PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is így voltam vele,ha már van ps3,nem kell lejátszó,de úgy néz ki nem ilyen egyszerû...Más fórumon tanácsolták a multimédia lejátszót,lehet az lesz! köszi a választ! 😊
Ez ami még szóba jöhet...

Samsung LE32C530 Errõl sok jót olvastam.
Sztem azért 82 centinyi kepeátmérõ azért már elég szép nagyság. A mostani TV-nél mindenképpen nagyobb. Legalább nem fog kirohadni a szemem miközben a Star Oceannal játszok. Már alapból szemgyilkos olyan TV-n de ha a rajzfilmes megjelenítésre váltok akkor aztán tényleg elég 5 perc hogy KO legyen a szem. El is kezdem újra amint meg lesz az új TV.

82 centinél nagyobb meg már sajna tényleg csak 100 000 felett van.
bpeti72
Mit takar az a Samsung hifi?

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Ironmask
Össze is kötöttem,de valami nem jó,mert a hang recseg!
Elõfordulhat az,hogy a hifim nem bírja el a PS3-mat?Mert próbáltam más hogyan is,se zene hallgatásnál,se pedig film nézésnél nem jelentkezik a recsegõ probléma,csak a játékoknál.
Gondolom a hifinek különösebb baja nem lesz ettõl.

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Az összekötéshez meg ilyenkor HDMI kábel kell?
vixo
Egyáltalán nem muszáj,ha bírja a géped/sávszélességed,akkor géprõl is le lehet játszani õket,nekem külsõ adathordozón amúgy sem találta az mkv fájlt,de én már nem próbálkozom ezzel,végülis megtartom a blueray lejátszómat az 1TB-os vinyómmal,azzal egyszerûbben mennek a dolgok,csak gondoltam,ha már van ps3om,akkor egyben lehet az egész,de ez így nem alternatíva 😊

LeventeV
be kell állítani a settingsbe, hogy a kimenetet ne a hdmi kábelen adja.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Ironmask
Segítség kellene nekem,a múlt héten vettem magamnak egy új Samsung hifi-t le kellet már
cserélenem,a közel 15 éves aiwa-t egy újra!
Kérdésem a követezõ,hogyan tudom összehozni a PS3-mal??
Az odáig oké,hogy az AV kábel egyik végét a hifi-be,a másikat meg a PS3-ba és tovább??
Hogyan kell a PS3 menüjében beállítani,hogy szóljon???

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Nekem is 32 colos van, csak annyit tudok mondani, hogy kicsi lesz.

De majd jön mindjárt MikX és megmondja, hogy nem. <#wink>

Papesz

Most ezen a ketõn gondolkodok.

samsung le32c450 85 000

sony kdl32ex402 110 000

Mindkettõ jónak tûnik de a sony valamivel jobban tetszik.

Szia vixo!
Én azt szeretném kérdezni ha már ennyire belemerültél a témába,hogy muszáj átmásolni a külsõ vinyóról a ps hdd-re a filmet hogy meg tudjam nézni? Készülök 3d tv-t venni de nem tudom hogy tudnám megoldani a lejátszást ps3-mal vagy bárhogyan lemezek nélkül! nekem is külsõ vinyón lennének a filmjeim! Vagy ha valaki tudna ebben segíteni megköszönném!
JohnnySmith
Én a múlthéten vettem egy LG 42"LD420-at.... sztem 110K-ért.... AVplaneten talán még olcsóbb is pár ezressel. (ár/méretben sztem a legjobb választás, plusz meg is lett okosítva mkv-t is játszik mint a "komolyabb" testvérei)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

MikX
Annyi, de nem nekem kell, azokra értettem, akik hozzáértés teljes hiányában választanak ár alapján, benyelve a marketingbutitást.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

gurubefree
arra ... koszonom.

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

n000rbi
Ha a Move-ra gondolsz, akkor itt egy lista a kompatibilis játékokról.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

gurubefree
Sziasztok

Valaki tudna adni egy linket ahol fel van sorolva azoknak a jatokoknak a neve amik tamogatjak a motion sensor-t. ( ami erdekelne az a Call of Duty Modern Warfare 3 ; Medal of Honor )

elore is koszonom

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

<#eljen>

Papesz

DanielT
"Arról nem is beszélve, hogy sok helyen egy több éves modellt is ugyanannyiért árulnak"

Akkor itt az ultimate tanácsom, azt hiszem Papesz koma ezt magától értetõdõnek gondolta:

"Nézzed meg szépen a szép kis szemeddel, hogy mikori típus és a 2010-11-es modellek közül vedd a legnagyobbat amit megengedhetsz magadnak."

MikX
Nincs különbség??
Nemtudom, én azért gyártón belül is óriási különbséget látok, még hasonló árkategóriában is.
Arról nem is beszélve, hogy sok helyen egy több éves modellt is ugyanannyiért árulnak, pont olyanok miatt, akiknek mindegy, csak az árra figyelnek, mert "tuti nincs különbség".

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Én sem tartom mindegynek, hogy mit kapok a pénzemért. Csak gyakorlatilag nincs különbség a mai panelek között. A három piacvezetõbõl te is leírtál kettõt. Akkor meg?

Papesz

MikX
Ez egy hatalmas tévedés, bár mindenki döntse el maga... Én azért nem tartom mindegynek, hogy mit kapok a pénzemért...

#79446: Olcsóbb árkategóriában érdemesebb LG-t nézegetni, árához viszonyítva szvsz nem olyan rosszak. Vagy samu.
Egyik sem egy technikai csúcs, de csodát nem lehet várni...

Tökmindegy. Minél nagyobb legyen.

Papesz

Egy LCD tévét tervezek olyan október felé venni. Tudom hogy még messze van de milyen márka/típus felel meg a legjobban? Lehetõleg 100 000 alatt.
LeventeV
a Mortal Online Pass 2021 április 18-ig érvényes.

vixo
jaja,így már világos.(bár mintha store-on olyat olvastam volna,h a kód megvétele után használhatod az online múltit egy ideig szabadon,de aztán elévül vagy vmi hasonló,de lehet félre néztem vmit :S ) infamous 2-nél találkoztam ilyen kóddal 2vel is,az egyik az uncharted 3 beta tesztje volt,a másik az elsõ rész 50%os kedvezménye,sajnos uncharted beta teszt kódjáról lecsúsztam,mert pont elõtte való egy héttel járt le :S errõl sem tudtam,h ezek a kódok lejárnak :S mondjuk egy béta tesztnél érthetõ,de az 50%os kedvezmény az 1évig jó kb
a mortal-nál néhány helyen árulják skinek-kel,egy scorpion skineset néztem ki magamnak,annál a kód vajon meddig érvényes? illetve az online pass meddig lehet érvényes?

MikX
Az az online játékhoz kell, de ha újonnan veszed, az hozzá jár egy kód formájában. De ha használtan, akkor lehet azt már felhasználták, és így meg kell venned store-ról. Az meg külön undorító, hogy mostanában mindig úgy csinálják zeket a kódokat, hogy nem kaparós, hanem csakúgy oda van írva. Ugyanis próbáld így eladni, és bizonyítani, hogy te tényleg nem használtad fel... 2-3e minusz egybõl az értéke. Bár nyilván direkt csinálják így, hogy nehezítsék a használtak értékesítését.

vixo
Még nincs meg a játék,de most tervezem a beszerzését és most store-on töltöttem le ingyenes skineket hozzá,nehogy elvesszenek,mire beszerezném és belefutottam ebbe az online pass-ba,akkor az mire jó?

Seth
Dehogynem. Kivéve ha használtan vetted és az elõzõ tulaj már felhasználta az online pass-t. Abban az esetben venned kell egy kb 10$ értékû online pass-t

PSN ID.: Beegabor

vixo
Mortal Kombat 9-ben nem ingyenes az online multi???

Sziasztok! Mikor a múltkor újból raktam a win7 et azután megjelent a ps3 ba számítógép neve a win 7 lógójával : videos, photo és a music menübe (amit meg kellett adni újratalepítéskor/telepítékor nevet) hogyan tudom azt kitörölni, mit tegyek? köszönöm! És még egy kérdés, hogy a routert azt hogy tudom megnézni, hogy levan e továbra is védeve!? köszönöm!

vixo
<#worship><#worship>Köszi szépen! majd teszek vele 1próbát 😊

Szedd le ezt, aztán alakítsd át az mkv fájlokat mpeg-2-vé. Akadás nélkül fogja streamelni a médiaszerver, a minõségromlás pedig láthatatlan.

Papesz

vixo
sajnos itt is megakad 1-1x kisebb idõkre,úgy látszik nem bírja a sávszélességem,majd még a copyzást megpróbálom,hátha azzal megy majd rendesen
Köszi a segítséget mindenkinek! 😊

DanielT
Amikor belemész a film könytárjában akkor lennie kell egy "Transcode" nevû könyvtárnak, amibe ha belemész, tudsz választani, hogy milyen felirattal és milyen nyelven menjen a film. Most abból indulok ki, hogy mkv kiterjesztésû HD filmekrõl beszélünk.

Itt a TSmuxer módot kell választani.

Ha nincs Transcode könyvtár akkor a Pc-n a Mediaserver progiban kell bekattintani, hogy legyen, már nem emlékszem, hogy hol, de meg fogod találni.
MikX
Sehogy, ez nem pc. Automatikusan a videofileokat a video-k közé, a képeket a képek közé rakja értelem szerûen.

vixo
DanielT, errõl a muxer módban való indításról írnál nekem egy kicsit bõvebben,ha megkérlek? 😊
ˆ Akey,igen próbáltam a háromszöges megoldást,de akkor is csak a divx filmek látszódnak és a hd filmek nem 😞

Megpróbálkoznék még a géprõl PS-re való másolással,de hogy hozhatok létre mondjuk a video menüpont alatt új mappát,ahova a bluray filmeket másolnám? illetve hogy másoljam oda? már elkezdtem az egyik film copyzását géprõl PS-re legalábbis gondolom,h oda,mer csak egy copy parancs volt,de nem kérdezte,h hova,de meg is szakítottam,mert nem volt túl gyors a folyamat,viszont próbálkoztam egy kép másolásával,az csak simán a photo-k közé másolta a géprõl a képet,de hogy tudom rögtön mappába másolni õket,ahova én szeretném?

Próbáltad a pendrivenál a háromszöget lenyomva elõhozni azt a menüt, ahol a show all menüpont lakozik?
DanielT
Mert nem bírja a sávszélességet a wifid. Ha kábelen használod, akkor meg a pc nem elég erõs a realtime enkódingra, vagy a router gyengusz.

Próbáld a muxer módban indítani a filmet a PS-en, akkor kicsi a bitráta, de nincs felirat. Szinkronos filmeknél ez nyilván nem gond és a képminõsé is így a tuti.
vixo
Nah igen,most töbentem rá erre,próbáltam formázni az 1TB vinyóm NTFS-rõl FAT32-re de csak vmi másik FAT-ra lehetett,viszont azt nem látja a PS :S
A FAT32-re formázott 8GB pendriveommal is próbálkoztam,rámásoltam egy 1,5 GB HD sorozat részt,de azt sem látta a PS. :S
A mediaserver lenne a legoptimálisabb,mert az látja a hd filmjeimet a géprõl,viszont,ha elindítok egyet,akkor pár másodpercig minden megy jól és utánna elkezd iszonyatosan laggolni,ez miért van??? :/

LeventeV
nem azt mondtam, hogy azért szép mert sokat foglal, hanem azért foglal sokat, mert szép. te is ugyanezt mondtad, csak nem ilyen parasztnyelven. mert a magas bitráta ugye nem a minõség rovására megy. de mindegy.

DanielT
"gow 3-ra meg elég csak ránézni és rájön az ember "
MikX
Csak van egy baj a fat32-vel... történetesen a max 4Gb-os fileméret, s ilyenkor a legtöbb, ha nem minden film kilõve...
Marad a mediaserver, vagy pl a legtöbb tv-nek már van médialejátszója, én is onnan nézem, az felismeri az ntfs usb-s vigyómat, és frankón megy minden mkv, s még a ps-sem kell hozzá.

LeventeV
melyik mondatrészbõl következtettél erre?

vixo
Nah,köszi majd kipróbálom,eddig a 8gb-os pendriv-val néztem meg 1-2 filmet,de a másolást belsõ vinyóra nem próbáltam,aztán csatlakoztattam az 1TB külsõ hdd-met,de azt nem ismerte fel sajna,pechemre NTFS-re formáztam annó,úgyh most a gépemen csinálok helyet és másolgatom a fontosabb hd filmjeimet,h utána FAT32-re formázzam,el leszek vele egy darabig XD

DanielT
Nem a játék fogal annyit, hanem a tömörítetlen hang, a magas bitrátájú videók, az Uncharted esetében pl az "Így készült videók HD-ban", a töltések optimalizációja miatti adatduplikálások, stb. Nem takarékoskodnak a hellyel, mert van.

És látod, még ad is a fílingnek, mert itt is Levente kolléga meg van gyõzõdve róla, hogy azért ilyen szép, mert sok helyet foglal, illetve vica-versa.

LeventeV
ezek nem 40 gigás játékok, "csak" 20at foglalnak.
annyit tudok, hogy a FF13 azért lett kétszer annyi mint a boxos verzió, mert sokkal jobb minõségû videókat tettek fel rá, mivel volt hova pakolni, fizikailag így is csak 1 lemez, az xboxos 3 lemezzel szemben.
gow 3-ra meg elég csak ránézni és rájön az ember 😄

ezen csodálkoztam amúgy hogy Heavry Rainen, vagy egy Uncharteden mi a halál 40 GB ? mármint szép és jó mindkettõ, de akkor se értem mi foglalhat annyit...

Szeretem a cicákat

LeventeV
simán usb-n keresztül, csak vigyázz, hogy a külsõ hdd fájlrendszere fat32 legyen.