89387
PlayStation3
-
#77849 halp!
Ismerős vett egy NFS:Hot Pursuit-ot
Nem tudjuk beregisztrálni,mert mindig azt írja mikor a kódot akarjuk beírni, hogy "Unable to process online pass"
Nem a kódot nem fogadja el, hanem egyeltalán addíg el sem jutunk. Kipróbálva minden régióban!
Találkozott már vki ilyen hibával?
-
Supa #77848 #
Dead Space 2: Collector's Edition Includes:
# Dead Space 2 game
# In game Rivet Gun unlock
# Critically acclaimed Dead Space Extraction in HD with PSMove Support
# The Isaac Unitology Suit and accompanying Force Gun offer unique advantages to the player when used in Dead Space 2
# The Dead Space 2 Original Soundtrack features an hour of music compiled from the score of Dead Space 2. Also included is a "Scoring of Dead Space 2" featurette
# The Dead Space 2 Collector's Edition features a rare lithograph depicting Necromorph transformation concept art by Visceral Games artist Brett Marting -
#77847 Oké, köszönöm! Azt hittem h a játék maga nem ugyan az de most már oké! -
#77846 mikor egy jatek eler egy bizonyos eladast kiadjak a platinum valtozatat amit olcsobban arulnak.
a jatek maga ugyanaz, esetenkent tartalmaz 1-1 dlc-t is (pl Assassins creed 2 platinum).
kinezetre a doboz szurke, nem atlatszo es a boriton irja, hogy platinum. kb ennyi a kulonbseg. -
#77845 Mi a különbség a kettő között? Pl: Dante's Inferno (platinum)
Dante's Inferno -
#77844 Klikk! -
skygt90 #77843 halihó...tudnátok nekem ajánlani olyan játékot amit tudok öcsémmel tolni Co-op módban ? -
#77842 Nekem meg olyan kérdésem lenne, hogy mi a különbség a Dead Space 2 Collector's Edition és a Dead Space 2 Limited Edition között? Valaki tudja? Sehol nem látom normálisan leírva:/ -
#77841 hat ha a film formatuma mkv akkor nem fogja lejatszani. illetve a kulso hdd fajlrendszere fat32 kell legyen, ami 4 giganal angyobb fajlokat nem enged felmasolni. szoval marad a media szerver. -
Wild007 #77840 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogyha veszek egy külső HDD-t, és rámásolok egy Blu-Ray filmet, a PS usb-n keresztül le fogja játszani? Vagy a ps3 media serverrel elfogom tudni indítani? Iso-ba vagy anélkül? segítenétek? Előre is köszönöm! -
#77839 Hali! Gondoltam szólok akit érdekel:
A Bioshock 2 most egész korrekt 2999ft-os áron kapható az 576 webshopban. -
#77838 na megoldodott,ujra inditva a gépet késöbb,engedte -
#77837 akkor jo.
kosz norbinak is.
ha sikeresen tulvagyok a vizsgakon akkor valoszinu megveszem a tv-t. a valasztasom vegul egy LG 32LD350-re esett. -
#77836 eddig nekem nem volt vele semmi gond leszámítva hogy kibaszottul vonzza a port :D -
Akey #77835 Youtube-on van egy rakat végigjátszás. Jól fognak jönni később is. -
#77834 valaki játszik a sly trilogy játékkal?
mert mi a trükkje a flaming temple pályának (elsö rész),megvan összes üveg,és mégse engedi kinyitni a páncélt. -
#77833 Nekem megvan már több, mint egy éve. Már vásárlás után észrevettem egy halott subpixelt rajta, idegesített is kb. egy hónapig...utána leszartam (mert ráadásul az egyik sarokban van, meg amúgy is csak 10 centiről lehet észrevenni) Mindenképpen csinálj 1920x1080-as képeket (fekete, fehér, vörös,zöld,kék legalább) és nézd meg azonnal, ahogy megvetted, sose lehet tudni. Nekem azóta nem lett rosszabb, nem jött elő új, úgyhogy elvagyok vele. -
#77832 de szokott, csak ki az aki szivesen szaladgal a frissen vasarolt tv-vel az uzletbe... -
sanyiute #77831 arra szokott lenni garancia nem?? -
#77830 akinek LG tv-je van kozuletek, milyen a tapasztalatotok? felek a halott pixelektol. -
Gibor #77829 Üdvözletem mindenkinek :D
Egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet videót felvenni játékokból, jelen eset a GT5 ről lenne szó, szeretnék egy kisebb videót készíteni de nem nagyon jöttem még rá hogyan lehet felvenni a képet hangot. Találtam egy megoldást :D TV előtt kamera :D De nem épp ilyenre gondolok. -
Hugh Hefner #77828 vérgagyi? sztem is jobb az első rész, pedig a 2 fejlettebb pár téren. de vhogy jobb a hangulata.
a célzás meg nem az uncharted hibája, a konzolok ilyenek általában. -
#77827 jobb a kábel persze
nekem mennek az mkv-k is HD, csak nálam a proci gyenge, ezért néha szaggat... -
#77826 értem... És elég csak a ps3-routert összekötni, vagy a gépet is kössem össze a routerrel ? :) -
#77825 HD anyag lejátszásához elengedhetetlen a kábel, wifi-n nincs meg a kellő sávszélesség. -
#77824 És az hogyan ? Mert az avik meg ezek rendesen mennek, viszont az MKV-k nem :-) Valamiért nagyon lassan streameli, 1 perc kell hogy 10 mp bejjöjjön... Érdemes a routert a PS3-ra kábelen kötni ?? A gépet nem tudom az túl messze van :-) -
#77823 Igen, mindkettő DLC fizetős. -
zoli0415 #77822 Hello nem tudjátok hogy MOdern WArfare-2-ben új pályákat letölteni csak pénzér lehet nem? -
#77821 nem. van par jatek amelyik automatikusan telepit fel 1-2 gigat (pl AC Brotherhood, F1 2010) de nem tudod megszabni mint az xbox eseten. -
Reich #77820 Köszönöm egyébként lehet ps3-ra játékot felmásolni/telepíteni,hogy ne nagyon használja cd/dvd/Blu Ray disc-et és olvasót? -
#77819 igen, ezzel nem lesz gond. -
Reich #77818 Értem és ez a gép:Katt Mennyire jó? érdemes e megvenni és ennél gyakori e a sárga led-es hiba?
-
#77817 szinte, nekem nem szokott gond lenni filmekkel, mkv, avi megy minden :) -
#77816 leggyakrabban a regi 60 gigas fat-eknel lep fel a sarga led. -
#77815 az új slim gépek, és a régi fat 80Gb-os és 160Gb-os modellek a legmegbízhatóbbak! mondhatni a sárga ledes hiba gyakorisága ezeknél a modelleknél elenyésző :D -
Reich #77814 Sziasztok ps3-nál mennyire jellemző/gyakori a sárga led-es hiba? -
#77813 Ez a ps3 media szerver hogy megy? Mert családom sokszor szeretne filmeket nézni, és gondoltam megcsinálnám azt hogy Dvd írogatás helyett kiviszem nekik a ps3at és nézzék azon keresztül. Bármilyen filmet le lehet így játszani? -
#77812 Próbáld úgy hogy kábellal csatlakozik a gép és a ps3 a routerre -
#77811 lehet gyenge a vasad, gondolom ps3 media servert használsz.. -
Khondji #77810 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Ps3 on szeretnék rippelt filmeket nézni, de akadozik a lejátszás közben. Van vmi program, vagy más megoldás ami kiküszöböli ezt? Előre is kösz a segítséget