89387
PlayStation3
  • Martins15
    Sziasztok!
    Tegnap vettem egy 320-as slim ps3-mat.Megvettem mellé a Fifát egy konzol boltban.Bontatlan volt a játék,de ha beírom a kódot ami benne volt,azt írja ki,hogy nem jó vagy nem érvényes többé.

Ilyenkor mit tudok tenni,hogy a legkevesebb buktával jöjjek ki a dologból?
  • Mester8522
    Eredeti pc-s játékokat cserélnék ps-3-as psn-es játékokra!Akit érdekel írjon privit!
  • LeventeV
    van kedve valakinek hétvégén az F1 2011-et co-opba játszani?
  • MikX
    Használati utasításban egyébként le van írva, de annyit mondok, hogy nem USB-n, Ethetnet kábellel kell összekötni.
    Tartalmakat nemhiszem, hogy lehet átadni, ugyanis itt DLC-ről beszélsz, ami acc-hoz van kötve, max teljes játékot, amit a store-on vettél, azt tudja másik acc-al használni
  • vortel
    mindent összeadva kb 5-6 giga amit a játékok foglalnak...
  • Seth
    Kiegészítőket,frissítéseket is nézted? A game fülön ha felfelé mész van olyan hogy game data vagy ilyesmi,abban vannak. Onnan törölgethetsz ami már nem kell
  • vortel
    kaphatnék egy kis segítséget?? a ps3-om 17 szabad GBot mutat a 37ből, holott elvileg max 5-6 GBot használnak a játékok (megnéztem). na most a többivel mit a szart csinált a péesem? van valami egyszerű módszer amivel esetleg "formázni" tudom a vinyót, úgy hogy máshoz nem nyúl a gép? mert arra gondoltam, hogy ráteszem pendrivre a játékadatokat meg mentéseket, és leformáznám a vinyót, majd vissza a cuccok. de a system restore-ben nem csak HDD-t akar formázni hanem "restore sofware to default" is játszik, aminek nem igazán örülnék. valami ötlet??
  • LeventeV
    ha nincs akkor már nem is lesz, mert a játék már rég megjelent.
    Én úgy tudom nincs még demó belőle.
  • Bil Ur Sag
    Nekem boxom van (elégedett is vagyok vele), de elismerem ez a játék egy csúcs. Fejhajtásra kötelez.
  • kovalik
    Az f1 2011 demoját sehol nem találom, egyáltalán létezik ?
    Köszi!
  • aticska
    És nagyszükségem lenne egy használt cod waw-ra ps3 konzolra, ésszerü áron ha valaki meg akarna válni töle engem érdekelne!
  • aticska
    Ez az átrakás hogy működik? USB összekötve és sima másolás? És ha a tartalmakat meghagyom de az usereket törlöm. Mert végül is ismerősnek adom el és nem lenne gáz ha tudná használni pl:a cod zombi pályákat.
  • MikX
    Át tudod rakni, utána meg töröld az egészet, mert igen, tudja használni az accodat is, hiszen nem érzi a gép, hogy eladtad :D
  • aticska
    Sziasztok. Eladom a 80gb ps3-am és veszek egy 320gb-t. Át tudom másolni a régiről a tartalmakat az újra? Gondolok itt pl COD plusz map pakkokra. És ha ezeket a plusz tartalmakat mondjuk rajta hagyom a régi gépen, az uj tulaj tudja ezeket gond nélkül használni? Vagy a STORON tudják szürni az ilyet? Köszi a helpet!
  • LeventeV
    pedig van egy pár :P
  • baca01
    Egyelőre csak egy. Scott meghalt, de a többiek életben maradtak. :)
    Itthon vagyok betegállományban, tegnap így is reggel 9-től este 9-ig játszottam, gyakorlatilag kivégeztem a sztorit egy nap alatt. Nem volt már energiám a többi befejezésre is koncentrálni. :)
  • cloud.strife
    Ákcijóóó
  • LeventeV
    hány befejezés van meg?
  • n000rbi
    Hagyd a fenébe, majdcsak megunja...
  • bpeti72
    Te direkt csinálod?
  • baca01
    Húúú srácok. Most végeztem ki a Heavy Raint és hihetetlen nagy élmény volt. Ilyen jó sztorival nem is tudom mikor találkoztam utoljára. Az elején mikor megláttam az irányítást, nem gondoltam volna, hogy ennyi izgalom lesz benne. Csak pörögtek a fejezetek és nem tudtam letenni a controllert. Nagyon komoly volt. :)
  • Aaron1212
    Csak benned.Lenne még egy kérdésem .Ha netem csak számítógépen van akkor lehet apl. az uk store-t használni vagy hiába töltöm le a játékot és rakom át ps3-ra?
  • bpeti72
    Hiszel a mesékben?
  • Aaron1212
    De akkor mi értelme van annak hogy egy csomó ps3 formátumú játékot lehet letölteni mert én úgy gondoltam emulátorral fut számítógépen de hát azok ugye nagy szarok .Szóval gondoltam letöltöm kiírom dvd-re vagy blue-ray-re és futni fog de még csak nem is észleli a ps3.
  • Gideon Wieth
    Azt tudom, hogy össze van kötve vele, de én még nem láttam rá alkalmazásként, hogy lehessen nézegetni úgy mint egy telón pl -:-)
  • Anubys
    Vélhetően az, hogy rohadtul nem igaz az, hogy a warez árt azeladásoknak. :)
    Kb. az warezol, aki amúgy sem venne eredeti cuccot.
  • Prof William
    Nem warez kérdés de nekem úgy tűnik hogy a jailbreak nem igazán rengette meg annyira ps3 piacot. Mi az oka?

Nekem ami tetszik azt megveszem bár nem túl sűrűn veszek így gameket. Most lett meg a Space Marine amit majd Catherine követ úgy 1 hónap múlva.
  • Anubys
    Öööö... Szerintem félreértettél, az én kommentem sem volt normális. :)
    Csak arra utaltam, hogy mivel úgysem fog sikerülni kiírnod CD-re, ezért azon már nem kell aggódnod, hogy fog-e menni.

Egyébként, amit Te keresel, azt úgy hívják, hogy "ps3 jailbreak", erre keress rá google-ban, találsz pár leírást róla, de ennél többet nem segítenék warezolásban.
  • Vadnokedli
    meg jo hogy alapbol angol account ot csinaltam :D
  • LeventeV
    1. Warez = azonnali ban
    2. az blu-ray és nem cd
    3. nem fog futni
  • Aaron1212
    hát kapjátok be :D
    a normális kommentér köszi
  • Papesz
    Két éve benne van.
  • LeventeV
    nincs. de ha csinálsz egy angol accountot akkor az angol store-ról tudsz vásárolni psn kártya segítségével.
  • Anubys
    Ha kiírod CD-re, akkor futni fog. :)
  • Vadnokedli
    azért... áááá nem kommentálom

-BTW: tényleg nincs MO.-n Store?
  • LeventeV
    jujj XD
  • Aaron1212
    Ha neten letöltök egy ps3--ra való játékot és kiírom cd-re akkor futni fog a ps3-on?
  • Vadnokedli
    Nem mondanám magam pc-snek, inkább telefonos. :D a PC-m kb 2003- és 1999 es komponensek keveréke, csak letöltésre van. De amúgy bele szoktam úgy ahogy, csak BFBC2 ben kicsit túl jók a mostani játékosok. :D
  • Gideon Wieth
    na öcsém le se tagadhatnád hogy PC-s vagy...

Én nem tudok Fb alkalmazásról, szerintem nincs is...

Egeres szarokat meg felesleges venni, a kontroller tökéletes, csak bele kell szokni :) pár nap alatt ha ügyes vagy bőven sikerül :-)