PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Nem veszek puccos autót, mert még ha össze is tudnék rá spórolni jó idõ alatt rá, akkor is tudom, hogy nem tudnám fenn tartani, mert nem bírnám fizetni az adót, benzint, biztosítást, alkatrészt.
Jaa..hogy akkor mivel nagynehezen összegyûjtöttem rá a zsozsót sok melóval, akkor már ugyan hagy lopjak bele benzint, meg trükközzek így-úgy, hogy ne kelljen annyit fizetni, merthát szegény...?
Egyszóval szarság. Te is tudod, hogy lehet használtan venni 4-5 ezerért játékokat (és azt is tudjuk, hogy pl a TheHut-ról is lehet ennyiért újat). És ha valakinek már van 4-5 játéka (eszerint kb 25-30 ezer forintért) az már nagyon jó alap cserélgetésre)
Csak sokkal egyszerûbb hackelni és letölteni.
De részemrõl ennyi, és remélhetõleg továbbra is tiszteletben tartjuk a fenti kiírást...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Szeretem a cicákat
Nem azért fizetek ki egy rakat pénzt a játékokért, hogy más meg kényelmesen lenyúlja, mert 70 ezret ki tud adni gépre, de a játékot megvenni azt már büdös.
SW fejlesztéssel foglalkozom, és tudom mennyi munka és izzadság van ezekben.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Egy olyan kérdésem lenne hogy, nemrég vásároltam egy Slim gépet, és fel is van flesh-elve, csak azt nemtudom hogy hogyan lehet a letöltött játékokat gépröl rárakni a winchester-re.
ha valaki tudna letudná képletesebben írni, vagy esetleg tudna valami oldalt, ahol irnak errõl, azt nagyon meg köszönném! 😊
Még egy apróságot hozzáfûznék, ami remélem nem OFF 😊
Én nagyon sokszor használom a PS3-at filmek nézésére is. Nem csak BluRay-t nézek rajta, hanem DVDket is, néhja napján divx-es filmeket is.
Ami nagyon tetszik benne az az, hogy szerintem elképesztõ upscalere van. Remélem azért a többség tudja mi az 😊 Tehát ha úgy van beállítva, hogy a PS3 kimenete 1080p legyen DVD nézés közben is (upscale mode - full), és nem 720p (mert akkor a TV végzi az upscale-t), akkor a DVD filmek is nagyon szépek! Mindezt egy 50 colos pana plazmán, amin azért látszik, ha valami szar 😊 Összehasonlítottam több mezei DVD lejátszóval, és ég és föld a PS3 képe.
Valakinek esetleg ez is egy plusz lehet a PS3 mellett. Nekem elég erõsen az. A BluRay meg nyílvánvaló. Korábban többen magáért a BluRay lejátszóért vették meg a gépet, játszani nem is játszottak rajta.
Amúgy nekem 80 gigás FAT van, de 3 ismerõsömnek van slim kb 2 éve, és semmi bajuk vele. Ezen nem érdemes lovagolni. Minden tönkremehet. Egy hûtõgép is, egy TV is, egy XBOX is.
Üdv,
G.
A Catherine c. játékkal játszott már valaki? Ez az új Altus üdvöske és a visszajelzések alapján jól sikerült. A Demó is hangulatos volt de érdekelne hogy játék is hozza e a minõséget.
Valamint az elkövetkezõ 1-2 hónapban milyen nagyobb címek várhatók? a Space Marine az jön szept 9. én azt tudom.
A Catherine c. játékkal játszott már valaki? Milyen hosszú? + hozza a demó hangulatát?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Sry hogy bunkó vagyok, de 2+ hétig szinte másról se szólt a(z) (off)topik, hogy milyen tévét vegyél, mostantól a TV vs laptop troubleshooting topik lesz mûsoron újabb 2 hétig? Nem animo-kompatibilis a TV, biztos van ilyen.
ON
Isten nem bottal, hanem VMware.
...és tényleg van játék, amirõl ezt el lehet mondani 😄
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
mindig augusztusban szokott fent lenni.
igen,ezek valóban jó kis címek,meg is nehezítik a döntést.PS3 mellett még mindenképp ott szól a Heavy Rain és a Metal Gear 4 is. 😉 az Alan Wake-rõl meg szintén rengeteg pozitív kritika született,amirõl írtál.
PS3-on már játszottam kipróbálásképp az Uncharted-el és a GOW 3-al,hihetetlen jó gammák,nem hittem a szememnek annyira lenyûgözött az utóbbi játék vizuálisan (nagyon nagy kedvencem volt a GOW 1-2 PS-õn).
a Lost Odyssey nem tudom milyen,biztosan jó,mert sok jót olvastam már róla..nekem az X-el inkább az a bajom,hogy a legtöbb hosszabb játék - tehát a JRPG-k mindenképp - 3 vagy 4 DVD-n vannak,ami azért gáz,mert PS1-en ez még oké volt de így 2011-ben...na meg a RE5 Gold-ot is megvenném,de hát DLC-ként kell letölteni a plusszokat,mikor PS3-on rajta van egyetlen korongon és nem kell semmivel "bohóckodnom" ?
azért ezek visszás dolgok benne számomra,ami nem az X mellett szól,max inkább csak az "olcsósága". 😊
Adversus solem ne loquitor
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Szeretem a cicákat
December óta van meg a PS3 de azóta egyszer sem futottam össze magyar játékossal.
kezdjük a box-szal:
Pro:
- fantasztikus klasszikus kontroller (a konzoltörténelem eddigi legjobb játékvezérlõje szvsz)
- KINECT mozgásérzékelõ (hatalmas party játékok vannak hozzá: kinect sports, dance central, stb)
- felmásolható játékok (nem használódik az olvasófej és a lemez)
- MO-n többen használják, könnyebb netes közösségekben játszani mint PS-en.
- multiplatform játékok szebbek
kontra:
- fizetõs a neten játszani
- wifi adapter 20 k körül van újonnan
- csak 4 kontroller csatlakoztatható
- gyengébb a hardware-e mint a PS3-é
- háttértárat csak eredeti hozzá tervezett MS-ot lehet kapni
- gyengébb az exklúzív kínálata
PS3:
Pro:
- Blu-ray lejátszó
- ingyenes online játék
- jobb exklúzív játékok, szebbek mint a box játékok
- erõsebb hardware
- kiterjedtebb a PS3 játékok adás-vétele, mint a box játékoké
- könnyen növelhetõ a háttértár
- egyszerre 7 kontroller is csatlakoztatható
kontra:
- gyengébb a klasszikus kontrollere
- nem másolhatóak fel a játékok
- kisebb a magyar PSN tábor, mint a live tábor
- multiplatform címek kevésbé szépek
Remélem kicsit tudtam segíteni
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
A PS3-mamat meg idén május végén vettem 160 gigás Slim,és én is teljes mértékben meg vagyok vele elégedve.
Személyes kedvendcem PS3-on mindeképp God Of War III meg Uncharted 2,ezek miatt simán megéri venni,meg amúgy is megéri.
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Ezen felröhögtem. 😊
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Sztem inkább ez a mérvadó mostanság a 2 konzol között, elég Mókás kis kütyü.
Nekem Exkluzívak közül az X-en max a Forza az ami miatt gondolkodóba esnék , a Többi címtõl sztem vannak jobbak psre, dehát ízlések és pofonok, halo-gears sosem vonzott.
De nem leszek szomorú tényleg ha karácsonyra beszerzek egy Xdobozt is, de az csak a Kinect miatt lesz.,
Psen ott az ingyenes multi, a blue-ray, Stb.
Plussz szeptemberben jön az Ico-Shadow of the Colossus konvertált változata,
>>>>és még egy cím ami nagyon várós lesz erre a konzolra
Last Guardian
Az vmi Állat lesz