PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Mondjuk tényleg parasztság a SONY-tól, aztán pampognak, hogy warez így, warez úgy, de a fizetõvendéget kitiltják.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Nem most fordul elõ elõször, kaptam én már lánytól "F*SZFEJ!!!" mondattal kezdõdõ üzenetet is.
#74457: Ez igaz, de kíváncsi voltam az õ válaszára is.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Vedd meg a 80 gigást.
Papesz
Mivel korszerûtlenebb egy 80 GB-os PS3 pl?
Kontrollerje megegyezik a SLIM-jével.
Ugyan azt támogatja szinte, mint a Slim.
És még igényesebben is néz ki. Nem akarok itt flamet indítani, sõt, eszem ágában sem volt,
de ez a PS3 Slim nekem nem tetszik. Biztos jó, de nekem a másik jobban tetszik.
És ezt úgy mondom, hogy anno jobban tetszett a PS1 Slim, és a PS2 Slim is. Ennél nem.
És ne legyünk már annyira gyerekek, hogy a hozzászólásaimon felháborodunk.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mindenesetre szerintem veszek majd egy PS3-at, reménykedve abban, hogy továbbá is ingyenes marad a multi.
Úgy tûnik, akkor majd megnézek egy Slimet, és talán egy régebbi típust, és magamban eldöntöm, melyik a jobb. Külsõleg nem akarom megmondani, melyik,mert nem én akarok trollkodni.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Igaz-az, amit feltételezek, vagy sem. Képrõl láttam a Slim belsejét, és nagyon úgy tûnik, hogy ki lett spórolva ez+az.
Az, hogy ki, hogy nevet, arra meg magasról teszek rá.
Papesz
Láttam a belsejét, és azt kell, hogy mondjam... A simában sokkal több alkatrész van, nagyobb hûtõfelülettel. Ami meg a tárhelyet illeti. Bármikor ki lehet cserélni nagyobra.
az osszes tobbi mar nem a legujabbak meg 4 fps el szaggatnak a videokartyamon pcs vagyok
hivd fel az 576 kb sopot hogy hogy vannak ps3m ra a nfs sorozatok azok fejbol megmondjak neked ...
MINDEN ps3 játékot meg lehet találni az interneten, de egyrészt, ha neked ehhez az sg-n kell kérdezõsködnöd, akkor sajnálattal közlöm, hogy a kapuk nem hogy bezárultak, de ki sem nyíltak, és sosem fognak; másrészt, még ha ott lenne nálad a játék, akkor sem tudnál mit kezdeni vele, hiszen futtatni nem lehet. következõ kérdésedre a válasz, hogy akkor miért lopják le a játékokat mégis: mert a határozatlan jövõben, mikor meg lehet majd törni a ps3-at (hiszen mindent meg lehet, csak idõ kérdése), akkor majd jól jönnek, minden platformra meg lehet találni a játékokat bõven azelõtt, hogy egyáltalán lehet velük kezdeni valamit.
én úgy értettem a kérdésemet h ilyen 2-3 éves játékokat lehet-e leszedni.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
oké, tudom, magyarország nem piac a drága jó sonynak, de hogy a lehetõséget sem adják meg, ez egy parányit bosszantó.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs