PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
Egyszerû. Számlával a kezedben visszamész és reklamálsz 😊

Sziasztok!
Tegnap vettem egy 320-as slim ps3-mat.Megvettem mellé a Fifát egy konzol boltban.Bontatlan volt a játék,de ha beírom a kódot ami benne volt,azt írja ki,hogy nem jó vagy nem érvényes többé.

Ilyenkor mit tudok tenni,hogy a legkevesebb buktával jöjjek ki a dologból?

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Eredeti pc-s játékokat cserélnék ps-3-as psn-es játékokra!Akit érdekel írjon privit!
LeventeV
van kedve valakinek hétvégén az F1 2011-et co-opba játszani?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

MikX
Használati utasításban egyébként le van írva, de annyit mondok, hogy nem USB-n, Ethetnet kábellel kell összekötni.
Tartalmakat nemhiszem, hogy lehet átadni, ugyanis itt DLC-rõl beszélsz, ami acc-hoz van kötve, max teljes játékot, amit a store-on vettél, azt tudja másik acc-al használni

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

vortel
mindent összeadva kb 5-6 giga amit a játékok foglalnak...

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Seth
Kiegészítõket,frissítéseket is nézted? A game fülön ha felfelé mész van olyan hogy game data vagy ilyesmi,abban vannak. Onnan törölgethetsz ami már nem kell

PSN ID.: Beegabor

vortel
kaphatnék egy kis segítséget?? a ps3-om 17 szabad GBot mutat a 37bõl, holott elvileg max 5-6 GBot használnak a játékok (megnéztem). na most a többivel mit a szart csinált a péesem? van valami egyszerû módszer amivel esetleg "formázni" tudom a vinyót, úgy hogy máshoz nem nyúl a gép? mert arra gondoltam, hogy ráteszem pendrivre a játékadatokat meg mentéseket, és leformáznám a vinyót, majd vissza a cuccok. de a system restore-ben nem csak HDD-t akar formázni hanem "restore sofware to default" is játszik, aminek nem igazán örülnék. valami ötlet??

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

LeventeV
ha nincs akkor már nem is lesz, mert a játék már rég megjelent.

Törölt felhasználó
Én úgy tudom nincs még demó belõle.
Bil Ur Sag
Nekem boxom van (elégedett is vagyok vele), de elismerem ez a játék egy csúcs. Fejhajtásra kötelez. <#eljen><#worship>

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Az f1 2011 demoját sehol nem találom, egyáltalán létezik ?
Köszi!

És nagyszükségem lenne egy használt cod waw-ra ps3 konzolra, ésszerü áron ha valaki meg akarna válni töle engem érdekelne!
Ez az átrakás hogy mûködik? USB összekötve és sima másolás? És ha a tartalmakat meghagyom de az usereket törlöm. Mert végül is ismerõsnek adom el és nem lenne gáz ha tudná használni pl:a cod zombi pályákat.
MikX
Át tudod rakni, utána meg töröld az egészet, mert igen, tudja használni az accodat is, hiszen nem érzi a gép, hogy eladtad 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Sziasztok. Eladom a 80gb ps3-am és veszek egy 320gb-t. Át tudom másolni a régirõl a tartalmakat az újra? Gondolok itt pl COD plusz map pakkokra. És ha ezeket a plusz tartalmakat mondjuk rajta hagyom a régi gépen, az uj tulaj tudja ezeket gond nélkül használni? Vagy a STORON tudják szürni az ilyet? Köszi a helpet!
LeventeV
pedig van egy pár 😛

Egyelõre csak egy. Scott meghalt, de a többiek életben maradtak. 😊
Itthon vagyok betegállományban, tegnap így is reggel 9-tõl este 9-ig játszottam, gyakorlatilag kivégeztem a sztorit egy nap alatt. Nem volt már energiám a többi befejezésre is koncentrálni. 😊

cloud.strife

www.digimomentsvideography.com

LeventeV
hány befejezés van meg?

n000rbi
Hagyd a fenébe, majdcsak megunja...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

bpeti72
Te direkt csinálod?

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Húúú srácok. Most végeztem ki a Heavy Raint és hihetetlen nagy élmény volt. Ilyen jó sztorival nem is tudom mikor találkoztam utoljára. Az elején mikor megláttam az irányítást, nem gondoltam volna, hogy ennyi izgalom lesz benne. Csak pörögtek a fejezetek és nem tudtam letenni a controllert. Nagyon komoly volt. 😊

Csak benned.Lenne még egy kérdésem .Ha netem csak számítógépen van akkor lehet apl. az uk store-t használni vagy hiába töltöm le a játékot és rakom át ps3-ra?
bpeti72
Hiszel a mesékben?<#taps>

De akkor mi értelme van annak hogy egy csomó ps3 formátumú játékot lehet letölteni mert én úgy gondoltam emulátorral fut számítógépen de hát azok ugye nagy szarok .Szóval gondoltam letöltöm kiírom dvd-re vagy blue-ray-re és futni fog de még csak nem is észleli a ps3.
Gideon Wieth
Azt tudom, hogy össze van kötve vele, de én még nem láttam rá alkalmazásként, hogy lehessen nézegetni úgy mint egy telón pl -:-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Anubys
Vélhetõen az, hogy rohadtul nem igaz az, hogy a warez árt azeladásoknak. 😊
Kb. az warezol, aki amúgy sem venne eredeti cuccot.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Nem warez kérdés de nekem úgy tûnik hogy a jailbreak nem igazán rengette meg annyira ps3 piacot. Mi az oka?

Nekem ami tetszik azt megveszem bár nem túl sûrûn veszek így gameket. Most lett meg a Space Marine amit majd Catherine követ úgy 1 hónap múlva.
Anubys
Öööö... Szerintem félreértettél, az én kommentem sem volt normális. 😊
Csak arra utaltam, hogy mivel úgysem fog sikerülni kiírnod CD-re, ezért azon már nem kell aggódnod, hogy fog-e menni.

Egyébként, amit Te keresel, azt úgy hívják, hogy "ps3 jailbreak", erre keress rá google-ban, találsz pár leírást róla, de ennél többet nem segítenék warezolásban.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Vadnokedli
meg jo hogy alapbol angol account ot csinaltam 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

LeventeV
1. Warez = azonnali ban
2. az blu-ray és nem cd
3. nem fog futni

hát kapjátok be 😄
a normális kommentér köszi
Két éve benne van.

Papesz

LeventeV
nincs. de ha csinálsz egy angol accountot akkor az angol store-ról tudsz vásárolni psn kártya segítségével.

Anubys
Ha kiírod CD-re, akkor futni fog. 😊

Vadnokedli
<#banplz><#fogmosas> azért... áááá nem kommentálom

-BTW: tényleg nincs MO.-n Store?

LeventeV
jujj XD

Ha neten letöltök egy ps3--ra való játékot és kiírom cd-re akkor futni fog a ps3-on?
Vadnokedli
Nem mondanám magam pc-snek, inkább telefonos. 😄 a PC-m kb 2003- és 1999 es komponensek keveréke, csak letöltésre van. De amúgy bele szoktam úgy ahogy, csak BFBC2 ben kicsit túl jók a mostani játékosok. 😄

Gideon Wieth
na öcsém le se tagadhatnád hogy PC-s vagy...

Én nem tudok Fb alkalmazásról, szerintem nincs is...

Egeres szarokat meg felesleges venni, a kontroller tökéletes, csak bele kell szokni 😊 pár nap alatt ha ügyes vagy bõven sikerül :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Vadnokedli
Hello, vettem párnapja egy PS3 at és az a kérdésem; van e benne valahol elrejtve Facebook alkalmazás<#idiota> a képnézegetõn kívül? Ha nincs ti hogy használjátok a böngészõben a Facebookot? (én m.facebook-ot pl.)
btw: mennyire éri megvenni egy ilyen egeres kontrollert? Vagy mûködik mezei billentyû+egér kombóval?

bpeti72
Ezt lehet játszani egér+bill-el?

shaddam
Miért?Azokban a játékokban ahol nem fontos a multi használtan véve egy csomót megspórolsz mert olcsóbban adják.Pl egy unchartednél nem hinném hogy a multi miatt venné akárki is, bár érdekes pluszt ad.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Nem csak elsõkézbõl vett játékokkal játszhatsz online. Veszel használtat, aztán veszel hozzá 10 dollárért online pass-t.

Papesz

tomi890125
büntet! 😊

The Only One!

tisztába vok vele pl Fifa is ilyen na de hogy minden játékhoz külön ilyen pass és csak elsõkézbõl meg vettel játszhatsz online:S

TDC Geronimo
Na ezért vettem én ps3at....

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

LeventeV
már a resistance 3 is psn pass-el jött.

MikX
De ez miért új? Eddíg is így volt sokhelyen, most még a sony is beszállt...
Amíg csak a multit érinti nemérdekel, szinte semmivel nem játszok multiban, amit használtan veszek, azokat egyszer végigtolom, eladom, vagy ha nemkell senkinek, megmarad.