89387
PlayStation3
  • sure
    Heh? A legújabb PS3-asokon már van, vagy telepíthető Skype?...
  • andreassalamon
    Hát, a HDMI kábelt később vettem meg, mint ahogy megkaptam a készülékeket. Nem is gondoltam volna. Néztem a DHL oldalát, ps3 már a futárnál. Ma 11kor meg is jött. Aztán a tv kiszállításával kapcsolatban azt írták tegnap este, hogy 17-én megkapom. Du. 4kor az is a kezemben volt. Mentem kábelt venni.
    Játékokat néztem, amiket írtatok, de azokat is online rendelem, mert úgy olcsóbb. Most csak a MOH-Airborne-t vettem meg kezdésnek, ezen gyakorlom a controller használatát. De nekem nagyon fura skype-olni a tv-n, meg facebook, stb... A válaszaitokat még egyszer köszönöm.
  • bpeti72
    sziasztok
    PS3 rá van kötve DENON 1911 erősítőre, hdmi kábellel. Azt vettem észre, mikor beraktam, egy zene CD-t, hogy torzít a hang. De csak zene CD-nél fordul elő. Korábban nem volt ilyen, lehet a kábel hibája?
  • bcrics
    Áá, inFamous 1 olyan szar irányítással van megáldva hogy szerintem kapásból elégeti a konzolt lemezzel együtt, ...
  • Bil Ur Sag
    Az én személyes ajánlóm a kezdetekhez inFamous 1-2, Siren Blood Curse, Ratchet and Clank sorozat ;) jó játékot!
  • priluki
    okés köszi :)
  • bcrics
    Nyilván az is közre játszott hogy u.a a csapat készítette mind2 játékot:)
    De Psn-ről tölthető a Flower nevű Relax game, azt is érdemes kipróbálni legalább egyszer.
    Jön még Ps3ra a Last of Us és a Last Guardian ami várós még.
  • priluki
    :O háát ez mi? :D
  • shaddam
    Move starter pakkot vennék
  • Bogdogege
  • Papesz
    viszont az aranyozott az nem árt, bár erről nem sokat tudok...

Ha tudnál, akkor nem írnál hülyeséget.
  • priluki
    huu most toltam a Heavy Raint nagyon komoly,a fharenheit óta nem kötött igy le game :D nincs vagy nem készül magyarosítás ehez? van még hasonló jó game amiröl esetleg lemaradtam? :)
  • Yoda001
    esetleg Killzone 1/2, Gran Turismo 5, Heavy Rain is mehet :)
  • bcrics
    Hát, Én az uncharted sorozattal kezdenék akkor. és akkor jöhetne a mortal 9 is ésatöbbi.
  • andreassalamon
    Köszönöm szépen a válaszaitokat. Ezek alapján cselekszem. 3D mellett azért döntöttem, mert úgy gondolom, hogy aki manapság akar tv-t venni, akkor szerintem nem hátrány, ha ilyet választ. Egyébként is, én régóta szerettem volna egy ps3-at, a pc-be tavaly októberben ment tönkre a vidikártya, azóta nem játszottam. A "játékösztön" itt lakozik még most is bennem és ha ez most újra felszínre tör... A lényeg, hogy várom nagyon.
  • Vadnokedli
    Sőt a TV-hez se.
  • Yoda001
    hopp, igen ez lemaradt... és HDMI kábelből se a tízezres, húszezres kategóriát, mert ekkora különbség nincs, sőt... állítólag semmi :)
    viszont az aranyozott az nem árt, bár erről nem sokat tudok...
  • sanyiute
    HDMI kábelt addig szerezz be míg jön a PS3 mert nem gyári tartozék!
  • Yoda001
    ha a 81cm-es tv neked megfelel, akkor ez tökéletes lesz :)
    igaz, ha nem 3D-set vennél, lehet hogy megúsznál pár tízezret
    van a tévé felbontása, ami adott, és van a játék felbontása, amit a tévé viszont feltud skálázni nagyobbra, bár az nem feltétlenül lesz szebb vagy jobb
    lényeg a lényeg, hogy ez a tv amit linkeltél teljesen jó, fullhd 1080p-t tudja, ez alá ne is menj semmiképp... ehhez majd csak 1080p-t támogató játékot kell keresni :)
  • andreassalamon
    Sziasztok! A hozzászólásaitokból látom, ti tudtok nekem tanácsot adni. Szeretnék egy tv-t vásárolni a PS3-hoz. Én ezt néztem ki: Samsung UE32D6500. Mivel a PS3-t csak jövő hét elején hozzák, addig szeretnék tájékozódni: ezzel a készülékkel jó-e a játékélmény? A felbontás csak a játéktól, csak a tv-től vagy mindkettőtől függ? Előre is köszönöm, ha kapok segítséget.
  • Vadnokedli
    Emlékszem még a sima TDU-ban annyi volt a HC mód hogy héliummal feltöltötték az autókat, ez esetben is így van? :D
  • Totti5
    Motoros DLC. Autók alatt sem volt semmi fizika, a motorok még szarabbak.
  • bpeti72
    Nem úgy értettem, most hogy újra elővettem a 2, jott ki valami DLC2
  • Totti5
    Attól függetlenül, hogy grafban fejlődött, minden másban visszabutult. Hangok terén pedig max egy közepes.
  • Seth
    egy folytatástól azt hiszem ez elvárható
  • bpeti72
    TDU2, csak én látom, hogy jobb lett a graf és a kocsik hangja?
  • sanyiute
    Valaki szokott PS3-on FIFA 12 játszani?? mert az felvehetne: SANYIX
  • Gauge
    Az viszont szomorú, hogy a többieknek is ez a hozzáállásuk.
  • Gauge
    magyar accounton...
  • Totti5
    Ez a betanult standart szöveg. Ezt el lehet mondani 1-2 év után is mint a magyar Xbox Live esetében, csak érdemi fejlődés nem igen történik.
  • Vadnokedli
    Szerintem a PSN tökéletes magyarországon UK Accounton.
  • Gauge
    Gondolom így lehet bizonyítani, hogy milyen fasza csapat támogtja a usereket és az SLA-val is minden rendben:)
  • Gauge
    Két dolgot akartam megtudni:
    1.) Miért ennyire használhatatlan a PSN Magyarországon (lassú, a tartallmak félig találhatók meg vagy csak az ikon és semmi más), meg úgy egyébként kevés a tartalom...
    2.) Mikor lesz elérhető ugyancsak itt a Speddball2 Evolution (mini)

A válasz:
    "Nagyon nehéz és komplex feladat a store-t fejleszteni , de majd lesz minden valamikor.":)

Ezen felül az a megadott "[email protected]" nem müxik:)
  • Totti5
    "Kétféle 16:9 van. Az 1:85:1, ami a teljes képernyős, és a 2:39:1, ami a mozivászonhoz hasonló nagyon széles képet ad. Sajnos utóbbi a gyakoribb (én is utálom), de az IMAX filmek/jelenetek többnyire teljes képernyősök."

Nem kicsit rontotta a mozi élményt. Most majd 10szer is meggondolom hogy vegyek e BR lemezt, vagy letöltsem nkórról. Legyen alul felül csík ( valójában ne legyen ), de akkor maradjon úgy a végig is, mert ez ebben a formában elég lehangoló volt.
  • deep
    A film is lehet fos. Pl ha valami rendezoi valtozat, azokban az utolag belerakott jelenetek szoktak mas keparanyuak lenni...
  • Seth
    TV-n állítsd be hogy ne automatikus legyen a képarány váltás
  • Vadnokedli
    Dunno, nálam ilyen nincs Samsung LED tv-m van Smart. Játék módon HDMI2-ben.(másik csatlakozóban, bár ez jelentéktelen)
  • Totti5
    Szeretném megtudni, hogy LEDtv + PS3 + 1080p + Blu ray film mi a l@fügyiért váltogatja film közben a képarányt???? első 20 percben teljes képernyőn ment, majd fekete csík lett alul felül, majd 20 perc után megint teljes képernyő...

ennyire szar már nem lehet valami... vagy ez ilyen user error?
  • Banyapapa
    Az lenne a kérdésem hogy ps3-n van jó pár ps1 játék,ami futna psp-n,és lehet-e olyat hogy ps3ról átmásolom pendrive-ra a játékokat,és oda adom másnak a pen-t hogy ö simán felrakja a psp-re?
  • Vadnokedli
    Én BF3 ban csináltam meg a legnehezebb trófeát 1 hete. 1 hete várom :)... semmi.