89387
PlayStation3
  • Vadnokedli
    Hello, vettem párnapja egy PS3 at és az a kérdésem; van e benne valahol elrejtve Facebook alkalmazás a képnézegetőn kívül? Ha nincs ti hogy használjátok a böngészőben a Facebookot? (én m.facebook-ot pl.)
    btw: mennyire éri megvenni egy ilyen egeres kontrollert? Vagy működik mezei billentyű+egér kombóval?
  • bpeti72
    Ezt lehet játszani egér+bill-el?
  • shaddam
    Miért?Azokban a játékokban ahol nem fontos a multi használtan véve egy csomót megspórolsz mert olcsóbban adják.Pl egy unchartednél nem hinném hogy a multi miatt venné akárki is, bár érdekes pluszt ad.
  • Papesz
    Nem csak elsőkézből vett játékokkal játszhatsz online. Veszel használtat, aztán veszel hozzá 10 dollárért online pass-t.
  • tomi890125
    büntet! :)
  • sanyiute
    tisztába vok vele pl Fifa is ilyen na de hogy minden játékhoz külön ilyen pass és csak elsőkézből meg vettel játszhatsz online:S
  • TDC Geronimo
    Na ezért vettem én ps3at....

• LeventeV
    már a resistance 3 is psn pass-el jött.
  • MikX
    De ez miért új? Eddíg is így volt sokhelyen, most még a sony is beszállt...
    Amíg csak a multit érinti nemérdekel, szinte semmivel nem játszok multiban, amit használtan veszek, azokat egyszer végigtolom, eladom, vagy ha nemkell senkinek, megmarad.
  • kirol
    Hol a legolcsóbb most az Uncharted 3, előrendelést illetően?
  • sanyiute
    ha ez igaz anyuk picsáját...
  • LeventeV
    tetszik ez a reklám
  • OptimusPrime
    Ez nagyon jó, a AC-s ruha baromira must have kategória! :)
  • n000rbi

:)
  • Prof William
    Én már több alkalommal is vettem innen...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://feltoltokodok.hu/vmchk.html

Olcsók gyorsak és megbízhatóak. Ha nem akarsz a csomagküldéssel bajlódni akkor tulajdonképpen kb fél óra alatt megkapod a szükséges feltöltőkódot.
  • PayaV87
    Hol érdemes kártyát venni?
  • deep
    Asszem ezt az egyet fogadja el.
  • Prof William
    Fura. Akkor nekem lehet hogy azért nem megy mert Mastercardom van. Pedig mindenütt tudok vásárolni vele kivéve a store-n.
  • deep
    Én a mai napig vígan vásárolok a store-on az OTP által kibocsátott Amercian Express kártyámmal, pedig Budapesten élek.
  • Nivea
    Hello!
    Zavvirol már nem lehet rendelni? Mindig visszabodbja a kártyám, régen nem csinált ilyet.
  • raymond01
    hali

lenne egy kérdésem, ha ps3-at 4:3 as tvére kötöm, (vagy monitor) akkor a gépen be lehet állítani hogy a képarány 16:9 legyen, magyarul legyen benne alul felül fekete csík, széles kép......!!!??
  • Prof William
    Sajnos nem. Ha csak nem élsz az angol/usa store által VALÓBAN lefedett tetületen akkor nem fogja elfogadni kártyádat mindegy milyen van.

Hogy melyikről érdemes vásárolni? Változó. Ahol éppen jobb játékokat/árakat/akciókat látsz. Csak arra vigyázz hogy pl EU-s játékhoz ne az US-store ból vegyél kiegészítőt mert akkor nem fog működni. Feltöltőkártyákat jó áron lehet beszerezni ha jó boltból rendeled.

az US-talán annyiból jobb hogy pl míg a EU-s legkisebb kártya 20-font addig az USA-ban 10 dollár. Így pl nem kell többet venned ha csak 1 játékot vennél.
  • PayaV87
    Sziasztok!

Nem rég vettem PS3-at és még csak most kezdem kiismerni, és egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek, hogyan érdemes PSN-en vásárolni? Be vagyok regisztrálva UK és US store-ra is, melyikre érdemesebb inkább tölteni? Sajnos a PSN feltöltések árfolyamáról nem sok fogalmam van, de számomra az angol tűnik drágábbnak. A másik kérdésem az lenne, hogy inkább feltöltőkártyát használjak a feltöltéshez (elég drága mulatságnak tűnik) vagy megoldható a dolog bankkártyával is? Ha igen, egy kis segítséget kérnék ebben, hogy hogyan.

Előre is nagyon köszi mindenkinek a választ.
  • shaddam
    El is van.Lassan de szaporodunk
  • titani
    Üdv.
    a Battlefield 3 ps3-ra MOVE használatot támogat ?
  • bcrics
    Vegyetek olcsóón játékokat.
    Link
  • ViniSoundz
    joinoltam. majd fogadd a kérést.
  • KondorKhan
    Valakinek nincs kedve kicserélnie egy flashelt xbox360ast egy NEM flashelt ps3ra? a részletekért írjon rám...
  • cloud.strife
    Ha esetleg kell valakinek Fifa 12 PS3-ra, fóliás, hivatalos, szállítással 9990.-
  • shaddam
    BF3 bétázók, meg a leendő játékosoknak ajánlom figyelmébe a Battlefield.hu platoonjait.Mivel nem enged crossplatform belépni, ezért minden platformnak csináltunk sajátot.A belépés ea=origin accal történik a battlelog felületébe.
    PS3
    XBOX360
  • FuRiONight
    2011.09.21-én vásárolt Xbox 360 slim 4GB eladó, minden tartozéka hibátlan és karcmentes, van hozzá egy Gears of War 3,ami szinten hibátlan és karcmentes.

VAn hozzá rendes, Microsoft-os füles, nem az a gagyi ami alapból jár a 250gb-oshoz.

Posta van a vevő terhére!

Csere érdekel PS3 slimre!
  • Bandi 18
    Sziasztok

Tudnátok mondani hasonló játékot PS3-ra mint Nintendora a Legend of Zelda ?

• Prof William
    A Catherine megjelent már az EU-ban? Valamint nem lehet tudni hogy van e rajta japán hangsáv?
  • Zozo76
    Gyorsan meguntad... :)
  • vixo
    Sziasztok! Eladó egy kifogástalan állapotban lévő,alig használt mindössze 2hónapos(tehát még 10hónap garancia van rá) PS3 Slim 320GB konzol! Minden gyári tartozékával(Kábelek,joy,füzetek,doboz)+1db eredeti játék(infamous2) szintén kifogástalan mind a lemez és mind pedig a tok(karcmentes) és szintén van még rá 10hónap garancia! A gépen a legújabb szoftver található: OFW3.72 Érdeklődni lehet privátban.
  • Gideon Wieth
    Itt van minden leírás :-) Igazából nekem a sima collectors is elég lenne, de azt még ennyire se tudom megszerezni MO-n, mint ezt :-)

KLICK
  • Prof William
    Ennyiért mi lesz benne? Egy igazi AK-47-es és a cég titkárnője lefekszik vásárlóval?
  • Gideon Wieth
    na sikerült megtudni, hogy honnan lehet Uncharted 3 Explorer kiadást szerezni :-) Bár a hazai ára durva lesz, kb 38 000 ft :-)
  • malter
    igy jo lett köszi:)
  • asysoft
    Beállításbeli probléma, mikor kíváncsiságból kipróbáltam kompoziton (scarton) a konzolt anno, nekem sem adott jelet, ha HDMI volt beállítva. Szerencsére lehet resetelni a beállításokat, itt le van írva részletesen (ha nem menne az angol: kikapcsolt konzol mellett tartsd lenyomva a bekapcsológombot 5-6 másodpercig (amíg nem csippan mégegyet)).