PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID:misi2mezei
Isten nem bottal, hanem VMware.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
PS3 ID: Csabesz82
shaken, not stirred
Nem tudjátok, hogy az amazon.co.uk-n mennyi a postaköltség? Sehol sem találom! :-(
Köszi!
shaken, not stirred
Nagyonis értem, max rosszul veszed le...
Részemrõl befejeztem, kurvára nincs kedvem itt flémelni, fõleg ilyen bullshit dologról.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
shaken, not stirred
Aláírom, hogyha játszanák FPS-el, stratégiával pl, akkor azt nem konzolon tenném, de nekem kielégítõ az a kínálat, amit konzolon élvezhetõen tudok játszani.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
shaken, not stirred
Mondd el, mibaj azzal, hogy kifejtettem, hogy ENGEM nem érdekel, játszottam jódarabíg PC-n, meguntam/rájöttem, hogy NEKEM nem ez kell, majd kifejtettem a véleményem, nem általánosan beszéltem mindenkirõl, pont.
shaken, not stirred
shaken, not stirred
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Nekem NFS-bõl csak ez van meg, ezt tuti, hogy lehet.
Hogy a további részeket lehet-e, azt nem tudom.
A Little Big Planet-tel is lehet többen egyszerre játszani, bár az nem split screen, ugyanis arra ebben a játékban nincs szükség.
Több most hirtelen nem jut eszembe.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
Huh bazz érthetõ voltam? <#dumcsi>#dumcsi>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Bár, igaz, attól még lehetnek jók azok a játékok.
ami sok esetben csak pc-n van, és amúgy se mindig lenne értelme konzolon: repülõszimulátor, kisebb európai studiók szerepjátékai, emulátorok, point'n'click kalandjátékok
Játékban: Anrael Kill or be killed!!!
Ha 1-es régiójú a játékod, akkor USA DLC kell hozzá, ha 2-es, akkor UK.
Játékban: Anrael Kill or be killed!!!
Hmm, akkor vegyél pécét, igaz, az sokkal jobb, félévente-évente kompletten lecserélni az egészet, mert nemmegy az új játék...
Mellesleg PC-re milyen játék van ami jó, és nincs konzolra? 😄
(MMO-kat kivéve, bár én nemszeretem õket amúgysem)
<#idiota>#idiota>
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Én holnap vagy holnapután fogom újrapasztázni.