PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thrash \'Till Death
Nem tudjátok h 576-ban ps3-hoz van RGB scart kábel? Mert nálam nem hozza be az oldalt!
Elõre is köszi!
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Csak egy példa: sosem hallottam a Valkyria Chronicles címû játékról. Igazán csak Japánban lett híresebb, és ott is csak a megjelenés után kb 1 évvel, miután képregényt készítettek belõle. Haverom most szerezte meg, és teljesen oda van érte. Többet játszik vele mostanában, mint az egyéb új játékaival. Neki most az a csúcs játék. Biztos csomó ilyen van még, de a többségnek igazából csak a nagyon nagy nevek vannak meg, holott a kisebbek is lehetnek nagyon jók.
és lehet hogy 6 év mulva még mindig sokan fognak ps3al játszani, de szerintem te már nem szivesen, mintahogy most se játszol a legfrissebb ps2es cimekkel, pedig még sokan tolják ps2n 😊
és mint mondtam elég szubjektiv kinek mi az értelmes cim, de azért sorolhatnád számodra mik voltak az értelmes játékok idén... legalább 20 címet várok akkor, mert én négyet mondtam és még 3mat ami beszerzésre vár, de ezt már nem veszem hozzá, megnehezitené a dolgodat.
God of war? még egyikkel sem játszottam, nekem tul kaszabolos, de lehet kiprobálom majd.
dead space 2 viszont jonak tunik nagyon, már várom 😊
És egyébként, ha grafikailag nézzük is gyönyörû..szerintem van ott, mint az UC2
az meg hogy kinek milyen játék az értelmes elég szubjektiv, szerintem PC-re is találni értelmes játékot, nem kettõt. Idén PS3on ezekkel játszottam: uncharted 2, gta4 liberty city, red dead redemption, f1 2010 és talán még a gt5, heavy rain meg a force unleashed 2 hiányzik... van még értelmes cím ezeken kivül? Mert szerintem Pc-re is össze tudok kaparni ennyit, bár nem játszom rajta.
Az elkurvulást meg hagyjuk, mert már elkurvult a DLC-kkel, és már csak rosszabb lesz...
ezt meg nyílvan onnan tudod, hogy ismered az összes létezõ játékot, az összes létezõ platformra 😉
NaughtyDogéknak ez sikerült, és megmutatták, hogy mit tud a gép, de korántsem hiszem, hogy lehet olyat mondani, hogy "ez a plafon". Mindig rájönnek újabb megoldásokra, elég csak megnézni a korai és a késõi PS2-es játékokat.
Úgyhogy én kétlem, hogy az UC3 nem lesz szebb, mint az UC2.
De nekem bõven elég, ha teljesen más típusú játékok megütik az UC2 szinvonalát. Bõven jól fogom magam érezni velük jövõre is.
És ahogy mondtam, a gyönyörû grafika semmit nem ér, ha szar az ötlet. És nem hiszem, hogy egy játék csak akkor lehet jó, ha millió TFlopsos proci kell hozzá.
Persze, hogy nem a grafika a minden, de a fix fps meg a szép texturák azért kellenek, és elég kiábrándito hogy fs2010ben monaco-n beszagatt a ps, gta 4 robbanásinál szintén és még sorolhatnám, hát ilyen ne legyen ha már konzol 😊 gondolom azárt ma már nem játszol c64en vagy psone-n, csak azért mert jo egy két játék...
egyébként nem értelek miért kell mindig "lefaszoznod" mások véleményét, csak magadról állítasz ki ezzel szegénységi bizonyitványt.
Ezt beszéld meg szerintem a processzor/memória gyártókkal, a mérnökökkel és nem utolsó sorban a sales-esekkel...
Amúgy én meg leszarom a recét, nagyon jókat szoktam játszani PS3-al, és nagyon jókat játszottam C64-el is. Szerintem sosem a technológia fogja meghatározni, hogy mennyire jó egy játék, hanem pl a játék ötletessége.
Attól nem lesz egy játék maradandó, mert élethûen fröccsen az arcodra a másik agyveleje.
Ez nem jelenti azt, hogy sosem fogok PS4-re váltani (már ha lesz ilyen), mert nyílván elõbb-utóbb már csak arra fognak kijönni az újdonságok.
jah, mert az uncharted 2 olyan ronda, mi? 😊 kb a legszebb jatek ami letezik.
mellesleg ezzel a mentalitassal lehetne konzolt valtani evente, ami a konzolok egyik fo elonyet baszna ki az ablakon.
faszsagot nem kene beszelni.
Thrash \'Till Death
Papesz
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
EZT leküldik?
PS3 ID: Csabesz82
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Little Big Planet 2 demója hatalmas, zseniális egy játék lesz, mennyi marha játékmód, mennyi új ötlet (ugráló plüss nyúl és hörcsög mint "jármûvek" különbözõ képességekkel), zseniális pálya-, játékmód és karakterszerkesztõ, grapple hook, stb stb. Brutális lesz, elsõ napos vétel lesz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szeretem a cicákat
Én Toslink kábellel optam be tavaly õsszel, megvettem a kapható legoccóbbat (tán Hama vagy Temion), aztán mikor bekötöttem, a DAC egyre csak No Signal-t mutatott, pedig a kábel végén látszódott a kis piros fénypötty. A kétszer annyiba kerülõ Philips kábel végül teszi a dolgát azóta is.
Valószínû, hogy egy hibás darabot fogtam ki elsõre (hiába "eresztette át" a fényt, gondolom nem volt elég erõs ahhoz, hogy a DAC használható jelként felismerje)
Isten nem bottal, hanem VMware.