89387
PlayStation3
  • SlickAdam
    a menteseidhez. ezert en egy 320-as ala nem mennek a helyedben, sokat foglalnak a save game-ek.:S
  • Tibi7
    Sziasztok! PS3 vásárlás előtt állok, viszont nem tudom eldönteni hogy milyen merevlemez mérettel vegyem. Mihez szükséges a merevlemez?
  • Gideon Wieth
    Időközben újraindítottam a ps3at és megy a net... nem értem mi volt, ACban játszottam volna azt szimplán kidobott :S
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!

Sonynál karbantartás van? 80710102 DNS errort ír nekem :-)
  • lowdog
    itt van egy tablazat ami segit.
  • bcrics
    azt még elmondanátok mi a különbség a 2 típus között?

Sony PlayStation 3 Slim 320GB >>>>(2504B)
    Playstation 3 Slim 320Gb. >>>>Modell: CECH 2104A
  • bcrics
    ÜDv,,
    ahogy nézem PS3 Slim 320gb 74.000ft ért van a legolcsóbban,,ennél van jobb áron?..esetleg 1-2E ftal többér de monnyuk játékkal?:)

Kösz
  • Samballah
    üdv.
    adott: új ps3 slim +hdmi + full hd 24" led monitor és teljesen randomszerűen, kitolja monitort (vagy játék, böngészés stb. akármi lényegtelen) menet közben standby-ra, és néha visszaadja magától, van hogy csak a moncsi ki-be kapcsolása segít, hogy újra kapjam a képet.
    Van hogy csak egy egy pillanatra tűnik el a jel. És ki íirja az aktuális felbontást majd megy rendesen. :S
    Ötlet mitől lehet ?
    konzol boltos azt ajánlotta vegyek új kábelt, de a kábel szerintem tökéletes, egy elég jó minőségű ilyen aranyozott csatis, és Xbox360 hoz hibátlanul működik ott nem ad ilyen hibát.
    köszi előre is!
  • Papesz
    Hidd el nekem, a kutyát nem érdekli, hogy milyen nemzetiségű vagy. Ha esetleg mégis, akkor úgyis megkérdezik.
  • dudeeg
    hát, akkor ezt elszúrtam.
    Egyébként nyílván pontosan tudja, hogy Hungary-ból nyomulunk. Nem véletlen, hogy bizonyos szolgáltatásokat IP alajpján engedélyez (vidzone) míg másokat nem (store). Ez utóbbi kiskapu vszínű tudatos Sony részéről...
  • Akey
    Attól jobb, hogy magyar zászló alatt multizhatsz, nem pedig brit vagy amcsi lobogó díszeleg a neved mellett.
  • lowdog
    mivel jobb a magyar account mint a UK?
  • n000rbi
    Nem kötelező, csak mégse higyjék azt, h texasi vagy :D ... én már nagyon bánom, h annak idején (kb másfél éve:)) az usa-as accoountommal kezdtem játszani. Most meg már annyit trófea van, hogy nincs szívem váltani a magyarra...
  • dudeeg
    ez engem is érdekel: miért kell egy elsődleges magyar acc?
    Az első napon (kb 1.5 éve) csináltam egyet, de azóta sem használtam semmire.

• n000rbi
    Nagyjából ugyanazok az árak, de én eddig inkább USA-store-on vásároltam... jövőre lehet, hogy befizetek egy plus-ra.
  • FlyHigh
    Nekem csak egy UK accom van, most gondolkodom egy 50 fontos kártyán, kéne az új lara játék, meg erre-arra a storeról. Érdemes több helyre is is regisztrálni? Melyik a legolcsóbb?
  • Akey
    Mindig is volt, de magyar store meg sose lesz.
  • Tikal #77352
    magyar account? van már olyan?
  • Akey
    Majd először olvasd el ezt: PS3 FAQ. Már csak azért is jó, mert fény derül a kicsike képességeire. ;) Aztán csinálj egy elsődleges magyar accountot (amivel játszani fogsz), aztán meg töltögetéshez meg vásárláshoz egy-egy angolt, amcsit, japánt, hong-kongit és egy indiait. Utóbbit azért, hogy letölthesd a Killzone 3 véletlenül kint-felejtett multi bétáját. ;)
  • buggyant
    ugyanígy vagyok vele, még elgondolkodni sem érdemes rajta. angliából illetve használtan veszek játékokat és max 1000 forint veszteséggel túl is adok rajta. és ennyi pénzért 1 hétig játszottam, nem tűnik drágának:)
  • Gideon Wieth
    Ha használtan veszed, én nem venném olyan embertől aki JB-zett. Csak egy tanács :-)
  • leipsig
    döntöttem !
    holnap meglesz a kicsike!
    lehet holnap lesz pár kezdő kérdésem :)
  • FlyHigh
    Igazából még gondolkodni sem állok neki a kiskapukon, amíg 4-5-6e forintért veszem meg a játékokat használtan és ennyiért is passzolom tovább.
  • FlyHigh
    jailbreak-ról annyit, hogy nyomot hagy a gépben, netre sem kell menni vele többet, ráadásul egy frissítéssel már el is intézték, ami nélkül az új játékok nem futnak. fullosan működő ps3 warez nincs és ez így jó is.
  • leipsig
    ejj sorry
  • dudeeg
    látod itt ezt felül? :)
    "WAREZ = azonnali BAN!"
  • leipsig
    oks köszi.
    most beszéltem egy sráccal akitől lehet veszem a dolgot. aztmondta ad valami jailbreak usb bigyót amivel tudom futtatni a gémeket vinyórol.

ez működő dolog? nem ismerem
  • dudeeg
    Ezzel kapcsolatban lásd a #77134-es hozzászólásomat.
    A link angol nyelvű oldalra mutat, de ha nem tudsz angolul, nem nagy gond, mert az ábra elég szemléletes.
  • FlyHigh
    Ha van, akkor szard le, ne cseréld le. Másrészt 82 centin elég bőven a hdready.
  • leipsig
    akkor nincs akkora különbség hogy érdemes legyen venni ezért egy full hd-t egyenlőre... most egy 82 es hd ready lcd-m van.
  • FlyHigh
    Ha tényleg hobbi játékos szemmel nézzük, akkor minden gép csak eredeti játékot tud futtatni, szóval ez ne szóljon bele a döntésbe, remélem érted mire célzok.
  • Akey
    A legtöbb játék csak 720p-ben fut, vagyis a fullHD és a HDready között normál esetben nincs különbség. Viszont a filmek és néhány komolyabb játék (GT5) már 1080p-s, ezeknél bőven észrevehető a különbség, pláne 80+ cm felett. Ezt tapasztaltam, de néha CRT-n PS3-azok, szóval ne vegyél viszonyítási pontnak. ;)
  • FlyHigh
    Nincs igazán, 720 soros a legtöbb játék, de egy-egy felskáláz 1080i. Itt inkább arról beszélhetünk, hogy nincs értelme hdready-t venni, már szinte nincs is és nem olcsóbb igazából mint a fullhd.
  • leipsig
    Amúgy nagy különbség van egy sima hd ready lcd és egy full hd lcd között?
    Mármint a ps en játék közben ?
  • dudeeg
    Hát akkor előre is üdv a körünkben :)
    Amúgy viszonylag ritkán szokott elhangzani az a kétségtelen előny, hogy a PS3 bizony blu-ray lejátszó is. Sokakat itthon ez még nem érdekel (látva az itthoni film árakat), pedig bizony jó kis dolog az, ha megvan hozzá a megfelelő tv. Nekem pont most van úton az Alien1-4 blu-ray kiadás. Már előre félek tőle :)
  • leipsig
    Sziasztok !
    Most tervezem első konzol-om vásárlását.
    Vacilálok a PS3 és az Xbox 360 között de PS3 felé húz a szívem annak ellenére is hogy csak eredeti játékokat tud futtatni.

De valahogy jobban bejön a PS. Valahogy más az egész közösség is

• dudeeg
    Bocsánat. GT5 fórumra akartam ezt írni.
    scusi
  • dudeeg
    Hehe, GT5 a user születésnapján ad ajándékba egy autót. És állítólag az autó a user születési évéhez van igazítva. Szerintem jópofa :)
  • Gideon Wieth
    Erre a kategóriára amiket te kértél, akkor inkább Samsung 2233 HD, vagy hasonlók... ALapból monitor, beépített tunerrel, én is másfél méterről használom, pár nap alatt megszokod, játszani pedig nagyon jó rajta :-)
  • dudeeg
    :D :D
    Nem kell neki nagyobb, na!