PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kint elek az usaban ahol persze ntsc formatum van.
szerintetek tudom itt hasznalni a magyar (PAL) rendszeru PS3at?
ha igen tudok rajta futtatni az usaban (ntsc) vasarolt jatekot?
kosz
Csabi
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Ne érts félre, ez a melyiknek nagyobb a pénisze téma engem kurvára nem érdekel, csak vicces amikor különbözõ online lapok ezen elmélkednek.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
aki hülye volt és anno nem létezõ emailt adott meg a magyar psn account-nál, az mit tehet? oda hiába küldi a resetelõs linket... a psn oldalon pedig nem tudom megváltoztatni a jelszót
Thrash \'Till Death
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Külföldrõl szeretnék játékot rendelni és az érdekelne h azok a játékok is PAL-ak?
pl: zavvi..stb
Futnak azok a játékok magyar gépeken?
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Akkor inkább az Infamous. Kicsit tartalmasabb
PSN ID.: Beegabor
egyébként jó kis sorozat lesz ez ugy érzem 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
http://www.twitch.tv/hegii
Accoutonként lehet 2-et választani vagy gépenként? Mert nekem van egy USA + EU-s accom is...
LittleBigPlanet
Infamous*
Wipeout HD/Fury
Ratchet and Clank: Quest for Booty
Dead Nation*
Összehasonlító képek
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Valaki egyébként nem akar innen ?😄D
やられたらやり返す。倍返しだ!