PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyszerû. Fogsz egy stílfûrészt majd néhány határozott mozdulattal felfûrészeled a ps burkolatát. Keresel benne egy megfelelõen nagy helyet ahova aztán egy kalapács némi gépzsír (hogy simán becsusszanjon) meg jó sok ragasztó segítségével beapplikálod a routert. Fúróval fúrsz egy plusz lyukat a burkolaton a kábelnek majd visszarakod a burkolatot és némi szigszalaggal rögzíted.

Örülök hogy segíthettem.
Falkon
Éreztem hogy valaki elsüti ezt a poént 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Amennyiben kellõen pici a DanielT által javasolt router, akkor akár PSen belül is megoldhatod

Falkon
Ohh hogy kapnál be egy békát! 😄DDDDDDDDD Ps-en belül gondoltam.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

DanielT
Megoldható egy 4-5 ezer Ft-os kiegészítõvel, amit a fektetve elhelyezett PS3-ra rá tudsz rakni. Ha ügyes vagy, az állítottra is. A neve Wifi router, mindenhol kapható.
Falkon
Értem. Elsõsorban engem telefonnal érdekelt volna.

Yoda: "alap lehetõségként nincs ilyen benne" Nekem ebbõl az jön le, hogy viszont valahogy megoldható?

shaddam
Telefonnal nem,de van psp játék+jön a ps vita ott van lehetõség hogy ad hoc játékra.Elméletileg.Nem próbáltam soha

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Yoda001
alap lehetõségként nincs ilyen benne

http://9gag.com/gag/5135249

Falkon
Olyasmire gondoltam.

Mármint hogy kb wifi hotspot legyen a PS3? Szerintem ilyet nem tudsz vele csinálni.

Falkon
Sziasztok!

Ps3-on van olyan lehetõség, hogy rádugom a net kábelt, és a ps3 wifit sugároz, amit betudok fogni telefonnal? Vagy ez teljesen lehetetlen?

Azért azt megnézném, hogy milyen törvény alapján nem lenne szabad eladnom egy használt játékot.

Az Xboxom nem vitt semmi classicot normálisan szal az felejtõs (GTA 3/Vice City bugos, MAfia alapból nem, Star Wars kotor bugos)

Szeretem a cicákat

sure
"jah és a törvény nem bünteti..."

Minden játék hátulján ott van: RESALE AND RENTAL PROHIBITED, tehát éppenséggel büntethetné, de nem foglalkoznak vele (legalábbis egyéni szinten), talán még nehezebb - ha nem lehetetlen - bizonyítani, mint a warezolást.

Isten nem bottal, hanem VMware.

LeventeV
azért a kiadók ettõl az évtõl elég szép hasznot húznak a használt játék piacból ami nem a vevõnek hanem az eladónak rossz.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Szerintem mindenképp az exkluzív címek alapján dönts:
Fable 2, Lost odyssey, Alan Wake lázba hoz? Akkor gondolkodj x360on
Lost odyssey tényleg nagyon jó játék. Nem igazán vagyok oda a JRPGért de ez nagyon tetszett. most nyomom 4. alkalommal.
Ha ezek egyáltalán nem hoznak lázba akkor egyértelmûen ps3.
Kb a/4 oldalnyi exkluzív címet tudnék összeírni.
Viszont szerintem egyáltalán nem csunyábbak a multiplatform játékok a ps3on. Sõt az "új" final fantasy pre renderelt cuccai ps3on szebbek.
Egy biztos: PS3on több minõségi exkluzív címet tudsz megvenni, szóval azzal több ideig kihúzod.
(Uncharted 1,2, Killzone2,3 Resistance 1,2, Little Big Planet 1,2 Motorstorm, Heavy Rain, Metal Gear 4, Gran turismo 5, ratchet and clank, God of war trilógia)
Nem beszélve olyanokról ami ps3 exkluzív tartalmakat "tud":
Bioshock1 (Little sister rescue pályák, new game+)
Eternal sonata

Ami még szempont lehet:
Xbox360 viszi a xbox1 nagyrészét. (ha van vinyó a gépedben)
Ps3 nem visz ps2 gameket, csak ps1 játékokat (kivéve a legõsibb ps3akat, de nyilván nem olyat fogsz venni)

Csupi05
Elég rossz filmet nézel... Jah és azért adtam el pl. az f1 2010-et, hogy meg vegyem az f1 2011 újan. Szóval ez egy kúrva nagy tévhit amit te mondtál. Ami kevésbé mozgat meg játék azt persze használtan veszem meg, mert lehet, hogy nem ér meg nekem annyit, hogy újan megvegyem, de azt már megvette valaki, mert õt jobban érdekelte. De azért kicsit sem warez, jah és a törvény nem bünteti...

PS3 slim 120Gb... PSN: Csupi-87_04

"Másrészt ezeknek is ugyanolyan nagy arányban van YLOD elhalálozási aránya mint a PALos gépeknek ?"

Szerintem elhalálozási 'arányról' hitelt érdemlõen egy szerviz tud nyilatkozni, nem pedig 1-1 példányt használó user.

?

Szeretem a cicákat

Költõi volt a kérdés. Pontosabban rögtön meg is válaszoltam a kérdés után 😊

vortel
A MAG-ot sokan játsszák még PSN-en, érdemes megvenni?

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Nem tudom miért nem tudnak amúgy valami szavazás szerût fellõni

Elég régóta mûködik ilyen, nagyjából semmiféle eredménye nincs. A Sony a support mellett szarik a feedback-re is. Ez van.

Papesz

De mégis, senki sem merne PS3-at lopni, de SW-t azt igen. Miért?

Azért ez nem túl bonyolult. Ha hardvert is lehetne letölteni a netrõl, akkor kábé mindenki letöltené.

Papesz

Nem tudom miért nem tudnak amúgy valami szavazás szerût fellõni, amiben olyan lehetõségek közül lehetne választani, amit meg is tudnak valósítani. Mert azért a háromkívánságnak nem sok értelme lenne, mert biztos csomóan jönnének olyan ötletekkel, amik üzleti okokból nem megvalósíthatóak.
Viszont, ha legalább a felhasználók véleménye alapján rendeznék sorba a terveiket, az sokkal szimpatikusabb megoldás lenne.
Ha jól tudom pl GT5-be elég sok módosítás a userek véleménye / szavazatai alapján került bele.

igen, lustaságból szoktam néha használni híreket / fórumokat olvasgatni, és egész jó lenne, ha nem lennének idegesítõ hibái. De szerintem ezzel nem fognak már semmikor foglalkozni...

Azért azt a rohadt böngetõt fejleszthetné a Sony! Sajnos ebben az FW-ben sem tette meg. 😞
Játszik itt valaki a Star Wars: The Force Unleashd-del?
Ez kétségtelen. <#vigyor2> És tényleg off irányba vittem a témát. Egyedül az volt a célom, hogy világossá tegyem: nem minden fekete vagy fehér.
vortel
Te mirõl beszélsz? 😊

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Egyébként a külföldi rendelésemmel támogatom a postást. Munkát adok neki a csomagom szállításával 😊 Ahogy más meg munkát ad a boltosnak.

Igen, ez a saját kommentjeim írása közben is bennem volt. Mármint az, hogy miért nem itthon veszek játékot és miért külföldrõl. De azért ez élesen elválasztható a warezolástól.

Én elsõsorban a sw fejlesztõk lenézésére/megkárosításukra vagyok különösen allergiás (ahogy írtam, én is ezzel foglalkozom kb 150 kollégámmal együtt, igaz nem játékipar)
Ugyanolyan magasan képzett és keményen dolgozó emberek írják ezeket a játékokat több évi munkával, iszonyat költséggel, mint a hardware-t. Nincs különbség. De mégis, senki sem merne PS3-at lopni, de SW-t azt igen. Miért? Mert az nem látszik, nem tudják meg. Lehet sunyin csinálni.
Tessék bemenni egy konzolboltba, és kivinni az ajtón egy játékot fizetés nélkül. Miért? Mi a különbség? Az, hogy viszed vele egy kis anyagot is, nem csak a biteket?

Visszatérve az itthoni/külföldi vásárlásra: ebben semmi genyóság nincs. Ilyen a gazdaság, ilyen az Únió ha úgy tetszik. Ha mi tudnánk valamilyen terméket itthon adni jó áron, akkor meg fogják rendelni tõlünk ugyanúgy a külföldiek neten keresztül.

Egyébként Magyarország ilyen szempontból mindig is az a hely volt ahol érthetetlenül magas árréssel dolgoznak. Nézzétek meg a BluRay filmeket. 5-6 ezer forint még mindig darabja. Külföldön már rég 1500-3000 körül mozognak. A hangszererõsítõm itthon 400.000 Ft lett volna, Bécsben 240.00 Ft volt. Miért? Nem sajnálom a magyar importõrt, hogy nem neki adtam 160.000Ft-ot a szinte semmiért.

Az egyetlen dolog, amit elkövetek azzal, hogy nem magyar konzolboltban vásárolok, hogy nem járulok hozzá a 2-3 konzolboltos megélhetéséhez (akik szintén külföldrõl hozzák ugyanúgy mindenféle csatornán a cuccost). Egyébként a játékaim kb felét itthoni boltokban vettem, mert néha azért elõfordult, hogy a külföldi árhoz hasonló árban adták.

De ennek semmi köze a SW lenyúlásához. Jót lehetne errõl sörözés közben vitatkozni, és végülis itt sem rossz, amíg nem nyom el más témát.

Sajnos igazad van, de azért csak teremt egy-két munkahelyet a magyar viszonteladó és jó esetben az adójukból épülhet egy-két játszótér vagy óvoda. A rossz esetet nem szeretném megtárgyalni. Ahhoz kevés vagyok.
MikX
Az, hogy milyen hatással van a gazdaságra...
Legtöbb itthoni konzolüzlet is külföldi kapcsolatok révén szerzi be a játékait, legtöbb üzlet, mint ahogyan szinte már minden ebben az országban, külföldi kézben van... Mezõgazdaságon kívül beszélhetünk még magyar gazdaságról?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

zsolt515
Ha külföldrõl veszek játékot akkor bankkártyával kell fizetnem vagy van futáros lehetõség is?
Eddig mindig itthon vetten a játékaimat...ha bankkártyával kell fizetni akkor ezután is így lesz mert nekem az nincs...

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Azért ne szaladjon már el velünk a ló. Aki warezol az az esetek túlnyomó részében úgy se venné meg ezeket a játékokat és amúgy is csak annyi szórakozást nyújt neki, amennyit a lemez ér, amire kiírja. Ha eltekintünk a multis csíterektõl - ami amúgy nehéz, beismerem - nem okoznak problémát a kiskalózok a becsületes gyûjtõknek. Persze aki benyeli, hogy a warez miatt drágák a játékok, az élhet abban a hitben. Én is warezosként kezdtem, majd az elõzõ generációban szépen jöttek a használt játékok, de már egyre több day1 vétel is befigyel. Szóval elõbb-utóbb benõhet a warezos feje lágya és legális útra léphet. A vitakör következõ napirendi pontjaként pedig elõhozakodnék a külföldi játékrendeléssel, ami a magyar piac számára egyenértékû a warezzal/elsorvadással. Lehet ezen is csámcsogni. Csak a gyûlölködést meg arroganciát hanyagoljátok már a topicból.
Törölt felhasználó
Új Driver demót tesztelte már valaki?
MikX
Jó... azért azt tegyük hozzá, hogy a warner hülyesége egy vicc... felmész egy torrentoldalra, és az elsõ camos szar, az tuti valami orosz fos, argentín felirattal, képernyõ fele levágva, többi sötét és homályos, hang rossz, belenevetnek...
Meg is érdemli, aki azt végignézi, és sajnál egy ezrest mozira is...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

baggins
Nem. A konzolozás luxushobbi, akár tetszik, akár nem. Ha csóró vagy, válassz más szórakozást, gyûjtögesd a bélyegeket a rokonok leveleirõl, vagy akármit, de ne szúrd el a magyarok esélyeit és ne rontsd tovább a megítélésünket, ahogy a filmeket premiervetítéseken felvevõ és torrentre feldobó hernyók. Bocs, de ilyen emberekre nincs szüksége a magyar PS3 társadalomnak, van elég csaló a kekszbokszosok között bõven...

baggins
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
Egyébként a topicgazda feladata lenne, hogy a tolvajokat, vagy aki ezt reklámozza azonnal kivágja innen. Legalábbis ezt hirdeti a "Warez-azonnali bann" logo, nem?

dettó.
De azért vessünk egy rövid pillantást az olcsóbb játékokra, hogy mi mennyi újonnan (külföldi forrás, posta ktg nincs, szerintem megvan nektek honnan van...). Véletlenszerûen válogattam, nem érdekel, hogy tetszik-e nekem vagy sem, vagy újabb-e vagy régebbi:

GTA IV: 4060 Ft
Assassin's Creed Brotherhood 5012 Ft
Batman: Arkham Asylum 4332 Ft
Fallout 3: 4332 Ft
Uncharted: Drake's Fortune & Uncharted 2: Among Thieves (duo pack) 8004 Ft
Battlefield: Bad Company 2 5012 Ft
Red Dead Redemption 5420 Ft
Heavy Rain 5012 Ft
Assassins Creed 2 3380 Ft
Tom Clancy's H.A.W.X. 2 3380 Ft
F1 2010 5692 Ft
Metal Gear Solid 4: 5012 Ft
Final Fantasy XIII 4332 Ft

Ennyit arról, hogy nem lehet olcsón venni új játékokat...

Francba nem ide akartam.

A témához hozzászólva amikor megvettem a Ps3-at ezzel felvállaltam hogy megveszem hozzá a játékokat is. (Akkor még nem volt törés) Nem habzsoltam õket de azért ami tetszett azt megvettem rá. FF12, Star Ocean stb.
Nem voltam krõzus de ami bejött arra áldoztam és nem bántam meg. Ha ügyes az ember egész jó áron be lehet szerezni a nagy címeket.
Ha valakinek nem jött be a Catherine szívesen megveszem tõle. Írjatok pm-et.
MikX
Azért, mert te így látod, még nem így van... pl sokan megveszik 0day, s el sem adják, ott figyel a polcon, mert számára nagy értékkel bír, s sokan vannak, akiknek nem kell csak max 1 végigjátszás erejéig, no mármost ha nemlenne használt, akkor akit nem érdekel annyira az adott játék, meg sem venné, mert nem tudná eladni, hogy visszajöjjön egy kis pénze, s majd venne egy másikat, ergo kevesebb lenne az eladás, ezt garantálom...
Nekemis a kb20 játékomból van egy csomó számomra húzócím, amit 0day vettem ( UC1-2, GOW3, GT5, inFamous2, Heavy Rain, RDR, ACB, MGS4, Portal2, etc.), el nem adom soha, meg van pár amit kipróbálok, ezt vagy megveszem 0day, vagy cserélem, eladni nemigen szeretem. Jatekaim.hu-n fennvan, hogy cserélhetõ, és ha valaki rámír, és érdekel cserébe, akkor elcserélem, egyéb esetben marad a polcon.
Ergo új árának kb 60-70%-át visszakapom, és úgy veszem, hogy kölcsönöztem. Ez mégsem olyan, mintha torrentrõl lerántanám ingyé, aztán játkálnék rinyálni fórumokba, hogy ilyendrága, meg olyandrága, meg hogykell elindítani, meg mireírjam ki, és hasonlók. Aki egy fillért nem ad ki a játékokra, fõleg azokra, amik érdeklik, és szórakoztatják, az LOP, és kussoljon, ne reklámozza, és oldja meg magának a szopást ami vele jár, ennyi a véleményem.
Autót sem lopok, ha nincs pénzem újra...

Köszi az infót.
Azért átütõ dolog nincs túl sok benne, bár hirtelen nem is tudom mi lenne az.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Hogy ne errõl a csontig lerágott nevetséges témáról legyen szó egy kérdés:

NTSC(!!) CECHA01 60 GBos gépet Magyarországon lehet még kapni valahol ? Ebayen sok van de az macera.. Másrészt ezeknek is ugyanolyan nagy arányban van YLOD elhalálozási aránya mint a PALos gépeknek ?

Szeretem a cicákat

"MO egy kis GDP-jû ország, az ember megnézi hova tegye a pénzét, márpedig amit meglehet szerezni ingyen vagy párezer Ft-ért, azért csak a fanatikus vagy a hülye fog kiadni 10+ ezer Ft-ot."
ennyi

Szeretem a cicákat

Chris Redfield
Igen nem elhanyagolható, de abban nincs igazad hogy eladnak használtan és vesznek megint használtan ez közel sem a valóság.
Pont hogy a legtöbben újonnan megveszik. 1-2 hét, kijátszák ha jórészt single és 2-3 ezerrel olcsóbban elpasszolják azonnal. És megint vesznek újonnan és elsõként tudnak vele játszani.

Valamint amíg a warezból egyeltalán nem folyik be pénz, butaság akár egy lapon említeni a használtkereskedéssel.
És konzolok még csak a jéghegy csúcsán állnak, PC-n 10x-ese kb a warez, ott az eredeti játékokból lószar se jön be.
PC-n tapsikolnak ha megvan a 100000 eladot darab konzolon meg már ciki az 1 millió alatti példányszám.
Ezért hamar lemegy fingé-hugyé kategóriába a játékok ára, persze eleve újonnan a konzolosnak a 75%-a hogy egyeltalán rendeljenek belõle elõre pár 10ezret.
És a használt piacon balekokat kell keresni, hogy el tudj adni játékot. Ott a warez nem csak az újonnan vásárlás piacát ölte meg hanem a használt piacot is.

Nem is értem.
Ha használtan vesz valaki játékot, single-t csak nem venne, mert letölti bann veszély nélkül a netrõl. A multis játékokat meg a cd-kulcs veszélye miatt meggondolandó, akkor valszeg bemegy a boltba és megveszi újonann az adott játékot, és akkor azt a cd-kulcsot csak õ fogja használni/ismerni.

De vannak hálisten balekok, egy játék extra gyémánt kiadását megvettem 2000ft-ért, és fél év után egy srác eljött érte 3000ft-ért hogy megvegye...mondom oké. <#alien>
Gondolom ezekben jórészt egyetérthetünk.

vortel
én ezeket értem, de szerintem akik warezolnak, azoknak 90 %a, az a büdös életbe nem venne játékot újonnan, esetleg használtan. Amiben viszont tévedtek az a következõ: Ha valaki használt játékot ad-vesz valószínû nem új játékod fog venni, tehát ha megvesz 10 ember 5 különbözõ játékot fejenként, majd azt cserélgetik, akkor ott vagyunk, hogy játszottak 50 játékkal és fizettek 5-ért. Azért ez sem elhanyagolható bukta a kiadóknak.

Chris Redfield
Kb annyi az eltérés hogy a fejlesztõk összeragasztanák a két mancsukat ha a warez helyett a használtpiac lenne. Fõleg PC-n.

Mivel a használt piac a játékosok kis rétegét tudja csak kiszolgálni, a maradék elmegy a boltba, fõleg ha zsír újan olcsóbb külföldi árak vannak mint sok használt itthon, ellenben a warezzal, ahol 1 példányt sokszorositva töltenek le, terjesztenek.

Használt piacnál 10millio emberbõl kell 3millónak a GT5 akkor 2milló megveszi 0day, ebbõl 200ezer ha eladja, de sokat is mondtam és maradt megint 800ezer ember aki nem jut használthoz olcsón és elmegy megveszi, aki eladta az meg visszaforgatja nagy %-ban.

Most wareznál meg mivan? ha esetleg 1 ember megveszi vagy hülyeséget mondok ellopja eleve és feltölti, akkor 3millio tag lewarezolja, nem mindegy hogy 2.800000 példány forog körbe 3000000 helyett vagy max 1 aranyminta a 3000000 helyett, de ezt nem is kellene ecsetelnem ennek magától érthetõdõnek kellene lenni.
Gondolom már te is látod az eltérést, különbséget.

DanielT
Na, akkor gondolkodj azon, hogy amivel seftelnek a népek, azzal keresett -e a kiadó? És a warezzal?

Aki csak használtat vesz, abból nem látnak a kiadók pénzt, csak közvetve, hisz aki újan vette, majd eladja, az ugyanúgy fog venni újat, sõt gyakrabban, hisz visszakapott valamennyit a másik árából.

Ugyanúgy mûködik mint a használtautó piac, kár is összehasonlítani a warezzel.