PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Csinálsz egy másik fiókot a Ps3-on...de amúgy FAQ 😉

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Hi!

Most vettem ps3-at és regeltem rajta egy magyar accot csak azzal ugyebár nem lehet a Store-t használni. Hogy tudnék egy amcsi vagy angol accot csinálni? Mert a ps már csak a bejelentkezést engedi.
Sajna már nem, a US-en meghosszabbították.
ja sorry közbe eszembe jutott hogy a másik gép nem funkcionál, így ez a megoldás nem éppen megfelelõ.. én max annyit próbálnék tenni az ügy érdekében hogy valamelyik korrektebb konzol boltot felhívnám hogy tudnának e valamit segíteni, csak óvatosan mert aztán lehet hogy nagyon kedvesen mondanak egy horribilis összeget..

Szeretem a cicákat

csabush
Sziasztok!

Egy gyors kérdés: él még a welcome back program? Haverom UK storeon nem találja, nekem még US-en volt pár hete.

akkor a Google

Szeretem a cicákat

koccadam
Hát, sajnos nem így lett 😊

Így van, sajnos még nem létezõ email címet is elfogad.
Bocs, ha hülyeséget mondok, de olyan mintha nem regisztrálni, hanem belépni szeretnél.
Biztos jót nézel? Mert amúgy az ID/email cím mindegy1 milyen, csak még ne legyen felhasználva.

Regisztrálni akarok a ps3-mamon,el is jutok odáig ,hogy a emailt,jelszót kéri.És nem fogad el semmit mindeig azt irja ki ,hogy a jelszó vagy az email incorrekt?!
Az mindegy ,hogy milyen az email cím??? Most arra gondolok,hogy gmail,yahoo,msn,cím legyen???

Jah, egyetértek. Ha tényleg nem tudsz messzebb ülni kb 2 méternél, és nem is tervezed, akkor elég az a 32 col.
Bár az is igaz, hogy pl GT5-öt mindig úgy játszottam, hogy kb 1.5 méter közel ültem a 105 centis TV-hez. Az úgy volt az igazi...

DanielT
Szûk két méterre nem gáz a 32 col, ha soha nem fogod máshol használni, másik lakásba vinni, stb. Ideális esetben 10 évre is veheted azt a tévét, bárhol szolgálhat még.

A recék miatt kis távolságra a túl nagy se jó, ez biztos.
ha minden igaz, a két gépet 1 enthernet kábellel összekötöd, és akkor ELVILEG minden adatot átlehet húzni az új slim gépre.. de türelem majd daniel t biztos segít, õ úgyis tud mindent.

Szeretem a cicákat

De ha nem tudom messzebbrõl nézni hogy ok legyen a kép-távolság arány mint szûk két méter (fizikailag nem tudok meszeb ûlni ha a régi Tv helyére rakom) akkor van valami értelme?

Ha a pénztárcám engedni lehet hogy nagyobbat veszek de jelenleg még úgy tûnik hogy csak ennyit enged.
Sokadszorra mondjuk: ha a pénztárcád engedi NE vegyél 32 colosat. Két hét múlva kicsinek fogod találni.

HDMI kábelbõl tökmindegy milyet veszel, 1500 forintnál többet ne adj érte.

Papesz

koccadam
Valaki légyszives aki otthon van ebben a témában válaszoljon nekem erre az üzimre:

"Srácok, lenne egy olyan kérdésem, hogy:

Sárga ledes lett a PS3-am / 😞 / és megkérdeztem a javíttatást, azt mondták 15-20 ezer ft, és nem is garantált,hogy sokáig menni fog, ezért úgy döntöttem, beruházok egy új SLIM-be. Meg is vettem meg minden, viszont így fölöslegessé vált a régi ( 60GB-os Fat). El szeretném adni,de a store-os bejelentkezésem automatikusra van állítva, és a jelszó meg minden tárolva van benne. Ha kiveszem a vinyót, és leformázom, akkor minden adatot töröl (ami store-os), nem csak a játékmentést stb?! Vagy ezt a ps3 tárolja valahol?! Mert ez így elég gáz, mert nem akarom úgy eladni, hogy benne vannak az adataim, viszont így meg elesek attól a pénztõl, amit még a konzol ér! Valaki tudna tanácsot adni ebben az ügyben, mit tegyek, járt-e már valaki így? 😊

Elõre is köszönöm. "

Mindegy hogy milyen HDMI kábelt veszünk? Persze nem a "Kínai piacon öccázé" -verzióra gondoltam hanem a sima boltikra.
Seth
Igen mûködik. Az a cucc akkor már ott lesz a gépen, másik accountból is elérhetõ

PSN ID.: Beegabor

Hmm akkor ezek szerint nekem tökéletes lesz a 82 centis LCD mivel kb szûk 2 méterre ülök majd. Ahogy nézem az árúkeresõn már komolyabbak is elég kellemes árban vannak. Majd körbenézek a Media Marktban a hétvégén.
De akkor most én kérdeznék:

Ha megveszek egy játékot PSN-en és felrakom az otthoni PS3-ra, akkor ezek után meg tudom azt csinálni, hogy átmegyek haverhoz, csinálok nála egy PS3 (nem PSN!) accountot, bejelentkezek nála az én PSN accountommal, ismét letöltöm ott a játékot, majd játszok vele? Mûködik ez így?
Ha igen, úgy is mûködik, hogy az õ gépén a letöltés/telepítés után átjelentkezek az õ PS3 accountjára?
(nem online játékról van amúgy szó, ha ez számít bármit is)

Köszi!

Persze, lehet.
A lenti ábrák elsõsorban arról szólnak, hogy adott felbontásnál mi az a képméret/üléstávolság ahol még a szem képes érzékelni a sorok közti különbséget, azaz nem folynak össze a részletek.
Szóval ha valaki egy 1080p-s képet egy 30 colos TV-n nézi 3 méterrõl, akkor nem fogja tudni megkülönböztetni az 1080p-t (fullHD) a 720p-tõl, és ilyen körülmények közé tényleg értelmetlen a fullHD TV (igazából önmagában -ahogy lent is írták- a 30 colos fullHD TV már értelmetlen 😊 ).

Szóval az ábra alapján ez jön ki egy 32 colos (82cm) tévére (remélem megy az angol):
For 480p (720×480) resolution, you must sit:
2.7 meter or closer for full benefit
For 720p (1280×720) resolution, you must sit:
1.8 meter or closer for full benefit
For 1080p (1920×1080) resolution, you must sit:
1.2 meter or closer for full benefit

Szóval ülhetsz távolabb is, de a szem "felbontása" miatt minél távolabb ülsz, annál inkább összemosódnak a részletek.

Remélem ez így érthetõ volt.

Szóvalolyan szûk két méterrõl azt lehet nézni a 82 centis tévét?
Nem lehet trófeát törölni. Magát a mentést töröld ki és kezd elölrõl az egész játékot.

Papesz

Valaki válaszolna az elõzõ kérdésemre???Csak nemrég vettem egy 320 Gb-os ps3-mat igy én ebben nagyon kezdõ vagyok.

koccadam
Srácok, lenne egy olyan kérdésem, hogy:

Sárga ledes lett a PS3-am / 😞 / és megkérdeztem a javíttatást, azt mondták 15-20 ezer ft, és nem is garantált,hogy sokáig menni fog, ezért úgy döntöttem, beruházok egy új SLIM-be. Meg is vettem meg minden, viszont így fölöslegessé vált a régi ( 60GB-os Fat). El szeretném adni,de a store-os bejelentkezésem automatikusra van állítva, és a jelszó meg minden tárolva van benne. Ha kiveszem a vinyót, és leformázom, akkor minden adatot töröl (ami store-os), nem csak a játékmentést stb?! Vagy ezt a ps3 tárolja valahol?! Mert ez így elég gáz, mert nem akarom úgy eladni, hogy benne vannak az adataim, viszont így meg elesek attól a pénztõl, amit még a konzol ér! Valaki tudna tanácsot adni ebben az ügyben, mit tegyek, járt-e már valaki így? 😊

Elõre is köszönöm.

Itt egy mégjobb, ami az ajánlott TV-nézési távolságot mutatja

recommended viewing distance

10 láb az kb 3 méter

Hát, 82 cm 3 méterrõl még 720p-ben is nagyon kevés.
3 méteren még az 50" (127cm) is kevés az 180p-hez. PS3-hoz (720p) már okés. Bár így is van, hogy néhány feliratot nehéz elolvasni (pl BadCompany2), pedig jó a szemem.
A szemed meg attól nem megy tönkre, hogy nem 80, hanem mondjuk 120 centis tv-t nézel a kellõ távolságból. Sokkal inkább fáraszthatja a szemet az, ha nem látja elég jól a részleteket, vagy esetleg ha tök sötétben megvakít a felcsavart tv.

Amúgy itt egy nagyon jó összefoglaló ábra errõl:
viewing distance

De persze errõl nem éri meg vitát nyitni, mindenki azt és úgy néz, amit akar. Nekem is sokkal kisebb CRTm volt egy csomó ideig.

A ps3 trófeákat kilehet törölni???
Mert használtam pár kódot a játékhoz és letiltotta .Ezeket ,hogy lehet feloldani???<#wow1>

Nem cseszõdik el.

Papesz

nagybátyámnak 102cm-es van és 3m-rõl nézi és szemorvohoz járt sokáig

És mi az összefüggés? Ugye nem gondolod, hogy megvakította a tévé?

Papesz

De szerencsére a Bioshock Infinite igen.
A képarány játékoknál is elcseszõdik így?

Olyan szûk két méterre ülök a TV-tõl.
Moby
Sajnos nem.

Adversus solem ne loquitor

MikX
Valószínü, hogy az összes agyatlanlövölde támogatja. (Cod, bf, resistance, stb.)

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

gurubefree

Megerkezett .... egyenlore csak a Kill Zone 3 demo van meg ( jon a jatek is ) de ez a dolog hihetetlenul jo :0
A szomszedban ott az xbox Kinect .... mit mondjak PS3 motion controller sokkal elvezhetobb .

Meg a vegen leszokok a PC-rol 😊 bizok benne hogy az ujonnan erkezo jatekok tamogatjak majd .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Érdekes. Akkor nem tudom mi lehet a baj. 😞
Egy kis olvasmány a nézési távolságokról:
http://pcworld.hu/on-eleg-kozelrol-nezi-a-hd-tevejet-20090606.html
Ironmask
igen csak ajátéknál recseg,se filmnézésnél,se pedig zene hallgatásnál nem jelentkezik a probléma.

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

zsolt515
Én is 2.5-3m-re ülök a TV-tõl és 82cm-t javasoltak az üzletben...nagybátyámnak 102cm-es van és 3m-rõl nézi és szemorvohoz járt sokáig...most már nem tudja teljes képernyõben nézni hiába van 102-es tv-je...én legalább 82cm teljes képben tudom nézni...am elõszõr énis sony akartam aztán rébeszéltek az üzletben egy Sharp-ra...szöveg alatt meglehet nézni...

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Csak játéknál recseg? Ha pl. dvd-t nézel vagy avit, vagy zenét hallgatsz akkor nem?
minden attól függ milyen közel akarsz ülni a TV-hez.
Nekem 2.5 - 3 méterre van a kanapé a TVtõl. Ehhez már kell az 50-52 col.
Plazmákban nem olyan drága a nagyobb képátmérõ.
És ne hagyd magad elkábítani a marketing dumákkal. Nézegesd meg mondjuk a 2010es pana plazmákat. Megeszi az LCDket reggelire (najó, a local dimming LCD-ket nem annyira, de azok meg úgyis félmilla fölött kezdõdnek 😉 )

MikX
Passz. Én ilyet egyedül eddíg a Mass Effect2-ben vettem észre, az néha elkezd reecsegni, kilépek újraindítom és jó, csak idegelõ azért. Minden játéknál, vagy csak bizonyos játékoknál?
Baja nem hinném, hogy lenne ettõl, csak max a fülednek a recsegéstõl 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Ironmask
na valaki tudna segíteni,hogy miért is recseg,csak a ps3-nál az új hifim? se zene hallgatásnál,se pedig filmnézésnél nem tapasztaltam recsegést,csak a ps3-nál játék közben,de ugye a hifinek nincs ettõl,és nem is lesz különösebb baja?
azért kérdem,mert még csak új alig egy hetes a hifi.

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Hehe, én meg 24"-zok 😄

Szeretem a cicákat

bpeti72
A lehetõ legnagyobbat vedd, amekkorát csak tudsz. Nekem 42-es Panasonic van, és kb 1,5m rõl játszok, és semmi baja a szememnek<#wow1>

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Ott a pont. <#eljen>

Papesz

DanielT
40 col alatt nem érdemes foglalkozni vele.

Hiába tûnik soknak a 82 centi, a 16:9-es képarány miatt az egy kis fing.
Hm... Akkor melyik az a méret ami felett már megéri vásárolni? Persze csak akkorát veszek amekkorát tudok de azért jó tudni.

+ Lehet hogy egy összegben veszem és nagykerben (ahol nagyobb a választék és olcsóbb) szóval hátha belefutok valami jó kis akcióba.
Ami az elsõ mondatot illeti: én is ezt hittem, meg általában mindenki ezt hiszi.

De nyilván az anyagi keretek behatárolják a vásárlást.

Papesz