PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vortel
Egyébként mondjátok már meg mivel jobb használtan venni, vagy cserélgetni a játékokat, mint warezolni? ugyanúgy nem lát belõle semmi hasznot a kiadó és a fejlesztõ... szerintem aki cserélget vagy használtan vesz, ugyanúgy warezol, csak nem másolt példánnyal, hanem az eredeti termékkel "seftelnek". Annyira bírom azokat a képmutató arcokat, akik szidják a warezt, de még egyetlen játékot se vásárolt újonnan, magyarán egy fillért még nem tett a kiadók kasszájába. kíváncsi vagyok hányan vagytok ott a fórumon akik eddig még minden játékot boltban vettek... Szóval ezt a témát kár lovagolni újra és újra. MO egy kis GDP-jû ország, az ember megnézi hova tegye a pénzét, márpedig amit meglehet szerezni ingyen vagy párezer Ft-ért, azért csak a fanatikus vagy a hülye fog kiadni 10+ ezer Ft-ot.

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Bocs. de azért ez elég gyenge volt.
Nem veszek puccos autót, mert még ha össze is tudnék rá spórolni jó idõ alatt rá, akkor is tudom, hogy nem tudnám fenn tartani, mert nem bírnám fizetni az adót, benzint, biztosítást, alkatrészt.
Jaa..hogy akkor mivel nagynehezen összegyûjtöttem rá a zsozsót sok melóval, akkor már ugyan hagy lopjak bele benzint, meg trükközzek így-úgy, hogy ne kelljen annyit fizetni, merthát szegény...?

Egyszóval szarság. Te is tudod, hogy lehet használtan venni 4-5 ezerért játékokat (és azt is tudjuk, hogy pl a TheHut-ról is lehet ennyiért újat). És ha valakinek már van 4-5 játéka (eszerint kb 25-30 ezer forintért) az már nagyon jó alap cserélgetésre)
Csak sokkal egyszerûbb hackelni és letölteni.

De részemrõl ennyi, és remélhetõleg továbbra is tiszteletben tartjuk a fenti kiírást...

DanielT
Vegye használtan 3-5 ezerért, ha nincs pénze a legújabbakra, az igazi kincsek már úgyis legalább 1 évesek.
TDC Geronimo
Holnap jön a PSN+osoknak EUba a resistance 3 beta? 1 hete még ezt olvastam. Amúgy ahogy néztem az új Driver demója holnap kerül fel PSNre.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

vortel
miközben az Uncharted 2-vel, játszottam, én is elgondolkoztam azon, hogy mennyi munka, kemény megfeszitett munak volt mire az a játék amivel én több hétre jól éreztem magam, szóval mire ez úgy nézett ki ahogy, és úgy tudott szórakoztatni ahogy. Szóval rengeteget dolgoznak 50-60an több évig egy adott játékon mire elkészül. És miután vagy 60 írott játékom van xbox-ra nem sajnáltam kiadni a pénzt a killzone-okra, Uncharted-ekre. Más kérdés, hogy boxon a Halo-n kivül nincs olyan játék, ami NEKEM pénzt ér (sorry nem akarok megbántani senkit) és megmondom õszintén, sosa sajnálom a pénzt pl FIFA-kra vagy COD-okra, mert azok engem egy teljes évig átlag napi 1-2 órára leköt. Más kérdés, hogy amit meg 3-4 napig játszok, na az ilyen játékokért nem fogok pénzt kiadni.

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

ja mert ha a gyerek EGYSZER 70 ezret összetud gyûjteni egy jó kis konzolra, akkor onnantól kezdve lazán vásárolja a 8+ ezer forintos játékokat, persze miért ne 😊

Szeretem a cicákat

Remélem meg is történt, és nem csa üres fenyegetés ami ki van írva.
Nem azért fizetek ki egy rakat pénzt a játékokért, hogy más meg kényelmesen lenyúlja, mert 70 ezret ki tud adni gépre, de a játékot megvenni azt már büdös.

SW fejlesztéssel foglalkozom, és tudom mennyi munka és izzadság van ezekben.

Mellesleg ezt kevesen tudják, de még ezután is lehet törni a Ps3-at. A töréshez személy szerint egy 42-es acélfejû kalapácsot ajánlok.
shaddam
Egyszerû.Bedugod az usb egyik végét a ps3-ba a másikat meg a konnektorba(spéci kábel, apple storeban tölthetsz le ilyet a legolcsóbban).Aztán amikor villant egy nagyot az RROD azt raksz rá amit akarsz.Én billegõ asztal alá ajánlom.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

MikX
Segítek, banner alatt: WAREZ = azonnali BAN!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne hogy, nemrég vásároltam egy Slim gépet, és fel is van flesh-elve, csak azt nemtudom hogy hogyan lehet a letöltött játékokat gépröl rárakni a winchester-re.
ha valaki tudna letudná képletesebben írni, vagy esetleg tudna valami oldalt, ahol irnak errõl, azt nagyon meg köszönném! 😊

3D-ben melyik játék nagyon jó szerintetek?

Hali!

Még egy apróságot hozzáfûznék, ami remélem nem OFF 😊
Én nagyon sokszor használom a PS3-at filmek nézésére is. Nem csak BluRay-t nézek rajta, hanem DVDket is, néhja napján divx-es filmeket is.
Ami nagyon tetszik benne az az, hogy szerintem elképesztõ upscalere van. Remélem azért a többség tudja mi az 😊 Tehát ha úgy van beállítva, hogy a PS3 kimenete 1080p legyen DVD nézés közben is (upscale mode - full), és nem 720p (mert akkor a TV végzi az upscale-t), akkor a DVD filmek is nagyon szépek! Mindezt egy 50 colos pana plazmán, amin azért látszik, ha valami szar 😊 Összehasonlítottam több mezei DVD lejátszóval, és ég és föld a PS3 képe.

Valakinek esetleg ez is egy plusz lehet a PS3 mellett. Nekem elég erõsen az. A BluRay meg nyílvánvaló. Korábban többen magáért a BluRay lejátszóért vették meg a gépet, játszani nem is játszottak rajta.

Amúgy nekem 80 gigás FAT van, de 3 ismerõsömnek van slim kb 2 éve, és semmi bajuk vele. Ezen nem érdemes lovagolni. Minden tönkremehet. Egy hûtõgép is, egy TV is, egy XBOX is.

Üdv,
G.

Az egyik legidegesítõbb dolog végre múlté lett az új TV-vel. Arra gondolok hogy a feliratok nagyon aprók voltak. Az FF13 -ban még hagyján de pl a Star Oceant azért hagytam félbe a 10-15-ik óránál mert 1 óra játék után már a szemem rohadt ki az apró betûs párbeszédektõl + a karakterképernyõkrõl meg már nem is beszélve. Szerencsére ez már múlté szóval nem kizárt hogy hamarosan újrakezdem a játékot az elejétõl.

A Catherine c. játékkal játszott már valaki? Ez az új Altus üdvöske és a visszajelzések alapján jól sikerült. A Demó is hangulatos volt de érdekelne hogy játék is hozza e a minõséget.

Valamint az elkövetkezõ 1-2 hónapban milyen nagyobb címek várhatók? a Space Marine az jön szept 9. én azt tudom.
Elkelt a PS3!

koccadam
Ebben azért van némi igazság, eléggé szétoffoltátok a topikot.

😊 Szerencsére közben megoldódott. A leptop bedugott állapotban zavarta a TV-t. Ha teleprõl megy akkor semmi baj nincsen. Majd úgy használom.

A Catherine c. játékkal játszott már valaki? Milyen hosszú? + hozza a demó hangulatát?
MikX
Anime topicban? 😮 Good choice, maaaan! /No/

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Bil Ur Sag
Igazán nincs mit.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Bocsi bocsi. Azt hiszem inkább az anime topicban kérdezem majd ezentúl.
sure
OFF

Sry hogy bunkó vagyok, de 2+ hétig szinte másról se szólt a(z) (off)topik, hogy milyen tévét vegyél, mostantól a TV vs laptop troubleshooting topik lesz mûsoron újabb 2 hétig? Nem animo-kompatibilis a TV, biztos van ilyen.

ON

Isten nem bottal, hanem VMware.

Megjött TV szóval örömboldogság viszont amikor laptoppal összekötöm ( elsõre sikerült nem is volt baj ) akkor bármilyen animot/filmet játszok le recsegés hallatszik. De csak akkor ha hang is van. Ha zenét játszok le ezt nem tapasztalom. Mi lehet baj szerintetek? A hanggal semi baj azt már megnéztem. Minden esetben ok kivéve akkor. Nem is igazán recseg hanem valami pattogás hallatszik.
Off,

Üdülési csekkért Is adok Ps3 játékokat!

Játékok

n000rbi
"mindig augusztusban szokott fent lenni."

...és tényleg van játék, amirõl ezt el lehet mondani 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

FIFA 12 mikor jön ki a demója?
mindig augusztusban szokott fent lenni.

ez egy remek összefoglaló volt ,köszi az infókat.
köszi a válaszokat.

igen,ezek valóban jó kis címek,meg is nehezítik a döntést.PS3 mellett még mindenképp ott szól a Heavy Rain és a Metal Gear 4 is. 😉 az Alan Wake-rõl meg szintén rengeteg pozitív kritika született,amirõl írtál.

PS3-on már játszottam kipróbálásképp az Uncharted-el és a GOW 3-al,hihetetlen jó gammák,nem hittem a szememnek annyira lenyûgözött az utóbbi játék vizuálisan (nagyon nagy kedvencem volt a GOW 1-2 PS-õn).

a Lost Odyssey nem tudom milyen,biztosan jó,mert sok jót olvastam már róla..nekem az X-el inkább az a bajom,hogy a legtöbb hosszabb játék - tehát a JRPG-k mindenképp - 3 vagy 4 DVD-n vannak,ami azért gáz,mert PS1-en ez még oké volt de így 2011-ben...na meg a RE5 Gold-ot is megvenném,de hát DLC-ként kell letölteni a plusszokat,mikor PS3-on rajta van egyetlen korongon és nem kell semmivel "bohóckodnom" ?

azért ezek visszás dolgok benne számomra,ami nem az X mellett szól,max inkább csak az "olcsósága". 😊

ViniSoundz
Jaja, én már PS4 prototípussal tolom, régebben az imósön endzsint is én teszteltem.
vortel
Épp ezaz. Nálunk a FIFA nagy partijáték, ha összejövünk 2-3 óráig csak az megy, és jól jön az ha mikor 6an vagyunk, tudunk 3v3at játszani, és nem csak 4 játszik, kettõ meg nézi. Aki teheti próbálja ki a 3v3at, hatalmas a hangulata.

vortel
például?

38k-ba a tied postával együtt a PS3-am.Kihasználatlanság miatt adom el, PSP jobban kell, mert sokat mozgok.Ennyi a történet.

Elkezdett érdekelni a dolog és meglepetésemre az összes FIFA, NHL, NBA meg WWE játék támogatja a 6-7 playert, bár soha a büdös életben nem lesz annyi kontroller egy helyen, hogy kipróbáljuk. <#fejvakaras> Eddig volt érdekes. <#vigyor2>
Moby
Elég lehangoló, hogy lassan kifut ez a generáció, de még mindig csak az õrületes baromságokat nyomjátok. Még az is, aki ezek szerint "szereti" mindkettõt.

Adversus solem ne loquitor

shaddam
Én valahogy örülök ha csak akkor futok össze magyarral ha ismerõs.Bár nem is igen nézem ki hova valósi, ugye a mute meg alap

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

bár szerintem egy kezemen megtudnám számolni hogy hány játék támogatja a 7 kontrollert

Szeretem a cicákat

ViniSoundz
Így van, nagyon jól össze van foglalva. Nekem a legjobban a live közösség hiányzik, a PSN az olyan más. Sokat szoktam multizni Red Dead-el, Uncharted-el, GTA-val.
December óta van meg a PS3 de azóta egyszer sem futottam össze magyar játékossal.
Bil Ur Sag
Szuper összefoglalás!

vortel
Mivel én mindkét konzolt szeretem, én is próbálok neked segíteni a döntésben, méghozzá felsorolok neked pár érvet és ellenérvet, melyek SAJÁT tapasztalataim:

kezdjük a box-szal:

Pro:
- fantasztikus klasszikus kontroller (a konzoltörténelem eddigi legjobb játékvezérlõje szvsz)
- KINECT mozgásérzékelõ (hatalmas party játékok vannak hozzá: kinect sports, dance central, stb)
- felmásolható játékok (nem használódik az olvasófej és a lemez)
- MO-n többen használják, könnyebb netes közösségekben játszani mint PS-en.
- multiplatform játékok szebbek

kontra:
- fizetõs a neten játszani
- wifi adapter 20 k körül van újonnan
- csak 4 kontroller csatlakoztatható
- gyengébb a hardware-e mint a PS3-é
- háttértárat csak eredeti hozzá tervezett MS-ot lehet kapni
- gyengébb az exklúzív kínálata

PS3:

Pro:
- Blu-ray lejátszó
- ingyenes online játék
- jobb exklúzív játékok, szebbek mint a box játékok
- erõsebb hardware
- kiterjedtebb a PS3 játékok adás-vétele, mint a box játékoké
- könnyen növelhetõ a háttértár
- egyszerre 7 kontroller is csatlakoztatható

kontra:
- gyengébb a klasszikus kontrollere
- nem másolhatóak fel a játékok
- kisebb a magyar PSN tábor, mint a live tábor
- multiplatform címek kevésbé szépek

Remélem kicsit tudtam segíteni

shaddam
Ellenben a konzol hater kultúránk világelsõ.Majd a következõ generáció itt is jól felszítja az indulatokat 😛

Bil Ur Sag
Azt kell igazán eldöntened hogy milyen játékok vonzanak igazán téged. Mind a kettõ konzolnak megvannak a húzócímei, és természetesen megvan az erõsségük és gyengéjük. Mind a kettõre fantasztikus címek érkeznek. PS3-on pl. Killzone, Little Big Planet, Uncharted, Gran Turismo amíg 360-on Gears Of War, Halo, Alan Wake, Forza Motorsport stb... Nyolc olyan játékot soroltam most fel neked, melyekért szerintem már megérné megvenni mind a két konzolt kapásból. Mivel én Xbox360 tulaj vagyok, de ismerõsöm révén idõnként betekintést nyerek a rivális konzol fantasztikus felhozatalaiba is. Mivel szereted a JRPG-t, és mint 360 tulaj csak azt tudom neked mondani, hogy van két olyan cím a konzolon 'Lost Odyssey, Blue Dragon' melyek fantasztikus minõségben képviselik a fent nevezett stílust. A Lost Odyssey szerintem az egyik legjobb JRPG. De ízlések és pofonok. Nyilván PS3-on is megvannak a JRPG húzócímek, viszont abban már nem tudok neked sajnos segíteni. Személyes véleményem szerint nehéz a két konzol között választani. Vannak érvek amik az egyik, amíg mások a másik mellett szólnak. Talán ezzel a két JRPG címmel tudtam egy kicsit segíteni neked.

MikX
Limbohoz jó a fekete-fehér is 😄

bertino
de rossz lehet neked 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

vortel
Én tegnap azon gondolkoztam, hogy kicsit azért elkeser1tõ, hogy mennyire nincs MO-n konzolkultúra <#szomoru1> Nincsenek hirdetések, reklámok a TV-ben. Egyik csatornán se adják le a közelgõ játékok trailer-eit... Ez nyilván azért van mert PC úgyis kell egy háztartásba, és ha már van, letöltik a játékot és játszanak azon.(ez így nyilván sokkal olcsóbb) Nyugaton ez teljesen máshogy van. Ott is játszanak PC-n, de sokkal inkább konzolon. Az én lakásomban van egy asztali PC a dolgozóban és egy laptop, amit leginkább a nappaliban tartok, de az nyilván vándorol mindig. A nappaliban ami fix az egy x360 (flashelt), és két PS3 (az egyik tört, másikat használom neten játszani) van 20 db eredeti PS3 játékom és 9 db eredeti x360 játékom. a konzolok azért vannak törve, mert engem nagyon kevés játék köt le pár óránál tovább, azokat megveszem, többit kijátszom pár óra alatt. Emiatt az vesse rám az elsõ követ, akinek több eredeti játéka van... PS3on én is az Uncharted-okat és a GOW 3-at, na meg a Killzone szériát élem a legjobban. Ezeket természetesen meg is vettem 😉 Ja és amugy oylan is van, hogy ott a polcon a fóliás játék PS3-ra csak sajnálom kibontani, ezért, hogy ne kopjon a PS-em olvasó feje és a lemez, végig toltam X360on a warezt 😄

Ironmask
Nekem van mind kettõ😄 X360-am elmúlt 2 éves jövõ májusba lesz 3,ha megéli a kicsike😊
A PS3-mamat meg idén május végén vettem 160 gigás Slim,és én is teljes mértékben meg vagyok vele elégedve.
Személyes kedvendcem PS3-on mindeképp God Of War III meg Uncharted 2,ezek miatt simán megéri venni,meg amúgy is megéri.

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

"A Paystation kizárólag a God of War miatt jó... xD + jók a többi játékok is."

Ezen felröhögtem. 😊
Ironmask
Hogyan tudom megtisztítani a PS3 lemezolvasójánál azt a lyukat,ahol betesszük a lemezt?Tiszta por,ezt jól meg magyaráztam😄😊

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

shaddam
Hát akkor eldõlt.Mész színeket keresni a geowba?<#idiota>

A Paystation kizárólag a God of War miatt jó... xD Meg ingyenes a multija, + jók a többi játékok is. Ha nem lenne egy új 65k+ biztosan azt vennék. De így csak a használtak jöhetnek szóba. Meglátjuk milyen szerencsém lesz legközelebb.
Én Decemberben vettem a gépem, 320Gb Slim, és nagyon meg vagyok vele elégedve, Sajnálnám ha mégis X-et vettem volna, de sztem karácsonyra egész baráti áron hozzá lehet majd jutni a Kinectes Packhoz.
Sztem inkább ez a mérvadó mostanság a 2 konzol között, elég Mókás kis kütyü.

Nekem Exkluzívak közül az X-en max a Forza az ami miatt gondolkodóba esnék , a Többi címtõl sztem vannak jobbak psre, dehát ízlések és pofonok, halo-gears sosem vonzott.
De nem leszek szomorú tényleg ha karácsonyra beszerzek egy Xdobozt is, de az csak a Kinect miatt lesz.,

Psen ott az ingyenes multi, a blue-ray, Stb.
Plussz szeptemberben jön az Ico-Shadow of the Colossus konvertált változata,

>>>>és még egy cím ami nagyon várós lesz erre a konzolra

Last Guardian
Az vmi Állat lesz

DanielT
Na, jön a következõ!

Színeset! Azon belül is a zöldet javaslom!