PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nathan66
láttam már, mivel itt van szétszedve.. igen, ez a munka az lesz, de a sony-tól ugyanezt azért nem várná az ember. Ma már, nem az a világ van.. Szoval, akor Te azt mondod szedjem le a thermalpasztát és kenjek rá ujat? Az a gond, hogy már át mentem rajta hölégfúvóval. Ha nem fog menni akkor megy dísznek, meg egy jó tapaszttal gazdagodva fekszek le midnennap, miszerint: ne vegyél konzolt...

aztakurva.
"már-már a türhõ, tírpák, paraszt tákolmány határát surolja..."

Ha te megcsinálod a hõlégfóvást az lesz olyan munka, mint amilyen jelzõket Te használtál. A PS3 hûtésével elsõsorban az a baj, hogy a hûtõpaszta kiszárad egy idõ után, és elveszti a hõátvezetõképességét. Ha láttál már belülrõl ps3-at, akkor láthatod, hogy korrekt méretû hûtõbordák meg ventilátor van. Alátétet, átmelegítést meg ezeket a szarságokat felejtsétek el. Hosszabb távon csak nagyobb kárt csináltok vele.

brodix
jaja...

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

LESSZ KILLZONE 3 <#eljen><#felkialtas>
Hello, szükségem lenne egy tanácsra. Anno beszereztem a GTA IV-et, végig vittem, kábé felétõl egy két cheat-et használtam. Nemrégiben beszereztem az Episodes from LC-t, és ekkor láttam hogy rakott be trófeákat, holott az alapjátéknál nem voltak. Nem gond, végigvittem az epizódokat, trófeákat miket lehetett kaptam, gondoltam nekiállok újra az alapnak. De nem adja a trófeákat. Új játékot kezdtem, töröltem az eddigi mentéseket, meg a vinyóra másolt adatokat is, újra feltelepítettem, de semmi. Tanács hogy miként csináljam? Töröljem az epizódos adatokat meg mentéseket is? Nem nagy gond hogy nem jó, de azért mégiscsak csinálnám ha összejönne.

Más: mennyire gond, ha kihuzigálom a ps3-ból a kábeleket mindennap, játék után. Tényleg lekophat a réz bevonat az érintkezõkrõl?
Illetve a Slim kiadásnál is bekövetkezhet a ledes hiba? Erre jótanács, hogy elkerüljük, ha lehet?

Kösz a válaszokat! 😄

NEXUS6
Fél évet bír talán. Azonban van egy kis hack, ha egy legalább 1 mm vastagságú alátétet beraksz a leszorító csavarok alá, akkor van esély hogy tovább is, mert nagyobb erõvel nyomja az alaplapra.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Nathan66
köszönöm, akkor átnézek oda
üdv

DanielT
A jósok nem ebben a topikban vannak.
Nathan66
üdv. a sárga ledes halál-t, ha azzal az ujra pasztázással, meg hõlégfúvózással megcsinálom, mennyi ideig megy még ,ha egyáltalán feltámad a hlálból. egyébként, csak megjegyzésként mondom, hogy egy ilyen frankó konzolnak, mint a ps3, olyan gyatra hûtést csinálni, túl tesz bõven az ostobaságon, már-már a türhõ, tírpák, paraszt tákolmány határát surolja...

Frequency
Hupsz,most látom hogy a leáldozott topikba már berakta DanielT.Bocsesz.

Frequency
Honnan is ered az amerikai lowrider stílus?:

Nem.

Papesz

hát én meg úgy tudom, hogy magyar (eu-s) játékhoz csak az eu/uk store-ról töltött DLC a nyerõ. de javítson ki, akinek már van tapasztalata ellenkezõ esetrõl.

Igen, arra. <#smile> Félreérthetõen írtam, elnézést! <#worship> Remélem azért sikerül a héten megvenni, már nagyon játszanék vele! <#vigyor>

DanielT
Jaaa hogy két játékszoftveres kombót kerestél! Félreértettem.

Használtan nem veszek játékot (se). Bontatlan meg ott is olyan árban van, mintha boltban venném. Néztem, meg a Vaterát és a TeszVesz oldalt is bontatlan játékokért. A két játékos változat meg azért jobb, mert olcsóbb így a 2db játék + a gép, mintha veszek egy játék nélkülit + az a két játék. Most várok a GameStore hívására, mert elvileg a héten kapnak 250-es gépet és van nekik raktáron MotorStorm 2. Igaz, így csak egy játékom lesz, dehát ez van.

Üdv!! Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ha van olyan játék ami alapból nem telepít fel semmit a gépre csak rögtön indul, azt fel lehet e telepíttetni valahogy? Mert néha erõsen szaggat meg fagy.
DanielT
Mi az, hogy két játékos változat? Veszel egy plusz kontrollert és kész, ha hozzá lenne csomagolva árban ugyanott lennél.

http://www.jatekaim.hu -ra felcsavarsz de hirtelen és beszerzed a Motorstorm+Uncharted kombót fillérekért!

Hajrá!
Na, rendelném meg a gépet (250G😎, de sehol nincs a 2 játékos változat. <#shakehead> Játék nélkül is csak egy helyen van, de ott meg pont az a játék nincs raktáron, ami kellene (Motorstorm 2 vagy Uncharted 1). <#gonosz3> Ilyen az én szerencsém. <#rinya>

Mostmár megy.
Nálatok megy a bf2 multi?
musha
hát láttam én már csodát... White Knight Chronicle-höz töltöttem le valamit, amit a magyar accomhoz szerettem volna aktiválni, de a letöltéskor egybõl aktiválta is az usa acchoz (mivelhogy usa store-ról szedtem). szóval azért vannak esetek, amikor nem mindegy,

BBeno2
senki?

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

BBeno2
az lenne a kérdésem, hogy van egy ps3 fifa 10-em .nektek is frissíti az adatbázist minden egyes online játéknál??? hiába mondja hogy felülírja a meglévõt és hiába fogadom el, attól még mindig újra frissít.
fõmenüben is próbáltam frissíteni a keretet, gondoltam akkor már nem fog baszogatni és ott is úgyanúgy elmondja hogy frissítve van és felül írja, mondom OK ez volt a cél. de semmi. ha esetleg haverral játszanék offline kezdõrúgásban akkor a 2009. szeptemberi adatbázissal játszik a gép, nem pedig a friss átigazolásokkal, nálatok is ez van? hogy lehetne megoldani végleg , hogy a legfrissebbel tudjak játszani?

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

kirol
Ezzel, nem:

Már a korábbi évszázadokban is ezzel tisztították a "Blu-Ray DVD" -t!

Győri Devi
vagy smirglipapírral <#idiota>

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

DanielT
Józan ésszel.
Muttley
Pedig de. 😊
A fejlõdés igénye viszi elõre a világot. Vagy nem. 😊
Emmántavalyjúniusban kinnnvóóóót 😊

Just do it :)

sebtib
A Blu-Ray DVD-t mivel érdemes tisztítani? Az egyik játék amit vettem nagyon ujjlenyomatos.

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

Skynet
A trófeák miatt nem mind1... 😊
Győri Devi
igen tudod
amúgy meg nem teljesen mind1 meik accon tolod le? ugyanaz a játék

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Skynet
Vagyis: ha egy USA store-os accountal leszedem a DLC-t (aminél nincs semmi megkötés) akkor azt fogom tudni használni a fõ játékos accountommal (ami UK Store-os) ??😊
Skynet
Kérdés a nagy Ps emberkékhez.😊
Adott a Heavy Rain. Le szeretnék tölteni hozzá DLC-t de ki van írva hogy milyen sorozatszámú HR-hez jó a DLC. Az én verzióm viszont nem egyezik.
UK store-ban vagyok és a náluk kapható HR verzióval (BCES00458) kompatibilis a DLC-jük,az én verzióm magyar kézikönyves borítós BCES00797.
Honnan a viharból tudnám letölteni a nekem megfelelõ DLC-t,és megoldható-e ez úgy hogy az aktuális accountommal (PL Store váltással)...
Kösziii
shaddam
Egy battlefieldhez hasonló jármûves játékmódot biztos beleraknak.Azért remélem a jetpack nem teszi egy ugrabugrálós halova a játékot.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

NEXUS6
Amúgy azt olvastátok, hogy a KZ3-ban amellett, hogy sokkal nagyobbak lesznek a pályák teljesen rombolható lesz a környezet!?

Annyira persze nem újdonság ez, mert a BF/BC sorozatban is az. Azonban annyira nem is elterjedt dolog. Szal kúl dolog lesz. Fõleg a multit fogja nagyon feldobni szerintem.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Szeretem ezeket a mondatokat! Általában azok szokták beírni egy internetes vitába, akik már nem tudnak épeszû módon hozzászólni.

<#nevetes1>

TothLaci
Ez messze nem én vagyok.
De részemrõl befejeztem.
predator0
Árpád hídnál szoktunk találkozni...

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Prody
Nem tudnátok folytatni ezt élõben? Én is beszállok, bár velem nem érdemes vitatkozni. Holnap Bp-n nyugatinál tali. megbeszélve

TothLaci
#74499 szóval nem beszólás? De ha nem az, akkor mi? Tény?
Idefigyelj, nem flamelni jöttem ide. Lehet, hogy jobban moderálni kellene magam, igen.
De míg én a PlayStation3 témával igyekeztem foglalkozni, addig TE azzal foglalkozol, hogy milyen vagyok, és ezzel már ki is ütötted a biztosítékot. Zavar, hogy kérdezõsködtem és véleményt mondtam a SLIM-rõl? Ráadásul nem is csúnyán.

És hogy elmondom a véleményemet a PS3-ról? Képzeld el, van aki, kíváncsi rá, mert pl. most akar PS3-at venni, mint pár ismerõsöm.
Én használnám pont a beépített böngészõt, ezért is veszek a gép mellé egy Logitech Cordless Media Pro billentyûzetet. Azt tudom, hogy nem valami jó a Flash kezelése, de azért csak lehet olvasgatni híreket az oldalakon?! <#confused> <#smile>

Nálam nincs oldalt fekete csík, csak meg kellett szokni, hogy kövérebbek az emberek a tvben ^^

Hát, remélem most nem minden a 3D-s õrületrõl fog szólni. A legtöbb ember szerintem nem kis ideig gyûjtött, hogy legyen egy LCD-je, és máris jön a 3D. Persze semmi sem kötelezõ, de kicsit tartok tõle, hogy az egyéb feature fejlesztések esetleg a háttérbe szorulnak a nyavajás 3D miatt.
A filmipar is nagyon pörög a dolgon, de nekem nagyon izzadságszagúnak tûnik, hogy mindegy miaz, csináljuk meg 3D-ben, és akkor majd jól el lehet adni. A történet már nem is számít, jól nézzen ki. Na de ez más téma.
Szóval eszem ágában sincs 3D-s TV-t venni. Még a legtöbbTV adót is csak úgy lehet nézni (már aki tévézik) tojásfej nélkül, hogy oldalt ott virít a szép fekete csík a 4:3-as adás miatt.
Én speciel sokkal jobban örülnék egy rendes browsernek, mert szerintem elég kellemes dolog ágyból nagy TV-n netezni 😊 Persze lehet, hogy ezzel a kevesek közé tartozok, és az is biztos, hogy ebben nincs pénz.

Különc
Nem szóltam be, az elsõ részére nem reagálok mert csak kiforgatod a szavaim. Lelkes kezdõ, igen minden lelkes kezdõnek ilyen a modora mint TothLacinak.

Vergõdj tovább

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

NEXUS6
Pedig akár hiszed, akár nem az éjszaka után tényleg nappal jön!
És ezzel a legkevésbé sem gondolom, hogy ezzel segget csinálok a számból!
<#nyes>

Amúgy most komolyan, mi a faxomért kell beszólni egy lelkes kezdõnek?
Hogy az egódat bõvítsd?
És ha most azt gondolod, hogy én meg azzal bõvítem az egómat, hogy olyanoknak szólok be, akik beszólnak ezeknek a szerintem teljesen jóakaratú emberkéknek, akkor jól gondolod!
<#mf1>

Különc
Mert így csak segget csinálsz a szádból

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Itt! <#wink>

Tikal
Hol?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ilyen kódok a játék tokjának a hátulján szoktak lenni! <#fejvakaras>

Jövõ hónapban (Június) jön az új firmware! <#smile>

"Whilst there are rumours circulating about a possible XMB redesign, systemlink.gamersguidetolife.com, posted an article about a new PS3 firmware coming in June which will give your console more 3D game support, could this new firmware also be the the new XMB redesign."