PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dzsedi
Ha már a ps3 tudja a 3d megjelenítést, akkor már csak arra lennék kíváncsi, h elegendõ-e egy 100 Hz-es lcd ehhez az effekthez, vagy kell egy 200 Hz-es? Kicsit meg vagyok kavarodva, segítsetek <#worship>

Prody
Sztem Cuboid... azt hiszem lehet benne saját pályát csinálni és feltölteni(?)

Pont van 5 dolcsim a store-ban.
Cuboid, Echocrome megvan valakinek? Megvenném valamelyiket, akinek megvan mindkettõ szavazhatna, hogy melyikre ugorjak rá....<#vigyor2>

Azt tudom, hogy az Echocrome-on vannak plusz felhasználói szintek, csak félõ, hogy 10 perc után kifolyik a szemem a sok fehér miatt... Tapasztalat?
Cuboid dizájnosabb, csak épp nem tudom hány szint van, mennyire nehéz(youtube-on néztem xxl szinteket amik józan paraszti ésszel egyszerûen kivitelezhetetlen...)
Szóval melyik legyen?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

LeventeV
melyik kabellel lehet a ps3-at monitorra kotni?
ezzel
vagy
ezzel?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Tikal
Hali, game.co.uk-ra lehet regisztrálni? Nem fogadja el az irányítószámot, próbáltam több verziot is, HU-xxxx H-xxxx és persze xxxx is, egyik se jó neki...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
Simán GT5P, minden más gyerekjáték és fillérekért megkapod.
Segítsetek már egy kicsit, nem tudok dönteni 😊
Vettem tavaly év végén egy Driving Force GT kormányt, mert akkor nem bírtam magammal, és ki akartam próbálni az élményt. Sokat játszottam a GT5 demóval, de ugye az már nem él (NFS Carbonom van még, de az ugye tök más mûfaj)
Egy ideig azzal nyugtattam magam, hogy nem baj, úgyis nemsokára lesz GT5, erre nemrég láttam, hogy legkorábban szeptemberben jön (ki tudja csúszik-e még).

Szóval most egyrészrõl úgy gondolkodom, hogy meg kéne venni a GT5 Prologue-ot, másrészt viszont kicsit pénzkidobásnak érzem, mert a végsõ GT5 a leírások szerint messze felül fogja múlni a prologue-ot mind az autók, mind a pályák számának tekintetlben (és még persze sok másban).
Hülye kérdés, de ti megvennétek ilyen helyzetben az "elõzetest"? 😊

Üdv,
G.

Kösd össze kábellel a gépet és a Ps3-at. Azonnal megszûnik minden akadás. gondolom wifi-vel használod. Nekem is az volt régebben a baj.
Srácok tudnátok abban segíteni, hogy Media Server használata mellett miért van az, hogy késik a hang a képhez képest? Ezt transcode alatt csinálja. És többnyire azoknál a filmeknél, amit amúgy nem tud lejátszani (pl: Nindzsagyilkos.2009.BRRip.XviD.HUN-BD ) a PS3. Lehet, hogy ez csak vmi beállítás kérdése? PS3-on a Media Server alatt kell esetleg vmi állítani? Vagy marad a default beállítás?

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

jah, és egyébként a késõbbiekben bármikor otthon tehetsz bele nagyobb vinyót (2.5"-sek mennek bele). Úgyhogy ez nem igazán probléma.
Egyébként nekem 80GB-s van lassan egy éve, és még mindig van rajta 40GB üres hely. Igaz, kb csak 6-7 játékom van. De persze egyszerre nincs az összes telepítve. Amit végigjátszottam törlöm.

G.

Törölt felhasználó
Köszi!
Olyat nem tudsz csinálni, hogy "felmásolsz" egy játékot.
A játéktól függ, hogy telepíti-e egyes részeit a hdd-re, vagy sem. Elõfordulhat, hogy néhányszáz megát foglal egy játék, de talán olyan is akad, hogy 1-2 GB-t.

G.

Törölt felhasználó
Hali!

Ha felmásolok vinyóra egy játékot, az mennyit foglal?
Kérdem ezt azért, hogy érdemes 250-es vinyóval vennem a Ps3-at vagy elég a 120-as?
nem nagyon van online játékom, de ha neked megvan UC2-vel néha nyomulhatunk

Kocka08
Sziasztok beírnám az ID címemet ha nem gond..😊
Ha valakinek van kedve az vegyen fel.
ID: Kocka08

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Alien!
ntsc-re formázni?!? azthogy?!?....😉

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
Saját fájlrendszere van a PS3-nak, 500 gigás vinyót biztos tud kezelni.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Nekem sem nagyon jön be az, hogy egyszerre 2 gépet tartsak bekapcsolva csak azért, hogy filmet nézzek. Viszont amit írsz (felmásolás) arról valahogy teljesen megfeledkeztem.
Ennek kapcsán kérdezném, hogy mekkora vinyót lehet PS3-ba rakni, amit le is kezel? Valami saját filerendszere van vagy FAT32?

Köszi,
G.

predator0
40k blu-ray író + olyan blu-ray lemez, amire ráfér 80 (nem csak elírás?) giga (nem tudok róla, hogy ilyet kapni egyáltalán) vs. pár száz, ezer forintos árampocsékolás. Hátööö: Sok locsolót, tojást 😄

5c0rp330n
egyebkent a legtobb pendrivot lehet exFAT-re meg NTSC-re formazni amiknek mar tobb mint 32 bites a cimzese. vagy azt meg a ps3 nem latna akkor?

deep
Áhá! Akkor másold fel vele a ps3ra. Mert a mediaserverrel azt is lehet.
kirol
Az nem érdekel. Az csak árampocséklás, hogy PC meg PS3 is menjen. Óvom a természetet! 😄

deep
Vagy ps3 mediaserver, amit már 100x elmondtunk😊
kirol
Köszi, ez nagy kár! 😞
Akkor ehhez blu-ray író kellene, ami min. 40 k. 😞
Viszont akkor elég lenne 1 lemez, és kiírhatnék minden adatomat egyszerre. 😄

Ha USB, akkor FAT32.
Ha FAT32, akkor ott 4 GB-os korlát.
tehát nem tudod felrakni a filmet, csak 4 gigás szeletekben. Úgy meg ki a fene akarná megnézni?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

predator0
NTFS fájlrendszerû vinyót nem fog kezelni, csak FAT32-est.

deep
Szerintem próbáld ki<#buck>
kirol
Ha USB-n ráteszek a PS3-ra egy 1TB-os vinyót akkor arról lejátsza a kb. 80 GB-os filmet?

Felgolos
Kellemes húsvéti ünnepeket!sokk nyuszit kell ma kilõni XD!<#violent>

Nekem mindkettõ tetszik, a Fallout3 alappal játszottam, nagyon bejött, a kiegészítõk meg csak még inkább feldobnák, viszont a Just Cause 2-ben a leírások alapján hosszabb a játékidõ, de ha nem jön be akkor kidobta több mint 10 ezret az ablakon. Nos péntekig van idõm eldönteni, majd meglátjuk. Kösz mindenkinek a választ..😊

sztem a fallout 3 egy szar. de ez magánvélemény

Fallout 3 GOTY, ha a tartalmat nezzuk, mindenkeppen tobbet er, de mint Papesz irta: ez izles kerdese is.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Mindig az éri meg a legjobban, amelyik olcsóbb. Az ízlésedet meg nem ismerjük.

Papesz

Gondolkozom, hogy megveszem PS3-ra vagy a Just Cause 2-t, vagy a Fallout 3 GoTY-t. Tanács, hogy melyik éri meg jobban? Kösz!😄

sebtib
köszi a segítséget, sokat segítettél.

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

<#hehe>

Mondjuk én pénzt nem adnék egy avatar öltöztetésére, de tény van jópár vicces öltözék.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

a tok gerincen van egy kod, ennek a harmadik betuje jeloli a regiot:
A = Asia
J = Japan
U = North America
E = Europe.

pl:
BCES-00301
tehat europai verzio

Banyapapa
nem akarok nagy hülyeséget mondani,de szerintem a besorolásbol is látszik hová valosi a játék (pl:ESRB,PEGI)

sebtib
Hogyan tudom megnézni, hogy a játékom európai vagy amerikai kiadás?

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

promo, review copy stb, ezek nem szabvanyok, ugyhogy sose lehetsz biztos benne hogy ugyanaz-e mint a vegleges

Ombika
De egyik se promo ez a lenyeg! 😊

zzeN
Egy kis segítséget kérnék. Akarok venni egy gamet Store-on, és megakarom osztani tesómmal, h is kell? Ha jól tudom 5-ször lehet... Thx!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DanielT
Nem. A béta az béta. A teszter verzió meg teszter verzió, ami már sokkal közelebb van a véglegeshez, mint a béta.
Ombika
Az nem promo, hanem BETA!!

konnyen elofordulhat hogy hianyzik belole valami, van hogy ugyanaz a promo verzio mint a bolti, de gyakran kuldenek ki nem vegleges verziokat tesztelesre

sure
Persze nem ingyér, de ott vannak a SW-os meg a MP-os cuccok.

Meglepõ módon húsvéti nyúl maskara egy részét lehet tarhálni, gondoltam meg is ajándékozom a kommjunitit egy húsvéti tojással.

"Mit nézel, nem láttál még fehér embert?"

"A Bëlga-féle Wundersájze vajon segítene ilyenkor....?"

"Azér' a jardot nem kellett volna rám hívni..."

16+

Isten nem bottal, hanem VMware.

Törölt felhasználó
Köszönöm!
Totti5
Amit a géphez adnak a Bundle. Promo verziók a médiának, kiállításokra, showkra szánt elõzetes verzió. Ugyan az mint amit a boltba kap az ember, csak rá van írva hogy promo és hogy nem adható el.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

sure

Isten nem bottal, hanem VMware.

Felgolos
Nem hiányzik belõle semmi , de nem eladásra alkoták meg !Általába gépel szokták adni!