89387
PlayStation3
  • NEXUS6
    Nekem meg szerencsém volt, mert a jó kis Funai Tv-m (isten nyugosztalja) csont nélkül vitte az NTSC programokat.;)
  • HAF Rigel
    Nálam színes , bár hdmi csatlakozásom van .
  • Nagy01
    Fúúú amit az USA store-rol szedek demókat az mind ntsc???? Vagyis Fekete fehérben tudom csak tolni?:(( legalábbis amit eddig szedtem az mind fekete fehér volt.
  • Noitulover
    ezekszerint akkor ma lesz kiszállitva...
  • baggins
    Eddig semmi, elvileg hívni fognak.
  • Noitulover
    na valaki érdeklödött vagy kapott már email lair ügyben uberékről?
  • baggins
    Reménykedjünk benne.
  • EmThor
    szia, a 3. érdekelene írok privit. mindenhol 14ért láttam csak.
  • NEXUS6
    Az előző videóhoz képest elég meggyőzőnek tűnik a javulás.
  • Olcsi2
    Nekem vanfolias a harmadikbol, ha esetleg erdekel, az elsobol meg sima bontott. A harmas folias 5500, az elso 2500.
  • NEXUS6
    Leteszteltem a Kacsással is a sixaxist. Túl régen játszottam vele, de azért itt is jobbnak tűnik az irányítás, pl a demo utolsó pályáján ahol örvénylik a víz most simán be tudtam menni középre a lefolyóhoz.

Érdekes módon, viszont 1-2 alkalommal most úgy éreztem, hogy nem reagál arra, amit csinálok.
  • Sund
    Akkor ma már tényleg LAIR nap van, ugye?
  • Foxhound1980
    Pontositás végett

MotorStorm

Coyote Revenge Track: September 6
    Vehicle Set 1 - September 13
    Vehicle Set 2 - September 27

Hol van a Harrisonos pálya?
  • Foxhound1980
    Még ebben a hónapban

• Foxhound1980
    Holnap Coyote Revenge!
  • Foxhound1980
    Csak kikapcsolhatod és vissza.
  • Foxhound1980
    LAIR 1.92 alatt!
    Kicsit jobbnak tűnik a dolog...
  • EmThor
    warhawk fagyi után gépet újraindítani hogy kell? 5mp-ig nyomtam kikapcsoló gombot, de a vége power off lett, nem restart.

köszi

consolecorner.hu-t ajánlották figyelmembe, blahán van, sok ps3 játék jó árban, bár az üzletet nem ismerem.
  • Foxhound1980
    Na majd kipróbálom. Viszont én patch után ismét találkoztam lag hibákkal, mi több nem egyszer le is dobott a szerver. Javitás elött semmi iylen problémám nem volt. (pár friendemnek ugyan ez a problémája)
  • NEXUS6
    Akkor valszeg a Motornal is ezt lehet erzekelni, szinte egalba van az iranyitas az analog karral!
  • Foxhound1980
    Na, állitólag a mai, 1.92-es update pozitiv kihatással van a Lair motion sens kapcsolatára.
    KATT
  • Noitulover
    de nem ezért van az előrendelés amit biztos hogy megvesznek vagy náluk az másodlagos?
  • EmThor
    újabban fagy a Warhawk, ma 2szer sikerült neki :/
  • NEXUS6
    Na leteszteltem a Motorstormt.

Naggyon király lett. Sok apró kis újítás van benne. Mindenen javítottak valami, még a 6 tengelyes irányítás is jó lett. Csak ugye minden pályára megjegyzi a beállításokat, a dolog szépséghibája, hogy hiába kapcsoltam ki a mozgásérzékelős irányítást a köv pályán csak azzal kezdte. Én meg vadul gyúrom az analog kart, a kocsi meg csak kanyarodik a szakadék felé. Na gondolom valami geci állat szopat és be akar tolni a mélységbe. De aztán mielött leestem rájöttem hogy mi a szitu, mert látom, hogy közben én vagyok az uccsó, vagy is senki nem tol sehova. Kikapcs. Nem is az a gond hogy bekapcsolva hagyja mert tényleg elég jó lett, hanem hogy nem tudod biztosra, hogy be van kapcsolva!;((
  • Attila8805
    Nem tom:D
    De lehet hogy Address
    [Németet Tanul]:D
  • Papesz
    Szerintem Neked is azt írná ki, hogy nem tudsz olyan jól angolul. Hogy is betűzzük helyesen külföldiül a (lak)cím szót?
  • Attila8805
    Ez egyszerű.
    Google.
    Usa Adress.
    Vagy keresel egy repteret vagy Burgerking-et:D
  • Nagy01
    Hogy reggeljek be a az amerikai Store-ra??? Mindig azt írja hogy egy valás amerikai címet adjak meg ha minden igaz azt írja nem tok olyna jól angolul...Dehát olyat honnan szerezzek?
    Válaszoljon már vki pls.
  • baggins
    Csörögtem nekik, elvileg holnap leszünk felhívva. A vicc az, hogy a nagy "lehúzásokkal" ellentétben már most elfogyott náluk a megrendelt mnennyiség. :D
  • baggins
    Egyébként ha érdekel a téma, olvasd el EZT!
  • baggins
    Igen, nálam, most árulom a 2. részt 4 ezerért. :D
  • Nagy01
    Hogy reggeljek be a az amerikai Store-ra??? Mindig azt írja hogy egy valás amerikai címet adjak meg ha minden igaz azt írja nem tok olyna jól angolul...Dehát olyat honnan szerezzek?
  • Noitulover
    uber konzolos lair ügyben valaki kapott email-t egyebet (ha előrendelt)?
  • EmThor
    Nascar demo nem nagyon jött be, magát a sportot elég egyhangúnak tartom.
    Super Puzzle 2 HD, hm 5 percig poén volt :) uninstall.
    Focis demót nem szedtem le, nem mozgat meg, golfos cucc meg szintén poénnak elmegy.
  • EmThor
    isten vagy, köszi Neked is Foxhound!

hallottam már hogy nagy csomó game van tesco-ban csak egy sem esik útba, sebaj majd megoldom :) /csömöri auchan itt van egy köpésre előbb bepróbálom azt/

nagyon jónak tűnik télleg.
    Melóba nyomtattam Castlevania végigjátszást, bele kell néznem mert elakadtam :) de továbbra is bestbuy.

Legalább van netem leszedem frissítést, meg vadászok flash wallpapert. örölök neki, mert custom wp-t nem nagyon akartam használni, a plazma ugyan is nem szereti az állóképeket :)

remélem Lair demót kiadják a héten. várható lenne, bár lehet félnek kiadni hogy sokan ódzkodnak az irányítás miatt? pedig ez volt az egyik legfőbb ismérve a cuccnak :/
  • Foxhound1980
    Baromi régen nyomtam. Jó stuff. Több része van.
  • dante3
    Én a harmadikat a múltkor láttam a tescoban!
    Nagyon jó kis horror sorozat!
  • EmThor
    emberek, Fatal Frame-t ismeri valaki? project zero néven esetleg, EU-ban így futott!

nagyon jó kis horrorjáték, ps2-re jött ki, de nem kapni sehol, 3 részt élt meg, az első 2002-es. szerintetek be lehet még szerezni valahol?

thx
  • Jinchuu
    Ja, ez benne a legrosszabb, hogy néha keményen megküzdök a második helyért is és semmi, de semmi értelme nincs mert nem jegyzi, akár utolsó is lehettem volna, hiszen senki nem fogja látni. :(
  • Foxhound1980
    Igen, tehát megmondom őszintén még ha az én közel 300 futamomra is nyomna egy delete-et könnyebben benyalnám minthogy nem nézi az ezüst és bronz érmeket. Pontosabban nézni csak nem jegyzi. Szóval ezt feltétlen javitani kellene. Igy az van, hogy vagy első vagy vagy tökmindegy.