89387
PlayStation3
  • Yoda001
    UK, US accountot mindenképp csinálj :)
    a magyart nem igazán érdemes, bár már van Store, nem sok értelme van (árak miatt)

a regisztráció mindenhova ugyanaz, csak annyi hogy más országot választasz majd

Zsolti: nem fog adni wifit
  • knightbali
    Hali. Ha minden igaz hétfőn jön a ps-em és arra lennék kíváncsi, hogy hova kell regisztrálni? Magyar vagy külföldi accountot csinálni, magyar vagy külföldi store stb. Hova és hogy érdemes regisztrálni?
  • zsolt515
    Üdv! Van net a psemen de nincs wifim! Nem lehet megcsinalni, h a ps adjon wifit?
  • rolika11
    sziasztok

f1 2012-vel nem akarnak valakik menni normális multis futamokat ps3-mon?
  • Akey
    Kissé zsúfolt a szoba, de adogatja.
  • Béka Benő
  • arty
    matt > all
  • Akey

IGN unboxing review
  • The Protector
    szebb a régi mint a mostani slim,nekem slimem van és nem tetszik a kinézete.
    nem azt mondom,hogy nem lyan szép,vagy azt h csúnyányka,hanem azt h kifejezetten ronda.
  • arty
    csillogós gagyiműanyag :) pont mint a slim2 ...
  • Yoda001
    visszamenőleg pár hónapot még nekem is egy 60GB-os csücsült, ráadásul az első szériából... sajnos annyi lett neki, még most is imádom a kinézete miatt... :(
  • n000rbi
    +1

(Mondjuk ez egy 60Gb-os, de tény, hogy nem sokban térnek el kinézetre :))
  • tomi890125
    hát igen ez a design a legszebb! a 80-asom itt figyel az asztalon :D
  • Fidolorous
  • Vadnokedli
    Lehet ingyen se kéne max. ha lakoltatásról kilakoltatásra mennék, hogy könnyebb legyen a cuccom. :D
  • darkmore
    és lesz fehérben is :)
  • tomi890125
    Kaptam képet emailben az új ps3 super slimről
  • bpeti72
    Miért nem dugod a PS-re?
  • krunyec
    Sziasztok!

A következő monitor megvásárlásást tervezem. Lényeg hogy a PC-t és a PS3at is tudjam rajta használni. http://www.edigital.hu/Monitor/Benq_RL2450HT_24_LED_Monitor_feher-p326498.html Mivel van rajta HDMI de nincs beépített hangszórója,viszont van jackdugója így ha rádugok egy 2.1et akkor lesz hangja PSnek? Ezt szeretném tisztázni.. :/

Köszi szépen előre is
  • n000rbi
    Nincs, mondtam, nem vagyok tag.
  • vegytek
    ahol a haverok listája van, ott látod magadat is, a nevednél ott van a plusz jel?
  • Béka Benő
    Nem én tehetek róla ! Úgy tűnik ebbe a topic-ba nem lehet gif-et berakni.
  • Totti5
    Nincs és ilyen gyárilag, nincs rá gyógymód, hacsak a fejlesztők nem veszik észre, hogy rossz és peccselik majd, de ha eddig nem érezték, akkor nem fogják később sem.
  • rolika11
    Sziasztok leszedtem az f1 2012 demokát ps 3ra és g27el és driving force ex el is élvethetetlen volt mivel túl érzékeny a kanyarodás közben. Próbáltam állítgatni mindenhogyAn de segogyan se jó. Az a baj hogy ha igazából elforgatom a kormànyt 90 fokba akkor a játékba aokkal jobban elforog. Valakinek valami ötlete?
  • sure
    Általában be kell járatni az új lemezeket, ilyenkor az első 150-200 játszásnál tekeri. A használt lemezekkel ilyen nem fordul elő.
  • Huszi84
    Megtudná valaki mondani, hogy miért tekeri az új lemezt a playstation3? Köszi!!
  • n000rbi
    Nyilván, de ha nagyon akarnám, még talán lenne időm valamelyiket befejezni :)
  • Chris Lowe
    Ne reménykedj...ki fogják kapcsolni.
  • n000rbi
    Érdekesség: 12-én lejárt a 3 hónapos usa plus-om, de most is indulnak az "ingyen" játékok... (renewal ki van kapcsolva, tutira nem vagyok előfizető)
  • rolika11
    g 27 el is megpróbáltam az f1 2012 demoját de azzal is túl érzékeny volt a kormány, illetve ha 90 fokba eltekertem sokkal jobban elforgott a játékban. pedig próbáltam midenhogy állítatni.
  • Totti5
    Formula Force EX-et támogatja minden gond nélkül. GT5 azért szar, mert nem lehet semmit állítani benne. Persze nyilván a GT kormányra van optimalizálva, csak akkor meg fel lehet dugni ezt a nagy kompatibilitási dolgot.
  • sure
    Hivatalosan az ikertesója, a Driving Force EX való PS3-hoz.

Formula Force EX-em csak PC-hez volt, a Driving Force EX viszont gond nélkül ment PS3-on és PC-n is.
  • arty
    gt5 mentés már másolható! (eleinte nem volt az)
  • rolika11
    Sziasztok

Az lenne a kérdésem hogy van egy logitech formula force ex kormányom, és a ps3-as
    játékoknál mint a gt5 vagy a f1 2012 demoja olyan furcsa az irányítás.
    Mintha túl érzékeny lenne.
    Próbáltam beállítani az f1 nél is de nem lett jobb. Telepíteni kell valahogy a kormányt esetleg?
    F1-es demoba beállítottam az optionsba a logticeh formula force ex-et, de akkor is rossz volt az irányítás.

Pc-nál nem volt ilyen gondom a kormánnyal.

ötlet?
  • Tikal #81577
    A Gran Turismo mentéseim gondoltam meg kéne őrizni, de ugazából lehet az sem kell. Azt hiszem a PS3 megy a pincébe egy darabig, lehet el is adom, PC-s lettem megint, a következő konzol generációig mindenképp :D
  • arty
    értelemszerűen előtte próbáld meg pendrájvra, háhta nincs "védett" mentéses játékod!
  • arty
    sajnos nem mindről :(

fizess elő psn+ -ra és online storagere le tudod őket menteni! most akcios is, 12 font negyedévre (30 egy évre)
  • Tikal #81574
    a mentéseimről tudok backup-ot késziteni? ha eladom a gépet, és veszek egy másikat, rátudjam pakolni.
  • Fidolorous
    jaja, eredetileg 3.15 fw volt rajta de azt le is dúrtam az este folyamán, kmeawra. Silent Hill Downpour-al teszteltem le, egy baromi hosszú install után működött is a game külső usbről..
  • arty
    és hdd-ről mennek a játékok?