89387
PlayStation3
-
Fidolorous #77889 Basszus ennel a Heavy Rainnel az trophy vadaszat eleg neccesre sikerult. Nincs valami modszer hogy a legtobbet egy vegig jatszassal kinyitom ? (mar ketszer vegigvittem de meg mindig van..) -
Paddy #77888 Azt értem. De ugye a ps3 divX lejátszására alkalmas-ami avit is jelent?-az más tészta,hogy abból sem mindet ismeri fel. Nem wareznak szántam a kérdést, csak még keveset tudok a ps3-ról. A hagyományos aviknál is többször van olyan, hogy unsupportednek látja az avi-t. -
#77887 Igen, ha warezolsz, szívsz:D -
Paddy #77886 Sziasztok!
Bdrip filmnézés közben ezt az üzenetet kaptam,aminek következtében elmegy a hang.
"Audio outputs temporarily muted. Do not adjust the playback volume. The content being played is protected by Cinavia™
and is not authorized for playback on this device. For more information, see http://www.cinavia.com. Message Code 3.”
Valakinek esetleg ötlete van erre?
A választ előre is köszönöm! -
#77885 dehogynem, csak ma már máshogy hívják, de ugyanaz a tevékenység :) -
#77884 Hát nem egészen :D Sam nem orgyilkos :D -
#77883 mindkettő orgyilkos :) -
#77882 Azért ezt a játékot ne egy Splinter Cellhez hasonlítsuk :-) -
#77881 nekem rém gagyinak hatottak a lopakodos részek egy splinter cell vagy akár egy uncharted után... most tényleg higyjem el hogy fényes nappal a tetőn állva nem vesznek észre az őrök nyolc tiz méterről?
van egy épület a pálya közepén, egy fürdő, ha megprobálok bemenni az őrök megállítanak, ha tovűbbmegyek megtámadnak.... ezért mellettük egy méterre felmászok a faloon és bemegyek, bent tele őrökkel, de le se szarnak... WTF? Akkor most be lehet menni vagy sem?
mikor leonardo fegyvereit kell elpusztitani, ott is rengeteg ilyen gagyiság van... -
#77880 LBP2 mi a faxért nem lett 3D-s? :/
Később peccseli azzá? Pont az ilyen stílus hurtajól nézne ki az ilyen inkább akváriumhatású 3D-s tévéken.... :) -
#77879 Hát, ha ez igaz, rohanok a boltba majd :D A harmadik rész a mai napig kimaradt, (illetve csak a feléig jutottam el, addig a részig, amiután a láthatatlan faszit aki a fákon ugrál kicsináltam :-) -
#77878 A brotherhood nem volt teljesértékű játék, hanem egy kiegészítő volt :-) És valljuk be őszintén, annak a legjobb a mostani felhozatalok közül. Fejlődött, és egyre több volt a ne vegyenek észre típusú küldetésekből :-) Ezek nekem tetszettek, és csak nagyon rotkán hiányoltam a guggolást és az egyebeket :-) Amúgy meg, hogy nyers erővel mész be vagy anélkül rád van bízva :-) -
Csokis #77877 Metal Gear Solid HD trilogy coming to PS3? -
#77876 Közeledek az AC brotherhood végéhez, de.... de néha a hajam téptem.. nem igaz hogy egy orgyilkosoo játékban pont a lopakodás van a leggyengébben kidolgozva. tulajdonképpen ha nem volt követelmény akkor minden célpont simán kinyirhato volt nyers erővel. nem tud gugolni, falhoz lapulni, az őrök nagyon buták stb... remélem következő részben fejlesztenek is, nem csak helyszin csere lesz.. -
#77875 Azért nem mindegy hogy egy 1080p-s tartalom 50 vagy 60 hertzen megy-e szerintem :-) -
#77874 plusz, módósított gépet bannolják majd a PSN-ről, illetve a hekkereket perelik, a kulcsok és minden eszköz beszolgáltatását kérik :-) Annyit tehetnek meg esetleg, bár nem tudom, hogy ez lehetséges-e egy olyan frissítés ami amelett h megtartja az eredeti kulcsot egy újat generál és az új játékok csak ezzel mennek :-) Igaz félmegoldás de azért mégiscsak lenne valami :-) -
dudeeg #77873 Találkoztatok már valamilyen nyilatkozattal Sony részéről a töréssel kapcsolatban?
Én eddig csak annyit olvastam, hogy "vizsgálják az esetet" és azért a hekkereket a biztonság kedvéért beperelték. -
#77872 Arról, ez az 5ms csak az elektronikáig megadott érték, onnantól a képig még van, hogy +80ms eltelik. Mondjuk kérdés, hogy egy tv-nél számít-e ez annyira, konzolokon úgysem játszanak reflex játékokat, + wireless kontroller, összevetve az egész egy időgép, ahogy aby mondaná. -
baca01 #77871 Egyébként a képfrissítésre visszatérve, a PS3 a Samu TV-n is 60Hz-en megy. -
#77870 LG-re 2 év van -
#77869 az input lagra gondolsz?
baca01: haverom is ilyet vett, o is dicseri. meg van 1 het a vasarlasig, most meg csak utananezek a dolgoknak. -
baca01 #77868 Pont ugyanilyen Samsung TV-m van, és ebben az árkategóriában jobbat nem is választhattam volna. Gyönyörű képe van, PS3 is nagyon szép rajta és az usb media lejátszás is hibátlan. Usb winyóról hibátlanul szaladnak az 1080p-s mkv filmek! Ha rám hallgatsz, Samut vegyél! :)
(Én novemberben vettem a Saturnban 100eFt-ért) :D Apropó a Samsungokra háztól-házig gari van, és 3 év. Lg-re tudtommal nincs ennyi. -
#77867 Mi köze van a HD anyagnak a képfrissítéshez? -
#77866 HD anyagokhoz szerintem nem az igazi :-) -
#77865 Mármint mihez karcsú az 50Hz? -
#77864 Ezt magadba is le tudod vezetni, ugye 1000ms 1 másodperc. 5ms csak az elektronikáig a válaszidő, elektronikától panelig szokott lenni a horror inkább. -
#77863 na hat az lg az 100e, a samu 110-115. ebben az arkategoriabaan nincs jobb a ket tv-nel.
meg csak annyi, hogy az 5ms valaszido az mennyire zavaro? -
#77862 Hát figyelj :-) Én nem vagyok nagy Tv szakértő :-) Ha vennék biztosan samsung körül nézelődnék, hamár kifizetek ennyi pénzt, akkor 1080P-s full HD tv-t, hatvan hertz-zel a minimum :-) -
#77861 itt van egy osszehasonlitas. annyi kulonbseggel, hogy itt a c530 helyett c550 van, de talan csak annyi a kulonbseg, hogy a c550en 4 hdmi van. illetve az europaban kaphato lg ld350es tv-k FullHD-k, es egy magenta szinu csik van az aljukon. -
#77860 Na igen ezt én is olvastam... más samsung nem jöhet szóba ? :) Azért az a 50 hertz elég karcsú ... :S -
#77859 csak en ugy olvastam, hogy az 50hz-es, az lg 60. -
#77858 Én is Samsung párti vagyok :-) -
Pitkany #77857 Természetesen Samsung, Lg-ről sok jót nem hallasz. Nekem is egy Samsung 32"-os TV-m van, teljesen tökéletes bár nekem már kicsit kicsi. Ha végre lesz PS3-am, betervezek egy nagyobb TV-t. :) -
#77856 Samsung 32C530 VS. Lg 32LD350. (samsung 10 ezerrel dragabb)
ti melyiket es miert vennetek? -
#77855 Változó :-)
Vagy a mentéseknél, vagy esetleg ha van, akkor stats menüben meg hasonlók :-) Melyik játékról lenne szó ? :-) -
#77854 Azt hol tudom megnézni hogy egy játékban hány százaléknál tartok? -
Akey #77853 "Kipróbálva minden régióban!" OK. Ezt a mondatot átugrottam. :D Állítólag az EA szerverei haldokolnak. Ugyan ez van X360-on is. -
Akey #77852 Próbáltad UK account alól? -
N0RB3RT #77851 Mintha azt olvastam volna máshol, hogy senki sem tud regisztrálni. De nem biztos, lehet másik játék volt. Nézz utána jobban! -
SlickAdam #77850 bannoltak a kusztom FW-d miatt! te csunya, te!
(nemtom)