PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De gondolom amiket ps+ alatt veszünk olcsóbban játékokat azokat lehet használni a ps+ után is. Csak az ilyen free tartalmak válnak használhatatlanná 1 hónap után.
MikX
Nem, én csak leirtam az én helyzetem, gondoltam nem kapcsolod össze. 😄
A rinyát arra értem, hogy kapsz egy kis ajándékcsomagot, ámbár simán megtehetnék, hogy nem adnak semmit, hiszen nem az ö hibájuk alapvetöen. (Most hagyjuk ki, hogy lehet nem volt épp a legmagasabb a védelem, mivel szerintem lehet akármilyen, ha fel akarják törni, elöbbutóbb úgyis megcdinálják)
Szóval nem lehet mindenkinek megfelelni.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

bpeti72
Te hogy gondoltad, ez teljesen természetes hogy onnatól, amikor indul.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

hát igen úgy lenne a Fair!!

shaddam
Logikus hogy akkortól indul az egy hónap amikor lesz store.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Kongy
Gondolom akk mindenkinek "undergoing" a store. Ez azért idegesítõ, mert az ingyen játékokat 1 hónapig tudjuk csak letölteni, és az idõ szalad.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ha minden igaz, akkor jövõ héten

és azt mikor óhajtják?

amint beindul a store

mikortól fog élni ez a "Welcome back???"

hmm DLC marad :9 az jó lenen úgy tudom Uncharted 2 höz is van azt amíg plusos leszek letöltök amúgy meg 3-4font

FIFA 12 videó

http://4gamers.postr.hu/fifa-12-kiszivargott-video

shaddam
dlc-k is maradnak

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

LeventeV
kapsz ingyenes cuccokat és kedvezményt játékokra és dlc-kre. a gond az, hogy ha lejár akkor ezeket a játékokat nem fogod tudni futtatni, csak ha lesz ismét plus-od. az ingyenes témák és avatarok megmaradnak a plus lejárta után is. a DLC-ket viszont nem tudom. elvileg azok is meg kéne maradjanak.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Christian88

http://www.twitch.tv/hegii

kirol
És az mire jó? Mármint a PSN plus.
Komolyan kérdezem, nem tudom.

Christian88
Kaptál PSN plust 30 napig

http://www.twitch.tv/hegii

shaddam
KZ3-ban most indult a dupla xp hétvége.

sector512
Tehát ne rinyáljak mert téged compezálnak engem meg nem, meg egy csomó más embert sem. Az infamous nagyon jó játék, én anno adtam érte 12k-t. A minik közül tudnék választani rengeteget egyébként.

"nem siránkozni kéne mindenen" - mi az a minden amin én siránkozom?

PSN: s3ctorHU

TDC Geronimo
Nálam egyszer se fagyott még. Kb 6 órát toltam eddig vele. Igaz nekem 320as slimem van

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

MikX
De arrol nemtehetnek, hgy neked megvoltak, nem siránkozni kéne mindenen. Nekem pl egyik sem volt meg, az infémüsz pl érdekel, de pénzt nemigen adnék érte, de igy fasza. Ha meg minik közül lehetett volna választani, az lenne a baj. Az meg a legnagyobb bullshit, hogy adjanak lóvét, remélem nem gondolta komolyan senki.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Személy szerint mostanában terveztem megvenni a LBP-et, de sztem meg is fogom,jobb szeretem ha ott csücsül a polcon,jobban örültem volna valamilyen Csak a store-ról beszerezhetõ Címnek,ami nincs dobozos kiadásban,
ez az 5 játék mind elérhetõ dobozos kivitelben, a WipeOutHd és Dead Nation is?...ezekre nem emlékszem hogy láttam volna valaha is lemezes változatokat,mert ha nincsenek ilyen kiszerelésben akkor egyértelmû nekem hogy ezeket viszem.

Ha vmelyik kiadó ügyes lett volna akkor valamilyen marketinget erre most lehetett volna építeni,
Rengeteg emberhez el fog most jutni ez a pár játék,és Akármilyen a közeljövõben megjelenõ folytatásos,Többrészes játék elsõ részeit lehetett volna eljutattni így a felhasználókhoz pl.

sector512
Vagy 1db-ot lehetne választani, de olyat ami nem több éves játék, vagy ugyanígy kettõt, de mondjuk a minik közül bármit. Vagy ha már egy-két ezer forintos játék akkor lehetne egy kicsit hosszabb lista. Ahogy írtam lentebb is itt a cégnél ahol melózom velem együtt van 5 ember aki nem tud választani, és egyikünknek sincs több száz játéka, tehát minket nem kárpótoltak konkrétan semmivel.

Ha te lennél a helyükben milyen kártérítést ajánlanál fel a Szolgáltatást használó usereknek?
Illetve milyen játékok lennének azok amiket te ajánlanál fel,az mennyi darab lenne,természetesen figyelembe véve a körülményeket illetve a piaci gazdasági és saját morális helyzeted,mi lenne a megfelelõ lépés?

sector512
Részemrõl a #78935 lett volna az utolsó ha nem kezdesz el kóstolgatni. 😄

kirol
A L.A. Noire fagy valakinek? Vagy mi ez a nagy mizéria vele?

DanielT
Hibáztak. Elnézést kértek. 1-1

Még valami? Meddig pörögjünk még rajta?
Nem azért de nem sok céget láttam eddig akik szinte a földig hajolva kértek bocsánatot azért ha valamit elcsesztek. Általában nem ez a morál a cégeknél.

Inkább a kedves hekker(eket) kellene ledarálni akik hatalmas nagy unatkozásukban kicsesztek velünk mert hát "mekkora poén mán"...
sector512
Senkinek nem kívánom a halálát, még csak nem is utálom õket, ilyet nem is mondtam. De elbaszták, balfaszok voltak, ennyi.

DanielT
Ok. Mindenkit meg kéne ölni, aki ezalatt az idõ alatt a Sony-nál dolgozott, majd ledarálva megetetni õket a családtagjaikkal.

Szemét állatok, csak 500x kértek elnézést a létezõ összes formában és vagy 5 féle ajándékot adnak.
sector512
Jó abban igazad van hogy nem várhatjuk el hogy új játékot adjanak, végül is ez is egy gesztus amit értékelni kell.

Viszont ha én nyújtok egy szolgáltatást amiért közvetlenül vagy közvetve fizetnek, akkor azért felelõsséggel tartozom. Ha elrontok valamit a munkában nem kímélnek engem sem, jogosan, mert vállaltam a felelõsséget.

DanielT
Senki sem tökéletes és kintrõl okoskodni nagyon könnyû. Az még nekem is menne, csak nem vezet semmire.

Igen, nekem is csalódás a játékválaszték, de nem azért mert rosszak, épp ellenkezõleg. Csakhogy emiatt már mindegyik megvolt és hirtelen nem is tudnék mondani olyan, már régebben megjelent címet ami érdekelt és kimaradt. Ha egy Portal 2-t adtak volna, akkor tapsikolnék, de ez nem valós elvárás.
sector512
Valóban, nem láttam bizonyítékot, csak olvastam több helyen is, és el is tudom képzelni. De ha nem így volt akkor se változtat a véleményemen, elbaszták, utána meg nem úgy reagálták le ahogy kellett volna, ez volt a mondandóm lényege. Leglábbis itt a cégnél van 4 ember akirõl tudom hogy egyik játékot se fogja letölteni mert amelyik jó az megvan neki.

DanielT
"plusz egy nem frissített apache szerver egy world-wide hálózaton olyan hiba amit egy kezdõ szerver-admin nem csinálna meg"

Hol láttál arre bizonyítékot, hogy "csak" ennyirõl volt szó? A netes okoskodó sulinetes hekkerek találgatása nem számít.
sector512
A Sony túl fogja élni ne izgulj. Viszont sajnálni azért nem kell õket, fõleg hogy három napot vártak amíg képesek voltak közölni az érintettekkel hogy ellopták az adataikat, plusz egy nem frissített apache szerver egy world-wide hálózaton olyan hiba amit egy kezdõ szerver-admin nem csinálna meg, kurvára égõ. Arról nem is beszélve hogy a lóvét szépen vonták még le két hétig az elõfizetõktõl. Inkább kérjenek pénzt a psn-ért, de csinálják rendesen. A választható játékok helyett meg még annak is jobban örültem volna ha azt mondják hogy a minik közül lehet tölteni kettõt mindenkinek, ne olyanokat adjanak már amirõl tudják hogy a játékosok nagyrészének az 5-bõl tuti megvan vagy megvolt már 2-3.

LeventeV
én örülök a választéknak, mert se az LBP se az inFamous nincs meg.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

greyfox
istenem, ez a nyafogás. Már így is elég veszteséget okozott nekik ez a kis ügy, ne várjuk már el, hogy új megjelenésû játékokkal / nagy nevekkel ajándékozzanak meg mindket.
Én kb. annak is örülök, ha a sony túléli, mert ha csak az ms marad majd a piacon részemrõl lõttek a konzolgamingnek értelmes exkluzívok nélkül..

Steam: greyfox

Seth
Nem hülyültek meg, az nagyobb veszteség lenne a Sony-nak, mint ezek a pénzt már nem különösebben hozó címek

PSN ID.: Beegabor

kirol
Szerintem az lett volna a legjobb ,ha azt mondják, mindenki kap pl. 20 Euro-t a PSN-en és elköltheti, amire akarja. DLC -re, játékra, akármire.

sector512
Nem értem miért nem lehetett úgy megoldani hogy választ mindenki amit akar, viszont csak 1-et. Infamous meg LBP az egyik elsõ játékom volt, Wipe-out volt már volt Plus-on is, Ratchet-et már lassan a vidámparkban osztogatják a belépõ mellé, a Dead Nation meg akkor se kéne ha nekem fizetnének. Kabbeszoni...

ezek lesznek a választható gamék valószínûleg hastore is beindul!

kirol
Szerintem azt a rengeteg apró betûs részt, amire a sok "*" utal! <#nevetes1>

Seth
Mit kell nézni ?

PSN ID.: Beegabor

hoppácska😊

1. Two PlayStation 3 games from the following list:

* LittleBigPlanet
* InFamous*
* WipEout HD/Fury
* Ratchet & Clank: Quest for Booty
* Dead Nation*

2. For those with PSP accounts, you will also be eligible to download two PSP games from the following list:

* LittleBigPlanet PSP
* ModNation Racers PSP
* Pursuit Force
* Killzone Liberation

3. 30 days free PlayStation Plus membership for non PS Plus subscribers*

4. Existing PlayStation Plus subscribers will be given 60 days free subscription.

5. Existing Q Music Unlimited subscribers will be given 30 days free subscription.

6. In addition, we are working on a Welcome Back offer in PlayStation Home and will share that when it is confirmed.

n000rbi
Ott a pont 😉

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Anubys
+ amit n000rbi nem írt: ha retrozni támad kedved, akkor a ps1 és ps2 játékokból is csak PAL-osak mennek.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

n000rbi
Az utolsó mondat persze az esetemben érvényes 😛 Neked az NTSC DVD-k nem fognak mûködni.

n000rbi
Itthon mûködik az NTSC-s PS3, nekem az van. Semmi extra nem kellett hozzá, csak egy másik tápkábel, a tápja univerzális. Játékoknál régiófüggetlen, szóval azzal se lesz baj. Egyedül a PAL-os DVD-ktõl kell búcsúznod (de ott úgyse kapsz😄)

Ironmask
akkor most ne is próbáljak meg regisztrálni PSN-re???

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)