PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A rinyát arra értem, hogy kapsz egy kis ajándékcsomagot, ámbár simán megtehetnék, hogy nem adnak semmit, hiszen nem az ö hibájuk alapvetöen. (Most hagyjuk ki, hogy lehet nem volt épp a legmagasabb a védelem, mivel szerintem lehet akármilyen, ha fel akarják törni, elöbbutóbb úgyis megcdinálják)
Szóval nem lehet mindenkinek megfelelni.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
FIFA 12 videó
http://4gamers.postr.hu/fifa-12-kiszivargott-video
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
http://www.twitch.tv/hegii
"nem siránkozni kéne mindenen" - mi az a minden amin én siránkozom?
PSN: s3ctorHU
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ez az 5 játék mind elérhetõ dobozos kivitelben, a WipeOutHd és Dead Nation is?...ezekre nem emlékszem hogy láttam volna valaha is lemezes változatokat,mert ha nincsenek ilyen kiszerelésben akkor egyértelmû nekem hogy ezeket viszem.
Rengeteg emberhez el fog most jutni ez a pár játék,és Akármilyen a közeljövõben megjelenõ folytatásos,Többrészes játék elsõ részeit lehetett volna eljutattni így a felhasználókhoz pl.
Illetve milyen játékok lennének azok amiket te ajánlanál fel,az mennyi darab lenne,természetesen figyelembe véve a körülményeket illetve a piaci gazdasági és saját morális helyzeted,mi lenne a megfelelõ lépés?
Inkább a kedves hekker(eket) kellene ledarálni akik hatalmas nagy unatkozásukban kicsesztek velünk mert hát "mekkora poén mán"...
Szemét állatok, csak 500x kértek elnézést a létezõ összes formában és vagy 5 féle ajándékot adnak.
Viszont ha én nyújtok egy szolgáltatást amiért közvetlenül vagy közvetve fizetnek, akkor azért felelõsséggel tartozom. Ha elrontok valamit a munkában nem kímélnek engem sem, jogosan, mert vállaltam a felelõsséget.
Igen, nekem is csalódás a játékválaszték, de nem azért mert rosszak, épp ellenkezõleg. Csakhogy emiatt már mindegyik megvolt és hirtelen nem is tudnék mondani olyan, már régebben megjelent címet ami érdekelt és kimaradt. Ha egy Portal 2-t adtak volna, akkor tapsikolnék, de ez nem valós elvárás.
Hol láttál arre bizonyítékot, hogy "csak" ennyirõl volt szó? A netes okoskodó sulinetes hekkerek találgatása nem számít.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Én kb. annak is örülök, ha a sony túléli, mert ha csak az ms marad majd a piacon részemrõl lõttek a konzolgamingnek értelmes exkluzívok nélkül..
Steam: greyfox
PSN ID.: Beegabor
1. Two PlayStation 3 games from the following list:
* LittleBigPlanet
* InFamous*
* WipEout HD/Fury
* Ratchet & Clank: Quest for Booty
* Dead Nation*
2. For those with PSP accounts, you will also be eligible to download two PSP games from the following list:
* LittleBigPlanet PSP
* ModNation Racers PSP
* Pursuit Force
* Killzone Liberation
3. 30 days free PlayStation Plus membership for non PS Plus subscribers*
4. Existing PlayStation Plus subscribers will be given 60 days free subscription.
5. Existing Q Music Unlimited subscribers will be given 30 days free subscription.
6. In addition, we are working on a Welcome Back offer in PlayStation Home and will share that when it is confirmed.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."