89387
PlayStation3
  • oneal1
    samsung 27es, viszont nem ledes.
    acer 24 es led-es.

acerről jókat írtak abban az árkategóriában, samsungot abszolút nem ismerem.

sorry az offért csak ps3 tulajok véleményére vagyok kiváncsi.
  • oneal1
    melyik monitort vennétek ps3 hoz?

samsung
    vagy acer
  • shaddam
    Ha valaki még nem látta volna
  • greyfox
    remek, ez az én formám. Jó rákészültem, hogy ma este megnézek egy két demót :)
    Thx
  • Seth
  • greyfox
    psn leállás van?
    This service is not avaiable in your country-region.
    ezt kapom.
  • kufi
    AmericanExpress kártyával is lehet vásárolni
  • DanielT
    Itthon nincs hivatalos PSN, a Sony szarik a büdös balkáni pénzünkre, szóval nem tudsz kártyával vásárolni.

Feltöltőkártyát tudsz venni, livekodok.com
  • Gideon Wieth
    Magyarországon nem támogatott a PSN és ha jól tudom mostmár a kártyáinkat se veszi be :-) Az egyetlen megoldás, ha veszel feltöltő kártyát a boltokban :-)
  • Hugh Hefner
    én azért nem vennék, mert a jailbreak csak a sony által látható nyomokat hagy, és ha már a legális utat választod, akkor pusztakézzel tépném szét azt aki nem szólt, hogy azonnal bannolnak ha felmegyek a használt gépével.
  • daneelolivaw
    sziasztok!
    egy kérdésem lenne, hogy ps store-on hogy tudok fizetős tartalmat letölteni? már próbáltam hozzáadni pénzt a fundhoz, vagy mihez, megadtam bankkártyaszámomat, stb., de amikor próbálnék hozzáadni mondjuk 10 fontot, azt írja, nem sikerült, pedig van annyi pénz a kártyámon. ez miért lehet?
  • FlyHigh
    Én vettem egy 2 éves szinte karcmentes 80gb-os gépet postával 45e-be. +1000 forintért egy jobbfajta tubus hűtőpasztát, 1 óra alatt szét és összedobtam(hülyék is meg tudják csinálni, ultrára elbaszhatatlan), nem melegszik, nem hangos, nem fagy. Annyi az esélye annak, hogy sárga ledes legyen mint egy új gépnek, ennyi. Béna emberekből élnek a szervizek.
  • Papesz
    Azért nem vennék használtan gépet, mert a tulajok jó része azért adja el, hogy vehessen egy másikat. Ennek az az oka, hogy a 2-3 éves gépekben kiszárad a processzort borító hűtőpaszta, így a gép javításra szorul. Természetesen lehet szervizeltetni, de egyáltalán nem olcsó, hiszen garancián túli gépekről beszélünk.

Mindenképpen jobban jársz, ha veszel egy vadi újat. Hetvenezer környékén van.
  • Hugh Hefner
    az apple egy kicsit megszedte magát, több mozgótőkéje van, mint a sony vagy az ea egész értéke, és steve jobs kijelentette, hogy beszeretne törni egy-két területre, és pár wallstreeti elemző erre tippel. ami nem lenne meglepő húzás, tekintve hogy az apple az összes termékét/technológiáját lopta, vagy megvette kilóra és elhallgattatta őket, vagy szimplán felvásárolta. bár azért ez nem olyan egyszerű művelet, hogy több pénzem van, megveszem, és holnaptól alma a logója, de valami nagy van készülőben. pletyka, semmi több. ráadásul ha épésszel megnézed, az apple hiába van felértékelve mint cég, igazából összehasonlíthatlanul apróbb vállalat mint egy sony, csak épp nagyon menő az iphone meg a mac, de mint a történelem is bebizonyította már pont az applenél is, ez a dicsőség múlandó. viszont ha megvenné a sonyt, steve ballmer sztem pusztakézzel menne neki az épületnek
  • dudeeg
    milyen kedvesek, hogy talán az egyik legfontosabb dolgot nem közlik egyértelműen.
    Nevezetesen azt, hogy nem fogom tudni aznap helikopterből gyakni az ellenséget a BadCompany2-ben :)
  • kunkere
    Sziasztok!!!!
    Eladó ps3-at keresek ha lehet slimet!
    Ha valaki szeretne megválni a gépétől légyszi szóljatok árral eggyütt!!!!
    Budapestiek előnyben!!!!
    előre is köszi!!!!
  • Csokis
    Természetesen nem mennek!
  • Gideon Wieth
    Ez a star wars force unleashed 2 milyen pofátlanul rövid lett?? Ez újabban a divat?? Medal of Honor is ugyanezt játszotta. Pedig SW:FU 1 milyen hosszú volt, a második részhez meg egy délután sem kell... Nevetséges...
  • dudeeg
    ilyenkor az online jálékok sem mennek? Mert ezt nem látom említve, de PSN nélkül azt gondolnám, hogy nem mennek.
  • shaddam
    Jajajj akkor rakják fel az apple logót most már minden világos. :D
    Legközelebb meg gyűjthetnénk Izaura felszabadítására.
  • Csokis
    Csütörtökön az európai PSN karbantartása lesz!

http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-Network/PlayStation-Network-Maintenance-28-10-10/td-p/11741706

Good afternoon,

On Thursday 28th October PlayStation®Network will be undergoing maintenance. This maintenance will occur from around 15:30 (BST) and is expected to finish at around 00:30 (BST) on Friday 29th October.

During this time you will not be able to access services such as the PlayStation®Store, Account Management or Registration.

We apologize for any inconvenience that this may cause.
  • dudeeg
    el tudod képzelni, hogy ha ennek lenne valóságalapja, akkor nem ezzel kezdődne a híradó a CNN-en óránként?
  • shaddam
    Ez a hülyeség futótűzként terjed...
  • Csupi05
    Sziasztok. Mi ez a sony- apple dolog, mert nem találok róla semmit. Ti mit tudok??
  • oneal1
    :D:D
  • Akey
    Csak nehogy aztán visszanyaljon a fagyi és a jövőben feketében tündököljenek a Sony iPhone-ok és iPad-ok.
  • Hugh Hefner
    egyébként mindjárt megveszi az apple a sonyt, akkor meg gyárilag támogatott jailbreak jön kb : D
  • Hugh Hefner
    még mindig az. aki akarta használni a törést, az nem updatelte. véletlenül updatelni meg elég nagy balfaszság volt, mivel mindenhova ki volt plakátolva, hogy feltörték.
  • oneal1
    na igen, és mennyit szabad adni mondjuk egy 120Gb os darabért?
  • dudeeg
    használt játékokat már én is vettem. Sőt, előnyben is részesítem, mert féláron hozzá lehet jutni. Van erre egy jó kis oldal.

Használt gépet meg én sem vennék. Ki tudja mennyit volt nyúzva, hogy használták, mennyire tudott jól hűteni, amikor szüksége volt rá, etc. Persze, ha ismerős, és világos a gép előélete, az más.
    De azért az 1 év gari szerintem kellemes dolog.

G.
  • dudeeg
    egyébként milyen törésről beszéltek? Arról, amit a következő firmware update-tel a Sony már orvosolt is? Vagy van valami újabb.
    Nem azért érdekel, mert szeretnék élni vele. Egyszerűen csak kíváncsi vagyok.

G.
  • oneal1
    miért nem vennél használtan?

Nem nyomnám fél napokat a játékot szóval nekem akkor felejtős lesz a törés:)

Grand turismo 5 lesz először meg nba
    aztán majd meglátjuk, még ismerkedem csak a dologgal.
  • Prof William
    Én nem ajánlanám a használt ps3-at.

Egyedül a játékoknál jó ez mert azokat lényegesen nehezebb elrontani mint egy ps3-at.

A használt gamékkel nincs baj sztem. Én már elég sok alkalommal vettem és mindig tökéletes karcmentes állapotban voltak. Persze meg kell nézni hogy mit veszel.

A törés meg... Ha nem vagy nagy PS3-fan aki az eddig kijött összes gaméval játszani akar napi 12 órát és nem akarsz multit akkor szerintem hanyagold. Elég sok jó játék van már jó árban valamint használtan amivel sokáig el lehet venni... Ha meg új címekre fáj a fogad akkor is 2-3 havonta meg lehet venni egy olyat még ha nem is vet fel a pénz.
  • buggyant
    tegnap forma1 közben az egyik kanyarban beragadt az analóg kar. visszaugrasztottam a helyére, de azóta állandóan beragad balra.
    járt már így valaki? javítják valahol? vagy próbáljam otthon én szétszedni? régebben a ps2 korszakban haverommal profi kontroller javítók voltunk, bár akkor mindig az r1, r2, l1, l2 gombokkal volt a gond, nem az analóggal.
  • Tikal #76814
    talán a városában is vannak ps3 tulajok....

azt meg nem is értem mioért mondod hogy a mediamarkt rendben van az árakkal :DD
  • Gideon Wieth
    Én látatlanba is samsungot :-) LG-kről sok jót nem hallottam, a másikat meg nem is ismerem :-)
  • Gideon Wieth
    Hát nem tudom, én a használ gameimmel is teljesen megvagyok elégedve és több ezer pénzt spóroltam vele... Viszont tény, hogy console cornernél legközelebb nem veszek semmit... Négy játékból mind a négynél lenyúlták a guide bookot, és mikor rákérdeztem, ,, Hát az nincs! " válasz fogadott... Jelzem eredeti .... Egyáltalán mi a tökömért bontják fel??? Red dead volt az egyetlen ami nem volt felbontva, gondolom az is azért mert akkor érkezett...
  • Pitkany
    Sziasztok!

Most készülök TV-t venni. Alapjáraton PS3 mellé kéne, és az lenne a kérdésem, hogy ti melyiket ajánljátok a 3 közül amit kinéztem.
    1.: Sony Bravia 40" LCD TNT HD
    2.: Samsung 40" LCD HD
    3.: LG 50" Plasma HD
    Szóval mi a vélemény, ha főként játékra kell?
  • Hugh Hefner
    ha van kedved szarozni a kiskunpusztalapujtarcsai playstation 3 tulajokkal a postai utánvétellel, és az esetleges átbaszásokkal, amire akár a balkánon van esély, hogy előfordulhat; a nevetséges media marktnál magasabb árakkal, akkor hajrá, személyes vélemény volt, hogy nem éri meg a 35 Ft különbség ennyit.
  • Papesz
    Semmi, lásd alább.