PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap vettem egy 320-as slim ps3-mat.Megvettem mellé a Fifát egy konzol boltban.Bontatlan volt a játék,de ha beírom a kódot ami benne volt,azt írja ki,hogy nem jó vagy nem érvényes többé.
Ilyenkor mit tudok tenni,hogy a legkevesebb buktával jöjjek ki a dologból?
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Tartalmakat nemhiszem, hogy lehet átadni, ugyanis itt DLC-rõl beszélsz, ami acc-hoz van kötve, max teljes játékot, amit a store-on vettél, azt tudja másik acc-al használni
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
PSN ID.: Beegabor
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
Köszi!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Itthon vagyok betegállományban, tegnap így is reggel 9-tõl este 9-ig játszottam, gyakorlatilag kivégeztem a sztorit egy nap alatt. Nem volt már energiám a többi befejezésre is koncentrálni. 😊
www.digimomentsvideography.com
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Kb. az warezol, aki amúgy sem venne eredeti cuccot.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Nekem ami tetszik azt megveszem bár nem túl sûrûn veszek így gameket. Most lett meg a Space Marine amit majd Catherine követ úgy 1 hónap múlva.
Csak arra utaltam, hogy mivel úgysem fog sikerülni kiírnod CD-re, ezért azon már nem kell aggódnod, hogy fog-e menni.
Egyébként, amit Te keresel, azt úgy hívják, hogy "ps3 jailbreak", erre keress rá google-ban, találsz pár leírást róla, de ennél többet nem segítenék warezolásban.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
a normális kommentér köszi
Papesz
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
-BTW: tényleg nincs MO.-n Store?
Én nem tudok Fb alkalmazásról, szerintem nincs is...
Egeres szarokat meg felesleges venni, a kontroller tökéletes, csak bele kell szokni 😊 pár nap alatt ha ügyes vagy bõven sikerül :-)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
btw: mennyire éri megvenni egy ilyen egeres kontrollert? Vagy mûködik mezei billentyû+egér kombóval?
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Papesz
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amíg csak a multit érinti nemérdekel, szinte semmivel nem játszok multiban, amit használtan veszek, azokat egyszer végigtolom, eladom, vagy ha nemkell senkinek, megmarad.