89387
PlayStation3
  • bcrics
    74.000 320gb változat. boltból
  • Ironmask
    nem azt mondom csak én ilyen 65-70e körüli ár kategóriában szeretnék vásárolni...
  • LeventeV
    tulajdonkeppen ugyanazt a ps3at veszed, csak nem mindegy hogy mit adnak hozza es hogy hany gigas hdd-al jon.
  • Akey
    A 320 gigások meg a Move és GT bundle-ök semmiképpen sem alkotják az olcsóbb kategóriát...
  • Papesz
    Létezik olcsóbb és drágább kategóriás PS3 is?
  • dudeeg
    Ezen nem is nagyon gondolkodtam még. Mármint azt tudtam, hogy a PS3 csak FAT32-es vinyókat ismer fel, de arra nem gondoltam, hogy a saját vinyóját is azzal formázza. Azt hittem valami Sony saját file rendszer.
    Ezek szerint mégsem...
  • Ironmask
    A jövőben szeretnék PS3-mat venni,de ez még nem 100%-os!Valaki tud segíteni,hogy hol érdemes szétnézni?Nem túl drágát szeretnék olcsóbb kategóriába gondolkodom.
  • Akey
    Apró okosság, ha ragaszkodsz a vinyóhoz.
  • n000rbi
    Használj mediaserver-t és akkor mehet felirat, hangsávváltás, minden. (persze a villanyszámla is több, de ez van :), a warez nem támogatott formátum :D)
  • Tibi7
    Hát a tököm ki van :S köszi a válaszokat.
  • Seth
    max 4 GB lehet egy fájl. Nagyobb br rippek szóval kilőve:D
  • n000rbi
    A válasz ezen az oldalon van. Olvass vissza néha, nem árt :P
  • Tibi7
    hmm Nem vagyok nagy gépguru, de attól hogy fat32re kell formázni, abból milyen hátrányom van? Filmeket ugyanúgy tehetek rá és játszhatok le nem?
  • greyfox
    Szerintem korlátlan (8 terra körül), a baj az, hogy fat32-re kell formázni.
  • Tibi7
    Sziasztok! Valaki meg tudná mondani, hogy a ps3 usb-je mekkora méretű háttértárat ismer fel? Van egy 250GB-s külső winyóm, és jó lenne ha arról tudnék filmeket is nézni. Kösz a választ!
  • Akey
    A trófeatámogatásnak hála szinte minden játékba bele lehet nyomni 50+ órát. Még nem találkoztam akkora monumentális alkotásokkal, mint a régi RPG-g, de azok manapság is 100 óra felett járnak. Amikkel nem lehet melléfogni, azok az online is játszható címek. Jómagam biztos elleszek a Gran Turismoval egy darabig.
  • Papesz
    Semmiképpen ne olvass vissza. A tegnapi hozzászólásokat végképp ne nézd meg.
  • shaddam
    Ezt a fajta fragfx-et próbálta már valaki?Másodlagos gamepadnak szánnám.No meg előny hogy jó a pécéhez is.
  • zoli0415
    oké köszi
  • zsolt515
    Ha meglesz a PS3-am akkor vennék 1-2 játékot! Szerintetek melyik/ek érnék meg? Olyan kéne amivel sokáig lehet játszani...az mind1 h sport, kaland, akció..csak jó legyen!
  • Akey
    Szerencséd van, lejátssza. A PS3 az egyedüli konzol a generációban, ami nem régiózáras.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A helyesírásra meg figyelj oda, mert szét fognak tépni a fórumon a többiek. ;)
  • zoli0415
    Hello nem tudjátok hogy amerikából hoz unokatesóm GTA liberty city játékot.hogy azt az én ps3-mam lejátsz-e. mert xbox ba úgytudom van olyan hogy az amerikai GTA-t az EU-s xbox nem játsza le .
  • Scipi
    Valaki tudna esetleg segíteni? Az lenne a gondom, hogy cod black opsban sehogy sem tudok friendekkel muiltiban játszani :S ha inviteolom őket nem tudnak csatlakozni és fordítva sem, sehogy sem megy, nemtudjátok mi a baj? :S
  • Laceee
    FAT32 esetén 4GB-os fájl méret korlát van
  • Tikal #77545
    Fel akarok másolnio a PS3ra media serverről egy HD filmet... elkezdi másolni a kb 5GBos filmet, de mikor kész akkor nem áll meg és csak folytatja, aztán 10GBnál kikapcsoltam. nem lehet rá ekkora méretű fájl másolni?
  • High end PC #77544
    xD
  • vortel
    köszönöm a tippeket, metal gear solid 4 az jött is a PS-sel, de még nem próbáltam ki. én leginkább a fifán és a többi sportjátékon kívül az FPS-eket szeretem konzolon, ezért a resistance 2 meg a killzone 2 asszem tuti vétel lesz :)
  • Akey
    Most hogy utánaolvastam, még csak új kábel sem kell neki. Juhhé! Megspórolhatjuk a 3D-s átállás költségeinek 1-2%-át. :D
  • High end PC #77541
    Ez kajak hír!
  • Akey
    Simán firmware-rel megoldották a 3D jelátvitelt. Csak egy újabb HDMI kábel kell majd hozzá.
  • Akey
    Meg. Van demója is és a PS Home-ban is kipróbálható asszem a bowling pálya mellett. :D Az árát sajna nem tudom, nem vagyok PS3 közelében. Hátha lesz most akciózva a karácsony szellemében. :D
  • kirol
    Ez az Echochrome megvehető Store-on? Mennyibe kerül? Tök jó!
  • High end PC #77537

kérdés!
    Nekem még a legelső szériából származó PS3-am van, tehát 1.3-as HDMI-vel szerelt, ha majd lesz jövőre egyszer 3D TV-ém, akkor mindenképp szükséges az 1.4-es HDMI-vel szerelt PS3 (jól tudom, 1.4-es is van már?) a 3D tartalmak megjelenítéséhez, vagy azt a régi 1.3-as is tudja majd?
    Full nem vágom.
  • Hugh Hefner
    yay, egy játék amit nem basznak el, és nem húzzák 5 évig a fejlesztést, hogy aztán egy félkész elvi hibáktól hemzsegő vackot hozzanak ki a piacra. amiért TÉNYLEG megéri ps3-at venni, alig várom
  • LeventeV
    tokeletes felsorolas.

nekem azert van eleg sok multiplatformom: midnight club la, tekken 6, ac brotherhood, naruto uns 2, dbz rb2, dirt 2, f1 2010.
  • Akey
    A szűk TOP5, ami azzá teszi a PS3-at, ami: Ucharted, Metal Gear Solid, LittleBigPlanet, God of War, Gran Turismo. Van sok lövölde: Killzone, Resistance, SOCOM, Warhawk, MAG. Van sok autós: Motorstorm, Wipeout, ModNation Racers, Supercar Challenge, Twisted Metal. Van sok akció: inFamous, Yakuza, Ratchet & Clank, Sly Cooper, Heavenly Sword. Van sok RPG: White Knight Chronicles, Demon's Souls, Valkyria Chronicles, 3D Dot Game Heroes, Folklore. Lesz sok MOVE cím: Sorcery, Move Heroes, Killzone, Ape Escape, Dead Space: Extraction, No More Heroes, Oddworld: Stranger's Wrath, Time Crisis. És vannak a művészeti alkotások: Heavy Rain, Echochrome, Flower és a majdani The Last Guardian és Journey.
  • Gideon Wieth
    Egyedüli Multiplatform játékaim az Assassin's Creed 2 Brotherhood meg a Red Dead, az ingyen multi miatt :D Most karin gondolkodok mit kéne beszerezni esetleg meglepinek magamnak, mert kaptam plusz ösztöndíjt... Ami így tervben van, valamelyik resistance (csak gameplayeket láttam)) God of War 3 még esetleg GT 5 :-) Bár én a varázslós move-os játékot várom... De lehet Resident evil goldra nevezek majd be, majd eldől :-)
  • DanielT
    A Dragon Ball nem Ps3 exkluzív.

A King Kong meg se jelent.

A Karib tenger meg egy szemét.
  • bcrics
    Dragon ball Burst limit:)

Télleg vki tolta itt a Peter Jackson King kong és a Karib tenger kalózai játékváltozatát?.
    Pcre ugye elég ronda graffal jött ki mind2,ugytudom Ps3 ra HighRes. Felbontású texturákkal jelentek meg,ez észrevehető gondolom

• Papesz
    Ratchet And Clank