PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FlyHigh
ilyen van 2100ft-ért. ( RGB/AV Cable (bigben) PS3)

Thrash \'Till Death

zsolt515
Üdv!
Nem tudjátok h 576-ban ps3-hoz van RGB scart kábel? Mert nálam nem hozza be az oldalt!
Elõre is köszi!

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Gideon Wieth
Igen... Számomra örök ilyen kisebb játék példa az Advent Rising.... Sajnos nem lett sikeres, és minden lelkiismeret furdalás nélkül mondom rá, hogy az évtized legjobb storyja. A legjobb zenei felhozatalt is megérdemli... Igaz a grafika nem a legszebb, már akkor sem volt az, de mégis, újra és újra elõveszem, hogy évente egyszer végigvigyem legalább... Mert olyan mint egy film, és magába szippant. Sajnos trilógiának tervezték... így az elsõ rész vége cliffhanger, de nem folytatják, pedig nem is annyira a játékra, mint inkább a történetre vagyok kíváncsi, hogy hogyan folytatódnak hõseim kalandjai, a megmaradt két emberé :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Tikal
upsz, 200e-t 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Én ezektõl a japán cuccoktol a falra tudok mászni 😊 Biztos sok címrõl nem hallok, de ha most azt mondaná valaki itt van 200e forint és vásárolj az idei címekbõl, biztos nem tudnám elkölteni. De lehet tud majd nekem mondani 20 olyan cimet amire rögtön ráugrom, szóval valaki nyomhatna 200kilot a zsebembe 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tényleg nagyon szubjektív ez az "értelmes cím", és tuti sokan össze tudnak szedni 20-at. Fõleg, hogy rengetegrõl nem is hallanak sokan, így ki sem próbálják.
Csak egy példa: sosem hallottam a Valkyria Chronicles címû játékról. Igazán csak Japánban lett híresebb, és ott is csak a megjelenés után kb 1 évvel, miután képregényt készítettek belõle. Haverom most szerezte meg, és teljesen oda van érte. Többet játszik vele mostanában, mint az egyéb új játékaival. Neki most az a csúcs játék. Biztos csomó ilyen van még, de a többségnek igazából csak a nagyon nagy nevek vannak meg, holott a kisebbek is lehetnek nagyon jók.

Tikal
azt mondtad a konzolok élettartamának röviditése mellett kampányolok és az én mentalitásommal akár évente is lehetne frissiteni..de ezt én sem akarom. a 4-5 év viszont már elég sok szerintem, szóval jo lenne már lassan hallani valamit az uj hardverrõl...
és lehet hogy 6 év mulva még mindig sokan fognak ps3al játszani, de szerintem te már nem szivesen, mintahogy most se játszol a legfrissebb ps2es cimekkel, pedig még sokan tolják ps2n 😊

és mint mondtam elég szubjektiv kinek mi az értelmes cim, de azért sorolhatnád számodra mik voltak az értelmes játékok idén... legalább 20 címet várok akkor, mert én négyet mondtam és még 3mat ami beszerzésre vár, de ezt már nem veszem hozzá, megnehezitené a dolgodat.

5c0rp330n
mondtam hogy mondtad hogy evente legyen uj konzol? aligha. (azt mondtad hogy surubben kene kiadni a konzolokat, mert elavulnak, ami szanalmas.) ahogy azt sem mondtam hogy van benne meg 6 ev. de mondhattam volna, mert egeszen biztos hogy 6 ev mulva is tobb 10millioan jatszani fognak meg rajta attol fuggetlenul hogy azota mit adtak ki. ha pedig pc-re nem ketto ertelmes cimet lehet talalni, akkor annyit sem. az ertelmes ps3 cimeknek pedig az otodet nem soroltad fel.

Tikal
jó lenne ha több exkluziv cim lenne, de szerintem nem errefelé haladunk, kiadoknak is jobban megéri több platformra kinyomni a játékaikat, nem?

God of war? még egyikkel sem játszottam, nekem tul kaszabolos, de lehet kiprobálom majd.

dead space 2 viszont jonak tunik nagyon, már várom 😊

Ez jogos. De mintha a vita a vassal kezdõdött volna, meg arról, hogy mire képes. Én csak azt mondtam, hogy a GTA4 nem jó példa a vas képességeinek tárgyalására, mert adhatsz nekem PS6-ot, ha én portolom, az kurvaélet, hogy akadozni fog 😄

Egyébként sokáig nem akartam játszani a GoW3-al, de 2 hete kölcsönkaptam, és nem is rossz.
És egyébként, ha grafikailag nézzük is gyönyörû..szerintem van ott, mint az UC2

bocsánat. Természetesen a #77603-ra ment a válasz, csak nem böktem rá véletlenül a "válasz erre" gombra

Tikal
én sem azt mondom hogy a grafika a minden... de mint irtam, rohadt bosszanto mikor leeseik a frame egy autos játékban ahol századmásodpercek számitanak... engem mint játékost nem érdekel hogy mit honnan portoltak, meg hogy bénák a programozok, ne akadozzon a grafika egy GTA-ban csak mert épp felrobbant egy auto 😊

Tikal
?? én nem mondtam ilyet 😊

Tikal
Mondtam hogy évente legyen uj konzol? Nem. De azt azért ne mond már hogy ebben a konzolban még van hat év 😊 Mert ez faszság.

az meg hogy kinek milyen játék az értelmes elég szubjektiv, szerintem PC-re is találni értelmes játékot, nem kettõt. Idén PS3on ezekkel játszottam: uncharted 2, gta4 liberty city, red dead redemption, f1 2010 és talán még a gt5, heavy rain meg a force unleashed 2 hiányzik... van még értelmes cím ezeken kivül? Mert szerintem Pc-re is össze tudok kaparni ennyit, bár nem játszom rajta.

Az elkurvulást meg hagyjuk, mert már elkurvult a DLC-kkel, és már csak rosszabb lesz...

"a vilag egyik legszebb jatekarol beszelsz"

ezt meg nyílvan onnan tudod, hogy ismered az összes létezõ játékot, az összes létezõ platformra 😉

A GTA4 és társai az ótvar portolásnak, és a nem elég szakértelemnek/gyenge compilereknek köszönhetõ. Az ilyenekkel pont nem jó példálózni a PS3 tudását illetõen. Azaz pont arra jó példa, hogy rengeteg még van a gépben, csak tudni kéne kihasználni azt a 6 vagy nemtom' mennyi magot, tudni kéne jó optimalizáló compilert írni erre a procira, és tudni kéne jól programozni.
NaughtyDogéknak ez sikerült, és megmutatták, hogy mit tud a gép, de korántsem hiszem, hogy lehet olyat mondani, hogy "ez a plafon". Mindig rájönnek újabb megoldásokra, elég csak megnézni a korai és a késõi PS2-es játékokat.
Úgyhogy én kétlem, hogy az UC3 nem lesz szebb, mint az UC2.

De nekem bõven elég, ha teljesen más típusú játékok megütik az UC2 szinvonalát. Bõven jól fogom magam érezni velük jövõre is.
És ahogy mondtam, a gyönyörû grafika semmit nem ér, ha szar az ötlet. És nem hiszem, hogy egy játék csak akkor lehet jó, ha millió TFlopsos proci kell hozzá.

5c0rp330n
mi az hogy ennyi? a vilag egyik legszebb jatekarol beszelsz, masodszorra mondom. pc-re kijott volna egy ilyen jatek, 300ezres gep kene also hangon hogy minimalisan jatszhato legyen es egesz nap verne ra minden pc-s verpistike a faszat. gyakorlatilag a konzolok elettartamanak a roviditese mellett kampanyolsz, hogy megjobban elkurvuljon a mufaj es megjobban atvegye a pc platform buktatoit. ezt pedig nevezheted a velemenyednek, vagy barmi masnak, de gyakorlatilag egy kolosszalis faszsag. a tranzisztorok szama masfel evente duplazodik, gpu-kban ennel is sokkal durvabb utemu a fejlodes, gyakorlatilag ha valamikor kiadsz egy hw-t, egy evvel kesobb ugyanannyi penzbol egy ketszer olyan eros hw-t tudnal kiadni, ami ketszer olyan gyorsan futtat mindent. ezt a fejlodesi utemet a konzolok soha nem kovettek szorosan es soha nem is akartak igy kovetni. aki olyan grafikabuzi, jatszon pc-n, csereljen evete procit es gpu-t 150ezerert, es jatszon azzal a kb 2 darab ertelmes jatekkal ami osszesen letezik mostanaban pc-re.

Tikal
szinte nem is megy...

Tikal
nem tudok velük mit megbeszélni, a PC-sek már letárgyaltak mindent, köszönik szépen, gyönyörû a grafika 😊

Persze, hogy nem a grafika a minden, de a fix fps meg a szép texturák azért kellenek, és elég kiábrándito hogy fs2010ben monaco-n beszagatt a ps, gta 4 robbanásinál szintén és még sorolhatnám, hát ilyen ne legyen ha már konzol 😊 gondolom azárt ma már nem játszol c64en vagy psone-n, csak azért mert jo egy két játék...

Tikal
pont ezt mondom, uncharted 2 a max, kész ennyi?? nem mondtam hogy évente kéne váltani, de 10 évente sem, majd kiváncsi leszek mit mondasz két év mulva mikor már vérciki lesz a konzolod grafikája a PC-k mellett...

egyébként nem értelek miért kell mindig "lefaszoznod" mások véleményét, csak magadról állítasz ki ezzel szegénységi bizonyitványt.

amúgy jól látom, hogy mostanában elég döcögõsen megy a jatekaim.hu?

"már rég váltani kéne"

Ezt beszéld meg szerintem a processzor/memória gyártókkal, a mérnökökkel és nem utolsó sorban a sales-esekkel...

Amúgy én meg leszarom a recét, nagyon jókat szoktam játszani PS3-al, és nagyon jókat játszottam C64-el is. Szerintem sosem a technológia fogja meghatározni, hogy mennyire jó egy játék, hanem pl a játék ötletessége.
Attól nem lesz egy játék maradandó, mert élethûen fröccsen az arcodra a másik agyveleje.

Ez nem jelenti azt, hogy sosem fogok PS4-re váltani (már ha lesz ilyen), mert nyílván elõbb-utóbb már csak arra fognak kijönni az újdonságok.

5c0rp330n
"ha már az uncharted 2re azt mondták a készítõi hogy maxra nyomták a ps3at akkor mégis mit várjunk?"
jah, mert az uncharted 2 olyan ronda, mi? 😊 kb a legszebb jatek ami letezik.
mellesleg ezzel a mentalitassal lehetne konzolt valtani evente, ami a konzolok egyik fo elonyet baszna ki az ablakon.
faszsagot nem kene beszelni.

Tikal
már rég váltani kéne, sok már a rece, meg a 2D fa meg az akadozás, töltögetés... ha már az uncharted 2re azt mondták a készítõi hogy maxra nyomták a ps3at akkor mégis mit várjunk? 5 évig kellett várni egy 200autos GT5-re, amiben szintén van egy két ocska grafikai elem... ennek a generácionak már leáldozott nálam, de sajna a két nagy ugy látja hogy még a hadonászos szarokkal ki lehet huzni egy ideig, szoval jön két év ugra bugra...

Csabesz100
Köszi! Közben kipróbáltam, kosárba tettem. 32 fontért küldenék!

PS3 ID: Csabesz82

2 év múlva tart majd ott a PS3, ahol az elõdjeit leváltották, de ez a generáció amúgy is tovább tart majd, mint az eddigiek és amúgy is a Sony jön majd ki utoljára az utóddal. Arról nem is beszélve, hogy eddig minden konzolból 200$-os árcédulával kelt el a legtöbb példány és a PS3 még csak 300$-nál tart. Ha a hardware revíziók ütemét nézzük, (PS1 '1994 - PSone '2000, PS2 '2000 - PS2 Slim '2004 - PS2 90000 '2008, PS3 '2006 - PS3 Slim '2009) akkor 2012-ben még csak a PS3 "Mini" fog jönni SSD vinyóval és feleakkora méretben, mint a mostani slim. Ez utóbbi csak spekuláció.
Tikal
http://www.techradar.com/news/gaming/consoles/playstation-4-everything-you-need-to-know-about-the-ps4-464657

gyerekik,,vajon mit fog tudni a Ps4?..és mikorra várható,,lazán még 2 év nem?...kb 2 hete vettem ps3at nembánnám tartaná még az árát 1 darabig😊

Tikal
ááá a gyerekek a frászt hozták rám és rohadt nehéz volt elsõre 😄

FlyHigh
Most nétem van mass effect 2 demo is, wooo. Végre neki akartam állni larázni, de most megint nem.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

El. A TNT hozza.

Papesz

zzeN
USA-n már fent vannak.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ViniSoundz
meg a lbp2 sincs.
FlyHigh
uk storeon még mindig nincs a ds2 demo

Thrash \'Till Death

Csabesz100
Nem tudjátok, hogy a shopto mekkora csomagot küld le?
EZT leküldik?

PS3 ID: Csabesz82

zzeN
Én innen rendeltem már jó párszor, gyorsak, megbízhatóak.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

dzsedi
Tudnátok segíteni PSN vásárlásban? Anno elfogadta az OTP kártyám, amikor wipeout-ot vettem, de már az nem mûködik. Csak instant kóddal lehet? Shopto -rol rendelt már valaki? (e-mailben is elküldik/vagy csak sms?) Elõre is kösz!

balee4
Bazz demó csõdület van, Mass Effect 2 demó is fentvan, illetve Risk Factions demó, egy PSP Legend of Arcana demó is kijött, illetve 2 indie game demója is felkerült.

Little Big Planet 2 demója hatalmas, zseniális egy játék lesz, mennyi marha játékmód, mennyi új ötlet (ugráló plüss nyúl és hörcsög mint "jármûvek" különbözõ képességekkel), zseniális pálya-, játékmód és karakterszerkesztõ, grapple hook, stb stb. Brutális lesz, elsõ napos vétel lesz.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Victor1103
Ja nem szóltam😄 szóval akkor valamikor ma jön😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Victor1103
Nekem UK regem miért nem látom a Dead Space 2 Demo-t?😞

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

balee4
Gyerekek Little Big Planet 2 demó is fent van!!!!!!!

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Na kipróbáltam a Dead Space 2 demóját, rohadt jó, teljesen olyan mint az 1, csak akciódúsabb egy kicsit, de rohadt félelmetes, sõt talán a hangulat jobb mint az 1-ben. Grafika meg sokkal szebb, 1080p-be megy, végre egy normális multiplatform game. A zero gravitációt nagyon jól kitalálták, ilyenkor szabadon repülhetünk, és durva, hogy minden, még a vízcseppek is lebegnek körülöttünk, rohadt látványos, és iszonyú látványos QTE-s részek is kerültek be. A játék nehézsége meg elég durva lett, csak normal van a demóban és még így is megizzasztott a harc a gyerekekkel. 😄

balee4
De Hong Kong store-on már tegnap késõ este óta fentvan. USA store-ra ma jön vmikor.

Hat ez beszaras, South Parkot siman lehet kozvetlen letolteni PS3al. Download Background es mire hazajottem alig maradt vmi a 40 Gigabol 😄 Kar hogy ez Megaval es Rapiddal nem igy mukodik..

Szeretem a cicákat

warass
DS2 holnap.

Victor1103
PSN-en miért nincs fent a Dead Space 2 meg Mass Effect 2 demo? Live-on már fent van, nem egy napon kerülnek fel? Vagy csak én vagyok olyan béna hogy nem találom?:S

vigyázz, még a végén elõjön valaki a jitter témával 😊

sure
Ehhehe... 😊

Én Toslink kábellel optam be tavaly õsszel, megvettem a kapható legoccóbbat (tán Hama vagy Temion), aztán mikor bekötöttem, a DAC egyre csak No Signal-t mutatott, pedig a kábel végén látszódott a kis piros fénypötty. A kétszer annyiba kerülõ Philips kábel végül teszi a dolgát azóta is.
Valószínû, hogy egy hibás darabot fogtam ki elsõre (hiába "eresztette át" a fényt, gondolom nem volt elég erõs ahhoz, hogy a DAC használható jelként felismerje)

Isten nem bottal, hanem VMware.

DanielT
<#taps>