PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
PSN ID: jay-jupiter
PSN ID: jay-jupiter
Röviden a menete:
-new user
- sign up for store...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Szóval most bevagyok lépve USA reggel, és ha a PS store kattintok, akkor az USA store jön be.
Hogyan tudok belépni a másik névvel, hogy az UK-s store-t lássam?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Legalábbis a pletykák szerint
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
A graf odaver nagyon erõs kifejezés, még a Forza 3 is szebb tõle😊.
PS3 Slim 250 PC
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Lenne egy érdekes kérdésem! Slim 120GB-os PS3-am van és néha hatalmasakat kattan, ezt úgy kell érteni mint amikor a bútor vagy az asztal reccsen egy nagyot. Ja és persze csak bekapcsolt állapotban csinálja mielõtt azt mondanátok, hogy a mûanyag tágul vagy ilyesmi:-) Általában bekapcsolás után pár perccel csinálja vagy ha játszok/játszottam valami játékkal én ezek alapján a blueray olvasójára gyanakszom! Szerintetek az csinálja? Ez így normális? Néha a frászt kapom tõle akkorát kattan! Ja és egyszer volt olyan (tényleg csak egyszer), hogy elment a kép vagy 1-2 másodpercre játék közben(1942 Joint Strikezés) aztán visszajött! Öcsém szerint -neki még a régi FAT gépe(80G😎 van-már neki is csinált ilyesmit. Kiváncsi vagyok a Ti véleményetekre is, hogy ez így normális vagy valami gáz lesz/van a PS3-mammal. Köszi a megnyugtató vagy nyugtalanító válaszokat:-) Ja és a PS3-am kb 2 hetes szal még szinte új.
[/img]
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Egyébként jónak nem jó, de ami mindkét gépen használható az a fat32 formátum.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Western hangulat, és fergetegesnek tûnõ multiplayer.Szerintem esélyes az év játékára.
A PoP-bõl csak a legeslegelsõ pixelhalmazossal játszottam.Az bejött,de az újak nem
Köszi Laceee
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Az érdekelne hogy kinek melyik játék jön be leginkább a kettõ közül? és miért az (érvek)?
Prince of Persia: Forgotten Sands
vagy
Red Dead Redemption
Papesz
Én inkább nem fizetek online-ért + ba....... szerintem mérvadó.
PS3 Slim 250 PC
Egyébként azt gondolom egy konzolvásárlásnál abszolút nem mérvadó, hogy fizetek-e pár ezret évente az online cuccért. Másik oldalról meg boxon megspórólhatja a warezzal ami csúnya dolog de rendkívül pénztárcabarát.
Store update múlthét óta kedd(usa), szerda(EU)
Remélem a héten jön a minigolf...
Van pííz, minek nézzen utánna 😄
PS3 Slim 250 PC
Csak ez az internetes dolog érdekelt, minden mást értek😊
Köszönöm szépen.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Elég az e-mailcím, meg a jelszó? Hol találom a PSN ID-t?
Basszus de szar hogy ilyen béna vagyok 😊
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PS3 hoz viszont hd tv nem árt.
PS3 Slim 250 PC