PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok lost planet 2 cserélnék jast cause 2re lehetöleg debrecen környékéröl akit érdekel irjon már erre mail cimre [email protected]
miért nem megy a PSC?

PSN ID:misi2mezei

sure
Nekem is dettó ugyanígy fagyott le párszor, böngészés közben (slim 250 G😎. Bosszantó, de erre mondja a sok okos, hogy a PS3 nem böngészésre való elsõsorban. Végülis amíg játék közben nem fagy ki, addig szerintem is oké. Majd kiderül, nyáron hogy bírja a hõséget (ha lesz egyáltalán normális nyár, a "tavasz" eddig elég lehangoló...)

Isten nem bottal, hanem VMware.

brodix
Nekem játéknál már jóideje nem fagyott le, de netböngészõben mostanában elég gyakran lefagyott sajna.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Nekem ma fagyott, méghozzá a NET böngészõben. Az IGN oldalon kutakodtam és egyszercsak megállt az óra a jobb felsõ sarokban és semmire nem reagált.. Gondolom ez a böngészõ hibája, mert elég szutyok. 😞

Nektek fagyott már le a PS3? Mert nekem igen, párszor....kezdjek el aggódni? Vagy lehet attól van, hogy sokat volt bekapcsolva?

Csabesz100
Köszi. Hát, nem olcsó innen rendelni. A termékek jó árban vannak, de a posta botrány sok. 1 játék majnem 10 font, 2 meg 14 font! Innen sem hiszem, hogy rendelek! <#shakehead>

PS3 ID: Csabesz82

Attól függ, megrendeled és kiírja. Nekem legutóbb (egy amerikai bolttól) 20 dolcsi volt, igaz akkor egy posztert rendeltem meg.

shaken, not stirred

Csabesz100
Hi!

Nem tudjátok, hogy az amazon.co.uk-n mennyi a postaköltség? Sehol sem találom! :-(

Köszi!

tomi890125
mind a oviba..... 😄

The Only One!

Akkor próbáld erõsebben, eddig nem sikerült 😉

shaken, not stirred

MikX
Bázz, próbálok normális hangnemben írni, hogy bocs, ha úgyérezted általánosítok, erre te így? Pff...
Nagyonis értem, max rosszul veszed le...
Részemrõl befejeztem, kurvára nincs kedvem itt flémelni, fõleg ilyen bullshit dologról.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Te tenyleg hulye vagy, vagy csak tetteted, hogy nem erted mirol van szo? 😊

shaken, not stirred

MikX
Ok, ha úgyérezted általánosítok, max saját meglátásomat írtam le, eszem ágában nem állt általánosítani, mindenki azzal, úgy játszik, ahogy akar...
Aláírom, hogyha játszanák FPS-el, stratégiával pl, akkor azt nem konzolon tenném, de nekem kielégítõ az a kínálat, amit konzolon élvezhetõen tudok játszani.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Nemerted... A szemelyes velemenyed nem erdekel, csak az altalanositasod utal ovodas szintre.

shaken, not stirred

MikX
Hmm?
Mondd el, mibaj azzal, hogy kifejtettem, hogy ENGEM nem érdekel, játszottam jódarabíg PC-n, meguntam/rájöttem, hogy NEKEM nem ez kell, majd kifejtettem a véleményem, nem általánosan beszéltem mindenkirõl, pont.

Jaj de jo, hogy felnez az ember fel evente ide, es meg mindig ugyanazok a baromsagok vannak szajkozva 😊 . Hozzaertes rulez!

shaken, not stirred

Jah, es mar a gagyisitott bullshotok is megerkeztek.

shaken, not stirred

Csabesz100
Szerintem ez nem mkv, hanem avi formátum. Ezzel viszont az a baj, hogy kép lesz, hang nem. Legalábbis nekem úgy van! <#wow1>

azt mit jelent h streamelve?

Seth
nem tud mkv-t kezelni a ps3, pc-rõl streamelve jó csak

PSN ID.: Beegabor

Tikal
<#wow1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

egy filmet feltettem pendrivera h majd arról rámásolom a ps3-ra, de nem jeleníti meg a filmet az miért lehet eddig jó volt:S (példa.2010.HUN.720p.BRRip.x264-racis ilyet tettem rá és nem ismeri fel amikor a ps3-ról akarom megnyitni)

Köszi! <#worship> Már csak játék kell majd hozzá. <#vigyor> Na, majd jövõ7en van fizu és akkor veszek. <#hehe>

Prody
graaaaaaat!!!<#violent><#eljen>

Oks, köszi!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Megjött a gépem. <#smile>

Nathan66
Nekem, maradt minden ugyanugy ahogyan a sárgaled elött volt.

Motorstorm Pacific Rift

brodix
Need For Speed Carbon.
Nekem NFS-bõl csak ez van meg, ezt tuti, hogy lehet.
Hogy a további részeket lehet-e, azt nem tudom.
A Little Big Planet-tel is lehet többen egyszerre játszani, bár az nem split screen, ugyanis arra ebben a játékban nincs szükség.
Több most hirtelen nem jut eszembe.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Srácok tudnátok olyan gémet (gémeket) mondani amit Split Screen-be tudnánk nyomi haverral? Ezeken kívül: RE5,Army of Two 1-2

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

MikX
Én saját oldalamról beszéltem, nemszeretem a stratégiákat, meg az FPS-eket, meg a WOW-ot meg hasonszõrû barátait, ezért NEKEM értelmetlen a PC géming, csináltam egy ideig, de elegem lett, most van egy 1000 éves gép netezni, meg mellette a PS játszani.

Ugye amikor bekaptad a sárga ledet akkor a psn nicked nem deaktiváltad. Tehát a kérdésem az lenne, hogy mivel alaplapot nem cseréltél, ergo nem azt érzékeli a netwörk, hogy új gépen jelentkeztél be, akkor marad az eddigi sima egygépes nicked?
Huh bazz érthetõ voltam? <#dumcsi>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

az egy dolog, hogy nem érdekelnek, de ettõl még létezõ dolgok, és van akit meg pont igen. engem pl taszít a konzolon fps, tudom hogy van akit nem, de szeretem a stratégiákat, és konzolon értelmetlenek. van ami meg csak ott jó, de teljesen leírni a pc-t elfogultság

MikX
No, hát pont ezek nem érdekelnek engem 😄
Bár, igaz, attól még lehetnek jók azok a játékok.

amit csak pc-n lehet játszani értelmesen: bármilyen stratégia, fps
ami sok esetben csak pc-n van, és amúgy se mindig lenne értelme konzolon: repülõszimulátor, kisebb európai studiók szerepjátékai, emulátorok, point'n'click kalandjátékok

Seth
Nem, új user-t kell csinálnod

PSN ID.: Beegabor

goodgamer
Még 1 kérdés. Olyat lehet csinálni, hogy pl most nekem amerikai store van azon a felhasználónéven amit használok és azt átállítani angolra?

Játékban: Anrael Kill or be killed!!!

goodgamer
Értem. Kösz mindenkinek a segítséget.

brodix
Szerintem az lesz a baj, hogy a játékhoz rossz régiójú DLC-t töltesz.
Ha 1-es régiójú a játékod, akkor USA DLC kell hozzá, ha 2-es, akkor UK.

Banyapapa
Ja,amugy little big-ben játékban probálj meg letölteni ezt-azt,valahol ki lehet ott is keresni,mik vannak adott régioju játékhoz.

Banyapapa
angol játék,angol store?

goodgamer
Üdv mindenki. Az lenne a problémám, hogy akármilyen addont töltök le az nem látszik a játékokon belül. Régebben a Little Big Planetnél volt ilyen, most pedig a Fifa10-nél hiába töltöttem le a Bernabeu stadiont, az új válogatott mezeket és az Ultimate team kipróbálható verzióját, a játék nem látja és így nem is lesz elérhetõ játék közbe. A ps3-on kéne beállítani valamit esetleg? Pls valaki help.

Nathan66
ma azzal a tudattal fekszek le, hogy elõzö életemben japán müszerész lehettem, ugyanis feltámasztottam a ps-t.. kérdés, hogy meddig😊

MikX
"meg egy jó tapaszttal gazdagodva fekszek le midnennap, miszerint: ne vegyél konzolt..."

Hmm, akkor vegyél pécét, igaz, az sokkal jobb, félévente-évente kompletten lecserélni az egészet, mert nemmegy az új játék...
Mellesleg PC-re milyen játék van ami jó, és nincs konzolra? 😄
(MMO-kat kivéve, bár én nemszeretem õket amúgysem)

brodix
Ez nagy volt xD

gazgoblin
PAIN 2 teaser
<#idiota>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Ombika
Kiraly a logod!!

A tartósság azért nem valószínû, mert már nekiálltál egyszer hõlégfúvóval, az meg nagyobb kárt okoz, mint hasznot.
Én holnap vagy holnapután fogom újrapasztázni.

Átkenni még azelõtt kellett volna mielõtt bejött a sárgaled. Ha meg sárgaled van, akkor újrakell forrasztani/golyózni. 14ezer Ft Xmediaban ha jól tudom, talán még így is helyretudják hozni, de nem valószínû, hogy tartós lesz. Más szervízt nem ajánlok.