PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beszarás mik vannak, nem DT? <#vigyor2>

Papesz

74.000 320gb változat. boltból

Ironmask
nem azt mondom csak én ilyen 65-70e körüli ár kategóriában szeretnék vásárolni...

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

LeventeV
tulajdonkeppen ugyanazt a ps3at veszed, csak nem mindegy hogy mit adnak hozza es hogy hany gigas hdd-al jon.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

A 320 gigások meg a Move és GT bundle-ök semmiképpen sem alkotják az olcsóbb kategóriát...
Létezik olcsóbb és drágább kategóriás PS3 is?

Papesz

Ezen nem is nagyon gondolkodtam még. Mármint azt tudtam, hogy a PS3 csak FAT32-es vinyókat ismer fel, de arra nem gondoltam, hogy a saját vinyóját is azzal formázza. Azt hittem valami Sony saját file rendszer.
Ezek szerint mégsem...

Ironmask
A jövõben szeretnék PS3-mat venni,de ez még nem 100%-os!Valaki tud segíteni,hogy hol érdemes szétnézni?Nem túl drágát szeretnék olcsóbb kategóriába gondolkodom.

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Apró okosság, ha ragaszkodsz a vinyóhoz.
n000rbi
Használj mediaserver-t és akkor mehet felirat, hangsávváltás, minden. (persze a villanyszámla is több, de ez van 😊, a warez nem támogatott formátum 😄)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tibi7
Hát a tököm ki van :S köszi a válaszokat.
Seth
max 4 GB lehet egy fájl. Nagyobb br rippek szóval kilõve😄

PSN ID.: Beegabor

n000rbi
A válasz ezen az oldalon van. Olvass vissza néha, nem árt 😛

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tibi7
hmm Nem vagyok nagy gépguru, de attól hogy fat32re kell formázni, abból milyen hátrányom van? Filmeket ugyanúgy tehetek rá és játszhatok le nem?
greyfox
Szerintem korlátlan (8 terra körül), a baj az, hogy fat32-re kell formázni.

Steam: greyfox

Tibi7
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani, hogy a ps3 usb-je mekkora méretû háttértárat ismer fel? Van egy 250GB-s külsõ winyóm, és jó lenne ha arról tudnék filmeket is nézni. Kösz a választ!
A trófeatámogatásnak hála szinte minden játékba bele lehet nyomni 50+ órát. Még nem találkoztam akkora monumentális alkotásokkal, mint a régi RPG-g, de azok manapság is 100 óra felett járnak. Amikkel nem lehet melléfogni, azok az online is játszható címek. Jómagam biztos elleszek a Gran Turismoval egy darabig.
Semmiképpen ne olvass vissza. A tegnapi hozzászólásokat végképp ne nézd meg.

Papesz

shaddam
Ezt a fajta fragfx-et próbálta már valaki?Másodlagos gamepadnak szánnám.No meg elõny hogy jó a pécéhez is.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

oké köszi
zsolt515
Ha meglesz a PS3-am akkor vennék 1-2 játékot! Szerintetek melyik/ek érnék meg? Olyan kéne amivel sokáig lehet játszani...az mind1 h sport, kaland, akció..csak jó legyen!

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Szerencséd van, lejátssza. A PS3 az egyedüli konzol a generációban, ami nem régiózáras.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A helyesírásra meg figyelj oda, mert szét fognak tépni a fórumon a többiek. 😉
Hello nem tudjátok hogy amerikából hoz unokatesóm GTA liberty city játékot.hogy azt az én ps3-mam lejátsz-e. mert xbox ba úgytudom van olyan hogy az amerikai GTA-t az EU-s xbox nem játsza le .
Valaki tudna esetleg segíteni? Az lenne a gondom, hogy cod black opsban sehogy sem tudok friendekkel muiltiban játszani :S ha inviteolom õket nem tudnak csatlakozni és fordítva sem, sehogy sem megy, nemtudjátok mi a baj? :S

FAT32 esetén 4GB-os fájl méret korlát van
Tikal
Fel akarok másolnio a PS3ra media serverrõl egy HD filmet... elkezdi másolni a kb 5GBos filmet, de mikor kész akkor nem áll meg és csak folytatja, aztán 10GBnál kikapcsoltam. nem lehet rá ekkora méretû fájl másolni?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

xD

vortel
köszönöm a tippeket, metal gear solid 4 az jött is a PS-sel, de még nem próbáltam ki. én leginkább a fifán és a többi sportjátékon kívül az FPS-eket szeretem konzolon, ezért a resistance 2 meg a killzone 2 asszem tuti vétel lesz 😊

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Most hogy utánaolvastam, még csak új kábel sem kell neki. Juhhé! Megspórolhatjuk a 3D-s átállás költségeinek 1-2%-át. 😄
Ez kajak hír!

Simán firmware-rel megoldották a 3D jelátvitelt. Csak egy újabb HDMI kábel kell majd hozzá.
Meg. Van demója is és a PS Home-ban is kipróbálható asszem a bowling pálya mellett. 😄 Az árát sajna nem tudom, nem vagyok PS3 közelében. Hátha lesz most akciózva a karácsony szellemében. 😄
kirol
Ez az Echochrome megvehetõ Store-on? Mennyibe kerül? Tök jó!

kérdés!
Nekem még a legelsõ szériából származó PS3-am van, tehát 1.3-as HDMI-vel szerelt, ha majd lesz jövõre egyszer 3D TV-ém, akkor mindenképp szükséges az 1.4-es HDMI-vel szerelt PS3 (jól tudom, 1.4-es is van már?) a 3D tartalmak megjelenítéséhez, vagy azt a régi 1.3-as is tudja majd?
Full nem vágom.

yay, egy játék amit nem basznak el, és nem húzzák 5 évig a fejlesztést, hogy aztán egy félkész elvi hibáktól hemzsegõ vackot hozzanak ki a piacra. amiért TÉNYLEG megéri ps3-at venni, alig várom

LeventeV
tokeletes felsorolas.

nekem azert van eleg sok multiplatformom: midnight club la, tekken 6, ac brotherhood, naruto uns 2, dbz rb2, dirt 2, f1 2010.

A szûk TOP5, ami azzá teszi a PS3-at, ami: Ucharted, Metal Gear Solid, LittleBigPlanet, God of War, Gran Turismo. Van sok lövölde: Killzone, Resistance, SOCOM, Warhawk, MAG. Van sok autós: Motorstorm, Wipeout, ModNation Racers, Supercar Challenge, Twisted Metal. Van sok akció: inFamous, Yakuza, Ratchet & Clank, Sly Cooper, Heavenly Sword. Van sok RPG: White Knight Chronicles, Demon's Souls, Valkyria Chronicles, 3D Dot Game Heroes, Folklore. Lesz sok MOVE cím: Sorcery, Move Heroes, Killzone, Ape Escape, Dead Space: Extraction, No More Heroes, Oddworld: Stranger's Wrath, Time Crisis. És vannak a mûvészeti alkotások: Heavy Rain, Echochrome, Flower és a majdani The Last Guardian és Journey.
Gideon Wieth
Egyedüli Multiplatform játékaim az Assassin's Creed 2 Brotherhood meg a Red Dead, az ingyen multi miatt 😄 Most karin gondolkodok mit kéne beszerezni esetleg meglepinek magamnak, mert kaptam plusz ösztöndíjt... Ami így tervben van, valamelyik resistance (csak gameplayeket láttam)) God of War 3 még esetleg GT 5 :-) Bár én a varázslós move-os játékot várom... De lehet Resident evil goldra nevezek majd be, majd eldõl :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

DanielT
A Dragon Ball nem Ps3 exkluzív.

A King Kong meg se jelent.

A Karib tenger meg egy szemét.
Dragon ball Burst limit😊

Télleg vki tolta itt a Peter Jackson King kong és a Karib tenger kalózai játékváltozatát?.
Pcre ugye elég ronda graffal jött ki mind2,ugytudom Ps3 ra HighRes. Felbontású texturákkal jelentek meg,ez észrevehetõ gondolom

Ratchet And Clank

Papesz

LeventeV
<#eljen>

Gideon Wieth
Heavy Rain, Metal Gear Solid 4, Uncharted 1-2, Sport Champions, Heavenly Swords, Killzone 2, Lair, Gran Turismo 5, Resistance-k... :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

LeventeV
god of war, uncharted, resistance sorozatok.

vortel
PS3-ra mi a top 5 exkluzív gamma? adjatok már tippeket mivel érdemes játszani ami nincs boxon. Köszi

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

vortel
amúgy fifázni még mindig nem akar senki? milyen társaság ez itt? <#whatever>

vortel
vissza kell vonnom amit korábban írtam, hogy nem jó a ps3 kontrollere. csak meg kellett szoknom 😄 egyedül azzal nem vok már csak kibékülve, hogy a két analóg kar miért domború... de végül is annyira nem gáz. egy hét ps3 nyüstölés után elõvettem a boxot HALO-zni és most már az volt szokatlan 😄DD

Csabesz100
Köszi! úgy látszik nem jó helyre klikkeltem az elõbb! :-)

PS3 ID: Csabesz82

zsolt515
Oké köszönöm a segítségedet/segítségeteket!

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

LeventeV
nekem 250 gigas hdd-om van. zenevel demokkal psn-rol vasarolt cuccokkal egyutt 30 gigam van elfoglalva. szoval boven eleg a 120as hdd is. amellett lehet boviteni.

demokat storerol tudsz leszedni. erre regisztralni kell, ami teljesen ingyenes. a demok letoltese ugyszinten ingyenes, havidijat nem kell fizetni. a multiplayer is teljesen ingyenes.
amikert fizetni kell azok a kiegeszitok (itt is van ami ingyenes) teljes jatekok, ps1 jatekok nehany tema es avatar.