PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gideon Wieth
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_3_games

vagy

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_3_games

de ez a legjobb...

http://en.wikipedia.org/wiki/Category😛layStation_3-only_games

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

üdv
tud valaki egy linket dobni ahol a létezõ összes ps3 exkluzív cím fel van sorolva kivétel nélkül?

köszöntem

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Gideon Wieth
korábban már kérdeztem, de egyértelmû választ nem kaptam ha jól emlékszem. Ha nem vagyok anyagilag eleresztve akkor a fat ps3 és a slim között nekem bõven jó a fat is ugye?? Mert láttam, hogy mostanában a 40 gigás fat ps3akat 45 000 ft-ért árusítják, ami nekem tök jó vétel lenne. Mi a fõ különbség a kettõ között ? Mármint slim és fat? ( én csak annyit tudok, hogy kisebb, de halkabb is van van valami elõnye ami a fatnak nincs? fat mennyire tartós mik a hátulütõk meg ilyenek :-) )) ( ha kell a slimet is ki tudom fizetni csak fattal indulóba több játék lenne :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

LeventeV
igazad van. nalunk nem lattam, hogy arultak volna.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

balee4
Dehogyis van játék nélküli 250 Gb-s. gamestore.hu-n pl biztos van.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

LeventeV
a 250es slim az mindegyik jatekkal jon. a simak, jatek nelkul 120 gigasak.

Sziasztok!
Tudnátok segíteni hol vehetek/rendelhetek új 250 Gb-os PS3-at konzolt "ala nature" játék nélkül legolcsóbban?

Köszönöm!

5c0rp330n
akkor vidd be sztem, jobb a bekesseg.

Garis még így nem merem piszkálni. Még van rá 10 hónap gar.

5c0rp330n
sztem felesleges a restore, hw gond lesz, a leirt tunetekbol tulmelegedesre gyanakodnek. sony gari, vagy megnezheted esetleg h tudsz-e vmit csinalni ha mar nem garis (kiporolas, mittomen..)

Sziasztok!
Kb. 1,5 hónapos a PS3-am. Slim 120GB-os. A következõ a problémám megszereztem a God of War Coolectiont. Lemez be, game start. Eljutott kb. az animáció azon részéig amikor(God of War 1)a hegyról a tengerbe zuhan Kratos, erre gép off. Szó szerint fogta magát és kikapcsolt. Piros LED-re vágta magát, LCD TV-m írhja nincs jel! Na mondom faxa gép bekapcs, szépen elindul semmi sárga meg mittudomén milyen LED-es hiba. Játék újra indít most egész eljutottam az elsõ fõszörnyikéig a hajó gyomrában aztán ott ugyanez OFF! Olyan az egész mint amikor áramszünet van! De tuti nics mert akkor a LCD TV is kikapcsolna de az nem! PS3 újra bekapcs. mostmár fél perces menüben turkászás után is OFF. Öcsém mondja áramtalanítsak. OK. Megtettem kb. 20 percet konnektorból kihúzva pihent. Megnézem mondom más játékkal is hátha nem szereti a GOW -ot. 1942 mittudomén mi játék elindít, teszem hozzá nem tudom hány pályát végig nyomtam rajta hibamentesen, erre most ez is az elsõ fõellenség elõtt gép OFF! Aztaku*va Próbálnék én más játékokat is de minek? Szerintem gép KO. Na nem baj Öcsém mondja restore system settings. Megtettem. Játék start. PS3 kb. 2 perc után OFF. Most éppen full system restore vagy micsoda ez az a 7 órás formázás. Kb. most 35 százaléknál játr és még nem kapcsolt le a gép! Hurrá! Akkor játék alatt mi a bánatért kapcsol le? Gariztatás úgy hallom 1-2 hónap semmi kedvem hozzá! Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a baja? MediaM*-ban vettem nem is gagyi helyen szóval gari is van rá meg minden! Na de könyörgöm még csak 2 hónapos sincs! Köszi mindennemû tanácsot!
Twister

5c0rp330n
ha neten szeretnel jatszani, eleg netre kotni es jatszani. ha vasarolni szeretnel, ott a store. a 2-nek semmi koze egymashoz, nemtom milyen logikaval kene egyik a masikhoz..

Helló!

Jövõ hónapban szeretném megvenni a ps 3 mat és az érdekelne ,hogy a faq-t olvasom, és ha neten szeretnék játszani ahoz elég csak a netre kötni és nem kötelezõ hozzá a store?

DanielT
Nincs.
balee4
Nincs arra vhogy mód, hogy PC-n leszedjem a demókat és pendrive.on átmásoljam a PS-re? Egyelõre nincs rajta net. Jövõ hónapban veszek routert.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Törölt felhasználó
MoLc
Sziasztok ! Nemtudjátok véletlenül ,hogy hol kapok a legolcsóbban Dual Shock 3-at ?
Köszi elõre is !
Dani

Totti5
Pontosan, de még egy ideig nagyon luxuscikk lesz ez a 3Dtévé... majd évek múlva, és legfõkép a következõ genbe. Az biztos hogy egyre több fejlesztõ, kiadó fog 3D supportal kiadni játékokat. Az elsõ fecske a Crytek és a Crysis2.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

rendben, már kezdek rájönni.
Kösz.

Egyébként ahogy az Uncharted 1 nél itt is elcsodálkoztam hogy milyen jó ez a játék..... fantasztikus. Az 1 nél is jobb.

PS3 Slim 250 PC

LeventeV
mikor elersz egy bizonyos szintet akkor automatikusan felold mas dolgokat is. egyszerre 2-t valaszthatsz es kb 30 tuningot oldhatsz fel.

Prody
Csak azért mondja ezeket, mert nekik nem lesz egy darabig 3D. Fogadok, hogy ha X-re lenne, rögtön imádná és istenítené. Ezért hozza föl a Bluray-t is... nem fér rá a DVD-re a játék?

Gideon Wieth
MGS4nek milyen a multija ? Ha jól tudom van neki ... Sima deathmatch vagy van valami extra is ?

Igen, most már nekem is elindult, csak sokat kellett várni hogy bedobjon valahova.

A fegyvereket lehet tuningolni valahol? ( ammo size on kivül?) hol?

PS3 Slim 250 PC

Alien!
Egyébként a 3D-vel sincs semmi gond... Minden marad a régiben, ez egy olyan plussz amit vagy megfizetsz vagy nem. Nem károsít semmilyen formában, ha hagyományosan játszol.

Ha pedig a KZ3 tud 3D-ben futni faszányosan, minimális kompromisszumokkal, akkor nincs itt gond.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Totti5
Enyém ment félre, nem a socomra akartam válaszolni, bocsi. 1el felette.

Totti5
Annak mi köze a 3Dhez?😊 nem érint... félre mehetett a hszed.

LeventeV
hat en a multkor este jatszottam rajta es volt meccs.

Prody
Jó. Te csak takarodj vissza a topikodba az értelmetlen süket hülyeségeiddel együtt

balee4
ÉN is kíváncsi leszek rá, majd idõvel be is ruházok rá sztem.

Alien!
ajánlom elolvasni az IGN-es Move + Socom beszámolót, kifejezetten tetszett nekik, mert meglepõen sokat javult a cucc a GDC-s videó óta...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

pedig azt hittem most már TÉNYLEG megsértõdtél, de nem, a trollvér kötelez : )

5c0rp330n

jelenleg épp próbálod a saját igazadat védeni, ami már annyira sokszor bebizonyosodott szerte az sg-n, hogy nem létezik, hogy komikumba csap át. és azzal hogy már megint leállsz vitatkozni érvek nélkül, csak magadat hazudtolod meg. legalább gondolkozz mielõtt kinyitod a szádat. a memóriáddal meg nem tudok mit kezdeni, ha hibás hát hibás.

Az Uncharted 2 multiplayerrel már senki se játszik szinte?

Ma vettem meg és próbáltam multizni de nem találtam senkit aki játszana pl deatmachet.

PS3 Slim 250 PC

Győri Devi
A Move meg fps kombinációnál nekem is kétségeim vannak de mondjuk azzal a Sorceryvel eltudnék játszogatni. A golfos játéknál tényleg volt lagg de vhogy nemtud izgatni mert nem a gyorsaság vagy reakció számít ott meg különben is ki játszik sport játékkal??? Én nem az tuti.

やられたらやり返す。倍返しだ!

5c0rp330n
szerintem menj el agy-orvoshoz, mert valami gond lehet a hosszutavu memoriaddal: te lettel szarraoltva es szarraalazva, egy darab ertelmes erved nem volt soha, ezert hagytalak ott megfulladni a sajat szarodban amit csinaltal magad kore.

vannak ertelmes velemenyek. a tied nem ilyen, soha nem volt ilyen, es soha nem is lesz. kizarolag a szardobalasrol szolt ami arra kialtott hogy valaki megmondja neked seggnek hogy olyan sotet vagy hogy hozzad kepest meg a neger farka is neoncso, mert valami perverz kielegulest okoz neked ha minnel tobben kiutaljanak es elkuldjenek a halal faszara a baromsagaid miatt. es ez az amiben mashol sem es itt sem fogok neked segiteni, nem fogok trollt etetni, soha tobbet semmire nem fogok valszolni, amit te mondasz. ha ez neked az elvezet, edd meg a sajat szarodat, kb ugyanolyan erzes lehet mint amit most csinalsz. szerintem itt senki nem kivancsi rad, felesleges farasztanod magad, nem fog tudomast sem venni rolad senki aki erre jar.

Totti5
Nem kell vele foglalkozni, majd 5 év múlva... el kell indítani a hypot és a teknológiát valahol, és erre a játékipar tökéletes eszköz, a Sonynál meg egyértelmû hogy a PS3 közönsége a próbababa. Blúréjnél is ez volt.

Eladó PSN Store kódok, USA ill. most már UK storehoz is!!!

Playstation Network Card $10 (USA)
3000,-
Playstation Network Card $20 (USA)
5500,-
Playstation Network Card $50 (USA)
12800,-
Playstation Network Card 20 Gbp (UK)
6700,-
Playstation Network Card 50 Gbp (UK)
14300,-
Playstation Network Card 20 EUR (AT)
6300,-
Playstation Network Card 50 EUR (AT)
13500,-
Playstation Network Card 20 EUR (DE)
6300,-
Playstation Network Card 50 EUR (DE)
13500,-

A kódot mailben küldöm.utalás ill. az összeg megérkezése után.

Érdeklõdni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..

MSN/mail:[email protected]
Telefon:0620 539 9013
www.livekodok.com

http://www.livekodok.com/

a 3d meg úgy fel tud kúrni, nyomták a marketinget, hogy a fullhd-ra milyen szükség van, tökjó fullhd-ban nézni a ps3 menüjét, de a 3d-vel ugyebár alapból le kell valamit felezni, így meg még az eddigi évekhez plusz évek jöttek, amíg bármi értelme is lenne egy hdtv-nek, HOOPÁÁ, mostmár semmi sincs, mert 3dtv kell hozzá. pofátlan és szerintem szarul is idõzített marketing. ennél azért eddig ügyesebbek voltak.

Gideon Wieth
Láttad a socom-os bemutató videót?? Engem annyira nem gyõzött meg :S a faszi végig egy helyben ült és szinte alig mozgatta a kezét... elsõ blikkre olyan volt, mintha egy controllerrel játszana csak két részletben.. ( na szóval érted )

még mindig bánt az a szálka ahol szarrá lettél oltva, és nem tudtál visszavágni semmivel? : ) cuki

észérvek ízlésbe nem kellenek, ha nem tetszik egy aspektusából sem, illetve nem érdekel, akkor nem lehet mit érvelni. de egyszer majd csak felfogod.

semmi olyan nem volt amire azt mondtam volna, hogy huh ha ezt nem szerzem meg akkor belehalok, mint anno az uncharted 2-nél

LeventeV
en nem a move sportra fogom hasznalni, vagy a move partyra... engem a socom es a tobbi fps erdekel csak. a tobbi jatekot meghagyom a dualshocknak.

Felgolos
Ja és move engem is érdekel!😊)

Felgolos
ebben igazad van, jó lenne ha lenne magyar store. jó húzás volt a microsoft-tól hogy bevezetik xbox a live-ot magyarországon. Remélem legalább annyit tesz értünk a Sony, hogy a storba tudjam használni a bankkártyámat!

Gideon Wieth
a másik része ami érdekel a karddal hadonászós megoldás :-)

Tikal
Hát én azt se akarok, engem nem gyõzõtt meg.. a golf pl elég érdekes volt, mikor lenditett, volt egy kis késés, na jó, nem is kevés... majd 5 év múlva... ezt a hülyeséget meg kellett volna hagyni a nintendonak... inkább azzal foglalkoztak volna hogy legyen store mindenhol...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gideon Wieth
engem is ne félj 😄 igazából mondom, a legjobban a lövöldözéses része izgat... A trailerekben a faszi gugolgatott meg satöbbi, szóval ha ez így tényleg meglesz akkor jónak igérkezik... viszont a socom bemutatóban meg a fotelban ült, ami annyire pedig már nem izgi...

5c0rp330n
hat, most sem kellett csalodni benned. 100% flemkelto, esz erveket mellozo, trollkodo faszsag, ahogy toled megszokhattuk. koszonjuk, leulhetsz, egyes. majd legkozelebb.

Győri Devi
Ha ugrálni akarsz arra ott a kinect. Moveal csak hadonászol 😊

やられたらやり返す。倍返しだ!

Tikal
Én nem tudom magam elképzelni ahogy azzal a szarral ugrálok a gép elõtt vagy hadonászok... játszani akarok, ha ugrálni akarok akkor lemegyek az udvarra, futni, kosarazni stb..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''