89387
PlayStation3
-
#76968 :DDDDDDDDDDDdddddddddd -
#76967 Nem, csak nekem nem mások mondják meg mit látok és mit nem.
-
#76966 Akkor droid vagy..na mindegy akkor úgy mondom hogy az emberek 99%-a nem veszi észre a különbséget 1.5-2méter után ennyi. -
#76965 tudjuk, te mindig kivetel vagy :DDDDDDDDDDDddddddddd -
#76964 De.
3,5 méterről nézek 50 col fullhd-t. -
#76963 +1.5méteren nem hinném:) -
#76962 Hát a kamu 1080 és a valós között durván észrevennéd ;) -
#76961 Arról nem is beszélve hogy ha nem 1.5méterre ülsz a tv-től akkor észre se veszed a különbséget. -
#76960 Játékfüggő. Alig van olyan ami tényegesen fullhd felbontásban fut, gyakorlatilag a játékok 1%-a körül. A többi csak átskálázza a jóval alacsonyabb felbontást. -
#76959 az miért van, hogy pár játék nem indul el full hd ban?
beállítással van baj vagy játékfüggő? -
Prof William #76958 A Castle Crashers a demó alapján hatalmas jóságnak tűnik.
A zene és a hangulat 10/10 a demó alapján.
Kicsit mintha a jó régi Metal Slugos idők jöttek volna vissza.
Sztem majd a felöltőkártyából a FF8 mellett erre is áldozok. -
dudeeg #76957 okés, köszönöm a tanácsokat. Mindenképp melóhelyen fogom csináltatni, és nem otthon. Egész high-tech laborunk van. Szerintem még BGA forrasztó állomás is akad itt valahol :) -
#76956 nagyon, :-) -
#76955 Megnézted az abban a hozzászólásban lévő linkeket, amire reagáltál? Elolvastad? Nem, hiszem, mert akkor nem kérdeznél ilyesmit. -
sanyiute #76954 amúgy kötelező magyar névvel? vagy más országból is lehet -
#76953 kosz szepen a segitseget. -
Freedy #76952 Az xmedia 14ezerért javítja(CELL és RSX teljes újragolyózása, jóminőségű forrasztóanyaggal) Ennél többet a hivatalos szervíz se tud a ylod ellen tenni. Szóval szerintem érdemes az újrapasztázás, mert elég rendesen lecsökken a ylod esélye, és ha mégis előjönne, akkor még mindig el tudod vinni/küldeni xmediaba. Arról nem is beszélve, hogy tudomásom szerint nincs Magyarországon hivatalos sony szervíz, így külföldre küldik, és csak nagyon-nagyon sokára kapod vissza a gépet. Ha nekiállnál újrapasztázáshoz, a borda levételét nagyon óvatosan csináld, és szétszedés előtt játsszál a géppel 5-10 percet, hogy átmelegedjen a paszta, mert különben amikor leszeded a hűtőbordát, felszakdhatnak a lábak. Újrapasztázáshoz Arctic MX2 vagy MX3 pasztát ajánlok. -
#76951 Szerintem jól döntöttél, bár Karácsonyig még esni fognak az árak. Úgyhogy ilyen 110-120 ezer körül már esélyed lesz 37"-at is venni! -
#76950 maradok a samsung 32LEc530-nal. ha minden jol megy akkor karacsonyra osszejon a penz :P
-
#76949 veszek két fagyit. Szerintetek mennyire érte meg? -
dudeeg #76948 kb 1.5 éves a gépem, és hibátlan (kopp, kopp)
Amúgy, ha valóban megelőzi a meghibásodást a hűtőpaszta kicserélése, akkor az még mindig olcsóbb, mint a 15 ropis javítás, nem?
Ilyet amúgy meg még nem hallottam, hogy már nem garis készüléknél a javítás ára függne attól, hogy sérült-e a matrica vagy sem. Persze el tudom hinni, hogy így van. Ebben az esetben inkább nem szedem szét (persze azért szívesen megnézném közelebbről a belsejét ;) )
-
Akey #76947 Olvasd el itt a "Regisztrálás a hálózatra és a Store-ra" fejezetet. A vége felé van. Címgeneráláshoz meg itt a segítség. Mindkét link ott van a topic fejlécében is. -
#76946 csinálni kell egy fiokot.... -
#76945 valaki segítsen legyen olyan szives, itt a ps3, hogy tudok vele csatlakozni abba store-ba, hogy leszedjek pár demot? -
#76944 Szerintem nem érdemes, mert ha 3 éven belül van, és sértetlen a garanciamatrica, csak akkor fogják 15k-ér megjavítani méltányossági gariban.
Lehet, hogy rosszul tudom?
-
#76943 kezdem érteni:) köszi az infókat, ha meglessz biztos lesz még kérdés:)
thx -
#76942 semmit szinte :-) De ha van neted, és felmész psn-re mindig felteszi neked a legfrissebbet :-) A játékok pedig elmennek mindenen, ha esetleg új firmware kell neki, az meg rajta van a lemezen :) -
#76941 és hogy milyen szoftver van rajta az mennyit számít? -
#76940 Érdemes egy PS3 Slim verziót venni, ha külön oda van írva, akkor új tipusút, de amúgy nagyon megbízható kis gépek, szóval túl nagy gond nincs vele, hogy milyet veszel :-) Ha van valami jó kis Bundle akkor érdemes arra is beruházni :-) -
#76939 Sziasztok!
lehet nem a legjobb helyre írok, de szeretnék venni konzolt és eddig legjobban a ps3 tetszik, de ebből se tudom, h melyiket érdemes megvenni, tudnátok esetleg pár tanácsot adni thx -
#76938 82cm-es HD Ready LED tv. Szinte ugyan az, mint a 32C4000-es Samsung, csak más kivitel. Szerintem a Samunak szebb a dizájnja, meg abban jó kép is van. Ezt az LG még nem láttam élőben, úgyhogy nem tudok róla mit mondani.
Én annyira nem vagyok oda a LED tv-ért, főleg ilyen méretben. (Szerintem nem ér annyit) Szerintem jobban jársz egy sima LCD-vel, ami olcsóbb és ráadásul Full HD, vagy egy 37"-os Full HD tv-vel. -
#76937 mit tudsz errol a tv-rol? Lg 32le3300 -
mate317 #76936 sziasztok,
nektek nem fordult elő filmnézésnél(avi), hogy fodrozódik a kép? Szétcsúszik, de csak minimálisan, és nem az egész képernyőn, hanem egy kis részén, konkrétan a színészek fél arca volt néha hullámzó, közeli felvételeknél. Laptoppal nézve nem jelentkezett. -
#76935 Én nem azt mondom, hogy nem jobb a nagyobb! Persze, Tv-ből nem lehet elég nagyot venni. Én is egy 102-es tv-t bámulok olyan 2,5 méterről. Először nagynak tűnt, most meg már el nem tudnék képzelni kisebbet.
Ő viszont olyan 100-120 ezret gondolt rá, abból meg szerintem ezeket érdemes venni! De ezt úgysem mi döntjük majd el, hanem Ő! -
#76934 holnap érkezik végre a ps3 am:) -
#76933 hat ha nincs mar ra garancia akkor erdemes. -
dudeeg #76932 Sziasztok!
Nekem szerencsére még hibátlan a PS3-am (kb 1.5 éves), és nem is szeretném, ha újra kéne forrasztani a procit. Mondjuk vszínűleg itt a melóhelyen meg tudnánk csinálni, de jobb a megelőzés.
Szóval: érdemes újrapasztázni a hűtőt? Ezt azért gondolom egyszerűbb megcsinálni, mint forrasztgatni
Köszi! -
qper #76931 semennyibe, ugyanis konzolt csak UK-ba szállítanak. -
#76930 Nem tudjátok shopto-tol mennyibe kerül egy xbox 360 szállítása MO-ra? -
Freedy #76929 Tudnátok ajánlani valami osztott képernyőn is játszató autó-/motorversenyzős játékot?
Gondolom GT5-ben lesz majd split screen, de az még mindig nem jelent meg....