89387
PlayStation3
  • Jinchuu
    Igazán csinálhatnánk vmit ezekkel a rankokkal amúgy, mert most kb. semmi értelmük nincsen, össze vissza változik az enyém is pl. és nagyjából semmit nem ér. :) Na meg a második és harmadik helyet is nézhetné már végre. :D
  • Foxhound1980
    Pár embernek megint legyalulták a statját...Enyém maradd hál égnek. Alig vannak most GOD emberek :D
  • Foxhound1980
    Eliminator mód nem lesz rossz..Bár sokszor igy is azt játszom, mód nélkül is :D
  • Foxhound1980
    Faxa. pár dolgot észrevettem én is.
  • Jinchuu
    Itt van egy kisebb lista mit javítottak:

Here’s what the patch brings:

Vehicle Select enhancement – your last-used vehicle in each class will now be presented as the default choice during vehicle selection.

Assigned player colours are now displayed in the lobby to make keeping track of your friends and rivals easier during online races and Eliminator matches.

Further Player-Stat Improvements.

Purchasers of ‘Coyote Revenge’ can now race this track in Online and Time Attack.

Purchasers of Eliminator Mode will find results from this mode also contribute to their Fame Ranking.

Track Exploits for Grizzly and Raingod Mesa have been addressed.

Headset support – An occasional firewall conflict with headset communications has been resolved.

Headset support – voice comms output now available exclusively through headset.

Many other improvements and tweaks throughout the game.
  • Foxhound1980
    Kjött a 2.0-ás Update! 100MB, kicsit változtattak a lobby-n, pontosabban már látszanak a választható módok, (Motorstorm, Eliminator) És már ott van a Coyote Revenge is de egyelőre nem aktiv az ikonja a pálya válsztásnál ahogy az Eliminator mód sem üzemel még.
  • Jinchuu
    Nagyszerű!!
    Akkor azthiszem hétvégén lesz egy kisebb meccs nállunk is, úgyis jönnek át haverok. :D
  • Foxhound1980
    Inditom a Stromot most, erre update-el... WTF? :D
  • tibitoth
    hi. tudna vki nekem segiteni? it ez a link. megcsekkolna vki aki ert a tvkhez h mege eri megvenni es h mennyivel gyengebb v nemgyengebb a braviaktol? koszi elore is. en sajna nemigen ertek a tvkhez.
    http://www.1staudiovisual.co.uk/catalog/sharp-lc46xd1e-inch-plus-free-year-warranty-p-1302.html
  • Foxhound1980
    JAh
  • Foxhound1980
    Motorstorm update!

E hét csütörtök Coyote Revenge track
    Szept 13 - 1. jármű pack
    Szept 17 - 2. jármű pack
  • baggins
    Miért, hirdeted 11-ért a NG Sigmát?
  • Foxhound1980
    Nekem full lagosnak tűnik. De ezt megint próbálni kell, vajon javit e a dolgon a motion sens érzékenység állitása. Vki megvehetné már :D Ha a Sigmám elmegy megveszem fizukor. (11k)
  • Jimanszky
    Sziasztok kollégák!!
    Lécci valaki írja le,hogy pontosan miket frissítettek az 1.92-es firmware-rel!!
    Köszi és szép napot mindenkinek!!!
    Rohanok melóba.
  • Noitulover
    csak simán készer nyomja r2-t a trigger miatt sokszor nem jön össze egy sima logitek joyyal egyszerübb
  • zottyantas
    Az egy ilyen turbó ami kimerül, mint ahogy a géppityu melegszik. Gyorsan bökj rá kétszer az R2-re és tartsd nyomva és már hasíthatsz is;)
  • Noitulover
    elvileg ma kapják meg valamikor a lairt
  • HAF Rigel
    Sajna én eddig csak MM-láttam a szabvány 16900ft áron. Eu verzió. azt hiszem 67es. Észre vettem a tok oldalán a számokat, minden játéknak van eu vagy us . Szépen sorba is raktam őket. 13db van már . Akkor én most az átlag kétszeresét csináltam , valaki írta hogy ps3 tulajok átlagban 6 játékkal rendelkeznek.
  • NEXUS6
    Hát én máshogy fogalmaznék: nem anyira árkádos, inkább szimulátoros. Ez önmagában nem baj, az inkább, hogy nics választási lehetőség.

Mondjuk nekem éppen ezért tetszik, te nem a sárkány vagy, hanem a pilótája, szal a nagyobb válaszidő viszonylag érthető. Más kérdés, hogy direkt ilyen, vagy pedig csak mert tényleg laggos az irányítás?
  • Noitulover
    jó lenne tudni rájuk is csörgök még ma hogy mi van
  • Papesz
    Ismerős a nick-ed. Te Coca-Cola kupakkal nyerted a gépet, nem?
  • Sund
    na megjött az Überkonzolhoz a LAIR?
  • item
    Egy kis kiegészítés:
    Sony released firmware 1.92.

Apparent changes show that the ability to add Flash wallpapers has been added.

People are also reporting faster XMB load times and XMB screensaver option.

Word at NeoGaf says that the Internet Browser application has been substantially improved.

Cancel the screensaver option: It's always been there.

Miniclips (thumbnails) in the videos section, and game clips in the games folder all load up synchronized now. Quitting from game into XMB transitions quicker.(Aesthetic/Efficiency Update)

Confirmed: PS1/PS2 Compatibility updated.

Still awaiting official changelog from Sony.
  • item
    Elég korai vagy..
  • EmThor
    hm most látom van fatal frame nevű horrorprogi lehet be kéne szerezni :D
  • EmThor
    ja, van benne flash háttérkép cucc, ez nagyon jó, de honnan szerzek flash háttérkép cuccot? :D

tehát mozgó saját háttérről beszélünk, mást még nem tudok.

warez nem hiszem hogy lesz, tudom, ott a psp, de itt is elég erős az új játék-friss firmware követelmény. pl. most az 1.92-es is kivágott egy csomó embert WH-ból mert a SCEA szerver (sony computer entertainment america) kérte az új FW-t :)
  • Foxhound1980
    1.92 tölthető!
  • EmThor
    na, most hogy megint nem volt netem majdnem 2 napig folyamatosan, és tegnap, amíg volt, megint leszakadtam Warhawk-ról, volna egy pár kérdésem (legalább addig castlevania-ztam :D ISTEN az a játék bakker)

na szal, van ugye háromszöggel repülővel afterburner. R2-vel nagyobb afterburner de azt a kék csóvát ami még gyorsabb azt hogyan?

ja meg meg szerver előtt a kis kupa ikon azt jelzi hogy ranked szerver nem? a kék meg az official dedikált gondolom. mert egy ilyenen játszottam tegnap és mentem profile-omat megnézni a menüben és valamit ugatott hogy nem ranked meg tudomisén.

na szal amúgy istencsászár a game.

superstardust HD nem nagyon megy az valami kvanehéz nekem, inkább a fl0w.

Szal ami eddig megérte PS Store-ból:

- castlevania: sotn
    - fl0w
    - warhawk (de ebből lehet 8 ropiért dobozos lesz)
    - tekken
  • Foxhound1980
    TEKKEN 6 shotok
  • Foxhound1980
    Egyébként tökéletesen látszik a videón, hogy nem jó a motion sens. Lassú, nem válaszol rendesen a mozgásra és még sorolhatnám. Ugyan azon betegségekkel küzd mint a kb 1 éves build amire már akkor is rengetegen panaszkodtak.
  • baggio18
    megvan a warhawk. vegyetek fel,DE HAMAR:)))) gEcI JO a jatek!! ID: Bagggiooo
  • Foxhound1980
    Na ez jó kis video. Arra tökéletesen rámutatott, hogy amig nem jön analóg kar support ne szerezzem be. Nagyon nem gyere be ez a melankóliás joymozgatás... :D
  • NEXUS6
    Én is általában hozzájuk járok, csak nem rakták még fel az oldalra pedig elég lelkiismeretesen szoktak frissíteni, szal valszeg nincs is náluk.

Bár most látom, hogy az oldalon 31-i dátum van.
  • tejföl
    Sorry! Itt a Rainbow Six Vegas van annyiert. Osszekevertem.
  • tejföl
    Esetleg meg konzoljatek.extra.hu
    Itt kerek 15000 az ara.
  • NEXUS6
    Létezik olyan ember?!;)
  • NEXUS6
    Ha esetleg még valaki nem unja a Lairezést:

PSU 8.5 pont.

Itt meg egy video az irányításról.

Hát úgy tűnik jól gondoltuk, hogy átbaxás az egész "jaj de szar ez a gáme" sírás-rívás!;)))
  • tejföl
    Szerintem elobb nezz be a gamer365-re. Hatha valaki meg akar tole valni kevesebb penzert.
  • NEXUS6
    Köszi, lehet hogy holnap el is nézek feléjük.;)
  • tejföl
    Uberkonzolnal van. 15900.