PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Miért kéne bizonyítani olyan dolgokat, minthogy az éjszaka után nappal jön?
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Különc
Nem mondanám feltétlen, biztos igazad van, de bizonyítani már nem tudod.

#74502 Szövegértelmezési problémák

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

kirol
A Heavy Rain -hez szeretném letölteni az elsõ DLC-t.
Még sosem vásároltam semmit Store -on, így nem igazán tudom hogyan kellene.

Olvastam viszont ezt:
"HR DLC UPDATE: Vpfcs nevû fórumozónk jelezte (THX!), hogy az itthon vásárolt BCES00797 kóddal ellátott Heavy Rain-hez nem jó a UK PSN-rõl letöltött DLC. Helyette a német PSN store-ról kell leszedni a kontentet."

Hol látok én azt, hogy az enyém milyen kódú? ( BCES00797)

Most akkor én honnan látom, hogy ha nem akarok feleslegesen pénzt kidobni, akkor melyik Store-ra regizzek, ill, honnan vegyem meg?

NEXUS6
Bíróm az ilyen ászokat, aki valszeg 250-es IQ-val jöttek a világra, egy 65 éves kiégett nõcsábász matróz tapasztalatával, Gandhi bölcsességével és Shakespeare kreativitásával. Ehhez képest persze csak felejtettek.😄

Életük legkínosabb percérõl persze õk is hallgatnak, pl amikor bepisiltek az oviban a délutáni alvás alatt, mer annyira még õk sem macsók!

<#nevetes1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Mint ahogy te is.

Hello!
Egy kérdésem lenne... Van egy DivxHD filmem, ehhez akarok feliratot beilleszteni, az AVIAddXSub-al sikerült is, csak az a gondom, hogy a képernyõ közepén jeleníti meg a feliratot. Van valami másik progi is, ami lentre konvertálja? Vagy valami más beállítás kell? Légyszi segítsetek. Köszi! 😊

Más!
PS Store-n régebben tudtam filmelõzeteseket letölteni, most miért nem lehet?
Bogyi007
Van legalábbis Uk Storeon biztosan onnan szedtem le.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

shaddam
A playstationcommunity-n meddig szünetel a regisztráció?Aki regelve van rákérdezne a kedvemért?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TothLaci
LeventeV
uncharted 2-nek is van demoja? nem csak az elsonek?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

TothLaci
Kipróbáltam a demoját... Hát nem semmi egy játék...
5c0rp330n
omm.. pl mp4? 😊 ha manapsag van vezeto videoformatum, akkor az az mp4 avc (h.264)
mediaserveren at mindent lejatszik.

Banyapapa
mp4

Megcsináltam azt hogy a ps3 lássa a számítógépen lévõ zenéket, filmeket, képeket, stb.

Zenéket sikeresen le is tudtam játszani, mp3 formátumúakat próbáltam.

Videót is próbáltam egy wmv formátumút amire azt írta indítás után, hogy corrputed file, mkv-t is de azt nem is látta a ps3.

De akkor milyen formátumot tud lejátszani a ps3?

PS3 Slim 250 PC

Törölt felhasználó
Nem tudjátok mi lehet a baj a trophycardommal?

http://ps3trophycard.com/profile/kutyakiki

Én látom, haver látja de 0 trophyt jelezz, pedig van a gép szerint vagy 12.
TothLaci
Ha nem étesz hozzá, akkor meg minek szólsz be?
Ha megakarod cáfolni, akkor írd le, mi a hülyeség, ha nem, akkor ne írj semmit.
Különc
Én sem értek hozzá, de blõdségekkel nem szemetelem tele a topikot ráadásul a hitelességed is elvesztetted az okoskodásaiddal...

TothLaci
Rendben Mr.Hardcore,
ezekszerint csak nálam van így, mert Te nagyon pro játékos vagy...
Különc
Naponta szolgáltatod a vicceket

Anubys
"- Nem szeretet szolgálat, MKV támogatást direkt nem építették bele. Koreai márkáktól etéren példát vehetne, de mivel konzol, ezért etéren azt nyújtja, mint a konkurensei... egy nagy l***"

Streameld pc-s mediaserverrõl, úgy -elvileg- megy.

"- Csak az eredeti, és más semmi 😊"

Én örülök neki, mondjuk jobb lenne, ha _MINDEN_ játékhoz lenne demo, a Wii-men erre használom a warezolást, vélhetõen Ps3-ra is több játékot vennék, ha elõbb ki tudnám próbálni (bár már így is van vagy 25)

"A játékok kb. ugyan olyanok, mint a 360-n"

Persze a multiplatformok, de próbálj ki valami exkluzívat (Uncharted 2 pl)...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Ómájhóli...! JackyT elkeni Kevin tesót Modnation Racersben. <#buck> És vajon melyik autóversenyes játék címe rímel a "Man Furismo Jive"-ra? <#finom>
Prody
De azért köszönjük

TothLaci
PlayStation3 elõnyei, és negatívumai saját szemszögembõl nézve:
Elõnyei:
- Mûszakilag jól megtervezett szerkezet.
- BD lejátszás (amit én még nem tudtam kipróbálni)
- Ingyenes PlayStation Network
- Jó felbontásban játsza le a CD lemezeket is, de az analóg audio résznél kicsivel nagyobb vezérlõjel feszültséget is leadhatna.(bár ez is tuti szabvány szerint van)
- Jó a DVD lejátszó része is.

Negatívium:
- Nem szeretet szolgálat, MKV támogatást direkt nem építették bele. Koreai márkáktól etéren példát vehetne, de mivel konzol, ezért etéren azt nyújtja, mint a konkurensei... egy nagy l***
- Internetrádió támogatás hiánya, egyedül beépített Flashplayerrel lehet kisérletezni, de az sem tökéletes.

Xbox360-nal szemben negatívium saját szemszögembõl...
- Csak az eredeti, és más semmi 😊
- Nincs VGA kábel, HDMI képe bizonyos területen nem olyan jó, mint a VGA-é.
- A menü egy kicsivel lehetne fejlettebb is, de ezt bármikor orvosolni tudják.
- Lehetne jobb menü, és Store.

Xbox360-nal szemben pozitívum:
- BD player, nagyobb kapacitás játékoknak
- Könyebb, USB-rõl tölthetõ kontroller
- Halkabb sokkal.
- Jobban van mûszakilag megépítve.
- Majd még sorolom.

A játékok kb. ugyan olyanok, mint a 360-n, grafikailag inkább a HDMI port, és a VGA port között tudnék különbséget tenni.
Tudom, hogy tisztába vagytok vele, da azért leírtam.
Feliratozás miatt szokott akadni. Kapcsold ki teljesen a feliratozást.

TothLaci
Végre tudok egy internetrádiót hallgatni a PS3-ról.
Akinek van linkje PS3 kompatibilis internet rádióról, kérem ossza meg velem akár Privátban is. Köszönöm.
shaddam
Optikai kábel

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Valószínûleg veszek egy Slim PS3-at (250G😎 2db játékkal. Az egyik baromira nem érdekelne és esetleg eladnám/elcserélném egy szintén bontatlan játékra. GT5 Prologue lenne a játék egyébként. Érdekelne valaki? Egyelõre csak érdeklõdök. <#smile>

milyen kábellel kell a ps3-ra a házimozit kötni mert hdmi csatalakozón kívül még a netnek van csak helye meg egy outos izé?

TothLaci
Felregisztáltam UK-ra, LASZLO69 a nevem...
Üdv!

Adott egy 23 colos tv tuneres monitor.

Ps3-al összekötve.

Most összekötöttem a sz. géppel is.

Minden rendben van amíg a windows csíkot tölti, aztán mikor bejönne az asztal, elsötétül és a monitor azt írja ki hogy: nem támogatott üzemmód.

Ekkor újra inditottam és csökkentett módba próbálkoztam, amikoris bejött az asztal és jó volt minden. Próbáltam felbontást állítani itt, de mikor ismét újra inditottam, megint ez volt.....

Valami ötlet?

PS3 Slim 250 PC

Seth
Csinálj egy UK accountot,azzal tölthetsz store-ról. Jól jön még egy usa meg egy japán fiók is

PSN ID.: Beegabor

TothLaci
Beregisztráltam magamat, de úgy néz ki, elég kellemetlenül érzem magam, hogy magyar vagyok.
Azt hittem, tölthetek le demot, de fel sem enged.
TothLaci
Köszi szépen. Itt nem is a döntés volt nehéz, hanem a megszerzés.
2.70 Fw-el érkezett.
Felgolos
Bc2 a legjobb

Bogyi007
Mûködnek még a Bc1 szerverek is, melyik a jobb?

Singleben az 1 multiban a 2 pörgõsebb az elsõ résznél.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

LeventeV
vegul csak a fatnel dontottel? amugy grat a gephez.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Bogyi007
Még jó hogy én ajándékba kaptam a saját kábelemet a géphez 😄

amúgy nem tudom mér jó ez a media server(jóllehet az extra formátumokat kezeli, de lehet még ebben sem különbözik)nekem megtalálja a ps a gépet eleinte nem de most már mûködik
amit a media serverrõl nézek, hallgatok az akadozik, de amint rámegyek normálisan a ps3 által megtalált gépemre semmi sem akad...nemtudom ezzel én egyedül vagyok?

PS3 250gb PSN ID: olishort1

a bad company 1 vagy a 2 a jobb?
érdemes mindkettõt beszerezni?
az ea server teljesen halott?
kösz a válaszokat😊

megoldottam...csak be kellett állítani a megosztás engedélyezését

az mér van hogy bluetooth-on nem látja a gépem a ps3mat?
ps3 kiírja a gépemet a zenénél meg a videónál, de ha rá akarok ikszelni akkor azt írja hogy nincs regisztrálva a ps3 rendszerem
a pc meg nem találja blue-n a ps-t
ötlet?

musha
a kártyáink mûködnek, a rendszer sz@r. és mivel engem kizárólag az usa store érdekel, ahhoz 1 féle kártya van itt:
Playstation Network Live Card $20 USA - 5997 Ft

amúgy persze, a semminél jobb, csak eddig annyiért lehetett venni, amennyi az aktuális valuta árfolyam.

Van már ideahaza is ilyen lehetõség (Live, PSN, Wii pontok) és olcsóbb is. Az 50 fontos kártya 15 helyett csak 14300 HUF. És e-mailben küldik a kódot.
TothLaci
Õõõ PSN kártya ugye csak fizetõsen letölthetõ tartalmakhoz kell?
Tikal
Akkor ne vegyél, de még mindig jobb mint nem venni a nem mükõdõ kártyáitokkal....

Egyébként egy 20 dolláros PSN kártya 20Euro azaz 24$.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

musha
majdnem 300 Ft náluk a dollár, baráti :/

Scouser
Ha végre hajlandó lesz megjelenni, akkor egyszerre😊

You\'ll Never Walk Alone

Én mindenképpen, de nem most, mert az idõm nem engedi.
Sztem nyár közepe/vége felé.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Tikal
Vegyetek tõlük kártyát, mûködik...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''