PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Gideon Wieth
Gamestop meg sajnos UK - én is csak õket találtam meg ,de majd nézegetek, hátha lesz még valahol 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
Nem sajnos 😞

Az explorer editionbe Nate gyûrûje, övcsatja, egy mini szobor Nateról, a doboz egy utazóláda szerûség stb :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Yoda001
milyen változás történt a mostani user agreementben amit ennyire el kell fogadni belépés után?

http://9gag.com/gag/5135249

5c0rp330n
gondolom nem ez az? mashol sem lattam az angol boltokba ahonnan rendelni szoktam.. kis keresgeles utan ezt talaltam, elvileg innen meg tudod venni, nemtom szallitanak-e ide..

mostanában vettem ps3-at, a video chatet próbáltam pl., de csak nekem borzalmas ?
a kép elmosodott, kockás, a hang akadozik.
A sávszél gondolom elég : upc 25 mbit, a másik félnél is.Vmi beállítás probléma lehet ?
A VT4-et próbáltam neten, de ott is elég sokszor network error, stb.
XBoxon érdekes, ilyen problémám nincs
Köszönöm !

vortel
Egyébként tegnap kipróbáltam a fifát. Hááát... Ez az új impact engine még elég gyerekcipõben jár! kell még fejleszteni, mert még elég vicces jeleneteket tud produkálni. maga a játékmenet a megszokott fifás, talán ismét lassult kicsit, szerintem jobb lett a passzrendszer, nehezebb elfutni a játékosokkal, tehát jobban ki kell játszani az akciókat. grafikailag szépült sokat, kb akkora elõrelépés grafikában mint a 08 után a 09. az új védekezés is tetszik, szóval rendben van a játék.

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

vortel
Azért érdekes ez a generációváltás téma is. Szerintem igaziból csak a fanatikusoknak éri meg indítás évében új konzolt venni. Elmondom miért gondolom így. Van egy átlag konzolos játékos, nevezzük Zolinak. Zolinak heti 4-5 alkalommal van ideje napi 2-3 órát játszani. Egy évben megvesz 8-10 játékot, amiket aztán cserélget, stb. Jön az új generáció és egy havi fizetéséért megtudja venni az új konzolt, és mondjuk van rá 2 játék ami érdekli. Megéri neki megvenni? Kötve hiszem, mivel alig van hozzá neki tartalom. körülbelül 20-30 cím van a régebbi konzoljára amivel még nem is játszott, és már 50%os áron is meg lehet venni újonnan. Ehelyett Zoli vár vagy 2 évet (addig kijátssza azokat amik még érdeklik a régebbi platformon), kijön jó pár cím amibõl már választhat, kifutnak a kezdeti hibás szériák, új modellek jelennek meg (pl nagyobb HDD, stb) és a konzol ára is már csak a fele az eredeti árnak. Eladja a régi konzolt, annak az árából megvesz pár játékot és igaziból Zolinak, egy átlag konzolosnak így éri meg a legjobban.

Egy fanatikus szemszögébõl ez nyilván másképp néz ki, azzal most nem szeretnék foglalkozni. Ezt mindet azért írtam le, hogy minden olyan vásárló aki most szeretne konzolt venni, gondoljon bele, hogy legkorábban 2013 végén fog jönni új box vagy ps, eltelik még két év, mire érdemes lesz megvenni, tehát 2015 lesz. Ezek szerint kb van 4 év, amíg simán ki tudja használni a konzolt amit most szeretne venni. 4 évért pedig simán érdemes konzolt venni, fõleg a mai árakon.

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

inkább 3 év!

Gideon Wieth
Sziasztok!

Egy hozzáértõ kedves játékostársam segítségét szeretném kérni :-)

Meg szeretném venni majd november 1én az Uncharted 3 Explorer Edition-t :-) Persze ez is mint sok más jó gyûjtõi pakk nem érkezik Magyarországra.... :S (legalábbis én nem találtam). Viszont az alábbi oldalon, amit még az AC Revnél ajánlotattok nem találtam :-)

Kérdésem a következõ :-) Melyik az a játékbolt, ahonnan bátran megrendelhetem, megérkezik, és megbízható ? :-)

Illetve pontosan mi ennek a menete?

Köszönöm szépen elõre is 😊

asysoft
"Mellesleg érdemes még egyáltalán ps3-at avagy xbox 360-at venni, nem lenne érdemesebb megvárnom az "újabb" szériát, ami valószínûleg 2 éven belül a polcokon lehet?"
Kérdés, hogyha megvárod, mit nyersz vele. Számítási teljesítményt tekintve nyilván erõsebbek lesznek, de egyelõre még semmit sem lehet róluk tudni visszafelé kompatibilitás tekintetében... Arra viszont számíthatsz, hogy meg fogják kérni az árukat kezdetben, s tartalom sem lesz rá várhatóan sok.
Hogy PS3 vagy X360... Szerintem elsõsorban exkluzív játékokon múlik, tehát ízlésed határozza meg😊
#79847-ban írt összegzést annyival egészíteném ki (azon kívül, hogy exkluzív kínálat megítélése szerintem szubjektív, bár számomra is a PS3-é a vonzóbb), hogy manapság X360-ban is van WLAN adapter, kinectnél nincs további kontrollerekre szükség (Move alapcsomagból még a navigációs kontrollert is kispórolták, bár nem minden játék igényli, s amelyik igen, annál is kiváltható elvileg a standard kontrollerrel, de mégis; több játékos esetén meg ugye mehetsz újabbakért a boltba...)

/*WTF?!*/

vortel
azt hiszem már láttam olyat is

grafika szebb lett, de a PES 12 jobb!!!!! részletesebb!!!

A Bleach: Soul Resurreccion -t ismeri valaki? sosam halottam hogy készülne bleach játék kb 0 reklámja volt erre tagnap látom az 576-ban.

Tudja valaki hogy milyen? Jó? Ilyen Naruto: UNS 2 szintû vagy valami gagyi bórlehúzás?
ugyan ez mûködik PS3 kontroller X360-ra??

Törölt felhasználó
Igen!
vortel
fifa 12 demo fent van már PSN-en??

vortel
Már hogyne lehetne! én is x360 kontrollerrel játszok PS3-on ennek a segítségével:

Xbox 360 kontroller átalakító PS3-hoz

Tökéletesen mûködik, még rezeg is. Én azért használom, mert elõbb volt boxom, és képtelen voltam megszokni a DS3-at, fifában mindig kikaptam, COD-ban alig volt killem, megrendeltem a terméket, és a megszokott kontrollerrel indult az alázás...

Törölt felhasználó
"PS3-ra több játékot adnak ki mint boxra? "

Több az exkluzív cím PS3-ra.
szega96
Ird be google képkeresõbe,hogy ps3 vs xbox360 kiad egy csomo képet és megnézheted magad is,illetve ha beírsz egy konkrét játékcímet és utána az elõbb említett ps3 vs xbox360 at akkor láthatod,hogy a neked szimpatikus játék melyiken szebb

Nem a controller dönti el, de nagyban befolyásolja, mivel nekem is van itthon egy xbox controllerem pc-hez és iszonyatosan bejön!

Visszatérve nekem az xbox mint konzol elég fapadosnak tûnik a ps 3-hoz képest... Ugyanazon játékok grafikailag mennyire különböznek a 2 konzol között? PS3-ra több játékot adnak ki mint boxra?
Seth
Nem lehet.
Amúgy nehogy a controller döntse már el hogy melyik gépet veszed. Mindegyik rendesen betölti a funkcióját, könnyen szokhatóak.

PSN ID.: Beegabor

Köszönöm a segítséget. Még annyi kérdésem lenne, hogy esetleg xbox kontrollerel nem -e lehet játszani ps3-on ? 😄
Vortel Összegzése.:
"Mivel én mindkét konzolt szeretem, én is próbálok neked segíteni a döntésben, méghozzá felsorolok neked pár érvet és ellenérvet, melyek SAJÁT tapasztalataim:

kezdjük a box-szal:

Pro:
- fantasztikus klasszikus kontroller (a konzoltörténelem eddigi legjobb játékvezérlõje szvsz)
- KINECT mozgásérzékelõ (hatalmas party játékok vannak hozzá: kinect sports, dance central, stb)
- felmásolható játékok (nem használódik az olvasófej és a lemez)
- MO-n többen használják, könnyebb netes közösségekben játszani mint PS-en.
- multiplatform játékok szebbek

kontra:
- fizetõs a neten játszani
- wifi adapter 20 k körül van újonnan
- csak 4 kontroller csatlakoztatható
- gyengébb a hardware-e mint a PS3-é
- háttértárat csak eredeti hozzá tervezett MS-ot lehet kapni
- gyengébb az exklúzív kínálata

PS3:

Pro:
- Blu-ray lejátszó
- ingyenes online játék
- jobb exklúzív játékok, szebbek mint a box játékok
- erõsebb hardware
- kiterjedtebb a PS3 játékok adás-vétele, mint a box játékoké
- könnyen növelhetõ a háttértár
- egyszerre 7 kontroller is csatlakoztatható

kontra:
- gyengébb a klasszikus kontrollere
- nem másolhatóak fel a játékok
- kisebb a magyar PSN tábor, mint a live tábor
- multiplatform címek kevésbé szépek

Remélem kicsit tudtam segíteni"

Sziasztok! Érdeklõdnék, hogy érdemesebb -e ps 3-at venni mint xbox 360-at és ha igen, miért? Gondolom páran elfogultak lehettek a témában hisz ez egy ps topic 😛, úgyhogy arra kérem a válaszolókat, hogy próbáljanak meg semlegesek maradni. Mellesleg érdemes még egyáltalán ps3-at avagy xbox 360-at venni, nem lenne érdemesebb megvárnom az "újabb" szériát, ami valószínûleg 2 éven belül a polcokon lehet? Elõre is köszi!
kirol
Uncharted 3-ra van valami elõrendelési akció?

Most vittem végig a 2. részt. Nagyon jó volt. 😊

navégre, köszönöm😊

shaddam
Béefhárom elõrendelés, a ps3 verziókhoz van egy rahedli bónusz dlc.
És mielõtt kapnék a fejemre nem fekete import a cucc<#idiota>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

cloud.strife
Ugyan nem kérdezte mostanában senki, de én qrvára várom már... 😊 Csak így finoman fogalmazva... 😊

www.digimomentsvideography.com

DanielT
Igen. Meg esetleg még a készítõ csapat családtagjai, akik már csak a becsület kedvéért is megveszik.
Baszki ,a last guradiant csak én várom?

cloud.strife
Egyik részén egyértelmûen a Chihiro, a másikban meg a Paprika jutott eszembe nekem is...

0 day buy! 😊

Nagyon Myazakis a játék grafikája.
cloud.strife
Pelus-csere...... 😊

n000rbi
<#eljen>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

vortel
miért miez?<#confused>

zola2000
A dragon quest 8-9-white knight chronicles-prof layton-rogue galaxy fejlesztõje most ezt akarja ps3ra:

asszem ezzel a játékkal emiatt a játék miatt kell majd ps3.

A

bertino
Jah koszi, targytalan mar, csak tegnap mikor irtam meloba voltam es nem tudtam utananezni.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Úgy tudom ez már elég régi modell, és 150.000ért már itthonról is találhatsz LG 50Pk550 Típusú készüléket, ami szerintem konzolhoz a legjobb választás ebben a kategóriában, én is ilyet veszek ha Összejön rá a Cash.
Illetve van még az alatta lévõ modell a pk350 ami már 150k alatt is van,.bár az csak egy fullhd 50 plazma minden extrák nélkül, fapados verzió.-

bertino
Bocsi az offert picit, de havernak van 1 samsung ps50b451b2wxxu hdtvje, es 500 fontert adja, baja nincsen, csak gondoltam elobb ide is beirom, haths van valakinek tapasztalata ilyen/errol a tvrol. Ha megosztana velem akar csak priviben is, megkoszonnem.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Törölt felhasználó
<#eljen>
Sajnos ez nem lesz 0day vétel, az Uncharted 3-ra kell gyûjteni.
koccadam
Ment PÜ

Győri Devi
az új vaio? zsíír

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

cloud.strife
Mától kapható.

bpeti72
Nézd meg itt.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Hello annyit jelent hogy 320 másikba 160 tároló hely van oda mennek a Játékmentések netrõl letöltött dolgok(játék téma stb. zene)

Gideon Wieth
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni :-) Meg szeretném rendelni az Assassin'S Creed Animus kiadását a több mint 200 oldalas enciklopédiával, de itthon nem nagyon találtam sehol, ahol elõrendelhetõ lenne....

Tud valaki valami olyan külföldi oldalt, ahol meg lehet venni a játékot ? És megbízható, szállít MO-ra, stb :-)

Köszi :-)

Osi20
Sziasztok.
sony playstation 3 slim 320gb és 160gb közzött mi a tud többet és erre is lehet telpiteni játékot?(nagyom kezdö vagyok)

Tinman
Portal 2 Steam kódót vennék, mely a PS3 verzióhoz járt. P.ü.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem.

Papesz