89387
PlayStation3
-
#81851 ezzel jól járnál, korrekt :)
esetleg "használtan" (pár hónapos akár) tudsz olcsóbban is szerezni, de vigyázz, hogy tényleg megbízható legyen, ne szétütött garnaciapapír nélküli és hasonlók :) -
Neoncsoves #81850 csak találtam egy kábelt... -
Neoncsoves #81849 Ezen gondolkodom, főleg hogy van Logitech DFGT-m így frankón tudnám használni PS3on, és így legalább lenne 2 játékom PS3-ra, NHL meg a GT5. de ugye ennél VGA kimeneten ha sünt szarok akkor se tudok hd felbontást kiküldeni :) -
Neoncsoves #81848 ejj de jól beszoptam ezzel a Dell monitorral... szutyok Displayport, mert nem lehet kifizetni azt a pár forintos licenszdíjat a hdmi portért, nem, különcködni kell hogy csak szopjon az ember... most nézem hogy lehet analóg kábelen is fullhd felbontást elérni, persze csak a superslim gépekkel amik ugye 4-5ezerrel drágábbak mint a slim, és még ez a speckó VGA kábel is 7-8ezer forint hozzá... most morfondírozok mi a picsa legyen, mert hdtv-t csak a ps3 miatt nem fogok venni. -
#81847 igen, eurogameren kicserélték a hdd-t ssd-re és pl a gt5 betöltés javult tőle, de kb semmi más :) -
Neoncsoves #81846 Valaki meg tudná mondani hogy PS3-on mennyire él az NHL 13 online? Gondolom azért párezren tolják... -
#81845 külsö meghajtóra gondolsz?Ilyenben tippem sincs,de mondjuk egy USB-s fat32 re formázott winyót rákötnék kíváncsiságból. -
#81844 SSD-t vajon elbír egy PS3? -
#81843 Vagy valaki a családból/akárhonnan esténként belopózik és bosszúból össze karcolgatja az alját.
De szerintem ne izgasd magad a karcok miatt amíg megy. -
#81842 Van 4 kis lába, ezért is lepődtem meg! Mondjuk nálam parkettán van úgyhogy lehet pici kövek vagy nem tudom, de kicsit elszomorító! :'( -
#81841 Meg vettem, leraktam a tv előtti polcra, azóta hozzá se nyúltam. amúgy a PS alján van 4 kis gumi lábacska, vagy minek is mondjam azt, szóval ha húzod akkor nem tudom hogy karcolódhat össze, lehet kis bogarak akik 'átközlekednek alatta a kitinpáncéljukkal megkarcolják az alját. who knows. -
#81840 Sziasztok! Ma konstatáltam szomorúan, hogy tiszta karc a psem alja. Mert ha lemerül a joystick akkor kicsit közelebb húzom, hogy elérjem a kábel. Nyugtassatok meg, hogy nem csak nekem tiszta karc az alja! :) -
#81839 várd ki, amíg írja :) - csinálja közben mindig - -
#81838 Hi!
Valakinek volt már hasonló problémája? Game data utility-ben akarom a fájlokat törölni és a Resistance 3 2 GB-os fájlját nem tudom letörölni. Kb 15 percet csak "deleting" felirat van.. Valami más mód van arra hogy ki lehessen őket törölni? -
Akey #81837 RGB/Scart kábel. A gyári kompozit kuka. Ha 100Hz-s a tv, akkor az NTSC/480i/60Hz segíthet. -
#81836 sajnos felirattal nem lehet szórakozni:(A tv -vel meg az a gond ha közelebbről nézed akkor megfájdul a fejed. -
#81835 Nem hallottam még ilyesmiről. Sajnos abból indulnak ki a készítők, hogy mindenkinek van otthon méteres képátlójú, modern tv-je.
CRT vibráláshoz: talán a PAL (50Hz) miatt van, de nem próbáltam a sajátomat crt-n. -
#81834 Hali.
Van lehetőség arra, hogy a feliratok (játékok alatt) méretét valahogy megnöveljem?
Kisebb tévén 2 méterről már olvashatatlan a legtöbb (pl AC3). Játék beállításain belül nem találtam semmi lehetőséget.
Illetve CRT tv-nél valahogy ki lehet küszöbölni a kép vibrálását?
-
#81833 Nem Bulletstorm meg Resident Evil 5 volt októberben? Vagy a Bulletstorm még előbb jött? Én úgy tudom két Blu-ray játékot kapunk egy hónapban.
Szeptemberben volt talán a Red Dead Redemption és a Borderlands.
Amúgy NFS Hot Pursuitot várják még sokan, bár nem hiszem, hogy az EA egyből két játékot fog adni. -
#81832 Általában egy mini jön mellé nem? 1 Nagy/kicsi -
#81831 Crysis 2 lesz az egyik ingyenes játék novemberben. A másikat nem tudom. -
#81830 Csak mert akkor még nem veszem meg az AC-t (A legelsőt, még sose játszottam.) Hátha kövire az lesz ingyenes mert most az akciós. -
#81829 Szerdán. De egyszer elkaptam egy pénteki frissítést is. -
#81828 Mikor szokott frissülni a ps+ ingyen játék lista?(u.k.) -
#81827 Nem Ps3 romlott el (kop-kop), hanem egy fülhallgató. -
#81826 Szerencsére saját tapasztalatom nincs, két ps3-asom volt és most nyúzom a második boxot, de olyan egy éves korukban mindig jött egy jó ajánlat rájuk és vettem egy újabb változatot, így lényegében friss gépeim voltak teljes garival. De úgy konkrétan rosszat fény évente hallottam sony és ms gariztatás felől. -
#81825 Ez így igaz. Nekem pozitív tapasztalatom van a Sony garanciával kapcsolatban. Nekem újat adtak az elromlott helyett. -
#81824 Mindig vannak olyanok akik nem igényesek a munkájukra, de ez nem tükrözi a sony hozzáállását. Minden barmot nem lehet kiszűrni. -
Neoncsoves #81823 Elég cuki hogy a hivatalos szervizben nem lehet megbízni -
#81822 Igen, ez egy FAT gép, és gariban barmolták el. -
#81821 Fat gép volt? -
#81820 gariban "rontották" el?! -
#81819 Sziasztok! Baj van a PlayStation 3-ammal. Bekapcsolás után egyre hangosabb és hangosabb lett a hűtés, és most már eljutottam odáig, hogy le is áll bekapcsolás után kb. 2 perccel.
Nagyon elegem lett belőle, aztán szét szedtem, újrapasztáztam, és nem lett jobb.
Van-e tippetek, hol érdemes egyáltalán ezt javítani?
Hivatalos Sony szervíz rontotta amúgy el a PS-emet, újra forrasztották a CPU-t rajta, és nagyon gány munkát hagytak maguk után. -
Richard Wyeth #81818 jah egészen addig h a network team megkapta az account adataimat majd írnak. azóta is írnak. -
#81817 ezért nem értem én sem... régen jó sokat futtattam, még a FAT-en :) -
Fidolorous #81816 miért szedték volna ki, elvégre tök kedves dolog. -
kovalik #81815 Vki tudja, hogy a dirt 3-hoz mennyibe kerül a vip code ? használtan vennék, de sajna a kód fel van használva.Vagy, ha vkinek van eladó dirt 3 complete, akkor szóljon, köszönöm -
#81814 Nekem digitális majdnem minden, szóval nem tudom letesztelni max borderlandsal hátha -
#81813 bocs a dupláért :)
most nézem, 4.30-as fw, utánakerestem a neten... már szinkronizálja a PS Vita-t, a Game menüből a trófeák átkerültek a PSN-hez, és a török nyelv hozzá lett adva... na meg elvileg a Folding Home kikerült a lehetőségek közül
ennek ellenére frissítettem, nekem még mindig ott van, ez hogy lehet? :) -
#81812 pl. GTA IV betöltés (intro) alatt végig ezt csinálja, nem hiszem, hogy ez feltétlenül rossz előjel vagy hasonló lenne :)