PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is kösz
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Papesz
Papesz
Próbáld értelmezni, amit írtam.
Papesz
Nálam a PS3 kábellel csatlakozik az n-es routerhez, a szintén n-es laptop pedig wifin keresztül, ilyen felállásban a fullHD is simán átmegy mediaserveren keresztül a PS3-ra.
Egyébként aki a PS3-at wifivel használja annak célszerû a router konfigurációs beállításaiban a PS3 IP-jét DMZ-be tenni, ez általában segít a stabil kapcsolat fenntartásában.
PSN ID: dualview
ott a pont...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
+még közbejöhet az interferencia ha sok wifi van a környéken, stb, stb.
A kábel az kábel.
Steam: greyfox
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
Tervezem meglepni magam egy PS3 alapgéppel, de jelenleg ahol lakom csak egy régi Daewoo 52 cm-es TV van. Szerintetek mielõtt konzolra költök, vegyek egy normális televíziót hozzá, vagy akár ezen is tudnám élvezni valamelyest a játékot?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A wifi szar, a wifi szaggat 😊
Steam: greyfox
Papesz
Papesz
(Mondjuk ez a téma is volt már itt 78 milliószor.)
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Nem fogom behálózni a nappalit meg szétfúrni a falakat.
WiFi is tökéletes, csak nem árt, ha PS3 használatakor nem használja a WiFi -t még 2 PC, meg egy PDA. 😊
Szóval csak stabilabb az a szilárd közeg.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Papesz
Csak meg most frissítettem a 3.30-at, de egy évig tartott (majdnem). 😊
és ha igen melyiken?
vagy ez hogy megy?, mindegyiken fenn van ha van...
kösz a segítséget
PS3 250gb PSN ID: olishort1
grid: sargasitott grafika, keves "rendes auto", talan mar nincsenek annyian online, viszont sajat csapatot alakithatsz meg minden, tobb kameraallas
shift:csak rendes autok, nehez drift, de viszont nem sargasitott a grafika, minimalis tuning, tobb szimulacio, keves kameraallas.
gepen jatszottam mindkettovel, elvoltam veluk, grid az kifejezetten tetszett, shiftet nem vittem meg vegig. velemnyem szerint ha teheted probald ki mindkettot.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
játszottam rajta ps1en
most ugyanaz
csak hdbe
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
gratula a géphez!!!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
<#vigyor>#vigyor>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Cseréltem a gépet s összesen 528 km-rt autóztam hogy átvegyem, ezért került hozzám vasárnap délutánra.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
így átjöttem ebbe a topicba most már - elvégre topicot válthat az ember de fórumot? SOHA! 😄
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Ugye az ID-knél sokszor látjuk, hogy oda van írva még pluszba a "HUN" szócska. De néhány estben lehet látni, hogy valaki a "HU"-t írta be.
A kérdésem az lenne, hogy melyik a helyes? Vagy pedig mindkét változat elfogadható?
PSN ID: Lord_Mortanius