89387
PlayStation3
-
#76928 Nappaliban régen egy 102-es LCD-nk volt..mert úgyis "elég lesz"...1évre rá kicseréltük egy 50-es plazmára,ami jelenleg is megvan de már lassan ideje lesz kicserélni egy 60-as LG-re, mondjuk mi elég messze ülünk a tv-től úgy kb 6-7 méterre. -
#76927 Így van, kb egy éve én is 82, vagy max 94 centis TV-ben gondolkodtam, aztán hál'istennek a 106-os mellett döntöttem. Igaz nem egy hipercsúcsszuperplazmaképe van, de nekem megfelel és szép nagy (őszintén szólva már egy nagyobbat is el tudnék képzelni :)) Az esetleges recék játékoknál meg nem zavarnak, mert beépített anti-aliasing-ot használok (értsd: 3méterről már elég szarul látok) Szóval itt a méret a lényeg :D -
#76926 120-at szán rá..amiből vehet egy 82centis fúhádét amit majd 2méterről fog nézni..jó vicc.
135-ért kap egy 107 centis plazmát,ami már legalább tv-re hasonlít nem egy kis monitorocskára.
Egyébként mint utólag kiderült PC-re is akarja használni,ezért a plazma kilőve,hacsak nem elégszik meg a mostani monitorjával,és helyette legalább egy normális tv-n fogja tolni a gammákat.
#924.. ,,azt veszem amelyiknek szebb a kepe, mert az fontosabb mint a meret." Nem igaz,mert a méret fontosabb.Persze azért ne legyen túl nagy szakadék a két tv között..de ha nagyjából ugyan azt nyújtja akkor a nagyobbikat kell választani.Mivel a méret mindig "szem előtt van",a képminőséget meg csak a boltban tudod összehasonlítani...utána úgyis megszokod. -
N0RB3RT #76925 Rendben, kicsit drágább. 180ezer körül mozog az általam említett TV-nek a bolti ára, de jönnek az ünnepek és biztos, hogy lesznek akciók és addig még biztos összetudna rakni annyi pénzt és venni egy kicsit komolyabb TV-t mint egy 32 incses hdready samsungot xd -
#76924 2 dologra kell az LCD: ps3 es pc. szoval az mkv nem fontos.
a samsung le32c530at nagyon dicserik, ara is elfogadhato. nekem meg ajanlottak az LG 32LD320-as modelt. az valami 90 korul van.
kb 110et szanok hdtv-re, 82-94 centisre gondoltam, de ha mondjuk 100ert van egy 82es es 94es is akkor azt veszem amelyiknek szebb a kepe, mert az fontosabb mint a meret. -
#76923 Ha max. 120-at szánsz rá, akkor ez is jó vétel lehet. LG 37LD450 Ezt már olyan 117 ezer HUF-tól megkapod. Szép készülék, jó képpel! Alapból nem viszi USB-ről az MKV-t (nem tudom mennyire fontos ez neked), de csak egy kis állítgatás és ez a probléma is orvosolva van! -
Papesz #76922 Mutatsz pár helyet, ahol százezerért 40 colos Bravia-t adnak? -
#76921 Nem azt mondtam, hogy a legjobb választás a 82 cm-es Full HD, hanem, hogy ezért az árért amit ő írt, jobbat kapna. Te meg rögtön jössz egy majnem 140e és egy 197e-es árral, ami ráadásul plazma és nem LCD! Plazmára soha nem kötnék konzolt! Ne haragujd, de ehhez csak gratulálni tudok!
Nem gondolod, hogy azért néz 100 ezerért tv-t, mert nem akar rá többet kiadni?!
A Full HD-t meg azért ajánlottam egyébként, mert nem kerül sokkal többe és ezek a panelek általában jobbak szoktak lenni, mint egy alap modell panelje! -
#76920 2 meterrol fogom nezni es max 120at szanok ra, de az a nagyon max. eleg a 82 centis, vagy legyen 94. -
#76919 Csak azt nem értem hogy minek egy szaros 82centisnek "fú hádé".
Nem tudom milyen messziről fogja nézni,de gondolom h 2-2.5méter már megvan...akkor meg.:link
Vagy a nagyobb (50") testvérét 197-ért. -
#76918 100Eért én sem ajánlom :-) Azért már full HD :-) -
#76917 Annyiért szerintem sem olyan jó vétel. Ennyiért már kapsz Samsung 32c530-as Full HD-t is. Mondjuk, ha megbízható helyről akarod venni, ahol gyári 3 év garanciával adják, akkor olyan 110e-et kell érte kiadni. Szerintem ez sokkal jobb, mint egy alap Sony. Ez a Samsung pl. már USB-n keresztül simán viszi az MKV-t is! 10-el többet ér szerintem! Ja és kivitelre is szebb, mint a 32BX300, legalábbis szerintem! -
N0RB3RT #76916 Annyiért már jobbat újabbat és nagyobbat kapsz. Nézd meg a BRAVIA KDL 40EX401-es szériát! 102 centis (1920x1080) fullhd, USB port ami nagyon hasznos ha sokfilmet nézel, 60Hz, 4 HDMI bemenet. Nekem is ilyen van, imádom:) -
#76915 100 ezer -
Skyll #76914 ... hát kösz :D -
#76913 Mennyi lenne ez a tv? -
#76912 Szerintem kizárt :D Egyrészt két gombbal kevesebb van rajta mint kellene... Másrészt, ha lehet is biztos nem sony támogatottan ergo csak warez, azt meg nem akarjuk :-) De ötletnek am nem volt rossz :D -
Skyll #76911 Csáó! Azt szeretném kérdezni, hogy a PS3-momhoz csak egy kontroller van és akarnék multiba is játszani... egyik haveromnak van egy psp és azt próbáljuk megcsinálni, hogy a psp -t lehessen konrtollerként használni és akkor így tudnánk ketten tolni... szerintetek lehetséges ez??? -
#76910 szerintem átméretezi magának ( értsd: Lebutítja ) :-) -
#76909 tervbe van veve egy hdtv vasarlasa es ezt neztem ki: SONY KDL-32BX300. a leirasnal azt irja, hogy hdready (ami nekem tokeletes mivel fulhd filmet nem nezek) de viszont kepes az 1080p-s jelet venni, es ezt nem ertem. azt hittem, hogy az 1080p az maga utan vonja a fullhd-t.
-
Akey #76908 Visszamenőleg nem mindig kompatibilisek a régi firmware-ekkel, de ha új kell nekik, akkor úgy is rákerül a blu-rayre. -
#76907 úgy tudom, hogy nem, legalábbis multihoz biztos kell a legfrissebb :-) -
#76906 a játékoknak mind1 hogy milyen soft van a gépen? -
sanyiute #76905 az jóóó hmm kell majd:) -
#76904 Tudtommal lehet, bár én nem próbáltam... Elvileg coopba vihetitek társaddal a fő storyszálat :-) -
#76903 platinumshop :-) Én ott vettem :-) -
#76902 hol érdemes most új ps3 at venni?
tud valaki megbízható viszonylag olcsó üzeltet? -
sanyiute #76901 hi all olyan kérdésem lenne hogy a Dead Rising 2 játékot lehet online-on nyomni? és ha igen miféle játékmódokkal? értem ez alatt hogy multiba pl egymással vagyunk és free run (csak öldökölünk stb. vagy ki öl meg többet X idő alatt) ilyenek érdekelnek benne játékmódok ez érdekelne köszönöm előre is a válaszokat! -
Papesz #76900 Egyik játéknál sem hátrány a kontroller, lévén PS3-on MINDENKI azzal játszik. -
Hugh Hefner #76899 ma már nekem is mások az igényeim fps terén, csak ez a legszemléletesebb példa. cod1-2-ben is kijönnek ilyen kombók, ami utána jön cod, az meg nem fps, az valami szerencsétlen rpg elemekkel teletüzdelt baromság szerintem, nem értem hogy lehet ilyen népszerű az egész. mondjuk a bosszantó az egészben, hogy azért vannak elég jó fps-ek konzolra, eltekintve az irányítástól, pl legutóbb a mag nagyon tetszett, ott nem hátrány annyira a kontroller, mert akkora távolságok vannak, hogy nem kell gyorsnak lenned. -
#76898 Szerintem meg fölösleges ezen vitázni,mindkettő szar és kész xDDD
Najó,nálam ez úgy működik hogy ha a ps joy van a kezemben akkor az a jó ha az xbox akkor meg az.A ravaszgomb xbox-on jobban kézre áll annyi biztos,viszont szánalmas hogy elemet kell benne cserélgetni.Ps-nél nem kell elemet cserélgetni,ráadásul 500km-ről is veszi az adást a joy,szóval még a wc-ről is lehet tolni. -
#76897 Lehet, hogy nekem ortopéd kezeim vannak, mert én tökéletesem tudom használni a kontroller minden ravasz gombját?
Szerinted forduljak orvoshoz, vagy most mi legyen?
-
#76896 360 ravaszgomvjaival legalább lehet lőni és ótókázni, viszont a PS3é annyira szarok hogy még a fejlesztők sem merik normálisan használni és más gobokra teszik azokat a dolgokat amik amúgy egyértelműen odavalok lennének. Legtöbb esetben a ravaszokat használod mert az az akciógomb, a kát felső olyan funkciókat lát el amit néha használsz, szóval még ha szar is lenne elérni akkor sem tragédia mert annyira nem lényegesek sosem. -
#76895 Te is tudod hogy van rá alternatíva(igaz codokon kívül szarra nem mész vele és egyébként sem 100%-os egér).Az már más kérdés hogy fotelről/kanapéról nem éppen kivitelezhető a dolog.Asztalon monitorral konzolozni meg maximum végszükség esetében, -
Papesz #76894 De, ott van az. Legalább egy játékhoz tudja is használni. Csak éppen azt az egyet nem ő választja ki. -
#76893 Nincs ott az egér. -
#76892 Ja leesett, hogy mit értesz ezen a dinamikán meg sebességen. Mondjuk nekem ezek a neonfények között rohangáló, házakat átugrós ugribugrik nem jönnek be, ilyenekből tényleg nincs sok a PS3-on.
De pl. ott van az UT3 is, az ráadásul alapból megy egérrel! Meg tölthetsz le hozzá pályákat, szal szinte 1 az 1-ben, mint a PC. -
mega91 #76891 Köszi a válaszokat!
Tudom triggert veszek ha zavar majd, de lehet az is könnyen megszokható.
Így most már jobban bízok a ps3 analógban is, hogy nektek is bevált. :)
Végső esetben tényleg ott az egér. :P
-
#76890 Igazából nem értem most ezt a hisztit a kontrollereknél. Mind a kettő tökéletesen betölti a funkcióját, (mondhatom úgy, hogy mind kettő van). PS3nál egyedül az nem tetszik, ha a hátsó ravaszokra osztják a lövést, mert néha lecsúszik az ujjam, kicsit kényelmetlen, de mint előttem írták, van rá megoldás. Mind a kettő teljesen jó.... Szidni akartok joy-t tudok mást ajánlani, rengeteg pc-s gamepad van ami olyan pocsék hogy az hihetetlen... -
#76889 Nem mindenki a rocket jumpos rohangálós játékokat szereti.