PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
igy mar ertheto. de ennyi penzert inkabb maradok a dvi-nel. csak kicsit rossz, hogy valtogatni kell a gep es a ps3at... nem tesz jot a monitor csatlakozojanak.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

stockhouse
ha jobban megnézed akkor ez közvetlenül ráküthetõ a ps3-ra, és támpgatja a hd felbontást, amit te linkeltél az sima kompozit/s-video, azaz a legrosszabb elérhetõ felbontást kapod, ez azért nem kis külömbség.

PSN ID: jay-jupiter

LeventeV
hat en nem sok kulonbseget latok... annyi, hogy amit te linkeltel azt egyszerre hasznalhatod wii-n es ps3-on.

stockhouse
ilyen a ps3 vga kábel, csak egy kicsit drága.

PSN ID: jay-jupiter

LeventeV
ezzel a kabellel rakotheto a ps3 monitorra? vagy a ps3 abszolut nem tamogatja a vga-t.

Törölt felhasználó
Köszi a válaszokat!
zzeN
Csinálj egy UK-s accot csak UK-s címmel, irányítószámmal, ugyanúgy ahogy az USA-sat csináltad.
Röviden a menete:
-new user
- sign up for store...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Banyapapa
kimész balra a ps-en a menüben,és arra a névre kattintasz,ami angol storet enged

Törölt felhasználó
Bocs ha hülyeséget kérdezek, de új vagyok.

Szóval most bevagyok lépve USA reggel, és ha a PS store kattintok, akkor az USA store jön be.
Hogyan tudok belépni a másik névvel, hogy az UK-s store-t lássam?
zzeN
Most h érted? Csinálsz egy UK-s accot is, letöltöd és happy van.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Törölt felhasználó
És akkor hogy oldjam meg, hogy két névvel is bent legyek?
shaddam
Olcsóbb lesz a PS3?
Legalábbis a pletykák szerint

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

zzeN
UK store-n keresd.

Törölt felhasználó
Én nem látom 😞 Lehet valahogy frissíteni a PS store-t?
zzeN
Na akkor az én kis élménybeszámolóm: egy kalap sz@r.
A graf odaver nagyon erõs kifejezés, még a Forza 3 is szebb tõle😊.

Már múlt hét kedden felkerült a Split/2nd. Nekem kifejezetten tetszik. Olyan Motorhead szerû, így jó emlékeket idéz fel bennem. Az irányítás is szolid, azt csinálja a verda, amit te éppen akarsz. A sebességélmény egyelõre hiányzik, de ettõl eltekintve helyén van a játékélmény. Graf odaver, pályatervezés is okés és a catch up sem zavaró.
zzeN
Keddre lett hozva a store update??!! Hát nem szerdára? Nimáá😊!

LeventeV
hat egy oraval ezelott szedtem le, szoval nem 😛

zzeN
A demót nem csak holnap rakják fel store-ra?

Szintén elõfordult már de sztem hûlés/melegedés közben adja ki ezt hangot.
LeventeV
a Split/Second-ot kiprobalta itt valaki? mi a velemenyetek rola?

Köszi akkor megnyugodtam. Más van egy alap 4 ezer Ft-os Logitech webcamom szerintetek ezt rá lehet drótozni a PS3-ra úgy értem felismeri és használja is?

Prody
Mikor lesz us Store frissítés?

Nekem is kattan néha 1-1 et a 250 gb os slim, de szerintem csak ahogy melegedik ill. hül......

PS3 Slim 250 PC

Különc
Nekem is vannak néha csatazajai, de szerintem ez normális

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Most is hallottam, hogy lepörög valami motor a PS3-ban aztán utána 2 másodperccel 3 nagy reccs ami kb 1,5 másodpecig tart összesen. Ja és jó hangos. Néztem lemezt szerencsére nem karcolja. Mi a túró ez?! Féltem a vadi új PS-em nem akarok a szervízre várni hónapokat:-(

Sziasztok!
Lenne egy érdekes kérdésem! Slim 120GB-os PS3-am van és néha hatalmasakat kattan, ezt úgy kell érteni mint amikor a bútor vagy az asztal reccsen egy nagyot. Ja és persze csak bekapcsolt állapotban csinálja mielõtt azt mondanátok, hogy a mûanyag tágul vagy ilyesmi:-) Általában bekapcsolás után pár perccel csinálja vagy ha játszok/játszottam valami játékkal én ezek alapján a blueray olvasójára gyanakszom! Szerintetek az csinálja? Ez így normális? Néha a frászt kapom tõle akkorát kattan! Ja és egyszer volt olyan (tényleg csak egyszer), hogy elment a kép vagy 1-2 másodpercre játék közben(1942 Joint Strikezés) aztán visszajött! Öcsém szerint -neki még a régi FAT gépe(80G😎 van-már neki is csinált ilyesmit. Kiváncsi vagyok a Ti véleményetekre is, hogy ez így normális vagy valami gáz lesz/van a PS3-mammal. Köszi a megnyugtató vagy nyugtalanító válaszokat:-) Ja és a PS3-am kb 2 hetes szal még szinte új.

Bogyi007
Erre a negyvenesre senki sem mondana nemet. 😄

[/img]

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Lacee megírta bebiztosítom.

Egyébként jónak nem jó, de ami mindkét gépen használható az a fat32 formátum.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

shaddam
Red Dead Redemption

Western hangulat, és fergetegesnek tûnõ multiplayer.Szerintem esélyes az év játékára.

A PoP-bõl csak a legeslegelsõ pixelhalmazossal játszottam.Az bejött,de az újak nem

Köszi Laceee

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

FAT 32
helló!

Az érdekelne hogy kinek melyik játék jön be leginkább a kettõ közül? és miért az (érvek)?
Prince of Persia: Forgotten Sands
vagy
Red Dead Redemption

Ha fizetõs lenne a PSN, úgy fizetnél, mint a kisangyal. Meg én is, meg mindenki más is.

Papesz

Ombika
Aztan meg letiltanak onlinerol! 😊

shaddam
És melyik a jó formázás?

deep
Nem még sajnos, de már nem kell sokat aludni😊
tomi890125
iggggen? kösz az infót ezt nem is tudtam!

The Only One!

Ha mákod van akkor kompenzálni tudod az online-t a warezzal, de ha nem akkor Box kuka ... 😊

Én inkább nem fizetek online-ért + ba....... szerintem mérvadó.

PS3 Slim 250 PC

Jól kell formázni és akkor igen.

Ha lenne pénz akkor szted érdekelné, hogy a zinternet hogyan megy?
Egyébként azt gondolom egy konzolvásárlásnál abszolút nem mérvadó, hogy fizetek-e pár ezret évente az online cuccért. Másik oldalról meg boxon megspórólhatja a warezzal ami csúnya dolog de rendkívül pénztárcabarát.

shaddam
Minden USB 2.0-ás Külsõ HDD kompatibilis a ps3-al?A pc-n kezd elfogyni a hely,és ha már veszek egyet akkor jó lenne ha a ps3-hoz is jó lenne.

Nem elfelejteni!
Store update múlthét óta kedd(usa), szerda(EU)
Remélem a héten jön a minigolf...

😄

Van pííz, minek nézzen utánna 😄

PS3 Slim 250 PC

Én igy nézek utána😄
Csak ez az internetes dolog érdekelt, minden mást értek😊
Köszönöm szépen.
Különc
Vennél egy PS3 gépet ám nincs kedved egyáltalán utánanézni? Érdekes felfogás...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Törölt felhasználó
Megvan okés. Itt a gépen regsiztráltam. Most hogyan tovább? Hogyan tudok a PS networkre belépni?
Elég az e-mailcím, meg a jelszó? Hol találom a PSN ID-t?

Basszus de szar hogy ilyen béna vagyok 😊
n000rbi
Hogyne írná az államot...a város után, az a rövidítés az állam...pl. TX = Texas stb...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Törölt felhasználó
Beírom a kreált címet, de azt írja ki létezõ címet adjak meg. Mondjuk a generátor a címhez nem ír államot. Azt találomra választottam ki, valszeg azért nem jó.
Nem, nem kell fizetned + ba mint pl. Xbox-nál....

PS3 hoz viszont hd tv nem árt.

PS3 Slim 250 PC

predator0
Azért kell fizetni, hogy valaki ezt leírja neked 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.