PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolt515
Miért jó a 250 vagy a 320gb-os gép? Mit lehet rá tenni, demokról tudok h azt lehet letölteni de még mit mert sztem nekem 120gb-os lesz az nekem elég! Jahh és ha multizni akarok vagy demokat letölteni netezni meg ilyenek azért fizetni kell?

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

LeventeV
god of warok, unchartedek, resistancek, assassins creedek mind mind nagyon jok a ps3ra. aztan ott van a red dead redemption is. nem fogsz unatkozni az biztos.
en kolozsvaron toltom az ev eleg nagy reszet az egyetem miatt, ezert en ott szoktam vasarolni, van egy eleg jo uzlet ami jatekokkal foglalkozik es arulnak hasznaltan is, de van egy forumja a kolozsvari ps3 tulajoknak es ott is nagyon jo arban tudok jatekot szerezni, akar 2000 ft-tol.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Csabesz100
Köszi szépen! Ha lesz idõm meg is nézem!

PS3 ID: Csabesz82

😄
hardverapro ,vatera iesmi?..ahoyg nézegettem van 1-2 tuti vevõs játék majd fizukor😊)

dragon ball burst limit ,,mk vs dc mind alap--jó ez a konzol😊..nemsoká jön a crysis is hozzá--

LeventeV
nem tudom, nem jartam meg pesten. en forumon szoktam ezt megoldani, de azt hiaba kuldom el mert nem fogod erteni 😛

bupapesten melyek azok a boltok ahova érdemes benézni,,játékvásárláshoz és blueray filmekhez?
ha van használt az is ok.

LeventeV
van olyan jatek amelyik telepit fel 1-2 gigat, de nem szabhatod meg, hogy mennyit telepitsen. jatekokat olcson hasznaltan lehet venni. en is csak 1-2 jatekot veszek emg ujonnan, a tobbit hasznaltan.

zsolt515
Üdv!
Sokáig gondolkodtam h xbox v ps3 de utóbbira esett a választás! Azt szeretném kérdezni h melyik boltokból lehet a legolcsóbban játékokat venni! Ps3 slim 120gb v 160gb-om lesz.
Ezekre fel lehet telepíteni a játékokat?
Bocs csak még kezdõ vagyok! De már várom h meglegyen!

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Felgolos
Elküldve

Sziasztok!
Tud vki vmi biztosat a DEAD SPACE2-vel kapcsolatban????
Lesz hozzá MAGYAR FELIRAT a PS3 verzióhoz?
Köszi.
Üdv.
Csabesz100
Hi!

Engem érdekelne! Elküldenéd?

Köszi!

PS3 ID: Csabesz82

Felgolos
Hello!
Régen amikor volt ps3 konzolom igényeltem a DC universal Beta kulcsot ,ha valakinek kell jeleze és elküldöm!

Köszönöm!
Sajnos DVD filmek konvertálásához PC-re lesz szükség. A konzolok nincsenek ilyen feladatokra felkészítve, méghozzá erõsen üzleti megfontolásból. Miután PC-n átkonvertáltad AVI, MPEG, MP4, M2TS, MTS, WMV, stb formátumba már fel tudod másolni a PS3-ra.
Sziasztok!
A segítségeteket kérném,a PS3-ra szeretnék feltenni,egy eredeti dvd-t,hogy ne keljen mindig a lemezt használnom(és persze a fejet)ha lányom szeretné nézni az Alma együttes koncertfelvételét.........Tehát, alapból fel lehet rá tenni?(Net nélkül) Fotókat már sikerült,persze azokat pendrive-ról tettem fel az simán ment.De ennél,mivel dvd lemez nem mutat semmilyen opciót a másolásra.
Ez lehetséges?
Megoldás?
Elnézést a buta egyszerû kérdésért,de itt bizta tudja vki a választ.
Köszönöm.
Üdv!
ViniSoundz
milyen aktivalas? En talaltam a menuben olyasmit, hogy a ps3 aktivalasa, vagy lehet inkabb regisztralasa, nemtudom. Az mire jo? En amugy angliai accal hasznalom a storet.
Kar hogy nincs mar gran turismo demo, azt kiprobalnam 😊
Ahogyan írják a többiek..HDMI/DVi (2500ftér vettem 5m) kábelen keresztül viszed a monitorra,a hangot pedig a hozzáadot Kompótkábelen keresztül pedig visze da hangot a hifibe/házimoziba stb

Elsõ indításkor pedig értelemszerûen hdmis videobeállítást választod,majd az audionál szintén amit használsz,,egyébként kép is segíti a beállítást,szal hamar meglesz az.

én egyedül a psstore aktiválással szívtam,de már az is megvan...szal várom a karácosnyi 75% árzuhanást😄D

LeventeV
LOL... a link amit kuldtel ramutat egy leirasra ahol van egy kep a dobozrol amin szepen irja, hogy HDCP

balee4
Playstationcommunity és kész.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Van benne HDCP!

JA,bocsi nem olvastam vissza... Sehol nem találom a monitoromról hogy van-e benne... Hol lehet ezt megtudni? Samsung 2333SW ilyen

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

ViniSoundz
lol, elõbb lett leírva. Bedugod HDMI-t meg a hozzá kapott kompozit kábelt is, Display menüben meg kiválasztod, hogy a kép hdmi-n, a hang meg a másik kábelen menjen (RCA). Amúgy csak HDCP-s monitorral fogsz képet kapni HDMI-DVI átalakításkor.
Mostanában (napokon belül) szándékozom venni egy ps3-at (csak a gt5 miatt) és kérdezném hogy mivel addig már eljutottam hogy egy hdmi-dvi kábellel a monitoromra lesz rákötve, ezért hogyan varázsoljak rá hangot? Van ezen jack csatlakozó mondjuk hogy e fejhallgatót rátudjak kötni?

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

ViniSoundz
Mia franc van? Senki nem használ már ps3-at? Semmi élet nincs itt.
kirol
Szerintem rakjatok bele ilyet:

ViniSoundz
És ha nem komponens kábelt használ, akkor mit használjon helyette? Kompozitot? Azon sem megy hang, csak kép 😛

RCA nem megy bele a ps-be 😛 😄😄
Ez tény! <#wink>

LeventeV
mindegy, lenyeg, hogy akinek kellett az megertette 😛

n000rbi
Szõrszálhasogatsz itt 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

De, mivel a hang az nem a komponens kábelen megy, hanem a 2 RCA-n! Ne keverjük! A komponens csak képet továbbít.

Oké. köszi

PS3 Slim 250 PC

n000rbi
Miért? Komponensen ott a három videó, amit nem dug be, és a két audió. Kompoziten (amit a Ps3-hoz csomagolnak) szintén 2 audió van, a videó itt is kimarad ebben az esetben. Nincs ezzel gond 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Komponensen hangot? <#confused> Itt valamit elnéztél/elírtál. <#wink>

értem,,köszönöm szépen😊

LeventeV
a komponens kabelen. a beallitasoknal pedig atallitod, hogy a hangot ne hdmi-n adja hanem a komponens kabelen kerezstul.

Gideon Wieth
Van egy olyan lehetõség system settings-nél, hogy a hangot hol akarod kiadni... Én HDMI kábelen kötöm rá a monitorra a PS3-at, és van a komponens kábel, az is be van dugva, és annak a piros fehér vége van csatlakoztatva a hangszórókba :-) És a system settingsnél van átállítva, hogy azt használja kimenetnek :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

aki monitorra kötve használja a gépet az hoygan oldja meg a hangot,?nincs a monitoron hangszóró abból indulok ki,az ujjab slim 320 gb van,,hdmi/dvi rákötve a kijelzõre,de a hangot hogyan lehet kihozni belõle?

LeventeV
kosz a valaszt csokis es gideon. jonnek a jatekok, beszerzek egy move-ot.

Gideon Wieth
Én is kb ekkora monitoron használom és mondom, tökéletesen mûködik 1 méterrõl is.

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
remélem olvasol kettõvel föntebb... ennyit rólad barátom, a topik meg sehol nem hülye mágnes csak sajnos te ragadtál itt a beképzelt fejeddel...

Én emlékeztem rosszul a számokkal kapcsolatban, de megvan a pontos adat:

"Q: What is the best position for a player to hold the PlayStation Move motion controller from the camera?
A: Players should calibrate in the location and position where they intend to play. The working range is 2 to 10 feet away from the camera, but the *ideal* range is 5 to 9 feet away from the camera, depending on the game."

Azaz 61cm a minimum, az ideális pedig a minimum 152cm.

LeventeV
en azert tettem fel a kerdest mert egy 22es monitoron hasznalom a ps-t. engem inkabb a killzone 3 es a socom erdekelne a move-al esetleg meg az lbp 2. es nem 2 meterrol jatsznam hanem fel meterrol.

DanielT
Köszi, hogy megsúgtad!

Ez a topik valami hülyemágnes, vagy mi?!?!
Gideon Wieth
Van move-od ?? mert megsugom hogy nincs megkötés....

Ajánlott a két és fél méter, de nekem a sport champions is meg a SHOOT is hibátlanul mûködik pedig tõlem a kamera sztem kb 1 méterre van....

JGTC
Köszi. Utána nézek!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

még ne aggódj, 1 hét körül szokott lenni normál esetben, de most karácsony miatt a webshopoknak meg a postának is nagyobb a forgalma a szokásosnál. én is rendeltem thehut-ról 4 játékot. amit december 03-án adtak fel, azt most kedden kaptam meg, a többit múlt hét szerdán adták fel, de még nem érkeztek meg.

level 18 playstation gamer.

LeventeV
ertem, kosz.

150 centit ír a papír, de általában 160-170cm írnak a felhasználók, hogy az inkább a minimum.

DanielT
Van.