89387
PlayStation3
-
#81011 volt már valakinek olyan, hogy nem adott pillanatban kapta meg a trófeát, hanem amikor pl. a menüben volt, vagy belépett a psnbe?
sajnos a gta-nal van egy trófea amit igencsak nehéz megszerezni, nagyon apró feladatok és pont ezért gázos a dolog.. viszont akkor kapom meg amikor a szerverek frissítik az én eredményeimet is, arra viszont nem várnék több órát még... -
misztic #81010 hogy lehet azt megoldani hogy a ps mikrofonos chat-jével játék közben is tudjak beszélgetni. vagy valami más program kell? vagy csak az adott játékbéli chat-et lehet használni? előre is kösz. -
Chris Lowe #81009 Bármilyen kérdésre a válasz :
'hát őőő... '
Tény : amatőr banda
de az is tény, hogy az xbox esetében meg többször kell hívni az ügyfélszolgálatot. :-) -
#81008 mi volt a gond, és mit mondott az ügyfélszolgálatos? -
Gauge #81007 Ma volt szerencsétlenségem a Playstation magyar ügyfélszolgálatával bkapcsolatbalépni. Azon kívűl, hogy sokat nem sikerült a gondommal kapcsolatban előrelépni, ez a szolgáltatás egyszerűen csapnivaló. Nem is értem, hogy PSN-nel mi a szart lehet ennyit hülyéskedni. Szal a Sony/PS3 ebben a témában csúnyán leszerepelt nálam, komolyan elgondolkoztam a váltáson (xboxra). -
sanyiute #81006 hát ahogy érzed nekem meg van 1éves ps3-amnak még eddig semmi baja -
#81005 bocs a dupla hsz-ért... igen, lehet hogy sokat olvas, ennek ellenére nekem a megjelenés magyarországi napjától megvan, és azóta sem kellett a PS egyetlen részét sem cserélni, tehát annyira nem árthat, pedig ment eleget: :) -
#81004 nyugodtan vedd meg annyiért, használtan 4-5 ezer között mozognak itthon
esetleg a Complete Edition-t ajánlom, ha az IV, és a két dlc kell egyben -
Akey #81003 Állítólag rengeteget olvas lemezről a IV és a fejnek ez a fajta fokozott érdeklődés nem tesz jót. Először kigyönyörködném magam az EfLC-ben, aztán meg sebtében végigszaladnék Nikó életútján. -
sanyiute #81002 szerintem használtan vedd meg a sima 4-et 3000-ért már lehet kapni -
Akey #81001 Megéri 8 fontért beruházni PSN-es az Episodes from Liberty Cityre? A GTA4 eddig teljes egészében kimaradt nálam. -
dezsolti78 #81000 Hi!
Én megvettem és ajánlom mindenkinek. A mentési rendszer(meg az irányítás) néha megszivatja az embert, de a hangulat mindenért kárpótol.. És az ára sem vészes. üdv -
#80999 értem.köszönöm. -
#80998 Jobban jársz a teljes generállal , ezek a kínai vackok semmit érőek . -
#80997 az a fej... még ezzel a szöveggel se láttam... :DDDDD
mindenesetre nincs gond a hűtőssel, én elővigyázatosságból kérdeztem a dolgot (akartam volna venni), de most kicsit keresgéltem, teljes generál 5e lenne itt pesten a kis FAT gépemnek takarítással pasztázással mindennel... egy ilyen 5ért inkább megéri mint a szart se érő 3 ezres 2 centis ventillátoros cooler... szerintetek? -
Te csak azt hiszed, az alját és a hátulját kell fogdosni, minimum 2 óra után . -
#80995 Mi ez a nagy cooler téma?Baj van a ps hűtéssel?
Nekem alig melegszik a kicsike pedig egy kissé(nem nagyon) zárt térben van. -
#80994 Az "I am alive"-ot megvette valaki?
Jó a játék? -
#80993 Gyenge kis szarok a ventilátorai , Low és High fokozat van rajta ,high - on mértem elhiheted low-on mi lett volna . Ilyennek kellene a ventiknek lennie akkor talán , de így szopás .
Felvehetni felvehetsz , de nem nagyon multizom. GTA5 várom én is:)
-
#80992 szóval nemhogy segít, még növeli is a hőfokot? azért ehhez tehetség kell, megtervezés szintjén:)
sokat GT5-özöl? mert akkor felveszlek, aztán néha gurulhatnánk online cruise-ban, vagy valami... bár mostanában nagyon visszaszoktam a GTA4-re, egy platinumot össze akarok szedni még az V. rész előtt :) -
#80991 RDRben nincs kód,lehet multizni simán. -
#80990 GT5-em 2 órát , de szereztem egy Digitális Lézer hőmérő-t és méregettem egy kicsit , + 7fok a intercooler-al.
-
#80989 köszönöm a választ. -
#80988 létezik ilyen, Uncharted 3-nál és Killzone 3-nál van ilyen (RDR-t azt nem tudom, az UC3 az 100%, KZ3 viszont valószínű, erről csak olvastam) -
#80987 Hali.Nemrégóta üdvözölhettek a ps3 táborban(pc ről nyergelve)
Eszméletlenül jó a cumó.
Annyi kérdésem lenne h ha használt gamet veszek akkor az nem fog engedni multizni?
A történet annyi h van nekem egy mk9-em,az nem kért semmit sem hanem simán felléphettem multizni.
Ma vettem használtan egy red dead redemptiont.Még nem vittem fel ntere de előfordulhat h kér egy kódot és a kód már el van lőve?Létezik ilyen? -
#80986 "PS3 USB Turbine-type Cooling Fan", ilyen: link
3k, szerintetek tényleg használ? FAT géphez lenne, elvileg YLOD esélyét csökkenti
-
#80985 5 ezret nem ér. :D (nekem nem ér meg.) Bár tény hogy én Battlefield buzi vagyok jó régóta, de elég a Háttérkép. meg majd PC-re is meg kell venni és 5 ezren múlhat!!! -
#80984 Neked inkább egy ilyen skin kellene.
-
#80983 Mennyi? Hol? 8 nál többet nem adnék érte
szerk: Now i see. -
#80982 6000ft volt , de ugyanolyan meleg az alja meg a hátulja :(
-
sanyiute #80981 jó féle! -
#80980 mennyibe került? esetleg FAT gépre nem tudsz? :) -
#80979 Akkor ez egy ördögi kör, nem lehet belőle kiszállni
Vettem egy ilyet.
-
#80978 Igen de ha lejár a plus-od, tobbet nem jatszhatsz az ingyenes jatekokkal... Ennek ellenere megeri szeritem, en 1 evre elo is fizettem. -
#80977 Most mit mondjak 11.99font 3hónapra, a Shift 2 meg 19.99font lenne. -
#80976 az szép... lehet hogy egyszer elő kellene fizetnem a Plus-ra?
megéri egyébként? ti hogy vagytok vele? :) -
#80975 Plus-on ingyenes a Shift 2 ,töltöm is lefele . -
lowdog #80974 nem ismeri fel, van átalakító. -
#80973 Lopott PS3? -
Speedy86 #80972 Miért adná valaki alább ha van ps3 controllere? :D