PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2 rongyot már csak megér a Resi1. Amúgy is azzal kezdõdik a sztori és az legalább annyit számít, mint a multi móka.
Ui.: az aláírásodat javítsd! <#hawaii>
Mintha ugyanazon a hozzászóláson belül megválaszoltad volna a saját kérdésedet, nem?

Papesz

5c0rp330n
2 allitolag joval jobb. azt nemtom h mennyire epulnek egymasra

LeventeV
resistance 1 vagy 2? melyiket erdemesebb? az elsonek a demojat leszedtem store-rol es elegge tetszett, de a 2es valahogy videok alapjan jobban bejon. es az is fontos, hogy megl egyen kivel multizni.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Magic Orbs DLC a héten!
Jungle 24pálya 2 dolcsiért, sima ügy a megvétele. <#buck>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Felgolos
<#eplus2>

DanielT
Igen, én is mindig jól szórakozok ezeken az alapos és becsületes eladókon, akik gondosan átvizsgálják a dobozt 😄D Vannak még hõsök! 😄
Egyre többen vesznek csak azért drága szórakoztató elektronikai berendezéseket, hogy megnézzék, mit rejt a csomagolása. :\
Ombika
Biztos,h memoria az a memoria?! 😊

nostipollak
sziasztok! eldaó egy Sony Play Station 3 !

120 gb memória
1 kontroller
alapgép
Slim változat
Teljesen új, használva se volt, csak ki lett bontva hogy meg van e minden tartozéka!
Akit érdekelne keressen fel a [email protected] on.
Irányár: 60.000 huf

Sikerült megoldani a problémát. http://www.igoy.in/ps3-media-sharing-eset-smart-security-problem-solution/ Annyi az egész, hogy a WMP11 helyett a PS3M-t kellett megadni, és így tökéletes. Köszönöm szépen a segítséget mindenkitõl!

sure
Amúgy meg itt fognak tudni talán segíteni, ha továbbra sem megy / nem tudod, mit hol keress a tûzfalbeállítások között, innentõl kezdve a probléma nem PS3-as.

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Tedd Learning Mode-ba arra az idõre, míg létrehozod a PS3-PC mdeia server kapcsolatot.

Megoldódott a probléma, Eset Smart Security-nál kikapcsolom a tûzfalat, és így megy. Valaki tudja, hogyan tudnám átengedni rajta, hogy ne kelljen kikapcsolni?

predator0
A hiba sajna nálad van. Nekem szintén Windows 7 64 bites változatom van, wifivel használom a PS3-at. Még anno XP-n használtam a media servert, de most kipróbáltam és simán megy.
PS3-n engedélyezve van a media server funkció?

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

sosem voltam hardcore játékos, de megszoktam, hogy gyorsan fordulok, folyamatosan nézem, hogy mi van körülöttem, illetve ha kell, akkor pont, hogy nagyon lassan mozog a célkereszt. nem lenne hülye ötlet a hátsó két szarra sens állítást rakni, nagyságrendekkel használhatóbb lenne sztem.

Át van engedve minden tûzfalon, de így sem akar mûködni :/

Köszi, megpróbálom. Windows-nál engedélyezve van, most a nod-al szórakozok, remélem jó lesz.

Hát én nem akarlak megbántani de nemhiszem hogy konzolon ugy tudsz játszani mint pc-n. Ha nincs a rásegítés akkor egy cod ban az lenne hogy ott áltok egymástól 10m re és próbáljátok ráhuzni egymásra a célkeresztet. Nézz youtube on mw2 montage t. Tele van konzolos sniper videókkal ahol arról szól a dolog hogy belenéz a távcsõbe és legyen az 200m vagy 2m ráhuzza a másikra a célkeresztet és cikázó emberkét is eltalál 5m rõl 😊))))

(Itt nem a konzolt akartam fizkázni félre ne értsetek 😊 )

Felgolos
<#eplus2>

predator0
Köszönjük, hogy megosztottad velünk ezeket a hihetetlenül mély gondolatokat. Áldassék a te neved mindörökké.

Csak egy tipp, nekem vmiért a nod32 tüzfala miatt nem látta, eseteleg nézd meg a tüzfalon a jogosultságokat ha használsz valamilyet.
Ps3media serverhez szeretnék segítséget kérni. Akármit csinálok nem látja a media server meg a ps3 egymást. Wifit használok, windows 7 64 bit van a gépen. Próbáltam ráguglizni, de semmi értelmeset nem találtam. Van valaki valami ötlete?

ja és próbájanak má ki egy GOD OF WART VAGY EGY TEKKEN-t
haljátok elmentem a nintendó wii-hez és montam nekik a somy jobb mint a nintendó erre ott anyáznak ,hogy a sony a nintendót csak lemásolta és hogy wii menyivel jobb.... stb<#pardon1>
montam nekik töröjétek ki a seggeteket a wii-tekkel

(sony népefront<#gun>)
Én nem tudom melyik konzolra van több játék, viszont kiváncsi lennék egy ilyen kimutatásra -összeségében szvsz már több van ps3-ra.
A multi lényege, hogy mindkét gépre megjelenik az elvileg ugyanannyi, exkluzívból meg nekem úgy tûnik, hogy több van ps3-ra. Nemcsak lemezesben de mintha psn-en is jobban jönnének a játékok..
Ha valaki talál ilyen kimutatást feldobhatná.

Totti5: ha neked az 360 exek jönnek be avval sztem senkinek nincs itt baja, nem kell ezt magyarázni....

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

pc-n már nem igen játszok😊
de azért ha azt veszed,hogy pl bc2 multiban is gyors reakcio ido kell!jo az tény,hogy 1 harcore gamert aki mindenféle CS versenyeket nyer azt nem gyozod le kontrollerrel valszeg még egérrel sem😄de simán lehet játszani olyan szinten kontrollerrel mint 1 átlag gamer egérrel játszik!

PSN ID:misi2mezei

sure
Nyilván aki igazi hardcore FPS-játékos, az eleve le se áll játszani olyan harveren, ami legtöbb esetben 30 fps-t produkál...

Az sokkal szarabb ügy lenne, ha kontrollerrel kéne a GT(P)-t vagy neadj'isten F1 CE-t csapatni...

igen, egy bizonyos szintig természetesen lehet. ha te olyan szinten játszol pc-n is, akkor nyilván nem tûnik fel. nem arcolásból, de így van.

mert ezen nincs mit elismerni!
ha valaki elég sokat játszik konzolon FPS-t simán lehet vele ugyanugy játszani mint pc-n egérrel!csak simán hozzá kell szokni és kész.

PSN ID:misi2mezei

ha hosszutavban gondolkodsz, azert ne felejtsd el, hogy oke, hogy a ps3-at elvileg 10 evre tervezik (lol), de ott meg kell venned a jatekokat, es mo-n pl nevetseges a hasznalt jatekok piaca. a pc ugyan hasznalhatatlan 2 ev mulva a nagyon eroforrasigenyes jatekokra (lol), de nyilvan warezolod a dolgok nagyreszet, nem elhanyagolhato koltseg

soha nem fogják elismerni, felesleges gyõzködni õket. unchartedben tényleg hamar rááll a kezed, hisz ez nem fps, nem azt az állíthatatlan 90-es fovot nézed, van fedezékrendszer, hogy ellensúlyozza, hogy lehetetlen gyorsan reagálni, pont ezért rakták bele.

Na addig még van idõ.
bertino
talán.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sziasztok! Már régen szóltam hozzá a forumhoz, de még csak most láttam, hogy a Crysis 2 lesz ps3-ra is. Végre megjött az eszük. Nekem nagyon bejön a az játék. Jó az infóm, hogy karácsonyra lesz meg?
Prody
Totti többszörösen owned. Fél az igazságtol, olyan mint Tv2 vs. Jobbik 😄

bertino
felesleges leállni vele flémelni, már többször igazolta önmagát.

predator0
Szép dolog, hogy akkora nagy ember vagy, hogy neked egyszerre több aktív regisztrációd is lehet. Gratutálok hozzá. Négy év múlva rád szavazok 😄

tomi890125
hát annyi cucc nincs is mint x-re!!! sajnos sokkal több van rá <#nyes><#mf2>

The Only One!

Totti5
Nem kell mert nincs rá annyi cucc, ami meg van azokat kölcsöngépen letolom, mint ahogy eddig is tettem. Azért jó látni hogy az IQ veri még mindig a biztosítékot.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bertino
😄DDDDDDDDDDDDDDD

hát igen.

predator0
Aki nem szeret olvasni, annak kiragadom a lényeget:

"Nekem nem kell PS3"
"Én befejeztem"

Totti5
Elképesztõek ezek az eszmefuttatások😄DDDDDDDD Aki konzolon szeret játszani az nem fog pécén, pláne nem fosportokkal, vagy fél évvel késõbb kijövõ játékokkal pl AC2 vagy több más "gigacím". Ha kihagytad volna az xbox fikát akkor nem reagálok. Van akinek a PS3+PC a jó van akinek nem. Nekem nem kell PS3, mert boxon több ex játék van ami érdekel jelen pillanatban, de amúgy ezek folytatások. Aki PS1-PS2n megismerte a sorozatokat pl MGS, GOW stb annak nyilván a PS3 jobb választás, de engem ezek hidegen hagynak pl. PC-re fele annyi játék se érdekel mint PS3ra, multik meg tökéletesek 360on.

A legjobb választás 360+ps3+pc+wii+psp+ds 😊)

Én befejeztem. <#buck>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

NEXUS6
Én mondjuk inkább sznájperes vagyok szal a magam részérõl a kontroller adta közelharcos elõny nem sokat ér.

De ha valaki egy száll késsel szokott lemészárolni egész klánokat, ráadásul nem is egyszer, egyetlen élet elvesztésével annak lehet, hogy még jobb is a kontroller.

Én mókolósabb, kempelõsebb vagyok, öreg már ahhoz hogy rohangáljak vérben forgó szemekkel a pályán.
<#nevetes1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Én is úgy vagyok ezzel, hogy szerintem is a legjobb kombó jelenleg egy középkategóriás PC, mellé meg a PS3.
A PC--re is megjelennek a multiplatformos játékok, ráadásul azon jobb minõségben játszhatóak, mint akármelyik konzolon. Az Xbox exkluzív címei is csak azért exkluzívok jóformán, mert PS3-ra nem jelennek meg, de PC-re meg általában igen, tényleg néhány kivételtõl eltekintve.

Stratégia gyak továbbra sincs konzolra, RTS-eken kívül.
De van egy jó pár mûfaj, amik miatt még is érdemes konzolra benevezni, kalandjátékok, lájtosabb RPG-k, verekedõs, autóverseny stb.
Használtan tényleg csak pár ezer Ft-ért meg lehet õket szerezni.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ha konzolon kontrollerel nyomod az fps-eket akkor max nem osztod úgy a fejeseket de teljesen jól lehet egyébként irányitani mondom ezt úgy hogy én pc-rõl váltottam konzolra.
Ha sokat nyomja az ember akkor már nem is hiányzik neki az egér+bill. példáúl én már jobban megszerettem a kontroller és nem mennék vissza pc-re multizni.
A kontroller érzékenységét pedig álltalában lehet állítani szoval úgy lövöd be ahogy neked a legjobb. És lehet nagyon jól célozni kontrollerrel is nyilván aki kezdetektõl kontrollerel nyomja az már közel úgy céloz mintha egér+billel nyomná.
Koszi szepen!
Valoszinuleg meg jo parszor at kell gondolni ezt a dolgot 😊 mert vegulis ha az ember vesz egy felsokategorias vga kartyat egyszer azzal is eljatszadozik eleg sokaig magas minosegben, es ha hozza egy jo alaplapt valaszt akkor 2-3 ev utan meg az is lehet ( mint most az en gepemnel hogy az uj vga k is belemennek). Megugye azt is hozza kell tenni hogy mig az ember szep nem szep csak az olyan jatekokat veszi meg eredetiben amit erdemes megvasarolni mert hosszu kikapcsolodast jelent meltanyos aron addig ps 3 mon rz eleg maceras 😊))) mind1 meg siman lesz irom kb nyar eleeig atgondolni a dolgot mert csqk addigra lsz eleg penzem esetleg uj jo pc re addig meg ps3 mon is sokat lehet gondolkodni 😊.

Koszonok minden segitseget

Ekezet ek miatt elnezest nem qkartam velemenyetek szorakozni mivel telon irtam a hszt 😊).

Scouser
igen ott voltam énis. Elég lepukkant hely, de mûködik😊

You\'ll Never Walk Alone

jólvan, kösz neked is az infót
és a szent istván krt-i üzeltük mûködik még?
mer nekem az van közelebb...

PS3 250gb PSN ID: olishort1

Scouser
Igen, ott vettem, plusz 2000 Ft volt a HDMI kábel. Õk adják 1 évre a garit, nem Sonys gari van rá. De szvsz tökmindegy, meg olyan felfogással, hogy "na mikor megy tönkre úristen" nem is lehet ilyet venni.

You\'ll Never Walk Alone