89387
PlayStation3
-
#81491 az sem kizárt, végülis most nem lesz ultradrága bluraymeghajtó, gigabit, sokusb, "fél ps2" és talán cell sem .... :) -
#81490 Szerintem 120-130 ezer lesz és nem fogja lejátszani a Ps3-as játékokat. -
#81489 160ezer és nem lesz kompatibilis (tipp, de lássuk be van realitása mindkettőnek :( ) -
ironhorses #81488 Nekem slim gépem van és csak állítva használom tartó nélkül. Még sose dölt el. Ha nem lököd fel és nem mozog amin áll a gép sosoe dől el...
Szerintetek mennyi lesz majd a PS4? És vajon kompatibilis lesz a ps3-as játékokkal? -
#81487 A Fat gépeket megérte állítva tartani, mert jobban szellőzött.
A Slim gépeknél viszont más a helyzet. Nem segít a hűtésen, mondjuk rontani sem ront rajta, viszont azt írják, hogy az olvasó fejnek nem tesz jót. -
#81486 nem értem, miért nem tartaná senki állítva? :D
mindenki úgy beszél róla, mintha ez lenne a gép végzete, pedig egyáltalán nem... a könnyen eldőlésen kívül sok gondja nem lehet...
és igen, a FAT gép tényleg jól elálldogált, ezt én is alátámasztom :) - ettől függetlenül nem értem, hogy egy tartó műanyag kis szaron mi kerül 6 ezer forintokba... -
#81485 Slim-et én sem tartanám állítva. A fat meg jól elálldogál a saját lábán, tartó nélkül :) -
#81484 vicces, hogy még az az egy nálunk kapható PS3 tartó is semmit nem ér (lásd videó)... a többi meg 5-6 e körül, ami drága...
-
#81483 Sok helyen olvastam, hogy a Slimnek nem tesz jót ha állítva használod. -
#81482 pesten tudtok helyet, ahol 2000ft körül adnak Slim-hez tartót/állványt a gépnek? a konzolstúdióban találtam eddig egyedül elfogadható áron, nameg vaterán, de 2-3 hét mire megjön -
masoma #81481 hálozaton keresztül meg tudod oldani ezt a problémát. letöltöd a "ps3 media server" programot szgépre és az automatikusan átalakítja a filmet neked. -
Prof William #81480 Kösz az infókat. -
#81479 A livekodok teljesen megbízható, de ha jobban bízol olyanban, ahol személyesen bemész és megveszed a kártyát, akkor ismertebb konzolboltokban is szoktak árulni, ha budapesti vagy, nézz körbe pl. a http://www.gameshop.hu/ -n, vagy keress egy konzolboltot a közeledben. -
#81478 mert a ps3 nem medialejatszo és csomo formátumot nem támogat...
---
prof: mindenki innen vásárol. én is, évek óta, 100% megbizhato -
Prof William #81477 Szóval ez megbízható? Vett már innen valaki? -
Kane85 #81476 Sziasztok!
Valaki segítsen abban, hogyha NCore-ról letöltök egy filmet azt rárakom egy pendrivra és azon keresztül akarom a Ps3-on nézni, akkor miért van az, hogy valamikor a letöltött filmnek nincs hangja?! -
SeseApa #81475 Üdv!
Call of duty mw 3-al kapcsolatban kérnék segítséget!
Nem tudom mi a here lehet a játékkal, de nem tudok játszani.
Reggel frissített valalmit a játék, azóta nem tudok nyomulni még a standard mappokon sem. (pedig megvan mindkét DLC is)
Mindig azt írja ki, hogy kell valami letölthető tartalom, de már mindent letöltöttem és telepítettem vagy háromyszor mégsem jó.
Tegnap este még jó volt.
Tud valaki segíteni? köszi -
#81474 576 eleve halott ügy nem is értem hogy miért járnak oda még vásárolni emberek.. -
#81473 http://livekodok.com/ -
Prof William #81472 Kicsit röhej hogy az 576-ban csakis magyar store feltöltőkártyával tudnak szolgálni. Meg akartam venni a Record of Agarest War 2-t de nem lehet boltban de kártyát nem tudtak adni. Azt mondták, hogy már csak nagyon ritkán fognak más nyelvű feltöltőket kapni.
Nem tudok valami helyet, ahol feltöltőt lehet venni? lehetőleg olyat ahol ha nincs kedvem várni megküldik a kódot és megbízható. -
#81471 SATAII-es hdd-t használ valaki PS3-ban? Elvileg jumperrel le kell korlátozni az átviteli sebességet a SATA szintjére, mert különben gyakran elszáll, hogy nem találja a lemezt... -
#81470 Oh én most fogok venni ps pluszt. Egyből kikapcsolom majd k
Jó tudni hogy van ilyen benne nehogy eltűnjön a80 font a semmibe -
#81469 minden előfizetéses rendszerben ekkora mocsok a szolgáltató... (xbox live dettó autó megújítósra teszi magát) -
Louis Cyphre #81468 Az volt az, hogy rohadnának meg!
Így kell kikapcsolni: Account Management ->Transaction Management -> Services List
Itt kiválasztani a Playstation Plus-t, és a lap alján "Cancel Automatic Renewal" . -
Louis Cyphre #81467 És ezt is pontosan, hol is lehet megnézni? -
#81466 biztos bekapcsolva hagytál valamiféle psn+ megújítást... -
Louis Cyphre #81465 Van egy pár érdekes dolog a store-al kapcsolatban, amit nem értek.
Először is tavaly márciusban lettem plus-os és még mindig az vagyok. Hogy lehetséges ez?
Másodszor, úgy látom hogy néha megvan csapolva a feltöltött összeg. Most néztem és vagy 5 fonttal kevesebb van mint kéne. A download list-ba belemenve, fel van sorolva egy jó pár játék 8. hó 9.-ei dátummal(mondjuk ezek mind olyanok amik régebben egyszer már le lettek töltve). A dolog pikantériája az, hogy múlt héten be se volt kapcsolva a gép... Mi ez? -
#81464 Valaki ad el valamilyen játékot vagy cserél vagy kölcsönbe ad egy másikért cserébe?:D -
#81463 szerintem egyiknek se, de alátámasztani nem tudom, csak hallottam ilyeneket h a meghajtok mechanikája nem szereti annyira -
#81462 A slimnek nem tesz jót az állított pozicio -
#81461 az a rész ahol gyalogosan kell menni, az valami nagyon hülyén lett kivitelezve úgy összességében :D
PS3 fat és slim gépekre vonatkozóan: inkább vízszintesen, vagy függőlegesen? bárhol olvasom, megoszlik nagyon... csak arra tudok támaszkodni hogy a tévé mellett állítva bírta ki az öt évet a fat... -
#81460 van expendables demo a us storen! -
Csokis #81459 -
#81458 a legszebb az egészben az, hogy nem 10-20 vagy 50-60 embernek voltak/vannak ugyanilyen gondjai, persze tudom, ez elenyésző szám - de sejtem igencsak sokan szarakodnak ezzel a mai napig akár... tehát röhejes ez a megoldás, magától az ember soha nem jönne rá, és ha egy lépés már hibádzik, marad a 4 villogó pötty... még kábellel is... -
#81457 nemértem ebben mi a logika... elvileg az 5-6. pontnak elégnek kéne lennie önmagában! :(
és nekem eddig elég is volt... (2 dualshock, 1 navi) -
#81456 kis keresgélés után megvan, bár nem tudom miért konkrét leírással megy csak...
szóval akinek nem megy új kontrollerrel a régi gépe, vagy a régi kontrollere új géppel, annak:
1) Power up both controllers with the PS3 on, then reset both controllers with their reset switches, and left them off.
2) Powered down the PS3.
3) Unpluged the PS3 from the back of the PS3, then plugged it back in, leaving the PS3 OFF.
4) Connected BOTH controllers using two USB cables.
5) Powered on the PS3, using the front power switch.
6) Powered up both controllers using their PS buttons.
7) Disconnected both USB cables. -
#81455 reseteltem a kontrollert a hátulján, semmi, utána rádugtam a kábellel szintén semmi, nyomtam egy kábelre csatlakoztatás közbeni restet-et is, de szintén semmi...
ez kicsit "vicces" így :D... -
#81454 Milyen játékokat terveztél be? Azért kérdem, mert nekem is volt move-szettem (igaz csak navi nélküli startpack), de játék híján eladtam.
(Heavy Rain-t meg nem volt kedvem térdre rakott dualshock-kal végignavigálni :P) -
#81453 Elkapkodtad :D -
#81452 basszus, már csak 2870ft :O