PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PS3 250gb PSN ID: olishort1
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
hogy veszem le az áramról?
PS3 250gb PSN ID: olishort1
:3
16:10-es monitoron meg lehet oldani valahogy, hogy 16:9-es képarányt mutasson? kicsit zavaró a kép mert össze van nyomva picit.
:3
Sztem frissítették és azon is van nemcsak az usa kiadáson.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
- ázsiai verzió, a borítóján Hakuna Matata felirattal és nincsenek benne trófeák
- USA verzió, borítón Afrika felirat és vannak benne trófeák.
melyik verziót sikerült beszerezned? vannak benne trófeák?
level 18 playstation gamer.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
és a wifi az automatikusan érzékeli a dolgot ? internetre gondolok.
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Tegnap vásároltam egy PS3 slim masinát. Idõm nem volt hogy kipróbáljam, csak kicsomagoltam. Van egy xboxom, és számomra meglepõ volt hogy a kontroller nem elemre mûködik. Olvastam hogy a konzolon keresztül kell a kontrollert feltölteni, ez hogy is mûködik. Úgy értem ha feltöltöm és akkor merül le mikor a legjobban nyomja az ember megkell várni míg feltöltõdik ? Ez mennyi idõ?
Szerintem xboxnál az elemcsere egyszerûbb volt. Ja és a konzolnak bekapcsolva kell lenni mikor tölt ?
Köszi!
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Szerintem a meghajtója is borzasztóan zajos, a párom idegbajt kap és kiparancsol a szobából, ha pl. bekapcsolom a gépet miközben tanul. Nekem meg van egy olyan érzésem, hogy egy éven belül megyek olvasófej-cserére.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Más:
Tehát akkor a héten már van egy bejelentett Magic Orbs kiegészítõ és most a Zen studió is bejelentett egy új asztalt a flipperéhez! 2,50dolcsi keressetek rá abszolút fíling asztal lesz!
Excalibur a neve. 😊
Home is frissül, Socom cuccok, Monkey island és a Gamers lounge is kap egy frissítést. Egyébként ma az audi szobában az új minijátékkal játszottam 1-2 órát, jópofa ügyességi szösszenet.
aranyanyám, mennyit vadásztam erre a progira, persze csak a vaterán nem néztem, mert hogy miért is lenne ott fent egy ilyen rétegjáték.
jatekaim.hu-n néztem, egy embernek van, de cseszik válaszolni (gondolom már eladta, két hónapos a hirdetése, és az egyéb szaktopikokból sem jön csõstõl a jelentkezõk száma)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Szóval a negyediket semmiképp se hagyd ki!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A 3-ban egyébként tényleg túlzás ez a folyamatos ruhacsere.
Ilyen dolgokon nem szabad fennakadni az MGS esetében, mert pl lesz nálad kb 50 féle fegyver, OLAJOSHORDÓ!, dobozok, amit csak el tudsz, vagy el se tudsz képzelni 😄
Én elkövettem ezt a hibát és az ilyen "elmebetegségek" miatt hanyagoltam a szériát. Nekem is az MGS 4 volt az elsõ amit végignyomtam, a lenyûgözõ átvezetõk miatt és annyira rákattantam, hogy azóta az összes részt végigvittem és életem legmeghatározóbb játékszériái között tartom számon. Nagyon nagy falat az MGS univerzum megértése, órákig olvastam minden rész végigvitele után, hogy teljesen össze tudjam rakni a képet, de minden pillanata megérte.
A Splinter Cell egy kicsontozott semmi az MGS-hez képest, de ha csak lopakodós játékot keresel, akkor azzal is el lehet lenni, de ennél az nem több. Az MGS-ben a tényleges játékmenet számomra az élmény maximum 20%-át adta, a többi a történet.
PSN ID.: Beegabor
Ha azonban ez az elsõ MGS élményed, javaslom, hogy ne nagyon görcsölj a lopakodással, úgysem fog túl jól menni és ennek a résznek a játékmenete úgy lett kialakítva, hogy sima lövöldeként is élvezhetõ legyen.
Egyébként "játszani" nem sokat fogsz, hisz a játékidõ 70%-a átvezetõ film.
Várom majd az embereket multira!
For the greater good
A második rész leginkább grafikában különbözik, de ez pl. számomra abszolút másodlaggos kérdés.
alairas javitva <#idiota>#idiota>