PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És igy ha elindul lennie kell képnek a tv-n.
Nem sima tv-n volt elötte a ps3?
Kaptam kölcsön kipróbálásra egy PS3-at. HDMI-vel kötöttem a TV-re, de amikor bekapcsolom, nem kap jelet a TV. Nem tudjátok mitõl lehet? Akitõl kaptam, 1080p-n használta, az én TV-m csak 720-at tud. Ez lehet a baj? Hogy tudok rajta bármit is változtatni, ha nem látom mit csinálok rajta. Ha létezik is, resetet nem szívesen tenném.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Egy hete még gyönyörûen ment, ma meg akartam venni valamit, azt írja, hogy "The credit card information on file is not valid".
Töröltem az account amanger-ben, beírtam újra, levesz 1 ft-ot ellenõrzésképpen (tehát mûködik), de mikor vásárolni akarok, megint ezt írja.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Köszi.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Kérdéseim lennének.
Ma vettem meg a God of War 3. Beraktam a gépbe(120gb-os,Januárban vettem),és a játék nem indult el automatikusan,hanem vmi frissített verziót telepített a gép,ami számomra meglepõ volt az,hogy nem voltam netes kapcsolatban.A telepítés után a gép kikapcsolt,majd újra indítás után ment a játék.
Szóval ez az új verzió ami most a gépen van az a játéknak köszönhetõ?
Normális ,általános dolog ez?
Minth ezt a telepítõsdit már eljátszott vna velem amikor elõször bekapcsoltam a gépet,a vásárlás után.De,hogy mi volt az elsõ játék amit betettem....(Azt hiszem Tomb Raider)
Szóval ez miért van?Talán azért mert ez a játék már újjab,mint az elõzõk?Elég bakancs vagyok az ilyen dolgokhoz,ezért kérnék tõletek a válaszokat a bugyuta kérdéseimhez.
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként örülnék neki, ha lenne mkv support.
Dögg: a Mediaserverrõl itt olvashatsz...
Ez mit jelent pontosan?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Mindenesetre szomorú vagyok, hogy az MKV-t nem támogatja.
Habár nem is lenne baj, igényesebb is a blu-ray, de úgy veszem észre, a neten nincs rá igény.
Mintha a hõtágulás miatt a mûanyag pattanna.
LOL. Fõleg a vinyó. <#wilting>#wilting>
Nagyon próbálom megállni, hogy ne reagáljak minden itt elhangzó baromságra, de van már az a szint amikor nem bírom tovább.
-Már most kompatibilis a 3D tévékkel.
-Alapesetben nem támogatja az MKV-t, nem is fogja, de Mediaserverrel PC-rõl streamelhetõ.
-Beépített wi-fi van benne.
-Még nem derült ki, alig több, mint 8 hónapja van piacon. Eddig semmi bajuk.
-Idén õsszel és Yamauchi apánk gondoskodik róla, hogy jó legyen. <#hawaii>#hawaii>
Van benne wifi, igen.
A slim elvileg megbízhatóbb mint a régebbi.
PS3 Slim 250 PC
LEhet, hogy kacsingatok egy PS3 vásárlása felé.
Lenne is néhány kérdésem:
- A playstation 3 alapjáraton mennyire hangos? Csak õszintén.
- A playstation 3 kompatibilis lesz majd a 3D-s TV-kkel, hogy aztán 3D-s filmeket tudjak nézni rajta?
- A playstation 3 támogatja mostmár rendesen az MKV fájlokat AC3-al, AVC-vel H264-el?
- A playstation 3-on van-e Wifi?
- Az új SLIM mennyire megbízható?
- Mikor jelenik meg rá a GT5? És jó lesz?
n000rbi, a #74332 alapján Te egy király vagy. 😊
Többiek, akik érvekkel válaszoltak:
Vhogy megoldható-e az új gépeken a PS2 játékok lejátszása?
A Move egy teljesen új PS gépet fog jelenteni, vagy "csak" egy kiegészítõ eszközt az alap PS3-hoz?
Just do it :)
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
ezt az objektiv infot gondolom az xbot haverjaidtol hallottal? csak mert az igazsag ennek eppen a szoges ellentete: a box kinalattal evek ota modszeresen felmossa a padlot a ps3.
-ami most igy hirtelen eszembejut: blu ray lejatszo, mediacenterkent sem utolso, alapfelszereles nagy vinyo, wifi, jobb, tobb exkluziv jatekfelhozatal, megbizhatobb, halkabb, nem szednek vamot a multira, cserelheto szabvany sata vinyo, de biztos van meg sok mas is.
ha megforditjuk a kerdest (mi a box elonye), a felsorolas kb 1 elembol allna: olcsobb alapcsomagban is lehet kapni (amihez persze vehetsz sok szar kiegeszitot meregdragan hogy hasznalhatova valjon). ja, meg alanwake. ennyi.
Más: szerintetek USA vagy UK PSN kártya éri meg jobban?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Offense nélkül. Tényleg kíváncsi vagyok.
Egyelõre az egyedüli pro érvem, h állítólag az egyik legjobb Blu-Ray lejátszóval szerelték fel. Contra hogy, ha jól tudom, b.sznak lejátszani a PS2 lemezeket és a PS3 játékkínálat enyhén szólva is gyengének mondható az X360 mellett.
Még1x: Fontos, hogy nem lecserélni akarom az X360-am, hanem mellé. Vagy nem. 😊
Objektív érvekre és ellenérvekre vagyok kíváncsi. Ja, és olvastam a PS3 FAQ-t. 😊
Just do it :)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
És mitõl függ a változás?
Holnap bekapcsolom akkor piros lesz? 😮 😛
PS3 Slim 250 PC
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Lenne egy érdekes kérdésem.
Ps3-hoz a sima original téma van beállítva. Ez Felülrõl lefele megy át sötétzöldbõl világosba, nagy vonalakban leírva.
Namármost a minap arra lettem figyelmes hogy ha pl most bekapcsolom a ps-t akkor ez a sötétzöld inkább fekete, lefele pedig inkább szürkül mintsem világos zöldbe menne át. Persze van benne zöld továbbra is.
De én úgy emlékszem hogy tegnap még élénkebb zöld volt az egész és nem ilyen feketés.
Lehet hogy csak rosszul emlékszem....
Játékoknál és minden egyébnél rendben vannak a színek stb. szóval fogalmam sincs hogy én emlékszem rosszul vagy tényleg ilyen a háttér.
PS3 Slim 250 PC
Papesz