PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ui.: az aláírásodat javítsd! <#hawaii>#hawaii>
Papesz
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Jungle 24pálya 2 dolcsiért, sima ügy a megvétele. <#buck>#buck>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
120 gb memória
1 kontroller
alapgép
Slim változat
Teljesen új, használva se volt, csak ki lett bontva hogy meg van e minden tartozéka!
Akit érdekelne keressen fel a [email protected] on.
Irányár: 60.000 huf
Isten nem bottal, hanem VMware.
PS3-n engedélyezve van a media server funkció?
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
(Itt nem a konzolt akartam fizkázni félre ne értsetek 😊 )
montam nekik töröjétek ki a seggeteket a wii-tekkel
(sony népefront<#gun>#gun>)
A multi lényege, hogy mindkét gépre megjelenik az elvileg ugyanannyi, exkluzívból meg nekem úgy tûnik, hogy több van ps3-ra. Nemcsak lemezesben de mintha psn-en is jobban jönnének a játékok..
Ha valaki talál ilyen kimutatást feldobhatná.
Totti5: ha neked az 360 exek jönnek be avval sztem senkinek nincs itt baja, nem kell ezt magyarázni....
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
de azért ha azt veszed,hogy pl bc2 multiban is gyors reakcio ido kell!jo az tény,hogy 1 harcore gamert aki mindenféle CS versenyeket nyer azt nem gyozod le kontrollerrel valszeg még egérrel sem😄de simán lehet játszani olyan szinten kontrollerrel mint 1 átlag gamer egérrel játszik!
PSN ID:misi2mezei
Az sokkal szarabb ügy lenne, ha kontrollerrel kéne a GT(P)-t vagy neadj'isten F1 CE-t csapatni...
ha valaki elég sokat játszik konzolon FPS-t simán lehet vele ugyanugy játszani mint pc-n egérrel!csak simán hozzá kell szokni és kész.
PSN ID:misi2mezei
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
The Only One!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Nekem nem kell PS3"
"Én befejeztem"
A legjobb választás 360+ps3+pc+wii+psp+ds 😊)
Én befejeztem. <#buck>#buck>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De ha valaki egy száll késsel szokott lemészárolni egész klánokat, ráadásul nem is egyszer, egyetlen élet elvesztésével annak lehet, hogy még jobb is a kontroller.
Én mókolósabb, kempelõsebb vagyok, öreg már ahhoz hogy rohangáljak vérben forgó szemekkel a pályán.
<#nevetes1>#nevetes1>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A PC--re is megjelennek a multiplatformos játékok, ráadásul azon jobb minõségben játszhatóak, mint akármelyik konzolon. Az Xbox exkluzív címei is csak azért exkluzívok jóformán, mert PS3-ra nem jelennek meg, de PC-re meg általában igen, tényleg néhány kivételtõl eltekintve.
Stratégia gyak továbbra sincs konzolra, RTS-eken kívül.
De van egy jó pár mûfaj, amik miatt még is érdemes konzolra benevezni, kalandjátékok, lájtosabb RPG-k, verekedõs, autóverseny stb.
Használtan tényleg csak pár ezer Ft-ért meg lehet õket szerezni.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ha sokat nyomja az ember akkor már nem is hiányzik neki az egér+bill. példáúl én már jobban megszerettem a kontroller és nem mennék vissza pc-re multizni.
A kontroller érzékenységét pedig álltalában lehet állítani szoval úgy lövöd be ahogy neked a legjobb. És lehet nagyon jól célozni kontrollerrel is nyilván aki kezdetektõl kontrollerel nyomja az már közel úgy céloz mintha egér+billel nyomná.
Valoszinuleg meg jo parszor at kell gondolni ezt a dolgot 😊 mert vegulis ha az ember vesz egy felsokategorias vga kartyat egyszer azzal is eljatszadozik eleg sokaig magas minosegben, es ha hozza egy jo alaplapt valaszt akkor 2-3 ev utan meg az is lehet ( mint most az en gepemnel hogy az uj vga k is belemennek). Megugye azt is hozza kell tenni hogy mig az ember szep nem szep csak az olyan jatekokat veszi meg eredetiben amit erdemes megvasarolni mert hosszu kikapcsolodast jelent meltanyos aron addig ps 3 mon rz eleg maceras 😊))) mind1 meg siman lesz irom kb nyar eleeig atgondolni a dolgot mert csqk addigra lsz eleg penzem esetleg uj jo pc re addig meg ps3 mon is sokat lehet gondolkodni 😊.
Koszonok minden segitseget
Ekezet ek miatt elnezest nem qkartam velemenyetek szorakozni mivel telon irtam a hszt 😊).
és a szent istván krt-i üzeltük mûködik még?
mer nekem az van közelebb...
PS3 250gb PSN ID: olishort1