89387
PlayStation3
  • Freedy
    Szervízekkel is vigyázz, mert nagyon sok youtube-os módszerrel dolgozik.
  • Hugh Hefner
    igazából inkább a halo tartozik egy kategóriába vele, de ps3-at kérdezett, és a halotol meg konkrétan elsírom magam, annyira nyomorékul hat az egész, hogy ilyen lassú, a killzone 2 legalább nem olyan gyors játékmenetű
  • Hugh Hefner
    konzol pro (legalább a zenéje jó)

pc pro (egy játék, ami mindent meghatároz)
  • NEXUS6
    Azért ez így ebben a formában nem igaz.
  • shaddam
    1500ft-ért vegyél rá giotech real triggers-t és akkor megoldódnak a ravasz problémák.
  • Hugh Hefner
    ha nem zavar, hogy negyed akkora sebességgel, pontossággal és dinamikával tudsz játszani, mint egérrel, akkor hajrá, amúgy szerintem felejtős. sokan játszanak vele, engem a halálba lehet kergetni vele.
  • NEXUS6
    Szerintem a PS2-höz képest jelentősen javult a helyzet. Ráadásul már van move, ami gyak egy fénypisztolyszerű alkalmatosság.

Az irányítás elvileg nem lehet gond.

Végső esetben pedig van arra is lehetőség, hogy PC-s egeret, vagy egérhez hasonló kontrollert használj.

Szerintem nyugodtan belevághatsz a PS3 projektbe, jó játékot!
  • NEXUS6
    "Kezdődik, Apa kezdőőődik!"

(Szerintem az X360 ravaszgombjai is elég gázok, nehéz az alsóról a felsőre átrakni az ujjat. De az analog karok valamivel kényelmesebb helyzetűek).
  • DanielT
    Azért jobb, mert jobb. A D-padot kivéve. Több szót nem érdemes rá vesztegetni, 4 éve lejátszott meccs.
  • 5c0rp330n
    amugy nemtom miert lenne jobb a 360 kontrollere. most ha azt a viccet nem is nezzuk hogy elemes, nehez, nagy, es a dpad teljesen hasznalhatatlan (ami mind mind egyertelmuen hatrany nalam), akkor sem tudtam felfogni hogy megis kinek jo az hogy az egyik analog total mas helyen van mint a masik. olyan erzesem volt mintha valami mutans kezunek terveztek volna, par ora utan meg lehet szokni, de megis minek ez? a hatso 2 gombja talan nem olyan elbaszott, ez az egyetlen elonye.
  • DanielT
    360-nál szarabb, PS2-nél jobb.
  • mega91
    Üdv.!
    Nem tudom h itt szabad e ilyet, de megkérdezném...
    Ps3-at akarok venni és szeretném tudni, hogy milyen a kontroller analógja(fps játéknál)?
    Haveromnál próbáltam a konkurencia kontrollerét és ott fps játéknál egész hamar megszoktam az irányítást. Ezt csak azért kérdezem, mert ps2-őn játszottam fps-t és hát ott nem igazán volt jol megoldva ez az analóg dolog.Persze olvastam h ezen is javítottak azóta, de gondoltam megkérdezem hogy akinek van tapasztalata megoszthatná velem.(esetleg probálta mindkét kontrollert)
    köszönöm előre is
  • sanyiute
    elsőre lapostetveket olvastam
  • MKpowaa
    Köszi a válaszod

Nem kezdtem bele magamtól mert jelenlegi állás szerint csak hétfőre jönne meg a hütőpaszta amit rendeltem ebayről.
    Én youtubeon ennek a gilksy videoja alapján probáltam volna megcsinálni.
    De ha te azt mondod hogy nem fog kitartani sokáig akkor inkább halgattok rád és elviszem akkor hétfön szervizbe. Csak legyen már jó :)
    Deepre meg ne haragudj nem csinált ő semmi rosszat :D
  • bertino
    Év végén érdemes lesz lapostévét venni
  • Freedy
    Te meg minek írsz neki ilyen hülyeségeket?Igaz ott az XD jel, de az nem feltétlenül jelenti azt, hogy hülyének nézed, és az ellenkezőjét mondod, mint amit kellene. Lehet nekiállt házilag javítani, aztán ott lesz több tíz-ezer Ft-ja kidobva, ahelyett, hogy reballoztatta volna.
  • Freedy
    NEM!!!!!!!!!!!!!! Meg ne próbáld, azok gányolós videók. Ha csak nincs otthon egy BGA forrasztóállomásod, akkor nehogy nekikezdjél, mert csak még nagyobb kárt fogsz okozni!!! lehet hogy pár napig, esetleg hétig jó lesz youtube-os módszerrel, de utánna meg már a normális, korrekt javítás se tud rajta segíteni.
  • 0ckH4M
    Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. 80 Gb-os ps3 gépem van, október 20.-án töltötte a második életévét, csak a meghajtó úgy döntött, hogy szülinap alkalmából nem hajlandó tovább működni. A lemezt alig volt hajlandó kiadni, csak sokadik próbálkozásra adta ki. Milyen szervizt ajánlotok, hova érdemes elvinni? Ár-érték arányban a legjobbat szeretném megtalálni...
  • deep
    Persze XD
  • lowdog
    hello

PSN accountot manapsag hogy erdemes beregisztralni? EU, US, JP, mindharom?
    vannak EU es US jatekaim is - mindegy hogy melyiket melyikbol inditom (dlc szempontjabol pl?)

elore is koszonom a segitseget - (faq-t olvastam de nem egy mai darab úgyhogy ha van friss tipp szivesen veszem :)

udv
  • cloud.strife
    24" Benq-t nézz, az odab@szós....
  • MKpowaa
    YLOD-os lett a ps3-m 3 évig birta a drága :(

Na már most itt a hétvége nem tudom szervizbe vinni igy megprobálkoznék saját magam megcsinálni youtube alapján.

Szerintetek sikerülhet?
  • 5c0rp330n
    ps3-hoz akar venni monitort, szo szerint ezt mondta, te pedig arrol beszelsz hogy ps3-on kivul mikre lehet hasznalni. nem hiszem hogy lenne ezen mit magyarazni.
  • oneal1
    az hogy milyen soft van rajta mit befolyásol?
  • Hugh Hefner
    az eredeti kérdés a ps3-ra ÉS a monitorra vonatkozott, azt hiszem nem mellékes egy monitornak az egyéb funkcióit is sorra venni, ha már rákérdez konkrétan
  • koder
    Igen,elég szarul néz ki rajta lcd-hez képest.
    Nem azt mondom h nagyon szar,mert CRT tvkhez képest mérföldekkel jobb,de lcd-hez képest meg mérföldekkel rosszabb:).
    Én is direkt 1920-as monitort vettem ps3-hoz,hdmi kimenetes stb rákötöttem és hát az az igazság h nem igazán jön be,ezért maradtam a 50-es plazmánál ami csak hd ready..nem mintha számítana bármit is 5méterről.
    Nem tudom milyen messziről szeretnéd nézni,de ha a 2-2.5méter megvan akkor talán érdemesebb egy nagyobb fajta hd ready-t nézned.
  • dudeeg
    Érdekes. Tegnap este 19:30-tól 23:30-ig online multiztam, pedig arról volt szó, hogy nem fog működni...:)

G.
  • armino8
    Pl nekem samsung 7es szériás 32es led lcd-m van,lenyügöző a képe nagyon szépek és élénkek a samsung led-nek a színei.Ha valakinek van egy 30-50el többje tvre ne sajnáljon led-et venni egyik barátomnak van egy samsung lcd-je nem lehet összehasonlítani az enyémmel sötét a képe,nem olyanok a színek.(van egy hely ahol foglalkoznak csomagsérült samsung cucokkal pl ott egy 5ös szériás 37es led 150)aki érdel szívesen segítek.:)
  • FlyHigh
    Nekem a tv a monitor is egybe, tök fasza, nincs a felbontásával sem baj 1920X1080-ban minden tökéletesen éles és könnyen olvasható. Biztos, hogy már nem vennék monitort magamnak otthonra, 94cm tökéletes és végre minden szarommal elférek rajta.
  • oneal1
    Led-es LCD tv-t szeretnék hozzá ami egyben monitor is.
    ez gondolom jó
  • 5c0rp330n
    pc-hez (altalanos hasznalatra) monitor kell, kb minden masra (ps3, jatek, film) tv. az eredeti kerdes ps3-ra vonatkozott.
  • Hugh Hefner
    megnézem mikor használsz egy tv-t a pc-hez monitornak. tudom hogy lehet, de úgy tényleg. mindennap. az elején bántam h nem tv, de ma már úgy hozzászoktam a nagy monitorhoz, hogy horpad a fejem ha vissza kell ülnöm egy kisebbhez. azonkívül, hogy nem fér el a szobámban a tv kényelmesen
  • 5c0rp330n
    ezek kozul az egyetlen valos erv az olcsosag, dehat minden jo dologert fizetni kell, es sosem volt ujdonsag.
  • armino8
    Sziasztok!

Legyen szíves aki nagy God of War-os (3) legyen szíves írjon nekem priviben mert elakadtam titan mode-ban és jól jönne egy kis segítség.

Előre is köszönöm!:)
  • Hugh Hefner
    félre ne érts, ha van pénzed mindenképp tv-t vegyél, tényleg más élményt kapsz, csak nem kell leírni kapásból a monitort
  • Hugh Hefner
    én véletlenül pont monitorral használom, és habár valóban jobb tv-vel, így is tökéletesen élvezhető. egyrészt egy-két játék van ami valóban szép ebben a generációban, ami ki is hozza, másrészt töredékébe kerül egy monitor egy tv-nek, harmadrészt kicsit könnyebb másra is használni, mint videojátékok bambulására, negyedrészt ha olyan helyen akarod használni, ahol egy tv hülyén nézne ki (mondjuk egy íróasztal az ágy mellett), akkor szintén lehet hogy jobb választás
  • deep
    PS3-et felejtsd el monitorral. Nem arra tervezték és kész. Illetve max hdmi csatlakozós, 1920x1080-as natív felbontásút vegyél, ha mindenképp monitort akarsz, de tévével mindenképp jobban jársz.
  • oneal1
    kicsit pontosabban?a szarul néz ki rajta érdekel:D
  • koder
    Nem vennék ps3-hoz monitort mert szarul néz ki rajta a gém,hiába h "fúhádé"
  • shaddam
    A 27-es helyett inkább már egy kisebb tévé ha helyszűkében vagy.Szerintem