89387
PlayStation3
-
#77329 27 est vettem nemrég, teljesen jó! -
#77328 min 24-est nézz :) -
#77327 19 col? Az király, kicsit kisebb mint az órám :D -
#77326 Sziasztok!
Remélem tud valaki felvilágosítást adni Tv vásárlás terén. Szeretnék venni egy 19" Tv-t konzolhoz illetve Pc monitornak és nem utolsó sorban ami az eredeti funkciója. Kb. 1.5 méterről lenne használva, ezért nem is gondolkozom nagyobba.
Válaszokat előre is köszi. -
Csokis #77325 Igen, úgy látszik ezt csak csomagküldővel szállítják a nagyság miatt! Elnézést! -
#77324 Mondom na ezt veszem is meg, kiválasztom h Hungary erre a postaköltség: 31 font.
MEG ANYÁD! -
#77323 Valamint most már a Castlevania LoS. is: 17.95.
Assassins C. 2 : 9.95 -
#77322 ket ertelmu volt amit irtam... en is ugy gondolom, hogy jobb volt. jobban elveztem a rdr-t es framerate problemak se voltak benne. -
#77321 nekem jobban bejött mint a GTA--- és szebb is--- -
Csokis #77320 Bioshock 2 Limited Edition - 13GBP!!! -
#77319 ezt a mondatot így nem nagyon értem :D Az elsőre gondolok :D -
#77318 Nem véletlenül lett a ps3 exkluzív player, ami csak erre készül az a világ legjobb játéka, pl unchartedek, god of warok, gran turismok. Utolérhetetlenek színvonalban. -
#77317 Szerintem nem kell vele foglalkozni, egy-egy fagyás, csak úgy magától kikapcsolás, ventipörgés ,stb belefér. Akkor van gáz ha pittyeg, meg piros, sárga ledezik. -
#77316 Ha valakit érdekel, zavvi-n megint 17.95 a Vanquish. -
SlickAdam #77315 HOMIE :D -
#77314 Ez milyen nyelven van?
-
#77313 Teljesen eltérő architektúra. Ha a boxra kezdenek el fejleszteni előbb, akkor kb ugyan annyi idő/pénz átportolni PS3-ra, mint az eredeti játékot kifejleszteni.
Fordítva jobb a helyzet, mert az X360 valami DirectX verziót használ, amihez több és jobb fejlesztő környezet van, meg minden programozó amúgy is azt ismeri.
Az X360 GPU-ja általánosan nagyobb teljesítményű, azonban a PS3-é helyenként nagyobb pówára képes. A GPU viszonylagos gyengeségét jól lehet "kompenzálni" a CPU-val, ami fejlettebb a PS3-ban. A PS3 mondhatni teljesen a többszálú programozásra lett kitalálva. A Box jobban követi a hagyományos filozófiát, CPU kiszámol valamit, az adatokat átadja a GPU-nak, de a lépések egymás után jönnek. A PS3 összességében tényleg erősebb, de ehhez ismerni is kell.
KB. Ha van egy 120 lovas full extrás családi kocsid, ABS-sel, menet stabilizátorral, tempomattal, akármivel, meg van egy 300 lovas vadállatod, akkor melyiket fogod összetörni az első sarkon, ha először beülve mindent megpróbálsz belőlük kihozni? -
dudeeg #77312 Az előbb bekapcsoltam a PS3-at, és úgy elkezdett pörögni a ventillátor, hogy azt hittem elrepül az egész. Sosem csinált korábban ilyet. Nagyon hangos volt és csak úgy fújt belőle a szél. Megijedtem tőle, úgyhogy kb 2 másodperc múlva ki is kapcsoltam a főkapcsolójával.
Utána már jó volt.
Ez valami átmeneti elmebaj volt, vagy van esetleg olyasmi, hogy mondjuk 500 bekapcsolásonként megy valami venti teszt/öntisztítás? -
Csokis #77311 Még véletlenül se küldjetek SMS-t a megadott számra, mert az ott leírtakkal ellentétben 2000HUF egy SMS!!! -
aztech #77310 WTF mit találtam lol, nézzétek csak meg :D
www.fortunaplaystation.info -
#77309 egyetertek -
SlickAdam #77308 Hat ezert! :D -
#77307 a god of war 3 azert eleg jol megmutatta, hogy mire kepes a ps3. psp eseten is ugyanez van.
assassins creed ami meg hasonlo jatek, de annak is szep grafikaja van ps3on. -
#77306 Srácok a GT-s kérdéseket nyugodtan a saját topikjában fel lehet ám tenni...
Gran Turismo 5
off:
Én ma fogom kipóbálni a PSP-s GT-ből az autók átrakását :) -
dudeeg #77305 én kb lesz*rom, hogy ps3-on hogy néz ki valami xbox-hoz képest, de ettől függetlenül érdekel, hogy miért van ez.
- Miért mosottabb a ps3-as verzió? Talán direkt, mert mondjuk Sony szerint ez a nagy tv-ken jobb hatást ér el?
- Miért van kevesebb bokor/fűcsomó? Nem bírja el a vas (kétlem)? Nekem inkább az a gyanúm, hogy sokkal macerásabb portolni a játékot ps3-ra (több idő, drágább), emiatt kevésbé optimális a kód, és végtére is az jön ki, hogy mégsem bírja el a vas :) -
#77304 Szerintem hatalmas játék, pláne a multija... szereted a westernt kötelező vétel... -
dudeeg #77303 nekem nincs psp-m, de olvasgattam a gt5 user guide-ját (ami a játékban van), és ott pontosan leírják hogy hogy kell..úgyhogy gondolom működik -
dudeeg #77302 üdv neked is! jó szórakozást :)
-
#77301 valaki probalta mar a psp-s gt-bol attenni a kocsikat gt5-be, mennyire mukodik? hallottam valahol hogy lehet ilyesmit, es meg nem ert ide a gt5, addig legalabb szerezhetnek meg nehany kocsit a psp-sben.. -
sanyiute #77300 üdv a fórumozónak már én is hivatalosan PS3 tulaj vok:P -
#77299 Hát nem egy remekmű, de nem is vállalhatatlan szemét.
Olvasgass -
#77298 gta-val ossze se lehet hasonlitani :P -
Fidolorous #77297 Ez a Red Dead Redemption hogy muzsikál PS3-on ? Tipikus konverzió ez is vagy alig van külömbség ? -
#77296 Jah, benéztem szerintem, részemről a ság -
dudeeg #77295 Miért, ha másodszorra is csak az ezüst sikeredik, akkor jár érte credit? Nem csak akkor, ha jobb eredményt (itt ugye arany) érek el? -
#77294 1 - Ha másodszorra is csak ezüstre sikeredne, jobb lenne, ha nem is járna érte dodó? ;-) -
dudeeg #77293 lenne 1-2 kérdésem GT5-el kapcsolatban...hátha ti már tudjátok a választ:
1 - ha mondjuk 2. helyen végzek egy A-spec versenyen, akkor pl kapok érte 4000 creditet, majd ha ezután az 1. helyen, akkor megkapom az 5000-et. Ha rögtön 1. helyen végzek, akkor csak simán 5000-et kapok, és utána már nem jár az ezüstért pénz, azaz utóbbi esetben kevesebb dohányt lehet bezsebelni. Így van ez, vagy csak nem jól figyeltem meg?
2 - honnan lehet tudni, hogy már szükséges a szervízben a motor csere (vagy pl karosszéria csere)? Vagy csak használt autónál szükséges ez?
3 - már ütköztem jónéhányat premium autókkal, de még nem törtek össze semennyire. Tudom, hogy nem roncsderbi, és nem is célom ez, de hol kéne látni, hogy meg van zúzva az autó?
4 - hol lehet másokkal online játszani? Valahogy eddig nem találtam meg sehol :)
Előre is köszi a válaszokat! -
#77292 sg hirnek hinni ?
grat.
mondjuk toled ez se meglepo. -
zoli0415 #77291 Bocs a sok kérdésér de lenne még1.
Elég a 2, 2.5 megás net ahoz hogy megoszam routeral wifin. úgy hogy közbe lehet pl ps3-mon fifán neten játzsani +a gépen netezni?(bocs ha hülye kérdés :D) -
#77290 Itt volt téma, hogy a Microsoft a warezosokat segíti?