89387
PlayStation3
-
#81811 Ilyet még nem csinált az enyém. höhö. de jó tudni hogy erre is számítsak 2 év után akkor kb. :D -
#81810 Hát igen csak érdekes volt... megszeretném venni az AC3 at szerdán és gondoltam megkérdezem mi lehet mert nem akarok pénzt kidobni az ablakon :) de csak kibírja akkor ezekszerint:) -
#81809 nálam szinte minden játék seekel, durván hangos - de mindig is ilyen volt :) nem aggódok, mert tudom, hogy egyszer úgyis tönkremegy :D (mint minden sony cuccban az optikai maghajtó...) -
#81808 Hm hát eddig nem volt a black ops is teljesen halkan futott nem volt ilyen egyik gammánál sem:)
nem rég kezdte ezt el , de am most próbáltam ki a Ghost recont nyomtam egy kis kampányt amíg betöltötte adta ezt a seek hangot aztán teljesen smooth az egész szal köszönöm a gyors választ megnyugodtam :) -
#81807 sima seek hangnak tűnik (azaz amikor a fej rápozicionál egy területre)
ha eddig nem volt, lehet h lett rajta egy mikrokarc, egy porszem, ami miatt párszor újra kell próbálnia, mire olvasni tud adott területről, stb -
#81806 0:19 től nézzétek, ghost recon future soldiernél csak az elején csinálja -
#81805 Sziasztok:) mostanában ha berokaok egy játékot ez a hang fogad amikor betölti a dvd-t
de játék alatt nincs hang... ez normális? ja és black ops alatt folyamatosan
-
#81804 próbáld ki :) de szerintem fail lesz. -
#81803 Nekem magyar cím van megadva junájtidKingdámrá. :D Akkor mi van ha csak az ország nem stimmel? :D -
#81802 és írtak vissza? -
Richard Wyeth #81801 Jah ebbe futottam bele én is a paypalos mizériánál, azért én írtam a Sonynak :D -
#81800 ha a géped skáláz, nem a kijelződ, az lehet jobb és rosszabb is (attól függ melyik méretez szebben - pl egy monitor esetén vszeg a ps3, egy jó tévé esetén vszeg a tévé)
én bepipálom a 720/1080p-t és nemérdekel a továbbiakban :) -
Fidolorous #81799 de akkor az eredmény gyakorlatilag jobb nem ? csak azt nem értem akkor hogy alapból ha ez támogatott akkor miért nem indul el így, és miért kell hozzá ilyen nyakatekert módon kiszedni a 720p támogatottságot. (és akkor más játéknál megint mehet az ember a settingsbe, mert ott meg behozza a 480p-t) -
#81798 az XMB-n (menü) és pár játékon kívül sose ad ki valós 1920x1080 pixelt a ps3!
néhány játék esetén felskálázza a kisebb felbontásban renderelt képet 1080p-be, de ez is viszonylag ritka
a gta4 esetén a 1152x640 a natív felbontás, ezt méretezi át a ps3 1920x1080-ra és adja ki a hdmi kimeneten! -
Zozo76 #81797 Nem hiszem hogy a GTA4 1080p-be menne PS3-on. XBOX-on biztos hogy nem abban megy, de sztem a PS-ben sincs hozza eleg graft. Viszont ez azert erdekes mert az XBOX felskalazza (vagy le) a kepet a beallitott felbontasra, a PS3 meg ugy tudom csak nativan tudja kikuldeni es a TVnek kell skalaznia (ami nyilvan nem annyira elegans megoldas de ez most mindegy). -
Fidolorous #81796 Azt tudjátok esetleg, hogy ha FORCE-olom a Full HD-t akkor az valóban 1080pben jelenik meg ? Eddig két játéknál vettem észre hogy műkszik a dolog Downpour meg a GTA 4, legalábbis a TV-m határozottan állítja hogy 1080p. De vajon tényleg az ? -
#81795 Akkor ezt szívtam meg. Hát elmennek ám... -
Zozo76 #81794 Nalam is az egyik XBOX dsub-al (vga) kotve az monitorra (DVI es DSUB van rajta). Teljesen jo a kep. Felesleges turazni azon hogy minden aron digitalisan akarjatok rakotni. Foleg hogy a jatekok nem is futnak full HDben csak 720p vagy nemelyik meg az alatt is. -
#81793 Ja és jut eszembe ha ezeket mind megcsinálnám attól még hang nem lenne sehogy sem, mert a monitoron nincs hangszóró meg DVI amúgy sem viszi át a hangot. Ehhez még kell, hogy a box analóg kimenetéről levegyük a hangot és mondjuk RCA-val rákössük HIFI-re.
Szóval mindenki döntse el, hogy megéri-e a sok szarakodást.
-
#81792 Igen de mint mondottuk az az alap probléma, hogy nincs a monitorunkon HDMI bemenet.
Ha lenne akkor nyilván rákötnénk simán az Xbox-ot vagy PS3-at.
DVI van meg display port meg az analóg.
HDMI switcher működhet de akkora ráfordítás kéne, hogy nem éri meg.
VGA-mon csak DVI van. Most akkor nekem kellene egy DVI-HDMI kábel ami megy a switcherbe. Akkor kellene ezen kívül egy HDMI-HDMI kábel ami megy a boxból a switcherbe.
Most eddig úgy állunk, hogy 2 kábel megy a switcherbe. És kellene mégegy HDMI-DVI kábel, hogy monitorba tudjuk dugni.
Gyakorlatilag 3 kábel kéne meg szarakodás Kínából aztán a fene tudja, hogy működne-e szépen. És mire onnan megjön 3-4 hét.
Inkább vettem Microsoft HD AV kábelt használtan 3,5k-ért vaterán.
Később meg ha lesz LCD TV-m akkor csak eladom az analóg kábelt és kész.
De 3 kábelt eladni meg a switcher problémásabb. Nekem nem éri meg. -
#81791 de arra is javasoltak neked hdmi switchert, nem? kb 2500-3000ft kínából -
#81790 Illetve a másik megoldás, hogy HDMI-DVI átalakító csak frusztráló, hogy ha a PC-t akarod használni akkor azt kell bedugni ha meg a PS3-at akkor azt. Hosszút távon nem bírnám, az a kb 1 hét elég volt amíg így használtam. -
#81789 Hát Xbox teljesen jó analóg kábellel is, kb 5%-al életlenebb, mint a digitális ha minőségi Microsoft kábelt használ az ember.
PS3-nál nem tudom mennyire lesz szép a kép analóggal. -
#81788 értem, köszönöm! -
#81787 Mondom, hogy működik csak nem úgy ahogy az emberünk akarja.
Ha van a PC-dben egy display portos VGA akkor rátudod kötni egy HDMI-s monitorra. Erre találták ki nem másra. Sok monitoron még nincs display port de mondjuk a VGA-don már csak az van akkor ez teljesen megfelelő.
De igen gyakorlati tapasztalat és milliószor átbeszéltük már a két legnagyobb monitoros bolttal (monitorguru, oaziscomputer) és nem lehet megoldani.
Megoldás: Vagy vesz valaki HDMI-s monitort vagy a Dsub bemenetre köti a PS3-at, Xbox-ot. Én is így tettem. Analóg kábel is jobb mint a semmi.
Sajnos a gyártók több monitoron erőltetik ezt a Display port mániát de kb semmi jelentősége, bőven elég a HDMI 1.4.
Csak a display port ingyenes, mert nincs licensz díja ezért használják mostanában, HDMI-ért meg fizetni kell a cégeknek ha be akarják rakni a monitorba. -
Neoncsoves #81786 szóval akkor felejtsem el a Dell monitoron ps3azást? :\ -
#81785 ezt jó tudni :( viszont akkor a kérdés: miért forgalmaznak egyáltalán ilyen átalakítókat, ha úgyse működne?
(nálad gyakorlati a tapasztalat?) -
#81784 Még jó, hogy benéztem ide pedig nincs is PS3-am.
Nos éppenséggel nekem is Dell monitorom van és a display portra nem lehet kötni se Xbox-ot se PS3-at mivel az összes átalakító csak arra van, hogy a display portos VGA-ból csináljon egy HDMI-t amit a monitorra tudsz kötni. HDMI-ből átalakító display portra olyan 20-30k körül van szóval nem éri meg. A HDMI nem ismeri a display portos szabványt ezért nem is lehet olcsón átalakítani. Viszont a display port ismeri a HDMI-t ezért kompatibilis vele ergo olcsó az átalakító. -
#81783 Nekem hál'istennek be van azért spájzolva egy-két exkluzív (uncharted3, yakuza4), amivel elleszek a télen :) -
#81782 remélem csak az uj dizájnból felejtették ki őket és pótolják :((( lassan tényleg nem lesz miért belőni a gépet ... :( -
#81781 Azaz, ismerem, de nem ugrik be melyik volt az utolsó...
Egyébként az USA-ról is mintha eltűnt volna Christina Lee és a Pulse. -
#81780 :(((
szeptember közepi részek még voltak, talán a 048-as?
(ezekre a 10-15 perces játékokkal foglalkozó, könnyed kis videokra gondolok) -
#81779 Én mintha egy ideje már a régiben sem láttam volna friss epizódot. (ha egyre gondolunk) -
#81778 felraktam a frissítéseket. PSN access nem lesz többet vagy csak én nem találom ebben az uj, hulladék rendszerben? -
#81777 ebbe bedugod a hdmi kábelt és ezt bedugod a displayportodba -
Neoncsoves #81776 szóval ezzel be tudom dugni a DisplayPortos monitoromat a PS3 HDMI kimenetébe? nem fordítva kell (ps3ből jön a hdmi kábel amit átalakít displayportra és az megy a monitorba) ? -
#81775 őő -
Neoncsoves #81774 valaki? :\ -
#81773 nem gáz, hiszen oda többen járnak - csak végülis Moby megadta a racionális, még kifizethető kütyü linkjét
neki lehet hinni, ért hozzá :)
---
amugy paypallal vigyázzatok! most jött a levél, h immár lehet vele psn-re pénzt tenni:
- haver keserű tapasztalata: csak akkor ha a paypalos cimed = a psn-en regelt címeddel! máskülönben ugyan cancel-re fut a kísérleted, de a pénzed 2 hétre lezárolják a számlátokról!!! :( -
#81772 Neked is köszönöm szépen a választ.Nagyon hálás vagyok a segítségért és bocs h teleszemeteltem a topikotokat egy tökre nem oda illő témával.