89387
PlayStation3
  • Gideon Wieth
    Dehogy van vége, most jön a java :P Tessék multizni meg megnézni a videókat a lemezen :-) tök érdekes, hogyan csinálták őket :-)
  • shaddam
    A 3. rész után lehet már a 2 is szar lesz utólag
  • Mnemomic
    Én most kaptam meg a 2. részt, de az első nekem is jobban tetszik. Itt már van néha nagyon nehéz lövöldözős rész is.-nekem legalábbis.
  • ViniSoundz
    sirok. vege van. :)

sztem igy is vert minden letezo jatekot.
  • balee4
    Dehogy vérgagyi, nálam majdnem egy szinten van a 2, piszok jó game az első rész is.
  • Csabesz100
    Hi!

Tudom, hogy nem ide való kérdés, de itt mindig szoktam segítséget kapni!

OFF

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Melyik programmal lehet torrentről letöltött blu-ray filmből mkv-t csinálni? szöveg

Előre is köszi!
  • FlyHigh
    Érdekes módon nekem is jobban bejött az első.
  • DanielT
    Nekem jobban tetszik az első rész hangulata, helyszínei, az általad említett hibákról nem tudok.

Hiba volt egyébként a második résszel kezdeni, hisz a szereplők előéletének ismerete sokat dob a hangulaton.
  • N0RB3RT
    Nagy a valószinűsége, hogy második rész után azt fogod mondani az elsőre, hogy ez vérgagyi :) nem jó a célzás, nem oda ugrik ahova húzod a kart stb.. persze ez térmészetes, sorozatot sem visszafelé szokták nézni.
  • ViniSoundz
    Az Uncharted 2 végén vagyok már, és olvasgatom a véleményeket erről a gémről és nagy szomorúan veszem észre, hogy tényleg nincs még egy ilyen játék ami ekkorakomolyhatalmasnemtudomelmondanimekkora gém lenne :)

Az állam esett le, de hányszor, nem találkoztam még ilyen cuccal :) Alig várom a harmadik részt, meg még bepótólom az elsőt is, de eeeez, ez semmilyen más gémhez nem hasonlítható.
  • bertino
    bakker ez mi tek volt :|
  • balee4
    Néhány trófea hibás... :( Vkinek badja vkinek nem.
  • Akey
    A Sorcery és Move Heroes mikor fog megjelenni vajon? Mert első negyed évre prognosztizálták őket, de még egy rendes ingame videót vagy trailert nem láttunk belőlük. Bár így is jut minden hónapra egy-két PS3 only megjelenés, azért sok Move tulaj betervezte ezt a két címet a naptárba.
  • bcrics
    jaja,Prohardveres topikot figyelemmel Kísérem:),,..várom a fejleményeket,..
  • MrTwister
    Geohot gyerek már ki is adta az encodert amivel lehet homebrew progikat gyártani PS3-hoz! Nem semmi a srác! Linket nem adok mert ugye itt nincs warez:-)
  • LeventeV
    miert van az, hogy az assassins creed brotherhood nem ad meg bizonyos trofeakat?
    nem adta meg az egyik da vinci-st es azt amelyiket akkor kapsz ha az egyik beosztottad assassin rangot kap.
  • LeventeV
    1000 fontbol boven kijon egy ps3, egy 102 centis samsung tv, meg egy 5.1. es meg marad jatekokra is.
  • bpeti72
    Asszem az lesz.
  • kirol
    Köszi
  • LeventeV
    ha jatszani akarsz akkor a ps3 kombo.
  • bpeti72
    1000 font akart lenni
  • bpeti72
    köszönöm Eddig Pc- nyomtam ezért kérdeztem. A G25 már megvan az autós játékokhoz. Nagy dilemmában vagyok, van 1000 új PC vagy PS3+LCD TV+Házimozi erősítő.
  • Akey
    Az Unreal Tournament 3 megy bill+egér kombóval. Több játékról nem tudok, de egy tucat átalakítót lehet kapni, amivel szinte minden játék működni fog vele. Az én fejemben meg sem fordult, hogy valaha is egérrel FPS-ezzek konzolon. Tökéletesen hozzá lehet szokni pár óra után. Ha mégis nagyobb precizitásra vágysz, akkor Move támogatással jön a Killzone 3, SOCOM 4, Dead Space Extraction, Time Crisis meg patchet kapott a Resi 5 és a MAG is.
  • bpeti72
    köszi Konkrétan FPS játékokra gondoltam.
  • Akey
    Megoldható. link
  • bertino
    lehet.

bizonyos jatekokat.
  • bpeti72
    sziasztok PS3 vétel előtt állok azt szeretném kérdezni, egér és bill-el lehet e játszani rajta.
  • kirol
    A Vidzone -t valahogy működésre lehet bírni nálunk?
  • zoli0415
    köszi a választ.
  • Gideon Wieth
    Jah basszus télleg :D sorry :D
  • LeventeV
    a modern warfare nem ea jatek. nem kulcsos. adtak hozza valami kodot, hogy majd extra tartalmakhoz lehet hasznalni de azota se lehet hasznalni.
  • Gideon Wieth
    Szerintem minden EA játék kulcsos már :-) Bár lehet hogy az MW2 még pont nem :-) kérdezz rá attól akitől veszed :)
  • zoli0415
    Hello nem tudjátok hogy a modern Warfare 2-höz ps3-mon van online kód? mert használtan venném és nem lenne jó...
  • Tikal #77776
    de hol??? ebayen? vagy van még egy angol site ahol lehet venni, én tavaly ott vettem és nem volt drága!
  • Gideon Wieth
    Én se vittem még végig a kettő kampányát, és a hárommal is így vagyok, ha majd 5-6 talán :-)
  • Gideon Wieth
    Én játszom még vele :P
  • balee4
    Jobbnak tűnik mint a 2, a 2. rész kampánya enyhén szólva elég gyengus volt, még nem is bírtam végigtolni. Viszont a 3-at meg csak a kampány miatt nem éri meg megvenni, a multi meg nem érdekel. Szal én ezt majd akkor szerzem be, ha olyan 5-6k körül kapható lesz. :)
  • Akey
    Legszívesebben már én is belekezdenék, de spórolok a lemezcserével. Már vagy egy hónapja ki se vettem a GT5-öt a gépből. :D Multizni majd én is fogok U2-ben, remélem lesz Edi Raja skin arany stutikkal. ;)
  • ViniSoundz
    húúú, tegnap meglett az Uncharted 2 is. Attomdurvazsír. Remélem még játszák multiban, de egyelőre nem bírok leszakadni a single részéről :)
  • Gideon Wieth
    Nekem ez a rész, jobbnak tűnik mint a kettő... Azzal sincs sok gondom, csak nekem a Grafika nem tetszik, és annyira a játékmenet se tartogat újdonságot. (( aláírom h a játék hangulata viszont rendben van, csak a nulla story még azt is lenyomja )) nem nagyon tud sajnos képernyő elé szegezni. Talán majd ez :-)