PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Nincs, törõdj bele.
És ez mitõl függ?

Mert szerintem egy Dirt 2 van olyan új játék hogy 1080p-n mennyen.

Manuálisan nincs valami beállítás, amit esetleg el kell végezni?

PS3 Slim 250 PC

DanielT
A 360 mindent fel tud skálázni 1080p-re a PS3 pedig nem.
Üdv!

Ma meglett a ps3.

Szépen össze lett kötve, hdmi kábellel, bekapcsol, jó, mûködik.

Azonban azt figyeltem meg hogy amikor bekapcsolom felül azt írja ki a tv ball felsõ sarkában hogy, hdmi, 1920*1080, viszont ha rámegyek arra a demo játékra amit ps store ben letöltöttem, pl Dirt 2, vagy NFS shift stb, akkor felül a felbontás átvált 1280*720 ra.
Szoval a ball felsõ sarokban ezt írja ki, hdmi, 1280*720.
De pl fight night round 4 ( vagy vmi hasonló a neve, Boxos játék), annál nem váltott át és maradt a 1920*1080 as felbontás.

Kérdés az lenne hogy ez miért van?
És hogy hogy lehetne az összes játéknál beállítani hogy a legmagasabb felbontáson mennyen? (1920*1080)

Eddig csak ez a problémám.
Kösz a segítséget.

PS3 Slim 250 PC

értem, kösz szépen

PS3 250gb PSN ID: olishort1

Annyi a lényeg,hogy csak Brit,Amerikai és Japán store van. Tehát ha reggelni akarsz pl az UK storera,akkor Brit adatokat adj meg,az USnél amcsi adatokat
a store csak annyi hogy generálok egy címet meg nevet és kész?
csakmer itt mindenki szenved hogy nem mûködik neki...
remélem nem annyira bonyolult
kösz a segítséget

PS3 250gb PSN ID: olishort1

ronso
ahha akkor értem köszönöm.

Sakkoo.......Baszkiiii

brodix
A PS3 csak a FAT filerendszert ismeri.
Felteszem a laptop vinyód NTFS-ben volt formázva.
Ha igen, akkor ez a probléma.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

ronso
Sziaszok
Tegnap én is vettem egy PS3-at és arrol érdeklödnék,hogy van nekem egy laptop vinyóm (az van a ps3ban s) és az tele van zenével meg filmel,ha rádugom a psre usb-n,nem ismeri vagy én nem találom.lehet ezzel valamit kezdeni vagy nem ismer fel külsö vinyót a gép?

Sakkoo.......Baszkiiii

Kösz.

PS3 Slim 250 PC

Igen, UTP-vel lehet
Routertõl szeretném elvezetni a netet a ps3 hoz.

Milyen kábelt kell vennem?
Olyat mint router és sz.gép közé? (utp)

PS3 Slim 250 PC

Tikal
Akkor értem, nekem a nintendo kimaradt, talán ezért nincs nosztalgikus vonzodásom ezekhez a játékokhoz 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LeventeV
rovidebb, de kulonallo tortenete van mindkettonek, de Nico is felbukkan, szoval kapcsolodnak egy bizonyos szinten. pl mikor nico-val kirabolod a bankot akkor az egyik tusz aki a foldon fekszik az veletlenul pont a "homitonis" karakter.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Tikal
Ez az uj GTA rész ez teljes játék vagy csak ilyen rövid kis történet? Játékidõben van olyan jó mint az alap GTA IV?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LeventeV
en nintendo-n nottem fel ezert a 2D-s jatekok szamomra sokat jelentenek. es ha meg van kelletje akkor ezek szerint nem vagyok egyedul.

Tikal
Én sose értettem hogy ezeknek miért van még piaca 2010ben 😊 Bocs, de utoljára 10éves koromban lövöldöztem ilyenekkel, mi ebben a jó? no offense, csak nem értem, lehet nem is kell😊

LeventeV
ehhez hasonlo jatek van mar psn-en, vagy ez lesz az elso?

DanielT
Az egyik legprofibb motion capture az MGS-ben van, nézz róla "így készült" videókat.

Ha történetként nem köt le, akkor játékként nem érdemes vele foglalkoznod.
Tikal
Na, adtam egy esélyt a Metal Gear Solid 4-nek... nem jött be... tetszett a rejtõzködés meg minden, de a lövöldözés, az nagyon béna, irányithatatlan... ja és mikor megláttam a járörözõ katonákat, feladtam, ugy sétálnak mint akik beszartak, nagyon gáz, 2010, motion capture?

és hol lenne a gond ezzel, hogy kérné a lemezt?

Papesz

Postaköltség mennyi lenne körülbelül egy ilyen vagy ehhez hasonló külföldi online boltnál?

PS3 Slim 250 PC

mcwolf
www.videogamesplus.ca

De ilyen szutyok árfolyamnál biztos nem éri meg. Kb. 1 éve nagyon jó bolt volt, gyak új játékokat tudtál venni 10k-ért (postával együtt). Most 200 Ft környékén van 1 CAD, így ebben a formában nagyon nem buli.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

használtjátékkal nekem nincsenek pozitív tapasztalataim. de sok kis konzolbolt van Bp-n, aminek érdemes nézni az oldalát, mert jó akcióik vannak. konzolstudio, platinumshop, konzolokszervize. igy jutottam pl 2k-ert unchartedhez, 3k-ert motorstormhoz, 5k-ert lbp-hez, 8k-ert (jo, ez tenyleg kicsit sok volt) gta4-hez, ujonnan, es nem kell szarozni a 14-16 eves korosztallyal (es ennek a veszelyesebb formajaval, aki 20-30-as borbe bujt)

Hopsz, kicsit feljebb kellett nézni.

PS3 Slim 250 PC

predator0
Ha lesz is teljes installáció a lemezt akkor is kérni fogja. Különben egy bluray-el (gy.k. dvd) játszana egész Magyarország.
Új kérdést kérek, mert ez is volt kétszázezermilliárdszor.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

A hét vége felé jön a konzol, és érdeklõdni szeretnék hogy játékokat, hol lehet olcsón venni?

jatekaim-rol tudok.

Multkor egyik ismerõs mutatott egy kanadai oldalt ahonnan lehet elég olcsón nem olyan régi játékokat venni. ( 20 dollár + kiszálítás = kb 5000 ft ért)
De sajnos nem tudom fejbõl az oldalt, esetleg vki?

Vagy valami másik bolt?

PS3 Slim 250 PC

hm nem is tudom. felhasználó barátibb lenne a gép? az írott cuccokat akkor sem lehetne megoldani. és ez jó is így. de több értelmét látnám a copy game to hdd opciónak, mint a vedd fel hd minõségben a filmeket a gépedre témát.
😊 Jó, tudom. Akk blu-ray........😛

Papesz: Ez igaz.

PS3 Slim 250 PC

Ha érdekesnek tartod, akkor azért gondolj bele, hogy mit jelentene, ha nem kérné a lemezt a játékhoz.

Papesz

LeventeV
ps3-ba blu-ray jar 😛

Én se ott fogom... 😄
De nem világos mit akarsz mondani.

PS3 Slim 250 PC

Felgolos
<#eplus2>

predator0
Az én PS3-amhoz nem kell dvd, hogy játszak vele. Mondjuk én nem a kínai piacon vettem.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

értem.

Mindenesetre érdekesnek tartom hogy nem kínál fel másolási lehetõséget.

Pedig ha HDD rõl menne akkor nem kéne annyit pörögnie a meghajtónak.

PS3 Slim 250 PC

Tikal
Néhány játék egy részét felinstallálja a HDD-re de nem jellemzõ. Képek, videók, demok és PSNben vásárolt játékok.... erre van a HDD

igen, ez itt a kérdés.....
hm,

pedig azt hittem.... akkor mire van 250 gb? 😮

PS3 Slim 250 PC

Tikal
nem

Sziasztok!

Ps3-ra fel lehet másolni az eredeti játékokat?
Hogy ne kelljen betenni a dvd-t ha játszani akarok valamivel. 250 gb-os winyóra bõven felférne pár.

PS3 Slim 250 PC

Különc
Köszönöm az ajánlást, igazából nézegettem mindenfélét, szemezek egy Samsung LE-32B650T2-vel, de jól körüljárom a témát mielõtt döntök!

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Ombika
Nem igazan hasznaltam meg sohasem semmire!

azért van néhány 1080p-s játék😊
van pár alapbol is ugy indulok de a legtobbnél be lehet állitani(amiknél 720p van irva)

ha már itt tartunk nincs valami lista,hogy melyek ezek a játékok amiket fel lehet huzni 1080p-re is?

PSN ID:misi2mezei

Alien!
szvsz a játékoknál nagyon is jól jön a 100hz...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Csabesz100
Szerintem ezzel jól jársz: Samsung 40B550. 150-ért már lehet kapni! 100Hz-nek csak filmeknél van értelme, játéknál érdemes kikapcsolni.

PS3 ID: Csabesz82

Különc
Köszi srácok, annyival kiegészíteném a dolgot hogy 100hz alatt ne is nézzek vagy mennyire fontos a képfrissítés?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

még csak a full hd sem kell feltétlen, a menün kívül értelmes dolgot még nem láttam fullhd-ban a ps3-on. ha nem akarsz blu-ray filmet nézni rajta, akkor az is csak egy feleslegesen kifizetett funkció. csak szólok

Tikal
FULL HD legyen és kész, 150ért ne várj sok extrát, de fogsz találni biztosan, a méretet pedig a szobádhoz igazitsd, de 37, inkább 40 alatt nem vennék már