PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cuboid, Echocrome megvan valakinek? Megvenném valamelyiket, akinek megvan mindkettõ szavazhatna, hogy melyikre ugorjak rá....<#vigyor2>#vigyor2>
Azt tudom, hogy az Echocrome-on vannak plusz felhasználói szintek, csak félõ, hogy 10 perc után kifolyik a szemem a sok fehér miatt... Tapasztalat?
Cuboid dizájnosabb, csak épp nem tudom hány szint van, mennyire nehéz(youtube-on néztem xxl szinteket amik józan paraszti ésszel egyszerûen kivitelezhetetlen...)
Szóval melyik legyen?
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Vettem tavaly év végén egy Driving Force GT kormányt, mert akkor nem bírtam magammal, és ki akartam próbálni az élményt. Sokat játszottam a GT5 demóval, de ugye az már nem él (NFS Carbonom van még, de az ugye tök más mûfaj)
Egy ideig azzal nyugtattam magam, hogy nem baj, úgyis nemsokára lesz GT5, erre nemrég láttam, hogy legkorábban szeptemberben jön (ki tudja csúszik-e még).
Szóval most egyrészrõl úgy gondolkodom, hogy meg kéne venni a GT5 Prologue-ot, másrészt viszont kicsit pénzkidobásnak érzem, mert a végsõ GT5 a leírások szerint messze felül fogja múlni a prologue-ot mind az autók, mind a pályák számának tekintetlben (és még persze sok másban).
Hülye kérdés, de ti megvennétek ilyen helyzetben az "elõzetest"? 😊
Üdv,
G.
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
Egyébként nekem 80GB-s van lassan egy éve, és még mindig van rajta 40GB üres hely. Igaz, kb csak 6-7 játékom van. De persze egyszerre nincs az összes telepítve. Amit végigjátszottam törlöm.
G.
A játéktól függ, hogy telepíti-e egyes részeit a hdd-re, vagy sem. Elõfordulhat, hogy néhányszáz megát foglal egy játék, de talán olyan is akad, hogy 1-2 GB-t.
G.
Ha felmásolok vinyóra egy játékot, az mennyit foglal?
Kérdem ezt azért, hogy érdemes 250-es vinyóval vennem a Ps3-at vagy elég a 120-as?
Ha valakinek van kedve az vegyen fel.
ID: Kocka08
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Ennek kapcsán kérdezném, hogy mekkora vinyót lehet PS3-ba rakni, amit le is kezel? Valami saját filerendszere van vagy FAT32?
Köszi,
G.
Akkor ehhez blu-ray író kellene, ami min. 40 k. 😞
Viszont akkor elég lenne 1 lemez, és kiírhatnék minden adatomat egyszerre. 😄
Ha FAT32, akkor ott 4 GB-os korlát.
tehát nem tudod felrakni a filmet, csak 4 gigás szeletekben. Úgy meg ki a fene akarná megnézni?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Papesz
Mondjuk én pénzt nem adnék egy avatar öltöztetésére, de tény van jópár vicces öltözék.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
A = Asia
J = Japan
U = North America
E = Europe.
pl:
BCES-00301
tehat europai verzio
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Meglepõ módon húsvéti nyúl maskara egy részét lehet tarhálni, gondoltam meg is ajándékozom a kommjunitit egy húsvéti tojással.
"Mit nézel, nem láttál még fehér embert?"
"A Bëlga-féle Wundersájze vajon segítene ilyenkor....?"
"Azér' a jardot nem kellett volna rám hívni..."
16+
Isten nem bottal, hanem VMware.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Isten nem bottal, hanem VMware.