89387
PlayStation3
-
#81771 jah, sajnos jól össze lett szemetelve a boxos topik :) pedig már kaptaál választ tőlem és mobytól is, nyilván az övé jobb (mert olcsóbb!) -
#81770 Hy.
Ebbe a topikba tettem be képeket meg mindent arról h pontosan miről is lenne szó.A 126508-as hsz ben van minden. -
#81769 ezzel?
- nem tudni milyen lesz a minőség
- lehet h a monitort eladva és ennyit hozzátéve kijönne egy hdmi bemenetes is, ami jobb megoldás -
#81768 ...és még akadozik is... remélem összekapják magukat, mert ez így elég kiábrándító. -
#81767 Hy.egy kis segítséget szeretnék kérni.Van egy ps3-om és szeretném sima monitorra kötni.A monitoron sajnos csak sima VGA kábel így nem sokra megyek vele.Mivel a ps3-on hdmi és optikai kimenet van eléggé sok macera lenne vele.Mik a lehetőségeim a ps monitorra kötésével.Szóval azt vágom h hdmi-t lehet dvi-re alakítani,ezt pedig vga azaz DSUB-ra.Ez szép és jó csak azt olvastam h az első 2 digitális míg a vga analóg így be nem röffenne monitoron a gépezet.vagy igen?Vagy vegyek egy olyan kis panelt ami mindent konvertál?nem tudom mi a neve de eddig csak box-hoz találtam.Hol lehet ilyet venni?Bocsi h ide írtam de konzolok terén itt is sokan vannak akik azért rajtam kívül értenek is a dologhoz. -
#81766 Szerintem kimondottan borzalmas. Sokkal nehezebben találok meg dolgokat, mint a régi store-on. -
#81765 Magyar és UK Store már új köntösben, csekkoljátok ;) (ne várjatok sokat, annyit előrebocsátok - számomra egyetlen pozitívum a szűrés funkció) -
Neoncsoves #81764 HDMI -> DisplayPort átalakítóról tud valaki valamit? Dell monitorom van és egyelőre ez az egy dolog akadályoz meg abban hogy PS3-at vegyek, mivel a Dell termékeken nincs HDMI csak Displayport, ezért kéne egy átalakító. -
#81763 ...csak el ne kiabáld :) -
#81762 :D
Akkor az enyém GT5 álló:D -
#81761 (nyilván azoknál halnak a gépek, amik a legjobban terhelik a cpu/gpu-t, ez igaz gta-ra, gt5-re is) -
Zozo76 #81760 emlekszem anno a dead rising-nel majd utana a gta4 nel volt ilyen tomeghiszteria hogy konyebben meghal a gep ha ezekkel jatszol, marmint xbox-nal. mondjuk nekem pont a gta4-nel dobta be a 3-ledet de sztem mindegy volt neki mi ment eppen. meg akart dogleni es meg is doglott... :) -
vegytek #81759 bontatlan RDR goty eladó -
#81758 sajnos megtörtént pedig, nem is annyira rég..
nem, játszottam, GT5 (állítólag ezalatt nagyon szeretnek meghalni a gépek egyébként..), kép megfagy, hang megfagy, és ennyi - emlékeim szerint -... csak kikapcsolni lehetett.. utána pedig teljesen off...
javíttattam igen, majd eladtam, és hozzádobva vettem a Slim-et :) -
#81757 Szerintem egyből rajta kéne lennie. -
Richard Wyeth #81756 Sziasztok!
Megpróbáltam feltölteni az UK accom zsével, paypalon keresztül. Az összeg le is került a számlámról, viszont nincs még az accomon. Beszéltem a bankkal azt mondták h 14 napig zárolva van a sony részére, aztán majd visszakapom, ha addig nem kezdene vele semmit. Mennyi idő amíg felkerül oda a cucc ? Csak mert nem hiszem h ennek napokat kéne igénybe vennie :) -
Zozo76 #81755 nem irta hogy megdoglott neki. vagy igen? :( sztem csak szinplan eladta. -
#81754 Doom 3
3D-ben erre kíváncsi leszek milyen lesz. -
Fidolorous #81753 és hogy történt a nagy drámai pillanat ? egyszerűen egyik napról a másikra bekapcsoltad és puff ennyi volt ? javításra költöttél, vagy azzal nem foglalkoztál ? -
#81752 "persze mondom ezt én, aki minden cuccára vigyáz :)"
Na ez az... Én is óvom minden cuccom, de azt nem garantálja senki, hogy mindenki így tesz. Egyszer már megjártam, hogy a hírdetésből lemaradt ez-az.(berepedt képernyő, lötyögő részek) :P -
#81751 az én 60GB-os FAT gépem majdnem napra pontosan 5 év(!) egy hónapig bírta mindenféle belenyúlkálás, időnként 2-3 hónapig való nem játszással.. bár volt azért használva persze...
és vadi új állapotban adtam el, karcmentesen, minden eredeti tartozékával.. nem hiszem, hogy annyira nagy dolog lenne beszerezni egy jó állapotút... persze mondom ezt én, aki minden cuccára vigyáz :) -
#81750 Engem annyira nem zavar a ps2-es játékok hiánya. Volt ps2-m és kijátszottam magam rajta. Amit nagyon szerettem az a GoW volt, de az ugye kijött HD collection formájában. Ami még tetszett az a Persona 3 volt, de azt megvettem az amerikai Store-ról.
Egyre több HD collection fog kijönni, ezért annyira nem érződik a hiánya a ps2-nek. Nekem 2 játék van ami nagyon kéne, de nem érhető el sem hd collection sem letölthető formában: a Persona 4 és a WRC Evolved. (a wrc is olyan, hogy ha lenne egy normális rallys játék akkor annyira nem hiányozna) -
#81749 Sziasztok! 3D trailereket hol találok a store-on? Melyiken van? -
#81748 köszi -
Fidolorous #81747 Régi 60 gigásnál igen, illetve az NTSC 20 és 80 gigásnál is (azokban még jobban ugye, mert hardwares a dolog).
Azt mondják orosz rulett beszerezni ilyen gépet, mert hogy minimum 6 éves és azóta boldog-boldogtalan is szétnyúzhatta, no meg az infamous sárga led veszély is fenn áll. Én mégis ilyet vettem mert más olcsóbb megoldása nincs a PS2 játékok HDTV-n való futattásának. Eddig a Primal-al próbáltam ki és az eredmény gyönyörű, ahogy már írtam azt korábban is. Ezt egy mezei PS2vel nem éred el, HDTV-n szó szerint egy Moslék a kép. Szóval ennyi, amúgy Sony jónagy ribanc volt (és az is mai napig) hogy ezt elvette a géptől, de ahogy látom sokakat ez már kurvára nem érdekel. -
Fidolorous #81746 Kétszer futottam neki, először spanokkal cutscene-ket átlépve és így a kopasz résznél úgy voltam hogy na mostmár elkéne kezdeni normálisan is. Újrakezdtem Hardon, minden Clue-t is felkutatva és a kikötős résznél letettem a controllert és uninstall. A gazdag "he build things" Branco elküld kétszál embert a hadsereg ellen akinél a felesége van. Ez kb. játék közben jutott eszembe miközben rohangáltam tök egyedül, és rádöbbentem hogy most Max mi a fenét is csinál itt. Mondjuk ez csak a pohár teteje volt, alapból azt nem voltam képes befogadni hogy Max beáll ilyen gusztustalan "gay tonis" gazdag emberek védő angyalának...nem..nem a Remedys Max sohase tett volna ilyet. Ő a második rész után eltűnt..és hogy mi lett vele az már örökre rejtély marad. Kár érte mert nagyon-nagyon szerettem az első két részt. Zseniális film is készülhetett volna belőlük, de ahogy azt tudjuk ez se sikerült. Hát ilyen az Élet.
-
#81745 Mini-k közül az Outland meg a Machinarium tetszett.
Szabi: Ps1-es játékokat futtatja, Ps2-es játékokat Store-ról tudsz beszerezni párat.
Ha fontosak a Ps2-es játékok akkor szerezz be egy Ps2-t is. Nagyon olcsó már. -
#81744 Én mindet letöltöttem, nagyjából az összes jó, még a mini gamek is játszhatóak ha van benne Co-op. -
#81743 Igen, erre gondoltam én is. De nem fogom letölteni egyelőre az összes játékot. Párat csak hozzáadtam a letöltési listámhoz és majd ha megjön a kedvem majd játszom őket.
-
#81742 Évente 45 teljes játék ingyen, azt szorozd meg 7 gigával kb. + vannak mini gamek is nem? :D -
#81741 Ja én úgy értettem hogy PS3 működnek a ps2-1 játékok? -
#81740 A PS4 lesz az új generáció. A Super Slim az az új PS3 model.
Én személy szerint egy 320 Gb-os Slim-et vennék. A Super Slim nekem csúnyának tűnik.
Amúgy a HDD-nál senki nem említette meg a PS Plus-t.
Szabinak mondom, hogy ez egy fizetős szolgáltatás a Playstation Networkon belül. Befizetsz rá és kapsz ingyen játékokat és kedvezményeket. Ennek a keretén belül indította el a Sony az Instatnt Game Collection akcióját amin keresztül ingyen játékokat kapsz. Jelenleg 10 játék pihen a gépemen (és ez nem is az összes amit adtak) ami átlag 7 gigával számolva is 70 giga. És még erre jönnek rá a demók, a mentések és amiket a lemezes játékok telepítettek.
Arra akarok kilyukadni, hogy felhasználótól függ, hogy mekkora HDD-ra van szüksége. -
#81739 A superslim az új generáció, és mindegyik fajta PS3 lejátszik minden PS3-as játékot. -
#81738 Akkor még várhatsz pár évet. -
#81737 jah, gondolom MP esetén sejtése se volt a megerőszakolásról senkinek, így nyilván sokan belefutottak
meg hiába lett szar, warezben azért gondolom letoltad... még jó, hogy nem lóg ki a lóláb ;) -
#81736 Ez igaz, szegény max payne.., és milyen kis nyomorult a történet is, milyen balfasz benne max.. De hát.. ez van. :D -
#81735 Köszi a válaszokat igazából ezzel a superslimmel szemezek 64-80 ezer körül meg lehet vásárolni.
Nem lenne logikusabb megvárni az új generációt, visszafele működnek a szoftverek? -
#81734 A warezre ott a válasz bannerben.
Slim vs superslim: most még választhatsz, de hamarosan nem lehet már új slimet kapni.
Vinyó méret a demó, HD videó letöltések, saját zenék, filmek tárolása miatt lehet érdekes.
Néhány játék átmásol a Blu-Ray lemezről a HDD-re gyakran betöltendő adatokat. GT5-nél pl. 8 gigát lehet erre hagyni, és nem látom okát, miért ne tenné valaki, így is elég sokat kell a GT logót nézni.
Vanak demók 2 giga fölötti fájlmérettel, illetve lehet online vásárolni teljes játékokat is. Az Uncharted 2 demója 3 giga, a teljes letöltésnek már a címe is az a Playstation Store-on, hogy Uncharted 2: Among Thieves (File size: 19.5 GB), a letöltés előfeltétele pedig 39 GB szabad hely...
Nálam a 320-as Slimen 64 GB szabad helyet mutat 2 év aktív használat után. Helyhiány miatt még nem kellett törölnöm soha semmit. -
Fidolorous #81733 *Még így is.. -
Fidolorous #81732 Relatív a szopásról alkotott fogalmunk akkor :D Szerintem az a szopás amikor kiadsz 12 ezer forintot egy olyan folytatásért ami megerőszakolja a kultikus karaktert (hint: max payne) és kapsz egy tipikus amerikai darát. Na ilyen esetekben sokkal jobb hogy kitudtam próbálni előtte. A Silent Hill: Downpour viszont megérne egy dobozos beruházást Ha képesek lettek volna normális frame rate-el kiadni a játékot. Még így nagy meglepetés a játék, csak ámulok milyen zseniális ötletek kerültek bele