PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Most vettem ps3-at és regeltem rajta egy magyar accot csak azzal ugyebár nem lehet a Store-t használni. Hogy tudnék egy amcsi vagy angol accot csinálni? Mert a ps már csak a bejelentkezést engedi.
Szeretem a cicákat
Egy gyors kérdés: él még a welcome back program? Haverom UK storeon nem találja, nekem még US-en volt pár hete.
Szeretem a cicákat
Biztos jót nézel? Mert amúgy az ID/email cím mindegy1 milyen, csak még ne legyen felhasználva.
Az mindegy ,hogy milyen az email cím??? Most arra gondolok,hogy gmail,yahoo,msn,cím legyen???
Bár az is igaz, hogy pl GT5-öt mindig úgy játszottam, hogy kb 1.5 méter közel ültem a 105 centis TV-hez. Az úgy volt az igazi...
A recék miatt kis távolságra a túl nagy se jó, ez biztos.
Szeretem a cicákat
Ha a pénztárcám engedni lehet hogy nagyobbat veszek de jelenleg még úgy tûnik hogy csak ennyit enged.
HDMI kábelbõl tökmindegy milyet veszel, 1500 forintnál többet ne adj érte.
Papesz
"Srácok, lenne egy olyan kérdésem, hogy:
Sárga ledes lett a PS3-am / 😞 / és megkérdeztem a javíttatást, azt mondták 15-20 ezer ft, és nem is garantált,hogy sokáig menni fog, ezért úgy döntöttem, beruházok egy új SLIM-be. Meg is vettem meg minden, viszont így fölöslegessé vált a régi ( 60GB-os Fat). El szeretném adni,de a store-os bejelentkezésem automatikusra van állítva, és a jelszó meg minden tárolva van benne. Ha kiveszem a vinyót, és leformázom, akkor minden adatot töröl (ami store-os), nem csak a játékmentést stb?! Vagy ezt a ps3 tárolja valahol?! Mert ez így elég gáz, mert nem akarom úgy eladni, hogy benne vannak az adataim, viszont így meg elesek attól a pénztõl, amit még a konzol ér! Valaki tudna tanácsot adni ebben az ügyben, mit tegyek, járt-e már valaki így? 😊
Elõre is köszönöm. "
PSN ID.: Beegabor
Ha megveszek egy játékot PSN-en és felrakom az otthoni PS3-ra, akkor ezek után meg tudom azt csinálni, hogy átmegyek haverhoz, csinálok nála egy PS3 (nem PSN!) accountot, bejelentkezek nála az én PSN accountommal, ismét letöltöm ott a játékot, majd játszok vele? Mûködik ez így?
Ha igen, úgy is mûködik, hogy az õ gépén a letöltés/telepítés után átjelentkezek az õ PS3 accountjára?
(nem online játékról van amúgy szó, ha ez számít bármit is)
Köszi!
A lenti ábrák elsõsorban arról szólnak, hogy adott felbontásnál mi az a képméret/üléstávolság ahol még a szem képes érzékelni a sorok közti különbséget, azaz nem folynak össze a részletek.
Szóval ha valaki egy 1080p-s képet egy 30 colos TV-n nézi 3 méterrõl, akkor nem fogja tudni megkülönböztetni az 1080p-t (fullHD) a 720p-tõl, és ilyen körülmények közé tényleg értelmetlen a fullHD TV (igazából önmagában -ahogy lent is írták- a 30 colos fullHD TV már értelmetlen 😊 ).
Szóval az ábra alapján ez jön ki egy 32 colos (82cm) tévére (remélem megy az angol):
For 480p (720×480) resolution, you must sit:
2.7 meter or closer for full benefit
For 720p (1280×720) resolution, you must sit:
1.8 meter or closer for full benefit
For 1080p (1920×1080) resolution, you must sit:
1.2 meter or closer for full benefit
Szóval ülhetsz távolabb is, de a szem "felbontása" miatt minél távolabb ülsz, annál inkább összemosódnak a részletek.
Remélem ez így érthetõ volt.
Papesz
Sárga ledes lett a PS3-am / 😞 / és megkérdeztem a javíttatást, azt mondták 15-20 ezer ft, és nem is garantált,hogy sokáig menni fog, ezért úgy döntöttem, beruházok egy új SLIM-be. Meg is vettem meg minden, viszont így fölöslegessé vált a régi ( 60GB-os Fat). El szeretném adni,de a store-os bejelentkezésem automatikusra van állítva, és a jelszó meg minden tárolva van benne. Ha kiveszem a vinyót, és leformázom, akkor minden adatot töröl (ami store-os), nem csak a játékmentést stb?! Vagy ezt a ps3 tárolja valahol?! Mert ez így elég gáz, mert nem akarom úgy eladni, hogy benne vannak az adataim, viszont így meg elesek attól a pénztõl, amit még a konzol ér! Valaki tudna tanácsot adni ebben az ügyben, mit tegyek, járt-e már valaki így? 😊
Elõre is köszönöm.
recommended viewing distance
10 láb az kb 3 méter
3 méteren még az 50" (127cm) is kevés az 180p-hez. PS3-hoz (720p) már okés. Bár így is van, hogy néhány feliratot nehéz elolvasni (pl BadCompany2), pedig jó a szemem.
A szemed meg attól nem megy tönkre, hogy nem 80, hanem mondjuk 120 centis tv-t nézel a kellõ távolságból. Sokkal inkább fáraszthatja a szemet az, ha nem látja elég jól a részleteket, vagy esetleg ha tök sötétben megvakít a felcsavart tv.
Amúgy itt egy nagyon jó összefoglaló ábra errõl:
viewing distance
De persze errõl nem éri meg vitát nyitni, mindenki azt és úgy néz, amit akar. Nekem is sokkal kisebb CRTm volt egy csomó ideig.
Mert használtam pár kódot a játékhoz és letiltotta .Ezeket ,hogy lehet feloldani???<#wow1>#wow1>
Papesz
nagybátyámnak 102cm-es van és 3m-rõl nézi és szemorvohoz járt sokáig
És mi az összefüggés? Ugye nem gondolod, hogy megvakította a tévé?
Papesz
Olyan szûk két méterre ülök a TV-tõl.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Megerkezett .... egyenlore csak a Kill Zone 3 demo van meg ( jon a jatek is ) de ez a dolog hihetetlenul jo :0
A szomszedban ott az xbox Kinect .... mit mondjak PS3 motion controller sokkal elvezhetobb .
Meg a vegen leszokok a PC-rol 😊 bizok benne hogy az ujonnan erkezo jatekok tamogatjak majd .
ゾルターン
http://pcworld.hu/on-eleg-kozelrol-nezi-a-hd-tevejet-20090606.html
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Nekem 2.5 - 3 méterre van a kanapé a TVtõl. Ehhez már kell az 50-52 col.
Plazmákban nem olyan drága a nagyobb képátmérõ.
És ne hagyd magad elkábítani a marketing dumákkal. Nézegesd meg mondjuk a 2010es pana plazmákat. Megeszi az LCDket reggelire (najó, a local dimming LCD-ket nem annyira, de azok meg úgyis félmilla fölött kezdõdnek 😉 )
Baja nem hinném, hogy lenne ettõl, csak max a fülednek a recsegéstõl 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
azért kérdem,mert még csak új alig egy hetes a hifi.
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Szeretem a cicákat
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Papesz
Hiába tûnik soknak a 82 centi, a 16:9-es képarány miatt az egy kis fing.
+ Lehet hogy egy összegben veszem és nagykerben (ahol nagyobb a választék és olcsóbb) szóval hátha belefutok valami jó kis akcióba.
De nyilván az anyagi keretek behatárolják a vásárlást.
Papesz