89387
PlayStation3
-
#18453 Van valakinek ötlete, hogy hol lehet 15 körül GRAW2-őt venni BP-n? -
#18452 Nem hinnem, hogy a PS3 eseten teret nyerne a warez. Aki warezolni akar nem vesz PS3-t, hanem boxot. Olcsobb a gep olcsob az adathordozo. Es nem fikazaskeppen, de tenyleg tobb a jatek ra. -
#18451 Ez még hagyján. De ha bejön a warez, ugyanolyan szarrá offolt topik lesz, mint a PSP-s. Lehet, hogy le leszek ugatva, de sztem az első ilyen stílusú hsz-től kezdve el kéne küldeni a fenébe innen a warez-huszárokat. Vagy nem? -
Olcsi2 #18450 60 szazalekkal ugrott meg az arcsokkentes utan. A vicc az, hogy a Wiibol asszem tobb fogyott mint a masik kettobol egyutt, de meg PS2bol is 222ezer, szemben a 170 es 160ezres tobbi nextgenbol. -
Foxhound1980 #18449 Igy van. Csak az árcsökkentés lökte meg az eladásokat komolyabban. Hiába jönnek a Bundle csomagjaikkal, akkor is azt látja a vevő, hogy 600 dodo ill euro a cuccos. Sok egyben kifizetni ennyit. -
Papesz #18448 Lehet,hogy úgy volt. Mindenesetre arra emlékszem, hogy valami 160 százalékkal ugrottak meg a PS3 eladások júniusban, a 100 dolláros árcsökkentés következtében. Pedig ilyen véletlenek nincsenek. -
Papesz #18447 De ha az ember megnézi az év végi játékfelhozatalt, meg tudomásul veszi azt hogy ugyan várható valami árcsökkentés, bunddlepack vagy akármi, de ezt nem fogják félévvel elötte bejelenteni, mert akkor senki nem vesz ugye gépet addig, szal ha az emeber egy kicsit megpróbál a sorok között olvasni, és Mr. Reeves sajnos okot is ad rá, hogy kelljen, akkor azért messze nem egy kb iraki hadszintérrel egyenlő helyzettel kell szembenézni a kedves PS3 vásárlóknak.
Ez teljesen világos, de megint oda lyukadtunk ki, hogy játékok [/b]ÉS[/b] árcsökkentés is kell, hogy a gép megfelelő ütemben fogyjon. Játékok ügyében tudjuk mi a helyzet, a kérdés már csak az, hogy a Sony észreveszi-e idén karácsonyra azt a kis légyszart a térképen, amit Európának hívnak. Amennyiben nem, azzal maga alatt vágja a fát. A Bundle Pack tök jó dolog, de nem úgy, hogy pontosan tudjuk, hogy mennyibe kerül a PS3 a világ más területein. Nagyon kíváncsi lennék rá, hogy ha itt is 499 dollárnyi forintba kerülne a 60 gigás alapgép (ami ugye már jóval 100 ezer alatt van), akkor ki venne Bundle Pack-et.
Noitulover agya meg ha elszáll, hát elszáll. -
#18446 Mielött tényleg elszáll Noitulover agya még egy hozzászólást azért megengedek magamnak!;)
Mr. Reeves sajnos nem elég diplomatikus, ahhoz hogy nyilvánvaló dolgokat ne úgy fogalmazzon meg, hogy belekössenek az emberek. Amikor pl 2008-ról beszélt elötte valójában idén karácsonyról, meg az ezévi teljesítményről kérdezték, de azzal hogy és ahogy megemlítette 2008-at rögtön az jött le, persze a szagújságírók közreműködésével, hogy az idén jó dúsan, vastagon, krémesen mindenki levan xarva.
De ha az ember megnézi az év végi játékfelhozatalt, meg tudomásul veszi azt hogy ugyan várható valami árcsökkentés, bunddlepack vagy akármi, de ezt nem fogják félévvel elötte bejelenteni, mert akkor senki nem vesz ugye gépet addig, szal ha az emeber egy kicsit megpróbál a sorok között olvasni, és Mr. Reeves sajnos okot is ad rá, hogy kelljen, akkor azért messze nem egy kb iraki hadszintérrel egyenlő helyzettel kell szembenézni a kedves PS3 vásárlóknak. -
#18445 "valszeg a Sony vezetése sem sürgeti őket, meg van a bizalom ehhez az üzletpolitikához."
A Sony pénzügyi eredményeit elnézve szerintem azért maradjunk annyiban, hogy minimum sürgetik őket. Legenyhébb esetben. -
#18444 "havi szinten csak árcsökkenéssel tudott az X360 fölé kerekedni az amerikai piacon."
Helyesen, havi szinten árcsökkentéssel SEM tudott az X360 fölé kerekedni az amerikai piacon. -
Papesz #18443 A PS3 még mindíg csak bevezetési fázisban van! Ezt lehet minősíteni, meg fújolni, meg ilyenek, de akkor is ez van. Valszeg jelentős gyártástechnológiai fejlesztések vannak még hátra, illetve a játék repertoárt is bővíteni kell.
Változik a világ. Ugyanez mondom a megjelenés óta, de egész ideáig Te is lehülyéztél, meg más is.
A Sony szakemberei 2008-as évet jelölik meg, mint a PS3 évét. Szal valószínüleg nem sietik el a dolgot, valszeg a Sony vezetése sem sürgeti őket, meg van a bizalom ehhez az üzletpolitikához.
A Sony vezetése 2008 karácsonyát jelöli meg igazi beindulásként. Volt is botrány belőle, hogy Mr. Reeves ilyeneket nyilatkozgat. De igazad van, nem a Sony részéről történik a sürgetés, hanem a konzolágazat részvényesei felől. Ha valakinek fontos a PS3 sikere, akkor nekik az. A vásárlókat viszont nem ez érdekli, hanem hogy lehet-e kapni játékokat a gépre. Mindig, minden konzol esetében szoros összefüggés van a játékfelhozatal és az eladási adatok között. Ezért megy jól az X360 és ezért nem megy jól a PS3. -
Noitulover #18442 Az ostoba embereket okolom , képes minden apróságot toronymagasba felfújni az előítéleteit nem képes otthon hagyni és nyomja süketszövegét naphosszat. Lehet fanboyozni egyéb, de miért?
Azt mondja meg nekem az egyik röppálya számító mégis mi értelme már isten tudja hányszor túltárgyalt bugris témát előszedni , huzzon már el a búbánatos fészkes fenébe játsznai mindenki ami je van ha működik ha nem, ahelyett hogy egymás vérét szívná , kell ez hogy be jön a random troll , van aki etetti (akár személyem :D)
és a retkes téma szét lesz offolva mint pl mi mikor hogyan miért vagy éppenséggel miért nem olyan amilyen vagy kellene lennie aztán mikor már az iskolázottsági szintjét meghalandta a troger elkezd személyeskedni anyázni
Szükséges ? karvaj ps3 topic lenne ez itt
vagy uncsi ha egésznap a dobozos topic top 5 ben van mert mindegyik csak nyavaljog hogy beszart a gépe vagy hol kaphat folyékony nitrogént , hogy hűtse +hasonló egyéb
aztán át jönnek ide beszólni ... fax tele már , miért nincs itt állandó mod -
#18441 Ez nem csúsztatás!!!
De akkor mégiscsak elkezdek ha...-zni.
Ha az X valóban akkora siker lenne és megállná a helyét egy teljesen egyenlő feltételek melletti kűzdelemben, akkor a 9 millió a mai napig 9 millió lenne! Hiszen a lehetőség az X-nek pláne ott volt, mivel karácsonykor csak igazán limitált készletek álltak a Sony és a Nintendo rendelkezésére is, miközben az X gyártósorok teljes kapacitással tudtak dolgozni. Ezexerint ezt a karácsonyt nem csak a Sony bukta be.
Azért ha a PS3-at Wii-hez hasonlítjuk vegyük azt is figyelembe, hogy a Nintendonak már most haszna van a HW-en, a Sony-nak meg csak a SW-en. Szal nem éri meg számolatlanul árusítania a konzolt, ha nem tud hozzá számolatlanul SW-t is adni. A magas ár visszafogja az eladásokat, de ez az előbbiek miatt valszeg nem véletlen.
A PS3 még mindíg csak bevezetési fázisban van! Ezt lehet minősíteni, meg fújolni, meg ilyenek, de akkor is ez van. Valszeg jelentős gyártástechnológiai fejlesztések vannak még hátra, illetve a játék repertoárt is bővíteni kell. Ami megfelel egy fanboynak, az nem felel meg a casualnak.
Fél éven belül ezek a tényezők megfelelőek lesznek a PS3 szempontjából, lehet hogy ez karácsonyra fog esni, de lehet hogy utánra. A Sony szakemberei 2008-as évet jelölik meg, mint a PS3 évét. Szal valószínüleg nem sietik el a dolgot, valszeg a Sony vezetése sem sürgeti őket, meg van a bizalom ehhez az üzletpolitikához.
-
#18440 10/512-es netem van... szal nem nagy -
#18439 GTAW2 értékelés részemről.
Szombaton megvettem a játékot. Full változat.
Grafika 9/10 szerintem , nagyon jó a képe a nagy tv, persze nem 30cmről nézem.
Hangok nagyon jó pl Mikor jön a F16os pilóta besegiteni a tankok ellen , ahajtóműnek úgyan az a sivitó hangja , mint három hete Kecskeméten.
Irányitás , hát azt még szokni kell , de nagyon. Nekem minden fps szokatlan Ps3mon. Azért is kezdtem el most a GRAW2 , mert itt nem mindig az eszeveszett gyorsaság számit hanem a taktika , igy van időm tanulni a
konzol fps irányitást.
Ami idegesitett , minden mexicói a hey gringo felkiáltással vesz észre , vagy lehet hogy van még 2 variáció , de sajna elég szegényes hamar ismétlődik , egy idő után engem zavart.
Multit nem probáltam , elsőnek szokom az íányitást majd utána .
Mindenkinek ajánlom , jó lett. Azt nem tudom melyik a jobb Pc vs Box vs Ps3 de az nem is érdekel , jót játszom vele és csak ez számit -
Noitulover #18438 kinek van itt táp feltöltése igazán hostolhatna valami paswordos servert XD -
#18437 Úgy látom, megint kezdődik. És megint feleslegesen... -
Foxhound1980 #18436 Nah jah, vagy ha nem eszközölnek ismételt árcsökkentést. -
Foxhound1980 #18435 Az elég gáz... -
Foxhound1980 #18434 EU dátumról még nincs szó ugyan de ha az usaban jön akkor ide is elér szvsz. Mellesleg azért irtam a 31-et mert én már teljesen USA megjelenésekben gondolkodom PSP debüt óta, régiófüggetlenség ugye. De mindegy végülis, PSP-n inditom aztán jöhet az uncut verza asztalra. (már ha valóban lesz valami a dologból) -
#18433 emberek, gyertek Warhawk-ozni.
átlag csak 15percet kell várni a lobby-ban, hogy ranked szerverre bekerülhess, mert annyian vannak :D -
Papesz #18432 A lényeg, hogy mondjuk tavaly novemberben kb. 9 millió egység különbség volt a többi konzolhoz képest a M$ előnye. Mára a Ps3-hoz képest ez jelentősen csökkent, a Wii meg már utol is érte.
Nexus, ne csúsztass.
Tavaly novemberben a PS3 még a piacon sem volt, így teljesen egyértelmű, hogy az akkori 9 millió X360 kontra 0 darab PS3-hoz képest valamelyest csökkent a lemaradás.
Az eladásokat azonban mindenki ismeri, így azt is tudjuk, hogy a Sony bármit csinált, havi szinten csak árcsökkenéssel tudott az X360 fölé kerekedni az amerikai piacon. Ugyanakkor a Nintendo Wii és DS, valamint a PS2 a mai napig agyonveri Japánban, azaz hazai pályán is, pedig ott nagyjából 60 ezer forintért már meg lehet venni. Szerintem ha elfogy a 60 gigás (olcsó) készlet az USA-ban, megint stagnálni fog az értékesítés mindaddig, amíg nem jönnek az igazán nagy nevek. -
#18431 Kicsit off, de szerintem az X minőségi problémái jelenleg messze nem olyan súllyal szerepelnek, mint ami ezeknek a valódi jelentősége.
A techbuzikhoz képest az ecceri családapa, aki max az ismerős ismerősével flashelteti meg a gépet, vagy egyáltalán nem, marhára nem tolerálja ha az minimális használat után beszarik. -
#18430 megjött OTP-től egyenlegértesítőm, rajta van Playstation Store vásárlás, és ott van fillérre, hogy milyen árfolyamon adták a dollárt :) -
#18429 Tök mindegy, hogy ki tehet róla, ez van!
Nem mondom hogy ha...., meg ha, .... meg akkor...
A lényeg, hogy mondjuk tavaly novemberben kb. 9 millió egység különbség volt a többi konzolhoz képest a M$ előnye. Mára a Ps3-hoz képest ez jelentősen csökkent, a Wii meg már utol is érte.
De van egy olyan érzésem, hogy mivel a PS3 bizonyos technológiákból annyira új szabványokat hordoz, hogy szinte légüres térbe került volna egy korábbi indítás esetén (Pl. megjelenítés, hangképesség). Azon kívül a megjelenítés óta, a letölthető FW-nek köszönhetően folyamatosan bővítik a gép képességeit.
Amit persze lehet úgy kommentelni, hogy félkészen adták ki. Én meg azt mondanám, hogy mire a tömegek számára is a figyelembe veendő eszközök listájára kerül, addigra egy jól bejáratott, sok funkcióval rendelkező, könnyen használható szerkezet lesz, ami kibővíti a játékkonzol fogalmát, épp úgy ahogy azt a PS1 is tette annak idején. -
#18428 "Arra a világ viszonylatban tizen néhány millios xbox tulajokra vagy onlyan büszke meg a rengeteg minőségi játékra ? Gratulálok"
Uff mondja ezt egy ps3 tulaj....
"Bálványt kellene emelni a M$xbox nagyságának , de honnan szerzenek hozzá elég szart XD"
Esetleg importálnak a sonytól? :o -
Noitulover #18427 és mind ezzel ki járt jól az elégedett vevők akik vehettek egy össze csapott gépet , ami első körben else indult utánna meg sorra derült ki hogy ilyen olyan gondok vannak gagyi dvd meghajto ocska hűtés kifolyós paszta (lol) stb , vagy azok akik a sonytől várták a megváltást és még azota is csak várják , ezt az egész nextgen szart ráért volna jövőre elindítani -
Papesz #18426 Jó amit írsz, csakhogy a konkurencia késéséről legkevésbé a Microsoft tehet. Jelenleg a Sony ennek issza a levét. -
#18425 "Az Xbox360-nak nem kellett sikeres konzol elöd, egymaga viszi a primet a játék ellátottsága terén."
Abszulút igazad van!;)
Mindehez csak egyetlen dolog kellett még, hogy a konkurencia 1.5 évet késsen.
"A Pajzstetű hadgyakorlat első 2 napja roppant eredményesen telt, hiszen csapataink minden összecsapást megnyertek! De aztán az ellenség is megérkezett." - Maksa híradó
;))) -
Papesz #18424 Ez az info honnan van? Október 31. az USA megjelenési időpont, a PAL változatról (azaz európai megjelenésről) egyelőre még szó sincs. -
Noitulover #18423 Arra a világ viszonylatban tizen néhány millios xbox tulajokra vagy onlyan büszke meg a rengeteg minőségi játékra ? Gratulálok
Bálványt kellene emelni a M$xbox nagyságának , de honnan szerzenek hozzá elég szart XD
-
Olcsi2 #18422 Nekem ugy ahogy van, nem vonzo a cucc, csak az tolja fel az agyam, ami a jatek korul folyik. Jobban orulnek, ha szabadon lehet arusitani es ugy bukna akkorat, amekkorat megerdemel. Egy jatek ahol az eroszak nem eszkoz a mondanivalo elmondasahoz, hanem maga a mondanivalo, nem nagyon tudok ertekelni. Ennek ellenere a boltok polcain a helye, abban a formaban, ahogyan azt az alkotok elkepzeltek. Megneznem, mit szolt volna Picasso, ha aszongyak neki, hogy szedje ki a kep aljarol azt a kardos faszit, mer azert azt megse kene, legyenek csak a lovak meg a bikak. -
Foxhound1980 #18421 Én úgy tudom, hogy nem. -
Foxhound1980 #18420 Október 31.-én érkezik. Hollandiában vágatlanul ráadásul. Úgy, hogy én importálom is a PS2 verzát. -
Nagy01 #18419 Jaj télleg még amit kérdezni akartam.Pay-pal al lehet fizetni Storen? -
#18418 Nyugodtan lehet törölni az itteni hsz-imet!! :)
Noitulover: erre az lett volna a "forditás" hogy " Az Xbox360-nak nem kellett sikeres konzol elöd, egymaga viszi a primet a játék ellátottsága terén. -
Olcsi2 #18417 Lesz abbol a Manhunt 2-l egyaltalan valami? Nem az volt, hogy olyan besorolast kapott ami ertelmetlenne tette a megjeleneset? Megvagva meg az valahogy olyan lenne, mint a Lair sarkany nelkul. -
Noitulover #18416 némely játékban használják camera irányításra vagy egyéb funkciókra de pl úgy mint a kacsásban olyanról nem tudok
-
SlickAdam #18415 Flow! Nagyon durva game, bar fizetni kell erte kb 2000 ft-ot
nagyon csöves, beszarsz! -
Nagy01 #18414 Inkább erre válaszoljatok:
Nahaj sikerült beállítanom az Európai Storet német reggel.Mert már leszedtem a Forma 1 demóját.Egyébként meg az EU-son alig van demo.Majd este az US-ra is bereggelek.=) Izé van még olyan játék ami támogatja a mozgásérzékelős kontrollert?:D Mert van egy game-m vmi kacsás demóba van csak meg de azt naon jó úgy irányítani:D.