89387
PlayStation3
  • kirol
    Nagyon komoly! Még 11 hónap, addig végignyomom talán a 2. részt. :)
    Most 20%-nál tartok azt hiszem.
  • balee4
    Büntetni fog, mint ahogy a 2. rész, nagyon várós.
  • Gideon Wieth
    AZT A ROHADT!!!! UNCHARTED 3 VGA TRAILER A JÁTÉK MOTORJÁVAL
  • bcrics
    Azon agyalok hogy hiába rákötöm a monitorra,hang az nem lesz rajta.meg vok lőve:)
    este kiderül.
  • Freedy
    Szerintem Logitech Z5500 lehetett.
  • tibur55
    Nemrég ajánlottatok itt a ps3-hoz 5.1 hangfalszettet, amihez nem kell külön erősítőt venni. Meg tudjátok mondani, hogy mi volt az?
  • tomi890125
    tessék 1100 Ft
    1.5 méteres
    kábel
  • bcrics
    Aham,a monitor hdcp-s

Ez lenne az

Jó van,,akkor utána nézek a hdmi-dvi hol kábel mennyibe kerül..kösz szépen
  • tomi890125
    hdmi-dvi kábelt kell venned! kb 2 3 ezer ft
    a moitornak valami hdcp kompatibilisnek kell lennie vagy mi, ehhez nem értek, tv-n nyomom :D
  • bcrics
    Üdv,Ps3at akarok rákötni monitorra,..a monitoron DVI és RGB csatlakozások vannak,,mien kábel kell akkor nekem,és mennyi az ára,?
    a monitor max felbontása 1600x900...ezt menni fog?
  • vortel
    fifáznék olyanokkal akik nem lépnek ki, van itt aki tolja a fifát? ha van kedve valakinek játszani, akkor vegyen fel. PSN: vortel
  • Gideon Wieth
    Én sem értem ezt a hisztit a kontrollerrrel. Kényelmesen lehet kezelni. ( tény a Box-é jobban ki van találva :-) ))
  • FlyHigh
    Ez joy úgy van kitalálva, hogy a matató ujj a ravasz feletti gombon van, a fuck you pedig a ravaszon. Nekem így kényelmes, pedig nagy kezeim vannak. Amúgy nekem kényelmesebb az x360 joya, de ez is tökre szokható.
  • qper
    közel kétméteres ember vagyok hatalmas lapát kezekkel, amiben a DS3 egyszerűen elvész. Egy hosszabb GT5 versenyen begörcsölnek az ujjaim (főleg a jobb mutató a ravaszon, amire kitettem a gázt) annyira nem ergonomikus az egész. Sehogy nem áll kézre.
  • DanielT
    Próbálkoztak a "banán" kontrollerrel a PS3 első bemutatásakor, de gyakorlatilag kiröhögték őket, ezért kínjukban nem tudtak jobbat, csak azt, hogy kitartanak a réginél. Amikor azt bemutatták, szintén kiröhögték őket (szó szerint az előadáson). Azt amit a 360 kontroller esetében jól csináltak, nyilvánvalóan nem vehették át, már csak büszkeségből nem. Ezért lett a ravasz egy rossz vicc, ezért olyan kicsi, hogy alig tudom megfogni. Japán törpéknek és 15 évvel ezelőtt a ravaszok nélkül nekem is megfelelt.

A forma márkaértékét többre értékelték mint az ergonómiát, ennek a levét isszuk.

• vortel
    csak azt nem értem, hogy a SONY ezt hogy engedheti meg magának? miért 16 éves tervezésű kontrollert ad el még mindig 2010-ben? anno a konzolok gyerekeknek készültek, gyerek koromban el is játszottam a PS1-el vígan, de felnőttként ez a kontroller egy vicc:S miért nem gyártanak valami rendeset? nem értem
  • DanielT
    A ravaszokra tudsz venni "feltétet" a többi megoldás aránytalanul drága és több vele a szívás. Próbáld megszokni, sajnos ez van :(
  • vortel
    Sziasztok! nem rég vettem ps3-at, és nagyon elszomorodtam, hogy a kontroller ennyire gáz. olvastam, hogy nem a legjobb, de nem gondoltam hogy ennyire nem áll a kezemre. ha valaki hasonló gonddal küzd, tud valami megoldást javasolni? olvastam különböző átalakítókról, pl xbox kontrollert lehet ps-hez használni, meg különböző 3rd party kontrollerekről, de nem nagyon tlalátam itt MO-n olyan terméket webshopokban ami megfelelő. köszi a segitséget
  • n000rbi
    Csak nekem tűnik úgy, hogy Drake felszedett pár kilót? :D Legalábbis a feje mintha megnőtt volna :P Na mindegy, amúgy várom
  • N0RB3RT
    Ahh.. 3d az nem kicsit fog odabaszni!! Azthiszem jővőre TV csere lesz. Pc gamerek meg xdobozosok eret fognak vágni ha mi megkapjuk ezt a játékot
  • Csokis
    Találóan csak Unchart3D-nek írom innetől kezdve.
  • bertino
    metal
  • tomi890125

• tomi890125
    ja
  • Csokis
    Hivatalos. Jön az Uncharted 3!
  • n000rbi
    Akkor majd én :) Tudtommal nem lehet megváltoztatni, csak újat csinálni... de egyébként nem lenne hülyeség, mert már én is változtatnék rajta :D
  • Fidolorous
    Ignore: ON ?
  • molaris1638
    Köszi a segítséget!!!
  • Akey
    Ahogyan a FAQ-ban le van írva. Csinálj egy új felhasználót és a regisztrációnál adj meg angol lakcímet.
  • molaris1638
    És azt hogyan?? (Bocs balf**sz vagyok)
  • LeventeV
    csinalj angol accountot.
  • molaris1638
    Ezt nem teljesen értem, akkor mit tudok csinálni?
  • Csokis
    Csak olyan accounttal tudod aktiválni, aminél van Store! Tehát pl. UK accounttal tudod, de ha magyar PSN accod van, akkor nem.
  • molaris1638
    Sziasztok, egy nagy problémm lenne, megvettem a Need for Speed: Hot Pursuit-ot, de nem tudom online módban használni mível gyszerűen nem tudom aktiválni az online kódomat, valahányszor megpróbálom mindig azt irja ki hogy próbáljam később. Az EA szerint az lehet a baj, hogy routert használok és az nincs jól beállítva, probáltam állítgatni de nem sok sikerrel.
    Kérem hogy akinek volt hasonló problémája vagy tudja mi a megoldás segítsen.
    Előre is köszi!

[email protected]
  • Fidolorous
    jha igen, az lemaradt hogy van e mód az Online ID megváltoztatására ?
  • Fidolorous
    Halihó. Érdeklődnék hogy létezik e olyan Guitar Hero gitár ami egyaránt használható PS3-hoz és 360-hoz is. Nomeg hogy mennyire támogatott (igazából csak a Beatles Rockband miatt kéne, de ha már meg lesz egyszer akkor a többi részt is átnyálaznám.)
  • Papesz
    Gond van a szerverrel. Csinálják.
  • Csokis
    Neo Geo játékok PSN-en!!!
  • xeth004
    Ez engem is érdekelne.
  • qper
    nem tudjátok, mi van a psc-vel? egy napja elérhetetlen a lap.