PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen Tv-t érdemes venni PS3hoz ?

Szeretem a cicákat

DanielT
SZARRÁ vesézett témában kérdezel, amirõl minimális utánaolvasás után megtudhatsz mindent, amit csak kell. Unalmas, ne csodálkozz, ha nem ugrik azonnal örömmel a nép, hogy kilencezredszer is megvitassa a kérdést.
MikX
Figyelj... nekem320-as slim van 1 éve, van, hogy 12 órát is ment egy nap (nem egyedül, felváltva, haverokkal, stb) semmi baja... Régi Fat-nek sem volt baja semmi nálam.
Ilyen téren nem lehet különbséget tenni, x360-ra is ugyanennyi az esély, hogy meghibásodjon.
Egyedül azt kell mérelgelned, hogy milyen játékokkal szeretnél játszani. Ha exkluzívokkal, akkor adott a platform, de én inkább ps-t mondanám, tekintve, hogy x-re elég hitvány a felhozatal, de ha multiplatform inkább, akkor abban túlnyomórészt 360 a preferált platform, ergo azon jobban fut. Ok, vannak ellenpédák is, de inkább ez az általános.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

nem,de gondoltam talán olyan fórumozó is van,akinek mindkettõ van és meg tud nyugtatni,hogy ne menjen el a kedvem a beruházástól,mivel egyáltalán nem vagyok képben az újgenerációs konzolokról.utoljára PS2-õt vettem.illetve PSP-t de az handheld ugyebár.

elsõkörben egyébként is a PS3-at céloznám meg,mivel szeretnék venni egy asztali BD playert és így letudnám azt is.Microsoft konzolom soha nem volt,de én JRPG megszállott vagyok és így került a látómezõmbe,gondoltam van itt is olyan multiplatformos emberke ,aki tudna írni elfogulatlanul (az pedig csak az akinek többféle konzolja is van nyilván,nem köpködi a másikat,mert az most fenemód divatos lett,a másik topikban dettó ugyanezt kaptam volna,ha oda írok,csak ott azért ha le merem írni hogy Playstation,mert azzal fene nagy bûnt követek el,külön PS3/X360 kérdések topikot meg nem találtam,olyan sûrûn nem járok itt).

a magam részérõl én soha nem voltam fanboy,én mindíg videojátékos voltam.soha nem fújoltam a konkurenciát,szvsz ez csak egy átlátszó ürügy a kötekedésre,minden konzolra vannak jó gamek.még a sokat szídott Wii-re is.PSX-tõl,Draeamcasten,GC-n át a PS2-ig minden konzolt végigjártam és mindegyikkel elégedett voltam.

pusztán arra voltam kíváncsi válasszam-e a pénztárcakímélõbb - ám hardverileg gyengébb - megoldást vagy ruházzak-e be egy PS3 slimre(amirõl szintén rémhírekkel tele a net,s nem tudom mit higgyek el).

egyáltalán van különbség a Slim PS-ek között a vinyó nagyságán kívül ?
MINDEN elromlik. A PS3 is, az X360 is.

De most halál komolyan: egy PS3 topicban tényleg azt várod, hogy majd valaki X360-at fog ajánlani?

Papesz

ha valakit támadni kell akkor érdekes milyen jól össze tudtok kovácsolódni.valószínûleg biztos XBOX párti vagyok egy PSP,PS2 birtokában.még a telefonom is Sony.igaz a kérdésemre nem kaptam választ,ami nem a 2 konzol közötti különbségeket célozta,hanem hogy meghibásodhatnak-e,mennyi esély van rá.

mindenesetre ebbõl is tanultam.úgy látom ide is csak kötekedni járnak az emberek levezetni a napi stresszt.

köszönöm a válaszokat.bocsánat,hogy zavartam.
Yoda001
<#gonosz1>

http://9gag.com/gag/5135249

MikX
Igen, az usb-vel sajna nem lehet versenyre kelni. Meg a bluray hiánya sm gáz, söt, faszább, hogy egy csomó játék 2 lemezen van, vagy összevissza van tömörítve.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Enyém 1. napos és semmi baja

shaddam
5USB miatt szerintem a box az egyetlen lehetõség.Idén is annyi elsõ osztályú játék jön rá hogy ihaj.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DanielT
Na, akkor most nyomás a 360 topik, tedd fel ott ezt a kérdést, biztos értelmesebb válaszokat kapsz.

Aztán kérdezd meg egy Wii topikban, hogy vegyél -e Wii-t, majd egy Opel topikban, hogy Renault-ot vagy Opel-t ajánlanak inkább. <#wilting>
mivel két külön topik van így a kettõ közül döntenem kellett és ezt választottam.de úgy látom rosszul.

köszönöm a "kultúrált" választ,amivel egyben saját magadat és a jelenlegi fórumozás színvonalát is minõsítetted.

ezért nem jártam/járok már ide jó régen.úgy látom semmi nem változott.
DanielT
Én az 5 USB kérdésre hegyezném ki az egész döntést...

Aztán elgondolkoznék, hogy egy PS3 topikban feltegyek -e egy ilyen kérdést.

A legvégén pedig elhúznék venni egy PS3-at, a felesleges rinyálás helyett, elvégre ÖT ÉVE megjelent ez a fos, ne tegyünk már fel olyan kérdéseket ami kb 2008-ban volt utoljára releváns.

Na, má' megint paraszt vagyok 😞

Sziasztok SG fórumozók !

Konzolvásárláson gondolkodom...

Szeretnék némi - lehetõség szerint elfogulatlan - segítséget kérni,így gondoltam beírok ide,igaz PS3 és X360 között vacilálok,nem igazán tudok dönteni,melyik konzollal járnék jobban.

A problémám az,hogy rengeteg rosszat olvasok a meghibásodások kapcsán,mind Sony,mind PS3 fronton.Úgy tudom a Microsoft még mindgí nem oldotta meg a túlmelegedést a Slim generécióban sem(mintha a JASPER alaplapos gépeket jobban dícsérnék),de ahogy olvasom a PS3 slimek is ugyanúgy halnak meg,FAT gépeket újonnan meg már nem nagyon kapok,kifutottak.

Fõként JRPG és horror játékok érdekelnének,az érintett címek (STAR OCEAN,FF XIII,RE5 GOLD,RESONANCE OF FATE,ETERNAL SONATA stb ) mindkét gépre megjelentek,persze az adott gépeken is vannak remeke exkluzívok (ALAN WAKE -X360,MGS4-PS3),amik kicsit megnehezítik a döntést.

Az ár némileg döntõ tényezõ,s ahogy elnézem a PS3-ak még most is közelebb vannak a 65-70-hez,míg az X360 Slimek jóval olcsóbbak (persze a BD olvasó hiánya igencsak fájó pont utóbbinál,bár a 250GB-os vinyó és az optikai kimenet ,vmint az 5 USB port sztem kihasználható).Persze a BD olvasó nem akkora létszükséglet lévén van 2 is a gépemben. 😊

Érdemes,s ha valóban érdemes melyik gépbe fektessek be ? Mekkora vinyóval,illetve milyen szériájú gépbe érdemes befeccölni ? Mennyire kell "rettegjek" a gyors elhalálozástól ? (van egy régi GC-m és egy PS2-m amik a mai napig hiba nélkül szuperálnak,pedig már vagy 6-7 évesek,teljesen hackmentesek és hiba nem volt soha velük)

Köszi szépen a válaszokat !

u.i.

PC fejlesztésen is gondolkodtam,de nagyon gyér már a PC-s játékfelhozatal - a Dragon Age😮rigins-n kívül sok értelmes RPG-t nem nagyon találok rá,mert a többi RPG nagyobbrészt online - így ezt most eléggé feleslegesnek érzem.
Hello mindenki! Olyan kérdésem lenne hogy: a ps3-om olaszba van regisztrálva mivel ott éltem.
Na most. Szeretnék letölteni fizetös dlc-ket. A probléma h nem engedi master card-rol (deviza kártya) feltölteni a pénzt h kitudjam fizetni.A kérdés h ez lehet kártyafüggö ? A másik h az accountomat szeretném változtatni ám kérné a jelszót amire NEM emlélszem :S . Azt esetleg vhogy meglehet változtatni?
Elöre is köszi-
Hi
Yoda001
ezt meg pont tegnap néztem, szerintem lesd meg, hátha megcsinálják normálisan

Yoda001
nekem elsõ 60gb-os van, és még mindig semmi baja. igaz 4-5 hónapig volt hogy használva sem volt, dehát nem tudom... én is óvom, de te pont megszívtad. nem mind megy 1 hónap után kukába 😊

Akkor úgy tûnik nem döntöttem jól... nem gondoltam volna Ylod-os lesz, tudtam a problémáról, de azt nem hogy a "Fat sokkal érzékenyebb a problémára" mint az újabb. Ráadásul arra is rájöttem hogy a PS2-õt is csak "jó" módszerekkel tudom játszani xD
Ez igaz viszont a 60 gigás ps3-ak híresk voltak arról hogy nagyon gyorsan tönkrementek. A slimekben a legtöbb hiba már ki van küszöbölve szóval azok (remélem) szép hosszú átlagos élettartalommal rendelkeznek.
Az a gond hogy napi több mint 3 óra játék volt benne, volt hogy 6-7 is. Mivel használtan vettem, érthetõ hogy megadta magát, viszont én minimum fél év-1 év idõvel számoltam, nem 1 hónappal... Az ember végülis nem azért veszi ezeket a vackokat hogy 1-2 hónap után feladják nem..?
Az enyém (slim) eddig másfél éves és semmi baja. Mondjuk a széltõl is óvom + napi 1-2 ritkán 3 órát megy. Sajna nincs sok idõm most.
Idegesítõ a 60 GB-os kiadás.... 1 hónap játék után Ylod lol.... Slim-nél mennyi esély van rá?
60GB-os PS3 eladó(4 USB bemenet, kártyaolvasó), 2 vezetéknélküli SIXAXIS vezérlõ(eredeti Sony), világító konzoltartó, tápkábel, AV kábel, Ethernet-kábel, USB-kábel, magyar leírás, gépen egy Little Big Planet teljes játék.A gépet csak alkalmanként használtam.Ár: fix 35ezer Ft!!!!

off: lehet valahogy normálisan keresni ebben a fórumban?
Több hónappal ezelõtti hozzászólásom környékén kellene megtaláljak valamit...

Gideon Wieth
Sziasztok :-)

Tesómmékkal épp a RE5öt toljuk, viszont én Chrissel tudok vásárolni, õ viszont Sheva-val valamiért nem tud, inaktív a menüpont... A játék coop rouge-on folyik :-) Valaki valami ötlet miért van ez ? :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Attól függ. Ha van HDMI kábeled és azzal rá tudod kötni a babfõzeléket a virslikre és letöltöd a legújabb frissítéseket akkor a babfõzelékbõl egy erõs közepest ki lehet hozni.

A milánóit viszont Hideo Kojima csinálta õ meg mint tudjuk nem ad ki rossz cuccokat. Meg az persze fut FullHD-ben is.

Nehéz a választás.
zzeN
Hát szerinted miért írtam?😊 Penge Borisz😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

vortel
valakinek végre leesett hogy csak hülyültem 😄

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

kirol
Már van PC-re is?

Melyik a jobb kaja? A babfõzelék, vagy a milánói makaróni?

Papesz

mintha 8font lenne plusszrol es kb 10 siman

zzeN
3-4 óra alatt végig lehet tolni gyûjtögetéssel, töltsd le pc-re azt nyomd végig, annyi pénzt nem ér.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

kirol
Már meglehet venni?
Mennyibe kerül?

Seth
Hátsó tapipad,érintõs kijelzõ

PSN ID.: Beegabor

LeventeV
dettó

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Attól függ hogy a FPS-t vagy a labdarúgást szered e jobban. engem pl le nem lehetne ültetni semmilyen focis játék mellé se szóval én killzone 3-at ajánlanám.
5c0rp330n
L2-R2-L3-R3-at hogy oldjak meg? 😊

MikX
Jó helyen kell venni. Mint pl játékot sem 576-ban, meg hasonló lehúzóhelyen. Nomeg leginkább az 50 fontost éri meg megvenni.

Bogdogege
Red Dead Redemption

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

vortel
melyik a jobb játék? fifa 11 vagy killzone 3?

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Sziasztok! Ez azért döfi lesz, erre kíváncsi leszek. PS3 kontroller (is) lesz a PS Vita

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Én már egyszer vettem egy DLC-t (BadCompany2-höz a "VIP-packet, mert használtan vettem a játékot). Könnyen ment, elég kényelmes.
Csak a feltöltõkártya megszerzése macerásabb kicsit, mert persze itthon hivatalos boltban a 20 fontos kártyát kb 30 fontért adják...aztán csodálkoznak, hogy miért feketén/szürkén vásárolnak az emberek. 'nyádért... 😊

Yoda001
engem is érdekel a játék, gondoltam rá hogy megveszem, csak még nem vásároltam psnen 😊

Hali!

Engem a Little big planet 1 ill. talán a Maffia2 érdekelne.

vortel
A just cause 2 és a WET érdekelne. Mennyibe adnád?

Sziasztok!

A Limbo címû játék felkeltette valamelyikõtök érdeklõdését? Netán meg is vette már valaki?
Nekem a demó nagyon tetszett. Elég borult.

Üdv,
G.

Elnézést a Spoilerért, azt hittem csak egy sorba fogja rakni., hát nem így lett.
Árakról privátban, mi érdekelne?

vortel
árak?

Eladó Pár ps3 Játék.:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
JÁTÉKOK:
Front Mission Evolved
Maffia 2 /Díszdoboz
Virtua Fighter 5
Narnia Prince Caspian /SteelBook
KillZone 2
Assasin Creed 2
Guitar Hero 3.
Borderlands (díszdobozos verzió)
Call of duty : modern Warfare 2 - Hardened edition.
Viking: Battle of Asgard
Dark Void
Far Cry 2 - Collectors Edition
Uncharted - Drakes Fortune
Uncharted - Among thieves
Resistance - Fall of men
Resistance 2
Genji - Day of the Blade
formula One championship edition
Little big Planet
MotorStorm - Pacific Rift
Aliens Vs. Predator
Heavenly Sword
Dragon Ball Z - BurstLimit
Fight night round 3
God of War 3
Mortal Kombat Vs. Dc Comics
Need For speed - Pro Street
Just Cause 2 - Limited Edition
Mirrors Edge
inFamous
007 - Blood Stone
Lost Planet 2
Haze
StormRise
Cloudy with a Chance of Meatballs
WET
The Beatles the Rock Band
Avatar the game +Exclusive Content
Mx Vs. Atv Untamed
Resident Evil 5
Condemned 2
Fallout - New Vegas

Ismerõsöm 2óra 50 perc alatt ért ennek a 12 ezer forintba kerülõ játékeposznak a végére. Szerencsére csak kölcsönbe kapta de akkor is pofátlanság a dolog.