89387
PlayStation3
-
#81451 meg is jött a 3200forintos navi kontrollerem :) eszméletlen, hogy ezeket a filléres szarokat is milyen műgonddal csomagoljátok ...
(kár, hogy a fényes gomba nem hasonlóan ócsó :D ) -
#81450 ???
nem lehet régi kontrollert uj géphez pároztatni és fordítva? azért ez elég hihetetlen...
Yoda: próbáltad, hogy rádugtad kábellel és ugy sem pározódtak??? -
#81449 Úgy ahogy írod, nem lehet! -
#81448 az hogy lehet, hogy a Slimhez kapott joy-al nem tudom bekapcsolni (de még csak ikszedik kontrollerként sem beállítani) a régi gépet?
ráadásul ez az eset fennáll a jelenlegi kontrollerrel is, tehát ezzel pedig a Slimet nem tudom bekapcsolni? vagy most ez hogy van? :) -
#81447 Nekem anno egy The Darkness mentésem bánta a dolgot -azóta sem kezdtem újra-, de minden más átment rendesen. Profil átnevezés nem volt benne, szóval nem az volt a baj. -
#81446 és a mai nappal én is újra egy boldog PS3 tulaj vagyok, ezennel új Slim géppel, miközben mennek az adatok a két PS3 között... mégegyszer ezúton is köszönöm a segítséget arty :)
sajnálni fogom ezeket a Fatboy gépeket amiért lassan eltűnnek, és jönnek a Slim-ek... külsőre, ránézésre mérhetetlen különbség van sajnos kettőjük között és nem, nem a vékonyabb formára gondolok ezzel
bár nem használtam soha a 4 USB-t egyszerre, különösebben a kártyaolvasókat sem, de azért hiányozni fognak onnan a kis fedél alól a dolgok, és soksok USB csatlakozó is... és persze főleg az "eltöltött évek" a kis dagadt PS-el :) -
#81445 szerintem én csinálok egy United Kingdom (UK) profil-t :D inkább, minthogy ne tudjam aktiválni, ha már megrendeltem :) -
#81444 a sony ezt állítja + én gyakorlati tapasztalatommal alá tudom támasztani - voltak megvett játékaim, mentéseim, installált cuccaim, patchek, demok, 3 profil - minden megmaradt.
egy psn árkád zombis kis játék mentései TALÁN elvesztek, sajnos már kissé homályosak az emlékeim a körülményekről :) (volt némi profil átnevezgetésem is, lehet azt nem bírták a mentések...) -
#81443 áh, sőt...! :D
holnap jön vissza imádott gépem, immáron teljesen újan, mintha most jött volna a gyárból... kérdés annyi lenne (arty, még te mondtad, hátha te 100% biztos választ tudsz), hogy akkor egy backup-al a legutolsó porszemet is letudom menteni, és az új gépre visszatölteni a legutolsó porszemmel együtt? -
#81442 áruljátok már el nekem, mi a rácio a magyar accban? forintban olcsobb BÁRMI?!?!?! -
#81441 sőt 20 ért kapsz 50 fontot mindig 35+25 öst szoktam venni. lehet megveszek egy pár crash-t -
unrealnoise #81440 én sem értem amúgy minek ez a feltöltőkártya vagy mi. online pár gomb, aztán csókolom. :) -
#81439 Komolyan van olyan ember még aki nem a livekodok ról vásárol kódot?? -
unrealnoise #81438 hát ha UK, akkor adva vagyon... :p -
#81437 Azt nem tudom ,hogy milyen alapú ez a neve:PlayStation Plus előfizetés 90 nap (UK)
-
ironhorses #81436 Hát milyet rendeltél? Ha Font alapút rendeltél, azt nyílván angol account-on tudod aktiválni.
Ha Fortint alapú, értelem szerűen a magyar accountra. -
#81435 Nekem van egy magyar accom, és egy angol, akkor gondolom, hogy az angol accal aktiváljam majd a feltöltő kártyát, ugye?Mert én ma reggel rendeltem egyet a Platinumshop-tól, de szerintem, csak hétfőn kapom meg, mert nincs nekik raktáron, még szállítás alatt van. -
ashtray88 #81434 Így már türelmesen tudok várni,köszi az infót. Remélem azonban, hogy csak átmeneti. Elég nagy szívás annak akinek lejár az előfizetése és emiatt csúszik le 2 játékról. -
unrealnoise #81433 rákérdeztem a magyar PS FB oldalon, azt mondták dolgoznak az ügyön. ez volt két hete lassan.... tuti lesz nálunk is, csak valamivel még szívóznak... -
#81432 magyar psn accod van? mert az öreg hiba... -
ashtray88 #81431 Egyetértek. Én ugyan csak egy hete vagyok tag, szóval sok tapasztalatom nincs. De a letöltött játékokból már megtérült az összeg. Az azonban fura, hogy a dead space 2 és lara nem szedhető le tartalom hiányában. Persze ott van a listán... /ez amolyan magyar mentalitás gondolom/ -
#81430 Kétségkívül jobban megéri, mint a boxon fizetni a Live-ért. -
Akey #81429 -
#81428 PS Plusz megéri? 1 évre. Ha már rohadtul unom a játékaim? Milyen teljes gamek letölthetőek most? -
#81427 Akkor le tudom tölteni a Skate 3-hoz az összes DLC-t, már régóta fáj rá a fogam:D -
#81426 igy van -
#81425 Köszönöm mindenkinek, de akkor gondolom, hogy ez a kártya valamennyi pénzt tölt fel, hogy tudjak vásárolni végül is, akkor tudok DLC-ket is le tölteni. -
buggyant #81424 Playstation Plus - kérdések, válaszok, tudnivalók
elég jó írás itt: http://playstationcommunity.hu/note/7642 -
#81423 Sajna nem.
Az már túl szép lenne ha minden játékhoz ingyenes lenne a DLC. :)
Ellenben havonta/két hetente kapsz ingyen arcade, ps1, minis, és most már teljes játékokat, bár ezek idővel változni fognak. DLC-k háromnegyede PS+ előfizu mellett kedvezményesen megvásárolhatók, de mint 360-on, ez is változó szokott lenni. Ajánlom tanulmányozni a Store PS plus menürendszerét. ;) -
Akey #81422 Van néhány ingyenes is (pl most a DS2 multi pályái), de általában csak akciósak (Deus Ex HR: Missing link). Régebben több ingyen DLC is volt, de nem a havi játékhoz jártak, hanem csak úgy magukban. Hirtelen az Uncharted 2 és Killzone 2 DLC-i ugranak be. -
#81421 Ja bocsi lemaradt, amit venni szeretnék :D
http://platinumshop.hu/product/2776/PlayStation-3/Tartozek/Feltoltokartya/PlayStation-Plus-elofizetes-90-nap-UK -
#81420 Skacok volna egy kérdésem hozzátok!Ha én veszek egy ilyet, akkor a játékokhoz a DLC-k ingyenesek lesznek?Mert azt tudom, hogy vannak olyan játékok,a mik Playstation Plus előfizetéssel ingyenesek, de a játékok DLC-i is, vagy azok nem? -
priluki #81419 üdv,eladó egy ps3 2 controller 4 eredeti game, komplett move szett.. ( 2db "fagyi" , kamera,és egy automata rezgős fegyó van hozzá.. akit érdekel privi. -
Prof William #81418 Nem tudjátok, hogy a Record of Agarest War 2-t meg lehet venni Magyarországon?
A Gamestore-n nem találtam pedig ott eddig minden volt. -
#81417 tedd be/vedd ki a nyári időszámítás állitásnál a pipát (dalylight saving vagymi?) -
zpp0663 #81416 Sziasztok! Mi lehet a probléma? A playtation 3am bekapcsolása után tapasztalom, hogy az óra 1 teljes órát késik. Átállítom a pontos időt, de következő indításnál ismét rossz. A percel, másodpercel semmi probléma, csak az óra részével... Mi lehet a gond? -
#81415 Néhány Move kiegészítő jólárasítva nálunk. Ha valakit érdekelne... :) -
#81414 Hogy a napi hahota is meglegyen
-
#81413 szerintem minden ilyen eszköz vízszintesen jó :)
állítólag az olvasófej mechanikák nem szeretik ha "élére" vannak állítva, de ez lehet pletyka is. -
#81412 Hát a baráti körömben hozzá vágta egy ismerősöm a földhöz az ő gépezetét, és tönkre ment. Én nem vennék slimet, megbántam hogy azt vettem. :( Hisz egy földhöz vágást nem bír ki.. szar kínai az egész.