PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
Befogja innen vki szerezni a Modnation Racers-t?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Deepdiscountról rendelt már vki?

Köszi. Hat ez nem jo hir igy ma estere. Akkor csinaltatni kell egy Amexes karit... Fenebe is.

f1 2006 hol lehet megvenni? boltban mert csak vaterán találtam meg a jatekaim oldalon.

Anubys
Szerintem kártyát. Nekem OTP-s VISA nem megy, havernak dettó, de ugyanannak a havernak Amex megy rendesen.

Mondjuk tényleg parasztság a SONY-tól, aztán pampognak, hogy warez így, warez úgy, de a fizetõvendéget kitiltják.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Ombika
Szanalom szerintem is!

5c0rp330n
ha ez igy van, akkor nagy taps az illetekeseknek. tudjak ezek hogy kell penzt csinalni: orszagok letiltasaval, hogy nehogy fizethessenek, ez a jovo <#wilting>

Ombika
IP-t bannoltak, amgyarul kitiltottak innen is minket ,hurra idiota sony!!

Akartam most vasarolni az USA storeban a BFBC2 uj spectat bundle-t a VISA kartyammal, de nem megy. Azt mondja, hogy nem ervenyes a kartyam. Pedig 4 napja vasaroltam vele az Uncharted 2-höz kiegeszitöket ugyaninnen, meg persze azelött is rengetegszer. Tudjatok mi van? Esetleg ranezne vki, aki vasarolna ugyis vmit? Köszike!

TothLaci
Ez így van, na majd máskor igyekszem jobban kifejezni magam 😊
Nem most fordul elõ elõször, kaptam én már lánytól "F*SZFEJ!!!" mondattal kezdõdõ üzenetet is.
#74457: Ez igaz, de kíváncsi voltam az õ válaszára is.
Különc
Már elmondtuk, nem is egyszer

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

DanielT
Megerõsítést várt, csak nem azt kapott 😊
TothLaci
GT5, és TDU2 lehet majd nálam a menü. Elsõ ugye PS3 only miatt, második pedig ingyen multi miatt lesz majd befutó.
JohnnySmith
Én még a régivágású 60-asok közé tartozom, de több mint valószínû hogy GT5-tel veszek egy slim packot is (nyilván lesz összecsomagolva GT5-tel)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

TothLaci
Elõször is... nem én flamelek. Csak ti veszitek annak. Ezek szerint többségetek SLIM tulaj lehet, oké. Én csak rákérdezek arra, hogy ez, meg ez a verzió miben más, miben jobb, illetve rosszabb. Semmi mást nem csinálok. Csak is PlayStation3-at akarok venni, és ha tehetem, akkor majd azt választom, amelyik számomra szimpatikusabb. ennyirõl szólt az egész.
Prody
De ha te eldöntötted, hogy neked a FAT ps3 kell, minek flamelsz itt?!

Senki nem háborodott fel, csak mindenkinek furcsa, hogy idejöttél kérdezni, majd a válasz után tényként közölted hogy az biza szerinted nem úgy van ám.

Vedd meg a 80 gigást.

Papesz

TothLaci
Kíváncsivá tettél.
Mivel korszerûtlenebb egy 80 GB-os PS3 pl?
Kontrollerje megegyezik a SLIM-jével.
Ugyan azt támogatja szinte, mint a Slim.
És még igényesebben is néz ki. Nem akarok itt flamet indítani, sõt, eszem ágában sem volt,
de ez a PS3 Slim nekem nem tetszik. Biztos jó, de nekem a másik jobban tetszik.
És ezt úgy mondom, hogy anno jobban tetszett a PS1 Slim, és a PS2 Slim is. Ennél nem.
És ne legyünk már annyira gyerekek, hogy a hozzászólásaimon felháborodunk.
Tikal
SLIM-et vegyél ne tököljél!!! De ha nagyon ragaszkodsz a régebbi verziohoz, ami persze korszerûtlenebb, akkor vedd azt...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sikerült megoldanom. Resetelnem kellett a headsetet, és utánna már azonnal felismerte.

Sziasztok! Ma végre én is ps3 tulaj lettem😊 xboxomat cseréltem el egy 40gb-os PS3-ra. Minden mûködik tökéletesen, de sajnos nem tudom párosítani a bluetooth headsetemet a ps-el. Sonyericsson, elvileg mennie kéne, de mégse megy:S Beállításokban rámegyek, hogy bluetooth eszközök keresése, headsetet is bekapcsolom, de semmi. Tudnátok adni valami tanácsot?

TothLaci
Mert mindenki mond minden félét, és nem tudtam eldönteni, kinek higyjek.
Mindenesetre szerintem veszek majd egy PS3-at, reménykedve abban, hogy továbbá is ingyenes marad a multi.
Prody
Akkor minek jöttél ide kérdezni???? nem értem!

TothLaci
Én mást olvastam máshol, Wadarr (Xmedia) kritizálta már a Slim-et.
Úgy tûnik, akkor majd megnézek egy Slimet, és talán egy régebbi típust, és magamban eldöntöm, melyik a jobb. Külsõleg nem akarom megmondani, melyik,mert nem én akarok trollkodni.
brodix
Ezt szépen levezetted 😛

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Különc
Igen neked van, ezért kérdeztél te és nem én...

LeventeV
nem spóroltak ki semmit. kevesebb alkatrésszel elérték ugyanazt. ráadasul ennek köszönhetõen csökkentették a fogyasztást, ergo nem melegszik annyira illetve kevesebb helyet foglal, illetve csökkent a gyártásiköltség ennek következtében csökkent az ára is. pont.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

TothLaci
Én csak feltettem pár kérdést a témához kapcsolódóan, normálisan.
Igaz-az, amit feltételezek, vagy sem. Képrõl láttam a Slim belsejét, és nagyon úgy tûnik, hogy ki lett spórolva ez+az.
Az, hogy ki, hogy nevet, arra meg magasról teszek rá.
DanielT
<#bohoc>
Felgolos
ja én is jót nevettem<#nevetes1>

LeventeV
jót nevettem... máris jobb a kedvem, kösz <#idiota>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

DanielT
Igen. A Sony mérnökórák ezreit ölte egy szarabb konstrukció kifejlesztésébe, de te átláttál a szitán!
TothLaci
Ezekszerint igazam van...
DanielT
Szerintem vedd a 80 gigást, engem meggyõztél!
Akkor most tulajdonképpen miért kérdezted?

Papesz

TothLaci
És talán hangosabb is, nem?
Láttam a belsejét, és azt kell, hogy mondjam... A simában sokkal több alkatrész van, nagyobb hûtõfelülettel. Ami meg a tárhelyet illeti. Bármikor ki lehet cserélni nagyobra.
Különc
Kisebb fogyasztás és méret,nagyobb tárhely, valamivel jobb hûtés contra nincs ps2 kompatibilitás

TothLaci
És miért?
Különc
Slim

TothLaci
Melyik a jobb?
A PS3 80 GB
vagy a PS3 Slim?
kerdezd meg a dcn ott fejbol megmondjak nekem a nfs 3 tetszett a legjobban meg a 4
az osszes tobbi mar nem a legujabbak meg 4 fps el szaggatnak a videokartyamon pcs vagyok
hivd fel az 576 kb sopot hogy hogy vannak ps3m ra a nfs sorozatok azok fejbol megmondjak neked ...
oh, na ez a verzió meg sem fordult a fejemben.

Törölt felhasználó
Szerintem úgy gondolta, hogy Store-on vannak-e fent teljes játékok. Ingyen.
pedig meglepõen értelmes választ kaptál...

MINDEN ps3 játékot meg lehet találni az interneten, de egyrészt, ha neked ehhez az sg-n kell kérdezõsködnöd, akkor sajnálattal közlöm, hogy a kapuk nem hogy bezárultak, de ki sem nyíltak, és sosem fognak; másrészt, még ha ott lenne nálad a játék, akkor sem tudnál mit kezdeni vele, hiszen futtatni nem lehet. következõ kérdésedre a válasz, hogy akkor miért lopják le a játékokat mégis: mert a határozatlan jövõben, mikor meg lehet majd törni a ps3-at (hiszen mindent meg lehet, csak idõ kérdése), akkor majd jól jönnek, minden platformra meg lehet találni a játékokat bõven azelõtt, hogy egyáltalán lehet velük kezdeni valamit.

ne nézzél már madárnak!
én úgy értettem a kérdésemet h ilyen 2-3 éves játékokat lehet-e leszedni.

Törölt felhasználó
Agent szerintem még jóóóó sokára.
A ff13 versus, a TLG, az Agent meg a GT5 kb mikor jönnek?

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

musha
a helyzet dettó ugyanez nálam. egyszerûen nem fogom fel, hogy miért kell trükköket keresni, illetve minden évben szopni valamivel, hogy az ember fizethessen egy cégnek. a saját erstés mastercardomat nem fogadja el az usa store, ezen már túltettem magam. apám otp-s visáját eddig elfogadta, de most már azt sem. addig a pontig nem érdekelne, hogy nincs magyar store, ha EGYSZERÛEN mûködne minden lehetõség az egyéb országok store-jával, de kurvára nem.
oké, tudom, magyarország nem piac a drága jó sonynak, de hogy a lehetõséget sem adják meg, ez egy parányit bosszantó.

NEXUS6

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Tikal
<#vigyor1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''