89387
PlayStation3
-
buggyant #77289 holnap jön rá a patch. állítólag 500 ezer főre terveztek, de legalább kétszer annyian támadták a szervereket első nap:D
-
#77288 Nem tudjátok, hogy shopto-n hogy lehet megváltoztatni a "Delivery Address"-t? Sehol sem találom! :-( -
dudeeg #77287 No, tegnap én is szert tettem a GT5-re.
A kezdő videó az nem anim, ugye? Egyébként elég jó, főleg azzal a beteg zongorával :)
De azért vicces, hogy az első nap összeomlott a hálózatuk. Mintha nem sejtették volna, hogy tömegesen robbanak majd rá. Kíváncsi vagyok mára fixelték-e.
-
buggyant #77286 köszi, ez nekem is hasznos infó. bár még soha nem találkoztam ilyennel vagy csak elfelejtette megemlíteni az eladó a hirdetésében:) -
lowdog #77285 a korrekt válasz az, hogy nem feltétlenül, a promo vátlozat lehet korábbi, nem teljesen végleges verzió is, de általában ugyanaz mint a bolti. -
buggyant #77284 igen, maga a játék teljes értékű. könyv az biztos nincs hozzá, a lemezen meg fehér alapon piros és/vagy fekete írás van. -
Bebi07 #77283 a promós játék ugyanolyan teljes értékű játék, csak nincs hozzá ps3 tok meg könyvecske? -
Freedy #77282 Teljesen mindegy milyen(hacsak nem 10méternél nagyobb távolságban gondolkozol). Az a lényeg, hogy 1.3a-s legyen(azthiszem volt már valakinek ebből problémája).
De szerintem az enyém se 1.3a-s és mégis tökéletes. -
zoli0415 #77281 oké kösz a választ.
és esetleg ezek közül valameik?
http://digistreet.hu/?s=HDMI+k%C3%A1bel&x=0&y=0
vagy mind1 hogy mien a képminőség ugyan olyan? -
Freedy #77280 Tökéletes lesz. -
zoli0415 #77279 Szerintetek ez a HDMI kábel jó vagy az mind1 hogy mien ps3ra?? Mármint ahol eddig néztem 3000-ft volt a legolcsóbb.
http://www.digitalker.hu/speedlink-ps3-hdmi-kabel
-
#77278 Nem vagyok egy nagy multis, de a GT5-öt jó lenne online is csapatni (ha majd menni is fog :P). Ehhez lenne kérdésem: tökmindegy, h USA, vagy EU verziójút veszek? Milyen van itt a többségnek? Egyáltalán van olyan korlátozás, h EU csak EU-val vagy ilyesmi? -
#77277 Nem fog menni... indításnál úgyis kéri a lemezt. Gondolj csak bele, ha így menne, akkor egy embernek kellene csak megvenni ;) A telepítés csak rövidíti a töltési időt, ennyi. -
Rolesz #77276 Hali! Pls valaki segítsen... Nincs még ps3-am de egy haveromnak van, ha megveszem a GT5-öt és ő feltelepíti a gépére, én meg veszek egy gépet és én meg lemezről játszok vele akkor ez így működik vagy pl. egyszerre neten játszani nem tudunk? vagy hogy van ez? -
dudeeg #77275 no, kozben talaltam egy boltot, ahol 12900, ami meg mindig eleg huzos, de ha ez az ara, akkor ez. Holnap asszem' el is megyek erte.
Gondolom egy jo darabig nem igen lesz olcsobb, vagy csak kevessel, azert meg nem varok :) -
#77274 mind1, mar megrendeltem. az amugyis dragabb, lassabban er ide, DLC nem hiszem h szempont nekem, sosem vettem, nem is nagyon szandekozok venni. -
#77273 Usa verza 13K-bol kijon es olcsobb is lesz DLC oda!! -
#77272 szar arfolyam, stb miatt kintrol is fizetek 12k-t erte. persze ez meg mindig olcsobb mint itthon es bennevan a szallitas is. -
dudeeg #77271 visszavonom. már találtam több helyen is..de azért ez a 13-14 ezer forint elég durva
-
dudeeg #77270 egyáltalán hol lehet kapni itthon?
Vagy azért itthon még nem úgy megy, hogy ha nov. 24 a hivatalos megjelenési dátum, akkor már lehet is kapni a boltokban?
-
#77269 nem találtam benne belsőt sajnos -
#77268 itthon hol van a legolcsobban gt5, mennyiert? eddig talan a shopto-s 35 gbp ar a legmeggyozobb amit talaltam. -
#77267 Egy belsőnézetes move támogatós verzió nagyon kircsi lenne és Klicskó, meg Mohamed Ali képét így bucira verni!
-
#77266 huh nemtudom nem is néztem, megnézem nemsokára! -
#77265 Van benne belső nézet? Mert a 3-ban volt. -
#77264 én ma fight night round 4-et vettem:)elég baró -
Prof William #77263 Két mai szerzemény...
Castle Crashers - Humoros kézzel rajzolt grafika + király zenlék + humor. Nagyon tetszik.
Final Fantasy 8 - Életem első FF-e amely 1999-ben megismertetett a színvonalas játék fogalmával. Nagy klasszikus amit most újra végig fogok vinni. :) -
#77262 Akkor csak engem szoktak szívatni. Nekem általában 1, de inkább 2 hét mire ideér a zavvi-tól. -
#77261 Gyanús.Meg más árhoz szoktam :) Se a zavvin,se thehut-on nincs nyoma.Ha megrendelem az usa verziót, az kompatibilis lesz az uk accommal?Gondolok itt főleg a goty szívét képező dlc-re -
buggyant #77260 kb 5-6 munkanap szokott lenni mire ideér thehut-ról, a postaköltség 0.99 font/darab. -
Csokis #77259 Itt meg is veheted! -
#77258 Az uc2 game of the year kiadás eu kiadásáról nem tud valaki valamit?Lesz egyáltalán? -
Csokis #77257 Nem tudom, én csak zavviról rendeltem eddig, de nálam 5 munkanap volt mindig. -
#77256 Innen is olyan lassan jön meg a csomag, mint a zavvi-ról? -
#77255 Akkor mázlim van mert délelőtt még 17,95 volt :)
A visszaigazoló mail-ben is 18,94 (postával) van. A kártyámról sem vontak le többet... Kár hogy csak az egyiket rendeltem meg :( -
#77254 Nem tudom, én Vanquish-t 28ért látok a zavvi-n... -
Csokis #77253 Ugyan az, mint a zavvi, azaz 1GBP/darab! -
#77252 Annyit meg nem ér. Próbáltam a demót, szerintem borzalmas! 10 fontot még adtam is volna érte... -
#77251 Egyébként a TheHut-ról mennyi a szállítási költség? -
Csokis #77250 Jaja, hirtelen átírták! Úgy látszik már nem is akciós.