PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos igaz, de nehogy megvedd csak azért,mert 3 óra max a végigjátszás , úgy ,hogy ha szépen nyugisan haladsz !!!! 😄
PSN ID.: Beegabor
Kérdésem viszont, hogy azt láttam az egyik boltban, hogy a HP7 második része MOVE támogatással rendelkezik... Ez igaz ?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Wet
Haze
Little Big Planet
Borderlands
ha egy kicsit utánaolvasol, látni fogod, hogy a LED-TV is LCD TV, csak ezt nagyon kevesen tudják.
Az igazi különbség az LCD-TV és az ún LED-TV között az LCD panel megvilágításában van.
Ráadásul LED-TV-bõl is több fajta van. A sztandard, parasztvakítós LED-TV az az ún. Edge-Lit LED TV, amit onnan lehet felismerni, hogy nagyon vékony (szinte mindenhol ilyet árulnak). A vékonyságban talán ki is merült az elõnye, és a hátránya pedig a standard LCD TV-hez képest az LCD panel megvilágításának inhomogenitása. Ha nem számít, hogy 5 cm mély a TV-d vagy 2cm, akkor ilyet ne vegyél, csak annyi, hogy divatos.
A legjobb LED-TV, amik rávernek a standard 'LCD-TV'-kre (elsõsorban az ábrázolható színek tartományában és a kontrasztban) azok azok a modellek, amik azt a technológiát használják, amit angolul "full array with local dimming"-nek neveznek. Na, a legtöbbünknek erre asszem' nincs pénze. Asszem a Sony Bravia csúcsmodellje ilyen (asszem' X-széria) Talán 6-800.000 Ft felett kezdõdik.
Ha valaki nem fél a "plazma" szótól, akkor nagyobb méretben még mindig olcsóbban vehet mint egy standard LCD-t, és képminõségben odacsap nekik (a fent említett félmilla felett LCD csúcsmodelleknek persze nem), és plazmán az SD adás minõsége is hasonló a CRT-hez. Nálam pl az M1 M2 nagyon szép olyankor is, amikor SD-ben adják.
további infó az LCD-krõl angolul:
link
Mégis õ nyert. 1-2 hét és összejön pénz. Nem tudom lehet e nekik telefonálni hogy rakják el...
Szeretem a cicákat
http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/lg/32ld550-p41602731/termek-leiras.html#properties
Sztempont jó az ár-minõség aránya. + ahol veszem ott le van értékelve 85-re. Sztem megéri és az infók alapján jónak tûnik.
Ez jónak tûnik. akció + 100Hz-s. Nem tûnik rossz vételnek.
Szeretem a cicákat
Nagyon jó ötlet 10-13 ezeres áron árulni egy közel 3 órás játékot. Ráadásul sok fan lesz aki tényleg meg is fogja venni.
Papesz
Valaki tolja? Kipróbálnám a co-op küldetéseket is, ha valakinek van kedve...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
De általános esetekben, tehát filmeket képes kezelni frankón (hülye 24p megy már 1000éve, ezen kéne változtatni, nemis kéne nagyobb felbontás szerintem... 24frém már 10éve is kevés volt.)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
http://www.220volt.hu/Televizio/Lejatszo?tag:TV_tuneres&orderby=price_asc
Csak annyiból gáz, hogy át kell konvertálni, de akkormár inkább alapból játssza le, nem?
http://www.220volt.hu/LG+Electronics+32LK330 - pl ezt.
Igérem többet nem zaklatok itt senkit csak akkor ebben kontextusban, ( 82 centi, jó minõség ) valamint hogy mkv-t is tudjon ki mit ajánlana?
Közben gondolkodok ezen a mkv-s dolgon is ha szép minõségben és normális felirattal (pl ha leszedek valamit az animeaddictsról vagy más hd filmek.) le tudja játszani a mkv-t akkor lehet hogy kicsit többet fizetek rá csak hogy ezt is tudja.
csak 5000el drágább és szerintem jobban megéri.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
http://www.220volt.hu/Philips%2032PFL3606H
http://www.220volt.hu/Philips+32PFL3605H
Itt egész jó árban van és ingyenes a kiszállítás.
egy ps3 vételén filózok (xbox360om van, de jó lenne mellé ps3 is).
várható mostanában egy árcsökkenés?
vagy ennél olcsóbban lehet venni Bpen új gépet valahol? vásárolt már valaki a belinkelt helyen? megbízhatóak? köszi
Szeretem a cicákat
http://www.edigital.hu/LCD_televizio/Philips_32PFL3606H_LCD_Televizio-p262472.html
Ez jó HD + mkv + a többi lejátszással.
http://www.edigital.hu/LCD_televizio/Samsung_LE32D450_LCD_Televizio-p155648.html
Ez viszont 100Hz-s viszont csak HD Ready.
A mkv + a többi dolgot mind2 TV tudja. A 92 cm tõl nagy egy ekkora szobába szóval most már csak e között a 2 között választok majd. Vélemény? Melyik éri meg jobban?
Papesz
Az MKV-kat hogyan játssza le? Pl ha letöltök egy animeaddictos mkv-t akkor azt ha lejátszom rajta akkor olyan lesz mintha számítógépen játszanám le?
TV-nél akkor majd meg kel várni mire majd mindenki átáll a HD mûsorszórásra és akkor végre tûéles képpel élvezhetem majd a Barátok Közte -t meg a Gyõzike showt. Már alig várom.
Ha meg olyan 1,5-1.6 méterre ülök háta azért valamennyire élvezhetõ lesz. Igyekszem majd jól berakni falhoz hátha nyerek vele pár centit. Az hogy mennyirõl nézzük az 82 és a 92 centis között már nem sokat nyom a latba?
auchanba van ahol dvd-vel reklámozzák a tv-t. ocsmány, ez van.
egyedüli bajom az usb lejátszóval van, mert a kép mosódik az mkv formátumoknál.
A DVD is 😄
Olyan közelrõl kb minden fos lesz, a fényképek és a HD filmek kivételével 😄
A TV adás minõségén nem lehet javítani? Mondjuk átkapcsolni vagy valami vagy képaránnyal szórakozás.
A sima DVD filmek azért még jó minõséggel mennek majd?
Sokkal rondább mint képcsöves tv-n, az tuti...
PS2-t is ezért nem használom már, kéne egy crt tv... 😄 szerencsére én nem tvzek túlzottan, csak a ps+hdfilm+hdsorozat kombó megy rajta...
Ez márkától független, csodák nincsenek. Egyszerûen fos a kábeltv minõség és gyenge a PS3 ahhoz, hogy kiszolgálja a tv-k felbontását.
A másfél méter legutóbb még kettõ volt 😊 A végén kiderül, hogy monitornak veszed.
Más... Az ilyen HD -TV-ken milyen a sima adás? Nekünk a sima kábeles adás megy az alap TV 1- 2 + kereskedelmi csatornákon kívül vannak az ismeretterjesztõk ( Netgeo és társai ) + Comedy stb... Olyan harmincvalahány csatorna. A kérdés hogy ezen kb hogyan fognak kinézni? Nem lenne túl jó ha a tûéles ps3-as cucc mellett minden más moslék minõségben menne. - Most csak erre a fentebb említett márkára kérdezem.
Valamint ennek a 90 centis cuccnak nézése még egészséges ( és szép látvány nyújt ) másfél méter távolságból?
Ha sikerül a mostani 80K-hoz még 30-at szerezni akkor ez lesz a befutó.
Most ezzel szemezek. Valakinek van tapasztalata vele?