89387
PlayStation3
-
Fidolorous #81571 jelentem SIKERÜLT 3.55-ös 60 gigás gépet találni ! és a hozzá fűzött reményeim beváltak, azaz gyönyörű eredményt kapunk az upscale opcióval, ps2 játékoknál. szurkoljatok hogy sokáig bírja még ! -
#81570 már kijött. -
#81569 fifa 13 demoval nem tudja valaki mi van ?:) -
Prof William #81568 Közben hosszas mérlegelés ( tesztek, videók ) után a Sima Agarest War PAóSn-es megvásárlása melett döntöttem. Az még elég érdekes és nem néz ki akkora ecchiparádénak mint a 2. 1-2 videót megnézve úgy tűnik már eléggé elszált a ló a Agarest 2-re a készítőkkel. -
Zozo76 #81567 azert harmadszorra csak osszejott nagy nehezen... :) -
Béka Benő #81566 Így fogja őket letaglózni a játék ! -
Béka Benő #81565 Így fogja őket letaglózni a játék :
-
Béka Benő #81564 Így fogja őket letaglózni a játék : -
#81563 Megjelenés napján, twitch tv-n. Backseat gaming FTW ! :D -
#81562 ha vesznek ps3at? :) -
Béka Benő #81561 Bővített The Last Of Us demo !
Az X-BOX 360-asok mikor fognak ilyenekkel játszani ?
-
#81560 Ha PS3ra van meg akkor mit foglalkozol az xboxossal?
Igen szebb boxon, mint az unrealos játékok 99%a. PS3 nem ronda, csak gyengébb. Ha nem analizálod ki és nem látod mellé rakva a xboxost, akkor max azt látod nem tű éles és kissé elmosott, homályos tud lenni a képminőség. Talán frémben is gyengébb, mert az előző rész a képet is törte ( s vizuálisan is gyengébb volt ). -
#81559 xbox topikban kaptál egy linket ahol vannak összehasonlító képek :)
ha mindkét géped van, xboxra vedd ;) -
Goo #81558 Tényleg igaz, hogy a transformers fall of cybertron ps3-on csúnya viszont az xbox-on szép a játék? Én néztem a youtube-ot összehasonlításképpen de nem láttam különbséget. Nekem xbox-om nincs, és csak ps3 verzió van meg. Én arra gondolok, hogy ez egy újabb fanboy megjegyzés egyesek részéről, és gondoltam beírok hátha itt valódi és öszínte választ kapok!
Előre is köszönöm a választ! -
#81557 Az akció csak szeptemberben tart. :/ -
#81556 Hát gondolj bele Angol kódokat honnan szerzel be Magyarországon? :D -
#81555 bakker, ez olcsóbb mint az UK! (13k iceakosnál)
de akkor se váltok magyar accra :( -
#81554 ANGOL? HOL AZ ANGOL???aetsgrzhetjrzsaefrtztj
-
#81553 PSN 365 -
#81552 én is azt néztem hogy wtf? -
Fidolorous #81551 500 euró majdnem, az picit para nem egy szoftverért nem gondoljátok ? -
#81550 Na ha valaki akar korán RE6-al játszani:
katt
Lenyúltak egy szállítámnyt, abból akarnak eladni példányokat... Capcom kíváncsi vagyok mikor lép az ügyben. -
#81549 értelmezhetetlen kérdés...
de egy kb. tizenötmillios bang and olufsen rendszerrel nem járnál rosszul!
-
Fidolorous #81548 JBL !! -
kisgoce #81547 A gyönyörű 250gb-os drágaságomhoz milyen hangfal szettet ajánlotok? -
#81546 ha rosszul csinálod, azonnal vége :D -
#81545 nincsen chippelés.alap fw-re lehet cw-t tenni. -
#81544 Legutobb csak kikapcsolta a ps-t jatek kozben.. Most meg fájl rendszer korrupt error. Restore.
Tanulság: Mindig menubol kapcsold ki a ps-t! :) -
Dave8814 #81543 és a csippelés/flashelés mennyivel rövidíti meg a gép élettartalmát? -
#81542 a BF3 ilyen szokj hozzá, 666 játék idő alatt vagy 6 óra erre ment el az ziher. hogy lefagytam, ma 2 szer is. :D szerintem szarul lett írva az összes BF3 lemez vagy én nem tudom, de nincs olyan akinél ez ne fordulna elő, talán digitális verziónál nem.
Sőt a hang is elmegy, 1-2 pályán sűrűbben. ne legyél meglepve. -
#81541 Elnézést nem akarom tele spammelni a fórumot,de már meglettem nyugtatva, hogy elég sokaknál jelentkezik ez a bf3 nál! :) -
#81540 ja még valami: nem áll le a gép magától, hanem egyszerűen lefagy, olyan félóra óra játék után... -
#81539 Sziasztok szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek!... Van egy ps3 am és megvan rá a Battlefield 3, de mostanában a multiplayerben olyat tapasztalok, hogy megáll a kép... valakinek valami tipp?? lehet, hogy túlmelegedik ebben a hőségben? ezelőtt még nem tapasztaltam ilyet!
kipróbálom egy másik játékkal is nem sokára, de megköszönném, ha valaki leírná a véleményét!!
aggódnom kéne? nem szeretnék új gépet venni és lassan jön az AC3 ! amire úgyterveztem, hogy beruházok! előre is köszi -
Prof William #81538 Igen használhatóak lesznek. -
webadam #81537 Sziasztok!Ha az 576-ban veszek egy PSN+ kártyát, ami szerintem a magyar storera vonatkozik, akkor a letöltött cuccok használhatók lesznek másik accounton is? -
rara1 #81536 most tettem fel 4.21 est,betöltéskor lefagy még mindig
-
#81535 Legfrissebb firmware van a gépen? -
rara1 #81534 sziasztok!lenne 1 kérdésem ps3 Transformers F.O.C. 10.pályán betőltéskor lefagy!esetleg valakinek ez a jelenség ismerös?vagy csak nálam más játékoknál nincs semmi probléma! -
#81533 Azt én is láttam, hogy lehet kapni ilyen kütyüt, amivel vissza lehet flashelni a konzol chipjét :D
Csak kéne egy ismerős, ha gubanc van akkor segítsen! :D Szerintem idővel lesz majd 4.11-hez is JB!
Ha nem akkor ott az E3! :D -
#81532 Nem kell madárnak nézni senkit,főleg nem a szervizeseket, világos nekik hogy mire kell a 3.55 :)