PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 250gb PSN ID: olishort1
Már ha a "szabad memória" alatt a szabad lemezterületet érted, szerintem nem-linuxos PS3-ason nincs mód megnézni, hogy a 256 MB-nyi rendszer- illetve videomemóriából épp mennyi szabad
Isten nem bottal, hanem VMware.
Csak több ezer XD
PSN ID.: Beegabor
most,meg az érdekelne,hogy hol tudom megnézni a gépemen(milyen menüpontban),hogy mennyi szabad memoriam van még?Sehol nem találom.....Jelenleg,6-8 játék mentése van a gépben,kb.mennyi fér rá?
Nem töltök,nem netezek,csak "lemezes"játékokkal nyomom.Ja,a gépem :slim120GB.
Köszönöm.
MIÉRT LENNE JÓ HA LENNE MAGYAR STORE?
Az utána következõkbõl már sajna kiszedték a támogatást :/
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
A Need for Speed részei,hogy vannak sorban?
Melyik a legújabb?
Köszönöm.
és ez csak a 2010-es wishlist
Just do it :)
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Metro 2033-at is portolhatnak igazan ps3-ra, itt legalabb nuku warez!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
btw az x exkluzivitás, köszönhetõ szerzõdésnek (halo, alan wake, Geow) pénznek (GTA4 DLC-k) és technikai lustaságnak (VALVE)...
ettõl függetlenül a ps3 megítélése sokkal jobb már, mint volt az elején..sokszor vezetõ platform a fejlesztések alatt, ráadásul az exkluzívok mércék a piacon.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Persze, nem kell nagy dolgokra gondolni, mindösszesen egy új terület és öltözék az, amit az Xboxosok nem kapnak meg a Rockstars western stuffjában. A megjelenés már a nyakunkon van, így következzen az utolsó trailer még: teszt valamikor még ebben a hónapban tõlem, Nektek.
EZ AZ!!!!!látszik hogy a rockstar jó irányba halad!
PSN ID.: Beegabor
Just do it :)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nade off vege. Nem tapasztaltatok valami olyasmit, hogy az utolso update ota sehogy sem akar online felmenni a gep? Tegnap jatszottam kicsit, es nem tudok felcsatlakozni a routerre. Probaltam kozvetlen utp-vel, wifivel, sehogysem latja az egeszet, pedig ott van es mukodik (a mellette levo box minden gond nelkul online tud lenni). Volt valakinek hasonlo dolga? Erdekes modon azota van, hogy a boxot is radugtam a routerre... (ellenoriztem, kabel minden szir-szar rendesen be van dugva)
Edit : nem aktualis, most hirtelen elkezdett mukodni. Fura...
shaken, not stirred
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Valaki találkozott már ps3on grafikai hibával? Eddig még én sem,viszont nemrég szereztem be a gt5 prologuet ebben eddig 1x találkoztam ilyesmivel illetve 2x a lost planet2 multi demojában és 1x a little big planetben.
Mivel nem fényképeztem le csak példának linkelem ezt a képet,valahogy igy nézett ki.
http://img156.imageshack.us/img156/1931/sporeerrorlt7.png
Utoljára a régi 7900gt videokártyámnál volt ilyen,mikor elfelejtettem bekötni rajta a ventit és megfõtt szegény.
Ezért aggódom kicsit. Ritkán fodul elõ,a mostani hiba és az ez elõtti között 2 hét telt el,pedig napi szinten több órát használom. Semmi más gond nincs vele fagyni se fagyott le soha. Régi fat 60gbos modellrõl van szó.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Nem vagyok elvakult, egyszerûen nem ismerem a Live-ot.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Próbáld ki és megtudod.
Persze ,ha valamilyen szinten elvakult vagy a Ps3 felé ,akkor valszeg úgysem veszed észre ,hogy királyabb a Live mint a Psn.
Én amikor elõsször beléptem a live után a Psn-re nem akartam elhinni ,hogy ez ennyire fapados.
Egyébként nagyon jó a ps3 meg vagyok vele elégedve.
Komolyan kérdezem? Engem (így a Live-ot nem ismerve) a PSN tökéletesen kielégít<#wave>#wave>
annak akinek van gta4-e
Vagy ugyan olyan optimalizálatlan szar mint pc n?
Call of Duty Mw2 multi hasonlóan jó mint pc-n?
Tudnátok ezeken kívül oylan játékot ajánlani ami ha nem is a legújabb de mindenképp megérné megvenni?
Csak mert szeretnék mostanság 1-2 játékot venni, de nem tudom mire lenne érdemes kiadni.
( Uncharted, Killzone 2 megvan)
PS3 Slim 250 PC
mer most a uk-n vagyok
kösz az infót
Ezen a kijelentésen azért jót nevettem ,azért nem ilyen durva a helyzet.
A ps3-on nem kérnek pénzt a multiért ,viszont soha nem lessz olyan jó mint az xbox live.
A kettõ között ég és föld a különbség.
Ps3 elõnye leginkább a blue-ray meghajtó,de ezért drágább is mint az xbox.
Mind a kettõ konzolon vannak jó exkluzívok.