PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
én nem bántam meg azt az 5 dénárt a játékért
The Only One!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PSN ID:misi2mezei
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Papesz
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Hát kellemesen csalódtam! Nagyon bejön, grafika rendben, beállítási lehetõségek tárháza szinte végtelen! GT 5ig el leszek vele!

The Only One!
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Uncharted-et simán tudsz venni 3000-ért, KZ2-t is kis szerencsével tudsz venni 4500 körüli áron.
Nézd a játékaim.hu oldalt és a gamer365 szaktopikját, mindkét progi gyakori vendég a két helyen.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Papesz
Köszi,
G.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
ha mondjuk valamiért egyszer csak lenne magyar PSN, akkor az eddig elért trófeámiat nem tudnám "átvinni" a magyar acc-ra, ugye?
És ugyanyígy buknám a mentett állásokat is?
Köszi,
G.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
mielott playstation networkra regisztralok kell tudjak valami fontosat?
Az a gáz, hogy a ps-es vásárlásakor mindig elõjön bennem valami paranoia, eddig szinte rendszeresen szivoláztam velük. Az elõzõ 80-as gépem két héttel a vásárlás után végelegesen beadta a kulcsot, a szintén vadiúj PS2-mnek pedig a controllere volt használhatatlan.
Egyébként az mitõl van hogy pl. az uncharted közben a játékból kilépek, belelépek a bónusz tartalomba, és lényegesen lassabban (és hangosabb lemezolvasó-munkával) tölti be a videókat ill a képeket, mintha pl. a program elindítása után rögtön ebbe a szekcióba térnék be? Játékból kilépés után a képgalériában is minden egyes képet hallhatóan egyenként tölt be a progi, a making of videókat és a cutscene-eket is lassabban tölti be.
Ha a program elindítása után rögtön a bónusz tartalmakat tekintem meg, mindent azonnal beránt egyszerre. Nem töltöget a képgalériák között sem, és azonnal beadja a videókat is.
/para mód off 😄
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Ez a baj veletek... krónikus IQ gyengeség 😛
Nem mindegy, hogy 20 centis sd tv esetleg 40 centis monitor vagy egy 80 centis hd lcd.
Tudniillik egy játék minõségébe beleszámít a megjelenített kép, ugyanúgy ahogy egy film esetében is számít.
Az, hogy hd ready vagy fullhd már kevésbé számít.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Papesz
Ez nem az én tv-m a képátló pedig 90-es. link
Az Én 60-as FAT-omnál is szinte folyamatosan tekert az olvasófej. Biztos jót tesz neki, dehát ugyebár minek az install, hisz alig van hely azon a tetves vinyón.
Mindenkinek úgy kellene csinálnia ,mint a Capcom-nak. Vagy kötelezõ, de legalább opcionális install-t lehetõvé tenni. Hely van, és legalább nem pusztul meg 1 év alatt az olvasófej.
A 2. már szolidabb, de az is teker rendesen.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN