PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de még a hdd témánál maradva:
az lehetséges,h külsõ hdd-rõl a belsõre másoljak,mondjuk filmeket és ha igen,akkor hogyan? ^_^
PS3-nál próbálnál felinstallálni egy gow3-mat, vagy Final 13-mat a szerény 40+ GB-jukkal 😄
PSN ID.: Beegabor
Sry ezekért az esetlen kérdésekért,de még új a dolog 😄
dirt 2-nél 4 gigát telepít pl. de ez tényleg játéktól függ.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
1.Ezzel a PS3 Media server-rel minden remekül mûködik! 😊
Amúgy a teljes szöveg,amit kiír a másiknál:
Acces to the media server is not allowed. Its possible that the system name for this PS3 system, "PS3 855",has not been registerd. Check the settings for the media server
Végülis mind1,mert a másik megoldással mûködik.
2.Akkor félreértettem a dolgokat,azt hittem minden eredeti játékot fel lehet másolni belsõ illetve külsõ hdd-re,h ne lemezrõl fussanak,boxnál így van vagy ott sem így mûködik? ott csak lemezrõl játszottam,mert nem volt hdd a régi gépemben.megnéztem infamous 2. tok hátulján 700mb minimum-ot írnak hdd-re.
DLNA-szervert lát a ps, és tud is kommunikálni.
Ez kelleni fog.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nah,megjött a ps3 slim 320GB-os gépem,nagyon nagyon bejön!
Lenne 2kérdésem:
1. A PS3 látja a PC-met,gondolom wifin keresztül,h tudom elérni a pc-n lévõ képeim/zenéim/videóim PS3-on? mert a csatlakozásnál vmi olyasmit ír ki,h a systemben nincs engedélyezve vmi :S mit kell ehhez engedélyeznem és hol? 😄
2. Hogy tudom a lemezrõl játékot átmásolni hdd-re?
Elõre is köszi a válaszokat! 😊
Szeretem a cicákat
Email címem: [email protected]
a jelszó tartalmazott kis és nagybetût meg számot, de azt írja még mindig, h incorrect valamelyik.
Hogy érjem el, hogy tudjak reggelni?
BAKRÓ JÁNOS ZAGYVARÉKAS PIPA UTCA 7/1
Akkora analfabéta sötét seglyuk hogy ilyet én még nem láttam, életem elsõ, és remélem utolsó ilyen szarfaszújába futottam bele...
elõre utaltam neki pénzt, természetesen az árut nem kaptam, így mehetek majd a rendõrségre feljelentést tenni stb...
Persze utólag botlottam bele a következõ linkekbe...
Okuljon mindenki az én hibámból...ha a közeljövõben erre a címre kelle utalnotok vagy bármi más, meneküljtek míg nem késõ..Fussatok bolondok ahogy a jó öreg gandalf mondaná.
http://www.cserebere.hu/termek/csalo-barko-janos-zagyvarekas-pipa-utca-7-1-palkoki-balazs-33-csalok
http://www.cserebere.hu/termek/tisztelt-csereberetarsaim-1
Regisztárlok a PSnetworkre, és kér email címet... De amikor meg adom a sajátomat, meg a jelszót, akkor azt írja, h Incorrect vagy a jelszó, vagy a cím. Mit csináljak?
PsnID: YOULUPUKKI
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
köszi
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Vettem 1 PS3-at, 3.55-ös verzióval. És nem mûködik rajta a Network, azt írja , mennyek a settings/system settings-re, és ott valami update-et töltsek le.
Viszont ki szeretném Jailbreakelni, viszont az csak 3.55-ös verzióig jó.
Tehát nem lehet egyszerre a kettõt?
PLS help!
Szeretem a cicákat
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Haze
Little big Planet
Lost planet 2
BorderLands
StormRise
Mirrors Edge
Resistance
Resistance 2
KillZone 2
Clive Barker Jericho Special Edition (SteelBook)
Genji Day of the Blade
F.E.A.R. 2
Operation FlashPoint 2 : Dragon Rising
Kép.:
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/07/15/p1939_15-07-11.jpg
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/07/15/p1940_15-07-11.jpg
Kb Õk vannak a kifutón, lehet rájuk licitálni stb
Személyes átvétel : Budapest
Posta ok a vevõ terhére +500ft elsõbbségivel, minden esetben elõre utalás után.
Lehetõség szerint a Postát preferálom, olcsóbb mint 2 bkv jegy, és házhoz mennek a Csajok.
Kb ennyi,.
Kérd vissza a pénzed..ehh,..
De már pár hónaposat is láttam annyiért...elkapkodtad ezt a vásárlást, esetleg körbekérdeztél volna vmelyik fórumon, akár itt, jobban jártál volna,
És azt tanácsolom, vidd vissza a gépet a gazdájának mivel használhatatlan és kisebb vagyont fizettél érte, és kérd vissza a géped.
Mikor vetted, próbagarit kaptál -e rá?
Általában 1-2 hetet szoktak adni az eladók, a korrektebb fajta, így ha van vmi bibi az ki is szokott jönni ilyenkor, ha megtúráztad egy hosszú hétvége alatt a gépet-
Szóval ha már így jártál akkor ne hagyd annyiban.
Ez a gép Meghalt.
dead
finito
Ha nincs benne a HDD, akkor kiírja, hogy nem találja.
Elkéne indulnija hdd nélkül?Nekem még a menüsem jön be.:S
Valaki segítsen!
http://www.twitch.tv/hegii
Mit kell beállítani hogy legyen hang?
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯