89387
PlayStation3
  • Yoda001
    köszönöm az eddigi összes infót, mert ennek eredményéül ki is lett nézve egy 320gb-os, igaz már csak pár hónapig garanciás, de szerencsére egyáltalán nem volt agyon használva, sőt (állítólag, de megbízok benne) :)

ezzel gondolom nem nagyon foghatnék mellé... egyébként utánaolvasva azt mondják inkább vízszintesen kell a slimet rakni, hogy jobban "keringjen a levegő"... fordítással így jött ki, pontosan nem tudom mire értették :)
    a FAT-re ugye azt mondták inkább állítva jobb... szerintetek?
    Slim-ek elhalálozásáról tud valaki bármilyen adatot, infót? csak egy körülbelülit is akár :)
  • Akey
    Ingyen Dead Space 2 a plusszokonak augusztusra! link
  • arty
    játékok:
    jatekaim.hu
    gamer365 topik

és itt sg-n is van játékbiznisz topik :) valahol...
  • Paranoiac #81408
    Sziasztok!

Most lettem boldog tulaja egy 320as slim csodanak. Mw3-mat tolom rajta veszettul. Nagyon mokas, meg minden, de mar kicsit unalmsd a multi egyedul. Ket kerdesem lenne.

Elso, miszerint hol talalaok honfitarsakat? Nincs valami mw3 gyujto magyaroknak?

Masodik: nem tudok valahol olcson hozzajutni olcso, esetleg hasznalt jatekokhoz?

Elore is koszonom az infokat..

Egyebkent paracska_ neven futok :)
  • arty
    az ujon ott lesz a régi ps3-ad szőrüstül, bőröstül :)

slimekből a "jobbak": 160/320gigás hdd-s széria.

(120/250 volt az első szériás slimekben - és elvileg(!) az ujabb, jobb. általában. elvileg. na. :D)
  • Yoda001
    kösz a válaszokat (+arty), majd eldől akkor mennyiért viszik :)
    elnézve 40 körül azért elég korrekt hirdetések vannak már, szerencsére :)
    a PS3 backup egyazegyben mindent másol, mentéseket és "game data' fájlokat is, tehát az újon nekem csak egy restore-t kell majd nyomni, aztán belépni a felhasználómmal? :)

más: a Slim gépekről eddig van valami infó, hogy mennyire haláloznak el, esetleg itt is kell figyelni hogy hány gigás, vagy alaplap típus szerint, bármi? :)
  • ashtray88
    Illetve még annyi lenne, hogy kikapcsolásnál 3-at sípolt, másnál is van ilyen?
  • ashtray88
    Lehet, hogy hülye kérdés, viszont egyáltalán nem értem, miért kaptam e-mailt hogy változtassak jelszót? Gond van a profilommal? Írták h 24 óra áll rendelkezésre.
  • arty
    amennyiért megveszik :) ezt így előre nem lehet tudni, senki nem végzett itt piackutatást...

de ha megy is megbízhatóan, 30nál többért szvsz akkor se nagyon fog elmenni
  • Vadnokedli
    Feléért a mostani 160as slim nek és abból még mínusz 20-25%
  • Yoda001
    szerintetek a javított 60GB-os FAT-et mennyiért lehetne eladni egy pár hónapos fehér kontrollerrel (dobozzal)? PS-nek minden tartozéka megvan... csomagoló is, meg doboz, minden eredeti...
  • unrealnoise
    sokkal olcsóbb nem lesz szvsz. addig meg legalább játszhatnál rajta... pár hónapot én nem várnék csak pár ezer forint miatt, ha persze megvan a gépre a keret. :)
  • n000rbi
    Pletykák vannak. Lehet várnék a helyedben a vásárlással. ;)
  • krunyec
    Sziasztok!

Hallottam olyan pletykát hogy megjelenhet egy új PS3 slim. Tudtok valami konkrétat esetleg? Érdemes megvárnom a megjelenést vagy vegyek egy gépet most?

Köszi előre is!
  • arty
    nemértelek titeket. anno nem hallottátok, hogy a magyar lájvra áttérő magyarokat hogy megszopatta az MS?

mi vinne rá bárkit is, hogy ezekután a sony gépén magyarra migrálja az accát?!
  • unrealnoise
    hát jah, szinte gondoltam... egyébként nem értem miért nem egységes mondjuk EU-ban, ez így nagy kibaszás.
  • Vadnokedli
    Magyarra fel se fogják még rakni szerintem egy ideig
  • unrealnoise
    PES 2013 remélem holnap jön PSN-re, vagy ez hogy szokott lenni? magyarra később rakják fel?
  • arty
    böngésző szokott fagyni, nem jó semmire :(
  • n000rbi
    A böngészője egy rakás ..., de nem is erre lett kitalálva. Ha játékra használod, nem lesz ennyi baj vele. :) (ha még akkor is olyan gyakori a fagyás, akkor futás gariztatni)
  • ashtray88
    Pontosítok 2x halt be (türelmetlenség) a böngészö fagyogat ha lefele görgetek gyorsan pl sg forum. Friss a firmware. Nem netezésre vettem, csak ha valami gebasz van jo ha garancián belül kiderül. Szerintem ezzel igy nem foglalkoznának.
  • The Protector
    Nekem fél év alatt 3 szor fagyott le a masina.Igen a ps egy kissé fagyogatósabb a társainál de a pár napos géphez képest ez nagyon sok.
    Frissíts fw-t(szoftvert) a ps-hez,ezt a beállításoknál megteheted és ha nem segít ez sem akkor klezdj csak el aggódni!
  • ashtray88
    Alig pár napos a gép és már 3x megfagytam. 2x a böngészöbe illet e installkor. academy gt. Másnál is fagyogat? Szoftveres v hardveres, aggódjak vagy celesleves?
  • n000rbi
    Akit érdekel:

csak a mai napon
  • Louis Cyphre
    Köszönöm, mégegyszer!
  • arty
    ezt!

2500ft körül házhozviszik (paypal vagy bankkártya jó)
  • Louis Cyphre
    Most kipróbáltam, hogy hátul a tv-nél átdugtam a kábelt a HDMI2-be és így már tökéletesen működik. A HDMI1 viszont problémás még mindig.
    Akkor esetleg még valami tanács, hogy nehogy ez is tönkre menjen?
  • arty
    ha működik a most rossz PS-ed, lehet készíteni backupot usb-s hdd-re!
    csak ahoz mennie kéne a gépnek ...
  • Yoda001
    ejha, ez így kemény diónak tűnik, tekintve hogy nem tudom megoldani majd egyszerre a két PS-t, nincs egyszerűen annyi keret, hogy vegyek egy másikat ennek eladása nélkül

más megoldás pedig gondolom nem nagyon létezik sajnos...
  • arty
    ha megjavíttatod a géped, azonnal csinálj róla backupot (azt nem tudom, hogy a winyot áttéve másik gépbe lehet-e kezdeni valamit az adatokkal, talán más megmondja)

vagy ha már megvan az uj ps is, akkor a kettőt crosslink vagy sima kábellel összekötöd és lehet MINDENT(!!!) áttranszferálni az uj gépre, menüpont van rá, egyszerű! leírás

én ez utóbbi megoldással költöztem át új gépre, egy játék mentésem veszett "csak" el :)
  • Yoda001
    köszi az infót! :)
    igen, én is ekörül néztem az árakat, ráírtam egy-két emberre, de sajnos ez alatt úgy néz ki tényleg nem lehet megúszni.. kérdés, egy ilyen javított kép mennyiért menne el... bár ez csak részletkérdés, egyáltalán legyen megjavítva :)

mellékesen, ehhez a témához: ha majd veszek egy új PS-t, és belépek az accountommal és használom az eddigi játékaimat, akkor mindent elölről kell majd kezdenem? trófeák (bár ezek biztosan nem), mentések elvesznek?
  • n000rbi
    MotionInJoy-ra keress, tökéletesen működik vele PC-n (egy BT dongle-ra még szükség lehet majd, ha nem akarsz usb-kábellel vesződni)
  • RED BULL F
    PS3 Kontrollert tudom valahogy használni PC-N? mert rádugtama gépre, a Windows 7 fel is ismeri az eszközt, de a játékok alatt nem tudom használni. Kell hozzá valami más is esetleg?
  • zsolt515
    azt hol kell beállítani mert nem találom sehol? :D
  • arty
    ahol garit vállalnak a javításra, ott 19k az ára... és az is csak fél év és csak a sárga ledre.

jobban jársz - hosszútávon legalábbis - ha eladod alkatrésznek és az árát kiegészítve veszel egy használt slimet... bár nemtudom a kontrolleren kívül eladható-e a cucc valamennyiért (anno az xboxom darabonként egész jól elment, 20k felett sikerült összeszedni a cuccokból...)
  • Yoda001
    Wirelessre kell állítani a netbeállításokat, és nem wired-re

én PS-em azóta is ott van meghalva szegény, nem tudtok esetleg egy olcsó helyet ahol megcsinálják normálisan, minőségien?
    ráadásul ez olyan, hogy örökké ha megcsináltatom jó lesz örökké? vagy ennek is van egy véges száma, hogy hányszor lehet javítani?
  • zsolt515
    Üdv!
    Vettem egy Asus RT-N10 LX Wireless-N Routert, hogy a Ps-en is legyen netem!
    Megcsináltam a beállításokat gépen, és Ps-en is úgy ahogy le van írva, de amikor Ps-en vagy telon csatlakozni akarok a nethez ezt írja ki: Reason for failed connection: The cable for Ethernet is not plugged in! Ez miért van? Segítsen valaki!!
  • Louis Cyphre
    Ok, köszönöm a tanácsot!
  • arty
    tehát sokat dugdostad egyik gépből ki, másikba be? nem kizárt, hogy megsérült a kábel, de ezt csak egy másik kábellel tudnád kideríteni...

ha nincs elég hdmi bemenet a kijelződön, azt ajánlom vegyél egy hdmi switchert, megéri azt az 5-6 ezer forintot, mert rosszabbul is járthatsz: valamelyik konzolod hdmi kimenete adja fel a harcot...
  • Louis Cyphre
    Ugyanazt használtam, meg a net kábel is ugyanaz.