89387
PlayStation3
  • Freedy
    A PC-dben gondolom nem BGA forrasztással van a processzor az alaplapra csatlakoztatva...
    Egy tűs tokozás sokkal jobban bírja a hőingadozásokat mint egy BGA forrasztás.
  • bpeti72
    Sztm hagyd azt a pasztát, ne csinálj magadnak problémát. PCm-ben 7 év után pasztáztam, ami egy picit többet volt hajtva mint a PSm.
  • Gideon Wieth
    Egy olyan kérdésem lenne amúgy, hogy most augban lesz két éves a PS3-am. Eddig semmi bajom nem volt vele, nem csinált fura dolgokat, nem zúg úgy mint egy nagyipari ventillátor, nem volt nyüstölve stb... valamikor olvastam, hogy érdemes néha pasztát cserélni mert beszárad vagy hasonlók. Tényleg kell ez, ha nincs problémám ? Úgy értem, fogom valamiről tudni mikor kell cserélnem? Mondjuk nagyon felmelegszik a gép vagy ilyesmi ? :)
  • Gideon Wieth
    Szia!

Próbáld azt, hogy Xbox360 kontrollerként emulálod, mivel a legtöbb PC-s game, ezt a joyt támogatja elsődlegesként :) Elvileg, ha az emulátor tesztelésénél rezeg (van rá gomb) akkor a játékban is kell. Ha a játékban mégsem rezeg, akkor ott a játékkal lesz a gond :)
  • Gideon Wieth
    Ha abból indulok ki, hogy egy World of Warcraft vagy League of Legends leszív egy gigát 2-3 óra játékkal, akkor szerintem kb. ilyesmire számíts :)
  • Vegetasan
    Sziasztok! Ps3 milyen adatforgalmat bonyolít valyon online játék közben? (valami komolyabb játékba)
  • HUN BECSEHELY
    Üdv Lenne egy Eladó Kormányom.Sajna nincs idöm játszani mostanában,és sajna nem is lesz.Igy eladó sorba került.
    Ferrari GT Thrustmaster Kormány eladó PS3-hoz.Garanciás.Érd.Nálam
  • vegytek
    lehet, de érdemes vmilyen talp-at venni hozzá, mert úgy kicsit instabilabb (mint pl. a fat változat)
  • priluki
    köszi :)
  • Felgolos
    lehet
  • priluki
    üdv,ps3 slimet lehet állitva használni? mert nem férek el :D
  • Speedy86
    De pl dirt 3-at nézted már? Ahhoz, hogy rezegjen a játéknak kell feliserni vagy beállítod hogy mondjuk azt csinálja az x mintha nyomnád az előrét?
  • greyfox
    Én xbox 360 controllert emulálok motionjoyyal, és azt a játékok 90%-a támogatja, rezgéssel együtt.
  • Speedy86
    Valaki használja a ps3 joy-t pc-n? Pl dirt 3at akartam megnézni, be is állítgattam a dolgokat, de a rezgést nem tudom hogy kell. Motionjoy-ba beállítom milyen gombra mit adjon, de gondolom a dirt-nek kellene felismernie controllerként hogy rezegjen. Ezt el lehet érni? Tapasztalatok esetleg?
  • Bandi 18
    Még az én PS3-am is eladó. Ha esetleg valakit érdekelne
    Itt licitálhat rá
  • Béka Benő
    Itt a The Last of Us friss előzetese !

• oneal1
    van egy eladó fight night 4 játékom 2500 ft ért vihető.
    hibátlan!
  • TothLaci
    Kipróbáltam egy újabb játékot a PlayStation 3-on, aminek a neve az: Szedd szét Te is a playstationod, aztán rakd össze úgy, hogy működjön.
    Kissé nem tetszett, hogy hallom a PS-em ventilátorát, habár zenehallgatás közben... nem egy hajtómű. Úgy gondoltam, a hűtőpasztázás segíteni fog.
    Itt is van egy videó róla.
    Körülbelül ugyan ezt csináltam, különbség csak annyi, hogy egy több ezer wattos hajszárító is a segítségemre volt, és beesett egy "k.rva .nyád" felkiálltás a végéről...
    Mintha kicsivel nyugodtabb lenne a PS, de lényegében semmi nem változott. xD
  • Gideon Wieth
    Sikerült is megcsinálni :-) Teljesen rendben lejött, I am Alive már megy is. :-) Köszönöm :-)
  • Chris Lowe
    Tök egyszerű. Megadod a bankkártyaszámod + kéri a hátsó 3 számot is, vannak összegek amennyit fel lehet tölteni, feltöltőd, és már jön is a cucc. Asszem amikor megadod a számod akkor levon valami piti összeget, de azt visszakapod. Nekem az amerikai teljesen biztonságos volt, amikor ment a kártyám, de valszeg annyira biztonságos mint bármely komolyabb oldal a neten.
  • shaddam
    A demó alapján súrolja a közepes játék vonalát alulról.No nem mintha gázabb lenne mint a mostani militarista lövöldék, csak egyszerűen annyira szürke(igen még annál is)...A menüben szól a rednekk amerikai himnusz meg fújja a szél a tépett lobogót.Aztán ha jön a tps rész sírva fakad az ember.Hát ja...
    Pedig a homok betemette dubai egy jó alapötlet lenne.

Magyar store:a journeyt vettem, beírtam amiket kérdezett, aztán toltam az uk accomon.
  • Gideon Wieth
    Szép jó estét!

De régen jártam erre. Most is épp a segítségeteket szeretném kérni, mint azt már oly sokszor :D

Szóval, megjelent ugye az I am alive 4500 pénz, aminek a demója nagyon bejött és kint van a SLY trilogy részenként pontom 1350 pénzért, ha jól rémlik. Na most szeretném ezt a két címet holnap reggel magaménak tudni. A kérdésem, ami most jön a következő. Csináltam magamnak egy magyar storte-t ugye, ahol tudok magyar bankkártyával (otp-s mastercard) fizetni. Mit hogyan? Kell valami feltöltés majd reggel először, mint mondjuk paypal esetén? Vagy csak simán rámegyek majd a game-re lesz valami BUY ikon, vagy csak a Downloadra átnyom és akkor ott megadom a bankkártyám számát, és helószia már le is vonódott a pénz és tölthetem a játékot???

Mennyire biztonságos ez ? Nem fog többet levonni, vagy hasonló??

Előre is köszönöm a segítséget :-)

Am én a GR: Future soldiert szedtem le nem rég, az se rossz játék :)
  • The Protector
    Tessék szedni a spec ops the line demo-t a store-ról.nekem bejön
  • Rossing
    Lehet, hogy az accountod nemzetisége nem megfelelő a verzióhoz.
  • Vadnokedli
    Driver SF külön nem vihető?
  • Bandi 18
    Sziasztok

Ha esetleg érdekel valakit:
    Eladó PS3 gépem játékokkal együtt:
    - PS3 320 slim (1 éves) jár hozzá minden kábel, plusz egy joy
    - Játékok: NFS Pro Street, NFS The Run, Burnout Pradise city, Guitar Hero 6 + gitár, Yakuza 4 Sonic Generations, Naruto Ultimate Ninja Storm2, GT5, Final Fantasy XIII, Driver SF, Ratchet and Clank Tools of Destruction és Crack in Time
    Egyben 90.000-et szeretnék érte kapni. De a gép is eladó külön. Ajánlatok privátban.

Minden megkímélt és karcmentes.
  • iOlcsy
    köszi!
  • Béka Benő
    Hát persze ! Egy rész melegebb is lett az időjárás, másrészt meg egy ilyen címnél installáció híján olvasnia és dolgoznia kell rendesen.
  • Totti5
    Nem:) főleg FAT gépnél, de a Slim is rázendít néha.
  • Yoda001
    kikellene takarítani a PS-t :)
  • TothLaci
    Szerintetek normális, hogy PlayStation 3 Uncharted 3 közben úgy zúg, mint egy erősebb hajszárító?
  • kozso
    Mármint PC-n?

MotioninJoy

How to use a PS3 Controller on a PC
  • iOlcsy
    ps3 kart sehogy sem lehet géphez használni?
  • Vadnokedli
    jatekaim.hu-n néha vanak eredeti kontrollerek 8k ért.
  • Bil Ur Sag
    Na hazaértem melóból. Semmi gond. Egy próbát megér, ha pedig nem jön össze akkor valószínű új kontroller lesz a dologból. Mindenesetre köszönöm.
  • Vadnokedli
    Ez csak egy ötlet, nem olvastam utána, semmi ilyen, (nekem ilyen nem volt még kop-kop-kop).
  • Bil Ur Sag
    Ohóó! Köszönöm a választ. Hazamegyek kipróbálom ;)
  • Vadnokedli
    Újra párosítás? Vedd ki a párosításból(vagy tudja a rák hol mit hogy, és párosítsd újra manuálisan. Hátha.)
  • Bil Ur Sag
    Akkor amint látom ez a nap nem csak nekem telik el bosszankodások közepette. Sajnos a problémádra nem tudom a választ nekem nem volt ilyesmi a gépemmel, viszont délután óta van hogy a rezgő funkció nem kapcsol ki a kontrolleremnél. Elkezd rezegni és amíg rá nem kötöm a vezetékre, abba sem hagyja. Persze közben semmit sem lehet csinálni. Olyan mintha beakadna...
    Lehet meghalt a kontroller? :(
  • TDC Geronimo
    Gyors kérdés. Most megpróbáltam bekapcsolni gépet kontrollerrel. Elkezdett villogni a 4 led rajta, bekapcsolt a gép, utána egyből ki és most már a piros készenléti led se világít a gépen. Pár perc múlva elmúlt a kontrolleren a villogás, bekapcsoltam gépet most világít a piros led, de ha megint bekapcsolom, akkor simán kikapcsol és elalszik a led megint :/

Volt már valakinek hasonló?