89387
PlayStation3
-
chor chef #77169 ha elolvastad volna a kérdést normálisan,talán lesett volna hogy nemkérdeztem semmit a tv méretéről. Mivel az érdekelt volna hogy PS3 tulajoknak mi a tapasztalata az 50hz / 100Hz tv-k között ezért aztán nemértem miről beszélsz utolsó hozzászólásodban. Gondoltam itt van olyan akinek 50 Hz-es a TV-je és olyan akinek 100Hz-es, míg TV topikban nemhiszem hogy mindenki PS3 tulajnak mondhatja magát. Na mindegy....
Téma részemről lezárva -
buggyant #77168 a gt5 hírek kimondottan érdekelnek. mekkora tévéd lesz, az nem annyira -
Papesz #77167 Szerintem meg az a legfontosabb kérdés, hogy mekkora. -
dudeeg #77166 no, ne rágj be. Csak tényleg mostanában nagyon sok TV-s hozzászólás volt, ami engem nem különösebben zavar, mert átugrom őket, de azért azt lásd be, hogy tényleg van jobb fórumok, ahol talán több embertől is kimerítőbb választ kapnál a kérdésedre.
Szerintem az egyetlen fontos kérdés az lehet PS3 és TV kapcsán, hogy mely TV-knek kicsi a lag-je a képfeldolgozás miatt. Azonban általában ezt nem szokták dokumentálni.
Az enyémre (bravia) sokan azt mondták, hogy nagy a lagje, de kb szerintem hasraütésre mondhatták ezt, mert én még 2 év alatt nem vettem észre :) -
#77165 Akkor beszélgessünk a PS3 microáramköreiről... Ki mit tud róluk ??? -
chor chef #77164 Mondjuk ennyi erővel elhajthatnád azokat is akik GT 5-ről beszélnek vagy Black Ops-ról mondván ott van a játéknak külön topicja menj oda.
Thx! -
#77163 -
buggyant #77162 igazigaz, már én is unom. ps3-mal kapcsolatos dolgokat szeretnék olvasni. ez esetben melyik topokba menjek?
elmesélem, hogyan vettem lcd tévét a ps3-hoz. először is bementem egy boltba, ahol tévéket árulnak. mivel 20 éve játszom és félig megvakultam már, ezért a legolcsóbb, legnagyobb képernyős, legegyszerűbb modellt vettem meg. ha beszarik, veszek újat. -
dudeeg #77161 kicsit kezdünk átmenni TVs topikba, pedig szerintem abból van 10x ennyi, valószínű több szakértővel
jah, amúgy szeretnék venni egy hangfalat meg egy erősítőt, amin jól szól a PS3. Mit ajánlanátok? Najó, bocsi -
chor chef #77160 Sziasztok!
Tegnap vettem Ps3-at. 160Gb.
TV vásárlás elött állok,de ezzel várok 1-2 hetet amig a karácsonyi leárazás megkezdődik.
32 inches LG-t (32LD450) és Samsung-ot ( LE32C530)nézegettem. Boltban nekem a Samsung képe jobban tetszett ( igazából Sky reklám ment rajta szval semmi különös..) Munkatársamnak LG-je van ps 3-hoz és megvan vele elégedve,és ahogy olvasom a fórumokat LG-t többen ajánlják.
Engem az 50 Hz-es dolog érdekelne.. Mennyivel jobb a 100hz-es tv-k képe megéri azt a plusszt rákölteni?
-
#77159 Rally-ba nem találok egyenlőre ilyet. :( -
palyaszerkeszto. -
#77157 ok. kosz, hogy megnezed. -
#77156 Made in Austria....... :( -
#77155 1-2 órát kérek, sajna más dolgom is van...... :( -
#77154 es mi a helyzet a rallival?
-
tihibaby #77153 Jah,én az összes játékomról,szép óvatosan leszedtem.Miért pont oda biggyesztik? -
#77152 Tokon volt. De hajszárító + ügyes kéz és nyom nélkül eltűnik. -
#77151 Hoppá, ez 2x ment el! :-) -
#77149 A tokon. -
buggyant #77148 az a rohadtnagy matrica a celón van vagy a tokon? -
buggyant #77147 annyiért nem is kellett volna:P
akkor megvárom a 24-et, úgyis még van egy befejezni való játékom. -
#77146 valaszolj majd erre a kerdesemre: point-to-point ralli (A pontbol kell eljutni B pontba minnel gyorsabban) van a jatekba? -
#77145 nov.24 a hivatalos megjelenés napja. -
#77144 Semennyiért, mert el is fogyott.
-
buggyant #77143 és mikor lehet megvenni? mi az ára? -
#77142 és hogyan akarod megosztani? airport vagy kábel? system preferences sharing ben megtalálod... -
ztahity #77141 Sziasztok!
Tud nekem valaki abban segíteni, hogy van egy mobil internetem és azt MAC-en szeretném megosztani? Win-en sikerült, a ps3 minden gond nélkül használja, de MAC-en az istennek sem sikerül megoldanom! Ha valaki tudná a megoldást, nagyon megköszönném! -
#77140 Csak az a gáz, hogy Nissan Skyline-ból van vagy 30 változat. Így könnyen kijön azért az 1000+. A valóság meg, hogy gyak pár száz kocsiról van szó, de ugye azért az sem rossz!
:) -
#77139 bocsmar, ha volt mar.
http://www.eurogamer.net/articles/2010-11-12-gt5-a-list-of-1031-cars -
#77138 itt kint angliaban 2000 font. -
#77137 Amúgy milyen árban mozog most egy jobb minőségű 3D-s TV ? :-) -
#77136 nem fontos nalam a full hd, de amugy is a 3 tv kozul ugyanaz az oldal az lg-nek adta a legtobb pontot. egyeduli hibaja az lg-nek a fekete szin, amin lehet segiteni keveset szinkalibralassal, le is van irva mit hogy allits, viszont kiemeltek a vilagosabb szinek kivalosagat. a samsungnal a motion atrifacting gyengesege eleg zavaro lehet. a sonynal meg pont forditott a helyzet mint az lg-nel. jo a fekete szin, de a vilagos mar nem annyira. -
Akey #77135 Ők még rádobják a postktg-et is. Vidékről így szinte mindegy honnan rendelünk, mert sok helyen 13 és ingyen házhoz viszik. -
dudeeg #77134 Van itt egy jópofa kis ábra a felbontás/képátló/ideális ülési távolság arányáról:
abra1
egy másik arról, hogy adott felbontás adott képátló mellett milyen ülési távolság mellett kezd fontos lenni:
felbontas-tavolsag
# For 720p (1280×720) resolution, you must sit:
1.8 meter or closer for full benefit
# For 1080p (1920×1080) resolution, you must sit:
1.2 meter or closer for full benefit
-
dudeeg #77133 nem nagyon akarok beleszólni, de 32 colnál a fullHD szinte semmit sem jelent. Ez szerintem ne legyen döntő ok. Ha más szempontok miatt is ezt választanád akkor ok, de csak a fullHD ekkora méretben semmit nem jelent. 42-nél mondjuk már inkább számít, de sokak szerint 50 körül kezdődik igazán a fullHD lényege.
-
#77132 akkor várom a véleményt :) -
Chris Lowe #77131 Multiformatnál láttam a legolcsóbban 11990,- -
szabzol #77130 Valakinek nincs egy jó tippje GT 5 elrendelésre? Eddig csak 13-ért láttam mindenhol.
Köfi! -
#77129 Nekem holnaptól lesz GT5-öm (elvileg... :)