PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Játékba beépített, mindenki által azonnal elérhetõ funkció mióta csalás? Sohaóta. GTAIV-nél (is) kikapcsolható a célzás rásegítés.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Amúgy a konzolos játékok nagy többségénél erõs célzásrásegítés van.
Szal az alant megszólaló a kontroller vibris funkciójára elélvezõ emberkéknek ezért olyan nagy az arca. Más kérdés, hogy nem egyforma módon mûködik minden játéknál, van ahol egészen röhejes szinten kell csak célozni (GTA4 multiplayer-mód), máshol ki is kapcsolható pl COD.
Szal kontroller célzás rásegítéssel, kb egálban van a bill+egérrel, nem kell megijedni.
Más kérdés, hogy nekem herótom van attól, ha kisrobot dolgozik helyettem Én ezt érzem csalásnak. Más meg azt amikor én FragFX-szel célzásrásegítés nélkül nyomom.
Lényeg, hogy azért van alternatíva. Nyugodtan vágj bele a PS3-ba!
<#vigyor>#vigyor>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 250gb PSN ID: olishort1
platinumshopnál 69900 HDMI kábellel, szal gyak. ott is u.annyi.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
konzolon termeszetesen ilyesmirol szo sincs, ott otodolyan reflexidovel is ugyanott van, mert az iranyitas miatt ugysem az a 0,05 masodperc szamit a leginkabb ahogy eszreveszed az ellenfelet, hanem inkabb az az 1 masodperc ahogy valahogy raforgatod celzasrasegitessel egyutt azt a rohadt celkeresztet 😊
de szo sincs rola, abszolut elvezheto tud lenni a dolog, csak tenyleg ne egy quake-szintu reflex-adrenalinpumpa elmenyre szamits, inkabb csak olyan kis barati lovoldozesre 😊
rts jatekokra ez fokozottan igaz, olyat konzolon en azert meg viccbol sem jatszanek. arra ott az sc2 pc-n 😊
Kérdezem, ez nem akkor kell mikor analóg jelet akarok digitálissá alakítani? Pl. Laptop-ról küldök analóg jelet HDTV-re.
Az esetemben digitális jelet akarok analógra. Ezt sima adapterekkel nem lehet megoldani?
A meglévõ D-Sub/DVI-A átmenethez csatolni DIV-A/HDMI átmenetet?
PS3 várárlását tervezem. D-Sub csatlakozós monitorhoz tudom-e kötni?
Amennyiben igen, akkor van egy D-Sub dupla apás kábelem és egy D-Sub anya- DVI-A apa átmenetem. Fel tudom használni ezeket, illetve mi kell még?
Kösz az infót!
PSN ID:misi2mezei
Papesz
Pl. az unchartedben nem igazán van a semmibõl rád támadó ellenfél, ahol kb. 1 mp alatt reagálnod kell, vagy meghalsz. Míg egy komoly FPS-ben igen.
Szóval a reakcióidõ nem mindegy, hogy 1 mp alatt célra állsz, vagy tologatok a karokat 5 mp-ig mire már rég halott vagy.
PSN ID.: Beegabor
Uncharted-ben is tök béna voltam, aztán már headshot trófeám is van! 😊
Igaz FPS-t nem játszottam vele, mert abban tényleg gáz az irányítás.
Elképzelni nem tudom, hogy hogyan lehet játszani PS3-on pl. egy FEAR -el, (ha egyáltalán van rá). Megvárja a szörny, amíg becélzod bakker? 😄
Igazából nekem csak az a bajom hogy fps játékokhoz se lehet használni a bill egert ( pl bad company 2)
AZ egyetlen dolog ami megállít ps3 vásárlásában az az hogy joy al kéne irányítani az fps játékokat, a többivel nem lenne gondom....
Én egyértelmûen a PS3-as címeket fogom megvenni, már meg is van a Little Big Planet és a Heavy Rain, valamint a FIFA 10, amirõl tudjuk, hogy PC-s verziójánál fényévekkel elõrébb van. Szvsz az ilyen gémeket kell keresni. És jön majd még az Uncharted 1-2, Resistance 1-2 és még sorolhatnám. Hatalmas fííling egy Full HD tévé elõtt feküdni az ágyon és nyomatni a játékokat kényelemben.
Itt persze más felfogás kell mint PC-n. Jól meg kell gondolni mit vesz az ember, mert ugye nincsen warez (és ennek én örülök). Viszont van igényes választék. Az én taktikám az elkövetkezendõ években az lesz, hogy mindig lesz 1-2 sportjátékom, amivel online fogom tolni, ha unatkozom és mellette 1-2 húzócím a Kaland/Akció kategóriájú játékokból, valamint egy kis party fun játék, ha átjönnek a haverok, vagy a párommal akarok játszani, ilyen pl a Little Big Planet és a nemsoká megjelenõ Modtown Racers.
Egy teljesen más világ, nincs korlát, csak beteszed a lemezd és játszol és jól szórakozol. A kontrollert pedig biztosan meg lehet szokni, bár én nem titkoltan azért szereztem be egyik elsõnek a Heavy Rain-t, mert abban bizony jól begyakorolhatja az ember a kontroller használatát😊
Ja, akinek van FIFA10-e az vegyen fel, ScouserHUN néven futok és nyomhatunk meccseket.
You\'ll Never Walk Alone
Koszi szepen a valaszokat
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Csak nyerhetsz vele, irány a bót!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
PSN ID:misi2mezei
2-3 éves gépem elavult sajnos és szeretnék újítani 😊
Sokáig nem is gondolkodtam konzolban mivel én utálom a gamepad irányítást,valószínüleg azért mert mindig is gépen játszottam ha játszottam,de megtudtam hogy ps3 hoz is lehet bill illetve egeret kötni és így már rögtön vonzóbb egy ps3 100 ezreért mint 150 ért egy olyan gép ami megint csak elvalul 1 év alatt.
Azt szeretném kérdezni hogy bill egér teljesen jól mûködik e a ps3 mon, ugy minthogyha pc-t használnék illetve érdemes e ps3 mat venni, szal nem jön e a közeljövõben a következõ kiadás...
Nekem elég nehéz összegyüjteni ien célra 100 ezer forintot szal nem akarok rosszul dönteni de kb lehetlen leszõrni a több millió ps3-xbox-pc tesztbõl hogy akkor végülis meik az amit érdemes, eddig abban ugygondolom biztos vagyok xbox nál sokkal többet tud a ps3 (pl bluray) de legszivesebben userektõl hallanék, olvasnék véleményeket ezekre a dolgokra mert az a legmérvadóbb.
Elõre is köszi!
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
gta 4 - ha nem volt lehetõséged rá máshogy, ugyan szarul fut a ps3-on, de a generáció egyik legjobb játéka
Ratchet and Clank részek
Heavy Rain
Heavenly Sword
GOW III
MGS 4 (itt nem árt ismerni az elõzményeket, ugye)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10