PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most hogy ma van PSN a jelszómat is meg tudom újítani, vagy csinálhatok új accot és vesznek a trófeák?...<#rinya>#rinya>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A Wellcome Back játékokat még nem látom, de gondolom a héten ez is meglesz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Papesz
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Szereztem is 5 trófeát, frissitettem õket, de azt írta ki, a facebook megosztás nem mûküdik.
Töröltem és újra beállítottam az FB dolgokat. Azóta ha frissitek nem írja ki ezt a hibát, viszont az adatlapomon nem jelennek meg a trófeák 😞
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Valaki tudna abban segíteni, hogyha csinálok egy új Usert és azzal együtt egy új Psn felhasználói accuntot, akkor a mentett dolgaimat (trófeák,mentett adatok,stb...) a régi Userrõl átmásolhatók az újra? Mert elég gáz lenne pl:elkezdeni újra a Gt5-öt mert már vagy 300óra játékom van benne.
bár én is félek a tömeges letöltés általi következményektõl.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Full functionality on PlayStation®Store
In-game commerce
Ability to redeem vouchers and codes
Full functionality on Music Unlimited powered by Qriocity for PS3, PSP, VAIO and other PCs
Full functionality on Media Go
PSP & DS RULEZ!
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
arra jó ha jön egy kisgyerek azt kezébe nyomni had tépje a verekedõs gamen
やられたらやり返す。倍返しだ!
Unokaöcsém akar venni, de eredetire nincs pénze.
260 milliárd yen bukó a földrengés és a tsunami miatt! :SS
Sony hálózati termékek és a szórakoztatási divízió együttesen profitáltak 35,6 milliárd yen-t.
14,3 millió PS3 fogyott világszinten! 😊 - bár 15 milliót vártak, de tavaly "csak" 13 millió ment el, szóval a terveket nagyságrendileg szinte hozta! 😊
PSP 8 millió ment el, tavaly ugyaneddig 9,9-en állt a mérleg (arról nem szól a fáma, hogy ebben a GO vajon benne van e, de valószínû, hogy igen). PS2-bõl azért 6,4 millió még elment a tavalyi 7,3-hoz képest (BASZKI! TÖBB, MINT 10 ÉVES A HW! 😄)
De a szoftver-eladás vitte a pálmát!
PS3: 147.9 millió (115,6 millió volt tavaly)
PSP: 46,6 millió (44.4 millió volt tavaly)
PS2: 16,4 millió (35,7 millió volt tavaly) - órási a visszaesés, de mivel hivatalosan alig-alig gyártanak mér PS2-re játékot, az az több, mint ezer, ami a világpiacra kikerült (amibe nincsenek benne a zárt, csak Japánban forgalomba hozott játékok, azt kell mondjuk még így is tisztességes!
A PSN-támadás miatti veszteség 14 milliárd yen! :S
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Meg ezek is jok:
game.co.uk
gamestation.co.uk
Meg nagyon jo az ebay.co.uk is, hasznaltam mar a ps2-es korszakomban is. Keresni kell olyan eladot aki szallit MO-ra is, a postakoltseg sem veszes, en talaltam olyat aki 1 fontot ker a szallitasert Magyarorszagra. Abban a buborekos boritekban szoktak feladni.