89387
PlayStation3
  • arty
    az uncharted1-et nem vetted meg?! :O
  • skygt90
    Sziasztok. Melyik játékokat érdemes beszerezni PS3-ra ? Eddig ezeket vettem meg : Uncharted 2-3 , Killzone 3, God of War 3 , Gran Turismo 5 ,Little Big Planet 2 , Red Dead Redemption , Resistance 3.
  • Vadnokedli
    Resident Evil 6? enibádi? Shepherd_6061 ONLY MIKROFÓÓÓÓN
    Próbálgatom beállítani a Media Szervert, de ezt a hibát kapom miután látom a gépemet : DLNA protocol 2114

Valaki tudna segíteni mit kell csinálni, mert hiába guglizom, az nekem magas angolul.
  • The Protector
    buborékban lesznek a telepíthető játékok a game szekcióban.telepít-játszik.
  • Vadnokedli
    ahol a játékok vannak ott tudod telepíteni őket.
  • Ironmask
    Amúgy ezzel a kártyával mit tudok letölteni?Mert DLC-ket nem nagyon próbálta, de nem jött össze leszedtem 3 minijátékot, de nem tudom, hogy hova mentette le nem találom a winyón.valaki tudna segíteni?
  • Vadnokedli
    Nem nagyon szabad kihúzni a PSt mert corrupted lesz és telepíthetsz újra mindent, és a mentéseket is elveszítheted. Van a PS+ feature ami automatikusan letőlt. lehet ez pont akkorra esett amikor ki akartad kapcsolni?(bár kétlem.)
  • Ironmask
    Egy kérdésem volna ma vettem egy 90 napos PS Plus kártyát aktiváltam működik meg minden, de a gép nem engedi, hogy kikapcsoljam elkezd tölteni játékokat a Battlefield 3 le is jött, de nem tudom el indítani meg semmi.Miért van ez?Húzzam ki a ps-t a konektorból?vagy mit csináljak???
  • unrealnoise
    FIFA 13 PSN-es megvételében nem lenne érdekelt valaki? Én megvenném, aztán a másik gépen is lehetne aktiválni, természetesen a játék árát felesben állnánk. ha érdekelne valakit, az írjon egy PM-et. még ma letudhatnánk. :)
  • Vadnokedli
    Ez viszont nem jó mert panelba pillanatok alatt be porosodna
  • The Protector
    Istenem.....ez nagyon de nagyon nagyon gagyi.
  • Fidolorous
    és az egész annyira silány hogy a sony egy vicc lett nálam.
  • n000rbi
    2:37-nél láthatod is
  • n000rbi
    Gombnyomásra nyílik, de kézzel kell visszatolni...
  • Vadnokedli
    Ez az uj ps 3 milyen? Kézileg kell felnyitni vagy elcsusztatni hogy berakja az ember a lemezt?
  • lowdog
    ha fut valamilyen media server a gépeden, annak a beállításait nézd meg, illetve hogy kompatibilis-e ps3-mal

vagy töltsd le a "ps3 media server" nevű programot a PC-dre, abban beállítod hogy hol tárolod a filmeket a gépeden, azokat látni fogja a konzol
  • The Protector
    fw=firmware
    cfw=costumfirmware
    Az fw teljesen gyári míg a cwf az buherált.3.55-ös fw-t lehet cfw-re alakítani hogy menjenek a warez játékok.Ha efölötti fw-d van akkor nem tudsz warezolni,sem homebrow játékokat progikat futtatni.
  • Yoda001
    PSN előreláthatólag meddig lesz off?
  • mistermiskolcz
    sajnos nem tudom mi az a 3.55ös cfw, de ha valami flash szerű dolog, akkor nem használom, teljesen gyári a gép
  • Vadnokedli
    En az 1 et tolom.
  • sanyiute
    nem szeressük a kúpot!:D
  • TDC Geronimo
    Borderlands 2-őt tolja valaki coopba?

oO_Gero_Oo a PSN nevem, ha valaki esetleg szeretné majd kipróbálni a coopot.
  • Goo
    Azt szeretném megkérdezni, hogy a Bayonetta játékban az angyaloknál konkrétan az affinity-nél, a fehér váz a bőre vagy a páncélja? 2 helyen is olvastam hogy a páncélja és nem a bőre. Azért kérdezem, mert azt elfogadtam, hogy angyalokat kell gyilkolni, de hogy meg is nyúzzák őket, az már annyira nekem nem jön be. Ezért kérdezem, hogy ez a páncélja-e és a páncélja nélkül így néz ki valójában, vagy az a megnyúzott külsejük-e a játékban. Én azért is gondolom, hogy az a páncéljuk, mert egy részt a játékban letörik és merev és mészházra emlékeztet, és ekkor látszódik meg az angyalnak a feje, ami úgy néz ki mint egy bogáré, "Csápok és sok pici szem".

Előre is köszönöm a választ! Nagyon örülnék neki ha valaki esetleg tudná a választ! Még egyszer köszi!

UI: Először az x-esektől kérdeztem meg, de ott erre nem kaptam választ, ezért gondoltam itt is megkérdezem!

Üdv. Goo!
  • Fidolorous
    ha pendrivera ráteszed a kívánt filmet, zenét (lehetőleg ROOT könyvtárba) akkor automatikusan meglátja a gép és átudod majd copyznihard drivera. van más megoldás is, de nem feltételezem hogy 3.55ös cfwt használsz, anélkül ez a legegyszerűbb Szerintem.
  • mistermiskolcz
    ?
  • Fidolorous
    pendrive a kulcsszó.
  • mistermiskolcz
    Sziasztok!

Új PS3 tulaj vagyok, most állítgatom be a gépet.
    Az lenne a kérdésem, hogy a Videók részben látom a saját gépem USER felhasználóját, de hiába pakolok képeket, zenéket, videókat a mappákba, a PS3 nem látja.

Hogy lehet beállítani, hogy ezeket letudjam játszani a PS3-on?
    Wi-fi routerral van összekötve a két gép.

A válaszokat előre is köszönöm.
  • davidka003
    Nekem tetszik az új superslim. Lehet veszek is egyet karácsony után.
  • rara1
    és persze jól szellőző helyen kell tartani öket!!!!!
  • Fidolorous
    És duci 60 gigás első szériás gépnél ? (szóljatok még hogy hány formában fogalmazzam meg hogy észrevehető legyen)
  • n000rbi
    Reméljük :)
  • skygt90
    sziasztok. Jövő évre érkezik még exkulíz cím ps3-ra ezeken kívül ? : The Last OF Us , Beyond : Two Souls, God Of War Ascension,
  • The Protector
    Megfelelő kezelés mellett a slim gépek jól bírják a strapát.Gyakori portalanítással és odafigyeléssel(nem teszek be porosan lemezt,egyenesen teszem be mert a gép elkezdheti baszogatni a lemezt félig behúzott állapotban) meg lehet hosszabbítani az élettartamot.A cigire is figyeljetek,a nikotin lerakódik az olvasófejen és megöli azt.Erre figyeljetek minden cd-dvd-bd olvasónál.
  • arty
    ki lehet hibást fogni, de a legtöbb sok sok évet elmegy gond nélkül :)
  • Fidolorous
    erre énis kíváncsi lennék, hogy melyik a legbiztonságosabb használati módszer, mivel én 60 gigásat vettem ugyebár és azért a para igencsak bennem van :D
  • Ozzyehh
    Nekem egy olyan kérdésem lenne srácok, hogy egy ps3 könnyen elhasználódik vagy tönkre tud menni? persze csak ha játszom rajta és nem vágom oda semmihez:) ?azért kérdezem mert használtan vettem egyet ,de semmi baja sincs csak kérdezem, hogy aggódnom kéne esetleg hogy hamar tönkre megy? vagy ezek direkt" masszív játékra" vannak tervezve?
  • The Protector
    mellesleg olyan nevet válassz amit játékban is szeretnél viszont látne mert ami az avvod neve,az lesz a játékban is!
  • The Protector
    sajnos nem néha,hanem oda majdnem mindig előbb jönnek.
  • arty
    a fő accountod UK legyen (ne magyar), és csinálj egy US-t is mellékesen (néha oda jönnek előbb demok, stb)