89387
PlayStation3
  • LeventeV
  • Gideon Wieth
    Heavy Rain, Metal Gear Solid 4, Uncharted 1-2, Sport Champions, Heavenly Swords, Killzone 2, Lair, Gran Turismo 5, Resistance-k... :-)
  • LeventeV
    god of war, uncharted, resistance sorozatok.
  • vortel
    PS3-ra mi a top 5 exkluzív gamma? adjatok már tippeket mivel érdemes játszani ami nincs boxon. Köszi
  • vortel
    amúgy fifázni még mindig nem akar senki? milyen társaság ez itt?
  • vortel
    vissza kell vonnom amit korábban írtam, hogy nem jó a ps3 kontrollere. csak meg kellett szoknom :D egyedül azzal nem vok már csak kibékülve, hogy a két analóg kar miért domború... de végül is annyira nem gáz. egy hét ps3 nyüstölés után elővettem a boxot HALO-zni és most már az volt szokatlan :DDD
  • Csabesz100
    Köszi! úgy látszik nem jó helyre klikkeltem az előbb! :-)
  • zsolt515
    Oké köszönöm a segítségedet/segítségeteket!
  • LeventeV
    nekem 250 gigas hdd-om van. zenevel demokkal psn-rol vasarolt cuccokkal egyutt 30 gigam van elfoglalva. szoval boven eleg a 120as hdd is. amellett lehet boviteni.

demokat storerol tudsz leszedni. erre regisztralni kell, ami teljesen ingyenes. a demok letoltese ugyszinten ingyenes, havidijat nem kell fizetni. a multiplayer is teljesen ingyenes.
    amikert fizetni kell azok a kiegeszitok (itt is van ami ingyenes) teljes jatekok, ps1 jatekok nehany tema es avatar.
  • zsolt515
    Miért jó a 250 vagy a 320gb-os gép? Mit lehet rá tenni, demokról tudok h azt lehet letölteni de még mit mert sztem nekem 120gb-os lesz az nekem elég! Jahh és ha multizni akarok vagy demokat letölteni netezni meg ilyenek azért fizetni kell?
  • LeventeV
    god of warok, unchartedek, resistancek, assassins creedek mind mind nagyon jok a ps3ra. aztan ott van a red dead redemption is. nem fogsz unatkozni az biztos.
    en kolozsvaron toltom az ev eleg nagy reszet az egyetem miatt, ezert en ott szoktam vasarolni, van egy eleg jo uzlet ami jatekokkal foglalkozik es arulnak hasznaltan is, de van egy forumja a kolozsvari ps3 tulajoknak es ott is nagyon jo arban tudok jatekot szerezni, akar 2000 ft-tol.
  • Csabesz100
    Köszi szépen! Ha lesz időm meg is nézem!
  • bcrics
    :D
    hardverapro ,vatera iesmi?..ahoyg nézegettem van 1-2 tuti vevős játék majd fizukor:))

dragon ball burst limit ,,mk vs dc mind alap--jó ez a konzol:)..nemsoká jön a crysis is hozzá--
  • LeventeV
    nem tudom, nem jartam meg pesten. en forumon szoktam ezt megoldani, de azt hiaba kuldom el mert nem fogod erteni :P
  • bcrics
    bupapesten melyek azok a boltok ahova érdemes benézni,,játékvásárláshoz és blueray filmekhez?
    ha van használt az is ok.
  • LeventeV
    van olyan jatek amelyik telepit fel 1-2 gigat, de nem szabhatod meg, hogy mennyit telepitsen. jatekokat olcson hasznaltan lehet venni. en is csak 1-2 jatekot veszek emg ujonnan, a tobbit hasznaltan.
  • zsolt515
    Üdv!
    Sokáig gondolkodtam h xbox v ps3 de utóbbira esett a választás! Azt szeretném kérdezni h melyik boltokból lehet a legolcsóbban játékokat venni! Ps3 slim 120gb v 160gb-om lesz.
    Ezekre fel lehet telepíteni a játékokat?
    Bocs csak még kezdő vagyok! De már várom h meglegyen!
  • Felgolos
    Elküldve
  • Tevez11
    Sziasztok!
    Tud vki vmi biztosat a DEAD SPACE2-vel kapcsolatban????
    Lesz hozzá MAGYAR FELIRAT a PS3 verzióhoz?
    Köszi.
    Üdv.
  • Csabesz100
    Hi!

Engem érdekelne! Elküldenéd?

Köszi!
  • Felgolos
    Hello!
    Régen amikor volt ps3 konzolom igényeltem a DC universal Beta kulcsot ,ha valakinek kell jeleze és elküldöm!
  • N0RB3RT
    UNCHARTED 3 HD Gameplay
  • Tevez11
    Köszönöm!
  • Akey
    Sajnos DVD filmek konvertálásához PC-re lesz szükség. A konzolok nincsenek ilyen feladatokra felkészítve, méghozzá erősen üzleti megfontolásból. Miután PC-n átkonvertáltad AVI, MPEG, MP4, M2TS, MTS, WMV, stb formátumba már fel tudod másolni a PS3-ra.
  • Tevez11
    Sziasztok!
    A segítségeteket kérném,a PS3-ra szeretnék feltenni,egy eredeti dvd-t,hogy ne keljen mindig a lemezt használnom(és persze a fejet)ha lányom szeretné nézni az Alma együttes koncertfelvételét.........Tehát, alapból fel lehet rá tenni?(Net nélkül) Fotókat már sikerült,persze azokat pendrive-ról tettem fel az simán ment.De ennél,mivel dvd lemez nem mutat semmilyen opciót a másolásra.
    Ez lehetséges?
    Megoldás?
    Elnézést a buta egyszerű kérdésért,de itt bizta tudja vki a választ.
    Köszönöm.
    Üdv!
  • ViniSoundz
    milyen aktivalas? En talaltam a menuben olyasmit, hogy a ps3 aktivalasa, vagy lehet inkabb regisztralasa, nemtudom. Az mire jo? En amugy angliai accal hasznalom a storet.
    Kar hogy nincs mar gran turismo demo, azt kiprobalnam :)
  • bcrics
    Ahogyan írják a többiek..HDMI/DVi (2500ftér vettem 5m) kábelen keresztül viszed a monitorra,a hangot pedig a hozzáadot Kompótkábelen keresztül pedig visze da hangot a hifibe/házimoziba stb

Első indításkor pedig értelemszerűen hdmis videobeállítást választod,majd az audionál szintén amit használsz,,egyébként kép is segíti a beállítást,szal hamar meglesz az.

én egyedül a psstore aktiválással szívtam,de már az is megvan...szal várom a karácosnyi 75% árzuhanást:DD
  • LeventeV
    LOL... a link amit kuldtel ramutat egy leirasra ahol van egy kep a dobozrol amin szepen irja, hogy HDCP
  • balee4
    Playstationcommunity és kész.
  • Csokis
    Van benne HDCP!
  • Rolesz
    JA,bocsi nem olvastam vissza... Sehol nem találom a monitoromról hogy van-e benne... Hol lehet ezt megtudni? Samsung 2333SW ilyen
  • ViniSoundz
    lol, előbb lett leírva. Bedugod HDMI-t meg a hozzá kapott kompozit kábelt is, Display menüben meg kiválasztod, hogy a kép hdmi-n, a hang meg a másik kábelen menjen (RCA). Amúgy csak HDCP-s monitorral fogsz képet kapni HDMI-DVI átalakításkor.
  • Rolesz
    Mostanában (napokon belül) szándékozom venni egy ps3-at (csak a gt5 miatt) és kérdezném hogy mivel addig már eljutottam hogy egy hdmi-dvi kábellel a monitoromra lesz rákötve, ezért hogyan varázsoljak rá hangot? Van ezen jack csatlakozó mondjuk hogy e fejhallgatót rátudjak kötni?
  • ViniSoundz
    Mia franc van? Senki nem használ már ps3-at? Semmi élet nincs itt.
  • kirol
    Szerintem rakjatok bele ilyet:

• ViniSoundz
    És ha nem komponens kábelt használ, akkor mit használjon helyette? Kompozitot? Azon sem megy hang, csak kép :P

RCA nem megy bele a ps-be :P :D:D
  • Csokis
    Ez tény!
  • LeventeV
    mindegy, lenyeg, hogy akinek kellett az megertette :P
  • n000rbi
    Szőrszálhasogatsz itt :)
  • Csokis
    De, mivel a hang az nem a komponens kábelen megy, hanem a 2 RCA-n! Ne keverjük! A komponens csak képet továbbít.