az E. W.- ben olyat aminek a dobozán nincs 3D logo és van olyan más üzletben aminek van.
    Tehát, ha kizárólag 3D-s PS3-at lehet kapni akkor ez azt jelenti, hogy egy adott firmware verzió után tudják ezt, vagy ezt tudták már pl. a 80 gigásak is? A régebbieknél csak frissíteni kell? Jól értem? köszi p
  • Papesz
    Kizárólag 3D képes PS3-at lehet kapni.
  • n000rbi
    Firmware...na meg nem árt egy 3D-képes tv is :) Hogy érted, hogy ilyet is, olyat is lehet kapni??
  • peter31
    Sziasztok!

A 3D-s képesség az meghajtó kérdése vagy firmware kérdése a PS3-nál? Még nem vettem, de most lehet kapni ilyet is olyat is.

köszi
    p
  • Gideon Wieth
    Helyes :D Heavy Rain nagyon menő :D

MÁS

Beszereztem egy wifi routert... Eddig kábellel tökéletesen ment az AC Brotherhood béta.... Viszont amióta átálltam WIFI-re meg se nyekken... Nem lép be még a multi szekcióba SE..... tesztnek megnéztem az UC2-t annak a multija tökéletesen ment.....
  • koder
    Thx,
    akkor fölösleges nekem a pack inkább veszek két nyalóka kontrollert és egy sport championst,vagy esetleg heavy rain-t mert az alapból nem volt meg és akkor inkább move-al nyomom végig.:)
  • Gideon Wieth
    De le lehet tölteni store-ról ahogy én néztem az összes demó fenn van. :-) Szóval én only nature pálcikát javaslok :-) meg mondjuk egy sport championst : -)
  • fook
    Pluszban MAG és Uncharted 2 is eladó :)
  • fook
    Red Dead Redemption , Assassins Creed 2 , Fifa 10 , Gta 4 játékaim eladók lettek :) Érdeklődni privátban tessék :)
  • koder
    hi(move-ról lenne szó)
    A héten tervezem megvenni a starter packot,csak olyan "gondom" lenne ,hogy már van ps camom,és a starter packban is van egy,így talán fölösleges lenne ezt a verziót megvenni,elég lenne 1nyalóka kontroller külön meg valami teljes játék hozzá,vagy esetleg van jobb variáció?
    A demo disc tartalmát egyébként store-ról nem lehetne letölteni?
  • Gideon Wieth
    alkalom függő... Általában elég gyorsan bejönnek az emberkék ... :-)
  • dudeeg
    végülis jogos.
    Amúgy mi a tapasztalatod? Van játékos dögivel? Nem kell sokat várni?

Köszi,
    G.
  • Gideon Wieth
    Nincs platformkeverés :-) Xbox360nál volt még szó h Talán keverik a PC-sekkel de nem történt meg tudtommal :D
  • LeventeV
    tudtommal ps3as csak ps3assal kerulhet, pc-s csak pc-ssel illetve xboxos csak xbosossal.
  • dudeeg
    ezek szerint a multiban nem csak ps3-as játékosokkal kerülhet össze az ember, hanem pc-sekkel is?
    Ha így lenne, akkor az abból a szempontból jó, hogy nagyobb a "közösség", viszont az irányítás miatt esetleg előnyhöz jutnak a pc-sek, nemigaz?

• Gideon Wieth
    persze, nyugodtan :-)
  • dudeeg
    én is szívesen betársulnék UC2-be, ha gondolod.
    Heti 2-3 nap szoktam vele multizni. Leginkább esténként.

id: tinnitus_

Üdv,
    G.
  • Árpitallica
    Uncharted-et akartam mondani, elnezest! xd am a badcompany 2 az tenyleg letehetetlen jatek nekem is naon bejon! hiaba hogy pc-sek azt mondjak iranyithatatlan konzolon, de szerintem kisebb gyakorlassal ra lehet eszmelni h megsem olyan lehetetlen ez! :D
  • Árpitallica
    Az Unchaszed2 nekem is megvan és eszméletlen szép grafikával és tájvilággal rendelkezik, söt a multija is frankó szerintem is! :) lehet fel is veszlek es idonkent nyomathatjuk egyutt ha gondolod! :)
  • Ombika
    Szerintem nem lehet letenni! :)
  • dudeeg
    és mi a véleményetek a Bad Company2-ről? Jókat olvastam róla.

G.
  • dudeeg
    okés, köszi!
    délután felveszlek.

Üdv,
    G.
  • Gideon Wieth
    Én nagyon szeretem a Red Dead Redemtion multizját, és most a DLC-kkel nagyon nagyon jó lesz majd :-)

Metal Gear Multija se rossz, bár az annyira nem jött be, mert nincs csapat munka....

Assassin's Creed 2 Brotherhood multija hatalmas, csak ajánlani tudom mindenkinek :-) Más multis játékkal még nem játszottam:-)

Uncharted-et én is imádom, ha gondolod vegyél fel :-)

Rick_Wyeth :-)