PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RX7
már beszéltünk a bolttal. szerencsére vissza lehet vinni és akkor cserélni egy 16:9-esre.

:3

predator0
Akkor gyakorlatilag semmi sincs áram alatt, nem? 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Igaz, csak bármi lehet, ha hosszabb idõre elmegyünk le szoktuk kapcsolni az áramot...

PS3 250gb PSN ID: olishort1

predator0
Felesleges rá. 0.36 watt a standby fogyasztása.

nincs main power gomb a slimen? :o
hogy veszem le az áramról?

PS3 250gb PSN ID: olishort1

5c0rp330n
az szopoka.. vidd vissza gyorsan ha meg lehet.

DJ RX7
Mekkora FAIL. Vettünk egy monitort, pc-hez és ps3-hoz egyaránt csak arról megfeledkeztünk, hogy 16:9-es arányút kellene. <#falbav>

DanielT
Sajnos nem. Sonyék nem foglalkoznak a monitorosokkal.
DJ RX7
sziasztok!

16:10-es monitoron meg lehet oldani valahogy, hogy 16:9-es képarányt mutasson? kicsit zavaró a kép mert össze van nyomva picit.

csabush
Miért egyszerûbb elemet cserélni, mint bedugni egy kábelt? Egyébként rohadt gyorsan feltölt a joy, akár játék közben is, legalábbis én ezt tapasztaltam. Jobb megoldás az akku, mint az elemcsere, szerintem.

Mintha a barátlistámon az egyik angol srácnál láttam volna Hakuna Matata trófeákat...
Sztem frissítették és azon is van nemcsak az usa kiadáson.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

szia! én is elég régóta vadászom ezt a játékot. úgy tudom, hogy két féle verzióban jelent meg.

- ázsiai verzió, a borítóján Hakuna Matata felirattal és nincsenek benne trófeák
- USA verzió, borítón Afrika felirat és vannak benne trófeák.

melyik verziót sikerült beszerezned? vannak benne trófeák?

level 18 playstation gamer.

LeventeV
valami software-es megoldast azert osszehozhatnanak.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

DanielT
Reménykedj, de nincs.
Seth
Nincs semmiféle lehetõség rá, egyelõre

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok! Ha vannak olyanok köztetek, akik a Battlefield Bad Company 2-õt(PS3) neten is játszák(bár gondolom, hogy ennél a játéknál alap 😛), azok ha gondolják az Online ID-jüket elküldhetik privátba nekem, mert én szívesen játszanék együtt magyarokkal is, hagy nõjjön a magyar tábor konzolon is! =)

LeventeV
van valami mod arra, hogy ps2-es jatekokat futassaka ps3 slimen? tudom, hogy nincs visszafelekompatibilitas, de azert remenykedek.

Tikal
ja, azért a jelszót be kell írnod 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

köszi,

és a wifi az automatikusan érzékeli a dolgot ? internetre gondolok.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Csibe001
Hi, ha játék közben merül le, akkor rákötöd a gépre s tudsz egybõl játszani, gépnek bekapcsolva kell lenni töltés közben, de mivel usb-s simán tudod tölteni pc-rõl is. Legegyszerûbb megoldás ha van minimum 2 irányítód s ilyen probléma fel sem merül. 😊

Hello !

Tegnap vásároltam egy PS3 slim masinát. Idõm nem volt hogy kipróbáljam, csak kicsomagoltam. Van egy xboxom, és számomra meglepõ volt hogy a kontroller nem elemre mûködik. Olvastam hogy a konzolon keresztül kell a kontrollert feltölteni, ez hogy is mûködik. Úgy értem ha feltöltöm és akkor merül le mikor a legjobban nyomja az ember megkell várni míg feltöltõdik ? Ez mennyi idõ?
Szerintem xboxnál az elemcsere egyszerûbb volt. Ja és a konzolnak bekapcsolva kell lenni mikor tölt ?

Köszi!

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Akkor rendben, köszi, nincs itt gond. Garancia meg van rá, szal ha bármi is lenne még vissza tudom vinni.<#vigyor0>

LeventeV
a psn id-m LEVi-o_0
vegyen fel aki akar aztan multihatunk

LeventeV
nekem enyhen rossz helyen van, iroasztalon, es alatta a szekreny tok ures, igy visszhangzik, de szerintem nem zajos, legalabbis az xbox-hoz kepes maga a hangtalansag. reccsenes meg nem csak ps3-ra jellemzo, szinte minden targy reagal a hovaltozasokra, mivel melegebb van csak egyszeruen kitagul. nekem csinalta ezt a regi monitorom (iden lesz 5 eves, meg hibatlanul mukodik) es a tv is nehanapjan (iden lesz 6 eves es hibatlanul mukodik). ettol nem kell parazni. ha meg akkora nagy a baj akkor az hamarosan jelentkezik es ha garancia alatt van a termek akkor nincs mitol tartani.

Nekem a kezdetekkõl fogva ez van, úgy látszik, faszán megkonstruálták ezt a slim-et.

Szerintem a meghajtója is borzasztóan zajos, a párom idegbajt kap és kiparancsol a szobából, ha pl. bekapcsolom a gépet miközben tanul. Nekem meg van egy olyan érzésem, hogy egy éven belül megyek olvasófej-cserére.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Prody
Nekem is ezvan, mindenkinek ezvan 😊 nyugi
hõváltozás

Kábé egy hónapja vettem újonnan egy PS3 Slimet, de az utóbbi napokban, erõsen recseg, akár be van kapcsolva, akár nincs. Nem gyakran, hanem egyszer csak fogja magát, és reccsen egyet vagy kettõt. Elõször azt hittem hogy csak a mûanyag borítás az, de egyre inkább kételkedem benne. Pedig tökéletesen mûködik, lemezt elsõre beolvassa, nincs szaggatás a játékon belül. Kezdjek el aggódni, vagy nem kell emiatt rágódnom? Elõre is kösz a választ!

Afrikát én is be fogom szerezni, amerikai oldalakat sasolom remélem nemsoká akciózzák.

Más:
Tehát akkor a héten már van egy bejelentett Magic Orbs kiegészítõ és most a Zen studió is bejelentett egy új asztalt a flipperéhez! 2,50dolcsi keressetek rá abszolút fíling asztal lesz!
Excalibur a neve. 😊

Home is frissül, Socom cuccok, Monkey island és a Gamers lounge is kap egy frissítést. Egyébként ma az audi szobában az új minijátékkal játszottam 1-2 órát, jópofa ügyességi szösszenet.

Yess, sikerült a vaterán kifognom egy celós példányt 8.500-ért, spóroltam 3 rugeszt a platinum árához képest.

aranyanyám, mennyit vadásztam erre a progira, persze csak a vaterán nem néztem, mert hogy miért is lenne ott fent egy ilyen rétegjáték.

Köszi!

predator0
Platinumshopban van.

igen, ennek kb. így is van értelme 😊

Afrika /Hakuna matata/ c. progit keresem, de nagyon. Ha van valakinek egy felesleges példánya, és megválna tõle, ne kíméljen, dobjon rám egy privit.

jatekaim.hu-n néztem, egy embernek van, de cseszik válaszolni (gondolom már eladta, két hónapos a hirdetése, és az egyéb szaktopikokból sem jön csõstõl a jelentkezõk száma)

DanielT
Tudom, nem kizárt, hogy egyszer beszerzem. Eredeti formájában a 3-at egyszerûen hibás játéknak tartom, amit késõbb rohadt drágán "patcheltek".
n000rbi
A Subsistence-ben javítottak a kamerán😊... bár a harmadik részt én se vittem végig<#idiota>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

DanielT
Nos, megint csak azt tudom, mondani, hogy ugyanígy voltam vele. Sõt, a 3-mal próbálkoztam legtöbbször és az vette el a kedvem az egésztõl legjobban. Aztán a 4-et végignyomtam, meghozta a kedvem, jött az elsõ rész(imádtam), jött a második(elment), és végül a nemezisem, a harmadik. És megint nem bírtam végigvinni... elvittem a harmadáig és a többit megnéztem youtubeon. A kamerakezelés annyira, de annyira szar, hogy számomra játszhatatlanná tette.

Szóval a negyediket semmiképp se hagyd ki!
Tikal
Még anno PS2n játszottam vele, akkor tetszett nagyon, a 3 már nem annyira, pont ezért... a négynek meg lehet adok egy esélyt így 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
értem, azt hittem az újban is így van, arról még csak videot láttam, és nem értettem mi újság 😊

DanielT
Na, ez nekem is gyanús volt, de feltételeztem, hogy a számokat azért ismeri 😄

A 3-ban egyébként tényleg túlzás ez a folyamatos ruhacsere.
DanielT
Nincs nála 20 kiló ruha, egy spéci van, ami felveszi a környezete mintázatát.

Ilyen dolgokon nem szabad fennakadni az MGS esetében, mert pl lesz nálad kb 50 féle fegyver, OLAJOSHORDÓ!, dobozok, amit csak el tudsz, vagy el se tudsz képzelni 😄

Én elkövettem ezt a hibát és az ilyen "elmebetegségek" miatt hanyagoltam a szériát. Nekem is az MGS 4 volt az elsõ amit végignyomtam, a lenyûgözõ átvezetõk miatt és annyira rákattantam, hogy azóta az összes részt végigvittem és életem legmeghatározóbb játékszériái között tartom számon. Nagyon nagy falat az MGS univerzum megértése, órákig olvastam minden rész végigvitele után, hogy teljesen össze tudjam rakni a képet, de minden pillanata megérte.

A Splinter Cell egy kicsontozott semmi az MGS-hez képest, de ha csak lopakodós játékot keresel, akkor azzal is el lehet lenni, de ennél az nem több. Az MGS-ben a tényleges játékmenet számomra az élmény maximum 20%-át adta, a többi a történet.
Seth
Te az MGS3-ról beszélsz nem? A 4. részben nem kell öltözködni, intelligens rucid van és felveszi a terep színét.

PSN ID.: Beegabor

Tikal
ok, csak számomra ez kicsit illuzio romboló, hogy van nála husz kilo ruha és ha átmegyek a másik szobába már vehetem is fel a piros szinut met ott épp piros a fal, kijövök akkor meg vissza a terep 😊 Na mindegy, splinter cell jobban bejött

DanielT
Nem értem, hogy hol látod az ellentmondást. Lopakodós stílusú hadviseléshez van megfelelõ felszerelése. Ettõl még ugyanúgy figyelni kell és óvatosan menni.

Ha azonban ez az elsõ MGS élményed, javaslom, hogy ne nagyon görcsölj a lopakodással, úgysem fog túl jól menni és ennek a résznek a játékmenete úgy lett kialakítva, hogy sima lövöldeként is élvezhetõ legyen.

Egyébként "játszani" nem sokat fogsz, hisz a játékidõ 70%-a átvezetõ film.
Tikal
Lehet nem jól látom, de mondja már meg valaki hogy mi a lopakodás szerepe az MGS4-ben, ha minden percben olyan ruhat vehet fel a csávo amilyet akar? Van metlakit mintáju, parkettás, kóla automata mintáju, sivatagi meg klasszik stb... amikor ezt megláttam nem tudtam sirjak vagy nevessek, érdemes ezzel játszani? 😊

Ombika
Raadasul nem is kell mar sokat aludnunk! 😊

Az egyetlen játék amit várok az a Red Dead Redemption!A multija is tök király lesz. Lefekvés elõtt megnéztem a Rockstar honlapján a videókat és kajak azzal álmodtam😊)
Várom majd az embereket multira!

For the greater good

Számomra egyértelmû, hogy az elsõ rész után jöhet a második. És nemcsak ennél a játéknál. Ráadásul jóval olcsóbb az elsõ epizód.
A második rész leginkább grafikában különbözik, de ez pl. számomra abszolút másodlaggos kérdés.

Törölt felhasználó
Én az elsõre ruházok be, aztán a másodikra.
LeventeV
akkor a masodikra beruhazok most, talan majd kesobb az elsore is. kosz a segitseget

alairas javitva <#idiota>

DanielT
Sokkal, jobb a 2.