PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banyapapa
Meg kell probálni nyomva tartani a bekapcsolo gombot jopár másodpercig,és elvileg lenuláza a gép a beállitásokat.
És igy ha elindul lennie kell képnek a tv-n.
Nem sima tv-n volt elötte a ps3?

Köszi!
agyhalál
Szevasztok!
Kaptam kölcsön kipróbálásra egy PS3-at. HDMI-vel kötöttem a TV-re, de amikor bekapcsolom, nem kap jelet a TV. Nem tudjátok mitõl lehet? Akitõl kaptam, 1080p-n használta, az én TV-m csak 720-at tud. Ez lehet a baj? Hogy tudok rajta bármit is változtatni, ha nem látom mit csinálok rajta. Ha létezik is, resetet nem szívesen tenném.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

5c0rp330n
a gow3 joval frissebb az osszes tobbi emlitett jateknal, szoval siman lehet. nalam ilyet nem csinalt, netrol egybol lehuzza ha frissites van.

Anubys
Emberek, használ itt valaki OTP-s VISA bankkártyát USA PSN Store-on?
Egy hete még gyönyörûen ment, ma meg akartam venni valamit, azt írja, hogy "The credit card information on file is not valid".
Töröltem az account amanger-ben, beírtam újra, levesz 1 ft-ot ellenõrzésképpen (tehát mûködik), de mikor vásárolni akarok, megint ezt írja.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Köszönöm,mertem remélni,csakhogy az eddigi játékoknál amivel játszottam(Cod,Kill Zone2,Uncharted1-2,FEAR2,Resident Evil5,Condemned2,nem jelentkezett ez az "esemény"Csak,mint már említettem,az elsõ bekapcsoláskor(Tomb Raider)-nél.Most is csak arra gondolok,hogy a God of War3,újabb verziós játék?!?! Ez lehetséges?
Köszi.
Különc
Kellett neki frissebb firmware

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

TothLaci
Nem vagyok PS3 user, de szerintem egyértelmûen a lemezrõl telepítette a konzol a frissítést. X360-nál is alap.
Szasztok!

Kérdéseim lennének.

Ma vettem meg a God of War 3. Beraktam a gépbe(120gb-os,Januárban vettem),és a játék nem indult el automatikusan,hanem vmi frissített verziót telepített a gép,ami számomra meglepõ volt az,hogy nem voltam netes kapcsolatban.A telepítés után a gép kikapcsolt,majd újra indítás után ment a játék.

Szóval ez az új verzió ami most a gépen van az a játéknak köszönhetõ?

Normális ,általános dolog ez?

Minth ezt a telepítõsdit már eljátszott vna velem amikor elõször bekapcsoltam a gépet,a vásárlás után.De,hogy mi volt az elsõ játék amit betettem....(Azt hiszem Tomb Raider)

Szóval ez miért van?Talán azért mert ez a játék már újjab,mint az elõzõk?Elég bakancs vagyok az ilyen dolgokhoz,ezért kérnék tõletek a válaszokat a bugyuta kérdéseimhez.

Köszönöm a válaszokat!
TothLaci
Azért nem kell annyira elõreszaladni. Különbözõ weboldalak írják csak hír formában bizonyos újabb lejátszótípusoknál, de hivatalos oldalon egyáltalán nincs feltûntetve. És amíg ott nincs, addig én nem hiszem el.
DanielT
Ja, értem én. A konkurencia miatt kinyírja a Sony a bluray-t. Ász!

Egyébként örülnék neki, ha lenne mkv support.
Törölt felhasználó
Kösz!
TothLaci
Konkurencia miatt csak...
n000rbi
Jól látod, barátom😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Fõhajtás. A vinyónak tényleg nincs hangja, csak a PS2-mben egy ócska 20-as badsectoros kölcsönvinyó zajong és valamiért a beteg agyamban még mindig hallom a hangját. Azért a br olvasónak van hangja, azt nem képzeltem. <#idiota>

Dögg: a Mediaserverrõl itt olvashatsz...
DanielT
Úgy gondolták ideje felpörgetni a 3D warezt is? Király!
Sziasztok.Tényleg az mitõl van hogy bekapcsolás után kattog a gép.Slimrõl van szó.Köszi a választ
TothLaci
Sony már MKV támogatással fogja kiadni, ergo támogatni a 3D Ready lejátszóit.
Törölt felhasználó
"de Mediaserverrel PC-rõl streamelhetõ"

Ez mit jelent pontosan?
LeventeV
az mkv kiterjesztest biztos nem fogja tamogatni, mert az elvileg az illegalisan letoltott hd filmek formatuma, ergo warez. vagy atalakitod vagy mediaserverezel.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

TothLaci
Nem lenne rossz ez a ps3. Fõleg, mert az ára ott van a Blu-ray lejátszók körül, és ez az egyik? legolcsóbb 3D blu-ray lejátszó.
Mindenesetre szomorú vagyok, hogy az MKV-t nem támogatja.
Habár nem is lenne baj, igényesebb is a blu-ray, de úgy veszem észre, a neten nincs rá igény.
kirol
Az mennyire normális amúgy, hogy amikor bekapcsolom, akkor utána 1-2 percre pattan néhányat?
Mintha a hõtágulás miatt a mûanyag pattanna.

DanielT
"-Egyáltalán nem hangos, a vinyó és a bluray olvasó simán túlharsogja."

LOL. Fõleg a vinyó. <#wilting>

Nagyon próbálom megállni, hogy ne reagáljak minden itt elhangzó baromságra, de van már az a szint amikor nem bírom tovább.
-Egyáltalán nem hangos, a vinyó és a bluray olvasó simán túlharsogja.
-Már most kompatibilis a 3D tévékkel.
-Alapesetben nem támogatja az MKV-t, nem is fogja, de Mediaserverrel PC-rõl streamelhetõ.
-Beépített wi-fi van benne.
-Még nem derült ki, alig több, mint 8 hónapja van piacon. Eddig semmi bajuk.
-Idén õsszel és Yamauchi apánk gondoskodik róla, hogy jó legyen. <#hawaii>
Nem hangos, bár mihez képest. Pc-hez képest halk. Nem zavaró.
Van benne wifi, igen.
A slim elvileg megbízhatóbb mint a régebbi.

PS3 Slim 250 PC

A legelsõ NTSC-s PS3-akba belerakták a PS2 CPUját és GPU-ját is, így mûködött rajta az összes PS2 játék. Az európai premiernél már csak a GPU maradt a gépben, ami miatt nem minden PS2 gamma ment rajta, ezt fw frissítéssel javítgatták. Késõbb ezt is kivették belõle, hogy az árversenyt tartani tudják. Bár valószínûleg a PS3 megbirkózna egy nála 6 évvel fiatalabb hardver emulálásával ezt üzleti okok miatt még nem lépték meg. Talán majd a PS2 nyugdíjazásával vagy PSN-rõl letölthetõ játékokkal változik a helyzet, de én a God of Warhoz hasonló HD kollekciókkal is kiegyeznék. A Move pedig csak egy kiegészítõ lesz, a kezdõcsomag (kamera, Move kontroller, Subcontroller, 1 db játék) ára 100$ körülre lesz belõve.
TothLaci
Sziasztok.
LEhet, hogy kacsingatok egy PS3 vásárlása felé.
Lenne is néhány kérdésem:
- A playstation 3 alapjáraton mennyire hangos? Csak õszintén.
- A playstation 3 kompatibilis lesz majd a 3D-s TV-kkel, hogy aztán 3D-s filmeket tudjak nézni rajta?
- A playstation 3 támogatja mostmár rendesen az MKV fájlokat AC3-al, AVC-vel H264-el?
- A playstation 3-on van-e Wifi?
- Az új SLIM mennyire megbízható?
- Mikor jelenik meg rá a GT5? És jó lesz?
Muttley
Kössz, mindannyiotoknak.
n000rbi, a #74332 alapján Te egy király vagy. 😊
Többiek, akik érvekkel válaszoltak:
Vhogy megoldható-e az új gépeken a PS2 játékok lejátszása?
A Move egy teljesen új PS gépet fog jelenteni, vagy "csak" egy kiegészítõ eszközt az alap PS3-hoz?

Just do it :)

A 2007-ben készült darabok meg pláne...
Thundercore
Multiplatform játékok általában ilyenek.

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

Amint az aláírásodban látom, a shooterekre elég erõsen rá vagy gerjedve. Ha nincs PS3-ad akkor olyan címeket hagysz ki, mint a Resistance, Killzone, Warhawk, SOCOM, MAG, Uncharted meg többé kevésbé az inFamous. Viszont, ha eddig ezek nem hiányoztak, akkor nincs is szükséged rájuk. Nos egészen októberig nem lesz jobb ezen téren a helyzet, de akkor bizony jön a Move és a jelentõsebb minõségi ugrás az FPS/TPS játékélményben. Majd akkor gondolkodj el ismét a vásárláson.
nickwaren
Nekem egy pár napja van az X mellett egy PS3. A két gép alapzaja közötti különbözet mindenképpen pozitív, szóval nappali játékra X, éjszakaira meg PS3😊. Valamint a PS3-ra lehet normális kormányt rakni, illetve tényleg jó második médiacenternek. Amit én hátránynak találtam, az hogy a multi játékok PS3-on rondábbak, ezt a CM😄irt és NFS😛S alapján mondom, viszont a GT5P alázza a Forzát, én legalábbis így látom.

hát, fogalmazzunk úgy, hogy kb ugyanaz jön ki, csak az xbox exkluzivok javarésze értékelhetetlen

5c0rp330n
"a PS3 játékkínálat enyhén szólva is gyengének mondható az X360 mellett. "

ezt az objektiv infot gondolom az xbot haverjaidtol hallottal? csak mert az igazsag ennek eppen a szoges ellentete: a box kinalattal evek ota modszeresen felmossa a padlot a ps3.
-ami most igy hirtelen eszembejut: blu ray lejatszo, mediacenterkent sem utolso, alapfelszereles nagy vinyo, wifi, jobb, tobb exkluziv jatekfelhozatal, megbizhatobb, halkabb, nem szednek vamot a multira, cserelheto szabvany sata vinyo, de biztos van meg sok mas is.
ha megforditjuk a kerdest (mi a box elonye), a felsorolas kb 1 elembol allna: olcsobb alapcsomagban is lehet kapni (amihez persze vehetsz sok szar kiegeszitot meregdragan hogy hasznalhatova valjon). ja, meg alanwake. ennyi.

n000rbi
Na, kiröhögtem magam...persze ízlések és pofonok, na mindegy.

Más: szerintetek USA vagy UK PSN kártya éri meg jobban?

n000rbi
"a PS3 játékkínálat enyhén szólva is gyengének mondható az X360 mellett" ...ne haragudj, de...<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

shaddam
Az enyhén szólva gyengébb játékfelhozatalba belekötnék.Ha tetszenek az exkluzívok veszel egyet a box mellé ha nem nem.Más szempont nem hinném hogy mérvadó az esetedben.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Muttley
Érdekelne még, milyen érvek szólnak PS3 mellett és ellen úgy hogy x360 MELLÉ lenne és NEM HELYETTE.
Offense nélkül. Tényleg kíváncsi vagyok.
Egyelõre az egyedüli pro érvem, h állítólag az egyik legjobb Blu-Ray lejátszóval szerelték fel. Contra hogy, ha jól tudom, b.sznak lejátszani a PS2 lemezeket és a PS3 játékkínálat enyhén szólva is gyengének mondható az X360 mellett.
Még1x: Fontos, hogy nem lecserélni akarom az X360-am, hanem mellé. Vagy nem. 😊
Objektív érvekre és ellenérvekre vagyok kíváncsi. Ja, és olvastam a PS3 FAQ-t. 😊

Just do it :)

Tikal
leesett a kamionról? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MoLc

Hali kicsit benéztem pár dolgot tudnátok segíteni?PSN account hoz magyar regiót és címet jelöltem, így nincs store meg ilyenek és arra lennék kiváncs ,hogy tudnám a régiót megváltoztatni v ha ez nem opció akkor törölni az accountot, mert az email kellene egy másik accounthoz.
elõször én is azt hittem, hogy elõzõ este haluztam be, mert erõsre sikeredett az este : )

kirol
Nekem zöld és mindig az.
Biztos feketelyukba került akkor, vagy a tér-idõ kontinuum megtört.

Alien!
napszaktól.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Értem.
És mitõl függ a változás?

Holnap bekapcsolom akkor piros lesz? 😮 😛

PS3 Slim 250 PC

zzeN
Változik a színe.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Üdv!

Lenne egy érdekes kérdésem.

Ps3-hoz a sima original téma van beállítva. Ez Felülrõl lefele megy át sötétzöldbõl világosba, nagy vonalakban leírva.

Namármost a minap arra lettem figyelmes hogy ha pl most bekapcsolom a ps-t akkor ez a sötétzöld inkább fekete, lefele pedig inkább szürkül mintsem világos zöldbe menne át. Persze van benne zöld továbbra is.

De én úgy emlékszem hogy tegnap még élénkebb zöld volt az egész és nem ilyen feketés.

Lehet hogy csak rosszul emlékszem....

Játékoknál és minden egyébnél rendben vannak a színek stb. szóval fogalmam sincs hogy én emlékszem rosszul vagy tényleg ilyen a háttér.

PS3 Slim 250 PC

Persze, hogy leszarja, MINDEN konzolt tévéhez találtak ki.

Papesz

Prody
Ez a kábel Wii-mhze volt annó. NAGYON SZAR!!!!!!! A kép percenként elment 2-3 másodpercre illetve elpirosodott az egész<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1> gagyi<#zavart2>

stockhouse
hát igen, sajna a sony leszarja a monitorosokat és gányolni kell.

PSN ID: jay-jupiter