89387
PlayStation3
  • chor chef
    ha elolvastad volna a kérdést normálisan,talán lesett volna hogy nemkérdeztem semmit a tv méretéről. Mivel az érdekelt volna hogy PS3 tulajoknak mi a tapasztalata az 50hz / 100Hz tv-k között ezért aztán nemértem miről beszélsz utolsó hozzászólásodban. Gondoltam itt van olyan akinek 50 Hz-es a TV-je és olyan akinek 100Hz-es, míg TV topikban nemhiszem hogy mindenki PS3 tulajnak mondhatja magát. Na mindegy....
    Téma részemről lezárva
  • buggyant
    a gt5 hírek kimondottan érdekelnek. mekkora tévéd lesz, az nem annyira
  • Papesz
    Szerintem meg az a legfontosabb kérdés, hogy mekkora.
  • dudeeg
    no, ne rágj be. Csak tényleg mostanában nagyon sok TV-s hozzászólás volt, ami engem nem különösebben zavar, mert átugrom őket, de azért azt lásd be, hogy tényleg van jobb fórumok, ahol talán több embertől is kimerítőbb választ kapnál a kérdésedre.
    Szerintem az egyetlen fontos kérdés az lehet PS3 és TV kapcsán, hogy mely TV-knek kicsi a lag-je a képfeldolgozás miatt. Azonban általában ezt nem szokták dokumentálni.
    Az enyémre (bravia) sokan azt mondták, hogy nagy a lagje, de kb szerintem hasraütésre mondhatták ezt, mert én még 2 év alatt nem vettem észre :)
  • Gideon Wieth
    Akkor beszélgessünk a PS3 microáramköreiről... Ki mit tud róluk ???
  • chor chef
    Mondjuk ennyi erővel elhajthatnád azokat is akik GT 5-ről beszélnek vagy Black Ops-ról mondván ott van a játéknak külön topicja menj oda.

Thx!
  • DanielT
  • buggyant
    igazigaz, már én is unom. ps3-mal kapcsolatos dolgokat szeretnék olvasni. ez esetben melyik topokba menjek?

elmesélem, hogyan vettem lcd tévét a ps3-hoz. először is bementem egy boltba, ahol tévéket árulnak. mivel 20 éve játszom és félig megvakultam már, ezért a legolcsóbb, legnagyobb képernyős, legegyszerűbb modellt vettem meg. ha beszarik, veszek újat.
  • dudeeg
    kicsit kezdünk átmenni TVs topikba, pedig szerintem abból van 10x ennyi, valószínű több szakértővel

jah, amúgy szeretnék venni egy hangfalat meg egy erősítőt, amin jól szól a PS3. Mit ajánlanátok? Najó, bocsi
  • chor chef
    Sziasztok!

Tegnap vettem Ps3-at. 160Gb.
    TV vásárlás elött állok,de ezzel várok 1-2 hetet amig a karácsonyi leárazás megkezdődik.
    32 inches LG-t (32LD450) és Samsung-ot ( LE32C530)nézegettem. Boltban nekem a Samsung képe jobban tetszett ( igazából Sky reklám ment rajta szval semmi különös..) Munkatársamnak LG-je van ps 3-hoz és megvan vele elégedve,és ahogy olvasom a fórumokat LG-t többen ajánlják.
    Engem az 50 Hz-es dolog érdekelne.. Mennyivel jobb a 100hz-es tv-k képe megéri azt a plusszt rákölteni?
  • cloud.strife
    Rally-ba nem találok egyenlőre ilyet. :(
  • bertino

palyaszerkeszto.
  • LeventeV
    ok. kosz, hogy megnezed.
  • cloud.strife
    Made in Austria....... :(
  • cloud.strife
    1-2 órát kérek, sajna más dolgom is van...... :(
  • LeventeV
    es mi a helyzet a rallival?
  • tihibaby
    Jah,én az összes játékomról,szép óvatosan leszedtem.Miért pont oda biggyesztik?
  • cloud.strife
    Tokon volt. De hajszárító + ügyes kéz és nyom nélkül eltűnik.
  • Csabesz100
    Hoppá, ez 2x ment el! :-)
  • Csabesz100
    A tokon.
  • buggyant
    az a rohadtnagy matrica a celón van vagy a tokon?
  • buggyant
    annyiért nem is kellett volna:P
    akkor megvárom a 24-et, úgyis még van egy befejezni való játékom.
  • LeventeV
    valaszolj majd erre a kerdesemre: point-to-point ralli (A pontbol kell eljutni B pontba minnel gyorsabban) van a jatekba?
  • spatz
    nov.24 a hivatalos megjelenés napja.
  • cloud.strife
    Semennyiért, mert el is fogyott.
  • buggyant
    és mikor lehet megvenni? mi az ára?
  • Tikal #77142
    és hogyan akarod megosztani? airport vagy kábel? system preferences sharing ben megtalálod...
  • ztahity
    Sziasztok!

Tud nekem valaki abban segíteni, hogy van egy mobil internetem és azt MAC-en szeretném megosztani? Win-en sikerült, a ps3 minden gond nélkül használja, de MAC-en az istennek sem sikerül megoldanom! Ha valaki tudná a megoldást, nagyon megköszönném!
  • NEXUS6
    Csak az a gáz, hogy Nissan Skyline-ból van vagy 30 változat. Így könnyen kijön azért az 1000+. A valóság meg, hogy gyak pár száz kocsiról van szó, de ugye azért az sem rossz!
    :)
  • bertino
    bocsmar, ha volt mar.

http://www.eurogamer.net/articles/2010-11-12-gt5-a-list-of-1031-cars
  • bertino
    itt kint angliaban 2000 font.
  • Gideon Wieth
    Amúgy milyen árban mozog most egy jobb minőségű 3D-s TV ? :-)
  • LeventeV
    nem fontos nalam a full hd, de amugy is a 3 tv kozul ugyanaz az oldal az lg-nek adta a legtobb pontot. egyeduli hibaja az lg-nek a fekete szin, amin lehet segiteni keveset szinkalibralassal, le is van irva mit hogy allits, viszont kiemeltek a vilagosabb szinek kivalosagat. a samsungnal a motion atrifacting gyengesege eleg zavaro lehet. a sonynal meg pont forditott a helyzet mint az lg-nel. jo a fekete szin, de a vilagos mar nem annyira.
  • Akey
    Ők még rádobják a postktg-et is. Vidékről így szinte mindegy honnan rendelünk, mert sok helyen 13 és ingyen házhoz viszik.
  • dudeeg
    Van itt egy jópofa kis ábra a felbontás/képátló/ideális ülési távolság arányáról:
    abra1

egy másik arról, hogy adott felbontás adott képátló mellett milyen ülési távolság mellett kezd fontos lenni:
    felbontas-tavolsag

# For 720p (1280×720) resolution, you must sit:
    1.8 meter or closer for full benefit
    # For 1080p (1920×1080) resolution, you must sit:
    1.2 meter or closer for full benefit

• dudeeg
    nem nagyon akarok beleszólni, de 32 colnál a fullHD szinte semmit sem jelent. Ez szerintem ne legyen döntő ok. Ha más szempontok miatt is ezt választanád akkor ok, de csak a fullHD ekkora méretben semmit nem jelent. 42-nél mondjuk már inkább számít, de sokak szerint 50 körül kezdődik igazán a fullHD lényege.

• Krisztiam #77132
    akkor várom a véleményt :)
  • Chris Lowe
    Multiformatnál láttam a legolcsóbban 11990,-
  • szabzol
    Valakinek nincs egy jó tippje GT 5 elrendelésre? Eddig csak 13-ért láttam mindenhol.

Köfi!
  • cloud.strife
    Nekem holnaptól lesz GT5-öm (elvileg... :)