PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Az explorer editionbe Nate gyûrûje, övcsatja, egy mini szobor Nateról, a doboz egy utazóláda szerûség stb :-)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
http://9gag.com/gag/5135249
a kép elmosodott, kockás, a hang akadozik.
A sávszél gondolom elég : upc 25 mbit, a másik félnél is.Vmi beállítás probléma lehet ?
A VT4-et próbáltam neten, de ott is elég sokszor network error, stb.
XBoxon érdekes, ilyen problémám nincs
Köszönöm !
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Egy fanatikus szemszögébõl ez nyilván másképp néz ki, azzal most nem szeretnék foglalkozni. Ezt mindet azért írtam le, hogy minden olyan vásárló aki most szeretne konzolt venni, gondoljon bele, hogy legkorábban 2013 végén fog jönni új box vagy ps, eltelik még két év, mire érdemes lesz megvenni, tehát 2015 lesz. Ezek szerint kb van 4 év, amíg simán ki tudja használni a konzolt amit most szeretne venni. 4 évért pedig simán érdemes konzolt venni, fõleg a mai árakon.
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Egy hozzáértõ kedves játékostársam segítségét szeretném kérni :-)
Meg szeretném venni majd november 1én az Uncharted 3 Explorer Edition-t :-) Persze ez is mint sok más jó gyûjtõi pakk nem érkezik Magyarországra.... :S (legalábbis én nem találtam). Viszont az alábbi oldalon, amit még az AC Revnél ajánlotattok nem találtam :-)
Kérdésem a következõ :-) Melyik az a játékbolt, ahonnan bátran megrendelhetem, megérkezik, és megbízható ? :-)
Illetve pontosan mi ennek a menete?
Köszönöm szépen elõre is 😊
Kérdés, hogyha megvárod, mit nyersz vele. Számítási teljesítményt tekintve nyilván erõsebbek lesznek, de egyelõre még semmit sem lehet róluk tudni visszafelé kompatibilitás tekintetében... Arra viszont számíthatsz, hogy meg fogják kérni az árukat kezdetben, s tartalom sem lesz rá várhatóan sok.
Hogy PS3 vagy X360... Szerintem elsõsorban exkluzív játékokon múlik, tehát ízlésed határozza meg😊
#79847-ban írt összegzést annyival egészíteném ki (azon kívül, hogy exkluzív kínálat megítélése szerintem szubjektív, bár számomra is a PS3-é a vonzóbb), hogy manapság X360-ban is van WLAN adapter, kinectnél nincs további kontrollerekre szükség (Move alapcsomagból még a navigációs kontrollert is kispórolták, bár nem minden játék igényli, s amelyik igen, annál is kiváltható elvileg a standard kontrollerrel, de mégis; több játékos esetén meg ugye mehetsz újabbakért a boltba...)
/*WTF?!*/
Tudja valaki hogy milyen? Jó? Ilyen Naruto: UNS 2 szintû vagy valami gagyi bórlehúzás?
Xbox 360 kontroller átalakító PS3-hoz
Tökéletesen mûködik, még rezeg is. Én azért használom, mert elõbb volt boxom, és képtelen voltam megszokni a DS3-at, fifában mindig kikaptam, COD-ban alig volt killem, megrendeltem a terméket, és a megszokott kontrollerrel indult az alázás...
Több az exkluzív cím PS3-ra.
Visszatérve nekem az xbox mint konzol elég fapadosnak tûnik a ps 3-hoz képest... Ugyanazon játékok grafikailag mennyire különböznek a 2 konzol között? PS3-ra több játékot adnak ki mint boxra?
Amúgy nehogy a controller döntse már el hogy melyik gépet veszed. Mindegyik rendesen betölti a funkcióját, könnyen szokhatóak.
PSN ID.: Beegabor
"Mivel én mindkét konzolt szeretem, én is próbálok neked segíteni a döntésben, méghozzá felsorolok neked pár érvet és ellenérvet, melyek SAJÁT tapasztalataim:
kezdjük a box-szal:
Pro:
- fantasztikus klasszikus kontroller (a konzoltörténelem eddigi legjobb játékvezérlõje szvsz)
- KINECT mozgásérzékelõ (hatalmas party játékok vannak hozzá: kinect sports, dance central, stb)
- felmásolható játékok (nem használódik az olvasófej és a lemez)
- MO-n többen használják, könnyebb netes közösségekben játszani mint PS-en.
- multiplatform játékok szebbek
kontra:
- fizetõs a neten játszani
- wifi adapter 20 k körül van újonnan
- csak 4 kontroller csatlakoztatható
- gyengébb a hardware-e mint a PS3-é
- háttértárat csak eredeti hozzá tervezett MS-ot lehet kapni
- gyengébb az exklúzív kínálata
PS3:
Pro:
- Blu-ray lejátszó
- ingyenes online játék
- jobb exklúzív játékok, szebbek mint a box játékok
- erõsebb hardware
- kiterjedtebb a PS3 játékok adás-vétele, mint a box játékoké
- könnyen növelhetõ a háttértár
- egyszerre 7 kontroller is csatlakoztatható
kontra:
- gyengébb a klasszikus kontrollere
- nem másolhatóak fel a játékok
- kisebb a magyar PSN tábor, mint a live tábor
- multiplatform címek kevésbé szépek
Remélem kicsit tudtam segíteni"
És mielõtt kapnék a fejemre nem fekete import a cucc<#idiota>#idiota>
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
www.digimomentsvideography.com
0 day buy! 😊
www.digimomentsvideography.com
asszem ezzel a játékkal emiatt a játék miatt kell majd ps3.
A
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Illetve van még az alatta lévõ modell a pk350 ami már 150k alatt is van,.bár az csak egy fullhd 50 plazma minden extrák nélkül, fapados verzió.-
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Sajnos ez nem lesz 0day vétel, az Uncharted 3-ra kell gyûjteni.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Egy kis segítséget szeretnék kérni :-) Meg szeretném rendelni az Assassin'S Creed Animus kiadását a több mint 200 oldalas enciklopédiával, de itthon nem nagyon találtam sehol, ahol elõrendelhetõ lenne....
Tud valaki valami olyan külföldi oldalt, ahol meg lehet venni a játékot ? És megbízható, szállít MO-ra, stb :-)
Köszi :-)
sony playstation 3 slim 320gb és 160gb közzött mi a tud többet és erre is lehet telpiteni játékot?(nagyom kezdö vagyok)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Papesz