89387
PlayStation3
-
#79929 Hello, vettem párnapja egy PS3 at és az a kérdésem; van e benne valahol elrejtve Facebook alkalmazás a képnézegetőn kívül? Ha nincs ti hogy használjátok a böngészőben a Facebookot? (én m.facebook-ot pl.)
btw: mennyire éri megvenni egy ilyen egeres kontrollert? Vagy működik mezei billentyű+egér kombóval? -
#79928 Ezt lehet játszani egér+bill-el? -
#79927 Miért?Azokban a játékokban ahol nem fontos a multi használtan véve egy csomót megspórolsz mert olcsóbban adják.Pl egy unchartednél nem hinném hogy a multi miatt venné akárki is, bár érdekes pluszt ad. -
Papesz #79926 Nem csak elsőkézből vett játékokkal játszhatsz online. Veszel használtat, aztán veszel hozzá 10 dollárért online pass-t. -
#79925 büntet! :)
-
sanyiute #79924 tisztába vok vele pl Fifa is ilyen na de hogy minden játékhoz külön ilyen pass és csak elsőkézből meg vettel játszhatsz online:S -
#79923 Na ezért vettem én ps3at....
-
#79922 már a resistance 3 is psn pass-el jött. -
#79921 De ez miért új? Eddíg is így volt sokhelyen, most még a sony is beszállt...
Amíg csak a multit érinti nemérdekel, szinte semmivel nem játszok multiban, amit használtan veszek, azokat egyszer végigtolom, eladom, vagy ha nemkell senkinek, megmarad. -
#79920 Hol a legolcsóbb most az Uncharted 3, előrendelést illetően? -
sanyiute #79919 ha ez igaz anyuk picsáját... -
#79918 tetszik ez a reklám -
#79917 Ez nagyon jó, a AC-s ruha baromira must have kategória! :) -
:) -
Prof William #79915 Én már több alkalommal is vettem innen...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://feltoltokodok.hu/vmchk.html
Olcsók gyorsak és megbízhatóak. Ha nem akarsz a csomagküldéssel bajlódni akkor tulajdonképpen kb fél óra alatt megkapod a szükséges feltöltőkódot. -
PayaV87 #79914 Hol érdemes kártyát venni? -
#79913 Asszem ezt az egyet fogadja el. -
Prof William #79912 Fura. Akkor nekem lehet hogy azért nem megy mert Mastercardom van. Pedig mindenütt tudok vásárolni vele kivéve a store-n. -
#79911 Én a mai napig vígan vásárolok a store-on az OTP által kibocsátott Amercian Express kártyámmal, pedig Budapesten élek. -
#79910 Hello!
Zavvirol már nem lehet rendelni? Mindig visszabodbja a kártyám, régen nem csinált ilyet. -
raymond01 #79909 hali
lenne egy kérdésem, ha ps3-at 4:3 as tvére kötöm, (vagy monitor) akkor a gépen be lehet állítani hogy a képarány 16:9 legyen, magyarul legyen benne alul felül fekete csík, széles kép......!!!?? -
Prof William #79908 Sajnos nem. Ha csak nem élsz az angol/usa store által VALÓBAN lefedett tetületen akkor nem fogja elfogadni kártyádat mindegy milyen van.
Hogy melyikről érdemes vásárolni? Változó. Ahol éppen jobb játékokat/árakat/akciókat látsz. Csak arra vigyázz hogy pl EU-s játékhoz ne az US-store ból vegyél kiegészítőt mert akkor nem fog működni. Feltöltőkártyákat jó áron lehet beszerezni ha jó boltból rendeled.
az US-talán annyiból jobb hogy pl míg a EU-s legkisebb kártya 20-font addig az USA-ban 10 dollár. Így pl nem kell többet venned ha csak 1 játékot vennél. -
PayaV87 #79907 Sziasztok!
Nem rég vettem PS3-at és még csak most kezdem kiismerni, és egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek, hogyan érdemes PSN-en vásárolni? Be vagyok regisztrálva UK és US store-ra is, melyikre érdemesebb inkább tölteni? Sajnos a PSN feltöltések árfolyamáról nem sok fogalmam van, de számomra az angol tűnik drágábbnak. A másik kérdésem az lenne, hogy inkább feltöltőkártyát használjak a feltöltéshez (elég drága mulatságnak tűnik) vagy megoldható a dolog bankkártyával is? Ha igen, egy kis segítséget kérnék ebben, hogy hogyan.
Előre is nagyon köszi mindenkinek a választ. -
#79906 El is van.Lassan de szaporodunk -
titani #79905 Üdv.
a Battlefield 3 ps3-ra MOVE használatot támogat ? -
bcrics #79904 Vegyetek olcsóón játékokat.
Link -
#79903 joinoltam. majd fogadd a kérést. -
KondorKhan #79902 Valakinek nincs kedve kicserélnie egy flashelt xbox360ast egy NEM flashelt ps3ra? a részletekért írjon rám... -
#79901 Ha esetleg kell valakinek Fifa 12 PS3-ra, fóliás, hivatalos, szállítással 9990.- -
#79900 BF3 bétázók, meg a leendő játékosoknak ajánlom figyelmébe a Battlefield.hu platoonjait.Mivel nem enged crossplatform belépni, ezért minden platformnak csináltunk sajátot.A belépés ea=origin accal történik a battlelog felületébe.
PS3
XBOX360
-
#79899 2011.09.21-én vásárolt Xbox 360 slim 4GB eladó, minden tartozéka hibátlan és karcmentes, van hozzá egy Gears of War 3,ami szinten hibátlan és karcmentes.
VAn hozzá rendes, Microsoft-os füles, nem az a gagyi ami alapból jár a 250gb-oshoz.
Posta van a vevő terhére!
Csere érdekel PS3 slimre! -
#79898 Sziasztok
Tudnátok mondani hasonló játékot PS3-ra mint Nintendora a Legend of Zelda ?
-
Prof William #79897 A Catherine megjelent már az EU-ban? Valamint nem lehet tudni hogy van e rajta japán hangsáv? -
Zozo76 #79896 Gyorsan meguntad... :) -
#79895 Sziasztok! Eladó egy kifogástalan állapotban lévő,alig használt mindössze 2hónapos(tehát még 10hónap garancia van rá) PS3 Slim 320GB konzol! Minden gyári tartozékával(Kábelek,joy,füzetek,doboz)+1db eredeti játék(infamous2) szintén kifogástalan mind a lemez és mind pedig a tok(karcmentes) és szintén van még rá 10hónap garancia! A gépen a legújabb szoftver található: OFW3.72 Érdeklődni lehet privátban. -
#79894 Itt van minden leírás :-) Igazából nekem a sima collectors is elég lenne, de azt még ennyire se tudom megszerezni MO-n, mint ezt :-)
KLICK -
Prof William #79893 Ennyiért mi lesz benne? Egy igazi AK-47-es és a cég titkárnője lefekszik vásárlóval? -
#79892 na sikerült megtudni, hogy honnan lehet Uncharted 3 Explorer kiadást szerezni :-) Bár a hazai ára durva lesz, kb 38 000 ft :-) -
#79891 igy jo lett köszi:) -
#79890 Beállításbeli probléma, mikor kíváncsiságból kipróbáltam kompoziton (scarton) a konzolt anno, nekem sem adott jelet, ha HDMI volt beállítva. Szerencsére lehet resetelni a beállításokat, itt le van írva részletesen (ha nem menne az angol: kikapcsolt konzol mellett tartsd lenyomva a bekapcsológombot 5-6 másodpercig (amíg nem csippan mégegyet)).