PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert szerintem egy Dirt 2 van olyan új játék hogy 1080p-n mennyen.
Manuálisan nincs valami beállítás, amit esetleg el kell végezni?
PS3 Slim 250 PC
Ma meglett a ps3.
Szépen össze lett kötve, hdmi kábellel, bekapcsol, jó, mûködik.
Azonban azt figyeltem meg hogy amikor bekapcsolom felül azt írja ki a tv ball felsõ sarkában hogy, hdmi, 1920*1080, viszont ha rámegyek arra a demo játékra amit ps store ben letöltöttem, pl Dirt 2, vagy NFS shift stb, akkor felül a felbontás átvált 1280*720 ra.
Szoval a ball felsõ sarokban ezt írja ki, hdmi, 1280*720.
De pl fight night round 4 ( vagy vmi hasonló a neve, Boxos játék), annál nem váltott át és maradt a 1920*1080 as felbontás.
Kérdés az lenne hogy ez miért van?
És hogy hogy lehetne az összes játéknál beállítani hogy a legmagasabb felbontáson mennyen? (1920*1080)
Eddig csak ez a problémám.
Kösz a segítséget.
PS3 Slim 250 PC
PS3 250gb PSN ID: olishort1
csakmer itt mindenki szenved hogy nem mûködik neki...
remélem nem annyira bonyolult
kösz a segítséget
PS3 250gb PSN ID: olishort1
Felteszem a laptop vinyód NTFS-ben volt formázva.
Ha igen, akkor ez a probléma.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Tegnap én is vettem egy PS3-at és arrol érdeklödnék,hogy van nekem egy laptop vinyóm (az van a ps3ban s) és az tele van zenével meg filmel,ha rádugom a psre usb-n,nem ismeri vagy én nem találom.lehet ezzel valamit kezdeni vagy nem ismer fel külsö vinyót a gép?
Sakkoo.......Baszkiiii
PS3 Slim 250 PC
Milyen kábelt kell vennem?
Olyat mint router és sz.gép közé? (utp)
PS3 Slim 250 PC
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha történetként nem köt le, akkor játékként nem érdemes vele foglalkoznod.
PS3 Slim 250 PC
De ilyen szutyok árfolyamnál biztos nem éri meg. Kb. 1 éve nagyon jó bolt volt, gyak új játékokat tudtál venni 10k-ért (postával együtt). Most 200 Ft környékén van 1 CAD, így ebben a formában nagyon nem buli.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
PS3 Slim 250 PC
Új kérdést kérek, mert ez is volt kétszázezermilliárdszor.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
jatekaim-rol tudok.
Multkor egyik ismerõs mutatott egy kanadai oldalt ahonnan lehet elég olcsón nem olyan régi játékokat venni. ( 20 dollár + kiszálítás = kb 5000 ft ért)
De sajnos nem tudom fejbõl az oldalt, esetleg vki?
Vagy valami másik bolt?
PS3 Slim 250 PC
Papesz: Ez igaz.
PS3 Slim 250 PC
Papesz
De nem világos mit akarsz mondani.
PS3 Slim 250 PC
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Mindenesetre érdekesnek tartom hogy nem kínál fel másolási lehetõséget.
Pedig ha HDD rõl menne akkor nem kéne annyit pörögnie a meghajtónak.
PS3 Slim 250 PC
pedig azt hittem.... akkor mire van 250 gb? 😮
PS3 Slim 250 PC
Ps3-ra fel lehet másolni az eredeti játékokat?
Hogy ne kelljen betenni a dvd-t ha játszani akarok valamivel. 250 gb-os winyóra bõven felférne pár.
PS3 Slim 250 PC
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
van pár alapbol is ugy indulok de a legtobbnél be lehet állitani(amiknél 720p van irva)
ha már itt tartunk nincs valami lista,hogy melyek ezek a játékok amiket fel lehet huzni 1080p-re is?
PSN ID:misi2mezei
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 ID: Csabesz82
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403