89387
PlayStation3
  • Fidolorous
    jelentem SIKERÜLT 3.55-ös 60 gigás gépet találni ! és a hozzá fűzött reményeim beváltak, azaz gyönyörű eredményt kapunk az upscale opcióval, ps2 játékoknál. szurkoljatok hogy sokáig bírja még !
  • The Protector
    már kijött.
  • Christian88
    fifa 13 demoval nem tudja valaki mi van ?:)
  • Prof William
    Közben hosszas mérlegelés ( tesztek, videók ) után a Sima Agarest War PAóSn-es megvásárlása melett döntöttem. Az még elég érdekes és nem néz ki akkora ecchiparádénak mint a 2. 1-2 videót megnézve úgy tűnik már eléggé elszált a ló a Agarest 2-re a készítőkkel.
  • Zozo76
    azert harmadszorra csak osszejott nagy nehezen... :)
  • Béka Benő
    Így fogja őket letaglózni a játék !
  • Béka Benő
    Így fogja őket letaglózni a játék :
  • Béka Benő
    Így fogja őket letaglózni a játék :
  • Seth
    Megjelenés napján, twitch tv-n. Backseat gaming FTW ! :D
  • arty
    ha vesznek ps3at? :)
  • Béka Benő
    Bővített The Last Of Us demo !
    Az X-BOX 360-asok mikor fognak ilyenekkel játszani ?
  • Totti5
    Ha PS3ra van meg akkor mit foglalkozol az xboxossal?

Igen szebb boxon, mint az unrealos játékok 99%a. PS3 nem ronda, csak gyengébb. Ha nem analizálod ki és nem látod mellé rakva a xboxost, akkor max azt látod nem tű éles és kissé elmosott, homályos tud lenni a képminőség. Talán frémben is gyengébb, mert az előző rész a képet is törte ( s vizuálisan is gyengébb volt ).
  • arty
    xbox topikban kaptál egy linket ahol vannak összehasonlító képek :)

ha mindkét géped van, xboxra vedd ;)
  • Goo
    Tényleg igaz, hogy a transformers fall of cybertron ps3-on csúnya viszont az xbox-on szép a játék? Én néztem a youtube-ot összehasonlításképpen de nem láttam különbséget. Nekem xbox-om nincs, és csak ps3 verzió van meg. Én arra gondolok, hogy ez egy újabb fanboy megjegyzés egyesek részéről, és gondoltam beírok hátha itt valódi és öszínte választ kapok!

Előre is köszönöm a választ!
  • cloud.strife
    Az akció csak szeptemberben tart. :/
  • Vadnokedli
    Hát gondolj bele Angol kódokat honnan szerzel be Magyarországon? :D
  • arty
    bakker, ez olcsóbb mint az UK! (13k iceakosnál)

de akkor se váltok magyar accra :(
  • Vadnokedli
    ANGOL? HOL AZ ANGOL???aetsgrzhetjrzsaefrtztj
  • cloud.strife
    PSN 365
  • Vadnokedli
    én is azt néztem hogy wtf?
  • Fidolorous
    500 euró majdnem, az picit para nem egy szoftverért nem gondoljátok ?
  • orichalcos
    Na ha valaki akar korán RE6-al játszani:

katt

Lenyúltak egy szállítámnyt, abból akarnak eladni példányokat... Capcom kíváncsi vagyok mikor lép az ügyben.
  • arty
    értelmezhetetlen kérdés...

de egy kb. tizenötmillios bang and olufsen rendszerrel nem járnál rosszul!

• Fidolorous
    JBL !!
  • kisgoce
    A gyönyörű 250gb-os drágaságomhoz milyen hangfal szettet ajánlotok?
  • arty
    ha rosszul csinálod, azonnal vége :D
  • The Protector
    nincsen chippelés.alap fw-re lehet cw-t tenni.
  • Tikal #81544
    Legutobb csak kikapcsolta a ps-t jatek kozben.. Most meg fájl rendszer korrupt error. Restore.

Tanulság: Mindig menubol kapcsold ki a ps-t! :)
  • Dave8814
    és a csippelés/flashelés mennyivel rövidíti meg a gép élettartalmát?
  • Vadnokedli
    a BF3 ilyen szokj hozzá, 666 játék idő alatt vagy 6 óra erre ment el az ziher. hogy lefagytam, ma 2 szer is. :D szerintem szarul lett írva az összes BF3 lemez vagy én nem tudom, de nincs olyan akinél ez ne fordulna elő, talán digitális verziónál nem.

Sőt a hang is elmegy, 1-2 pályán sűrűbben. ne legyél meglepve.
  • Ozzyehh
    Elnézést nem akarom tele spammelni a fórumot,de már meglettem nyugtatva, hogy elég sokaknál jelentkezik ez a bf3 nál! :)
  • Ozzyehh
    ja még valami: nem áll le a gép magától, hanem egyszerűen lefagy, olyan félóra óra játék után...
  • Ozzyehh
    Sziasztok szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek!... Van egy ps3 am és megvan rá a Battlefield 3, de mostanában a multiplayerben olyat tapasztalok, hogy megáll a kép... valakinek valami tipp?? lehet, hogy túlmelegedik ebben a hőségben? ezelőtt még nem tapasztaltam ilyet!
    kipróbálom egy másik játékkal is nem sokára, de megköszönném, ha valaki leírná a véleményét!!
    aggódnom kéne? nem szeretnék új gépet venni és lassan jön az AC3 ! amire úgyterveztem, hogy beruházok! előre is köszi
  • Prof William
    Igen használhatóak lesznek.
  • webadam
    Sziasztok!Ha az 576-ban veszek egy PSN+ kártyát, ami szerintem a magyar storera vonatkozik, akkor a letöltött cuccok használhatók lesznek másik accounton is?
  • rara1
    most tettem fel 4.21 est,betöltéskor lefagy még mindig
  • n000rbi
    Legfrissebb firmware van a gépen?
  • rara1
    sziasztok!lenne 1 kérdésem ps3 Transformers F.O.C. 10.pályán betőltéskor lefagy!esetleg valakinek ez a jelenség ismerös?vagy csak nálam más játékoknál nincs semmi probléma!
  • zoliii
    Azt én is láttam, hogy lehet kapni ilyen kütyüt, amivel vissza lehet flashelni a konzol chipjét :D
    Csak kéne egy ismerős, ha gubanc van akkor segítsen! :D Szerintem idővel lesz majd 4.11-hez is JB!
    Ha nem akkor ott az E3! :D
  • Seth
    Nem kell madárnak nézni senkit,főleg nem a szervizeseket, világos nekik hogy mire kell a 3.55 :)