89387
PlayStation3
  • ToM1113
    Oké. köszi
  • n000rbi
    Miért? Komponensen ott a három videó, amit nem dug be, és a két audió. Kompoziten (amit a Ps3-hoz csomagolnak) szintén 2 audió van, a videó itt is kimarad ebben az esetben. Nincs ezzel gond :)
  • Csokis
    Komponensen hangot? Itt valamit elnéztél/elírtál.
  • bcrics
    értem,,köszönöm szépen:)
  • LeventeV
    a komponens kabelen. a beallitasoknal pedig atallitod, hogy a hangot ne hdmi-n adja hanem a komponens kabelen kerezstul.
  • Gideon Wieth
    Van egy olyan lehetőség system settings-nél, hogy a hangot hol akarod kiadni... Én HDMI kábelen kötöm rá a monitorra a PS3-at, és van a komponens kábel, az is be van dugva, és annak a piros fehér vége van csatlakoztatva a hangszórókba :-) És a system settingsnél van átállítva, hogy azt használja kimenetnek :-)
  • bcrics
    aki monitorra kötve használja a gépet az hoygan oldja meg a hangot,?nincs a monitoron hangszóró abból indulok ki,az ujjab slim 320 gb van,,hdmi/dvi rákötve a kijelzőre,de a hangot hogyan lehet kihozni belőle?
  • LeventeV
    kosz a valaszt csokis es gideon. jonnek a jatekok, beszerzek egy move-ot.
  • Gideon Wieth
    Én is kb ekkora monitoron használom és mondom, tökéletesen működik 1 méterről is.
  • Gideon Wieth
    remélem olvasol kettővel föntebb... ennyit rólad barátom, a topik meg sehol nem hülye mágnes csak sajnos te ragadtál itt a beképzelt fejeddel...
  • Csokis
    Én emlékeztem rosszul a számokkal kapcsolatban, de megvan a pontos adat:

"Q: What is the best position for a player to hold the PlayStation Move motion controller from the camera?
    A: Players should calibrate in the location and position where they intend to play. The working range is 2 to 10 feet away from the camera, but the *ideal* range is 5 to 9 feet away from the camera, depending on the game."

Azaz 61cm a minimum, az ideális pedig a minimum 152cm.
  • LeventeV
    en azert tettem fel a kerdest mert egy 22es monitoron hasznalom a ps-t. engem inkabb a killzone 3 es a socom erdekelne a move-al esetleg meg az lbp 2. es nem 2 meterrol jatsznam hanem fel meterrol.
  • DanielT
    Köszi, hogy megsúgtad!

Ez a topik valami hülyemágnes, vagy mi?!?!
  • Gideon Wieth
    Van move-od ?? mert megsugom hogy nincs megkötés....

Ajánlott a két és fél méter, de nekem a sport champions is meg a SHOOT is hibátlanul működik pedig tőlem a kamera sztem kb 1 méterre van....
  • JGTC
    Köszi. Utána nézek!
  • buggyant
    még ne aggódj, 1 hét körül szokott lenni normál esetben, de most karácsony miatt a webshopoknak meg a postának is nagyobb a forgalma a szokásosnál. én is rendeltem thehut-ról 4 játékot. amit december 03-án adtak fel, azt most kedden kaptam meg, a többit múlt hét szerdán adták fel, de még nem érkeztek meg.
  • LeventeV
    ertem, kosz.
  • Csokis
    150 centit ír a papír, de általában 160-170cm írnak a felhasználók, hogy az inkább a minimum.
  • DanielT
    Van.
  • LeventeV
    van olyan megkotes a move-nal, hogy mondjuk minimum 2 meterre kell allj a kameratol, vagy ez szabadon konfiguralhato, es fel meterrol is tudok jatszani?
  • FlyHigh
    TP Link WR340GD-vel nekem patentul megy wifin.
  • JGTC
    Hi.

Tudnátok ajánlani, egy megbízható vezeték nélküli routert PS3-hoz? A mostani beszart, próbálkoztam egy Tp-Link WR841ND-vel de lehetetlen a PS-t beállítani hozzá. Thx!
  • ThugEdge
    sziasztok
    vennék psnről játékot és a tesónak is letölteném, persze úgy, hogy ne kelljen még1x kifizetni:D
    ez működik még nem?
    elég, ha a psn storera fellépek a gépén a saját azonosítóimmal vagy kell a gépére a profilom is?
    köszi előre is
  • ToM1113
    hali!

multhét hétfőn rendeltem a gamespontcopontuk ról 3 játékot.
    A postázásra az volt írva hogy 3-5 nap, de mivel a GT5 re 2-3 nap beszerzési idő volt írva ezért a 3-5 napból 5-8 nap lett elvileg. A kártyáról a pénzt már Aznap este levonták mikor rendeltük.

A csomag azonban még mindig nem jött meg....
    Azt írták hogy már szerdán feladták. ( a csomagkövetésnél)

A héten szerintem még megérkezhet, de kezdek azért aggódni... karácsonyra lenne.

Gyakori az ilyen eset? Mit lehet tenni?
    Köszönöm.
  • n000rbi
    "mentéseknek 320gb?" -Ja, mentéseknek, játékinstallnak (ami egyes esetekben a 10gb-hoz közelít)
    "demo..minek?" -ööö, hogy kipróbálj valamit, mielőtt megveszed? Szvsz ez jó dolog, mert a saját véleményemre adok, nem pedig arra, hogy valaki megrevjúolja keményen.
    "zene, fénykép stb ott a PC" - most erre mit mondjak? Lelked rajta.

Törődj bele, h egy ideig lesz sok szabad helyed (bár egyszer minden tárhely megtelik, a 320as is meg fog...)
  • bcrics
    mentéseknek 320gb?
    demo..minek?
    zene,fénykép stb ott a PC.
  • Papesz
    Mentésnek, demonak, zenének, fényképeknek?
  • bcrics
    CS,.a játékot nem lehet sehogy felmásolni a gépre?...
    muszály a lemezt pörgetni.:S

mer a gyásznak van 320gb hdd ha nem lehet felmásolni rá a játékokat.
  • ViniSoundz
    nah, ma en is ps3 tulaj lettem. Vegre. Meg is vettem hozza a skate 3-at. Brutal jo! Majden teljes a keszlet, mar csak egy ps1 hianyzik :)
  • N0RB3RT
    Uncharted 3 Gameplay
  • gecsus
    Kösz :).
  • Csokis
    Killzone 3 split-screen co-op confirmed!
  • Fidolorous
    Megy, de nem ajanlom nekem 1 ora jatek utan kifolyik a szemem
  • Akey
    Ha sima TV alatt a katódsugárcsövesre (CRT) gondolsz, akkor igen, fog rajta működni. A PS3-hoz adott kincstári kompozit kábel is erre szolgál.
  • gecsus
    Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Most lesz majd PS3-mam és azt szeretném kérdezni hogy minden TV típuson rendesen müködik. Ezzel azt értem hogy Sima Tv-nk van nem HD hogy ugy is kiad egy normális képet vagy csak HD-n fut. Bocs ha kicsit hülye a kérdés ,de nekem már annyi hülyeséget mondtak evvel kapcsoltaban. Elöre is Kösz.
  • bcrics
    Így is tettem,és nem kértem a hdmis beállításokat,,így maradt a jó kis standard TvFelbontás,,576p vagy mennyi,,de legalább nem kapcsolt ki...1 ideig,simán fel tudtam telepíteni az Új moha-t..viszont játék közben lekapcsolt:D...még épp az intro pörgött és se kép se hang elszunyókált..2ik nekifutásra ahoyg a continue gamera kattintottam már kapásból lekapcsolt...pedig épp kezdetm azon filózni hoyg vhoyg a 720p belövöm rá...

Szóval lehetséges hoyg szar gépet fogtam ki?..nemhiszem,,de télleg nemtudom mi kínja lehet..nemtudom..így is a legalja displaysettingsen van,nemtudom hova lejjebb venni..nagyon nem fér össze a monitorral:S

Senkinek nemvolt még iesmi Probléma?
  • Gideon Wieth
    Én igen párszor jól mondtad.. Bekapcsnál hosszan le kell nyomni bekapcsoláskor csippan, aztán jön a kép :-)
  • tomi890125
    úgy kapcsold be a ps3at, hogy a bekapcsoló gombon hagyod az ujjad folyamatosan, amíg csipog vagy mi és be nem kapcsol
    azt hiszem így kell :D még ezt se csináltam soha
  • bcrics
    HEllo,HDMI/DVi Kábellel Toltam rá a gépet a monitorra...Annyi a probléma hoyg a gép kb 3-4 perc után lekapcsol.tennap vettem a gépet,most tudtam csak megvizslatni és egyelőre gőzöm sincs mi lehet a gondja.

Illetve a felbontásra tippelek,
    A monitor 1600X900 tud Max.bekapcsoláskor jelzi is hoyg nem optimális a felbontás...na hol tudnám én ezt beállítani hogy 1600X900 ban működjön?..más ötletem nincs erre.

Vki?
  • ViniSoundz
    Sziasztok!

Még nem nagyon írtam ide, mert még csak ps2-m van, de nemsokára meglesz a 3as is. Ma sikerült lepróbálnom tunerbox-al lcd monitoron és elég jó eredményeket kaptam. Eddig csak a ps2-t használtam lcd monitoron komponens kábellel.

Úgyhogy akinek olyan monitorja van, amiben nincs HDCP áramkör, az egy kb 10ezer ft-os külsö tunerbox-al tudja tolni.
    Mivel ez analóg cucc, max 1080i-ben tudja továbbítani a jelet. Amúgy az x3m ab300-as boxról van szó az én esetemben, de van még egy pár fajta.