89387
PlayStation3
-
#77449 Nagyon komoly! Még 11 hónap, addig végignyomom talán a 2. részt. :)
Most 20%-nál tartok azt hiszem. -
#77448 Büntetni fog, mint ahogy a 2. rész, nagyon várós. -
#77447 AZT A ROHADT!!!! UNCHARTED 3 VGA TRAILER A JÁTÉK MOTORJÁVAL -
bcrics #77446 Azon agyalok hogy hiába rákötöm a monitorra,hang az nem lesz rajta.meg vok lőve:)
este kiderül. -
Freedy #77445 Szerintem Logitech Z5500 lehetett. -
tibur55 #77444 Nemrég ajánlottatok itt a ps3-hoz 5.1 hangfalszettet, amihez nem kell külön erősítőt venni. Meg tudjátok mondani, hogy mi volt az? -
#77443 tessék 1100 Ft
1.5 méteres
kábel -
bcrics #77442 Aham,a monitor hdcp-s
Ez lenne az
Jó van,,akkor utána nézek a hdmi-dvi hol kábel mennyibe kerül..kösz szépen -
#77441 hdmi-dvi kábelt kell venned! kb 2 3 ezer ft
a moitornak valami hdcp kompatibilisnek kell lennie vagy mi, ehhez nem értek, tv-n nyomom :D -
bcrics #77440 Üdv,Ps3at akarok rákötni monitorra,..a monitoron DVI és RGB csatlakozások vannak,,mien kábel kell akkor nekem,és mennyi az ára,?
a monitor max felbontása 1600x900...ezt menni fog? -
#77439 fifáznék olyanokkal akik nem lépnek ki, van itt aki tolja a fifát? ha van kedve valakinek játszani, akkor vegyen fel. PSN: vortel -
#77438 Én sem értem ezt a hisztit a kontrollerrrel. Kényelmesen lehet kezelni. ( tény a Box-é jobban ki van találva :-) )) -
#77437 Ez joy úgy van kitalálva, hogy a matató ujj a ravasz feletti gombon van, a fuck you pedig a ravaszon. Nekem így kényelmes, pedig nagy kezeim vannak. Amúgy nekem kényelmesebb az x360 joya, de ez is tökre szokható. -
qper #77436 közel kétméteres ember vagyok hatalmas lapát kezekkel, amiben a DS3 egyszerűen elvész. Egy hosszabb GT5 versenyen begörcsölnek az ujjaim (főleg a jobb mutató a ravaszon, amire kitettem a gázt) annyira nem ergonomikus az egész. Sehogy nem áll kézre. -
#77435 Próbálkoztak a "banán" kontrollerrel a PS3 első bemutatásakor, de gyakorlatilag kiröhögték őket, ezért kínjukban nem tudtak jobbat, csak azt, hogy kitartanak a réginél. Amikor azt bemutatták, szintén kiröhögték őket (szó szerint az előadáson). Azt amit a 360 kontroller esetében jól csináltak, nyilvánvalóan nem vehették át, már csak büszkeségből nem. Ezért lett a ravasz egy rossz vicc, ezért olyan kicsi, hogy alig tudom megfogni. Japán törpéknek és 15 évvel ezelőtt a ravaszok nélkül nekem is megfelelt.
A forma márkaértékét többre értékelték mint az ergonómiát, ennek a levét isszuk.
-
#77434 csak azt nem értem, hogy a SONY ezt hogy engedheti meg magának? miért 16 éves tervezésű kontrollert ad el még mindig 2010-ben? anno a konzolok gyerekeknek készültek, gyerek koromban el is játszottam a PS1-el vígan, de felnőttként ez a kontroller egy vicc:S miért nem gyártanak valami rendeset? nem értem -
#77433 A ravaszokra tudsz venni "feltétet" a többi megoldás aránytalanul drága és több vele a szívás. Próbáld megszokni, sajnos ez van :( -
#77432 Sziasztok! nem rég vettem ps3-at, és nagyon elszomorodtam, hogy a kontroller ennyire gáz. olvastam, hogy nem a legjobb, de nem gondoltam hogy ennyire nem áll a kezemre. ha valaki hasonló gonddal küzd, tud valami megoldást javasolni? olvastam különböző átalakítókról, pl xbox kontrollert lehet ps-hez használni, meg különböző 3rd party kontrollerekről, de nem nagyon tlalátam itt MO-n olyan terméket webshopokban ami megfelelő. köszi a segitséget -
#77431 Csak nekem tűnik úgy, hogy Drake felszedett pár kilót? :D Legalábbis a feje mintha megnőtt volna :P Na mindegy, amúgy várom -
N0RB3RT #77430 Ahh.. 3d az nem kicsit fog odabaszni!! Azthiszem jővőre TV csere lesz. Pc gamerek meg xdobozosok eret fognak vágni ha mi megkapjuk ezt a játékot -
Csokis #77429 Találóan csak Unchart3D-nek írom innetől kezdve. -
#77428 metal -
-
#77426 ja -
Csokis #77425 Hivatalos. Jön az Uncharted 3! -
#77424 Akkor majd én :) Tudtommal nem lehet megváltoztatni, csak újat csinálni... de egyébként nem lenne hülyeség, mert már én is változtatnék rajta :D -
Fidolorous #77423 Ignore: ON ? -
molaris1638 #77422 Köszi a segítséget!!! -
Akey #77421 Ahogyan a FAQ-ban le van írva. Csinálj egy új felhasználót és a regisztrációnál adj meg angol lakcímet. -
molaris1638 #77420 És azt hogyan?? (Bocs balf**sz vagyok) -
#77419 csinalj angol accountot. -
molaris1638 #77418 Ezt nem teljesen értem, akkor mit tudok csinálni? -
Csokis #77417 Csak olyan accounttal tudod aktiválni, aminél van Store! Tehát pl. UK accounttal tudod, de ha magyar PSN accod van, akkor nem. -
molaris1638 #77416 Sziasztok, egy nagy problémm lenne, megvettem a Need for Speed: Hot Pursuit-ot, de nem tudom online módban használni mível gyszerűen nem tudom aktiválni az online kódomat, valahányszor megpróbálom mindig azt irja ki hogy próbáljam később. Az EA szerint az lehet a baj, hogy routert használok és az nincs jól beállítva, probáltam állítgatni de nem sok sikerrel.
Kérem hogy akinek volt hasonló problémája vagy tudja mi a megoldás segítsen.
Előre is köszi!
[email protected] -
Fidolorous #77415 jha igen, az lemaradt hogy van e mód az Online ID megváltoztatására ? -
Fidolorous #77414 Halihó. Érdeklődnék hogy létezik e olyan Guitar Hero gitár ami egyaránt használható PS3-hoz és 360-hoz is. Nomeg hogy mennyire támogatott (igazából csak a Beatles Rockband miatt kéne, de ha már meg lesz egyszer akkor a többi részt is átnyálaznám.) -
Papesz #77413 Gond van a szerverrel. Csinálják. -
Csokis #77412 Neo Geo játékok PSN-en!!! -
#77411 Ez engem is érdekelne. -
qper #77410 nem tudjátok, mi van a psc-vel? egy napja elérhetetlen a lap.