89387
PlayStation3
  • Fidolorous
    lehet de elvileg olyan kittel ami annyiba kerül mint egy konzol kb. bár beinvesztálásnak nem lenne rossz ötlet ha lenne rá nagyobb igény, de az nem lesz :)
  • Fidolorous
    hát az szívás, nem kicsit.
  • zoliii
    De ez hülyeség, mert ki az a hülye aki elárulja, hogy miért tegyék rá a gyári softot! :D
    Mobilnál sem megy oda az ember, hogy tedd rá a gyári softot, mert sofot cseréltem! :D
    Házilag már valakinek sikerült visszatenni rá a gyári szoftvert?
    Amúgy nem feltétlenül másolt játékok miatt érdekel a dolog. Csak érdekel mit lehet kihozni a konzolból!
  • Seth
    Nyilván egy márkaszerviz nem támogatja a warezt, főleg garanciális készüléknél. Nincs ebben semmi fura
  • zoliii
    Azért ez fura, hogy véletlenül frissítettem a konzolom 4.11-re, és egyik szerviz sem hajlandó visszatenni rá a gyári 3.55 szoftvert! Már szinte mindenhova küldtem ezzel kapcsolatban e-mailt :(
    Pedig még van rá gari is! Mobiloknál is csinálnak frissítést! Nem értem!
    Gondolom nem csak én nekem van ilyen problémám! Mondjuk így legalább vannak gyári játékaim! :D
  • Runner24
    Sony Playstation 3 slim 160gb eladó! 2 hónapja vettem, 10 hónap garancia van még a gépen! Eredeti doboza is megvan. A munkám miatt nem tudok vele játszani, kb 15 órát volt használva összesen! Van hozzá 9 eredeti kifogástalan állapotban lévő játék!: Uncharted
    Uncharted 2
    Red Dead Redemption
    Heavy Rain
    Metal Gear Solid HD Collection
    Metal Gear Solid 4
    Star Wars: The Force Unleashed
    F1 2010
    Pure Football

Ár: 65.000 Ft + összes játékot adom hozzá
    Érd: privat üzenet
  • Bogdogege
    Nyugodtan vegyél Xbox-ot , és mehet a warez ezerrel
    Meg többet nem jössz erre
  • arty
    vagy szavat? :D
  • arty
    Ez az egész hsz több butaságot tartalmaz mint szót.
  • sanyiute
    ezt helyesen montad:) úgy a legjobb:S
  • arty
    persze!

lista például

Unchartedest vegyél, de a harmadik végigjátszása előtt vegyél hozzá olcsón első és második részt és azzal kezdj.
  • Dave8814
    Az lenne a kérdésem, hogy ha kiflashelem a ps3-at, igaz h szaggatni fognak rajta a játékok? Olyasmit hallottam, hogy azért jobb az xbox, mer a psen vannak olyan játékok, amik akadnak
  • skygt90
    sziasztok. PS3-hoz létezik olyan csomag mint Xbox360-nál az Extreme Value Bundle ? Tehát hogy tartalmaz a csomag mondjuk 2-3 darab játékot is ?
  • Prof William
    A Record of Agarest 2-vel játszott már valaki? Mi a véleményetek róla? Gondolkodok a letöltésén a PSN-ről, de érdekelne hogy megéri e.
  • arty
    asszem erre még várhatsz pár generációt... :) vagy örökké.

hiába gyorsabbak a háttértárak, meg ugy minden, az adatok is egyre nagyobbak, így az idő amíg a háttértárolóról a memóriába töltődnek, kb "konstans". innentől a játékfejlesztőn múlik, hogy megoldja-e h az engine folyamatosan tölt a háttérben és nem kell loading képernyőt nézegetned.

pl egy autósjátéknál mindig lesz loading képernyő, amíg a pályát betölti, de az fps-eknl is esélyes h új helyszínt tölt. egy skyrim-nél viszont kényszer, hogy mindig töltse be ami felé mész, ugyan így gta4-ben is.
  • Tikal #81516
    Én egy dolgot várok a PS4-től: NE legyen töltőképernyő játék közben. Ha meghalok akkor sem!

Ebbol a szempontból max payne3 rohadt jó volt, meg persze mas szempontból is:)

SpecOps The line
    Rohadt jó kis lövölde, és jó sztori....
  • Fidolorous
    Nem mert nincs arra alkalmas pc-m (pc-m sincs alapból, csak kölcsön :D) Amúgy lehet később majd arra is beruházok amíg még lehet, de az aktuális lelki nyugalomhoz előbb konzol kell.
  • n000rbi
    *konkrétan...
  • n000rbi
    Ha az USA-ból szeretnél, az szerintem nem lesz egyszerű, mert vámon elkaphatják, aztán lehet csengetni... (gift-ként meg nem mindenki hajlandó küldeni) Egyébként konkréten konzollal nincs ilyen tapasztalatom, de már egy kb. 100 dollár értékű motor elsőkereket sem voltak hajlandóak ajándékként feladni. (ezért is vettem inkább a németektől)

PS2 emu nem játszik? (ha már úgyis virágbolti)
  • Fidolorous
    Ezt komolyan nem hiszem el gyerekek. Találtam egy 60 gigás NTSC-t is és az is 4.11
    Valaki rendelt már EBAYről konzolt közületek ? Mennyire macerás, és ideg tépő procedúra ?
  • Akey
    50$-al szoktak csökkenteni és 200$ szokott lenni a bűvös határ, amire ráharapnak a népek. Kb. 30-35$-t spórolnak a HDD-n, pattintanak bele helyette egy kis flash memóriát és lehet is árulni 200$-ért. Az a magyar konzolpiacon megállhat akár 45eFt-ban.
  • skygt90
    sziasztok, régóta szerettem volna konzolt de végre eldöntöttem hogy PS3-at szeretnék . A kérdésem az lenne hogy ez az ultra slim verzió amit majd kifognak dobni (láttam róla valahol képet) lehet tudni már mennyivel lessz olcsóbb a jelenlegi Slim gépeknél ? November körül szeretnék konzolt vásárolni , és abban reménykedek addigra piacra dobják az új gépeket , kedvezőbb áron.
  • arty
    nojo, nem tudtam h ennyire extrémek az igények :) tutifix h becsuszna pár horror áru ritkaság és a végén az egész nem érte meg.
  • Fidolorous
    odáig oké hogy a ps3 játékok region free-k, node sok sikert eredeti NTSC-s Silent Hill 4-et, vagy Shattered Memories-t (Stb.) beszerezni itthon :) Pont ez lett volna a lényege a dolognak, hogy sok régi ps2-es játék, virágbolti verzióban érhető el a legkönnyebben. Mindenesetre azért még elgondolkozok rajta, mert ettől függetlenül nagyon ritkaság az a verzió.
  • arty
    kár, hogy nem tudsz lopni? vagy miért kár?

legalább nem kell frissítened!
  • Fidolorous
    annyira jellemező hogy találtam egy ultra ritka ntsc 20 gigás verziót, és persze hogy a legújabb firmware van rajta. nagy kár, nagyon nagy kár.
  • Yoda001
    elvileg másnál sem oké a dolog, de nálatok se megy a PSN?
  • Yoda001
    a PAL (itthoni) gép is ugyanaz a felhasználónak, mint egy amerikai FAT gép... a gyakorlatban van különbség persze (hardver és szoftveres emu), de ez annak aki játszik, játszani akar, semmit nem fog jelenteni... orbitális hibák nincsenek, 1-2 játéknál lehet kivétel a több ezerből, de az is olyan, hogy pl. adott intro-ban nincs hang, és ennyi... az is változóan, hogy melyik fajta gépen

• n000rbi
    Komponens kábellel + progressive scan-nel azért egészen szép eredményt lehet elérni lcd-n is. Mondjuk az utóbbi opciót jóformán csak az ntsc játékok ismerik...
  • Fidolorous
    az már bőven jó :)

de viccen kívül, volt szerencsém HDTV-n végigjátszani a Resident Evil Remake-et Gamecubeon, na azóta AV/Scarton keresztül videojátékot, soha többet nem kívánok látni.
  • LeventeV
    A Ps3 tudtommal csak elmossa a recéket.
  • Fidolorous
    PS2-t nem fogok venni mert egyrészt nincs crt tv-m, és nem is nagyon szeretnék beszerezni egyet. Nomeg tudtommal nagyon szép képet lehet elérni a régi géppel, csak ez a fránya meghibásodás ne lenne.
  • LeventeV
    Csak már a Ps2 is olyan olcsó, hogy nem éri meg Store-ról vásárolni.

Fidolorous: Inkább vegyél egy Ps2-t, mint egy 60 gigás Ps3-at. Rizikós a 60 gigás Ps3.
  • arty
    kivétel nélkül??? dehogyis :) de lesz pár ami elhullik és meg kell csináltatni, az tuti. viszont olcsók és ps2 címekre jobb gép manapság, mint egy ps2...
  • Fidolorous
    A régi 60-as gépek kivétel nélkül szarrá mennek 1-2 éven belül ? Mert nagyon szeretnék még pár PS2es címet normális felbontásban lenyomni, és ahogy nézem erre a célra még a PAL gép is jó lenne mert ami érdekel arra a kompatilibitási lista 4-5 csillagot adott.
  • gyualmighty
    Sztem is olyan 150e körül lesz a 4....kèrdès h vajon mi màst fognak mèg belerakni,az "erőn" kívűl?!
  • Fidolorous
    Már mennek Slim gépen is cobra usb-vel Mondjuk jó szarul ahogy látom.
  • Seth
    csakhogy tömd kicsit a Sony zsebét a PS2 cuccok újra megvásárlásával...
  • arty
    átverés :)

mostanra tutira irtak egy belsős ps2 emulátort ps3-ra és a portok "azon futnak". lemezről nem a ps2 játék indul el, hanem az emu ami egyből inditja is a ps2 játékot a lemezről ...
  • LeventeV
    Én ezt a Ps2-es dolgot nem értem. Nem játsza le a Ps3 a Ps2es játékokat, de elvileg a store-ról letöltött klasszikusokhoz nem nyúltak hozzá. Akkor most mi van?