PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Hol a legolcsóbb most az Uncharted 3, elõrendelést illetõen?

LeventeV
tetszik ez a reklám <#eljen>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

OptimusPrime
Ez nagyon jó, a AC-s ruha baromira must have kategória! 😊

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

n000rbi

😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Én már több alkalommal is vettem innen...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://feltoltokodok.hu/vmchk.html

Olcsók gyorsak és megbízhatóak. Ha nem akarsz a csomagküldéssel bajlódni akkor tulajdonképpen kb fél óra alatt megkapod a szükséges feltöltõkódot.
Hol érdemes kártyát venni?
deep
Asszem ezt az egyet fogadja el.
Fura. Akkor nekem lehet hogy azért nem megy mert Mastercardom van. Pedig mindenütt tudok vásárolni vele kivéve a store-n.
deep
Én a mai napig vígan vásárolok a store-on az OTP által kibocsátott Amercian Express kártyámmal, pedig Budapesten élek.
Nivea
Hello!
Zavvirol már nem lehet rendelni? Mindig visszabodbja a kártyám, régen nem csinált ilyet.

hali

lenne egy kérdésem, ha ps3-at 4:3 as tvére kötöm, (vagy monitor) akkor a gépen be lehet állítani hogy a képarány 16:9 legyen, magyarul legyen benne alul felül fekete csík, széles kép......!!!??
Sajnos nem. Ha csak nem élsz az angol/usa store által VALÓBAN lefedett tetületen akkor nem fogja elfogadni kártyádat mindegy milyen van.

Hogy melyikrõl érdemes vásárolni? Változó. Ahol éppen jobb játékokat/árakat/akciókat látsz. Csak arra vigyázz hogy pl EU-s játékhoz ne az US-store ból vegyél kiegészítõt mert akkor nem fog mûködni. Feltöltõkártyákat jó áron lehet beszerezni ha jó boltból rendeled.

az US-talán annyiból jobb hogy pl míg a EU-s legkisebb kártya 20-font addig az USA-ban 10 dollár. Így pl nem kell többet venned ha csak 1 játékot vennél.
Sziasztok!

Nem rég vettem PS3-at és még csak most kezdem kiismerni, és egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek, hogyan érdemes PSN-en vásárolni? Be vagyok regisztrálva UK és US store-ra is, melyikre érdemesebb inkább tölteni? Sajnos a PSN feltöltések árfolyamáról nem sok fogalmam van, de számomra az angol tûnik drágábbnak. A másik kérdésem az lenne, hogy inkább feltöltõkártyát használjak a feltöltéshez (elég drága mulatságnak tûnik) vagy megoldható a dolog bankkártyával is? Ha igen, egy kis segítséget kérnék ebben, hogy hogyan.

Elõre is nagyon köszi mindenkinek a választ.
shaddam
El is van.Lassan de szaporodunk

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Üdv.
a Battlefield 3 ps3-ra MOVE használatot támogat ?
Vegyetek olcsóón játékokat.
Link

ViniSoundz
joinoltam. majd fogadd a kérést.
Valakinek nincs kedve kicserélnie egy flashelt xbox360ast egy NEM flashelt ps3ra? a részletekért írjon rám...

cloud.strife
Ha esetleg kell valakinek Fifa 12 PS3-ra, fóliás, hivatalos, szállítással 9990.-

www.digimomentsvideography.com

shaddam
BF3 bétázók, meg a leendõ játékosoknak ajánlom figyelmébe a Battlefield.hu platoonjait.Mivel nem enged crossplatform belépni, ezért minden platformnak csináltunk sajátot.A belépés ea=origin accal történik a battlelog felületébe.
PS3
XBOX360

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

FuRiONight
2011.09.21-én vásárolt Xbox 360 slim 4GB eladó, minden tartozéka hibátlan és karcmentes, van hozzá egy Gears of War 3,ami szinten hibátlan és karcmentes.

VAn hozzá rendes, Microsoft-os füles, nem az a gagyi ami alapból jár a 250gb-oshoz.

Posta van a vevõ terhére!

Csere érdekel PS3 slimre!

[PC GAMING]

Bandi 18
Sziasztok

Tudnátok mondani hasonló játékot PS3-ra mint Nintendora a Legend of Zelda ?

A Catherine megjelent már az EU-ban? Valamint nem lehet tudni hogy van e rajta japán hangsáv?
Gyorsan meguntad... 😊
vixo
Sziasztok! Eladó egy kifogástalan állapotban lévõ,alig használt mindössze 2hónapos(tehát még 10hónap garancia van rá) PS3 Slim 320GB konzol! Minden gyári tartozékával(Kábelek,joy,füzetek,doboz)+1db eredeti játék(infamous2) szintén kifogástalan mind a lemez és mind pedig a tok(karcmentes) és szintén van még rá 10hónap garancia! A gépen a legújabb szoftver található: OFW3.72 Érdeklõdni lehet privátban.

Gideon Wieth
Itt van minden leírás :-) Igazából nekem a sima collectors is elég lenne, de azt még ennyire se tudom megszerezni MO-n, mint ezt :-)

KLICK

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Ennyiért mi lesz benne? Egy igazi AK-47-es és a cég titkárnõje lefekszik vásárlóval?
Gideon Wieth
na sikerült megtudni, hogy honnan lehet Uncharted 3 Explorer kiadást szerezni :-) Bár a hazai ára durva lesz, kb 38 000 ft :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

malter
igy jo lett köszi😊
asysoft
Beállításbeli probléma, mikor kíváncsiságból kipróbáltam kompoziton (scarton) a konzolt anno, nekem sem adott jelet, ha HDMI volt beállítva. Szerencsére lehet resetelni a beállításokat, itt le van írva részletesen (ha nem menne az angol: kikapcsolt konzol mellett tartsd lenyomva a bekapcsológombot 5-6 másodpercig (amíg nem csippan mégegyet)).

/*WTF?!*/

malter
hali ma kölcsönkértem tesomtol egy ps3at,nála full hdben megy hdmi kábellel,nekem viszont sima scartrol kéne üzemelni,de csak hang van kép nincs ez valami beállitási probléma?a kábelhibát kiszürtem mert másik ismerös adott egy másik kábelt (új)és azzal is ugyanez van több tv-n is
vortel
Jelenleg 42"es LCD-n játszok, de találtam elég jó árban egy 50-es plazmát (LG 50PG2500). megérné váltani? milyen lenne a kép? mostani TV-m, egy LG 42LH2000, nagyon szeretem, gyönyörû a képe, de most gondolkodok, hogy 50 colosra kéne váltani, amennyiben a kép minõsége nem romlik. várom a tapasztalatokat, elõre is köszönöm.

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Yoda001
Driver San Francisco-t próbálta valaki? esetleg valakinél eladó? 😊

http://9gag.com/gag/5135249

shaddam
Húhú nekem pont van egy eladó boxom.Áll az alku?

koccadam
Nekem is szarakodott, de most megy a COD

vortel
nekem se megy... ezt nem hiszem el. Adom el a pi***áb és veszek egy másik boxot inkább netezni.

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

eightmiles
Playstation Network nálatok sem mûködik? :s

cloud.strife
"Ha képminõség a legfontosabb szempont, akkor pana plazma."

Ha a képminõség tényleg fontos, akkor egy jó drága Pana plazma vagy egy középfelsõ kategóriás szinténdrága Bravia. 😊

Mi az, hogy plazma tv LEDes háttérvilágítással? Ilyen nem létezik, kicsit még olvasgass.
Ha képminõség a legfontosabb szempont, akkor pana plazma.

cloud.strife

MikX
1: igen, menni fog.
2: nem, angolnál csak akkor, ha a kártya is a megadott cimen van, csak feltöltö kártyával megy.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Yoda001
hali, lenne két kérdésem:
1. ha van egy usa accountom, de uk a játék, akkor ha uk storeról leszedem a dlc-t és installálom, tényleg menni fog az usa accon is? elvileg igen, de nem akarok kibaszni érte pénzt, már megjártam egyszer figyelmetlenségbõl, most javítanám ezzel a módszerrel
2. uk cím van megadva accountban, és vennék valamit, van egy mastercard kártyám. mastercard adatokat beírom (kód, név, lejárat, amik kellenek), menni fog vele?

http://9gag.com/gag/5135249

MikX
A rendes elég helytelen kifejezés, tekintve, hogy a technologia elég tré, alapból a szemüveges marhaság no go, plusz amig a filmek le vannak ragadva 24p-n addig fõleg hülyeség. Játékoknál talán elmegy, de várni kell még egy elfogadható 3D re, próbáltam ezt azt, de nagson gyatra, élvezhetetlen nekem.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Sziasztok!

Eladó egy 3 hónapos, garanciás, 2szer használt PS3. Idõ hiánya miatt sürgõsen eladó. Amit eladok: alapgépet 160gb, 2db Sony Dualshock3 wireless kontrollert(fekete és ezüst), egy Modnation Racers játékot, kábeleket, használati útmutatót, garanciapapírokat, egy PS3 Move kezdõ CD-t. Minden eredeti csomagolásával, hibátlan állapotban eladó. Garancia érvényes: 2012 május 30.
Érdeklõdni emailben: [email protected]
Tárgy legyen: ELADÓ PS3
zola2000
A multkor azt nézegettem, hogy már lehet rendes 3D TVt venni 150ezer körül (illetve 99ezerért reklámozott a tesco ilyen 57 centiset, de az olyan is), inkább olyant ajánlok ps3 játékra és blu-rayhez.

A

bertino
blu-ray bamulasra milyen tv ajanlott legfokepp ?

ledes tv-ken gondolkodam, de meg a pana plasma tv-i is eszembe jutnak ledes hattervilagitassal, csak azt lenne jo tudni, hogy melyik a leheto legjobb 42-47" meretben.

koszi.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Seth
Nem hinném, hogy az anime miatt ez most annyire ismertté vált volna. A stílusa pedig nagyon rétegjáték, nincs japánon kívül hatalmas vásárlóbázisa(ebben a "b*** országban" meg aztán fõleg), inkább maradnak Nathan Drake popsijának bámulásában, ahogy én is 😊

PSN ID.: Beegabor

zola2000
lehet hogy furcsa ebben a b*** országban, de én szívesebben elnézem õket a videojátékokban mint drake vagy niko bellic hátsóját ^^

A

zola2000
Szerintetek most hogy az anime lévén nyugaton is ismerõs az idolmaster név, és hogy lesz ps3ra is, szerintetek lesz ez angolul

amíg xbox360 exkluzív volt, akkor nem volt, de nyugaton az xbox360+ps3 nagyobb piac mint az xbox360 egymagában, különösen Japán játékoknál, de persze a hülye Namcoról van szó ami sajnos nem egy Nippon Ichi Software vagy egy Atlus...

A