89387
PlayStation3
-
#79889 hali ma kölcsönkértem tesomtol egy ps3at,nála full hdben megy hdmi kábellel,nekem viszont sima scartrol kéne üzemelni,de csak hang van kép nincs ez valami beállitási probléma?a kábelhibát kiszürtem mert másik ismerös adott egy másik kábelt (új)és azzal is ugyanez van több tv-n is -
#79888 Jelenleg 42"es LCD-n játszok, de találtam elég jó árban egy 50-es plazmát (LG 50PG2500). megérné váltani? milyen lenne a kép? mostani TV-m, egy LG 42LH2000, nagyon szeretem, gyönyörű a képe, de most gondolkodok, hogy 50 colosra kéne váltani, amennyiben a kép minősége nem romlik. várom a tapasztalatokat, előre is köszönöm. -
#79887 Driver San Francisco-t próbálta valaki? esetleg valakinél eladó? :) -
#79886 Húhú nekem pont van egy eladó boxom.Áll az alku? -
#79885 Nekem is szarakodott, de most megy a COD -
#79884 nekem se megy... ezt nem hiszem el. Adom el a pi***áb és veszek egy másik boxot inkább netezni. -
#79883 Playstation Network nálatok sem működik? :s -
#79882 "Ha képminőség a legfontosabb szempont, akkor pana plazma."
Ha a képminőség tényleg fontos, akkor egy jó drága Pana plazma vagy egy középfelső kategóriás szinténdrága Bravia. :) -
dudeeg #79881 Mi az, hogy plazma tv LEDes háttérvilágítással? Ilyen nem létezik, kicsit még olvasgass.
Ha képminőség a legfontosabb szempont, akkor pana plazma.
-
#79880 GOW collection 2 -
#79879 1: igen, menni fog.
2: nem, angolnál csak akkor, ha a kártya is a megadott cimen van, csak feltöltö kártyával megy. -
#79878 hali, lenne két kérdésem:
1. ha van egy usa accountom, de uk a játék, akkor ha uk storeról leszedem a dlc-t és installálom, tényleg menni fog az usa accon is? elvileg igen, de nem akarok kibaszni érte pénzt, már megjártam egyszer figyelmetlenségből, most javítanám ezzel a módszerrel
2. uk cím van megadva accountban, és vennék valamit, van egy mastercard kártyám. mastercard adatokat beírom (kód, név, lejárat, amik kellenek), menni fog vele? -
#79877 A rendes elég helytelen kifejezés, tekintve, hogy a technologia elég tré, alapból a szemüveges marhaság no go, plusz amig a filmek le vannak ragadva 24p-n addig főleg hülyeség. Játékoknál talán elmegy, de várni kell még egy elfogadható 3D re, próbáltam ezt azt, de nagson gyatra, élvezhetetlen nekem. -
kelemenl #79876 Sziasztok!
Eladó egy 3 hónapos, garanciás, 2szer használt PS3. Idő hiánya miatt sürgősen eladó. Amit eladok: alapgépet 160gb, 2db Sony Dualshock3 wireless kontrollert(fekete és ezüst), egy Modnation Racers játékot, kábeleket, használati útmutatót, garanciapapírokat, egy PS3 Move kezdő CD-t. Minden eredeti csomagolásával, hibátlan állapotban eladó. Garancia érvényes: 2012 május 30.
Érdeklődni emailben: [email protected]
Tárgy legyen: ELADÓ PS3 -
#79875 A multkor azt nézegettem, hogy már lehet rendes 3D TVt venni 150ezer körül (illetve 99ezerért reklámozott a tesco ilyen 57 centiset, de az olyan is), inkább olyant ajánlok ps3 játékra és blu-rayhez. -
#79874 blu-ray bamulasra milyen tv ajanlott legfokepp ?
ledes tv-ken gondolkodam, de meg a pana plasma tv-i is eszembe jutnak ledes hattervilagitassal, csak azt lenne jo tudni, hogy melyik a leheto legjobb 42-47" meretben.
koszi. -
#79873 Nem hinném, hogy az anime miatt ez most annyire ismertté vált volna. A stílusa pedig nagyon rétegjáték, nincs japánon kívül hatalmas vásárlóbázisa(ebben a "b*** országban" meg aztán főleg), inkább maradnak Nathan Drake popsijának bámulásában, ahogy én is :) -
#79872 lehet hogy furcsa ebben a b*** országban, de én szívesebben elnézem őket a videojátékokban mint drake vagy niko bellic hátsóját ^^ -
#79871 Szerintetek most hogy az anime lévén nyugaton is ismerős az idolmaster név, és hogy lesz ps3ra is, szerintetek lesz ez angolul
amíg xbox360 exkluzív volt, akkor nem volt, de nyugaton az xbox360+ps3 nagyobb piac mint az xbox360 egymagában, különösen Japán játékoknál, de persze a hülye Namcoról van szó ami sajnos nem egy Nippon Ichi Software vagy egy Atlus... -
#79870 Jövő tavasz ;) -
#79869 Gamestop meg sajnos UK - én is csak őket találtam meg ,de majd nézegetek, hátha lesz még valahol :) -
#79868 Nem sajnos :(
Az explorer editionbe Nate gyűrűje, övcsatja, egy mini szobor Nateról, a doboz egy utazóláda szerűség stb :-) -
#79867 milyen változás történt a mostani user agreementben amit ennyire el kell fogadni belépés után? -
#79866 gondolom nem ez az? mashol sem lattam az angol boltokba ahonnan rendelni szoktam.. kis keresgeles utan ezt talaltam, elvileg innen meg tudod venni, nemtom szallitanak-e ide.. -
kovalik #79865 mostanában vettem ps3-at, a video chatet próbáltam pl., de csak nekem borzalmas ?
a kép elmosodott, kockás, a hang akadozik.
A sávszél gondolom elég : upc 25 mbit, a másik félnél is.Vmi beállítás probléma lehet ?
A VT4-et próbáltam neten, de ott is elég sokszor network error, stb.
XBoxon érdekes, ilyen problémám nincs
Köszönöm !
-
#79864 Egyébként tegnap kipróbáltam a fifát. Hááát... Ez az új impact engine még elég gyerekcipőben jár! kell még fejleszteni, mert még elég vicces jeleneteket tud produkálni. maga a játékmenet a megszokott fifás, talán ismét lassult kicsit, szerintem jobb lett a passzrendszer, nehezebb elfutni a játékosokkal, tehát jobban ki kell játszani az akciókat. grafikailag szépült sokat, kb akkora előrelépés grafikában mint a 08 után a 09. az új védekezés is tetszik, szóval rendben van a játék. -
#79863 Azért érdekes ez a generációváltás téma is. Szerintem igaziból csak a fanatikusoknak éri meg indítás évében új konzolt venni. Elmondom miért gondolom így. Van egy átlag konzolos játékos, nevezzük Zolinak. Zolinak heti 4-5 alkalommal van ideje napi 2-3 órát játszani. Egy évben megvesz 8-10 játékot, amiket aztán cserélget, stb. Jön az új generáció és egy havi fizetéséért megtudja venni az új konzolt, és mondjuk van rá 2 játék ami érdekli. Megéri neki megvenni? Kötve hiszem, mivel alig van hozzá neki tartalom. körülbelül 20-30 cím van a régebbi konzoljára amivel még nem is játszott, és már 50%os áron is meg lehet venni újonnan. Ehelyett Zoli vár vagy 2 évet (addig kijátssza azokat amik még érdeklik a régebbi platformon), kijön jó pár cím amiből már választhat, kifutnak a kezdeti hibás szériák, új modellek jelennek meg (pl nagyobb HDD, stb) és a konzol ára is már csak a fele az eredeti árnak. Eladja a régi konzolt, annak az árából megvesz pár játékot és igaziból Zolinak, egy átlag konzolosnak így éri meg a legjobban.
Egy fanatikus szemszögéből ez nyilván másképp néz ki, azzal most nem szeretnék foglalkozni. Ezt mindet azért írtam le, hogy minden olyan vásárló aki most szeretne konzolt venni, gondoljon bele, hogy legkorábban 2013 végén fog jönni új box vagy ps, eltelik még két év, mire érdemes lesz megvenni, tehát 2015 lesz. Ezek szerint kb van 4 év, amíg simán ki tudja használni a konzolt amit most szeretne venni. 4 évért pedig simán érdemes konzolt venni, főleg a mai árakon. -
barcames #79862 inkább 3 év! -
#79861 Sziasztok!
Egy hozzáértő kedves játékostársam segítségét szeretném kérni :-)
Meg szeretném venni majd november 1én az Uncharted 3 Explorer Edition-t :-) Persze ez is mint sok más jó gyűjtői pakk nem érkezik Magyarországra.... :S (legalábbis én nem találtam). Viszont az alábbi oldalon, amit még az AC Revnél ajánlotattok nem találtam :-)
Kérdésem a következő :-) Melyik az a játékbolt, ahonnan bátran megrendelhetem, megérkezik, és megbízható ? :-)
Illetve pontosan mi ennek a menete?
Köszönöm szépen előre is :) -
#79860 "Mellesleg érdemes még egyáltalán ps3-at avagy xbox 360-at venni, nem lenne érdemesebb megvárnom az "újabb" szériát, ami valószínűleg 2 éven belül a polcokon lehet?"
Kérdés, hogyha megvárod, mit nyersz vele. Számítási teljesítményt tekintve nyilván erősebbek lesznek, de egyelőre még semmit sem lehet róluk tudni visszafelé kompatibilitás tekintetében... Arra viszont számíthatsz, hogy meg fogják kérni az árukat kezdetben, s tartalom sem lesz rá várhatóan sok.
Hogy PS3 vagy X360... Szerintem elsősorban exkluzív játékokon múlik, tehát ízlésed határozza meg:)
#79847-ban írt összegzést annyival egészíteném ki (azon kívül, hogy exkluzív kínálat megítélése szerintem szubjektív, bár számomra is a PS3-é a vonzóbb), hogy manapság X360-ban is van WLAN adapter, kinectnél nincs további kontrollerekre szükség (Move alapcsomagból még a navigációs kontrollert is kispórolták, bár nem minden játék igényli, s amelyik igen, annál is kiváltható elvileg a standard kontrollerrel, de mégis; több játékos esetén meg ugye mehetsz újabbakért a boltba...) -
#79859 azt hiszem már láttam olyat is -
barcames #79858 grafika szebb lett, de a PES 12 jobb!!!!! részletesebb!!! -
Prof William #79857 A Bleach: Soul Resurreccion -t ismeri valaki? sosam halottam hogy készülne bleach játék kb 0 reklámja volt erre tagnap látom az 576-ban.
Tudja valaki hogy milyen? Jó? Ilyen Naruto: UNS 2 szintű vagy valami gagyi bórlehúzás? -
sanyiute #79856 ugyan ez működik PS3 kontroller X360-ra?? -
#79855 Igen! -
#79854 fifa 12 demo fent van már PSN-en?? -
#79853 Már hogyne lehetne! én is x360 kontrollerrel játszok PS3-on ennek a segítségével:
Xbox 360 kontroller átalakító PS3-hoz
Tökéletesen működik, még rezeg is. Én azért használom, mert előbb volt boxom, és képtelen voltam megszokni a DS3-at, fifában mindig kikaptam, COD-ban alig volt killem, megrendeltem a terméket, és a megszokott kontrollerrel indult az alázás...
-
#79852 "PS3-ra több játékot adnak ki mint boxra? "
Több az exkluzív cím PS3-ra. -
#79851 Ird be google képkeresőbe,hogy ps3 vs xbox360 kiad egy csomo képet és megnézheted magad is,illetve ha beírsz egy konkrét játékcímet és utána az előbb említett ps3 vs xbox360 at akkor láthatod,hogy a neked szimpatikus játék melyiken szebb -
Drakuf #79850 Nem a controller dönti el, de nagyban befolyásolja, mivel nekem is van itthon egy xbox controllerem pc-hez és iszonyatosan bejön!
Visszatérve nekem az xbox mint konzol elég fapadosnak tűnik a ps 3-hoz képest... Ugyanazon játékok grafikailag mennyire különböznek a 2 konzol között? PS3-ra több játékot adnak ki mint boxra?