89387
PlayStation3
-
#81091 Köszönöm a választ. -
sanyiute #81090 Új accountal szerezheted meg újra őket törlésre úgy tom nincs lehetőség! -
#81089 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Tudom törölni a ps3 trophy menüjében a trophykat? Lenne egy játék amiben megint szívesen összegyűjtögetném őket. Próbáltam törölni mindent, mentett állásokat stb, de a trophy résznél delete lehetőséget nem ajánl fel a gép. Előre is köszönöm. Amúgy a szóban forgó játék a legelső uncharted lenne. -
Akey #81088 Valóban bárki írhat a PS4-ről, mert elkerülhetetlen az érkezése, de az idei E3-on inkább egy új PS3 modellt prognosztizálnék. Mivel már egy éve nem jött ki új spec és a tendencia is azt diktálja, hogy a kifutó gépeinek a Sony szokott adni egy kis friss lendületet. A PS One 2000-ben jött ki, a 90K-es PS2 meg 2007-ben, így a PS3-ból is várható egy új revízió, feltehetően 28nm-es csíkszélességű Cellel és GPU-val, ami egy lapkán lenne, kisebb fogyasztással, hőtermeléssel és mérettel. Na meg persze 200$-os árcédulával. Pár amcsi bolt már most szórja ki a régi gépeket dömping áron. -
#81087 változtass a modorodon picit mert nagyon nyers vagy és néha belekötésnek bunkóságnak tűnik az amit nem is annak szánsz! -
#81086 Ez egy nagy semmi. Ilyent bárki írhat. -
peter31 #81085 Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy egy Sony VAIO laptop-on játszunk a GT5 B-spec-el?
A laptop-on odáig eljutottal, hogy látom a PS3 menüjét, de ha indtani akarom azt nem engedi. :(
köszi
p -
nikonone #81084 hali. megvettem a fifa12-t tegnap, viszont nemsikerul megcsinalni a multit... ea id-t elvileg megcsinaltam hozza, viszont mikor a kodot beirom, nem fogadja el. no longerszarsagot ir ki. a game eredeti zsir uj, en huztam le a foliat rolla. valaki tudna nekem vmi okossagot? koszi -
#81083 "azt állítják", "Elemzésüket iparági forrásokra alapozzák"... oké, még azt is megjósolták hogy milyen darabszámban megy majd a Wii U... azért köszönjük :) -
Ulthane #81082 Akkor helyesen:
Jövőre érkezik a PlayStation 4 -
Ulthane #81081 -
#81080 Szvsz inkább a f2p szarok tolják a digitális agymenés szekerét. Az meg szerencsére nem éppen konzolon tombol. -
#81079 Meglestem.Nekem tetszik,de nem annyira h mondjuk h teljes áron megvegyem. -
titani #81078 Ha valakit érint...Dragon's Dogma demo már az usa storeon letölthető -
priluki #81077 üdv elég rég ps -eztem most felmentem store-ra és látom ft-ba vannak megadva a játékok,akkor most tudok már innen vásárolni hitel kártyával? bocs ha hülye a kérdés de láma vagyok ehez. -
Prof William #81076 A Steam féle digitális értékesítés tetszik. Van pár játékom ezen módon és tetszik.
PS3 -nál viszont szeretem a kézzel fogható verziót... -
#81075 MÍg lesznek olyan emberkék akinek az érték(ilyenben) kézzel fogható addig lesz lemez is.Nekem nagyon sokat jelent az h foghatom a kezembe a tokot,levenni róla a fóliát meg hasonló dolgok.Számomra a digitális értékesítés értéktelen.Mellesleg relatíve drágák a digitális címek ahoz képest h nincsen felhasznált anyag és közbenső költségek,gondolok itt magára a dvd,blu-ray-ra amire kiírják,maga a tok és a papírok.Ez eddig mind kis költség azonban erre még rájön az üzletek haszna,forgalmazási díj és hasonlók.Biztos van még sok sok költség de ennyire nem értek hozzá.Szóval nekem kell a tok és a lemez mindaddig míg ez örömet tud nyújtani vagy lesz akkor árkülönbözet a digitális és a sima kiadás közt.
#81067 Én komolyan kérdeztem.
-
Chris Lowe #81074 + 2 emberke is letöltheti a gépére.
Collectors edition nem mérvadó egyébként meg tovább lehet vinni, ha mondjuk ps4-re kijön a killzone 4 akkor letöltöd a CE verziót ami mondjuk tartalmazza külön a játék zenéjét, készítését stb. Ami meg fizikai dolog azt akár postán is küldhetik.
Fémdoboz nem lesz, puff. Ennyi.
Totti :
2 év múlva visszatérünk erre. Te azt gondolod marad a lemez én azt, hogy a letöltés a jövő. -
andreassalamon #81073 Az igaz, hogy drágább. Most a PS Store-ban a Fifa '12, Battlefield 3 külön-külön 69,99€. A Fifa '12 máshonnan rendelve 46€ (szállítással). Ennek ellenére kevesebb idő, amíg a játék eljut hozzád, vannak demok, trailerek és néhány régebbi játék (FarCry2) pl. 19,99€-ért. És később biztos lesznek olyan árakért játékok, amikor már ugyanazért az árért letöltheted közvetlen a gépre, minthogy megrendeled és kiküldik postán. -
#81072 Egyszerűen nem értem.
Hol szorongatja? PCn? ahol a konzolhoz mérten max 10%a fogy? na jó fifából akár, akár lehetne 20%is, de ez is kevés.
360on 16 ezer forint a Fifa 12. Ki az a hülye aki megveszi, amikor boltban újonnan futárral max 10ért megkapja??? amúgy persze ahogy nő a digitális kínálat úgy nőnek ott ez eladások, de jelenleg egy baromi nagy átverés az egész, mert drágább... -
#81071 Ez totálisan hülyeség, Collectors editionok meg megfognak szűnni? Arra meg mindig van kereslet, és egy ember szívesebben szorongatja a kezei között a szeretett játékát mint hogy "hé meg van a SEN accountomon a xy 6 odik része" Érted. no of- persze. -
Chris Lowe #81070 Ettől függetlenül szvsz 2 év múlva biztosan a digitális lesz a befutó . -
Chris Lowe #81069 Az utált EA adott ki régebben egy nyilatkozatot, hogy a digitális már szorongatja a lemezt és pölö az euro 2012 csak digitálisan jön. Persze kell hozzá egy fifa2012 lemezecske is... Van is miért utálni őket. -
#81068 "Lemezt se fog olvasni, legalábbis fölösleges lesz két év múlva, már most kezdi legyürni a digitális letöltést"
Ilyenről szó nincs. Még mindig boltokban adnak el lényegesen többet. -
#81067 Komolyan kérdezed?:) -
#81066 ez most komoly vagy vmi fan made cuccos.
A gép szép de a kontroller az nem tetszik. -
andreassalamon #81065 A digitálisnak annyi előnye van, hogy az ember kényelmesen feltölti online a kreditet, aztán a PS Store-ba meg tud vásárolni. De pl. tegnap a GT5-t vettem meg, a csomagban volt egy kontroller is. Ezt a Store-ban nem lehet megvenni. -
Chris Lowe #81064 A kontroller fasznya csak épp majd naponta kétszer kell tölteni, ha valaki leül egy 4 órás gran turismo futamra.
Lemezt se fog olvasni, legalábbis fölösleges lesz két év múlva, már most kezdi legyürni a digitális letöltés. -
bcrics #81063 http://www.youtube.com/watch?v=N3mH8BmwYYE -
andreassalamon #81062 Kösz a választ, de hiába hiába csinálom úgy, a képernyő elsötétül, kiírja a választott felbontást és kis idő után visszavált az eredetire (720p). -
#81061 ps3 kód elküldve xboxos nem jött meg nagy f@sz vagy -
Festéknotajcs #81060 gondolom ha 1080p is pipálsz akkor full hd a tévéd...
1080i-t nem ajánlom h kipipáld...
csak 720p és 1080p
a 30sec-et ne várd meg le kell okézni és egyből jó lesz -
andreassalamon #81059 A Display beállításoknál kijelölöm a 720p-t, 1080i-t, 1080p-t is, de ha tovább lépek 30mp után visszaállítja 720p-re a felbontást. A COD MW3 támogatja a nagyobb felbontást. A játékon belül kell beállítani a felbontást vagy a rendszermenüben? -
#81058 A boxosokat cserélném. -
#81057 Ghost Recon kódot cserélnék boxosra -
#81056 Hello
Én is cserélném a ps3 kódomat boxosra (GRFS) -
#81055 Hi
GRFS ps3 kodot cserélnék boxosra ............ -
#81054 Szerezz be egy LCD Tv-t. -
#81053 Hy.Sima képcsöves kocka tv-m van és azon ps3-azok.4:3 a képátlója a tv-nek.A ps3 levág alapból egy egy szeletet a képből h így legyen szélesvásznú,ez teljesen rendben van és jó is így.A problémám az lenne h a filmeknél még egy fekete szeletet levág belőle így sokkal kisebb a képe a tv-nek.Valahogy ezt ki lehet kapcsolni?Ha filmet nézek a bezoomolás nem jó mert ekkor ugyan teljes lesz a képernyő de viszont levág belőle.Valakinek vmi 5let?Sima scartal van rákötve a ps a tv-re.A másik ilyen féle gond a GOW-al van mert minden játék rendesen megy de a gow még jobban levágja alul és felül a képet pedig a többi játék sem torzít be.
2kérdés.
2 gamepadom van.1 normál eredeti synaxis és egy logitech utángyártott.
Bekapcsoláskor mindig be kell állítanom h az eredeti ps gamepad legyen az elsődleges mert azt mindig 2.nak teszi be.Sajnos ezt nem jegyzi meg és minden kapcsoláskor ezt meg kell ismételni.A logitech gampead bluetooth on kommunikál ami a szembeni usb-re van csatlakozva és balról a második.Valakinek vmi 5let? -
andreassalamon #81052 A skype a tv-n van. Sajnos ps3-on nincs.