89387
PlayStation3
-
#77128 bolthely.hu/digicenter -
#77127 Nem kell szoftvert frissíteni rajta, mert alapból tudja, csak a szervíz menüben ki van kapcsolva. -
#77126 nekem meg nincs miert megcsinalni, mert a pc-t es a ps3-at is rakotom. -
#77125 Van pár típus amelyik nem bírja a nagy ugrást a szoftver verziószámban és aztán se kép se hang, szigorúan csak saját felelősségre. Ott szokott kezdődni a baj amikor az okosított alap szoftvert frissítik a legújabbra, ez kikerülhetetlen lépés és sajna nem mindegyik típus bírja, ja és ha így megy tönkre a tv akkor természetesen gariba nem javítják. Én megcsináltam a sajátomon, de előtte 2X is megnéztem, hogy ott van-e a listában is több helyen biztosan. -
#77124 ok, ez valoszinu csak karacsony elott lesz, mert a koleszba nem hozok hdtv-t :P. -
#77123 Akkor az LG-t vedd! Jól jársz vele! Ha megvan, írj priviben és elmondom, hogy tudod megcsinálni, hogy USB-ről ne csak jpg-t és mp3-at játszon, hanem mkv-t és avi-t is! -
#77122 erdelyi vagyok, ugyhogy az itteni uzletek lelimitalnak. en is az Lg-re gondoltam, az fullhd, es negativumkent csak a fekete szint emlitettek, de a tobbi szin megjeleniteset nagyon dicserik (altalaban az Lgnel ez a helyzet). a samsungnal eleg gyenge a motion artifacting, mig a sony az ugy mindenben atlag.
a sony es az lg 100ezer, a samsung picivel olcsobb, 95ezer.
az oldalon ahol a tesztet neztem az Lg kapta a legnagyobb pontszamot, es fullhd is. kosz a segitseget. amugy tenyleg 100-110 ezernel nem adnek tobbet egy tv-re. -
#77121 Vagy, ha tudsz rászánni egy kicsit többet, akkor nagyon akciósan Samsung 32C5000-et 130e Ft-ért. Ez is rendes, gyári 3 év garival, számlával. Ez már LED, Full HD, brutál jó képpel! Ennyiért sehol nincs!
Lehet jobb, ha írsz privátban és ott megbeszéljük! -
#77120 Melyiket mennyiért adják? Amúgy a 32C530-as most akciós az Euronics-okban. Ott nézd meg! Hova való vagy? Ha nem kapsz sehol 32C530-at, én tudok neked adni 110e Ft-ért. Rendes gyári 3 év garanciával!
A 3 közül egyébként az LG, mivel az Full HD-s, a többi meg csak HD Ready. Még olyat érdemes megnézned, hogy LG 32LD465.
1. LG
2. Sony
3. Samsung
De Samsungból ne ezt a típust, hanem akkor inkább a 32C450-et. -
#77119 3 tv maradt versenyben.
Lg 32LD420
Samsung LE32C350
Sony KDL 32BX300
mindegyikrol neztem tesztet, mindegyiknek vannak gyengei es erossegei. te meyliket venned?
(a Samsung C530at mar nem hozzak, pedig azt akartam megvenni) -
#77118 Igen! -
#77117 akkor belsore ugyanaz, ugye? -
#77116 A kivitel. Szerintem a 450-es szebb, hogy vékonyabb a kávája és nincs benne króm csík! -
#77115 mi a kulonbseg a ket tv kozt? Lg 32ld420 es Lg 32ld450 -
#77114 black ops bontatlan eladó! 11.000 huf (angol) -
#77113 "Egyet én is fogok venni emlékbe, de elsődleges használatra több izgalmat hordoz magában minden bekapcsolás mint a játékok többsége :DD
Jó, ha kéznél van egy Wadarr ;)"
Osztom, a 60-asok totálisan tervezési hibásak. Reménykedni lehet, de úgy is a fizika győz. A sony meg lesz*phat.
Ami Wadarr-ékat illeti, sárgaleddel kapcsolatosan semmi mást nem tudnak, csak egy szolgáltatást jó marketinggel eladni. Harmadszor vittem vissza a gépemet, mert átlag 2 hetet bír a csodaszervíz után. De legalább a karcokkal nem kell foglalkoznom ezután, mert kellően szétb*szták a burkolatot... Mindegy, virágvázának jó lesz. Játékra marad a slim, aztán 2 év múlva úgy is kiderül mit talált ki a sony, hogy cserélni kelljen.
-
dudeeg #77112 mire gondolsz, hogy mit ajánljak?
Nézz körül hol a legolcsóbb egy PS3 160Gb vagy 250Gb és vedd meg azt :) szokott lenni olyan, hogy 1-2 játékkal kiegészítve árulják. Néha így jobban megéri.
Nemtom, platinumshop-ot nézd meg. Én nem ismerek sok boltot.
Jah, és HDMI kábelt vegyél hozzá, mert azt nem adnak (legalábbis PS3 FAT-hez nem adtak). Persze csak, ha HDMIs megjelenítőre kötöd. -
Freedy #77111 Fura dolog történt:S Lefagyott a PS-rm, és azóta nem látja a az üres helyet. Azt hittem, hogy egyszerűen megtelt a merevlemez, de nem:S letöröltem több gb játékupdate-ot, játékadatot, de semmi, ugyanúgy 0gb szabad hely van:S próbáltam system restore-t, filesystem restore-t, rebuildet, de semmi, ugyanúgy nincs szabad helyem, hiába törlök bármit:S Nincs valami ötletetek, hogy mit csináljak, hogy visszakapjam a szabad helyemet? -
#77110 Ki az a mi ?? -
#77109 konzolstúdiónál már előrendelhető géppel együtt :)
GT5 -
#77108 ez a gran turismo 5 nagyon brutál lesz :) -
#77107 Mi 7500-ért adjuk és számlás, teljesen hivatalos a cucc.
Az 576 az meg 576. Ügyesek azok... :)
Én is veszek CD-t, DVD-t, már egyre több BD lemezt is. De nem mindent. Még mindig kölcsönzök DVD-t, legvégső esetben szedek le filmet....
Én már csak ilyen marha minőségmániás vagyok.... :) -
#77106 köszi szépen. esetleg még annyit kéretnék hogy privátba küldenél 1-2 linket hogy milyet ajánlanál? megköszönném. -
dudeeg #77105 Így van, nem csak játszani lehet vele. Sajnos a browser nem igazán jó, de azért nem is használhatatlan. Emellet lehet vele filmeket nézni (vinyóról, vagy mediastreammel), zenét hallgatni, fényképeket nézni, blu-ray filmeket nézni (3d is, ha van ilyen tv-d), meg még ezt-azt. Olvasgass róla. -
#77104 köszönöm a tájékoztatást. akkor ezen már rendes operációs rendszer van mint a gépeken? mert olvasgatok róla, írják hogy internetezni is lehet rajta, stb. -
dudeeg #77103 Nem igazán lehet hekkelni, és ezen a fórumon nem is nagyon fogsz ezzel kapcsolatban sok segítséget kapni. Ha PS3-at veszel, akkor számolj azzal, hogy meg kell venni a játékokat. Viszont lehet használtan is venni a játékokat, sokszor féláron.
Arról is vannak néha viták, hogy milyen gépet érdemes venni. Szerintem boltban ma már csak PS3 Slim-et lehet kapni, amire ugyan Linux nem megy fel, és nem is mindenkinek tetszik annyira (viszont valakinek jobban), de szerintem ezzel annyira nem kell foglalkozni.
Érdemes olyat venni, amiben nagyon HDD van, de egyébként ez bármikor cserélhető, úgyhogy ez sem gond. Szokásos kérdés még, hogy mennek-e rajta a PS2-es játékok: a mostaniakon már nem, csak a legelső 60Gb-s modellen, de az kb 3 éve volt. -
dudeeg #77102 Igen, utolsó mondatom kb erről szól.
Általában én az audio CD-ket is megveszem, de sosem itthon, mert ami itthon 5-6000, addig az amazonról sokszor csak 2-3000. -
dudeeg #77101 Tudom. Képben vagyok ;)
Mindenesetre vannak azok az emberek, akiket ez egyáltalán nem zavar, és ahol csak lehet a könnyebb utat választják, és vannak azok, akik szeretnék, ha normálisan mennének a dolgok, és nem kéne lépten-nyomon piszkoskodni valamiért. Én az utóbbiak közé tartozom, de ha jól sejtem at itteni többség is, mert úgy látom inkább ti is megveszitek a játékokat, minthogy a warezoláson járna az eszetek (persze az más kérdés, hogy mennyien vennék meg azok után is, ha mondjuk minden következmény nélkül lehetne másolgatni a játékokat)
Egyébként feltöltő kártya esetében a 9000Ft-os, 576-os árat is szemétségnek tartom, és nem csodálom, ha az emberek nem akarnak 9000-et adni 20 fontért. -
#77100 Nem fogok dupla árat fizetni pontokért vagy goldért azért hogy magyarabbnak érezzem magamat... adják reális áron és akkor vígan dalolva, de addig amíg nem, marad ez. -
#77099 hello. valaki elmagyarázná nekem, hogy hogy működik ez a ps3? mert nekem ps2-m van és le szeretném cserélni. sok mindent mondogatnak, hogy nem lehet chippelni meg telepíteni kell rá a játékokat ilyesmi. van 40 60 80... gb-os. milyet érne meg venni? köszönöm ha válaszoltok -
#77098 Ha eladja neki már haszon :-) Nézz meg mondjuk egy webáruházat... Tegyük fel, hogy elad neked nulla százalék haszonnal egy kütyüt :-) Mi történik??? Elhozzá a nagykertől, áfával a terméket, eladja neked szintén áfával, aztán fogja és visszaigényli az államtól az áfa részét... mondjuk 100 000 Ft-n mondhatni keresett így 25 000 Ft-ot :-) -
#77097 Áfacsalás+kamionról leesés+akármi.
Magyarországon élsz ember, itt mindenki a saját torkába szarik......... HAJRÁ!!!!! -
Papesz #77096 Ha nem akarsz olcsón vásárolni, akkor nem akarsz. Az oldal mindenesetre 100 százalékig megbízható. -
dudeeg #77095 köszi.
Bár a honlap szerint a 20 GBP-s kártya 6200Ft, amit már csak azért sem hiszek el, mert most 20 font kb 6500 Ft-ra jön ki, és akkor még nem is volt rajta haszon.
-
Freedy #77094 1-2 évente kis takarítást végeznének/végeztetnének a ps-ükön az emberek, és garancia lejárta után valami jobb minőségű pasztára cserélnék a gyárit, akkor sokkkkkkkkkkkkkkkkkal kisebb lenne a meghibásodás a régi gépeknél.
Ez mind csak alapszintő karbantartás(bármiylen konzolszervíz elvégzi szerintem), amit a legtöbb bármilyen gép igényel. -
#77093 Egyet én is fogok venni emlékbe, de elsődleges használatra több izgalmat hordoz magában minden bekapcsolás mint a játékok többsége :DD
Jó, ha kéznél van egy Wadarr ;) -
Freedy #77092 Azért ki lehet fogni jó 60-as gépeket, nekem van kettő is perpill. -
#77091 1. Nem.
2.Azt.
3.Nem.
4.Ma már kevésbé gáz.
5.Felejtős. -
Fidolorous #77090 Üdv, hali mindenkinek. Lenne pár lerágott csont kérdésem, hiszen a jövőhónapban már végre nagy valószínűséggel egy konzol talál gazdára az én személyemben. Tavaly volt egy Xboxom szerettem is de sajnos megkellet szabadulni tőle. Most viszont nagyrészt haverom noszogatására a PS3 felé hajlok viszont mivel tapasztalatom nulla (kivéve amit a 80 GB-s változatból láttam) van egy két dolog amin filózok:
- Ilyen 60-as gépet érdemes még venni ? A haverom 80-as gépe is már elég hangos, illetve nagy ritkán fagyogat, de talán ez betudható a minimum 3 éves használatnak. Viszont 60-as gépet ugye kizárólag használtan lehet kapni, és ezek bőven idősebbek 3 évnél így az olvasó fej meg egyéb dolgok nem tudom hogy muzsikálnának. Ha NTSC gépet veszek azon CSAK az NTSC PS2 játék játszható ? (hardwer kontra emuláció ugyebár)
- Ha a 60-as gépre negatív kritikákat kapok most már, akkor ugye a Slim. Valljuk be, a dizájn elég béna és igazából minden Sony Slim géppel nem volt valami jó tapasztalatom. Viszont ott az érv hogy nem egy agyon használt konzolt veszek a pénzemért, és ha halkabb akkor az is egy kellemes motívum. (360-nál tényleg meguntam hogy egy porszívó mellet játszok, még egyszer nem akarok egy ilyen játékba bele menni)
- A Linux. Jelenleg nincs pécém, otthon semmiféle internetre alkalmas gép, és hiába a beépített böngésző ugye tudjuk hogy az se muzsikál úgy ahogy kéne. Másrészt torrent nélkül mit érek én, a zene és film kollekciókat meg kell valahogy oldani, és eljárkálni könyvtárba, net kávézóba hát nagyon fél megoldás (ahogy venni egy 10 ezer forintos pentium 3-at is. jó egyszerűbb de ha már meglehetett oldani hogy EGY gépen menjen minden akkor, ez benne marad az ember fantáziájában) Tehát PS3 Linuxon VÉGLEG kaput, vagy van esetleg valami megoldás ami mellett része maradhatok a Playstation Networknek (updatek, egyebek) ?
- Multiplatform játékok. Netes szörfölgetéseim során, nem egyszer ijeszgettek azzal hogy bizony Xboxon a legtöbb multiplatform játék szebb. Ezt még 1-2 éve talán teljesen elhittem volna (sőt el is hittem néhány comparison videónak köszönhetően) viszont most 2010 vége felé már elég nagy supportot kapott a gép. Kijött a mégse exkluzív GTA kiegészítő(k), és jön a Mass Effect 2 is (!!!!, el se hiszem komolyan egyedül ez tartott vissza eddig a vásárlástól). Szóval akkor hogy áll a gép e téren ? Tényleg lényeges különbségek vannak a játékok közt ? (PS3 javára írható pl a Darknessben tapasztalható TV műsorok, akár ilyenekre is kitérhetnétek :D)
- Monitor (:D). Bizony. LCD tv és konzol egy hónapban egyszerre nem megy így biztos egy NAGYON olcsó LCD monitorral akarom kezdeni a PS3 korszakomat. De viszont míg ez Xboxon megoldható volt a 15 ezer forintos Hanns G-vel a VGA kábellel, addig tudtommal ehhez a géphez NINCS is VGA kábel, hivatalosan biztos. Tehát e téren mi a legkompromisszumosabb megoldás (vagyis jó) ? A másik az hogy haverom mindig azzal jön hogy HDMI kábellel egyszerűen az árnyalatok, színek is szebbek, mint amikor az Xboxot rákötöttük az ő LCD-jére (FULLHD, 107c...) VGA kábellel. Valahogy ez nekem orbitális baromságnak tűnik, főleg hogy nekem VGA kábellel kifejezetten szebbnek tűntek a játékok azon a TV-n (élsímítás rögtön szebb volt, míg HDMIvel egy nagy NULLA)
Na jó, egyenlőre ennyi ha valaki veszi a fáradtságot és ad pár szét választ azt köszönöm szépen. -
#77089 Nekem az nem teccik az eddig látott videókból, hogy a nagy dírrel dúrral meghirdetett törés kb olyan átlagos szinten van. Most leszámítva, hogy nem szkriptelt törések is vannak, ami technikai előrelépés, azonban amit láttam, hogy 200-zal beszáll valaki egy Lambival a védőkorlátba erre kicsit elmozdul az orr idom, szal az inkább vicces.
Félreértés ne essék, nem roncsderbizni akarok, de soxor a régi részeknél is megcsináltam, hogy tökig nyomtam a gázt kanyar előtt, amikor láttam, hogy a kanyarban pár kocsi szépen manőverezik. Én beszálltam a kupacba és így lelassultam, a többiek meg mint a billiárdgolyók kezdő lökésnél repültek széjjel-szana, és már is 3-4 hellyel előrébb voltam.
Szal a való életben sajna kocsiban ülve elszenvedtem 1-2 súlyos karambolt, aminek totálkár lett a vége egy pill alatt, nagyjábol tudom milyen műfaj ez. Nem kívánom senkinek, csak pont ha nincs az egésznek tétje a játékban, akkor megy tovább az észnélküli dodzsemezés.