PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung LE32C530 Errõl sok jót olvastam.
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
82 centinél nagyobb meg már sajna tényleg csak 100 000 felett van.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Elõfordulhat az,hogy a hifim nem bírja el a PS3-mat?Mert próbáltam más hogyan is,se zene hallgatásnál,se pedig film nézésnél nem jelentkezik a recsegõ probléma,csak a játékoknál.
Gondolom a hifinek különösebb baja nem lesz ettõl.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
cserélenem,a közel 15 éves aiwa-t egy újra!
Kérdésem a követezõ,hogyan tudom összehozni a PS3-mal??
Az odáig oké,hogy az AV kábel egyik végét a hifi-be,a másikat meg a PS3-ba és tovább??
Hogyan kell a PS3 menüjében beállítani,hogy szóljon???
De majd jön mindjárt MikX és megmondja, hogy nem. <#wink>#wink>
Papesz
samsung le32c450 85 000
sony kdl32ex402 110 000
Mindkettõ jónak tûnik de a sony valamivel jobban tetszik.
Én azt szeretném kérdezni ha már ennyire belemerültél a témába,hogy muszáj átmásolni a külsõ vinyóról a ps hdd-re a filmet hogy meg tudjam nézni? Készülök 3d tv-t venni de nem tudom hogy tudnám megoldani a lejátszást ps3-mal vagy bárhogyan lemezek nélkül! nekem is külsõ vinyón lennének a filmjeim! Vagy ha valaki tudna ebben segíteni megköszönném!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Valaki tudna adni egy linket ahol fel van sorolva azoknak a jatokoknak a neve amik tamogatjak a motion sensor-t. ( ami erdekelne az a Call of Duty Modern Warfare 3 ; Medal of Honor )
elore is koszonom
ゾルターン
Papesz
Akkor itt az ultimate tanácsom, azt hiszem Papesz koma ezt magától értetõdõnek gondolta:
"Nézzed meg szépen a szép kis szemeddel, hogy mikori típus és a 2010-11-es modellek közül vedd a legnagyobbat amit megengedhetsz magadnak."
Nemtudom, én azért gyártón belül is óriási különbséget látok, még hasonló árkategóriában is.
Arról nem is beszélve, hogy sok helyen egy több éves modellt is ugyanannyiért árulnak, pont olyanok miatt, akiknek mindegy, csak az árra figyelnek, mert "tuti nincs különbség".
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Papesz
#79446: Olcsóbb árkategóriában érdemesebb LG-t nézegetni, árához viszonyítva szvsz nem olyan rosszak. Vagy samu.
Egyik sem egy technikai csúcs, de csodát nem lehet várni...
Papesz
a mortal-nál néhány helyen árulják skinek-kel,egy scorpion skineset néztem ki magamnak,annál a kód vajon meddig érvényes? illetve az online pass meddig lehet érvényes?
PSN ID.: Beegabor
Papesz
Köszi a segítséget mindenkinek! 😊
Itt a TSmuxer módot kell választani.
Ha nincs Transcode könyvtár akkor a Pc-n a Mediaserver progiban kell bekattintani, hogy legyen, már nem emlékszem, hogy hol, de meg fogod találni.
ˆ Akey,igen próbáltam a háromszöges megoldást,de akkor is csak a divx filmek látszódnak és a hd filmek nem 😞
Megpróbálkoznék még a géprõl PS-re való másolással,de hogy hozhatok létre mondjuk a video menüpont alatt új mappát,ahova a bluray filmeket másolnám? illetve hogy másoljam oda? már elkezdtem az egyik film copyzását géprõl PS-re legalábbis gondolom,h oda,mer csak egy copy parancs volt,de nem kérdezte,h hova,de meg is szakítottam,mert nem volt túl gyors a folyamat,viszont próbálkoztam egy kép másolásával,az csak simán a photo-k közé másolta a géprõl a képet,de hogy tudom rögtön mappába másolni õket,ahova én szeretném?
Próbáld a muxer módban indítani a filmet a PS-en, akkor kicsi a bitráta, de nincs felirat. Szinkronos filmeknél ez nyilván nem gond és a képminõsé is így a tuti.
A FAT32-re formázott 8GB pendriveommal is próbálkoztam,rámásoltam egy 1,5 GB HD sorozat részt,de azt sem látta a PS. :S
A mediaserver lenne a legoptimálisabb,mert az látja a hd filmjeimet a géprõl,viszont,ha elindítok egyet,akkor pár másodpercig minden megy jól és utánna elkezd iszonyatosan laggolni,ez miért van??? :/
Marad a mediaserver, vagy pl a legtöbb tv-nek már van médialejátszója, én is onnan nézem, az felismeri az ntfs usb-s vigyómat, és frankón megy minden mkv, s még a ps-sem kell hozzá.
És látod, még ad is a fílingnek, mert itt is Levente kolléga meg van gyõzõdve róla, hogy azért ilyen szép, mert sok helyet foglal, illetve vica-versa.
annyit tudok, hogy a FF13 azért lett kétszer annyi mint a boxos verzió, mert sokkal jobb minõségû videókat tettek fel rá, mivel volt hova pakolni, fizikailag így is csak 1 lemez, az xboxos 3 lemezzel szemben.
gow 3-ra meg elég csak ránézni és rájön az ember 😄
Szeretem a cicákat