89387
PlayStation3
  • Papesz
    Nekem másodikra is fura. Miért tudnád?
  • gecsus
    Hali mindenkinek, Lehet elsőnek fura kérdés lesz ,de azt szeretném megtudni hogy XBOX 360 Kart rátudom kötni vagy érzékeltetni tudom valami mondom a PS3-mal?
  • NEXUS6
    Én is zavart érzek az erőben, legutóbb mesterem jelenléte során éreztem ezt!
  • N0RB3RT
    Hát én nem tudom mitől van tegnap még gond nélkül bejött az oldal, ma reggel óta alig tudom megnyitni.
  • Csokis
    Mert XP-vel fordul ez elő, hogy lassú! Van topik is PH-n és van már rá megoldás is. Csak XP alatt van ez, szóval nálad nem ez a probléma. Mondjuk most már nekem is elég lassú lett, de eddig nem volt gondom.
  • N0RB3RT
    Nem. Windows 7-et! Miért?
  • Csokis
    XP-t használsz? Komolyan kérdezem!
  • N0RB3RT
    Hát nekem dög lassú a ph, sokszor meg sem jelenik.
  • Csokis
    PH van egész nap, míg nCore pedig írta, hogy nincs és majd lesz.
  • N0RB3RT
    Hát szerintem ez elég komoly zűrnek nevezhető :D
  • NEXUS6
    Ja jó, akkor megnyugodtam, már azt hittem valami komoly zűr van.
  • N0RB3RT
    De az nCore és PH sem jön be ma reggel óta. világvégevan
  • N0RB3RT
    Nem.
  • NEXUS6
    Nektek bejön a PSC oldal?
  • LeventeV
    szerezd be mindkettot. az IVest nagyon olcson megkapod mar.
  • zoli0415
    Szerintetek meik GTA jobb az IV vagy a Liberty City???
  • Blasta
    koszonom szepen
  • Gideon Wieth
    Ennek a válasznak lehet nem fogsz örülni :

nemigen...

Jelentése:

Sikerült, de semmit nem ér, és már ki is védte a sony egy patch formájában .
  • Blasta
    sziasztok!
    nem ertek a temahoz, nincs konzolom, egy baratombak szeretnek csak segiteni, info kene:

a ps3-at sikerult mar feltorni, letezik hozza mukodo tores? nem kerek linket, igen/nem megteszi.
    koszi elore is
  • LeventeV
    a psn id-t meglehet mar valtoztatni vagy nem is lesz ilyen ujitas?
  • Gideon Wieth
    Sziasztok, ez a SLY micsoda? Mert túl sok értemi gameplay-t nem találtam youtube-on, csak ugrándozást cél nélkül :-)
  • Csokis
    Kijött a 3.55-ös firmware! Semmi érdemleges, csak security patch!
  • cloud.strife
    Mától itt:

bolthely.hu/digicenter
  • Samballah
    ok köszi! utólag lakhelyet nem lehet gondolom megváltoztatni vagy igen?
  • juranga
    Én a konzolstúdióbol vettem,még múlthéten,de úgy látom már nekik is elfogyott.Eddig még csak náluk láttam.
  • romeozor
    Véletlenül nem tudod oda mikor rakták ki? Mert a GameStore-on is már elég rég kint van (még valami novemberi megjelenési dátummal ráadásul) és csak várok és várok...
  • Banyapapa
    itt irnak róla.
  • Akey
    Lakhelynek Magyarországot kell megadni a PSN regisztrációnál.
  • sanyiute
    mert úgy jelzi hogy Hidden Trophy ha meg nézem a trófeákat kb. 6-7db-ot vagy az később jelenik meg ? vagy mi?
  • romeozor
    A Sly Trilogy-t lehet már valahol itthon kapni? PSC-n láttam valami tesztet aminek a végén mintha azt írták volna, hogy a Platinum Shop-tól kapták, de többek között náluk sem látom. Külföldön meg persze mindenhol.
  • sanyiute
    hi all olyan kérdésem lenne GTA IV ha Cheatelek akkor XY trófeákat nem lehet megszerezni??
  • Samballah
    én elsőre se tudtam magyar accot létrehozni csak valahogy csináltam de emléxem hogy sehol nem kellett ill. nem is tudtam sehol sem hungary, vagy magyarországot választani a beállításkor, és mégis volt axn, és animax player a TV menüben (amugy most hogy csinaltam egy kamu amcsi acc-ot, még tv menü sincs... ) na és csinaltam azon az accon belül egy második usert és ott meg csak BBC player volt. ezt totál nem értettem. csináltam ujat igy még tv menü sincs már.
    Amugy abban tudna valaki tippet adni hogyan lehetne megszabadulni a Netflix programtól? letöltöttem de közölte hogy csak ami vagy canada régiókban működik. nem tudom letörölni. THX
  • LeventeV
    es ha en most letrehozok egy magyar accountot akkor fogok tudni nezni axn meg animax reszeket?
  • Akey
    Csak magyar account-nál van AXN és Animax. Bár én még egyszer sem használtam. Ami biztos, hogy angolnál BBC player van, ami meg IP korlátos. :/
  • Samballah
    hi! tudja valaki mitől lehet hogy elsőre mikor beüzemeltem ps3-at még volt egy Tv-alkalmazás magyar AXN, és Animax epizódokat lehetett rajta sasolni, de mikor csináltam egy uj felhasználót a gépre ott már nem volt. akartam uj accounttal regisztrálni,egy uj ID-vel nyomtam egy gyári beállítás visszaállítást. és most sincs ez az alkalmazás...pedig minden gyári beállítást visszaállítottam+teljesen uj címre névre regisztráltam mindent a gépet és a store-t is.
  • SlickAdam
    nem mondod
  • Akey
    Egy év alatt töltöttem meg a 250GB-ot, pedig raktam rá bőven demókat és filmeket is (persze, hogy családi videókat ). A GT5 előtt kellett csinálni egy kis helyet, ezt megoldottam 2 régen nem használt játéktelepítés törlésével. Simán elég a 160-as is, de a plusz 160 gigát cirka 4eFt-ért adják, ami nem rossz ár érte.
  • deep
    LOL! Mentések? A PS3.am vinyóján levő 33 játék mentéseinek mérete 74kbyte-tól nem egészen kemény 5 megáig terjed. Életem végéig elég lenne 500 mega is a mentéseknek. Ellenben demo-k (sokszor 1-2 giga méretben), videok, filmek, zenék stb tárolására kell a hely.
  • Akey
    Elkezdtek írogatni egy listát a PSfórumon a támogatott klaviatúrákról: link
  • Fidolorous
    en tegnap vettem egy 40 go-s modelt :) kurva szep allapotban van es halkabb mint gondoltam volna. marcsak ezt az sdtvt kene lecserelni...
    kerdes: a gep barilyen usbs bill t tamogat ?